Επιτέλους μπορώ ν είμαι κ πάλι κοντά σας. Πάλεψα μ μια δύσκολη αρρώστια κ νίκησα νομίζω. Καλημέρα σ όλους λοιπόν. Αιθηρόη γ σένα δεν έχω λόγια. Ευχαρίστησα όσους μ συμπαραστάθηκαν όλο αυτό τ καιρό. Κ θέλω ν ευχαριστήσω κ σένα. Ν σ ευχαριστήσω ενόπιον όλων. Ν πω ότι όλο αυτό τ διάστημα επειδή αδυνατούσα ν έχω πρόσβαση εδώ η Αιθηρόη αλληλογραφούσε μαζί μ. Κάθε φορά που έμπαινε μέσα ό αδελφός μου μ τ γράμμα της στο χέρι ήταν σα ν έπαιρνα κάποιο φάρμακο. Όταν δεν μπορούσα ν τ διαβάσω μόνη μ εκείνος τ έκανε γ μένα κ τ διάβαζε ξανά κ ξανά. Ακόμα κ όταν ταξίδευε εκείνη δ αμελούσε ν μου γράψει. Θυμάμαι τ τελευταίο της. Η τελευταία φράση ήταν " Τ στιγμή που θ περνάς τ πόρτα, ν έχεις τ απόλυτη βεβαιότητα ότι δ θ χρειαστεί ποτέ ξανά ν επανέρθεις". Μ αυτή τ βεβαιότητα έφυγα από εκεί Αιθηρόη! Σ ευχαριστώ από τ βάθη τ ψυχής μ! Θέλω τόσο πολύ ν κάνω κάτι γ σένα! Ξέρω θυμάμαι τι μ είπες. Μ άνοιξες όμως ένα χρέος κ θ τ ανταποδώσω βοηθόντας άλλους ανθρώπους, όποτε έχω τ ευκαιρία. Καλή μ Αιθηρόη! Δ ξέρω αν έγινα πιο δυνατή. Ξέρω όμως ότι μαλάκωσε η καρδιά μ κ δ θ κρίνω ποτέ ξανά αυστηρά τ ανθρώπους. Ν είσαι ευλογημένη μ όλα τ καλά τ κόσμου. Κ εσείς όλοι ν θυμάστε ότι οι άνθρωποι μπορούμε ν κάνουμε θαύματα. Ξέρω ότι αντιμετωπίζουμε όλοι πολλά προβλήματα κ ιδίως οικονομικά. Κ όμως μπορούμε ν τ καταφέρουμε κ ν αντέξουμε κ αυτή τ καταιγίδα. Δ υπάρχει χειρότερο πράγμα ν παλεύεις γ τ ζωή σου κ τ υγεία σου κ ν νιώθεις ότι δ έχεις τ έλεγχο. Αυτό τ θηρίο δ αντιμετωπίζεται εύκολα. Τ θηρία εδώ έξω θ βρούμε τρόπο ν τ παλέψουμε κ ν τ νικήσουμε. Έχουμε κ φύλακες κ πολεμιστές δυνατούς κ ικανούς όπως τ Αιθηρόη μας κ πολλούς άλλους αλλά κ εμείς δ υστερούμε. Μπορούμε ν αλλάξουμε τ κόσμο αν θέλουμε. Πίστη κ τόλμη χρειάζεται. Αισιοδοξία κ επιμονή. Υπομονή κ ν μ σταματάμε ν προχωράμε όσο κόντρα κ αν βρίσκουμε. Αργά η γρήγορα θ περάσουμε κ θ αφήσουμε πίσω όλο αυτό τ κακό π μας χτυπάει. Μ αφήσετε ν σ πάρουν τ δύναμη κ τ πίστη. Ξέρουν ότι στο τέλος εμείς θ τ νικήσουμε κ εκείνοι είναι γραμμένο ν υποχωρήσουν. Ν έχετε πίστη. Μπορούμε ν κάνουμε τ πάντα. Έχω τ απόλυτη βεβαιότητα πια γ αυτό! Εύχομαι σ όλους δύναμη κ κουράγιο. Αισιοδοξία κ χαμόγελο. Δ θ τους περάσει! Η Αιθηρόη κ κάθε πλάσμα σαν αυτή άπλωσε τ χέρια κ έπιασε σφιχτά τα χέρι κάποιων κ τ τραβάει μαζί της. Τ μόνο π έχουμε ν κάνουμε είναι ν πιάσουμε κ ο καθένας μας ένα χέρι κ ν τ κρατήσουμε σφιχτά κ εμείς. Κ εκείνο ένα άλλο. Κ τ άλλο ένα άλλο. Ν είστε όλοι καλά κ γεμάτοι υγεία!