| Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! | |
|
+7ΠΕΛΑΣΓΟΣ ioessa Αιθηρόη sofaki Σαπφώ spitha maggisoula 11 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
βαγγελης1234
Ημερομηνία εγγραφής : 04/07/2013 Αριθμός μηνυμάτων : 474
| Θέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! Τετ 9 Ιουλ - 20:00:57 | |
| - ladosifa έγραψε:
- Να πας κοριτσάρα μου και να το απολαύσεις και να ταράζεις την Αθήνα και την Αθηνά-με όλο το υπόλοιπο 11θεο- που θα φας παγωτό και μετά ξανά-παγωτό με λουκουμάδες!
ενοειται παγωτο δωδωνη θεικο παγωτο σαν θεα που εισαι αριστεα | |
|
| |
Σαπφώ
Ημερομηνία εγγραφής : 18/03/2014 Αριθμός μηνυμάτων : 201
| Θέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! Πεμ 10 Ιουλ - 9:13:55 | |
| Καλημέρα κορίτσια! Ελπίζω να μου είστε καλά. | |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! Παρ 11 Ιουλ - 19:44:52 | |
| Γεια σου Σαπφώ,θα βάλεις και για την Άρτεμις όταν έχεις χρόνο;; |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! Δευ 28 Ιουλ - 16:09:46 | |
| Έλα Αριστέα,να ετοιμαζόμαστε,σε 2 ώρες,ανοίγει το κατάστημα.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ladosifa στις Σαβ 10 Ιαν - 12:08:22, 1 φορά |
|
| |
maggisoula
Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 3634
| Θέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! Δευ 28 Ιουλ - 16:12:53 | |
| Ως τι θα παμε; ως γίδες η τραγιά; | |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! Δευ 28 Ιουλ - 16:15:01 | |
| |
|
| |
maggisoula
| Θέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! Δευ 28 Ιουλ - 16:21:05 | |
| Μπα δε θέλω. Προτιμω να μαι ο τραγος! | |
|
| |
maggisoula
| Θέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! Δευ 28 Ιουλ - 16:21:34 | |
| Εσύ κάτι πίνεις ετσι; το χεις πάρει χαμπάρι νομίζω! | |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! Δευ 28 Ιουλ - 16:24:11 | |
| Σε λίγο θα πίνω υγρά μπαταρίας |
|
| |
maggisoula
| Θέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! Δευ 28 Ιουλ - 16:45:20 | |
| Εδώ πίνουμε τα υγρά των μυαλών των ανισόρροπων, αυτά της μπαταρίας θα μας χαλάσουν; αντε στην υγεια σου! | |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! Δευ 28 Ιουλ - 18:33:48 | |
| Στην υγειά σου
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ladosifa στις Σαβ 10 Ιαν - 12:11:21, 1 φορά |
|
| |
maggisoula
| Θέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! Δευ 28 Ιουλ - 18:34:39 | |
| | |
|
| |
maggisoula
| Θέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! Δευ 28 Ιουλ - 18:35:36 | |
| Γιατι νομιζω ότι αυτό το χουμε κατεβασει ασπρο πάτο κι ακομα μεσα μας επιπλεει; τεσπα. | |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! Δευ 28 Ιουλ - 18:40:38 | |
| Ίσως γιατί μας αρέσει και δεν το αφήνουμε,από έλλειψη πίστης ότι δεν θα έχει επόμενα; |
|
| |
maggisoula
| Θέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! Δευ 28 Ιουλ - 18:50:18 | |
| - ladosifa έγραψε:
- Ίσως γιατί μας αρέσει και δεν το αφήνουμε,από έλλειψη πίστης ότι δεν θα έχει επόμενα;
Τετοια έλλειψη δεν την εχω. το αντιθετο μάλιστα. Από πιστη μπολικη κι διολου τυχαία. Εγκλωβίσαμε έναν κόσμο μέσα μας. Κόσμο ολάκερο. Τι θα μπορούσε να συμβεί; Να λειτουργήσει σαν σπόρος σε ωάριο; Η σαν την θεωρία του μπιγκ μπαγκ; Ποιος ξέρει. Και δεν το πολυσκέφτομαι να σου πω την αλήθεια μου. Πως το γραψες; αυτό που έσπειρα να έρθει μόνο του να με θερίσει. Αυτό θα ταν ίση διαχείρηση και χρωστούμενα κανείς. | |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! Δευ 28 Ιουλ - 18:52:00 | |
| Χρωστούμενα κανείς!Θα πιω σε αυτό. |
|
| |
maggisoula
| Θέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! Δευ 28 Ιουλ - 18:59:25 | |
| Κανείς κι έτσι είναι. Δεν συμβαίνει αλλιώς. Αλλο αν εμείς αλλιώς θέλουμε να το κοιτάμε. Γιατί όλοι νομίζουν ότι καποιος κάτι τους χρωστάει κι ότι όλοι γενικά κάπου χρωστάνε. Η κακομάθεια πολλών όντων. Ευτυχώς όμως που κάποιοι μου θυμίζουν ότι κι ομως γίνεται κι αλλιώς. Οπως λεει κι ο Αντωνάκης. | |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! Δευ 28 Ιουλ - 19:02:01 | |
| Κι ο Αντωνάκης είναι ποιος; |
|
| |
maggisoula
| Θέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! Δευ 28 Ιουλ - 19:08:50 | |
| | |
|
| |
maggisoula
| Θέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! Παρ 12 Σεπ - 9:52:38 | |
| Αυτό το κορίτσι μονίμως εκτός εποχής!!!!! Αντε καλέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!! το σουργιελίσιτι μου μέσα!!!! | |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! Τρι 16 Σεπ - 17:13:49 | |
| Για μένα λες;
Και που ήρθα τι;Πάλι γυρίζεις. |
|
| |
maggisoula
| Θέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! Τρι 16 Σεπ - 19:17:19 | |
| ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ!!!!!! ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑΑΑΑ!!!! Μαζεύτηκες πουλί μου; Που στον ήλιο είσαι ρε κοριτσάκι μου;;; Είπαμε να.....αλλά όχι και νααααααααααααα!!!! Γιαβρί μου! Καλώς το μου! | |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! Τρι 16 Σεπ - 19:19:55 | |
| Μου λειψες λέμε;;;;Ήθελα να σου πω ότι τάχα μου καθόλου δεν μου έλειψες και να κάτσεις στο χωρίον σου και ένα και δύο μήνες,καθόλου δεν με νοιάζει,σκασίλα μου,αλλά δεν δεν δεν....
Μου λειψες λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεε Σε είχα όμως παρηγοριά,σκεφτόμουν διάφορα αστεία,έπλαθα ιστορίες και γέλαγα μόνη μου,θα νόμιζαν ότι με πειραξαν τα χημικά,παίζει κι αυτό. |
|
| |
maggisoula
| |
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! Τρι 16 Σεπ - 19:31:18 | |
| Δεν μαζεύω τίποτα,θα με αναλάβει η επιστήμη. Εμένα πάλι με έφτιαξε ο ναός,δεν ήμουν καλά,όλο έβριζα μέσα μου,να κάπως ας πούμε ηρέεεμησα σιγά σιγάαααααααα.Μαγική επίδραση. |
|
| |
| Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! | |
|