Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου...
Και ο Νους... ο Αλχημιστής των Πάντων... και η Αλήθεια, οδηγός!
Είθε στους δρόμους της ουσίας σου να πορευθείς και στα μυστικά απόκρυφα αρχεία της ψυχής σου...Είναι άπειρες οι κατευθύνσεις στο Άπειρο Σύμπαν…Το ταξίδι μαγικό και ατελείωτο…Έχεις πολλά να χαρτογραφήσεις…
ladosifa προτειμω την fissler διοτι κατά την ταχυμεταφορά τα μορια της επανασυντιθωνται μαλακοτερα και δεν ποναει τοσο οσο η tefal που εστειλες , το γνωριζω από ένα άλλο φιλο αυτό ....
χε χε
αφου λυθηκε και αυτό το πρόβλημα όλα είναι καλυτερα ...
Μου φαινεται ότι τελικα εγω ταιριαζω με τον βαγγελη τωρα που τον διαβαζω προσεκτικοτερα διαπιστωνω πολλα κοινα ενδιαφεροντα , μαλλον τον παρεξηγησα ...
Φιλαρακι αθηνα εισαι ;
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Άνθρωπος. Δευ 17 Φεβ - 15:23:06
τι κοινά παρακαλώ;χε-χε..
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Άνθρωπος. Δευ 17 Φεβ - 15:32:19
Α σε παρακαλω, θελω συναντηση μαζι του για τον σχεδιασμο καταστολης της γυναικειας επιθετικότητας , αλλα κυριως θελω να συμβουλευτω τις αποψεις του περι την ιδανικοτητα των συνθηκων του απολυτου τιποτα γεννωντας ετσι αναγκαστικα το ελαχιστο κατι ....
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Άνθρωπος. Δευ 17 Φεβ - 15:49:40
markos έγραψε:
οσσο για την μαγισοπουλα το τη ψυχαρα ειναι αντε να μην πω επησης το αντε μην γινω ο καβαλαρης σου δεν το ειπε υποτημητικα και αυτο φαινετε απο αυτο που γραφω στην συνεχεια οχι οτι δεν σε σημφερη γενικα τον ερωτα δεν τον βλεπο σαν να κανης την γυναικα κατι υποτημητικο καταλαβες
Έχεις θέμα σοβαρό εσύ, έτσι; Ρε καταλαβαίνεις τι γράφεις, η γράφεις φτιαγμένος; Μην πάει το μυαλό σου ότι σε βρίζω τώρα, το εννοώ αυτό που ρωτάω!
Κι όσο για την Αριστέα, που δεν λέει μαγισοπούλα αλλά Μαγγισούλα, γιατί είναι μαγκίτισσα, αλλά πρέπει να είσαι πολύ άντρας για να έχεις τα κότσια να δεχτείς ότι κάποια πράγματα που μας τα έδωσε εμάς η φύση, εκείνη τα κέρδισε με τα κότσια της με το να μην κρύβει τον εαυτό της, σαν κάτι τύπους, και να είναι ίσια γιατί μιλάει όπως νιώθει και σκέφτεται χωρίς φόβο, έχω προσέξει ότι οι περισσότερες προβληματικές περιπτώσεις την βλέπουν σαν κόκκινο πανί. Τυχαίο; Δεν νομίζω.
Σωστός!!
Τα βάζει μαζί της γιατί την φοβάται και την ζηλεύει. Τι να κάνουμε,έτσι είναι μερικές ψυχές μας καθρεφτίζουν το απόλυτο τίποτα μέσα μας.
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Άνθρωπος. Δευ 17 Φεβ - 15:53:00
emmanouil έγραψε:
Α σε παρακαλω, θελω συναντηση μαζι του για τον σχεδιασμο καταστολης της γυναικειας επιθετικότητας , αλλα κυριως θελω να συμβουλευτω τις αποψεις του περι την ιδανικοτητα των συνθηκων του απολυτου τιποτα γεννωντας ετσι αναγκαστικα το ελαχιστο κατι ....
χμ..ναι,κατάλαβα..μήπως να αλλάξω άβαταρ;
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Άνθρωπος. Δευ 17 Φεβ - 15:58:44
Ακριβως για αυτό είναι αρμόδιος να μου απαντηση , επειδή είναι πλησιέστερα στο απολυτο τιποτα , που θα βρω εγω αλλον τέτοιον φιλο που να μεταφερει τέτοιες αρχέγονες πληροφοριες ε μου λες ;
βαγγελης1234
Ημερομηνία εγγραφής : 04/07/2013 Αριθμός μηνυμάτων : 474
Θέμα: Απ: Άνθρωπος. Δευ 17 Φεβ - 16:39:18
ladosifa έγραψε:
Δεν μισεί τους άντρες,τους αγαπά πολύ. Παρόλο που το δείγμα σου υπερτερεί,αγαπά την καλή πλευρά τους.
Εκείνη την πλευρά που πολεμάς και αποστρέφεσαι.
Εσύ είσαι μισογύνης και φοβάσαι τις γυναίκες.
μηπως να δεις απο την αρχη που ειχε αντιπαραθεση με αλλο μελος ο τροπος που γραφη και οι ιδια παραδεχεται οτι εχει νευρα δεν σου λεει τιποτα μπορη να σου λεει αλλα ξερης και ξερω και να μην σημφωνης μαζι της δεν προκειται να σταματησης να την υπερασπηζεσαι οι κοπελα [την τημαω με αυτο που λεω ] εδειξε το ποιον της οτι ειναι νευροσπασμα οτι τοπαιζει[ισως και να νομηζη]οτι ειναι πανεξυπνη και ολλη οι αλλη ειναι λιγοτερης νοημοσηνης μπροστα της για αυτο δεν δεχεται και αντηρησης και βγαζη θυμο αυτο το γραφω για τα αλλα μελη να δουν τη εστη μαγισουλα το ποιον και τον χαρακτηρα της γενικα το λεω ευθεως οτι αυτο που καταλαβα για αυτην την γυναικα ειναι ειναι νευροσπασμα ολλη θελουν να την θαυμαζουν και να την επαινουν να σημφωνουν ολλη σε αυτο που λεει αλλιως τα νευρα της επησης το γεγονος οτι με κατηγορησες για μισογηνη εμενα μου λεει θελης να υπερασπηστης την μαγισουλα ξεροντας οι μη τα αρνητηκα της που ξερης [πιστευο] και ξερω ειναι πολλα περισοτερα απο την εικονα που εχετε σχηματηση μπορη και ολλη για το προσωπο αυτο παραδεξου το για την μαγισουλα δεν θελο καν να ξανααναφερθω δεν αξηζη τον κοπο ενα εχω να πω για αυτην τωρα που το θημηθηκα που ειπε τετοιυς τυπους τους τρωμε για πρωινο προσεξε γιατι εγω ειμαι αχωνευτοτ οπως καταλαβες οποτε δεν μπορης να με φας επησης αν θες παλλι να με φας αντε να μην πω τη φας εγω προσκαλο τα μελη να ξαναδιαβασουν με υπομονη απο την αρχη αυτην την σηζητηση και ο καθενας ας βγαλη τα συμπερασματα του
βαγγελης1234
Θέμα: Απ: Άνθρωπος. Δευ 17 Φεβ - 16:49:18
markos έγραψε:
Άκου δεν βγάζεις σε δρόμο. Συγνώμη η Αριστέα δεν χρωστάει με τίποτα σε εσένα. Φτηνή η εντύπωση που πας να περάσεις, ότι ξεκίνησε τον καυγά. Υποκινητής είσουνα εξ αρχής εσύ. Προσπάθησες να γελοιοποιήσεις το θέμα που ανέδειξε η ladosifa, χωρίς να επεξεργαστείς τι έλεγε. Λες και παίρνεις μίζες από τους εξωγήινους. Σου έκανε μια ερώτηση με την σειρά της, και της απαντάς τράβα βρέστο, τύπου δεν ασχολούμαι και τραβήξου! Σχολιάζεις κάτι. Σε ρωτάνε πάνω σε αυτό, αλλά μην στα ζαλίζουν κιόλας! Ρωτάς αν συμφωνούν και σου απαντάει η Αριστέα. Δεν σ άρεσε ούτε αυτό. Και μετά απ όλα αυτά, κύλησε η πέτρα. Με τις υγείες σου λοιπόν, γιατί ηλίθιες δεν είναι. Λοιπόν σου προτείνω να κάτσεις να μελετήσεις πρώτα τα δικά σου, κι όταν βρεις την ντομπροσύνη να παραδεχτείς κάποια πράγματα, τότε κουβέντιασε έντιμα και εξήγησε τους απλά και καθαρά, κι όχι με καβαλαρίες.
Περισσότερα δεν χρειάζονται. Η θέλεις να καθαρίσουν τα πράγματα, η δεν θέλεις και πες το μην κουραζόμαστε άδικα.
θα μου επιτρεψης να διαφωνησω οτι εγω ξεκηνησα τον καυγα επειδη ειπα ενα μελος τραβα βρες το ενοοντας να ξαναδιαβαση απο την αρχη ολλο το κειμενο οσσων εγραψα για να το βρη οπως ειπα ειμαι καινουργιος και δεν ξερω πολλυ καλα τα ονοματα μελον και μην μου πεις να εψαχνες εσσει επησης δεν λεω οτι μιλαω με το σης και το σας ακρως ευγενεστατα αλλα δεν μιλαω μιλησα αγενες λεγοντας καποιο μελος ψαξε βρες το ενταξη επησης ξαναδιαβασα απο την αρχη οτι γραψαμε και βλεπο οτι αυτες ξεκηνησαν τον καυγα και ο μεγαλος καυγας προηλθε απο την μαγισουλα που με προσβαλε παρα πολλυ αφου δεν κανης καν αναφορα σε αυτο την στηγμη που δημοσιευσα τη μου ειπε δεν αξηζη να ξανασηζητησουμε ετσι εγω ειμαι ο αγρικος ο βαρβαρος ο τυπος που δερνη και δεν δεχεται αντηρησης απο της γυναικες ετσι αλλα το γεγονος το βρησηδη που εφαγα κουβεντα μπραβο ρε εισαι ωραιος τη ειναι οι κοπελα σου που δεν νομηζω να εχει κανεναν αυτη τη της εισαι και την υπερασπιζεσαι ετσι καλυτερα μην απαντησης αυτο το λεω και σε αλλα μελη που με θεωρουν οπως με θεωρουν τους ρωταω διαβασανε τη μου ειπε οι μαγισουλα τη βρησημο με εριξε οι
βαγγελης1234
Θέμα: Απ: Άνθρωπος. Δευ 17 Φεβ - 16:57:24
ladosifa έγραψε:
Δεν μισεί τους άντρες,τους αγαπά πολύ. Παρόλο που το δείγμα σου υπερτερεί,αγαπά την καλή πλευρά τους.
ενταξη θα ξανααναφερθω παλι ναι τους αγαπαει αλλα αμα δεν καταλαβαινουνε κατι. οι εχουν αντηρηση σε αυτα που γραφη οι θα θυμωση οι θα τους οι δεν διαφωνουν μαζι της σκουπα της θυμος και προσβολη εγω οπως ειπα δεν πολυμπαινω σε αυτο το φορουμ αλλα ειμαι σιγουρος ετσι ειναι εκτος αν κανω λοθος αλλα ξερης τη λενε αλανθαστος ειναι μονο ο θεος και ο τζακ νωρης οποτε συμπαθατε με
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Άνθρωπος. Δευ 17 Φεβ - 17:17:30
Eυαγγελε θελω να μιλησουμε σοβαρα γυρω στις 10 το βραδυ διοτι τωρα εχω εργασια....
Θα σε παρακαλουσα να εισαι στο ραντευου που αν και το ορισα μονομερως βασίζομαι στην σιωπηλη συναινεση σου ....
Μιλω ειλικρινα περα από κάθε διαθεση για αστεια
Παρακολουθησα οσα λες και θελω να τα συζητήσουμε
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Άνθρωπος. Δευ 17 Φεβ - 17:49:32
Δεν έχει αρνητικά η Μαγγισούλα μου,ό,τι και να λες,όσο και να θέλω να σου ρίξω κανα πειραιώτικο,που νομίζω κάτι τέτοιο επιθυμείς να φέρεις και με βλέπω για μπαναρισμα επικό,δεν πα να κοπανιέσαι χάμω,δεν μπορείς να την λερώσεις.
Αν και πολύ παθιασμένο σε βρίσκω μαζί της..να το κοιτάξεις αυτό..ξέρεις τι λένε..
maggisoula
Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 3634
Θέμα: Απ: Άνθρωπος. Δευ 17 Φεβ - 18:28:23
Βαγγέλλλλλληηηη;;;;
maggisoula
Θέμα: Απ: Άνθρωπος. Δευ 17 Φεβ - 18:36:27
Λοιπόν έχεις δίκιο. Είμαι μια γρια που παλιμπαιδίζει. Ετσι είναι ναι! στο λέω εγώ εγγυημένα! Επίσης γεροντοκόρη γιατί κανείς δε με θέλει. Είμαι εμπρηστής των συζητήσεων. Ψωνάρα του κερατά! Αν διαφωνήσει κάποιος μαζί μου χυμάω να τον φάω ζωντανό. Βρίζω λες κι είμαι στη λαχαναγορά. Είμαι τρελή νευρόσπαστο το λένε όλοι αυτό δεν είσαι ο πρώτος. Και τώρα βγάζω δίσκο. κι όπως το κόβω; πάω για πλατινέ. ΕΓΩ Η ΚΑΚΟΥΡΓΑ ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! Εγώ η κακούργα!!! . Εγώ η κοπέλα!!! Εντάξει; Φτάνει το παιχνίδι; Αν θες τίποτα άλλο πες μου. Η μάλλον μη μου λες. Βαρέθηκα δε παίζω άλλο μαζί σου.
maggisoula
Θέμα: Απ: Άνθρωπος. Δευ 17 Φεβ - 18:40:29
βαγγελης1234 έγραψε:
ladosifa έγραψε:
μηπως να δεις απο την αρχη που ειχε αντιπαραθεση με αλλο μελος ο τροπος που γραφη και οι ιδια παραδεχεται οτι εχει νευρα δεν σου λεει τιποτα μπορη να σου λεει αλλα ξερης και ξερω και να μην σημφωνης μαζι της δεν προκειται να σταματησης να την υπερασπηζεσαι οι κοπελα [την τημαω με αυτο που λεω ] εδειξε το ποιον της οτι ειναι νευροσπασμα οτι τοπαιζει[ισως και να νομηζη]οτι ειναι πανεξυπνη και ολλη οι αλλη ειναι λιγοτερης νοημοσηνης μπροστα της για αυτο δεν δεχεται και αντηρησης και βγαζη θυμο αυτο το γραφω για τα αλλα μελη να δουν τη εστη μαγισουλα το ποιον και τον χαρακτηρα της γενικα το λεω ευθεως οτι αυτο που καταλαβα για αυτην την γυναικα ειναι ειναι νευροσπασμα ολλη θελουν να την θαυμαζουν και να την επαινουν να σημφωνουν ολλη σε αυτο που λεει αλλιως τα νευρα της επησης το γεγονος οτι με κατηγορησες για μισογηνη εμενα μου λεει θελης να υπερασπηστης την μαγισουλα ξεροντας οι μη τα αρνητηκα της που ξερης [πιστευο] και ξερω ειναι πολλα περισοτερα απο την εικονα που εχετε σχηματηση μπορη και ολλη για το προσωπο αυτο παραδεξου το για την μαγισουλα δεν θελο καν να ξανααναφερθω δεν αξηζη τον κοπο ενα εχω να πω για αυτην τωρα που το θημηθηκα που ειπε τετοιυς τυπους τους τρωμε για πρωινο προσεξε γιατι εγω ειμαι αχωνευτοτ οπως καταλαβες οποτε δεν μπορης να με φας επησης αν θες παλλι να με φας αντε να μην πω τη φας εγω προσκαλο τα μελη να ξαναδιαβασουν με υπομονη απο την αρχη αυτην την σηζητηση και ο καθενας ας βγαλη τα συμπερασματα του
Για ποιο μέλος λέει εδώ ωρέ;
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Άνθρωπος. Δευ 17 Φεβ - 18:41:11
μάλλον για τον giorgp
maggisoula
Θέμα: Απ: Άνθρωπος. Δευ 17 Φεβ - 18:45:30
Επίσης!!!! Καλά η Χριστίνα ξέρω ότι μ αγαπάει αλλά και πάλι.......έχω μείνει άφωνη απ την υπεράσπιση που είχα! Και δε κάνω καθόλου πλάκα! Ευχαριστώ πολύ! Πρέπει να το πω. Πως γίνεται και γυρνάν όλα πάνω μου ακόμα δε το χω καταλάβει. Τεσπά.
maggisoula
Θέμα: Απ: Άνθρωπος. Δευ 17 Φεβ - 18:47:42
ladosifa έγραψε:
μάλλον για τον giorgp
Γιατί; Τι του κανα του Γιώργου καλέ;
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Άνθρωπος. Δευ 17 Φεβ - 18:49:32
maggisoula έγραψε:
ladosifa έγραψε:
μάλλον για τον giorgp
Γιατί; Τι του κανα του Γιώργου καλέ;
τίποτα,απλώς το υποθέτω ότι μάλλον αναφέρεται σε αυτόν αν το πάρεις από την αρχή,την όλη γραμμή συζήτησης,μπορεί να κάνω και λάθος,δεν είναι και λίγο πράγμα να μπω στον ειρμό του,όσα δεν έκαψε ο πυρετός,καήκανε εδώ.
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Άνθρωπος. Δευ 17 Φεβ - 18:59:28
maggisoula έγραψε:
Επίσης!!!! Καλά η Χριστίνα ξέρω ότι μ αγαπάει αλλά και πάλι.......έχω μείνει άφωνη απ την υπεράσπιση που είχα! Και δε κάνω καθόλου πλάκα! Ευχαριστώ πολύ! Πρέπει να το πω. Πως γίνεται και γυρνάν όλα πάνω μου ακόμα δε το χω καταλάβει. Τεσπά.
maggisoula
Θέμα: Απ: Άνθρωπος. Δευ 17 Φεβ - 19:05:18
Επίτηδες μου βαλες Σάκη!!!!!!!!! Για να ηρεμήσω! πάει με το ρυθμό δες!!
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Άνθρωπος. Δευ 17 Φεβ - 19:15:33
για πάρτι σου μέχρι και Ρουβά βάζω.
maggisoula
Θέμα: Απ: Άνθρωπος. Δευ 17 Φεβ - 20:22:35
emmanouil έγραψε:
βρε κουκλα μου μαγισουλα τι δεν καταλαβενεται , δεν εννοουσα να αγνοείται αδιαφορα τις επιθεσεις , ειπα να μην χρησιμοποιείται την ιδια μεθοδο αντεπίθεσης με την επιθεση , ειπα να αμυνεστε με έναν διαφορετικο τροπο σκεψης ώστε να μην αναπαράγετε μαχες ...
κατανοησε σωστα αυτό που εγραψε '' προσοχη στον ιο της απαθειας και της αδρανειας λεω εγω , καθως και στις σοφιστειες και μεγαλα λογια ''
Ετσι και αλλιως αν δεν σκεφθείς , μιλησεις με μεγαλα λογια , ποτε δεν θα γινουν πραξη , δεν το θελεται αυτό ετσι δεν είναι ;
Εγώ θα σου πετάω πέτρα κι εσύ πέτα μου μπισκότο! Να δούμε τι θα αλλάξει. Αντε να ξεχαστω για λίγο μέχρι να το φάω. Μετά; Κοίτα.......όταν εχεις επιθεση απ τη μια πλευρα κι απ την άλλη άμυνα......μάχη γίνεται όπως και να το βαφτίσεις. Μιλάς για μεθόδους. Μα δεν θέλω να φανώ εξυπνότερη του. Δεν είν αυτό το ζήτημα μου. Δεν μπορώ να φανταστώ όμως τον εαυτό μου την ώρα που σπαν πράματα εγώ να βγάζω λόγο. Δεν είμαι για το έδρανο. μπάινω μέσα στο γήπεδο. Δηλαδή.....σου πετάει ο άλλος πέτρες κι εγώ θα κάτσω σε στάση διανοούμενου να κουβεντιάσω εκείνη την ώρα της πετριάς να σκεφτώ έξυπνα και ανώτερα πως θα καλυφτώ να μην την φάω κι εγώ στο κεφάλι και ταυτόχρονα να μην ενοχλήσω τον γείτονα. Οκ πες ότι καταλαβαίνω τι λες. Κοίτα......πιο πολύ στεναχωρήθηκα εγώ που είναι αυτός όπως είναι, παρά εκείνος που εγώ του μίλησα όπως του μίλησα. Αν μπορείς να καταλάβεις αυτό τότε θα καταλάβεις ότι είναι περιττά όσα είπες. Κάτσε να τελειώνουμε πρώτα μια μια την ιστορία. Θυμήσου όμως να το κάνουμε κουβέντα αυτό όλο άλλη στιγμή. Θυμήσου το εσύ γιατί εγώ λόγω ηλικίας ξεχνάω εύκολα.
βαγγελης1234
Θέμα: Απ: Άνθρωπος. Δευ 17 Φεβ - 21:15:50
maggisoula έγραψε:
emmanouil έγραψε:
βρε κουκλα μου μαγισουλα τι δεν καταλαβενεται , δεν εννοουσα να αγνοείται αδιαφορα τις επιθεσεις , ειπα να μην χρησιμοποιείται την ιδια μεθοδο αντεπίθεσης με την επιθεση , ειπα να αμυνεστε με έναν διαφορετικο τροπο σκεψης ώστε να μην αναπαράγετε μαχες ...
κατανοησε σωστα αυτό που εγραψε '' προσοχη στον ιο της απαθειας και της αδρανειας λεω εγω , καθως και στις σοφιστειες και μεγαλα λογια ''
Ετσι και αλλιως αν δεν σκεφθείς , μιλησεις με μεγαλα λογια , ποτε δεν θα γινουν πραξη , δεν το θελεται αυτό ετσι δεν είναι ;
Εγώ θα σου πετάω πέτρα κι εσύ πέτα μου μπισκότο! Να δούμε τι θα αλλάξει. Αντε να ξεχαστω για λίγο μέχρι να το φάω. Μετά; Κοίτα.......όταν εχεις επιθεση απ τη μια πλευρα κι απ την άλλη άμυνα......μάχη γίνεται όπως και να το βαφτίσεις. Μιλάς για μεθόδους. Μα δεν θέλω να φανώ εξυπνότερη του. Δεν είν αυτό το ζήτημα μου. Δεν μπορώ να φανταστώ όμως τον εαυτό μου την ώρα που σπαν πράματα εγώ να βγάζω λόγο. Δεν είμαι για το έδρανο. μπάινω μέσα στο γήπεδο. Δηλαδή.....σου πετάει ο άλλος πέτρες κι εγώ θα κάτσω σε στάση διανοούμενου να κουβεντιάσω εκείνη την ώρα της πετριάς να σκεφτώ έξυπνα και ανώτερα πως θα καλυφτώ να μην την φάω κι εγώ στο κεφάλι και ταυτόχρονα να μην ενοχλήσω τον γείτονα. Οκ πες ότι καταλαβαίνω τι λες. Κοίτα......πιο πολύ στεναχωρήθηκα εγώ που είναι αυτός όπως είναι, παρά εκείνος που εγώ του μίλησα όπως του μίλησα. Αν μπορείς να καταλάβεις αυτό τότε θα καταλάβεις ότι είναι περιττά όσα είπες. Κάτσε να τελειώνουμε πρώτα μια μια την ιστορία. Θυμήσου όμως να το κάνουμε κουβέντα αυτό όλο άλλη στιγμή. Θυμήσου το εσύ γιατί εγώ λόγω ηλικίας ξεχνάω εύκολα.
κανε μου την χαρη να μην μιλας σε εμενα. που δεν με ξερης κιολας. το αν εσσει στεναχωρεθηκες ετσι οπως μου μηλησες .οι αν εγω θυμωσα επετρεψε μου να το ξερω καλυτερα .αλλα θα σου πω κατι και εγω για να σε στεναχωρησω 1μπηκα στο φορουμ για διαφορα θεματα και με λυπη μου ειδα οτι εχουμε κατι κοινω ημαστε και οι δυο ποντοιοι δυστηχως.. επησης αφου γραφης για εμενα για να δεις πως πρεπη να συμπερηφερεται ενας αθρωπος σε συνδιασμο οτι με εβρισες χοντρα που ειναι σαν να σου πεταξα ενα μπισκοτο και εσσει εβγαλες οπλο να με πυροβολησης απαιτω να μου ζητησης συγνωμη για τον τροπο που μου μηλησες και με εβρισες σε περιπτωση που δεν το κανης μεχρη αυριο το μεσημερη θα διαγραψω σε ενδηξη διαμαρτιριας το θεμα που εγραψα εδω περα με τιτλο διαλογισμος για θαυματα το γεγονος οτι το εγραψα στο φορουμ σας κατι τοσο σπουδαιο πιστευω σας εκανα την τημη λοιπον οι θα μου ζητησης συγνωμη οι αυριο το μεσημερη το διαγραφω αυτο το τοσο σπουδαιο κειμενο που εγραψα και εσσει ο υποτηθετε θετηκος αθρωπος το κριμα στο λαιμο για την διαγραφη ενας τοσου σπουδαιου κειμενου δεν λεω τιποτα αλλο.... του τυπου ζητα και εσσει σηγνωμη σε εμενα οι σε αλλα μελη δεν το δεχομαι να το πω αλλιως οι μου ζητας σηγνωμη οι σε ενδειξη διαμαρτιριας διαγραφω το κειμενο που εγραψα με τιτλο διαλογησμος για θαυματα τελος
ioessa
Ηλικία : 44 Τόπος : ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 1297
Θέμα: Απ: Άνθρωπος. Δευ 17 Φεβ - 22:14:38
Αυτο που μας ενοχλει ειναι το ιδιο το εγω μας οχι οι αλλοι , οταν μας ενοχλουν οι αλλοι και το κατανοουμε, τοτε εαν εχουμε την αυτογνωσια να διακρινουμε τι μας πειραζει ετσι το παιρνουμε σαν μαθημα και δεν ριχνουμε στους αλλους τις δικες μας αδυναμιες . Η ζηλια για να φτασεις κατι και φοβος οτι αυτος ειναι ανωτερος μου, μας φερνει στην δυσκολη θεση να εχουμε προστριβες και συγκρούσεις που αλλοτε δεν θα υπηρχαν ολα ειναι μέσα μας ξεκινάνε σαν σκέψη πρωτα . Ο καλλητερος τροπος ειναι να αγνοεις αυτους που σε φερνουν σε δυσκολη θεση και να μπορεις να διακρινεις τι γινεται με σενα . Ισως καταλαβουμε ετσι εμας Δεν εχει ουσια όλο αυτο η μάλλον εχει ειναι σαν ενα τεστ με τον εαυτό σου , οι δυσκολες καταστάσεις που αφορουν εμας σαν προσωπικότητες εχουν δυο δρόμους η γινεσαι ΄΄κακός ΄΄ η γινεσαι καλύτερος απο αυτο που εισαι το θεμα ειναι τι θέλεις !!! Και το δυο ειναι το ίδιο δεν υπάρχουν στην ουσια αλλα πως ο καθένας λαμβάνει τα μηνύματα που του φέρνει η ζωη εαν ειμαστε φωτεινη Ανθρωποι θα φανει οπως και το αντίθετο