Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου...
Και ο Νους... ο Αλχημιστής των Πάντων... και η Αλήθεια, οδηγός!
Είθε στους δρόμους της ουσίας σου να πορευθείς και στα μυστικά απόκρυφα αρχεία της ψυχής σου...Είναι άπειρες οι κατευθύνσεις στο Άπειρο Σύμπαν…Το ταξίδι μαγικό και ατελείωτο…Έχεις πολλά να χαρτογραφήσεις…
Κορίτσια μου ελπίζω να είστε καλά! Έλειπα εξωτερικό για κάτι δουλειές. Χαίρομαι πολύ που είμαι και πάλι πίσω, και κοντά σας! Περάσατε καλά το καλοκαίρι; Είδα ότι έλειπες ένα μήνα Αριστέα. Εύχομαι να το ευχαριστήθηκες. Εύχομαι όλοι να πέρασαν όμορφο καλοκαίρι. Άντε και καλό Χειμώνα!
Τι ωραίες αλλαγές είναι αυτές στο σπίτι μας; Πολύ ευχάριστη έκπληξη! Μπράβο στον διαχειριστή μας!
maggisoula
Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 3634
Κατερινιώ μουουουου!!!! Τι κάνεις ψυχούλα όμορφη; Κι εγώ χαίρομαι που είσαι πάλι εδώ. Καλό χειμώνα και σε σένα κούκλα μου! Ναι είδες τι ωραία πράματα μας έφτιαξε ο Λεωνίδας μας; Κι είναι μόνο η αρχή απ ότι ξέρω.
Αααα θα συμφωνήσω! Δε την αντέχω την ζέστη! Δεν την μπορώ! Κι ο καύσωνας μου τρελαίνει τον εγκέφαλο! ΔΕΝ ΘΕΛΩΩΩΩΩ! Λατρεύω το Φθινόπωρο! Φθινόπωρο μετά χειμώνας και μετά άνοιξη. Αυτές τις εποχές έχει ο πλανήτης μου!
Πάρε λίγο εικονικό προς το παρών. Αχ! Τέτοιο παράθυρο ήθελα να χα!
Μμμμμμμμμμμ...........ξέρω ένα μέρος που χει ένα σπίτι που χει όλες τις εποχές! Κι είναι γλυκιές και υπέροχες. Βέβαια είναι κρυμμένο καλά. Κι ίσως κάποτε κάποιος το βρει.
Πάρε λίγο εικονικό προς το παρών. Αχ! Τέτοιο παράθυρο ήθελα να χα!
Μμμμμμμμμμμ...........ξέρω ένα μέρος που χει ένα σπίτι που χει όλες τις εποχές! Κι είναι γλυκιές και υπέροχες. Βέβαια είναι κρυμμένο καλά. Κι ίσως κάποτε κάποιος το βρει.
Ναι!Ξέρω ποιο λες!!!! Θα το βρει όποιος πρέπει να το βρει και θα πιει κρυστάλλινο νερό.
maggisoula
Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 3634
Στις πανέμορφες εικόνες,που επίσης έβαλες στον όμορφο κόσμο..ξέρεις τι;
Ένα χρυσαφένιο λιβάδι από στάχυα και μια μικρή να παίζει και να μιλά με τον άνεμο,μέσα από αυτά,γιατί,τα στάχυα μιλάνε τον άνεμο. Και η μικρή να παίζει και να γελάει και να ανοίγει τα χέρια διάπλατα και να κλείνει τα μάτια χαμογελώντας.
Τις εντόπισες τις εικόνες,Λεβέντισσα μου. Κράτησε τις στην μνήμη,αποτύπωσε τες...υπάρχει λόγος! Θα σου ζητήσω κάτι-κάποια στιγμή-και θα τις χρειαστείς. Από γυναίκα,σε κορίτσι και μετά σε παιδί,χωρίς να γυρίσει ο χρόνος πίσω,γιατί υπάρχουν κόσμοι μέσα σε κόσμους που πλάθονται από το υλικό του χώρου μέσα μας. Κι εκεί ο χρόνος δεν ισχύει,απαιτείται μόνο-ίσως-απόλυτο δεν είναι αυτό-από τον κόσμο εδώ,απλά για να ορισθεί ένα ραντεβού.
Θα τα πούμε.
Σ' αγαπώ γι αυτό το μέτρο το σωστό που ανάμεσά μας ακροβατεί πότε από εδώ πότε από εκεί στη θάλασσά μας Για εκείνο τ' άστρο το τρελό που ακολουθούμε Για ένα άγγιγμα ζεστό πριν κοιμηθούμε
Γι αυτό το άγνωστο γνωστό που μας υψώνει για της αγάπης τον ιστό που μας ενώνει για ότι ως τώρα έχουμε ζήσει κι ότι ζούμε για ότι αστείο και σοβαρό μένει να πούμε
Σ' αγαπώ για όλα αυτά και για άλλα τόσα άγνωστά μου που δυστυχώς δεν τα χωρούν τα ποιήματά μου για κείνο τ' άστρο το τρελό που ακολουθούμε για ένα άγγιγμα ζεστό πριν κοιμηθούμε
Eτσι αγαπώ παιδί κορίτσι και γυναίκα και λέω τα θαύματα του κόσμου είναι δέκα τα εννιά γνωστά και το άλλο το κρυμμένο απ' της αγάπης μου το φως οδηγημένο
15katerina
Ηλικία : 50 Ημερομηνία εγγραφής : 06/01/2013 Αριθμός μηνυμάτων : 146
Καλά είμαι Αριστέα μου. Λίγο εκνευρισμένη βέβαια. Αυτή η εβδομάδα ήταν λίγο παράξενη, γεμάτο ανατροπές και τρικλοποδιές. Από του πουθενά βρε παιδί μου!
Γι' αυτό κι εγώ δεν κάνω τίποτα. Κάθομαι και περιμένω. Κοιτάζω και χαμογελάω με δόντια. Θα περάσει, δεν μπορεί κι αλλιώς.
Με την συζήτηση περί Φθινοπώρου που είχατε κορίτσια, θέλω να πω κι εγώ ότι αγαπώ το Φθινόπωρο. Πάντα μου άρεσαν τα μελαγχολικά τοπία και τα χρώματα τους.
Σαπφώ
Ημερομηνία εγγραφής : 18/03/2014 Αριθμός μηνυμάτων : 201
Ευχαριστώ με τη σειρά μου! Καλά είμαι, αν και στριμωγμένη από άποψη χρόνου. Πρέπει να τελειώσω μια εργασία και να την παραδώσω μέχρι 12 Οκτώβρη, κι όπως καταλαβαίνεις δεν έχω χρόνο για δικά μου πράγματα.
Αλλά όλα καλά.
Πολύ όμορφες αλλαγές στον χώρο. Αυτή η νότα ανανέωσης και ζεστασιάς, είναι πολύ φιλική και σου δίνει μια ηρεμία εσωτερική. Πολύ μου αρέσει. Παραγωγικός ο Λεωνίδας!
Καλά είμαι Αριστέα μου. Λίγο εκνευρισμένη βέβαια. Αυτή η εβδομάδα ήταν λίγο παράξενη, γεμάτο ανατροπές και τρικλοποδιές. Από του πουθενά βρε παιδί μου!
Γι' αυτό κι εγώ δεν κάνω τίποτα. Κάθομαι και περιμένω. Κοιτάζω και χαμογελάω με δόντια. Θα περάσει, δεν μπορεί κι αλλιώς.
Με την συζήτηση περί Φθινοπώρου που είχατε κορίτσια, θέλω να πω κι εγώ ότι αγαπώ το Φθινόπωρο. Πάντα μου άρεσαν τα μελαγχολικά τοπία και τα χρώματα τους.
Σε κάποιες φυλές,το χαμόγελο με τα δόντια,είναι να σαν δείχνεις τα όπλα σου.
Σαπφώ
Ημερομηνία εγγραφής : 18/03/2014 Αριθμός μηνυμάτων : 201