H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου...
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Και ο Νους... ο Αλχημιστής των Πάντων... και η Αλήθεια, οδηγός!

ΑρχικήΦόρουμΣύνδεσηΕγγραφή
Είθε στους δρόμους της ουσίας σου να πορευθείς και στα μυστικά απόκρυφα αρχεία της ψυχής σου... Είναι άπειρες οι κατευθύνσεις στο Άπειρο Σύμπαν… Το ταξίδι μαγικό και ατελείωτο… Έχεις πολλά να χαρτογραφήσεις…

Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!

Πήγαινε κάτω 
+7
ΠΕΛΑΣΓΟΣ
ioessa
Αιθηρόη
sofaki
Σαπφώ
spitha
maggisoula
11 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
βαγγελης1234

βαγγελης1234

Ημερομηνία εγγραφής : 04/07/2013
Αριθμός μηνυμάτων : 474

Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! - Σελίδα 7 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!   Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! - Σελίδα 7 Icon_minitimeΤετ 9 Ιουλ - 20:00:57

ladosifa έγραψε:
Να πας κοριτσάρα μου και να το απολαύσεις και να ταράζεις την Αθήνα και την Αθηνά-με όλο το υπόλοιπο 11θεο- που θα φας παγωτό και μετά ξανά-παγωτό με λουκουμάδες!
ενοειται παγωτο δωδωνη θεικο παγωτο σαν θεα που εισαι
αριστεα Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! - Σελίδα 7 3880601376
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Σαπφώ

Σαπφώ

Ημερομηνία εγγραφής : 18/03/2014
Αριθμός μηνυμάτων : 201

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!   Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! - Σελίδα 7 Icon_minitimeΠεμ 10 Ιουλ - 9:13:55

Καλημέρα κορίτσια! Ελπίζω να μου είστε καλά.
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!   Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! - Σελίδα 7 Icon_minitimeΠαρ 11 Ιουλ - 19:44:52

Γεια σου Σαπφώ,θα βάλεις και για την Άρτεμις όταν έχεις χρόνο;;
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!   Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! - Σελίδα 7 Icon_minitimeΔευ 28 Ιουλ - 16:09:46

Έλα Αριστέα,να ετοιμαζόμαστε,σε 2 ώρες,ανοίγει το κατάστημα.

Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! - Σελίδα 7 59607-130412

Έχει επεξεργασθεί από τον/την ladosifa στις Σαβ 10 Ιαν - 12:08:22, 1 φορά
maggisoula

maggisoula

Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2011
Αριθμός μηνυμάτων : 3634

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!   Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! - Σελίδα 7 Icon_minitimeΔευ 28 Ιουλ - 16:12:53

Ως τι θα παμε; ως γίδες η τραγιά;
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!   Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! - Σελίδα 7 Icon_minitimeΔευ 28 Ιουλ - 16:15:01

Ως γίδες καλέ!
maggisoula

maggisoula

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!   Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! - Σελίδα 7 Icon_minitimeΔευ 28 Ιουλ - 16:21:05

Μπα δε θέλω. Προτιμω να μαι ο τραγος!
maggisoula

maggisoula

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!   Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! - Σελίδα 7 Icon_minitimeΔευ 28 Ιουλ - 16:21:34

Εσύ κάτι πίνεις ετσι; το χεις πάρει χαμπάρι νομίζω!
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!   Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! - Σελίδα 7 Icon_minitimeΔευ 28 Ιουλ - 16:24:11

Σε λίγο θα πίνω υγρά μπαταρίας
maggisoula

maggisoula

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!   Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! - Σελίδα 7 Icon_minitimeΔευ 28 Ιουλ - 16:45:20

Εδώ πίνουμε τα υγρά των μυαλών των ανισόρροπων, αυτά της μπαταρίας θα μας χαλάσουν; αντε στην υγεια σου!
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!   Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! - Σελίδα 7 Icon_minitimeΔευ 28 Ιουλ - 18:33:48

Στην υγειά σου

Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! - Σελίδα 7 1zpm841

Έχει επεξεργασθεί από τον/την ladosifa στις Σαβ 10 Ιαν - 12:11:21, 1 φορά
maggisoula

maggisoula

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!   Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! - Σελίδα 7 Icon_minitimeΔευ 28 Ιουλ - 18:34:39

Αυτό καλυτερο!
maggisoula

maggisoula

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!   Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! - Σελίδα 7 Icon_minitimeΔευ 28 Ιουλ - 18:35:36

Γιατι νομιζω ότι αυτό το χουμε κατεβασει ασπρο πάτο κι ακομα μεσα μας επιπλεει; τεσπα.
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!   Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! - Σελίδα 7 Icon_minitimeΔευ 28 Ιουλ - 18:40:38

Ίσως γιατί μας αρέσει και δεν το αφήνουμε,από έλλειψη πίστης ότι δεν θα έχει επόμενα;
maggisoula

maggisoula

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!   Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! - Σελίδα 7 Icon_minitimeΔευ 28 Ιουλ - 18:50:18

ladosifa έγραψε:
Ίσως γιατί μας αρέσει και δεν το αφήνουμε,από έλλειψη πίστης ότι δεν θα έχει επόμενα;

Τετοια έλλειψη δεν την εχω. το αντιθετο μάλιστα. Από πιστη μπολικη κι διολου τυχαία. Εγκλωβίσαμε έναν κόσμο μέσα μας. Κόσμο ολάκερο. Τι θα μπορούσε να συμβεί; Να λειτουργήσει σαν σπόρος σε ωάριο; Η σαν την θεωρία του μπιγκ μπαγκ; Ποιος ξέρει. Και δεν το πολυσκέφτομαι να σου πω την αλήθεια μου. Πως το γραψες; αυτό που έσπειρα να έρθει μόνο του να με θερίσει. Αυτό θα ταν ίση διαχείρηση και χρωστούμενα κανείς.
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!   Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! - Σελίδα 7 Icon_minitimeΔευ 28 Ιουλ - 18:52:00

Χρωστούμενα κανείς!Θα πιω σε αυτό.
maggisoula

maggisoula

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!   Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! - Σελίδα 7 Icon_minitimeΔευ 28 Ιουλ - 18:59:25

Κανείς κι έτσι είναι. Δεν συμβαίνει αλλιώς. Αλλο αν εμείς αλλιώς θέλουμε να το κοιτάμε. Γιατί όλοι νομίζουν ότι καποιος κάτι τους χρωστάει κι ότι όλοι γενικά κάπου χρωστάνε. Η κακομάθεια πολλών όντων. Ευτυχώς όμως που κάποιοι μου θυμίζουν ότι κι ομως γίνεται κι αλλιώς. Οπως λεει κι ο Αντωνάκης.
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!   Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! - Σελίδα 7 Icon_minitimeΔευ 28 Ιουλ - 19:02:01

Κι ο Αντωνάκης είναι ποιος;
maggisoula

maggisoula

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!   Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! - Σελίδα 7 Icon_minitimeΔευ 28 Ιουλ - 19:08:50

maggisoula

maggisoula

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!   Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! - Σελίδα 7 Icon_minitimeΠαρ 12 Σεπ - 9:52:38

Αυτό το κορίτσι μονίμως εκτός εποχής!!!!! Αντε καλέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!! το σουργιελίσιτι μου μέσα!!!!
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!   Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! - Σελίδα 7 Icon_minitimeΤρι 16 Σεπ - 17:13:49

Για μένα λες;

Και που ήρθα τι;Πάλι γυρίζεις.
maggisoula

maggisoula

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!   Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! - Σελίδα 7 Icon_minitimeΤρι 16 Σεπ - 19:17:19

ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ!!!!!! ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑΑΑΑ!!!! Μαζεύτηκες πουλί μου; Που στον ήλιο είσαι ρε κοριτσάκι μου;;; Είπαμε να.....αλλά όχι και νααααααααααααα!!!! Γιαβρί μου! Καλώς το μου!
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!   Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! - Σελίδα 7 Icon_minitimeΤρι 16 Σεπ - 19:19:55

Μου λειψες λέμε;;;;Ήθελα να σου πω ότι τάχα μου καθόλου δεν μου έλειψες και να κάτσεις στο χωρίον σου και ένα και δύο μήνες,καθόλου δεν με νοιάζει,σκασίλα μου,αλλά δεν δεν δεν....

Μου λειψες λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Σε είχα όμως παρηγοριά,σκεφτόμουν διάφορα αστεία,έπλαθα ιστορίες και γέλαγα μόνη μου,θα νόμιζαν ότι με πειραξαν τα χημικά,παίζει κι αυτό.
maggisoula

maggisoula

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!   Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! - Σελίδα 7 Icon_minitimeΤρι 16 Σεπ - 19:29:07

Αυτό να το προσέξεις! Ετσι ξεκινάει το ταμτιριρι και μετά χάντε να το μαζέψεις! Ρε και μένα μου λείψες!!!!!!! Γιεπ! Πολύ! Ο ναός μου λειψε,κι όλα τα είχα στη σκέψη μου και στο νου για επιστροφή.

Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! - Σελίδα 7 1945457999 Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! - Σελίδα 7 934713797
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!   Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! - Σελίδα 7 Icon_minitimeΤρι 16 Σεπ - 19:31:18

Δεν μαζεύω τίποτα,θα με αναλάβει η επιστήμη.
Εμένα πάλι με έφτιαξε ο ναός,δεν ήμουν καλά,όλο έβριζα μέσα μου,να κάπως ας πούμε ηρέεεμησα σιγά σιγάαααααααα.Μαγική επίδραση.

Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 7 από 12Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου... :: ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ :: LADOSIFA :: ΣΟΥΡΓΕΛΙΣΙΤΙ ΚΛΑΜΠ!-
Μετάβαση σε: