H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου...
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Και ο Νους... ο Αλχημιστής των Πάντων... και η Αλήθεια, οδηγός!

ΑρχικήΦόρουμΣύνδεσηΕγγραφή
Είθε στους δρόμους της ουσίας σου να πορευθείς και στα μυστικά απόκρυφα αρχεία της ψυχής σου... Είναι άπειρες οι κατευθύνσεις στο Άπειρο Σύμπαν… Το ταξίδι μαγικό και ατελείωτο… Έχεις πολλά να χαρτογραφήσεις…

Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!

Πήγαινε κάτω 
+7
ΠΕΛΑΣΓΟΣ
ioessa
Αιθηρόη
sofaki
Σαπφώ
spitha
maggisoula
11 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Επισκέπτης
Επισκέπτης

Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! - Σελίδα 3 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!   Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! - Σελίδα 3 Icon_minitimeΠαρ 9 Μάης - 11:42:41

Κάτι σαν ολιστική θεραπεία;
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!   Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! - Σελίδα 3 Icon_minitimeΠαρ 9 Μάης - 11:45:41

Δεν το πα καλά,εννοώ,να προσεγγίζεται ένα πρόβλημα στην ολιστική του μορφή και όχι μεμονωμένα,παράδειγμα,έχει κάποιος πρόβλημα ψυχολογικό,αλλά έχει και κοινωνικό[άγαμη μητέρα,άστεγος κτλ],μια συνεργασία πολλών φορέων που θα προσέγγιζαν την λύση μέσα από την συνεργασία πολλών ειδικοτήτων;
Τι λέω;
Μήπως να πιάσω καμιά τσάπα καλύτερα;
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!   Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! - Σελίδα 3 Icon_minitimeΠαρ 9 Μάης - 11:47:42

maggisoula έγραψε:
ladosifa έγραψε:
Με φαντάζεσαι;Συνάδελφος του Λιακόπουλου[πυρηνικός φυσικός δεν δηλώνει αυτός;].
Θα πουλάω βιβλία,λοιπόν,σηκωθείτε από ντιβάνια,καρέκλες,καναπέδες,τραπέζια...έρχονται οι Ελ.

Ναι......  βιολί

Καλά,αμα έρθουν οι Ελ και η Βιβλιοθήκη σου είναι άδεια,μην μου πεις μετά Χριστίνα,πλακώσαν τα νεφελιμ και δεν βιβλία να τους πετάξω να φύγουν,ντάξει;
15katerina

15katerina

Σκορπιός
Ημερομηνία εγγραφής : 06/01/2013
Αριθμός μηνυμάτων : 146

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!   Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! - Σελίδα 3 Icon_minitimeΠαρ 9 Μάης - 11:53:55

Τους πολλούς φορείς, όταν συνεργάζονται, τους φοβάμαι. Γιατί μόνο συνεργασία ελεύθερη δεν είναι. Και αρκετοί συνάδελφοι μου το έχουν διαπιστώσει αυτό. 
Θα έλεγα ότι είναι πρωτοβουλία "επαναστατών" του τομέα, που δεν θέλουν να ακολουθήσουν προσχεδιασμένους χειρισμούς, που πατάνε πάνω σε ένα καταστατικό, που εγκρίθηκε από συγκεκριμένες ομάδες "Εμπορουπαλλήλων" και οπαδών ευγονικής. 

Είναι μεγάλη ζήτημα όλο αυτό. 
Πάντως η πρόταση που είχα για ένα πραγματικά ενδιαφέρον εγχείρημα, είναι ότι καλύτερο θα μπορούσα να ζητήσω αυτό το διάστημα. 
Και φυσικά αφιλοκερδώς. Δεν τίθεται θέμα χρηματικών απολαβών. Κι αυτό είναι ίσως κι ένας λόγος, που μου δίνει ελευθερία κινήσεων.
maggisoula

maggisoula

Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2011
Αριθμός μηνυμάτων : 3634

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!   Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! - Σελίδα 3 Icon_minitimeΠαρ 9 Μάης - 11:56:09

Κατερίνα μου εύχομαι να κάνεις αυτό που θέλεις κι έτσι όπως μου τα χεις πει. Κι εσύ Χριστινιό μου βιβλία δεν θα πέταγα ποτέ! ΝΑ το σπίτι γεμάτο τσουμπλέκια! Τίνγκα!
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!   Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! - Σελίδα 3 Icon_minitimeΠαρ 9 Μάης - 11:58:23

Κατερίνα,το αισθάνομαι ότι είναι κάτι από την καρδιά σου και σου εύχομαι κάθε ολοκλήρωση και επίτευξη του έργου σου.
15katerina

15katerina

Σκορπιός
Ημερομηνία εγγραφής : 06/01/2013
Αριθμός μηνυμάτων : 146

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!   Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! - Σελίδα 3 Icon_minitimeΠαρ 9 Μάης - 11:59:59

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια! 
Θα σας αφήσω προς το παρών, έχω κάτι υποχρεώσεις να διεκπεραιώσω. 
Την καλημέρα μου, και θα τα πούμε πιθανόν το απόγευμα.
maggisoula

maggisoula

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!   Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! - Σελίδα 3 Icon_minitimeΠαρ 9 Μάης - 12:01:10

Ωχ! Κι εγώ έχω ένα σουπερ μαρκετ να διεκπερεώσω!  Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! - Σελίδα 3 934713797
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!   Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! - Σελίδα 3 Icon_minitimeΠαρ 9 Μάης - 12:02:48

Καλή συνέχεια Κατερίνα.

Χμ..κι εγώ μια έρευνα που άφησα στην μέση και μετά έναν ύπνο.
maggisoula

maggisoula

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!   Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! - Σελίδα 3 Icon_minitimeΤρι 13 Μάης - 16:59:59

Σουργιελίσιτι σιστερ που σαι παιδί μου; Πάω περίφτερο κι έρχομαι μη βγεις αν μπεις!

Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! - Σελίδα 3 W6s8w0
maggisoula

maggisoula

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!   Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! - Σελίδα 3 Icon_minitimeΤρι 13 Μάης - 17:51:36

Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! - Σελίδα 3 68yoty
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!   Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! - Σελίδα 3 Icon_minitimeΤρι 13 Μάης - 19:43:24

εεεεεεεε!τσαπρπρπρπρρπρ Αριστέα!
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!   Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! - Σελίδα 3 Icon_minitimeΤρι 13 Μάης - 20:02:18

Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! - Σελίδα 3 Images?q=tbn:ANd9GcRwdktpfC9ckVtXTb32XL5ncF1p_Ahfb-MJb8xCO1UQ6r4u3eIB
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!   Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! - Σελίδα 3 Icon_minitimeΤρι 13 Μάης - 20:08:34

Μήπως έχεις κάνει αστρική προβολή και είσαι εδώ αλλά είσαι και κάπου αλλού;
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!   Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! - Σελίδα 3 Icon_minitimeΤρι 13 Μάης - 20:16:08

Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! - Σελίδα 3 21a9so2

Έχει επεξεργασθεί από τον/την ladosifa στις Σαβ 10 Ιαν - 12:01:42, 1 φορά
maggisoula

maggisoula

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!   Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! - Σελίδα 3 Icon_minitimeΤετ 14 Μάης - 14:18:22

Εδώ με την κανονική προβολή εμού της ιδίας κι έχω θέμα, λες να κανα και αστρική; Είν το σύστημα τέτοιο κολλάει καμιά φορά. Αστρική προβολή για να κάνω πρέπει να χω χρόνο κι ησυχία. Πάνε τα καλά τα χρόνια που κανα φιλίες από αλούθε Μπουένος δίας. Ειλικρινά δηλαδή που πας και τα βρίσκεις αυτά δεν έχω καταλάβει ακόμα!!!!
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!   Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! - Σελίδα 3 Icon_minitimeΤετ 14 Μάης - 17:46:28

τρελοκόριτσο θα κάτσεις σε μια γωνιά;όλο τρέχεις από δω κι από κει κι έχω σφουγγαρίσει,τι θα σε κάνω;

Αααααααααααααα και μην νομίζεις ότι ξέχασα κάτι που μου είχες πει............να κάτι σαν αυτά που λέμε του τύπου''αν το κάνεις αυτό,να μου τρυπήσεις την μύτη;''
Αυτά τα στοιχήματα που βάζουμε με την άνεση του ακατόρθωτου;
maggisoula

maggisoula

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!   Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! - Σελίδα 3 Icon_minitimeΠεμ 15 Μάης - 8:04:00

Μπαρντόν;; Ε;;; ποιος ήρθε; Ποιο στοίχημα; Τι λέει καλέεεεεεεε;;;;;
maggisoula

maggisoula

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!   Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! - Σελίδα 3 Icon_minitimeΠεμ 15 Μάης - 8:05:25

Α α α ααααα! Καταάλαβα! Χα χααα! Δεν πρόκαμα καλέ!
maggisoula

maggisoula

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!   Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! - Σελίδα 3 Icon_minitimeΤρι 20 Μάης - 9:10:55

Παρούσα! Πρόβλημα ελύθη!!  Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! - Σελίδα 3 1627244695
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!   Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! - Σελίδα 3 Icon_minitimeΤρι 20 Μάης - 9:17:17

Έτσι,όλα να λύνονται..Καλημέρα Καρδιά μου!
maggisoula

maggisoula

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!   Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! - Σελίδα 3 Icon_minitimeΤρι 20 Μάης - 9:21:55

Καλημερούδιαααααααααααααααααααααααααααααα γιαβρί μου!!!!!!!!!!!!!!!!!

Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!   Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! - Σελίδα 3 Icon_minitimeΤρι 20 Μάης - 10:08:18

Καλημέρα Στέφανε
Στέφανος

Στέφανος

Τόπος : Περιστέρι
Κριός
Ημερομηνία εγγραφής : 18/02/2014
Αριθμός μηνυμάτων : 90

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!   Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! - Σελίδα 3 Icon_minitimeΤρι 20 Μάης - 10:27:44

Καλημέρα Χριστίνα! Έβλεπα τα βίντεο της Αριστέας, το αφιέρωμα της για την γενεοκτονία των Ελλήνων του 1919.
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!   Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! - Σελίδα 3 Icon_minitimeΤρι 20 Μάης - 10:37:09

Έτσι πρέπει,να μην ξεχνάμε,γιατί,πάνε να σβήσουν και να ξαναγράψουν ιστορία μερικοί.

Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 3 από 12Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου... :: ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ :: LADOSIFA :: ΣΟΥΡΓΕΛΙΣΙΤΙ ΚΛΑΜΠ!-
Μετάβαση σε: