Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου...
Και ο Νους... ο Αλχημιστής των Πάντων... και η Αλήθεια, οδηγός!
Είθε στους δρόμους της ουσίας σου να πορευθείς και στα μυστικά απόκρυφα αρχεία της ψυχής σου...Είναι άπειρες οι κατευθύνσεις στο Άπειρο Σύμπαν…Το ταξίδι μαγικό και ατελείωτο…Έχεις πολλά να χαρτογραφήσεις…
Α ετσι λες; Εχω εδώ έναν που θέλει λέει να πάμε για νυχτερινό μπάνιο..................επιμένεις ότι είμαστε μόνο εμείς; Τι λες τωρα; Του το κάνεις κονκάρδα τωρα το σουργιελίσιτι να του το καρφώσεις στο κούτελο;
ΤΟΝ ΕΠΕΙΣΑ με δημοκρατικες διαδικασίες ότι δεν θα περάσει καλά αν πάμε! Χόι χόι! Οτι του φανεί του λολοστεφανή! μετά μου λες εσύ................το δικό μου βλέπει αριστερά και το δικό σου δεξιά! Τι ρέστα να δώσω δε ξέρω!
maggisoula
Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 3634
Εγω μιλάω σοβαρά και...........................ετσι γελάει κι αυτός! Α δε θα με τρελάνετε! Πάω να πάρω πατατάκια και κόκα κόλα και να κάτσω να δω τη Λουση τη ταινια που ελεγε ο Στέφανος!
Μη μου βάζεις ιδέες!!! Μην ανησυχείς,πάντως όχι σήμερα. Σήμερα έχω μια έκρηξη καλοσύνης παράξενη! Λέω να βγω έξω σήμερα κι όλη μέρα να τριγυρνάω στο δρόμο και να βοηθάω μόνο ανθρώπους. Μμμμμμμμμμμμμμμμμμναι αυτό θα κάνω! τ αποφάσισα. Να πιω το καφέ μου όμως πρώτα.
maggisoula
Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 3634
Λοιπον το καφε μου τον ήπια και μου χει κάτσει αυτό που είπα και θα το κάνω. Ααα! Μ έχει ενθουσιάσει η ιδέα μου! κι όποιος δεν έχει τι να κάνει.......ας το κάνει κι αυτός. Ετσι ας πουμε ότι πάμε μια μεγαααααααααλη βόλτα και να μαστε πολύ παρατηρητικοί και προσεχτικοί με τοςυ γύρω μας. ποτέ δε ξέρεις. Μπορεί κάτι που θα κάνουμε σε κάποιον άγνωστο να σταθεί αιτία για ένα σημαντικό ντόμινο που θα κάνει την έκπληξη! Εκεί έξω αλλάζουμε τα πράματα. Καλή σας μέρα και σας φιλώ όλους ομορφιές μου!