| Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! | |
|
+7ΠΕΛΑΣΓΟΣ ioessa Αιθηρόη sofaki Σαπφώ spitha maggisoula 11 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! Παρ 18 Απρ - 11:01:01 | |
| Χάι -χάι. ...μαθαίνω σιγά-σιγά. |
|
| |
spitha
Ημερομηνία εγγραφής : 20/10/2013 Αριθμός μηνυμάτων : 151
| Θέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! Παρ 18 Απρ - 21:06:56 | |
| μπααα απο δευτερα ανεβαινει η θερμοκρασια οποτε θα ειμαι οκ Καλή Ανασταση και Καλο Πάσχα ευχομαι με υγεια | |
|
| |
maggisoula
Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 3634
| Θέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! Τετ 7 Μάης - 17:47:13 | |
| Χριστινιό αργούν πολύ αυτά τα συνέδρια; Χάιντε την αρχαιολογία μου μέσα! | |
|
| |
maggisoula
| Θέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! Τετ 7 Μάης - 17:56:44 | |
| Πάω στο άλλο σουργιελισιτι τωρα το κέρατο μου! Λέω ότι με δουλευουν......μαλλον θενε να πηγαίνω εγώ κάθε μέρα. Μπατ νόου! Αυριο και τέρμα! | |
|
| |
ΠΕΛΑΣΓΟΣ
Ηλικία : 50 Ημερομηνία εγγραφής : 09/08/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 155
| Θέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! Πεμ 8 Μάης - 9:48:37 | |
| Λογικό μου φαίνεται να θένε! Είσαι γεμάτη ενέργεια κι αεικίνητη, κι αναρωτιέμαι πως τα πας με τον ηλεκτρισμό;
Ω! Συνέδρια κι αρχαιολογία; Ενδιαφέρον! | |
|
| |
maggisoula
| Θέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! Πεμ 8 Μάης - 15:54:33 | |
| Βασικά είναι μέσα σ όλα. ψαχνει ακούει παρακολουθεί και γενικά της αρέσουν πολλά πράματα κι ανακατεύεται. Αρχαιολογία λόγω ανασκαφων αναζητησης καλέ όχι χακι ρουχα αρβύλες καπελο τσαπα και πινελο! Αρχαιολόγος είναι Ο Πάρης μας. Ω τον ειχα ξεχασει αυτόν! Που είσαι εσύ καλέ μου; | |
|
| |
maggisoula
| Θέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! Παρ 9 Μάης - 10:27:26 | |
| Τι λες; καλως το κορίτσι ωρέ! | |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! Παρ 9 Μάης - 10:29:27 | |
| Βρήκαμε τον τάφο του Μ.Αλεξάνδρου!!!!!!!Ξύπνησε ο βουκεφάλας μέσα μου. |
|
| |
maggisoula
| Θέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! Παρ 9 Μάης - 10:34:07 | |
| Ρε παιδί μου αυτό το Βουκεφάλας! Δε κατάλαβα πως του ρθε και τ ονόμασε έτσι αλήθεια! Τεσπά. Εντάξει τις έκανες τις..........ανασκαφές σου; | |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! Παρ 9 Μάης - 10:37:43 | |
| Ναι τις έκανα,αλλά παρουσιάστηκε κάτι νέο που πρέπει να εξεταστεί καλά και με ηρεμία για να μην παραλειφθούν τα σημάδια. Κι εμένα του βου-κεφάλας δεν μου κάθεται καλά,χάθηκαν τόσα ονόματα; |
|
| |
maggisoula
| Θέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! Παρ 9 Μάης - 11:08:26 | |
| Το Ητωρας παράδειγμα ε; όνομα και πράμα! σε χτυπάει στη καρδιά μπαμ! | |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! Παρ 9 Μάης - 11:14:01 | |
| Ω!Ναι!!Ήτωρας!! Όπως το πες,στην καρδιά.
Ήταν είναι και θα είναι. |
|
| |
15katerina
Ηλικία : 50 Ημερομηνία εγγραφής : 06/01/2013 Αριθμός μηνυμάτων : 146
| Θέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! Παρ 9 Μάης - 11:22:17 | |
| Καλημέρα! Τι κάνετε αγαπημένες μου; Μου λείψατε! Για τι ανασκαφές μιλάτε; Χριστίνα; Ασχολείσαι με την αρχαιολογία; | |
|
| |
maggisoula
| Θέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! Παρ 9 Μάης - 11:26:53 | |
| Ναι με την αρχαιολογία που κατσικώνεται στο dna! που να σου εξηγώ τώρα! Κατερίνα μου καλώς την! Είσαι καλά; | |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! Παρ 9 Μάης - 11:27:48 | |
| Γεια σου Κατερίνα μου! Όχι,δεν ασχολούμαι με αρχαιολογία χαχαχα θα με βγάλει και πυρηνικό φυσικό στο τέλος,η Αριστέα |
|
| |
15katerina
| Θέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! Παρ 9 Μάης - 11:28:56 | |
| Τώρα με μπέρδεψες! Δεν πειράζει άλλη ώρα. Καλά είμαι, έλειπα γιατί είχα μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση. Θα δούμε πώς θα εξελιχτεί. | |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! Παρ 9 Μάης - 11:29:43 | |
| Αλήθεια;Τι πρόταση;Κάτι ωραίο θα έχεις σκεφτεί.. |
|
| |
15katerina
| Θέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! Παρ 9 Μάης - 11:32:15 | |
| Χα χα! Πυρηνικός φυσικός ε; Είναι ικανή για όλα! Ρωτάω γιατί ακόμα και όταν αστειεύεται, έχουν αλήθεια τα λόγια της. Και με κάποιο έμμεσο τρόπο, από όσα κατάλαβα δηλαδή, εννοούσε αυτά που έλεγε. | |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! Παρ 9 Μάης - 11:34:12 | |
| Με φαντάζεσαι;Συνάδελφος του Λιακόπουλου[πυρηνικός φυσικός δεν δηλώνει αυτός;]. Θα πουλάω βιβλία,λοιπόν,σηκωθείτε από ντιβάνια,καρέκλες,καναπέδες,τραπέζια...έρχονται οι Ελ. |
|
| |
maggisoula
| Θέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! Παρ 9 Μάης - 11:35:27 | |
| Ξέρω τι λέω μην ανησυχείς. Ελπίζω να ναι όλα καλά Κατερίνα μου και να βρεις ότι ζητάς. | |
|
| |
maggisoula
| Θέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! Παρ 9 Μάης - 11:37:05 | |
| - ladosifa έγραψε:
- Με φαντάζεσαι;Συνάδελφος του Λιακόπουλου[πυρηνικός φυσικός δεν δηλώνει αυτός;].
Θα πουλάω βιβλία,λοιπόν,σηκωθείτε από ντιβάνια,καρέκλες,καναπέδες,τραπέζια...έρχονται οι Ελ. Ναι...... | |
|
| |
15katerina
| Θέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! Παρ 9 Μάης - 11:38:02 | |
| Χα χα χα! Ναι, μου λείψατε πολύ! | |
|
| |
maggisoula
| Θέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! Παρ 9 Μάης - 11:39:26 | |
| είσαι γενναίο κορίτσι! | |
|
| |
15katerina
| Θέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! Παρ 9 Μάης - 11:40:59 | |
| Η πρόταση έχει σχέση με κάποια επαγγελματική συνεργασία, κοινωνικών υπηρεσιών. Πραγματικά ελπίζω να μπορέσει να πραγματοποιηθεί αυτή η προοπτική. Τουλάχιστον θα μπορώ να ελίσσομαι κατά τα πιστεύω μου. | |
|
| |
15katerina
| Θέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! Παρ 9 Μάης - 11:41:54 | |
| - maggisoula έγραψε:
- είσαι γενναίο κορίτσι!
Απλά ακούω την καρδιά μου Αριστέα. | |
|
| |
| Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! | |
|