H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου...
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Και ο Νους... ο Αλχημιστής των Πάντων... και η Αλήθεια, οδηγός!

ΑρχικήΦόρουμΣύνδεσηΕγγραφή
Είθε στους δρόμους της ουσίας σου να πορευθείς και στα μυστικά απόκρυφα αρχεία της ψυχής σου... Είναι άπειρες οι κατευθύνσεις στο Άπειρο Σύμπαν… Το ταξίδι μαγικό και ατελείωτο… Έχεις πολλά να χαρτογραφήσεις…

Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!

Πήγαινε κάτω 
+7
ΠΕΛΑΣΓΟΣ
ioessa
Αιθηρόη
sofaki
Σαπφώ
spitha
maggisoula
11 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
maggisoula

maggisoula

Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2011
Αριθμός μηνυμάτων : 3634

Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! - Σελίδα 10 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!   Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! - Σελίδα 10 Icon_minitimeΠεμ 16 Οκτ - 19:43:22

Φτανει. Παω να φαω.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!   Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! - Σελίδα 10 Icon_minitimeΠεμ 16 Οκτ - 19:44:15

Αποθέωση είσαι..
maggisoula

maggisoula

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!   Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! - Σελίδα 10 Icon_minitimeΠεμ 16 Οκτ - 19:46:07

Πεινασμένη είμαι. Πάω γιαβρι μου τωρα και τα λέμε αφτερ.....όποτε!
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!   Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! - Σελίδα 10 Icon_minitimeΠεμ 16 Οκτ - 19:47:20

Αντε,πήγαινε και στον ναό,δεν θα μπαίνεις νηστική. Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! - Σελίδα 10 3248139268
maggisoula

maggisoula

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!   Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! - Σελίδα 10 Icon_minitimeΤρι 21 Οκτ - 17:59:13

όπως καταλάβαμε κι οι δυο...........δεν ειμαστε για σοβαρη συζητηση σήμερα. Να κάτσουμε δω καλύτερα που ταιριάζουμε και με το χωρο ε; Ναι; Ναι!
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!   Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! - Σελίδα 10 Icon_minitimeΤρι 21 Οκτ - 18:01:50

Εδώ,ειδικά σήμερα εδώ.

το βαράς κι εσύ το ντέφι;χαχαχαχα
maggisoula

maggisoula

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!   Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! - Σελίδα 10 Icon_minitimeΤρι 21 Οκτ - 18:04:53

Αμα λέω εγώ!!! Γι αυτό κάτσε εδώ χαμέ και κόψε τα πολλά σούρτα φέρτα γιατί εκει που πάει να μαζέψει ο Λεωνίδας όλο δουλειές του ΑΝΟΙΓΕΙΣ!!!!! ΕΣΥ ΛΕΩ! ΤΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ! Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! - Σελίδα 10 934713797
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!   Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! - Σελίδα 10 Icon_minitimeΤρι 21 Οκτ - 18:06:25

Τι;;Πότε του άνοιξα δουλειές;;;
maggisoula

maggisoula

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!   Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! - Σελίδα 10 Icon_minitimeΤρι 21 Οκτ - 18:07:48

Εσυ τα κάνεις όλα! ΟΛΑ! Με παρασέρνεις! εσύ εσύ εσύυυυυυ!
maggisoula

maggisoula

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!   Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! - Σελίδα 10 Icon_minitimeΤρι 21 Οκτ - 18:08:17

Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!   Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! - Σελίδα 10 Icon_minitimeΤρι 21 Οκτ - 18:09:14

maggisoula έγραψε:

Α,έτσι ρουφιανάκι,ε;;;τα ρίχνεις όλα στην μεγάλη.
maggisoula

maggisoula

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!   Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! - Σελίδα 10 Icon_minitimeΤρι 21 Οκτ - 18:09:45

maggisoula

maggisoula

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!   Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! - Σελίδα 10 Icon_minitimeΤρι 21 Οκτ - 18:10:24

ladosifa έγραψε:
maggisoula έγραψε:

Α,έτσι ρουφιανάκι,ε;;;τα ρίχνεις όλα στην μεγάλη.

ετσι είναι το σωστό!
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!   Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! - Σελίδα 10 Icon_minitimeΤρι 21 Οκτ - 18:11:43

Το ξέρεις ότι για να γίνει υπόδειγμα ο ναός,πρέπει να κόψει όλες μας τις συζητήσεις;;;
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!   Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! - Σελίδα 10 Icon_minitimeΤρι 21 Οκτ - 18:17:14

Αριστέα;Το δικό σου μάτι κοιτάει από την μια πλευρά και το δικό μου από την άλλη.
maggisoula

maggisoula

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!   Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! - Σελίδα 10 Icon_minitimeΤρι 21 Οκτ - 18:18:53

ladosifa έγραψε:
Το ξέρεις ότι για να γίνει υπόδειγμα ο ναός,πρέπει να κόψει όλες μας τις συζητήσεις;;;

Γιατί μου τα..........μη μου τους κύκλους τάρατε! Ξέρεις εσύ κανε΄ναν αληθινό κόσμο που να φοράει γαλλικες περούκες γάντια και μιλάει με κλειστό το στόμα μη φανούν τα δόντια του;
maggisoula

maggisoula

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!   Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! - Σελίδα 10 Icon_minitimeΤρι 21 Οκτ - 18:20:02

ladosifa έγραψε:
Αριστέα;Το δικό σου μάτι κοιτάει από την μια πλευρά και το δικό μου από την άλλη.

Αυτά είναι! Μπράβο όχι μπράβο! έλα και παίρνω τα ίσα μου πάλι! Παιδική χαρά thenks να Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! - Σελίδα 10 32328759
maggisoula

maggisoula

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!   Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! - Σελίδα 10 Icon_minitimeΤρι 21 Οκτ - 18:20:44

μισο λεπτό κι επιστρεφω
maggisoula

maggisoula

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!   Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! - Σελίδα 10 Icon_minitimeΤρι 21 Οκτ - 18:25:53

Επέστρεψα. Τι έγινε;
maggisoula

maggisoula

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!   Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! - Σελίδα 10 Icon_minitimeΤρι 21 Οκτ - 18:26:53

Για να μη μιλάς.......ετοιμάζεις κάτι βαρύ εσύ!
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!   Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! - Σελίδα 10 Icon_minitimeΤρι 21 Οκτ - 18:27:21

Τίποτα,τζατζίκι ετοίμαζα.Ναι,που λες,εσύ κοιτάς προς Δύση κι εγώ προς Ανατολή..
maggisoula

maggisoula

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!   Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! - Σελίδα 10 Icon_minitimeΤρι 21 Οκτ - 18:29:14

Εκεί αυτή το χαβά της! Δε πτοείται παιδί μου! Και πως το ξέρεις εσύ δηλαδή; Εγώ μπορεί να είμαι πολύ πίσω και στην ουσία να κοιτάμε στο ίδιο σημείο.
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!   Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! - Σελίδα 10 Icon_minitimeΤρι 21 Οκτ - 18:32:32

Αριστέα μου,αυτά τα πράγματα δεν γίνονται.Εκτός αν κοιταζόμαστε,αυτό ναι.Αλλά για βάλε την δική σου πίσω μου;
Αλλήθωρες;Και αλλήθωρες;Μέσα σε όλα;
maggisoula

maggisoula

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!   Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! - Σελίδα 10 Icon_minitimeΤρι 21 Οκτ - 18:32:46

Τζατζίκι για δυο φτιαχνεις η εχεις σκοπο να ταίσεις όλη την περιφέρεια Αττικής;
maggisoula

maggisoula

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!   Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! - Σελίδα 10 Icon_minitimeΤρι 21 Οκτ - 18:33:35

Ποια δική μου να βάλω πίσω σου; Τι λες μωρέ; Για τι πράμα μιλάς;

Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 10 από 12Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου... :: ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ :: LADOSIFA :: ΣΟΥΡΓΕΛΙΣΙΤΙ ΚΛΑΜΠ!-
Μετάβαση σε: