H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου...
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Και ο Νους... ο Αλχημιστής των Πάντων... και η Αλήθεια, οδηγός!

ΑρχικήΦόρουμΣύνδεσηΕγγραφή
Είθε στους δρόμους της ουσίας σου να πορευθείς και στα μυστικά απόκρυφα αρχεία της ψυχής σου... Είναι άπειρες οι κατευθύνσεις στο Άπειρο Σύμπαν… Το ταξίδι μαγικό και ατελείωτο… Έχεις πολλά να χαρτογραφήσεις…

Άνθρωπος.

Πήγαινε κάτω 
+15
Λιακάδα
marilena
ioessa
markos
zizanio
ahilleas
anarhos
lordos
maggisoula
georgp
βαγγελης1234
Αιθηρόη
ilia
Ωρίων
Parhs
19 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Επισκέπτης
Επισκέπτης

Άνθρωπος. - Σελίδα 8 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άνθρωπος.   Άνθρωπος. - Σελίδα 8 Icon_minitimeΔευ 17 Φεβ - 23:06:38

1ο Δέχομαι την συγνωμη σου, αν και δεν καταλαβα την αιτιολογια σου..
  Σε παρακαλω δεξου και εσυ να σου πω, οτι ηρθε η ωρα να μαθεις να χρησιμοποιεις το word

2ο   Πώς σε λένε;

Έχει επεξεργασθεί από τον/την nnan στις Δευ 17 Φεβ - 23:13:35, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άνθρωπος.   Άνθρωπος. - Σελίδα 8 Icon_minitimeΔευ 17 Φεβ - 23:08:05

Ευτυχως   που   απο  φυση   είμαι  ηρεμος   ανθρωπος   διοτι  αυτή  την   φορα   ο   υπολογιστης   δεν  θα   την   γλυτωνε ,  χανω  μηνυματα   με   το   κλικ   της   αποστολης  και   αυτό   ηταν   μεγαλο  και   σοβαρο ....
κριμα   βαγγελης   δεν   ξερω   αν   θα   καταφερω   να   το   ξαναγραψω  ,   ειλικρινα   λυπάμαι ,  με   συγχωρεις    φιλαρακι   για  το   στησιμο ...

Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άνθρωπος.   Άνθρωπος. - Σελίδα 8 Icon_minitimeΔευ 17 Φεβ - 23:12:44

emmanouil, μου έχει συμβεί πολλές φορές, μπορείς να το γράψεις πρώτα στο notepad
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άνθρωπος.   Άνθρωπος. - Σελίδα 8 Icon_minitimeΔευ 17 Φεβ - 23:16:45

Αρισταια   επετρςεψε   μου  να  είμαι   καθετα     αντίθετος    σε   αυτή   την   πρακτικη ...

Επειχηρηματολογησες  ,   επετρεψε   μου   να   κανω   το   ιδιο  ,   αν   και   στο   μηνυμα   που   συνεταξα   για   τον   ευαγγελο   καλυπτα   και   αυτό   το   θεμα  ....

Αλλα   το   γουορλντ   που   λεει    και  η   nann  πρεπει   να   μαθω   και   εγω
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άνθρωπος.   Άνθρωπος. - Σελίδα 8 Icon_minitimeΔευ 17 Φεβ - 23:19:05

χαχαχα  ..και γω , μην νομιζεις..
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άνθρωπος.   Άνθρωπος. - Σελίδα 8 Icon_minitimeΔευ 17 Φεβ - 23:25:22

Ευχαριστω   nann ,   μην   φανταζεσαι    ότι  η   τεχνολογια   είναι   και   ότι   το   καλυτερο    για   εμενα....
  Τρομαξα   να   συνηθισω   τον   υπολογιστη ...
Ειμαι   μαθημένος   αλλιως   με   τους   ανθρώπους  ,   τους   θελω   κοντα     ,   και  τι   δεν   θα   εδινα  να   είμασταν  ολοι   μαζι   και  να   συζητούσαμε   σε   ένα   χιονισμενο   μερος   με   τζακι   και   μια   μεγαλη    τζαμαρια  ..... 
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άνθρωπος.   Άνθρωπος. - Σελίδα 8 Icon_minitimeΔευ 17 Φεβ - 23:40:50

Φυσικα    δεν  θελω   πιατα   τσουκαλια  μαχαιρια  πιρουνια  τριγυρω   διοτι  θα   μπει  πολυς  κοσμος   σε   πειρασμο  και  θα   εχουμε   δραματα....
βαγγελης  ....   χωρις   εσενα   δεν   παω  .... 
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άνθρωπος.   Άνθρωπος. - Σελίδα 8 Icon_minitimeΔευ 17 Φεβ - 23:56:43

Για καμια παραλία  το κόβω  Άνθρωπος. - Σελίδα 8 3880601376 
που να τρέχουμε ΜΕΣΟΚΟΠΟΙ ανθρωποι στα χιονια;;;
..ασε μην παθουμε και τιποτα... φτου φτου φτου

γκρικ σταϊλ και οριτζιναλ , κοποι ραιτιντ! Αμ πως

Έχει επεξεργασθεί από τον/την nnan στις Τρι 18 Φεβ - 0:29:57, 1 φορά
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άνθρωπος.   Άνθρωπος. - Σελίδα 8 Icon_minitimeΔευ 17 Φεβ - 23:58:35

Magisoula     το  τ ελευταιο   σχολιο  με   το   μπισκοτο  να  το   εξηγήσεις    στις  μαναδες   του   κοσμου  όταν   την   στιγμη  που   αντικρυζουν  τα   νεκρα   παιδια    τους ,   που   καποιοι    αλλοι    εστειλαν     σε   εκεινα   τα     πεδια   που   τους    πετουσαν    τις   πετρες ....

Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άνθρωπος.   Άνθρωπος. - Σελίδα 8 Icon_minitimeΤρι 18 Φεβ - 0:03:16

συγνωμη, αυτο με τις πετρες δεν το καταλαβα, γραφτηκαν τοσα πολλα, εχω χασει επεισοδια.
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άνθρωπος.   Άνθρωπος. - Σελίδα 8 Icon_minitimeΤρι 18 Φεβ - 0:04:16

Ε   όχι   και   μεσοκοποι , υπερβολικη   εισαι ,  εξι    ατομα   από   εμας    ουτε   τρεις   αιωνες   δεν  περναμε ...
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άνθρωπος.   Άνθρωπος. - Σελίδα 8 Icon_minitimeΤρι 18 Φεβ - 0:07:01

Σελιδα     20    πεμπτο   στη   σειρα
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άνθρωπος.   Άνθρωπος. - Σελίδα 8 Icon_minitimeΤρι 18 Φεβ - 0:08:56

χαχα 

χαααα  χωρις τα καλοκαιρια, μην κλεβεις! χαχα
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άνθρωπος.   Άνθρωπος. - Σελίδα 8 Icon_minitimeΤρι 18 Φεβ - 0:18:19

καταλαβαίνω τι λεει
αλλα εγω ειμαι υπερ της προνοιας, και ευκαιρια να σου πω οτι μου αρεσε πολυ το σχολιο σου περι ασκησεων αυτοσυγκρατησης.

Και ασχετο με την αγαπη μου, την Αριστέα, αλλά επειδη ρώτησε θα της πω γιατι εγω την αγαπω...
ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ. ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΤΗΤΑ

(για αυτους που διαφωνουν  , θελω να πω οτι η Αυθεντικοτητα, εχει και αυτη δυο προσημα, οπως και το νομισμα έχει δυο όψεις, σημασια εχει η ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΤΗΤΑ και οχι η οψη.Αλλη αποψη ο ένας, αλλη ο αλλος..)
maggisoula

maggisoula

Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2011
Αριθμός μηνυμάτων : 3634

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άνθρωπος.   Άνθρωπος. - Σελίδα 8 Icon_minitimeΤρι 18 Φεβ - 0:30:06

emmanouil έγραψε:
Magisoula     το  τ ελευταιο   σχολιο  με   το   μπισκοτο  να  το   εξηγήσεις    στις  μαναδες   του   κοσμου  όταν   την   στιγμη  που   αντικρυζουν  τα   νεκρα   παιδια    τους ,   που   καποιοι    αλλοι    εστειλαν     σε   εκεινα   τα     πεδια   που   τους    πετουσαν    τις   πετρες ....

Μανώλη μπορείς να εξηγείς όπως θες τα λόγια μου. Μη μου θετεις τέτοια παραδείγματα σαν αυτό εδώ γιατί ρίχνεις πολύ το πήχυ. Μην πηγαίνεις το θέμα όπου βολεύει εσένα για να περασεις αυτό που θέλεις. Εννοείται οτι μπορεί να έχεις δίκιο αλλά μη χρησιμοποιείς τέτοιο μέσο γιατί χαλας οτι πας να φτιάξεις. Μπορεις να διαφωνείς και καλώς κάνεις. Αλλά σου ξαναλέω! Με τις ευαισθησίες των ανθρώπων δεν είναι έντιμο να κάνεις τέτοια παζάρια. Αντιλαμβάνομαι περισσότερα απ όσα θέλεις η νομίζεις. Περισσότερο με τσατισε τώρα αυτό που γραψες με τις μανάδες και το μπισκοτο παρά ο Βαγγέλης.
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άνθρωπος.   Άνθρωπος. - Σελίδα 8 Icon_minitimeΤρι 18 Φεβ - 0:33:23

να εγω φταιω μαλλον με το τραγουδι που εβαλα.Το αλλαξα τωρα
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άνθρωπος.   Άνθρωπος. - Σελίδα 8 Icon_minitimeΤρι 18 Φεβ - 0:36:19

βαγγελης1234 έγραψε:

κανε μου την χαρη να μην μιλας σε εμενα. που δεν με ξερης κιολας. το αν εσσει στεναχωρεθηκες ετσι οπως μου μηλησες .οι αν εγω θυμωσα επετρεψε μου να το ξερω καλυτερα .αλλα θα σου πω κατι και εγω για να σε στεναχωρησω 
1μπηκα στο φορουμ για διαφορα θεματα και με λυπη μου ειδα οτι εχουμε κατι κοινω 
ημαστε και οι δυο ποντοιοι δυστηχως..
επησης αφου γραφης για εμενα για να δεις πως πρεπη να συμπερηφερεται ενας αθρωπος σε συνδιασμο οτι με εβρισες χοντρα 
που ειναι σαν να σου πεταξα ενα μπισκοτο και εσσει εβγαλες οπλο να με πυροβολησης 
απαιτω να μου ζητησης συγνωμη για τον τροπο που μου μηλησες και με εβρισες 
σε περιπτωση που δεν το κανης μεχρη αυριο το μεσημερη θα διαγραψω σε ενδηξη διαμαρτιριας 
το θεμα που εγραψα εδω περα με τιτλο διαλογισμος για θαυματα 
το γεγονος οτι το εγραψα στο φορουμ σας κατι τοσο σπουδαιο πιστευω σας εκανα την τημη 
λοιπον οι θα μου ζητησης συγνωμη οι αυριο το μεσημερη το διαγραφω
αυτο το τοσο σπουδαιο κειμενο που εγραψα και εσσει ο υποτηθετε θετηκος αθρωπος το κριμα στο λαιμο για την διαγραφη ενας τοσου σπουδαιου κειμενου δεν λεω τιποτα αλλο.... 
του τυπου ζητα και εσσει σηγνωμη σε εμενα οι σε αλλα μελη δεν το δεχομαι 
να το πω αλλιως οι μου ζητας σηγνωμη οι σε ενδειξη διαμαρτιριας διαγραφω το κειμενο που εγραψα με τιτλο διαλογησμος για θαυματα 
τελος
Τι;;;όχι ρε βαγγέλη μην μας το κάνεις αυτό;

μα από όλα τον διαλογισμό με τα θαύματα βρήκες;;

Αριστέα,ζήτα συγγνώμη μέχρις αύριο το μεσημέρι.
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άνθρωπος.   Άνθρωπος. - Σελίδα 8 Icon_minitimeΤρι 18 Φεβ - 0:39:35

Το   ότι   αγαπούμε  καποιον    δεν   σημενει   ότι   απαραίτητα   θα   συμφωνούμε  και   μαζι  του,  και   εγω   την   αγαπω ,  και   εσενα   και   ολους ,   για   αυτό   και   ασχολουμαι   αφιερωνωντας  πολυτιμο   χρονο  ....

Αλλα   το   να   αγαπας ,   ακομη   και  το   ιδιο   σου   το   παιδι ,  δεν   προϋποθέτει   απεριοριστη     συναινεση   σε   ότι   εκεινο   θεωρει  σωστο ,   αυτό   λεγεται  υποτακτικοτητα   και   αφομοιωση  προσωπικότητας    ανευ   ορων ....

Μερικες   φορες   τ α  συναισθηματα   λειτουργουν   αντιστροφα  από   ότι   προοριζωνται   να   λειτουργησουν ....

Σας    αγαπω,   αλλα    αυτό   σε   καμια   περιπτωση   δεν  θα   με   αποτρεψει   να   ισχυρίζομαι  αυτά   που   εγω   θεωρω   σωστα  ...

Και   επειδή   δεν   είμαι   ανοητος  ,  είμαι   ανοιχτος   στον   οποιονδηποτε   να  με   πειση   οπου   κανω   λαθος ...

Αλλα   με   επιχηρηματα   όχι   με   ανταγωνιστικες   ατακες  ...    
maggisoula

maggisoula

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άνθρωπος.   Άνθρωπος. - Σελίδα 8 Icon_minitimeΤρι 18 Φεβ - 0:39:37

βαγγελης1234 έγραψε:
maggisoula έγραψε:
emmanouil έγραψε:
βρε   κουκλα  μου  μαγισουλα    τι   δεν   καταλαβενεται  ,  δεν   εννοουσα   να   αγνοείται   αδιαφορα   τις    επιθεσεις  ,   ειπα  να  μην   χρησιμοποιείται   την   ιδια   μεθοδο  αντεπίθεσης  με   την   επιθεση  ,    ειπα   να   αμυνεστε   με   έναν   διαφορετικο   τροπο   σκεψης   ώστε   να   μην   αναπαράγετε   μαχες ... 

κατανοησε     σωστα   αυτό  που   εγραψε    '' προσοχη   στον   ιο  της   απαθειας   και  της   αδρανειας    λεω   εγω ,   καθως   και   στις  σοφιστειες  και  μεγαλα  λογια ''

Ετσι   και   αλλιως   αν   δεν   σκεφθείς ,  μιλησεις  με   μεγαλα  λογια  ,   ποτε   δεν   θα   γινουν  πραξη ,  δεν   το   θελεται   αυτό   ετσι   δεν   είναι ; 

Εγώ θα σου πετάω πέτρα κι εσύ πέτα μου μπισκότο! Να δούμε τι θα αλλάξει. Αντε να ξεχαστω για λίγο μέχρι να το φάω. Μετά; Κοίτα.......όταν εχεις επιθεση απ τη μια πλευρα κι απ την άλλη άμυνα......μάχη γίνεται όπως και να το βαφτίσεις. Μιλάς για μεθόδους. Μα δεν θέλω να φανώ εξυπνότερη του. Δεν είν αυτό το ζήτημα μου. Δεν μπορώ να φανταστώ όμως τον εαυτό μου την ώρα που σπαν πράματα εγώ να βγάζω λόγο. Δεν είμαι για το έδρανο. μπάινω μέσα στο γήπεδο. Δηλαδή.....σου πετάει ο άλλος πέτρες κι εγώ θα κάτσω σε στάση διανοούμενου να κουβεντιάσω εκείνη την ώρα της πετριάς να σκεφτώ έξυπνα και ανώτερα πως θα καλυφτώ να μην την φάω κι εγώ στο κεφάλι και ταυτόχρονα να μην ενοχλήσω τον γείτονα. Οκ πες ότι καταλαβαίνω τι λες. Κοίτα......πιο πολύ στεναχωρήθηκα εγώ που είναι αυτός όπως είναι, παρά εκείνος που εγώ του μίλησα όπως του μίλησα. Αν μπορείς να καταλάβεις αυτό τότε θα καταλάβεις ότι είναι περιττά όσα είπες.
Κάτσε να τελειώνουμε πρώτα μια μια την ιστορία. Θυμήσου όμως να το κάνουμε κουβέντα αυτό όλο άλλη στιγμή. Θυμήσου το εσύ γιατί εγώ λόγω ηλικίας ξεχνάω εύκολα.
κανε μου την χαρη να μην μιλας σε εμενα. που δεν με ξερης κιολας. το αν εσσει στεναχωρεθηκες ετσι οπως μου μηλησες .οι αν εγω θυμωσα επετρεψε μου να το ξερω καλυτερα .αλλα θα σου πω κατι και εγω για να σε στεναχωρησω 
επησης αφου γραφης για εμενα για να δεις πως πρεπη να συμπερηφερεται ενας αθρωπος σε συνδιασμο οτι με εβρισες χοντρα 
που ειναι σαν να σου πεταξα ενα μπισκοτο και εσσει εβγαλες οπλο να με πυροβολησης 
σε περιπτωση που δεν το κανης μεχρη αυριο το μεσημερη θα διαγραψω σε ενδηξη διαμαρτιριας 
το γεγονος οτι το εγραψα στο φορουμ σας κατι τοσο σπουδαιο πιστευω σας εκανα την τημη 
αυτο το τοσο σπουδαιο κειμενο που εγραψα και εσσει ο υποτηθετε θετηκος αθρωπος το κριμα στο λαιμο για την διαγραφη ενας τοσου σπουδαιου κειμενου δεν λεω τιποτα αλλο.... 
να το πω αλλιως οι μου ζητας σηγνωμη οι σε ενδειξη διαμαρτιριας διαγραφω το κειμενο που εγραψα με τιτλο διαλογησμος για θαυματα 
τελος

Α καλά! Οταν λες κάτι να το κάνεις. Είπες δεν θα ξανασχοληθεις μαζί μου αλλά εσύ εκεί το βιολί σου. Λοιπόν τελευταία φορά που παίζω μαζί σου αυτό το παιχνιδακι κι οτι καταλαβες καταλαβες!
1-Το συγκεκριμενο σχόλιο δεν απευθυνόταν σε σένα. Με τον Μανώλη μιλούσα.
2-ΔΕΝ στεναχωρήθηκα για τον τρόπο που σου μίλησα. Δεν καταλαβαίνεις και τι διαβάζεις! Οχι οτι με ξαφνιάζει αυτό βέβαια.
3-Εσύ με το που μπηκες στο φόρουμ λυπήθηκες που είμαι ποντια; Γιατί με μένα ασχολιόσουν; Και γιατί θα στεναχωρηθώ που είσαι πόντιος; Αγαπάω τρελα την καταγωγή μου αλλά δεν είμαι μάνα κουκουβαγια. Ελπίζω να ξέρεις την ιστορία με την κουκουβαγια και τα παιδιά της.
4-Πως συμπεριφέρεται ένας άνθρωπος......;;;; Οχι δεν έχω σχέση με τα βιώματα σου. Κι ούτε είσαι σε θέση να μου μάθεις εσύ. Εχεις δυσκολότερα να φέρεις σε πέρας. Και μη χρησιμοποιείς εκφράσεις άλλων απ την στιγμή που δεν καταλαβαίνεις την μεταφορά που κρύβουν. Αυτό για το περί μπισκοτου.
5-Να απαιτείς απ τον εαυτό σου μόνο και σίγουρα όχι από μένα. Συγνώμη ζητάω όταν πιστεύω ότι έχω κάνει λάθος. Κι εδώ δεν χρωστάω.
6-Χε χε! Ούτε να το πωλούσες το κείμενο των θαυμάτων! Δηλαδή......τι να πω! Ποτέ δεν θα συνηθίσω την κουτοπονηρια. Ποτέ! Πάντα ξαφνιαζομαι το ίδιο.
7-Δεν παζαρεύω τις συγνώμες μου. Οταν θέλω να το πω το κάνω με την καρδιά μου. όχι με κομπιουτερακι κι όχι με το μυαλό η το στομάχι μου η τα μάτια των άλλων. Μην μπερδευεσαι άστο ξέρω τι λέω. Κι εσύ από μένα συγνώμη δεν θα ακούσεις αν εγώ δεν το εννοώ. Αρα; Νιεντε. Βρήκες άνθρωπο να εκβιάσεις! Και πως κιολας! Δεν μπορεί ρε γαμώτο! Κάποιος μου κάνει πλάκα!!!! Δεν μπορεί! Ακου.....μην επιμένεις με μένα. μην χάνεις τον χρόνο σου. Φοράμε τελείως διαφορετικά νούμερα. Κι ο μόνος λόγος που ασχολούμαι με περιπτώσεις σαν την δική σου είναι γιατί είμαι πολύ καψουρα μ αυτόν τον κόσμο. Μην προσπαθήσεις να καταλάβεις τι εννοώ. Ούτε θα μπορέσεις κι ούτε θέλω. Λοιπόν σου μίλησα σοβαρά και λάβε με υπόψιν σου. Που σημαίνει προχώρα μην στριμωχνεσαι άλλο μαζί μου δεν με αφοράς και δε σ αφορώ πια. Οτι ηταν να δω το είδα. Σου εύχομαι να ωριμάσεις και να γίνεις καλύτερος απ όλους όσους κρίνεις. Τέλος εκπομπής.

maggisoula

maggisoula

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άνθρωπος.   Άνθρωπος. - Σελίδα 8 Icon_minitimeΤρι 18 Φεβ - 0:40:26

Τι έγινε τώρα;;;;;;;;;;;;
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άνθρωπος.   Άνθρωπος. - Σελίδα 8 Icon_minitimeΤρι 18 Φεβ - 0:40:46

τώρα μιλάς σωστά.
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άνθρωπος.   Άνθρωπος. - Σελίδα 8 Icon_minitimeΤρι 18 Φεβ - 0:42:28

maggisoula έγραψε:
Τι έγινε τώρα;;;;;;;;;;;;
 χαχα  χαχα  χαχα  χαχα  χαχα πως το έκανες αυτό;

Αμαν!Μάγισσα είναι.
maggisoula

maggisoula

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άνθρωπος.   Άνθρωπος. - Σελίδα 8 Icon_minitimeΤρι 18 Φεβ - 0:44:28

βαγγελης1234 έγραψε:
maggisoula έγραψε:
emmanouil έγραψε:
βρε   κουκλα  μου  μαγισουλα    τι   δεν   καταλαβενεται  ,  δεν   εννοουσα   να   αγνοείται   αδιαφορα   τις    επιθεσεις  ,   ειπα  να  μην   χρησιμοποιείται   την   ιδια   μεθοδο  αντεπίθεσης  με   την   επιθεση  ,    ειπα   να   αμυνεστε   με   έναν   διαφορετικο   τροπο   σκεψης   ώστε   να   μην   αναπαράγετε   μαχες ... 

κατανοησε     σωστα   αυτό  που   εγραψε    '' προσοχη   στον   ιο  της   απαθειας   και  της   αδρανειας    λεω   εγω ,   καθως   και   στις  σοφιστειες  και  μεγαλα  λογια ''

Ετσι   και   αλλιως   αν   δεν   σκεφθείς ,  μιλησεις  με   μεγαλα  λογια  ,   ποτε   δεν   θα   γινουν  πραξη ,  δεν   το   θελεται   αυτό   ετσι   δεν   είναι ; 

Εγώ θα σου πετάω πέτρα κι εσύ πέτα μου μπισκότο! Να δούμε τι θα αλλάξει. Αντε να ξεχαστω για λίγο μέχρι να το φάω. Μετά; Κοίτα.......όταν εχεις επιθεση απ τη μια πλευρα κι απ την άλλη άμυνα......μάχη γίνεται όπως και να το βαφτίσεις. Μιλάς για μεθόδους. Μα δεν θέλω να φανώ εξυπνότερη του. Δεν είν αυτό το ζήτημα μου. Δεν μπορώ να φανταστώ όμως τον εαυτό μου την ώρα που σπαν πράματα εγώ να βγάζω λόγο. Δεν είμαι για το έδρανο. μπάινω μέσα στο γήπεδο. Δηλαδή.....σου πετάει ο άλλος πέτρες κι εγώ θα κάτσω σε στάση διανοούμενου να κουβεντιάσω εκείνη την ώρα της πετριάς να σκεφτώ έξυπνα και ανώτερα πως θα καλυφτώ να μην την φάω κι εγώ στο κεφάλι και ταυτόχρονα να μην ενοχλήσω τον γείτονα. Οκ πες ότι καταλαβαίνω τι λες. Κοίτα......πιο πολύ στεναχωρήθηκα εγώ που είναι αυτός όπως είναι, παρά εκείνος που εγώ του μίλησα όπως του μίλησα. Αν μπορείς να καταλάβεις αυτό τότε θα καταλάβεις ότι είναι περιττά όσα είπες.
Κάτσε να τελειώνουμε πρώτα μια μια την ιστορία. Θυμήσου όμως να το κάνουμε κουβέντα αυτό όλο άλλη στιγμή. Θυμήσου το εσύ γιατί εγώ λόγω ηλικίας ξεχνάω εύκολα.
τελος

Α καλά! Οταν λες κάτι να το κάνεις. Είπες δεν θα ξανασχοληθεις μαζί μου αλλά εσύ εκεί το βιολί σου. Λοιπόν τελευταία φορά που παίζω μαζί σου αυτό το παιχνιδακι κι οτι καταλαβες καταλαβες!
1-Το συγκεκριμενο σχόλιο δεν απευθυνόταν σε σένα. Με τον Μανώλη μιλούσα.
2-ΔΕΝ στεναχωρήθηκα για τον τρόπο που σου μίλησα. Δεν καταλαβαίνεις και τι διαβάζεις! Οχι οτι με ξαφνιάζει αυτό βέβαια.
3-Εσύ με το που μπηκες στο φόρουμ λυπήθηκες που είμαι ποντια; Γιατί με μένα ασχολιόσουν; Και γιατί θα στεναχωρηθώ που είσαι πόντιος; Αγαπάω τρελα την καταγωγή μου αλλά δεν είμαι μάνα κουκουβαγια. Ελπίζω να ξέρεις την ιστορία με την κουκουβαγια και τα παιδιά της.
4-Πως συμπεριφέρεται ένας άνθρωπος......;;;; Οχι δεν έχω σχέση με τα βιώματα σου. Κι ούτε είσαι σε θέση να μου μάθεις εσύ. Εχεις δυσκολότερα να φέρεις σε πέρας. Και μη χρησιμοποιείς εκφράσεις άλλων απ την στιγμή που δεν καταλαβαίνεις την μεταφορά που κρύβουν. Αυτό για το περί μπισκοτου.
5-Να απαιτείς απ τον εαυτό σου μόνο και σίγουρα όχι από μένα. Συγνώμη ζητάω όταν πιστεύω ότι έχω κάνει λάθος. Κι εδώ δεν χρωστάω.
6-Χε χε! Ούτε να το πωλούσες το κείμενο των θαυμάτων! Δηλαδή......τι να πω! Ποτέ δεν θα συνηθίσω την κουτοπονηρια. Ποτέ! Πάντα ξαφνιαζομαι το ίδιο.
7-Δεν παζαρεύω τις συγνώμες μου. Οταν θέλω να το πω το κάνω με την καρδιά μου. όχι με κομπιουτερακι κι όχι με το μυαλό η το στομάχι μου η τα μάτια των άλλων. Μην μπερδευεσαι άστο ξέρω τι λέω. Κι εσύ από μένα συγνώμη δεν θα ακούσεις αν εγώ δεν το εννοώ. Αρα; Νιεντε. Βρήκες άνθρωπο να εκβιάσεις! Και πως κιολας! Δεν μπορεί ρε γαμώτο! Κάποιος μου κάνει πλάκα!!!! Δεν μπορεί! Ακου.....μην επιμένεις με μένα. μην χάνεις τον χρόνο σου. Φοράμε τελείως διαφορετικά νούμερα. Κι ο μόνος λόγος που ασχολούμαι με περιπτώσεις σαν την δική σου είναι γιατί είμαι πολύ καψουρα μ αυτόν τον κόσμο. Μην προσπαθήσεις να καταλάβεις τι εννοώ. Ούτε θα μπορέσεις κι ούτε θέλω. Λοιπόν σου μίλησα σοβαρά και λάβε με υπόψιν σου. Που σημαίνει προχώρα μην στριμωχνεσαι άλλο μαζί μου δεν με αφοράς και δε σ αφορώ πια. Οτι ηταν να δω το είδα. Σου εύχομαι να ωριμάσεις και να γίνεις καλύτερος απ όλους όσους κρίνεις. Τέλος εκπομπής.

Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άνθρωπος.   Άνθρωπος. - Σελίδα 8 Icon_minitimeΤρι 18 Φεβ - 0:46:13

διαφωνεις μαζι μου για την αυθεντικοτητα της Αριστεας; Αν οχι, τοτε η παρενθεση δεν αφορα εσενα emmanouil.
maggisoula

maggisoula

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άνθρωπος.   Άνθρωπος. - Σελίδα 8 Icon_minitimeΤρι 18 Φεβ - 0:46:51

Δεν έχω ιδέα! Πατησα αποστολή και βγηκε το εξωγηινο από μέσα μου. Σοβαρα τώρα δε ξέρω πως έγινε. Τεσπα πάλι καλά που έκανα αντιγραφη πριν το στείλω.

Άνθρωπος.
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 8 από 12Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» Άνθρωπος...
» Ανθρωπος....
» Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ
» Ο άνθρωπος μπορεί!
» Άνθρωπος και αφύπνιση...

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου... :: ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΜΠΟΣΙΟ... :: Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ...-
Μετάβαση σε: