H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου...
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Και ο Νους... ο Αλχημιστής των Πάντων... και η Αλήθεια, οδηγός!

ΑρχικήΦόρουμΣύνδεσηΕγγραφή
Είθε στους δρόμους της ουσίας σου να πορευθείς και στα μυστικά απόκρυφα αρχεία της ψυχής σου... Είναι άπειρες οι κατευθύνσεις στο Άπειρο Σύμπαν… Το ταξίδι μαγικό και ατελείωτο… Έχεις πολλά να χαρτογραφήσεις…

Άνθρωπος.

Πήγαινε κάτω 
+15
Λιακάδα
marilena
ioessa
markos
zizanio
ahilleas
anarhos
lordos
maggisoula
georgp
βαγγελης1234
Αιθηρόη
ilia
Ωρίων
Parhs
19 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
βαγγελης1234

βαγγελης1234

Ημερομηνία εγγραφής : 04/07/2013
Αριθμός μηνυμάτων : 474

Άνθρωπος. - Σελίδα 6 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άνθρωπος.   Άνθρωπος. - Σελίδα 6 Icon_minitimeΔευ 17 Φεβ - 13:36:09

καταρχην τωρα μπηκα και ειδα οτι μπορω να γραψω θα γραψω πρωτα για το ζουζουνι και θα πω το εξης καποτε ο διογενης που καποιο παιδι πετουσε πετρες του ειπε προσεχε παιδι μου μην τυχων καταλαθος χτηπησης τον πατερα σου ετσι και εγω θα γραψω οτι θα εγραφε ο διογενης αν μηλουσες σεαυτονα αν και σημφωνο μαζι του ...μην βριζης καποιον μεσω ιντερνετ τοσο προσβλητηκα και δεν τον ξερης γιατι μπορη καταλαθος να βρισης  τον πατερα σου 
επησης για το μελος που ειπα να χορεψης με τον καβαλαρη σου εεγινε παρεξηγηση νομηζα ηταν αντρας που μου το λεγε για αυτο απαντησα οπως απαντησα νομηζα με προσβαλε αντρας αλλιως δεν θα απαντουσα ετσι
επησης μια παρατηρηση εγω του εγραφα με την γραματηκη σαν αντρας καμια απο της τρεις κοπελες δεν το προσεξε να μου πει ξερης ειναι κοριτσι αλλα με τη μυαλο ???το λεω γιατι δεν μπαινω και πολυ στο συγκεκρημενο φορουμ εγω αλλα αυτες δεν προσεξαν οτι οπως γραφω μυαζη να γραφω σε αντρα ??επησης
μαγισουλα δεν ξερω αν πολεμας οπως ειπες αρνητηκες καταστασης αλλα εσσει εισαι πολαπλασιαστης αρνητηκης ενεργεις εξαιτιας σου μια απο της τρεις φτασαμε εδω που φτασαμε και απο εσενα πιο πολλυ θα ξαναγραψω τη γραψατε για μενα και θα ξανααπαντησω 
θαπω μονο το εξης μαγισουλα και στο ξαναειπα δεν σε ειπα εγω ζωο αλλα αν εσει δεν δεχεσαι οτι εισαι υπερζωο τοτε εισαι ζωο το ξαναγραφω για να καταλαβης για πιο λογο σε ειπα ζωο οχι για να σε προσβαλο αλλα με τη μυαλο να το καταλαβης
επησης το κειμενο που διεγραψε οι αθηροη πραγματη ηταν πολυ ηβρηστηκο αλλα δεν το εγραψα γιατι ειμαι βαρβαρος αλλα γιατι οι μαγισοπουλα με εβρισε και με προσβαλε στα ακρα και οχι για δικια της αποφαση 
συνεχηζεται
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άνθρωπος.   Άνθρωπος. - Σελίδα 6 Icon_minitimeΔευ 17 Φεβ - 13:36:35

χαχαχα ναι,τώρα όντως προσεύχεσαι και μόνον.
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άνθρωπος.   Άνθρωπος. - Σελίδα 6 Icon_minitimeΔευ 17 Φεβ - 13:38:27

Ηλιόδωρος έγραψε:
Ο Άνθρωπος ειδικά στην μουσική μεγαλουργεί.
βαγγελης1234

βαγγελης1234

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άνθρωπος.   Άνθρωπος. - Σελίδα 6 Icon_minitimeΔευ 17 Φεβ - 13:42:50

Καλα δε με νοιαζει καθόλου τι λες για μενα δε φαγουριζομαι αλλα η αναφορα σου αυτη σε μια γυναικα μανα παιδιων και που δε σε εβρισε όπως σου πρεπε με χτυπησε σε νεύρο!!!!! Είσαι πολυυυυ λίγος και φτηνιαρικες οι τακτικές σου. Ετσι ηταν πάντα κι έτσι παραμενεις. Δεν ξέρω αν είσαι ηλίθιος η δυστυχισμενος. Δε με νοιάζει όμως. Αλλά κρίμα ο τόπος που πιάνεις! Τσάμπα πάει. Είτε είσαι ο βαγγέλης είτε ο άγγελος είτε κάποιος κάποια άλλη που περνάει την ωρα του καταναλώνοντας τη βλακεία που χει γιατί του περισσεύει και θέλει να καλύψει το κενό μυαλού του που χει βαρεσει πτώχευση και δε βρίσκει ταληρα ν αγοράσει λίγο από στοκ εμπόρευμα.......τελειωνε με το προγραμματακι σου παραφωνο βλακωδες και μας κουρασε! Χαιντε! Να άνθρωποι που κατσικόνονται στην ανθρωπότητα και ζεχνει ο τόπος. Αντί να μας φτυνεις με τις θεωριες σου άντε κοίτα στο καθρεφτη και κοίτα το προβλημα καταματα! Μη τρομαξεις. Εσυ είσαι. Δες πρώτα αυτό το θεματακι και μετά να χεις άποψη για την υπόλοιπη ανθρωπότητα.  αυτο ειναι τη μου εγραψε οι μαγισοπουλα και πειτε μου αν αυτο δεν ειναι προσβολη οχι οτι με ειπε βλακωδες και δυστηχησμενο αλλα ολλα τα αλλα δεν εχω τιποτα αλλο να πω για να καταλαβετε το πιον της γυναικας που φανταζεστε συνεχηζεται
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άνθρωπος.   Άνθρωπος. - Σελίδα 6 Icon_minitimeΔευ 17 Φεβ - 13:43:43

Πολλαπλασιαστής αρνητικής ενέργειας η Μαγγισούλα;

Τέτοιους πολλαπλασιαστές να είχαμε μόνο και ο κόσμος θα ήταν καλύτερος,αλλά είναι μια και μοναδική.
markos

markos

Λέων
Ημερομηνία εγγραφής : 13/01/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 231

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άνθρωπος.   Άνθρωπος. - Σελίδα 6 Icon_minitimeΔευ 17 Φεβ - 13:45:54

Μας υποτιμάς όλους φιλαράκο έτσι; Νόμιζες ότι είναι άντρας; Δηλαδή θες να μας τακτοποιήσεις όλους εσύ, δεν έχεις θέμα με το φύλο!Η Αριστέα αμέσως σου πε ότι είναι μάνα παιδιών. Δε μπαίνεις συχνά αλλά έχεις γράψει αρκετά για να χεις μια πυξίδα. Τα σχόλια σου ήταν πεντακάθαρα για το αν ήξερες τι φύλο ήταν και τι όχι. Και συνέχισες απτόητος. Ζήτα συγνώμη αντρίκια και τελείωνε. Το να την κάνεις γυριστή και δεν ήξερα δε κατάλαβα, και να ρίχνεις το βάρος στην Αριστέα, σε κάνει πολύ μικρό κι αστείο. Βάρβαρος δεν είσαι, λίγος είσαι με τον τρόπο σου.
markos

markos

Λέων

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άνθρωπος.   Άνθρωπος. - Σελίδα 6 Icon_minitimeΔευ 17 Φεβ - 13:47:14

Ξεκινάς από λάθος σημείο. Συνεχίζεις να την κάνεις γυριστή. Διάβασε πρώτα τα δικά σου!
βαγγελης1234

βαγγελης1234

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άνθρωπος.   Άνθρωπος. - Σελίδα 6 Icon_minitimeΔευ 17 Φεβ - 13:50:11

ladosifa έγραψε:
Πολλαπλασιαστής αρνητικής ενέργειας η Μαγγισούλα;

Τέτοιους πολλαπλασιαστές να είχαμε μόνο και ο κόσμος θα ήταν καλύτερος,αλλά είναι μια και μοναδική.
εγω εχω να πω οτι ισως οφειλο και μια σηγνωμη στο μελος που περασα για αντρα αλλα με αυτα τα ακρως υβρηστηκα που ακουσα δεν λεω με τιποτα σηγνωμη  
οσσο για την μαγισουλα να εισαι σιγουρη οτι μιση τους αντρες το μονο που χρηαζεται οι κοπελα ειναι σεξ να στανιαρουν τα νευρα της και σε αυτο να μην εχεις καμια αμφιβολια αν ο κοσμος εχει αντιερωτικους σαν την μαγισουλα θα ηταν μπουρλοτο οχι καλυτερος
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άνθρωπος.   Άνθρωπος. - Σελίδα 6 Icon_minitimeΔευ 17 Φεβ - 13:55:23

Δεν μισεί τους άντρες,τους αγαπά πολύ.
Παρόλο που το δείγμα σου υπερτερεί,αγαπά την καλή πλευρά τους.

Εκείνη την πλευρά που πολεμάς και αποστρέφεσαι.

Εσύ είσαι μισογύνης και φοβάσαι τις γυναίκες.
markos

markos

Λέων

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άνθρωπος.   Άνθρωπος. - Σελίδα 6 Icon_minitimeΔευ 17 Φεβ - 13:55:24

Διάβασε όλα τα δικά σου! Διάβασε τα ρε άνθρωπε! Έδειχνες απ την αρχή έτοιμος για καυγά. Τα είχες βγάλει τα πιστόλια σου από πριν. Μόλις σου έκαναν την πρώτη ερώτηση, σήκωσες μανίκια. Εκτός κι αν είμαι τόσο ηλίθιος που δεν καταλαβαίνω τι διαβάζω! Η θες να μου πεις ότι θα μίλαγε έτσι κάποιος σε δικιά σου φίλη και θα έκανες τουμπεκί; Αυτό το "όπως βολεύει τον καθένα", έχει καταντήσει πολύ σοβαρό πρόβλημα. Δες τα όπως έχουν τα πράγματα κι όχι όπως σε βολεύουν.
markos

markos

Λέων

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άνθρωπος.   Άνθρωπος. - Σελίδα 6 Icon_minitimeΔευ 17 Φεβ - 13:57:16

maggisoula έγραψε:
βαγγελης1234 έγραψε:
nnan έγραψε:
εσυ πας γυρευοντας, οποτε θα χορεψεις.Καλη τυχη  να
εσσει θα χορεψης  κοπανε..και πας γυρευοντας αμα θες να χορεψης στο ξαναλεω χορεψε με τον καβαλαρη σου το αν θα χορεψω εγω δεν θα μου το πεις εσσει κοπανε οι αν χορευο χορευο οποτε θελο

γιατα αλλα μελη ενα εχω να πω επηχηρουν οι μωρη στο τιποτα της μαλακιες και την κοροιδια σε αυτο που δεν καταλαβαινουν

Καλα δε με νοιαζει καθόλου τι λες για μενα δε φαγουριζομαι αλλα η αναφορα σου αυτη σε μια γυναικα μανα παιδιων και που δε σε εβρισε όπως σου πρεπε με χτυπησε σε νεύρο!!!!! Είσαι πολυυυυ λίγος και φτηνιαρικες οι τακτικές σου. Ετσι ηταν πάντα κι έτσι παραμενεις. Δεν ξέρω αν είσαι ηλίθιος η δυστυχισμενος. Δε με νοιάζει όμως. Αλλά κρίμα ο τόπος που πιάνεις! Τσάμπα πάει. Είτε είσαι ο βαγγέλης είτε ο άγγελος είτε κάποιος κάποια άλλη που περνάει την ωρα του καταναλώνοντας τη βλακεία  που χει γιατί του περισσεύει και θέλει να καλύψει το κενό μυαλού του που χει βαρεσει πτώχευση και δε βρίσκει ταληρα ν αγοράσει λίγο από στοκ εμπόρευμα.......τελειωνε με το προγραμματακι σου παραφωνο βλακωδες και μας κουρασε! Χαιντε! Να άνθρωποι που κατσικόνονται στην ανθρωπότητα και ζεχνει ο τόπος. Αντί να μας φτυνεις με τις θεωριες σου άντε κοίτα στο καθρεφτη και κοίτα το προβλημα καταματα! Μη τρομαξεις. Εσυ είσαι. Δες πρώτα αυτό το θεματακι και μετά να χεις άποψη για την υπόλοιπη ανθρωπότητα.

Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άνθρωπος.   Άνθρωπος. - Σελίδα 6 Icon_minitimeΔευ 17 Φεβ - 13:59:06

βαγγελης1234 έγραψε:
[quote=μαγισοπουλα τη λεξη υπερζωο δεν την ειδα σε κανεναν αλλον.. αν την ειπαν και αλλη βαγγελης αγγελος δεν ξερω? αυτο που δεν καταλαβες ειναι οτι εσσει ειπες τον εαυτο σου υπερζωο δεν ειπες ακριβως ειμαι ζωο αλλα οταν γραφης  Είναι εύκολο αγαπητέ μου να ρίχνουμε ευθύνες σε όλους τους άλλους. Άκου υπερζωο! Τι λέξη κι αυτή!!!! Εγώ δεν είμαι υπερζώο. Δεν ξέρω τι λέει αυτός που το πρωτείπε αλλά εγώ επιλέγω άλλα πράματα για εμένα και έχω άλλη ιδέα για την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ μου. Εσύ κάνε όπως νομίζεις.καταλαβες γιατι σε ειπα ζωο αν δεν δεχεσαι οτι σαν αθρωπος εισαι υπερζωο κατι παραπανω απο ζωο τοτε εισαι ζωο σου θημηζη κατι οι χλωριδα και πανηδα  δεν το ειπα ουτε για να σε νευριασω ουτε για τιποτα αλλο  ενα ομως καταλαβα και αυτο δεν το παιρνω πισω επηχηρουν οι μωρη στο τιποτε και αυτον που δεν τον καταλαβαινουν τον κοροιδευουν και χλευαζουν   δεν βαριεσαι και τους μεγαλους φιλοσοφους και αλλα υπερζωα ανωτερα καποια λιγοτερο εξεληγμενα πνευματηκα υπερζωα οπως εσσεις τους κοροιδευανε [εκτος αυτον που δηλωνουν σκετα ζωα]  επησης το ονομα σου μαγισοπουλα αφου εισαι μεγαλη και παντρεμενη γυναικα γιατι το εβγαλες   παω στοιχημα οτι πιστευης σε μαγεια και τετοια περιεργα πραγματα το μαγισοπουλα υποδηλωνη και κατι αλλο εισαι μεγαλη αλλα δεν θελης να το παραδεχτης θελης να φαινεσε και να εισαι πιο νεα απο δειχνης και εισαι να το [τω αλλιως μεγαλη ηληκιας αλλα νεα στην καρδια ]θα λεγα και αλλα αλλα βαριεμαι    οσσο για σενα ladosifa αει παρατα μας αντε μην πω και τιποτα χειροτερο  απειλες δεν σηκωνω ενταξη αντε μην γινω ο καβαλαρης σου οτι οχι δεν σε συμφερη αντε]
[/quote]

Κι εμένα για άντρα με πέρασες;
βαγγελης1234

βαγγελης1234

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άνθρωπος.   Άνθρωπος. - Σελίδα 6 Icon_minitimeΔευ 17 Φεβ - 14:01:56

markos έγραψε:
Μας υποτιμάς όλους φιλαράκο έτσι; Νόμιζες ότι είναι άντρας; Δηλαδή θες να μας τακτοποιήσεις όλους εσύ, δεν έχεις θέμα με το φύλο!Η Αριστέα αμέσως σου πε ότι είναι μάνα παιδιών. Δε μπαίνεις συχνά αλλά έχεις γράψει αρκετά για να χεις μια πυξίδα. Τα σχόλια σου ήταν πεντακάθαρα για το αν ήξερες τι φύλο ήταν και τι όχι. Και συνέχισες απτόητος. Ζήτα συγνώμη αντρίκια και τελείωνε. Το να την κάνεις γυριστή και δεν ήξερα δε κατάλαβα, και να ρίχνεις το βάρος στην Αριστέα, σε κάνει πολύ μικρό κι αστείο. Βάρβαρος δεν είσαι, λίγος είσαι με τον τρόπο σου.
αν μπορουσα να γραψω θα εγραφα οτι την περασα για αντρα τωρα που μπορω το ειπα οτι την περασα εσσει δεν κανης λαθη δηλαδη ??και δεν υποτημαω κανεναν εσσεις με υποτημησατε οποτε οπως ειπα συγνωμη δεν ζηταω αλλα καλο θα ηταν μια σηγνωμη απο την μαγισοπουλα 
και σηγνωμη το παραπανω κειμενο που μου εγραψε και το αντεγραψα δεν σου λεει τιποτα   
το γεγονος οτι δεν αναφερεσε στο βρησημο της μαγισοπουλας μαλον εσσει κανης γυριστη το θεμα
markos

markos

Λέων

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άνθρωπος.   Άνθρωπος. - Σελίδα 6 Icon_minitimeΔευ 17 Φεβ - 14:05:18

Ξεκόλλα! Επιλεκτικά διαβάζεις; Αυτό ακριβώς σου έδειξα! Γιατί στα έχωσε βλέπεις; Που είναι ρε φίλε η συγνώμη σου στην nnan όταν το διάβασες αυτό;
βαγγελης1234

βαγγελης1234

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άνθρωπος.   Άνθρωπος. - Σελίδα 6 Icon_minitimeΔευ 17 Φεβ - 14:06:49

ladosifa έγραψε:
βαγγελης1234 έγραψε:
[quote=μαγισοπουλα τη λεξη υπερζωο δεν την ειδα σε κανεναν αλλον.. αν την ειπαν και αλλη βαγγελης αγγελος δεν ξερω? αυτο που δεν καταλαβες ειναι οτι εσσει ειπες τον εαυτο σου υπερζωο δεν ειπες ακριβως ειμαι ζωο αλλα οταν γραφης  Είναι εύκολο αγαπητέ μου να ρίχνουμε ευθύνες σε όλους τους άλλους. Άκου υπερζωο! Τι λέξη κι αυτή!!!! Εγώ δεν είμαι υπερζώο. Δεν ξέρω τι λέει αυτός που το πρωτείπε αλλά εγώ επιλέγω άλλα πράματα για εμένα και έχω άλλη ιδέα για την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ μου. Εσύ κάνε όπως νομίζεις.καταλαβες γιατι σε ειπα ζωο αν δεν δεχεσαι οτι σαν αθρωπος εισαι υπερζωο κατι παραπανω απο ζωο τοτε εισαι ζωο σου θημηζη κατι οι χλωριδα και πανηδα  δεν το ειπα ουτε για να σε νευριασω ουτε για τιποτα αλλο  ενα ομως καταλαβα και αυτο δεν το παιρνω πισω επηχηρουν οι μωρη στο τιποτε και αυτον που δεν τον καταλαβαινουν τον κοροιδευουν και χλευαζουν   δεν βαριεσαι και τους μεγαλους φιλοσοφους και αλλα υπερζωα ανωτερα καποια λιγοτερο εξεληγμενα πνευματηκα υπερζωα οπως εσσεις τους κοροιδευανε [εκτος αυτον που δηλωνουν σκετα ζωα]  επησης το ονομα σου μαγισοπουλα αφου εισαι μεγαλη και παντρεμενη γυναικα γιατι το εβγαλες   παω στοιχημα οτι πιστευης σε μαγεια και τετοια περιεργα πραγματα το μαγισοπουλα υποδηλωνη και κατι αλλο εισαι μεγαλη αλλα δεν θελης να το παραδεχτης θελης να φαινεσε και να εισαι πιο νεα απο δειχνης και εισαι να το [τω αλλιως μεγαλη ηληκιας αλλα νεα στην καρδια ]θα λεγα και αλλα αλλα βαριεμαι    οσσο για σενα ladosifa αει παρατα μας αντε μην πω και τιποτα χειροτερο  απειλες δεν σηκωνω ενταξη αντε μην γινω ο καβαλαρης σου οτι οχι δεν σε συμφερη αντε]

Κι εμένα για άντρα με πέρασες;[/quote]
οχι για αυτο ειπα αντε μην γινω ο καβαλαρης σου
markos

markos

Λέων

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άνθρωπος.   Άνθρωπος. - Σελίδα 6 Icon_minitimeΔευ 17 Φεβ - 14:08:46

ladosifa έγραψε:
βαγγελης1234 έγραψε:

Κι εμένα για άντρα με πέρασες;[/quote]

Εδώ σε αυτό που σου έδειξε η ladosifa, δεν δείχνεις πως την είχες δει; Θα μας π....... όλους εδώ μέσα επειδή δεν προσκυνήσαμε τον άντρα τον καβαλάρη; Εξαγριώνομαι όταν βλέπω τέτοιες μαγκές! Πριν ανοίξεις το κουτί σου με ότι έχει μέσα, γιατί δεν διαβάζεις τι έχουν γράψει αυτές οι γυναίκες εδώ μέσα, και τι ψυχάρες είναι; Ρε είσαι απαράδεκτος!
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άνθρωπος.   Άνθρωπος. - Σελίδα 6 Icon_minitimeΔευ 17 Φεβ - 14:09:16

Κι ότι με συμφέρει λόγω εκπτώσεων φαντάζομαι.
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άνθρωπος.   Άνθρωπος. - Σελίδα 6 Icon_minitimeΔευ 17 Φεβ - 14:10:30

Στην δική μου περίπτωση,απολογούμαι..τον απείλησα ότι θα τον κοπανήσω.
βαγγελης1234

βαγγελης1234

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άνθρωπος.   Άνθρωπος. - Σελίδα 6 Icon_minitimeΔευ 17 Φεβ - 14:14:12

markos έγραψε:
ladosifa έγραψε:
βαγγελης1234 έγραψε:

Κι εμένα για άντρα με πέρασες;

Εδώ σε αυτό που σου έδειξε η ladosifa, δεν δείχνεις πως την είχες δει; Θα μας π....... όλους εδώ μέσα επειδή δεν προσκυνήσαμε τον άντρα τον καβαλάρη; Εξαγριώνομαι όταν βλέπω τέτοιες μαγκές! Πριν ανοίξεις το κουτί σου με ότι έχει μέσα, γιατί δεν διαβάζεις τι έχουν γράψει αυτές οι γυναίκες εδώ μέσα, και τι ψυχάρες είναι; Ρε είσαι απαράδεκτος![/quote]
σηγνωμη το γεγονος οτι αναφερω για απειλες δεν σηκωνω δεν σου λεει τιποτα για ξαναδιαβασε τη γραφω στης ενοτητες απο τοτε που ξεκηνησα 
οσσο για την μαγισοπουλα το τη ψυχαρα ειναι αντε να μην πω 
επησης το αντε μην γινω ο καβαλαρης σου δεν το ειπε υποτημητικα και αυτο φαινετε απο αυτο που γραφω στην συνεχεια οχι οτι δεν σε σημφερη
γενικα τον ερωτα δεν τον βλεπο σαν να κανης την γυναικα κατι υποτημητικο καταλαβες
markos

markos

Λέων

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άνθρωπος.   Άνθρωπος. - Σελίδα 6 Icon_minitimeΔευ 17 Φεβ - 14:22:11

Άκου δεν βγάζεις σε δρόμο. Συγνώμη η Αριστέα δεν χρωστάει με τίποτα σε εσένα. Φτηνή η εντύπωση που πας να περάσεις, ότι ξεκίνησε τον καυγά. Υποκινητής είσουνα εξ αρχής εσύ. Προσπάθησες να γελοιοποιήσεις το θέμα που ανέδειξε η ladosifa, χωρίς να επεξεργαστείς τι έλεγε. Λες και παίρνεις μίζες από τους εξωγήινους. Σου έκανε μια ερώτηση με την σειρά της, και της απαντάς τράβα βρέστο, τύπου δεν ασχολούμαι και τραβήξου! Σχολιάζεις κάτι. Σε ρωτάνε πάνω σε αυτό, αλλά μην στα ζαλίζουν κιόλας! Ρωτάς αν συμφωνούν και σου απαντάει η Αριστέα. Δεν σ άρεσε ούτε αυτό. Και μετά απ όλα αυτά, κύλησε η πέτρα. Με τις υγείες σου λοιπόν, γιατί ηλίθιες δεν είναι. Λοιπόν σου προτείνω να κάτσεις να μελετήσεις πρώτα τα δικά σου, κι όταν βρεις την ντομπροσύνη να παραδεχτείς κάποια πράγματα, τότε κουβέντιασε έντιμα και εξήγησε τους απλά και καθαρά, κι όχι με καβαλαρίες.

Περισσότερα δεν χρειάζονται. Η θέλεις να καθαρίσουν τα πράγματα, η δεν θέλεις και πες το μην κουραζόμαστε άδικα.
markos

markos

Λέων

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άνθρωπος.   Άνθρωπος. - Σελίδα 6 Icon_minitimeΔευ 17 Φεβ - 14:29:55

οσσο για την μαγισοπουλα το τη ψυχαρα ειναι αντε να μην πω 
επησης το αντε μην γινω ο καβαλαρης σου δεν το ειπε υποτημητικα και αυτο φαινετε απο αυτο που γραφω στην συνεχεια οχι οτι δεν σε σημφερη
γενικα τον ερωτα δεν τον βλεπο σαν να κανης την γυναικα κατι υποτημητικο καταλαβες

Έχεις θέμα σοβαρό εσύ, έτσι; Ρε καταλαβαίνεις τι γράφεις, η γράφεις φτιαγμένος; Μην πάει το μυαλό σου ότι σε βρίζω τώρα, το εννοώ αυτό που ρωτάω!

Κι όσο για την Αριστέα, που δεν λέει μαγισοπούλα αλλά Μαγγισούλα, γιατί είναι μαγκίτισσα, αλλά πρέπει να είσαι πολύ άντρας για να έχεις τα κότσια να δεχτείς ότι κάποια πράγματα που μας τα έδωσε εμάς η φύση, εκείνη τα κέρδισε με τα κότσια της με το να μην κρύβει τον εαυτό της, σαν κάτι τύπους, και να είναι ίσια γιατί μιλάει όπως νιώθει και σκέφτεται χωρίς φόβο, έχω προσέξει ότι οι περισσότερες προβληματικές περιπτώσεις την βλέπουν σαν κόκκινο πανί. Τυχαίο; Δεν νομίζω.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την markos στις Δευ 17 Φεβ - 14:31:37, 1 φορά
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άνθρωπος.   Άνθρωπος. - Σελίδα 6 Icon_minitimeΔευ 17 Φεβ - 14:30:03

Το θέμα που έγινε όλη αυτή η κουβέντα ήταν για τον Άνθρωπο.

Όταν δεν αναδεικνύεται το "σ" που είναι το φωνήεν που εκφράζεται στον άνθρωπο στο 1ο τσάκρα, της γείωσης, αλλά από το "ο" και πάνω, τότε εμφανίζονται πραγματικά οι Άνθρωποι που έχουν να πουν πιο πολλά οι πράξεις τους και η δράση τους, από ότι τα λόγια τους ...  

markos

markos

Λέων

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άνθρωπος.   Άνθρωπος. - Σελίδα 6 Icon_minitimeΔευ 17 Φεβ - 14:35:22

Ηλιόδωρος έγραψε:
Το θέμα που έγινε όλη αυτή η κουβέντα ήταν για τον Άνθρωπο.

Όταν δεν αναδεικνύεται το "σ" που είναι το φωνήεν που εκφράζεται στον άνθρωπο στο 1ο τσάκρα, της γείωσης, αλλά από το "ο" και πάνω, τότε εμφανίζονται πραγματικά οι Άνθρωποι που έχουν να πουν πιο πολλά οι πράξεις τους και η δράση τους, από ότι τα λόγια τους ...  

Συμπάθα με φίλε μου, αλλά δεν κατάλαβα την επισήμανση σου.
Άνθρωπος το θέμα, ναι οκ, οπότε μια χαρά το πάμε ως εδώ. Γιατί πολλοί άνθρωποι μιλάνε μεγαλόστομα για θεωρίες περί κακής ανθρωπότητας, κι όταν στριμωχτούν λίγο, διαπιστώνεις το: "που ανήκειν"!
markos

markos

Λέων

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άνθρωπος.   Άνθρωπος. - Σελίδα 6 Icon_minitimeΔευ 17 Φεβ - 14:38:29

Δυστυχώς πρέπει να φύγω. Εύχομαι για μια καλύτερη συνέχεια. Το εύχομαι και το ελπίζω.
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άνθρωπος.   Άνθρωπος. - Σελίδα 6 Icon_minitimeΔευ 17 Φεβ - 14:45:16

Το μέλος που συνηθίζει να τραβά το "σσ"  κατά την ομιλία του (δια της γραφής του) και αρνούμενος να παραδεχθεί το τι έχει γράψει, είναι για μένα συγκεκριμένης ενέργειας και δόνησης στάση.
Την αισθάνθηκα πολύ δυνατά από την στιγμή που έγραφε...

Την δική μου αντίδραση προτιμώ να την εκφράσω έτσι, δείχνοντας επιπλέον το χώρο που γράφουμε και γράφουμε για τον Άνθρωπο!! 

Εκτιμώ πως δεν είναι καθόλου τυχαίο. 

Άνθρωπος.
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 6 από 12Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» Άνθρωπος...
» Ανθρωπος....
» Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ
» Ο άνθρωπος μπορεί!
» Άνθρωπος και αφύπνιση...

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου... :: ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΜΠΟΣΙΟ... :: Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ...-
Μετάβαση σε: