Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου...
Και ο Νους... ο Αλχημιστής των Πάντων... και η Αλήθεια, οδηγός!
Είθε στους δρόμους της ουσίας σου να πορευθείς και στα μυστικά απόκρυφα αρχεία της ψυχής σου...Είναι άπειρες οι κατευθύνσεις στο Άπειρο Σύμπαν…Το ταξίδι μαγικό και ατελείωτο…Έχεις πολλά να χαρτογραφήσεις…
Είχες λογαριασμό αλανταλου; Ποτέ δεν χρειάστηκε να συνδεθώ στο γιουτιουμπ,πάντα με θυμάται! Αλλά,λογικά,όταν πας να συνδεθείς,δεν έχει από κάτω''δεν θυμάμαι το πασπορτ'' ή δεν θυμάμαι το γιουζερνέιμ μου; Ε,αμα δεν θυμάσαι τίποτα από τα δύο,δεν ξέρω τι παίζει.
άλλος έχει τ όνομα κι άλλος τη χάρη! εγώ είμαι πόντια αλλά χάι! Παιδί μου αφού στο allantalou δεν ξαναμπαίνω πάει δε θυμάμαι τώρα ε και δε θα σκασω κιόλας!
maggisoula
Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 3634
Να πω κι αυτό και φευγω. Σαπφώωωωω! Σου χω πρόταση. Ν ανοίξεις θέμα και ν ασχοληθούμε με Προμηθέα και Αθηνά. Και τους άλλους βέβαια αλλά να ξεκινήσουμε μ αυτούς. Η μυθολογία είναι μεγάλο κλειδί αποκαλύψεων. Λοιπόν τι λες; Θα κάνεις τον κόπο; Ξεκινα κι ακολουθούμε!
Σαπφώ
Ημερομηνία εγγραφής : 18/03/2014 Αριθμός μηνυμάτων : 201
Πολύ ευχαρίστως Αριστέα! Χαίρομαι που μου το ζητάς. Ήδη έγραψα στην Αιθηρόη να με βοηθήσει στην ταξινόμηση των θεμάτων στην Μυθολογία. Οπότε κάνε λίγη υπομονή μέχρι να μας φτιάξει λίγο τον χώρο η Αιθηρόη.
Και ξέρεις κάτι; Προμηθέας και Αθηνά είναι οι αγαπημένοι μου! Θα χαρώ να κάνουμε μία από κοινού έρευνα στην μυθιστορία τους, αλλά κι όλων των υπόλοιπων στην Ελληνική μυθολογία. Όπως και άλλων λαών που είναι επίσης ενδιαφέρουσα και σημαντική. Ας ξεκινήσουμε όμως με την Ελληνική μυθολογία.
Καλησπέρα Σαπφώ,χαίρομαι που συμφωνείς,το συζητάγαμε χθες,σχετικά με την μυθολογία και γενικά όσοι μπορούν και θέλουν να συμβάλλουν,το ζητούμενο είναι κυρίως στα κρυφά μηνύματα των μύθων. Α!Κι ένα άλλο που με μπερδεύει,διαβάζω κάπου έναν μύθο,μετά διαβάζω αλλού για τα ίδια πρόσωπα μια άλλη ιστορία..πως μπορεί να ξέρει κανείς τελικά τι ισχύει; Τέλος πάντων ας αρχίσουμε από κάπου και βλέπουμε,με ενδιαφέρουν και εμένα κι άλλοι πολιτισμοί Σαπφώ,αν είναι να τους εξετάσουμε στην συνέχεια.
maggisoula
Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 3634
Κατάλαβες Στρατή μου; Ελειπε η κυρία τόσο καιρό είχε πάρει τα βουνά τα εσώτερα και όχι μόνο,ως κάνει συνηθως για ν αδειάσει ότι είχε ν αδειάσει κι ερχεται φορτσάτος σαμουράι χραααακ δε σηκώνει κουβέντα. Τίποτα παιδί μου αυτό το παιδί δε πτοείται, κι ίσα ίσα.........γίνεται πιο πεισματάρα κι όλο και δυναμώνει.
Σαπφώ
Το είδα Αριστέα μου. Μου άρεσε πολύ η σειρά που δεν είναι και τυχαία όπως την έφτιαξε. Αιθηρόη μου ευχαριστώ πάρα πολύ! Ήδη ξεκίνησα Αριστέα και Χριστίνα με τον Προμηθέα. Θα επανέρθω με Αθηνά .
Σαπφώ
Κατάλαβες Στρατή μου; Ελειπε η κυρία τόσο καιρό είχε πάρει τα βουνά τα εσώτερα και όχι μόνο,ως κάνει συνηθως για ν αδειάσει ότι είχε ν αδειάσει κι ερχεται φορτσάτος σαμουράι χραααακ δε σηκώνει κουβέντα. Τίποτα παιδί μου αυτό το παιδί δε πτοείται, κι ίσα ίσα.........γίνεται πιο πεισματάρα κι όλο και δυναμώνει.
Το είδα Αριστέα μου. Μου άρεσε πολύ η σειρά που δεν είναι και τυχαία όπως την έφτιαξε. Αιθηρόη μου ευχαριστώ πάρα πολύ! Ήδη ξεκίνησα Αριστέα και Χριστίνα με τον Προμηθέα. Θα επανέρθω με Αθηνά .
Είσαι εκπληκτική!Πάω να τα διαβάσω!Πολύ δουλειά έκανες.
Σαπφώ
Ευχαριστώ πολύ Χριστίνα! Είναι κάτι που μου αρέσει. Οπότε είναι χαρά και ευχαρίστηση για μένα. Έχουμε πολύ δουλειά να κάνουμε. Η μυθολογία είναι ένας κόσμος ξεχωριστός, που απλώνεται σε πολλά μονοπάτια και αγγίζει πολλές αλήθειες. Κι εκτός αυτού και πέρα που κρύβει μυριάδες μυστικά, είναι ένας τρόπος να εξασκήσουμε το νου μας και τις μνήμες μας. Γιατί όλα αυτά υπάρχουν κάπου μέσα μας. Είμαι σίγουρη γι' αυτό.