H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου...
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Και ο Νους... ο Αλχημιστής των Πάντων... και η Αλήθεια, οδηγός!

ΑρχικήΦόρουμΣύνδεσηΕγγραφή
Είθε στους δρόμους της ουσίας σου να πορευθείς και στα μυστικά απόκρυφα αρχεία της ψυχής σου... Είναι άπειρες οι κατευθύνσεις στο Άπειρο Σύμπαν… Το ταξίδι μαγικό και ατελείωτο… Έχεις πολλά να χαρτογραφήσεις…

Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!

Πήγαινε κάτω 
+7
ΠΕΛΑΣΓΟΣ
ioessa
Αιθηρόη
sofaki
Σαπφώ
spitha
maggisoula
11 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Επισκέπτης
Επισκέπτης

Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! - Σελίδα 5 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!   Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! - Σελίδα 5 Icon_minitimeΤρι 20 Μάης - 19:24:41

Είχες λογαριασμό αλανταλου;
Ποτέ δεν χρειάστηκε να συνδεθώ στο γιουτιουμπ,πάντα με θυμάται!
Αλλά,λογικά,όταν πας να συνδεθείς,δεν έχει από κάτω''δεν θυμάμαι το πασπορτ'' ή δεν θυμάμαι το γιουζερνέιμ μου;
Ε,αμα δεν θυμάσαι τίποτα από τα δύο,δεν ξέρω τι παίζει.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!   Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! - Σελίδα 5 Icon_minitimeΤρι 20 Μάης - 19:29:40

Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! - Σελίδα 5 Altzhaimer-gries-giagiades

Έχει επεξεργασθεί από τον/την ladosifa στις Σαβ 10 Ιαν - 12:04:31, 1 φορά
maggisoula

maggisoula

Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2011
Αριθμός μηνυμάτων : 3634

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!   Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! - Σελίδα 5 Icon_minitimeΤρι 20 Μάης - 19:44:40

Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!   Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! - Σελίδα 5 Icon_minitimeΤρι 20 Μάης - 19:45:46

το ξέχασα www
maggisoula

maggisoula

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!   Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! - Σελίδα 5 Icon_minitimeΤρι 20 Μάης - 19:45:56

Αυτό εγώ το χα στο αλλανταλου. κι αλτσχαιμερ εισαι! άλλο έγραψα αλλα το διεγραψα.
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!   Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! - Σελίδα 5 Icon_minitimeΤρι 20 Μάης - 19:46:31

τσογλάνι το είδα!χαχαχα
maggisoula

maggisoula

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!   Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! - Σελίδα 5 Icon_minitimeΤρι 20 Μάης - 19:47:40

Εκανα το γνωστο κόλπο! σου γραφω μεχρι να το δεις και μετα τσουουουπ το σβυνω κι ουτε γατα ουτε ζημιά!
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!   Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! - Σελίδα 5 Icon_minitimeΤρι 20 Μάης - 19:48:05

Δεν το κατάλαβα ότι το αλανταλου ήταν όνομα,λοιπόν,έκανα εγγραφή στο κανάλι σου,είμαι θαυμάστρια,τέλος.
maggisoula

maggisoula

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!   Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! - Σελίδα 5 Icon_minitimeΤρι 20 Μάης - 19:48:54

σε ποιο απ τα δυο;
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!   Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! - Σελίδα 5 Icon_minitimeΤρι 20 Μάης - 19:49:26

maggisoula έγραψε:
Εκανα το γνωστο κόλπο! σου γραφω μεχρι να το δεις και μετα τσουουουπ το σβυνω κι ουτε γατα ουτε ζημιά!

χαχαχα μαθαίνουμε σιγά-σιγά από τις δασκάλες τα κόλπα
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!   Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! - Σελίδα 5 Icon_minitimeΤρι 20 Μάης - 19:49:49

Και στα δύο!!!
maggisoula

maggisoula

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!   Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! - Σελίδα 5 Icon_minitimeΤρι 20 Μάης - 19:53:13

άλλος έχει τ όνομα κι άλλος τη χάρη! εγώ είμαι πόντια αλλά χάι! Παιδί μου αφού στο allantalou δεν ξαναμπαίνω πάει δε θυμάμαι τώρα ε και δε θα σκασω κιόλας!
maggisoula

maggisoula

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!   Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! - Σελίδα 5 Icon_minitimeΤετ 21 Μάης - 9:44:32

Να πω κι αυτό και φευγω. Σαπφώωωωω! Σου χω πρόταση. Ν ανοίξεις θέμα και ν ασχοληθούμε με Προμηθέα και Αθηνά. Και τους άλλους βέβαια αλλά να ξεκινήσουμε μ αυτούς. Η μυθολογία είναι μεγάλο κλειδί αποκαλύψεων. Λοιπόν τι λες; Θα κάνεις τον κόπο; Ξεκινα κι ακολουθούμε!
Σαπφώ

Σαπφώ

Ημερομηνία εγγραφής : 18/03/2014
Αριθμός μηνυμάτων : 201

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!   Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! - Σελίδα 5 Icon_minitimeΤετ 21 Μάης - 10:56:48

Πολύ ευχαρίστως Αριστέα! Χαίρομαι που μου το ζητάς. Ήδη έγραψα στην Αιθηρόη να με βοηθήσει στην ταξινόμηση των θεμάτων στην Μυθολογία. Οπότε κάνε λίγη υπομονή μέχρι να μας φτιάξει λίγο τον χώρο η Αιθηρόη.

Και ξέρεις κάτι; Προμηθέας και Αθηνά είναι οι αγαπημένοι μου! Θα χαρώ να κάνουμε μία από κοινού έρευνα στην μυθιστορία τους, αλλά κι όλων των υπόλοιπων στην Ελληνική μυθολογία. Όπως και άλλων λαών που είναι επίσης ενδιαφέρουσα και σημαντική.
Ας ξεκινήσουμε όμως με την Ελληνική μυθολογία.

Καλημέρα κορίτσια, και καλημέρα σε όλους.
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!   Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! - Σελίδα 5 Icon_minitimeΤετ 21 Μάης - 12:14:19

Καλησπέρα Σαπφώ,χαίρομαι που συμφωνείς,το συζητάγαμε χθες,σχετικά με την μυθολογία και γενικά όσοι μπορούν και θέλουν να συμβάλλουν,το ζητούμενο είναι κυρίως στα κρυφά μηνύματα των μύθων.
Α!Κι ένα άλλο που με μπερδεύει,διαβάζω κάπου έναν μύθο,μετά διαβάζω αλλού για τα ίδια πρόσωπα μια άλλη ιστορία..πως μπορεί να ξέρει κανείς τελικά τι ισχύει;
Τέλος πάντων ας αρχίσουμε από κάπου και βλέπουμε,με ενδιαφέρουν και εμένα κι άλλοι πολιτισμοί Σαπφώ,αν είναι να τους εξετάσουμε στην συνέχεια.
maggisoula

maggisoula

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!   Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! - Σελίδα 5 Icon_minitimeΤετ 21 Μάης - 17:12:18

Ω! Τι παιδί είσαι! Θαυμασία! Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε!
maggisoula

maggisoula

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!   Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! - Σελίδα 5 Icon_minitimeΔευ 2 Ιουν - 17:29:38

Σαπφώωωωωω! Ετοιμο κοίτα! http://www.aoratos-naos.com/f339-forum
iam

iam

Υδροχόος
Ημερομηνία εγγραφής : 01/04/2014
Αριθμός μηνυμάτων : 128

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!   Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! - Σελίδα 5 Icon_minitimeΤρι 3 Ιουν - 20:44:43

Αν χωράω στην παρέα σας, θα ήθελα να λάβω κι εγώ μέρος. Η μυθολογία είναι ένα συγκλονιστικό πεδίο αναζήτησης, έρευνας και μυστηρίου.
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!   Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! - Σελίδα 5 Icon_minitimeΤρι 3 Ιουν - 20:54:14

Μην ξαναρωτήσεις.Χωράς-τέλος!
Ισχύει για όλους αυτό.
maggisoula

maggisoula

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!   Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! - Σελίδα 5 Icon_minitimeΤετ 4 Ιουν - 9:23:50

Κατάλαβες Στρατή μου; Ελειπε η κυρία τόσο καιρό είχε πάρει τα βουνά τα εσώτερα και όχι μόνο,ως κάνει συνηθως για ν αδειάσει ότι είχε ν αδειάσει κι ερχεται φορτσάτος σαμουράι χραααακ δε σηκώνει κουβέντα. Τίποτα παιδί μου αυτό το παιδί δε πτοείται, κι ίσα ίσα.........γίνεται πιο πεισματάρα κι όλο και δυναμώνει.   αγκαλια
Σαπφώ

Σαπφώ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!   Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! - Σελίδα 5 Icon_minitimeΤετ 4 Ιουν - 10:14:12

maggisoula έγραψε:

Το είδα Αριστέα μου. Μου άρεσε πολύ η σειρά που δεν είναι και τυχαία όπως την έφτιαξε. Αιθηρόη μου ευχαριστώ πάρα πολύ!
Ήδη ξεκίνησα Αριστέα και Χριστίνα με τον Προμηθέα. Θα επανέρθω με Αθηνά  www .
Σαπφώ

Σαπφώ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!   Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! - Σελίδα 5 Icon_minitimeΤετ 4 Ιουν - 10:15:20

maggisoula έγραψε:
Κατάλαβες Στρατή μου; Ελειπε η κυρία τόσο καιρό είχε πάρει τα βουνά τα εσώτερα και όχι μόνο,ως κάνει συνηθως για ν αδειάσει ότι είχε ν αδειάσει κι ερχεται φορτσάτος σαμουράι χραααακ δε σηκώνει κουβέντα. Τίποτα παιδί μου αυτό το παιδί δε πτοείται, κι ίσα ίσα.........γίνεται πιο πεισματάρα κι όλο και δυναμώνει.   αγκαλια

Χα χα χα Αριστέα!
Μου αρέσει η Χριστίνα!
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!   Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! - Σελίδα 5 Icon_minitimeΤετ 4 Ιουν - 10:25:02

Και  θα δυναμώσω κι άλλο γιατί έχω παραγγείλει από τον κυρ Στέφανο,2 κιλά φασόλια,3 κιλά ρεβύθια και 2 κιλά γίγαντες.
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!   Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! - Σελίδα 5 Icon_minitimeΤετ 4 Ιουν - 10:26:23

Σαπφώ έγραψε:
maggisoula έγραψε:

Το είδα Αριστέα μου. Μου άρεσε πολύ η σειρά που δεν είναι και τυχαία όπως την έφτιαξε. Αιθηρόη μου ευχαριστώ πάρα πολύ!
Ήδη ξεκίνησα Αριστέα και Χριστίνα με τον Προμηθέα. Θα επανέρθω με Αθηνά  www .

Είσαι εκπληκτική!Πάω να τα διαβάσω!Πολύ δουλειά έκανες.
Σαπφώ

Σαπφώ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!   Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! - Σελίδα 5 Icon_minitimeΤετ 4 Ιουν - 10:36:19

Ευχαριστώ πολύ Χριστίνα! Είναι κάτι που μου αρέσει. Οπότε είναι χαρά και ευχαρίστηση για μένα.
Έχουμε πολύ δουλειά να κάνουμε. Η μυθολογία είναι ένας κόσμος ξεχωριστός, που απλώνεται σε πολλά μονοπάτια και αγγίζει πολλές αλήθειες.
Κι εκτός αυτού και πέρα που κρύβει μυριάδες μυστικά, είναι ένας τρόπος να εξασκήσουμε το νου μας και τις μνήμες μας. Γιατί όλα αυτά υπάρχουν κάπου μέσα μας. Είμαι σίγουρη γι' αυτό.

Να έχεις μια όμορφη μέρα!

Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 5 από 12Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου... :: ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ :: LADOSIFA :: ΣΟΥΡΓΕΛΙΣΙΤΙ ΚΛΑΜΠ!-
Μετάβαση σε: