Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου...
Και ο Νους... ο Αλχημιστής των Πάντων... και η Αλήθεια, οδηγός!
Είθε στους δρόμους της ουσίας σου να πορευθείς και στα μυστικά απόκρυφα αρχεία της ψυχής σου...Είναι άπειρες οι κατευθύνσεις στο Άπειρο Σύμπαν…Το ταξίδι μαγικό και ατελείωτο…Έχεις πολλά να χαρτογραφήσεις…
Δυστυχώς θα ξεχάσουν Χριστίνα! Ήδη τα παιδιά μας δεν θυμούνται τι, πότε, ποιος, πώς, γιατί, πού. Η δικαιολογία τους είναι, για να σταματήσουν τις εθνικές βεντέτες. Οι απατεώνες και οι παραχαράκτες της αλήθειας!
maggisoula
Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 3634
Δεν φταίνε τα παιδιά μας Στέφανε. Εμείς που σιωπάμε! Αυτό πρέπει να καταλάβουμε πρώτα και να μη ρίχνουμε τις ευθύνες στους άλλους. Μάθαμε να τα ρίχνουμε στους άλλους. Ποιοι είναι οι άλλοι; όλοι εκτός από μας ε; Δεν το λέω για σένα αυτό Στέφανε γενικά μιλάω.
Στέφανος
Ηλικία : 44 Τόπος : Περιστέρι Ημερομηνία εγγραφής : 18/02/2014 Αριθμός μηνυμάτων : 90
Δε χρειάζεται να μου διευκρινίζεις Αριστέα. Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Δεν γίνεται να διαφωνήσω με αυτά που λες. Έχεις δίκιο. Όπως και να το πούμε, και να το περιγράψουμε, είναι έτσι όπως το λες στην τελική. Μεγαλώνουμε ανθρώπους που θα μιμηθούν τα δικά μας έργα, γιατί τα μεγαλώνουμε στην σιωπή. Ο άνθρωπος θέλει ήχους, ιστορίες, αλήθειες, χρώματα, δρόμους, όνειρα, οράματα, πίστη, πάθος, λέξεις, σκέψεις για να μεγαλώσει σωστά κι όχι ατροφικά. Κι εμείς χαμηλώσαμε την φωνή μας. Σχεδόν δεν μιλάμε. Δεν μιλάμε. Κι όταν μιλάμε, μιλάμε για άχρηστα πράγματα. Δηλαδή; ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΑΛΗΘΙΝΑ.
maggisoula
Ναι! Μιλάνε και ανακυκλώνουν τον ρυπαρό αέρα των μιαρών μυαλών, και τον καθαρίζουν για να αναπνέουν τα όνειρα μας, ν'αναπνέουν οι σκέψεις μας κι οι καρδιές μας.
Για σας είμαι σίγουρη ότι μιλάτε-ΜΙΛΑΤΕ,φαίνεται,οπότε,δεν χάθηκαν όλα,πάντα υπάρχουν φωνές. Αριστέα, η φωνή της,Η φωνή---ευθεία-στης καρδιάς το κέντρο.
Χάρηκα,τα λέμε μετά.
Στέφανος
Ηλικία : 44 Τόπος : Περιστέρι Ημερομηνία εγγραφής : 18/02/2014 Αριθμός μηνυμάτων : 90
Τελικά ποτέ δεν ξεμένει ο κόσμος από σπόρους. Πάντα θα υπάρχει μια φωνή, μια σταγόνα, ένας σπόρος, μία σχισμή, μια ανάσα. Πάντα θα υπάρχει αυτό το ύστατο κάτι, το ένα και το μοναδικό που θα επανεκκινήσει τον κόσμο, και θα φέρει εκείνη την απαραίτητη προυπόθεση για να γίνονται νέα άλματα.
maggisoula
Γιεπ! Ετσι είναι Στέφανε μου! Ο κόσμος αυτός δε λιγοστεύει ποτέ από φως γιατί κάποια πλάσματα το κουβαλούν στις καρδιές τους κι όχι στις τσέπες στα πρόχειρα μυαλα τους που τα βολεύουν κατά την ανάγκη τους κι ούτε στα πονηρά μάτια τους.
maggisoula
Οκ,τι λέγαμε;;Α!Ναι,για το στοίχημα. Εγώ,έψαχνα για κάτι,δεν λέω τι,κάτι! Όμως πολύ δυσκολευόμουν,πολύ. Και μου λέει η Αριστέα: <<Καλά,άμα το βρεις εσύ αυτό-το κάτι-εγώ θα ανέβω γυμνή στην ταράτσα και θα χορεύω ποντιακά*>>
*Σέρα πρέπει να είπε..
Λοιπόν,εγώ αυτό το κάτι το βρήκα!!!! Ε; Εεεεεεεεεεεεεεεεε;;;;;;;;;
maggisoula
χααχα μπήκε στο αρχείο! Δλδ θες να πεις ότι προσπαθώ να δημιουργήσω ένα αρνητικό κλύσμα στην ατμόσφαιρα,για να πετύχω το απετύχωτο:την ταυτοποίηση μιας ανέντιμης κυκλοθυμικής υποτέλειας;Ενός μουστοκουλουρου;
maggisoula
ανοιξα καινουργιο γιουντουμπι! το αλλανταλου δεν θυμαμαι με ποιο μειλ το χα κανει παλιά. Πως βρίσκεις εκεί τους κωδικούς η το μειλ που χες σαν λογαριασμό; Ξέρεις;