| Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! | |
|
+7ΠΕΛΑΣΓΟΣ ioessa Αιθηρόη sofaki Σαπφώ spitha maggisoula 11 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
maggisoula
Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 3634
| Θέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! Τετ 4 Ιουν - 17:39:01 | |
| - Σαπφώ έγραψε:
- maggisoula έγραψε:
- Σαπφώωωωωω! Ετοιμο κοίτα! http://www.aoratos-naos.com/f339-forum
Το είδα Αριστέα μου. Μου άρεσε πολύ η σειρά που δεν είναι και τυχαία όπως την έφτιαξε. Αιθηρόη μου ευχαριστώ πάρα πολύ! Ήδη ξεκίνησα Αριστέα και Χριστίνα με τον Προμηθέα. Θα επανέρθω με Αθηνά . Δεν παίζεσαι! Ωραία! | |
|
| |
maggisoula
| Θέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! Τετ 4 Ιουν - 17:43:25 | |
| - Σαπφώ έγραψε:
- Ευχαριστώ πολύ Χριστίνα! Είναι κάτι που μου αρέσει. Οπότε είναι χαρά και ευχαρίστηση για μένα.
Έχουμε πολύ δουλειά να κάνουμε. Η μυθολογία είναι ένας κόσμος ξεχωριστός, που απλώνεται σε πολλά μονοπάτια και αγγίζει πολλές αλήθειες. Κι εκτός αυτού και πέρα που κρύβει μυριάδες μυστικά, είναι ένας τρόπος να εξασκήσουμε το νου μας και τις μνήμες μας. Γιατί όλα αυτά υπάρχουν κάπου μέσα μας. Είμαι σίγουρη γι' αυτό.
Να έχεις μια όμορφη μέρα! Όλες οι ανθρώπινες έννοιες είναι προβολές του ανθρώπινου πνεύματος γι αυτό σε τελική ανάλυση πολλές φορές είναι απατηλές. Δεν βλέπουμε την πραγματικότητα , την αντιλαμβανόμαστε όπως νομίζουμε εμείς πως είναι. Οτι βλέπουμε είναι μια ερμηνεία της πραγματικότητας που βασίζεται σε υποκειμενικά κι ελαττωματικά η προκατειλημμένα παραδείγματα. Αυτό έχει επιπτώσεις όχι μόνο στο πως καταλαβαίνουμε τον κόσμο αλλά και πως καταλαβαίνουμε τους ανθρώπους. Οταν κάποτε ρώτησαν τον Ηράκλειτο πως γνωρίζει όσα γνωρίζει απάντησε: ερεύνησα τον εαυτό μου! O Σωκράτης μέσω της μεθόδου διαλόγου που είχε αναπτύξει εκμαίευε από τον συνομιλητή του την αλήθεια/γνώση που είχε μέσα του αλλά δεν γνώριζε. Ο άνθρωπος δε μπορει να αναζητά αυτό που δε γνωρίζει γιατί τότε δεν ξέρει τί να αναζητήσει αλλά ούτε αυτό που γνωρίζει μπορεί να αναζητά γιατί το ξέρει ήδη. Ο άνθρωπος τίποτε νέο δε μαθαίνει,παρά μόνο παίρνει συνείδηση των όσων ηδη γνωρίζει. Η γνώση μάθηση είναι ανάμνηση ενθύμιση , υπάρχει λοιπόν η ανάμνηση μέσα μας. Οπότε συμφωνώ μαζί σου Σαπφώ. | |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! Τετ 4 Ιουν - 17:59:21 | |
| Πολύ μου άρεσε αυτό που έγραψες. Ερεύνησα τον εαυτό μου! Καιρός είναι,αλλά πρέπει να σπάσουν τα καλούπια μας πρώτα,πεποιθήσεις,παρωπίδες,αλυσίδες κι ό,τι ξένο οικειοποιηθήκαμε.Θεούς,προσκυνήματα,είδωλα,μάσκες,θεωρίες.... Κι αυτά θέλουν δουλειά,μοναξιά και γύμνια. Και πολύ θυμό. |
|
| |
Στέφανος
Ηλικία : 44 Τόπος : Περιστέρι Ημερομηνία εγγραφής : 18/02/2014 Αριθμός μηνυμάτων : 90
| Θέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! Πεμ 5 Ιουν - 16:55:24 | |
| Πραγματικά είναι μαγικός κόσμος αυτός της μυθολογίας! Με παρασύρατε κι εμένα μαζί σας στο εγχείρημα σας, και χαίρομαι γι'αυτό! | |
|
| |
βαγγελης1234
Ημερομηνία εγγραφής : 04/07/2013 Αριθμός μηνυμάτων : 474
| Θέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! Πεμ 5 Ιουν - 20:33:12 | |
| | |
|
| |
maggisoula
| Θέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! Τρι 17 Ιουν - 9:58:06 | |
| Σίστερ καλημέρα κι άσπρο πάτο!!!!!! | |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! Τρι 17 Ιουν - 21:20:41 | |
| - maggisoula έγραψε:
Σίστερ καλημέρα κι άσπρο πάτο!!!!!! Ευχαριστώ
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ladosifa στις Σαβ 10 Ιαν - 12:06:25, 1 φορά |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! Τρι 17 Ιουν - 21:25:55 | |
| Μου αρέσει το άβαταρ σου και η υπογραφή σου και όλα όσα έβαλες. |
|
| |
Σαπφώ
Ημερομηνία εγγραφής : 18/03/2014 Αριθμός μηνυμάτων : 201
| Θέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! Τετ 18 Ιουν - 10:21:32 | |
| Κορίτσια κερνάτε ένα ίδιο; | |
|
| |
maggisoula
| Θέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! Τετ 18 Ιουν - 17:42:04 | |
| ¨ακου λέει! Και βέβαια κοριτσάρα μου! | |
|
| |
maggisoula
| Θέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! Τετ 18 Ιουν - 17:45:43 | |
| - ladosifa έγραψε:
- Μου αρέσει το άβαταρ σου και η υπογραφή σου και όλα όσα έβαλες.
Κι εγω όταν το δα μου κατσε! Και τα μάτια το χ΄ρωμα; Τι σου λέει; Ξέρεις πόσες φορές με έχω δει στον ύπνο μου με τέτοιο χρώμα ματιών; Χου νόουζ! | |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! Τετ 18 Ιουν - 19:25:03 | |
| - maggisoula έγραψε:
- ladosifa έγραψε:
- Μου αρέσει το άβαταρ σου και η υπογραφή σου και όλα όσα έβαλες.
Κι εγω όταν το δα μου κατσε! Και τα μάτια το χ΄ρωμα; Τι σου λέει; Ξέρεις πόσες φορές με έχω δει στον ύπνο μου με τέτοιο χρώμα ματιών; Χου νόουζ! Το ξέρω αυτό το χρώμα,το βλέπω συχνά και είναι ο λόγος που μου ''έκανε'' το άβαταρ σου πολύ. Εσύ τίποτα δεν διαλέγεις τυχαία. |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! Τετ 18 Ιουν - 20:28:16 | |
| - Σαπφώ έγραψε:
- Κορίτσια κερνάτε ένα ίδιο;
θες και παγωμένη ρακί; Έχει ωραία αντίθεση,είναι παγωμένη αλλά την πίνεις και σε καίει. |
|
| |
Σαπφώ
Ημερομηνία εγγραφής : 18/03/2014 Αριθμός μηνυμάτων : 201
| Θέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! Πεμ 19 Ιουν - 10:00:52 | |
| Ευχαριστώ πολύ κορίτσια! Χριστίνα μου ρακί, τσίπουρο δεν τα μπορώ! Με τίποτα όμως! | |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! Πεμ 19 Ιουν - 17:28:58 | |
| Κατανοητόν!Ε,τότε...να σε κεράσω αρώματα μέσα σε οίνο-πνεύματα;
Πικραμύγδαλο; |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! Τρι 1 Ιουλ - 17:00:29 | |
| |
|
| |
15katerina
Ηλικία : 50 Ημερομηνία εγγραφής : 06/01/2013 Αριθμός μηνυμάτων : 146
| Θέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! Κυρ 6 Ιουλ - 20:07:48 | |
| Κορίτσια μου τι κάνετε; Ελπίζω να είστε καλά! Κάθε φορά που μπαίνω εδώ, είναι σαν να επιστρέφω, και βλέπω φίλους που αγαπώ και νοσταλγώ. Ωραία αίσθηση κι ας μην γνωριζόμαστε καιρό.
Καλό βράδυ κι εύχομαι καλό καλοκαίρι σε όλους! | |
|
| |
maggisoula
| Θέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! Δευ 7 Ιουλ - 8:52:25 | |
| Καλά είμαστε Κατερίνα μου. εγώ ψόφησα στη δουλειά αυτό το καιρό. Πρωί έφευγα ξημερώματα γύριζα μ ενδιάμεσα διαλλείματα για να κάνω κανα μπάνιο και ν αλλάξω γιατί έχω κι αυτή τη τζόρα δεν αντέχω την παραμικρή μυρωδιά πάνω μου. Και γύρω μου δεν λέω! Όλοι θα χάιρονται που τέλειωσα μαζί τους χα χαααα! Εσύ τι κάνεις και τι γίνεται μ αυτό που θέλατε να οργανώσετε; | |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! Τρι 8 Ιουλ - 10:27:59 | |
| - 15katerina έγραψε:
- Κορίτσια μου τι κάνετε;
Ελπίζω να είστε καλά! Κάθε φορά που μπαίνω εδώ, είναι σαν να επιστρέφω, και βλέπω φίλους που αγαπώ και νοσταλγώ. Ωραία αίσθηση κι ας μην γνωριζόμαστε καιρό.
Καλό βράδυ κι εύχομαι καλό καλοκαίρι σε όλους! Παρομοίως και κάποιες παρουσίες μου λείπουν κι ας μην τις γνωρίζω προσωπικά,η αίσθηση τους,το αποτύπωμα τους,μου λείπει. Αριστέα..σκέφτομαι να αλλάξω αβαταρ,γιατί,ενώ μου αρέσει τρελά,κάνει ζέστη κι έχω μπαμπακιάσει με αυτήν την λαμαρίνα που φοράω..αλλά βαριέμαι να ψωνίζω ρούχα. |
|
| |
15katerina
Ηλικία : 50 Ημερομηνία εγγραφής : 06/01/2013 Αριθμός μηνυμάτων : 146
| Θέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! Τρι 8 Ιουλ - 16:39:03 | |
| Συνεχίζουμε ακάθεκτοι Αριστέα μου. Και χαίρομαι που σας βρίσκω δυνατές κι ανανεωμένες παρά την όλη κούραση που διακρίνω στο πρακτικό κομμάτι της ζωής σας.
Καλό απόγευμα σε όλους και να είστε καλά! | |
|
| |
maggisoula
| Θέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! Τετ 9 Ιουλ - 19:26:42 | |
| Είναι στο dna μας το η ταν επι τας. άλλο τρόπο δε δεχόμαστε. Κοριτσάκι μου εύχομαι όλα να πάνε καλά. | |
|
| |
maggisoula
| Θέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! Τετ 9 Ιουλ - 19:31:48 | |
| εγω τωρα που θα πάω Χριστίνα; ε; που θα πάω; έπεσε και λίγο η ζέστη μια χαρά! Ετσι το λέω για να με παραμυθιάσω! Θα πάω να κάτσω σε μια καφετέρια εδώ στη γειτονιά και θα φάω ένα μπολάκι ναααααααααααααααααααααααααααα παγωτό με μπόλικο σιρόπι σοκολάτα κι ότι άλλο μπορεί να μπει εκεί πάνω και μέσα και γύρω γύρω! Και μετά θα πάρω λουκουμάδες με παγωτό! Και μετά όλη τη νύχτα θα βογκάω για να δώσω λίγη περιπέτεια στη νυχτερινή Αθήνα. | |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! Τετ 9 Ιουλ - 19:36:14 | |
| Να πας κοριτσάρα μου και να το απολαύσεις και να ταράζεις την Αθήνα και την Αθηνά-με όλο το υπόλοιπο 11θεο- που θα φας παγωτό και μετά ξανά-παγωτό με λουκουμάδες! |
|
| |
maggisoula
| Θέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! Τετ 9 Ιουλ - 19:50:28 | |
| Αυτό τωρα είχε κρυφο υπονοούμενο έτσι; Δε με νοιάζει όμως εγώ θα φάω παγωτό και λουκουμάδες με παγωτό! Πάλι ρόμπα θα γίνουμε.....................πάω! | |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! Τετ 9 Ιουλ - 19:59:03 | |
| Αγκαλιά δροσερή και αύριο ουζοκατάσταση! |
|
| |
| Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! | |
|