Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου...
Και ο Νους... ο Αλχημιστής των Πάντων... και η Αλήθεια, οδηγός!
Είθε στους δρόμους της ουσίας σου να πορευθείς και στα μυστικά απόκρυφα αρχεία της ψυχής σου...Είναι άπειρες οι κατευθύνσεις στο Άπειρο Σύμπαν…Το ταξίδι μαγικό και ατελείωτο…Έχεις πολλά να χαρτογραφήσεις…
Πανέμορφες μου! Χρόνια πολλά και να είστε ευτυχισμένες! Να χαίρεστε όσους αγαπάτε, και να σας χαίρονται όσοι σας αγαπούν. Οι υπόλοιποι δεν μας ενοχλούν!
Σας σκέφτομαι πάντα και σας αγαπώ ιδιαίτερα! Αριστέα μου να περάσεις όμορφα τις γιορτές! Χριστίνα μου κι εσύ το ίδιο! Και να έχετε πληρότητα στις καρδιές σας! Πολλά φιλιά, αγκαλιές και χαμόγελα!
ioessa
Ηλικία : 44 Τόπος : ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 1297
Λοιπον το καφε μου τον ήπια και μου χει κάτσει αυτό που είπα και θα το κάνω. Ααα! Μ έχει ενθουσιάσει η ιδέα μου! κι όποιος δεν έχει τι να κάνει.......ας το κάνει κι αυτός. Ετσι ας πουμε ότι πάμε μια μεγαααααααααλη βόλτα και να μαστε πολύ παρατηρητικοί και προσεχτικοί με τοςυ γύρω μας. ποτέ δε ξέρεις. Μπορεί κάτι που θα κάνουμε σε κάποιον άγνωστο να σταθεί αιτία για ένα σημαντικό ντόμινο που θα κάνει την έκπληξη! Εκεί έξω αλλάζουμε τα πράματα. Καλή σας μέρα και σας φιλώ όλους ομορφιές μου!
Πανέμορφες μου! Χρόνια πολλά και να είστε ευτυχισμένες! Να χαίρεστε όσους αγαπάτε, και να σας χαίρονται όσοι σας αγαπούν. Οι υπόλοιποι δεν μας ενοχλούν!
Σας σκέφτομαι πάντα και σας αγαπώ ιδιαίτερα! Αριστέα μου να περάσεις όμορφα τις γιορτές! Χριστίνα μου κι εσύ το ίδιο! Και να έχετε πληρότητα στις καρδιές σας! Πολλά φιλιά, αγκαλιές και χαμόγελα!
Λαμπερή Κατερίνα,σου εύχομαι να εκπληρώσεις όλα όσα επιθυμείς.
Υ.Γ..Η Αριστέα ποια είναι;; Είναι νέα χρήστης;
maggisoula
Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 3634
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! Ξεαποκλείστηκα κι ήρθα! Αντι να ρωτας αν είμαι καλά αν ζω αν πέθανα ρωτάς αν είμαι νέα χρήστης;;;;; Ε λοιπόν όχι! είμαι αρχαια!
Μ αρέσεις! Γιαβρι μου εσυ! Καλα θα μπω να μου τα χωσεις αυριο γιατι πριν λίγο ήρθα και είμαι λιώμα............εγω η πρωην αποκλεισμένη εκ του χιονια και των παγων!!!!!!!!
Όχι!Η σιωπή έχει αξία,δεν την σπαταλώ σε αντίποινα.
Ήθελα να καθαρίσω. Είναι εποχή κάθαρσης-άμεσης-πριν κάνουν τα κατάλοιπα κουμάντο. Αδειάζω φορτία.Να κάνω χώρο στα όνειρα. Φοβέρισα τα φαντάσματα μου και τρομαγμένα όπως τα είδα,μετάνιωσα και τα καλόπιασα σε ήρεμο ύπνο. Και έμοιαζαν αθώα,σαν παιδιά. Από εμένα,είναι ελεύθερα από κάθε πράξη-αντίπραξη και δεσμά,για την επόμενη φορά τους.
maggisoula
Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 3634
Κορίτσια μου ελπίζω να είστε καλά. Συγχωρέστε με για την απουσία μου. Έχω κάποια θέματα που με έχουν απορροφήσει τελείως. Απλά για να μην νομίζετε ότι απομακρύνθηκα από εδώ. Έχετε την αγάπη μου!