| Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! | |
|
+7ΠΕΛΑΣΓΟΣ ioessa Αιθηρόη sofaki Σαπφώ spitha maggisoula 11 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! Τρι 8 Απρ - 19:11:32 | |
| Μετά από απαίτηση του κοινού. |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! Τρι 8 Απρ - 19:12:54 | |
| |
|
| |
maggisoula
Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 3634
| Θέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! Τρι 8 Απρ - 19:21:27 | |
| Κερνάει το μαγαζί!!! | |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! Τρι 8 Απρ - 19:22:33 | |
| Να σας ρωτήσω κυρία εκδότρια,σχόλια δέχεστε κάτω από τις στήλες σας; |
|
| |
spitha
Ημερομηνία εγγραφής : 20/10/2013 Αριθμός μηνυμάτων : 151
| Θέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! Τρι 8 Απρ - 19:23:41 | |
| επιτέλους ενας χώρος που μου ταιριάζει απόλυτα χαχαχαχα παρε πάρε πάρεεεε μα δεν μπορω και να στείλω με το ταχυδρομίο αλλιώς θα έστελνα. πρέπει να βρούμε κάποιον τρόπο γμτ | |
|
| |
maggisoula
| Θέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! Τρι 8 Απρ - 19:23:58 | |
| Για το περιοδικό μου λες;;;;; Ναι βεβαίως! | |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! Τρι 8 Απρ - 19:27:34 | |
| Σπίθα μου,αμα πιούμε και μπύρα,αναρωτιέμαι που θα φτάσει η κατρακύλα μας,εσένα δεν σε πειράζει,είσαι cool |
|
| |
spitha
| Θέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! Τρι 8 Απρ - 19:34:59 | |
| - ladosifa έγραψε:
- Σπίθα μου,αμα πιούμε και μπύρα,αναρωτιέμαι που θα φτάσει η κατρακύλα μας,εσένα δεν σε πειράζει,είσαι cool
σωωπα καλέ μια χαρά είστε όλοι μια χαρά είμεθα | |
|
| |
Σαπφώ
Ημερομηνία εγγραφής : 18/03/2014 Αριθμός μηνυμάτων : 201
| Θέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! Τετ 9 Απρ - 16:44:05 | |
| Χριστίνα λίγο σουργελιό το έχουμε όλοι μέσα μας, κι ευτυχώς θα έλεγα! Κι αυτοί που το αρνούνται από έναν δήθεν καθωσπρεπισμό, αυτό που λέτε εσείς σουργελιό, αυτοί το καταπιέζουν τόσο πολύ μέσα τους που κάποια στιγμή βρίσκει διέξοδο στο μυαλό τους. Εκεί είναι σκούρα τα πράγματα!
Λοιπόν μόλις έγινα μέλος του club! | |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! Τετ 9 Απρ - 16:52:06 | |
| - Σαπφώ έγραψε:
- Χριστίνα λίγο σουργελιό το έχουμε όλοι μέσα μας, κι ευτυχώς θα έλεγα!
Κι αυτοί που το αρνούνται από έναν δήθεν καθωσπρεπισμό, αυτό που λέτε εσείς σουργελιό, αυτοί το καταπιέζουν τόσο πολύ μέσα τους που κάποια στιγμή βρίσκει διέξοδο στο μυαλό τους. Εκεί είναι σκούρα τα πράγματα!
Λοιπόν μόλις έγινα μέλος του club! Έτσι,ακριβώς! Καλώς όρισες Σαπφώ κι εσύ Σπίθα με τις μπύρες σου. |
|
| |
sofaki
Ηλικία : 47 Ημερομηνία εγγραφής : 25/08/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 252
| Θέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! Πεμ 10 Απρ - 12:19:00 | |
| Κι εγώ δηλώνω μέλος! Κι ας μην έρχομαι συχνά. Δεν το κάνω επίτηδες. Δεν έχω σύνδεση κι όποτε έρχομαι επίσκεψη σε φίλους, τσουπ τρυπώνω στα γρήγορα. Ελπίζω να έχω σύντομα την δυνατότητα να βάλω και πάλι σύνδεση. Σας αγαπώ πολύ και μου λείπετε πολύ όλοι! | |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! Πεμ 10 Απρ - 18:36:51 | |
| Εύχομαι να αποκτήσεις,τάχιστα,ίντερνετ για να συνδέεσαι πιο συχνά με τον Αόρατο ναό,γλυκόαυρη,Σοφία. |
|
| |
Αιθηρόη Admin
Ημερομηνία εγγραφής : 28/02/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 2443
| Θέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! Πεμ 10 Απρ - 18:54:30 | |
| "Για μένα, το γέλιο στάθηκε πάντα ένας από τους μεγαλύτερους, αποκαλυπτικότερους θεούς. Ξέρω καλά γιατί οι τραχιοί, λιγομίλητοι Σπαρτιάτες, που απ' όλους τους Ελληνες έπαιραν πιο σοβαρά και τραγικά τη ζωή, είχαν υψώσει βωμό στο θεό τον Γέλωτα. Μονάχα το πηγαίο, καθαρότατο γέλιο μπορεί, όχι βέβαια να νικήσει (αυτή δε νικιέται ποτέ) μα να εξουδετερώσει όσο ζούμε τη φρίκη της ζωής. Η τραγωδία δεν μπορούσε να γεννηθεί (θα 'ταν αβάσταχτη για τον άνθρωπο), χωρίς να γεννηθεί, την ίδια στιγμή, κι η κωμωδία. Είναι δίδυμες αδερφάδες. Μονάχα όποιος ένιωσε την τραγικότητα της ζωής, αυτός μπορεί να νιώσει την απολυτρωτική δύναμη του γέλιου."
Λόγια του Νίκου Καζαντζάκη.
Και ο Σαίξπηρ είχε πει κάτι που είναι αλήθεια... ότι το γέλιο, είναι η μουσική της ζωής. Και όσο γελάμε... τίποτε δεν χάθηκε.
Να τολμάς... και να γελάς... | |
|
| |
ioessa
Ηλικία : 44 Τόπος : ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 1297
| Θέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! Πεμ 10 Απρ - 19:42:57 | |
| | |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! Πεμ 10 Απρ - 20:03:30 | |
| |
|
| |
maggisoula
| Θέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! Παρ 11 Απρ - 11:41:58 | |
| Σοφάκι μου φιλιά πολλάααααααααα!!!! | |
|
| |
maggisoula
| Θέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! Παρ 11 Απρ - 11:42:20 | |
| | |
|
| |
maggisoula
| Θέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! Πεμ 17 Απρ - 8:55:28 | |
| αριστεα έπρέπε να το πεις αυτό το κλαμπ!! Ταμάμ για μένα! Σούργιελο! Οαααααα!!! Που σαι Ζαμπέτας να γράψεις στίχο! | |
|
| |
spitha
| Θέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! Παρ 18 Απρ - 10:05:35 | |
| το φελεκι μου καλημερααααα επεσε η θερμοκρασια και δεν μπορω να βαλω την μπυρα ακομα γκρρρρ τελος παντων να περνατε ομορφα | |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! Παρ 18 Απρ - 10:52:09 | |
| - maggisoula έγραψε:
- αριστεα έπρέπε να το πεις αυτό το κλαμπ!! Ταμάμ για μένα! Σούργιελο! Οαααααα!!! Που σαι Ζαμπέτας να γράψεις στίχο!
Αμα σε γνώριζε ο Ζαμπέτας,να είσαι σίγουρη, δεν θα σου έγραφε περι σούργελου. |
|
| |
maggisoula
| Θέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! Παρ 18 Απρ - 10:53:45 | |
| όλος του ο στίχος θα ήταν ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! Γιαβρί μου! Εγώ φεύγω ε; Να περάσετε όλοι σας καλά! Γιαβρί μου το νου σου! Να περάσεις χιλιόκαλα! | |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! Παρ 18 Απρ - 10:55:10 | |
| Κι εσύ,να προσέχεις και να περάσεις όμορφα. Να μαζέψεις και παπαρούνες |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! Παρ 18 Απρ - 10:56:15 | |
| |
|
| |
maggisoula
| Θέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! Παρ 18 Απρ - 10:58:23 | |
| - ladosifa έγραψε:
- Κι εσύ,να προσέχεις και να περάσεις όμορφα.
Να μαζέψεις και παπαρούνες Να μαζέψω παπαρούνες; Μμμμμμμμμμμμμμμμμμμναι! Καλά ότι πεις δε σου χαλάω χατίρι. | |
|
| |
maggisoula
| Θέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! Παρ 18 Απρ - 10:59:32 | |
| άκου να μαζέψω παπαρούνες! Λες κι είμαι η κοκκινοσκουφίτσα γκόλφω! Χάι τώρα! Φιλιά πολλάααααααααααααααα! | |
|
| |
| Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! | |
|