Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου...
Και ο Νους... ο Αλχημιστής των Πάντων... και η Αλήθεια, οδηγός!
Είθε στους δρόμους της ουσίας σου να πορευθείς και στα μυστικά απόκρυφα αρχεία της ψυχής σου...Είναι άπειρες οι κατευθύνσεις στο Άπειρο Σύμπαν…Το ταξίδι μαγικό και ατελείωτο…Έχεις πολλά να χαρτογραφήσεις…
Δεν το πα καλά,εννοώ,να προσεγγίζεται ένα πρόβλημα στην ολιστική του μορφή και όχι μεμονωμένα,παράδειγμα,έχει κάποιος πρόβλημα ψυχολογικό,αλλά έχει και κοινωνικό[άγαμη μητέρα,άστεγος κτλ],μια συνεργασία πολλών φορέων που θα προσέγγιζαν την λύση μέσα από την συνεργασία πολλών ειδικοτήτων; Τι λέω; Μήπως να πιάσω καμιά τσάπα καλύτερα;
Με φαντάζεσαι;Συνάδελφος του Λιακόπουλου[πυρηνικός φυσικός δεν δηλώνει αυτός;]. Θα πουλάω βιβλία,λοιπόν,σηκωθείτε από ντιβάνια,καρέκλες,καναπέδες,τραπέζια...έρχονται οι Ελ.
Ναι......
Καλά,αμα έρθουν οι Ελ και η Βιβλιοθήκη σου είναι άδεια,μην μου πεις μετά Χριστίνα,πλακώσαν τα νεφελιμ και δεν βιβλία να τους πετάξω να φύγουν,ντάξει;
15katerina
Ηλικία : 50 Ημερομηνία εγγραφής : 06/01/2013 Αριθμός μηνυμάτων : 146
Τους πολλούς φορείς, όταν συνεργάζονται, τους φοβάμαι. Γιατί μόνο συνεργασία ελεύθερη δεν είναι. Και αρκετοί συνάδελφοι μου το έχουν διαπιστώσει αυτό. Θα έλεγα ότι είναι πρωτοβουλία "επαναστατών" του τομέα, που δεν θέλουν να ακολουθήσουν προσχεδιασμένους χειρισμούς, που πατάνε πάνω σε ένα καταστατικό, που εγκρίθηκε από συγκεκριμένες ομάδες "Εμπορουπαλλήλων" και οπαδών ευγονικής.
Είναι μεγάλη ζήτημα όλο αυτό. Πάντως η πρόταση που είχα για ένα πραγματικά ενδιαφέρον εγχείρημα, είναι ότι καλύτερο θα μπορούσα να ζητήσω αυτό το διάστημα. Και φυσικά αφιλοκερδώς. Δεν τίθεται θέμα χρηματικών απολαβών. Κι αυτό είναι ίσως κι ένας λόγος, που μου δίνει ελευθερία κινήσεων.
maggisoula
Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 3634
Κατερίνα μου εύχομαι να κάνεις αυτό που θέλεις κι έτσι όπως μου τα χεις πει. Κι εσύ Χριστινιό μου βιβλία δεν θα πέταγα ποτέ! ΝΑ το σπίτι γεμάτο τσουμπλέκια! Τίνγκα!
Εδώ με την κανονική προβολή εμού της ιδίας κι έχω θέμα, λες να κανα και αστρική; Είν το σύστημα τέτοιο κολλάει καμιά φορά. Αστρική προβολή για να κάνω πρέπει να χω χρόνο κι ησυχία. Πάνε τα καλά τα χρόνια που κανα φιλίες από αλούθε Μπουένος δίας. Ειλικρινά δηλαδή που πας και τα βρίσκεις αυτά δεν έχω καταλάβει ακόμα!!!!
τρελοκόριτσο θα κάτσεις σε μια γωνιά;όλο τρέχεις από δω κι από κει κι έχω σφουγγαρίσει,τι θα σε κάνω;
Αααααααααααααα και μην νομίζεις ότι ξέχασα κάτι που μου είχες πει............να κάτι σαν αυτά που λέμε του τύπου''αν το κάνεις αυτό,να μου τρυπήσεις την μύτη;'' Αυτά τα στοιχήματα που βάζουμε με την άνεση του ακατόρθωτου;
maggisoula
Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 3634