H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου...
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Και ο Νους... ο Αλχημιστής των Πάντων... και η Αλήθεια, οδηγός!

ΑρχικήΦόρουμΣύνδεσηΕγγραφή
Είθε στους δρόμους της ουσίας σου να πορευθείς και στα μυστικά απόκρυφα αρχεία της ψυχής σου... Είναι άπειρες οι κατευθύνσεις στο Άπειρο Σύμπαν… Το ταξίδι μαγικό και ατελείωτο… Έχεις πολλά να χαρτογραφήσεις…

Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!

Πήγαινε κάτω 
+7
ΠΕΛΑΣΓΟΣ
ioessa
Αιθηρόη
sofaki
Σαπφώ
spitha
maggisoula
11 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
maggisoula

maggisoula

Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2011
Αριθμός μηνυμάτων : 3634

Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! - Σελίδα 6 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!   Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! - Σελίδα 6 Icon_minitimeΤετ 4 Ιουν - 17:39:01

Σαπφώ έγραψε:
maggisoula έγραψε:
Σαπφώωωωωω! Ετοιμο κοίτα! http://www.aoratos-naos.com/f339-forum

Το είδα Αριστέα μου. Μου άρεσε πολύ η σειρά που δεν είναι και τυχαία όπως την έφτιαξε. Αιθηρόη μου ευχαριστώ πάρα πολύ!
Ήδη ξεκίνησα Αριστέα και Χριστίνα με τον Προμηθέα. Θα επανέρθω με Αθηνά  www .

Δεν παίζεσαι! Ωραία!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
maggisoula

maggisoula

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!   Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! - Σελίδα 6 Icon_minitimeΤετ 4 Ιουν - 17:43:25

Σαπφώ έγραψε:
Ευχαριστώ πολύ Χριστίνα! Είναι κάτι που μου αρέσει. Οπότε είναι χαρά και ευχαρίστηση για μένα.
Έχουμε πολύ δουλειά να κάνουμε. Η μυθολογία είναι ένας κόσμος ξεχωριστός, που απλώνεται σε πολλά μονοπάτια και αγγίζει πολλές αλήθειες.
Κι εκτός αυτού και πέρα που κρύβει μυριάδες μυστικά, είναι ένας τρόπος να εξασκήσουμε το νου μας και τις μνήμες μας. Γιατί όλα αυτά υπάρχουν κάπου μέσα μας. Είμαι σίγουρη γι' αυτό.

Να έχεις μια όμορφη μέρα!

Όλες οι ανθρώπινες έννοιες είναι προβολές του ανθρώπινου πνεύματος γι αυτό σε τελική ανάλυση πολλές φορές είναι απατηλές. Δεν βλέπουμε την πραγματικότητα , την αντιλαμβανόμαστε όπως νομίζουμε εμείς πως είναι. Οτι βλέπουμε είναι μια ερμηνεία της πραγματικότητας που βασίζεται σε υποκειμενικά κι ελαττωματικά η προκατειλημμένα παραδείγματα. Αυτό έχει επιπτώσεις όχι μόνο στο πως καταλαβαίνουμε τον κόσμο αλλά και πως καταλαβαίνουμε τους ανθρώπους. Οταν κάποτε ρώτησαν τον Ηράκλειτο πως γνωρίζει όσα γνωρίζει απάντησε: ερεύνησα τον εαυτό μου! O Σωκράτης μέσω της μεθόδου διαλόγου που είχε αναπτύξει εκμαίευε από τον συνομιλητή του την αλήθεια/γνώση που είχε μέσα του αλλά δεν γνώριζε. Ο άνθρωπος δε μπορει να αναζητά αυτό που δε γνωρίζει γιατί τότε δεν ξέρει τί να αναζητήσει αλλά ούτε αυτό που γνωρίζει μπορεί να αναζητά γιατί το ξέρει ήδη. Ο άνθρωπος τίποτε νέο δε μαθαίνει,παρά μόνο παίρνει συνείδηση των όσων ηδη γνωρίζει. Η γνώση μάθηση  είναι ανάμνηση ενθύμιση , υπάρχει λοιπόν η ανάμνηση μέσα μας. Οπότε συμφωνώ μαζί σου Σαπφώ.
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!   Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! - Σελίδα 6 Icon_minitimeΤετ 4 Ιουν - 17:59:21

Πολύ μου άρεσε αυτό που έγραψες.
Ερεύνησα τον εαυτό μου!
Καιρός είναι,αλλά πρέπει να σπάσουν τα καλούπια μας πρώτα,πεποιθήσεις,παρωπίδες,αλυσίδες κι ό,τι ξένο οικειοποιηθήκαμε.Θεούς,προσκυνήματα,είδωλα,μάσκες,θεωρίες....
Κι αυτά θέλουν δουλειά,μοναξιά και γύμνια.
Και πολύ θυμό.
Στέφανος

Στέφανος

Τόπος : Περιστέρι
Κριός
Ημερομηνία εγγραφής : 18/02/2014
Αριθμός μηνυμάτων : 90

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!   Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! - Σελίδα 6 Icon_minitimeΠεμ 5 Ιουν - 16:55:24

Πραγματικά είναι μαγικός κόσμος αυτός της μυθολογίας! Με παρασύρατε κι εμένα μαζί σας στο εγχείρημα σας, και χαίρομαι γι'αυτό!
βαγγελης1234

βαγγελης1234

Ημερομηνία εγγραφής : 04/07/2013
Αριθμός μηνυμάτων : 474

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!   Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! - Σελίδα 6 Icon_minitimeΠεμ 5 Ιουν - 20:33:12

Παράθεση :

Όλες οι ανθρώπινες έννοιες είναι προβολές του ανθρώπινου πνεύματος γι αυτό σε τελική ανάλυση πολλές φορές είναι απατηλές. Δεν βλέπουμε την πραγματικότητα , την αντιλαμβανόμαστε όπως νομίζουμε εμείς πως είναι. Οτι βλέπουμε είναι μια ερμηνεία της πραγματικότητας που βασίζεται σε υποκειμενικά κι ελαττωματικά η προκατειλημμένα παραδείγματα. Αυτό έχει επιπτώσεις όχι μόνο στο πως καταλαβαίνουμε τον κόσμο αλλά και πως καταλαβαίνουμε τους ανθρώπους. Οταν κάποτε ρώτησαν τον Ηράκλειτο πως γνωρίζει όσα γνωρίζει απάντησε: ερεύνησα τον εαυτό μου! O Σωκράτης μέσω της μεθόδου διαλόγου που είχε αναπτύξει εκμαίευε από τον συνομιλητή του την αλήθεια/γνώση που είχε μέσα του αλλά δεν γνώριζε. Ο άνθρωπος δε μπορει να αναζητά αυτό που δε γνωρίζει γιατί τότε δεν ξέρει τί να αναζητήσει αλλά ούτε αυτό που γνωρίζει μπορεί να αναζητά γιατί το ξέρει ήδη. Ο άνθρωπος τίποτε νέο δε μαθαίνει,παρά μόνο παίρνει συνείδηση των όσων ηδη γνωρίζει. Η γνώση μάθηση  είναι ανάμνηση ενθύμιση , υπάρχει λοιπόν η ανάμνηση μέσα μας. Οπότε συμφωνώ μαζί σου Σαπφώ.
 κλαπ!  κλαπ!  κλαπ!  κλαπ!  κλαπ!  κλαπ! 
φωτηνω ολλο αυτο που εγραψες ηλιος
maggisoula

maggisoula

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!   Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! - Σελίδα 6 Icon_minitimeΤρι 17 Ιουν - 9:58:06

Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! - Σελίδα 6 Z95ax

Σίστερ καλημέρα κι άσπρο πάτο!!!!!!
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!   Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! - Σελίδα 6 Icon_minitimeΤρι 17 Ιουν - 21:20:41

maggisoula έγραψε:
Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! - Σελίδα 6 Z95ax

Σίστερ καλημέρα κι άσπρο πάτο!!!!!!

Ευχαριστώ

Έχει επεξεργασθεί από τον/την ladosifa στις Σαβ 10 Ιαν - 12:06:25, 1 φορά
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!   Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! - Σελίδα 6 Icon_minitimeΤρι 17 Ιουν - 21:25:55

Μου αρέσει το άβαταρ σου και η υπογραφή σου και όλα όσα έβαλες.
Σαπφώ

Σαπφώ

Ημερομηνία εγγραφής : 18/03/2014
Αριθμός μηνυμάτων : 201

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!   Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! - Σελίδα 6 Icon_minitimeΤετ 18 Ιουν - 10:21:32

Κορίτσια κερνάτε ένα ίδιο;
maggisoula

maggisoula

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!   Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! - Σελίδα 6 Icon_minitimeΤετ 18 Ιουν - 17:42:04

¨ακου λέει! Και βέβαια κοριτσάρα μου!

Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! - Σελίδα 6 Faa79z
maggisoula

maggisoula

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!   Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! - Σελίδα 6 Icon_minitimeΤετ 18 Ιουν - 17:45:43

ladosifa έγραψε:

Κι εγω όταν το δα μου κατσε! Και τα μάτια το χ΄ρωμα; Τι σου λέει; Ξέρεις πόσες φορές με έχω δει στον ύπνο μου με τέτοιο χρώμα ματιών; Χου νόουζ!
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!   Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! - Σελίδα 6 Icon_minitimeΤετ 18 Ιουν - 19:25:03

maggisoula έγραψε:
ladosifa έγραψε:

Κι εγω όταν το δα μου κατσε! Και τα μάτια το χ΄ρωμα; Τι σου λέει; Ξέρεις πόσες φορές με έχω δει στον ύπνο μου με τέτοιο χρώμα ματιών; Χου νόουζ!

Το ξέρω αυτό το χρώμα,το βλέπω συχνά και είναι ο λόγος που μου ''έκανε'' το άβαταρ σου πολύ.
Εσύ τίποτα δεν διαλέγεις τυχαία.
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!   Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! - Σελίδα 6 Icon_minitimeΤετ 18 Ιουν - 20:28:16

Σαπφώ έγραψε:
Κορίτσια κερνάτε ένα ίδιο;

θες και παγωμένη ρακί;
Έχει ωραία αντίθεση,είναι παγωμένη αλλά την πίνεις και σε καίει.
Σαπφώ

Σαπφώ

Ημερομηνία εγγραφής : 18/03/2014
Αριθμός μηνυμάτων : 201

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!   Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! - Σελίδα 6 Icon_minitimeΠεμ 19 Ιουν - 10:00:52

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια!
Χριστίνα μου ρακί, τσίπουρο δεν τα μπορώ! Με τίποτα όμως!
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!   Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! - Σελίδα 6 Icon_minitimeΠεμ 19 Ιουν - 17:28:58

Κατανοητόν!Ε,τότε...να σε κεράσω αρώματα μέσα σε οίνο-πνεύματα;

Πικραμύγδαλο;
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!   Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! - Σελίδα 6 Icon_minitimeΤρι 1 Ιουλ - 17:00:29

Ξε-τρελάθηκα!
15katerina

15katerina

Σκορπιός
Ημερομηνία εγγραφής : 06/01/2013
Αριθμός μηνυμάτων : 146

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!   Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! - Σελίδα 6 Icon_minitimeΚυρ 6 Ιουλ - 20:07:48

Κορίτσια μου τι κάνετε;
Ελπίζω να είστε καλά! Κάθε φορά που μπαίνω εδώ, είναι σαν να επιστρέφω, και βλέπω φίλους που αγαπώ και νοσταλγώ.
Ωραία αίσθηση κι ας μην γνωριζόμαστε καιρό.

Καλό βράδυ κι εύχομαι καλό καλοκαίρι σε όλους!
maggisoula

maggisoula

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!   Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! - Σελίδα 6 Icon_minitimeΔευ 7 Ιουλ - 8:52:25

Καλά είμαστε Κατερίνα μου. εγώ ψόφησα στη δουλειά αυτό το καιρό. Πρωί έφευγα ξημερώματα γύριζα μ ενδιάμεσα διαλλείματα για να κάνω κανα μπάνιο και ν αλλάξω γιατί έχω κι αυτή τη τζόρα δεν αντέχω την παραμικρή μυρωδιά πάνω μου. Και γύρω μου δεν λέω! Όλοι θα χάιρονται που τέλειωσα μαζί τους χα χαααα! Εσύ τι κάνεις και τι γίνεται μ αυτό που θέλατε να οργανώσετε;
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!   Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! - Σελίδα 6 Icon_minitimeΤρι 8 Ιουλ - 10:27:59

15katerina έγραψε:
Κορίτσια μου τι κάνετε;
Ελπίζω να είστε καλά! Κάθε φορά που μπαίνω εδώ, είναι σαν να επιστρέφω, και βλέπω φίλους που αγαπώ και νοσταλγώ.
Ωραία αίσθηση κι ας μην γνωριζόμαστε καιρό.

Καλό βράδυ κι εύχομαι καλό καλοκαίρι σε όλους!

Παρομοίως και κάποιες παρουσίες μου λείπουν κι ας μην τις γνωρίζω προσωπικά,η αίσθηση τους,το αποτύπωμα τους,μου λείπει.

Αριστέα..σκέφτομαι να αλλάξω αβαταρ,γιατί,ενώ μου αρέσει τρελά,κάνει ζέστη κι έχω μπαμπακιάσει με αυτήν την λαμαρίνα που φοράω..αλλά βαριέμαι να ψωνίζω ρούχα.
15katerina

15katerina

Σκορπιός
Ημερομηνία εγγραφής : 06/01/2013
Αριθμός μηνυμάτων : 146

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!   Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! - Σελίδα 6 Icon_minitimeΤρι 8 Ιουλ - 16:39:03

Συνεχίζουμε ακάθεκτοι Αριστέα μου.
Και χαίρομαι που σας βρίσκω δυνατές κι ανανεωμένες παρά την όλη κούραση που διακρίνω στο πρακτικό κομμάτι της ζωής σας.

Καλό απόγευμα σε όλους και να είστε καλά!
maggisoula

maggisoula

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!   Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! - Σελίδα 6 Icon_minitimeΤετ 9 Ιουλ - 19:26:42

Είναι στο dna μας το η ταν επι τας. άλλο τρόπο δε δεχόμαστε. Κοριτσάκι μου εύχομαι όλα να πάνε καλά.
maggisoula

maggisoula

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!   Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! - Σελίδα 6 Icon_minitimeΤετ 9 Ιουλ - 19:31:48

εγω τωρα που θα πάω Χριστίνα; ε; που θα πάω; έπεσε και λίγο η ζέστη μια χαρά! Ετσι το λέω για να με παραμυθιάσω! Θα πάω να κάτσω σε μια καφετέρια εδώ στη γειτονιά και θα φάω ένα μπολάκι ναααααααααααααααααααααααααααα παγωτό με μπόλικο σιρόπι σοκολάτα κι ότι άλλο μπορεί να μπει εκεί πάνω και μέσα και γύρω γύρω! Και μετά θα πάρω λουκουμάδες με παγωτό! Και μετά όλη τη νύχτα θα βογκάω για να δώσω λίγη περιπέτεια στη νυχτερινή Αθήνα.  Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! - Σελίδα 6 934713797
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!   Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! - Σελίδα 6 Icon_minitimeΤετ 9 Ιουλ - 19:36:14

Να πας κοριτσάρα μου και να το απολαύσεις και να ταράζεις την Αθήνα και την Αθηνά-με όλο το υπόλοιπο 11θεο- που θα φας παγωτό και μετά ξανά-παγωτό με λουκουμάδες!
maggisoula

maggisoula

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!   Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! - Σελίδα 6 Icon_minitimeΤετ 9 Ιουλ - 19:50:28

Αυτό τωρα είχε κρυφο υπονοούμενο έτσι; Δε με νοιάζει όμως εγώ θα φάω παγωτό και λουκουμάδες με παγωτό! Πάλι ρόμπα θα γίνουμε.....................πάω!
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!   Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! - Σελίδα 6 Icon_minitimeΤετ 9 Ιουλ - 19:59:03

Αγκαλιά δροσερή και αύριο ουζοκατάσταση!

Σουργελίσιτι Κλαμπ-Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 6 από 12Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου... :: ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ :: LADOSIFA :: ΣΟΥΡΓΕΛΙΣΙΤΙ ΚΛΑΜΠ!-
Μετάβαση σε: