Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου...
Και ο Νους... ο Αλχημιστής των Πάντων... και η Αλήθεια, οδηγός!
Είθε στους δρόμους της ουσίας σου να πορευθείς και στα μυστικά απόκρυφα αρχεία της ψυχής σου...Είναι άπειρες οι κατευθύνσεις στο Άπειρο Σύμπαν…Το ταξίδι μαγικό και ατελείωτο…Έχεις πολλά να χαρτογραφήσεις…
Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 3634
Θέμα: Απ: Άνθρωπος. Κυρ 16 Φεβ - 22:52:19
Είπα να βγω λίγο να παω μια εκδρομή θάλασσα και γυρίζω και χοι χοι! Τι έγινε τώρα;; ωρέ; Δεν κατάλαβα τι εννοουσε ο Μανώλης με το παραδειγμα του Γκάντι. Αν εννουσες να κατσουμε κι οι τρεις να δεχομαστε τα του βαγγέλη γιατι ειμαστε υπεράνω......εγω αδυνατώ! Το κουφό ξέρεις ποιο είναι; όποιον κι αν ακούσω πιστεύει α κ ρ ι β ω ς τα ίδια με αυτά που διαβασα από σένα Μανώλη. Πως γίνεται ομως κι ο κόσμος παραμένει ως έχει; δε μπορεί μια Αριστέα να κάνει το κόσμο μπάχαλο! Δεν αντιλεγω είμαι αστα να πανε! Δε βρισκω γύρω μου χειρότερη από μένα. Αυτό στο λέω και το πιστεύω. Δε μου χω αποθυμενα γιατί γουστάρω κιόλας! Αλλα που στε.........χοι χοι χοι! Είναι παρα πολύ ωραία αυτά που λες και λέτε κι άλλοι. Αλλα θα ναι καλυτερα όταν εφαρμοστουν στη πράξη. Οχι από μενα γιατί προτιμώ να μαι συνεπής τουλάχιστον σ αυτά που πιστεύω. Δε μπορώ ν αγνοησω κάτι που προσπαθει να δημιουργήσει εστία αρνητισμού. Δεν γίνεται ρε αδερφέ μου! Δεν είναι λύση. Διαφωνώ. Βαλε ενα χαλασμενο φρουτο αναμεσα σε αλλα φρεσκα. Τσεκαρε τα μετα από μερικες μέρες. Καταλαβαίνεις; Τεσπα οκ δική μου οπτική. Δε γίνεται να κάνω πως δε βλέπω. Αυτή η τακτική έφερε αυτές τις συνθηκες που έχουμε τώρα εδώ πάνω. Και το παραδειγμα του Γκάντι τέλειο! Αλλα κι εγω δε βρισκω εφαρμογή στην εδώ περίπτωση. Εκτος κι αν εννοείς να τον καλουσαμε στο σπίτι μας να παιξουμε γουεστερν. Γι αυτό σου λέω άστοχο παράδειγμα. Πάμε παρακάτω......εχω ενα ελλατωμα. Δε μπορώ να κρατηθώ αν κάποιος πειράξει με οποιο τρόπο κάτι που αγαπάω. Κάτι που σέβομαι και θέλω να ναι καλά. Με μένα πες και κανε οτι θες. Αλλαααααα! Κι αν διαβάσεις λίγο πιο προσεχτικά θα δεις. Τεσπα δικο μου χούι. Πάμε παρακάτω. Γράφεις για το Γκάντι στο πρώτο κείμενο. Σχολιάζει η Χριστίνα. Κι απαντας οτι σου επιτίθεται. Που το δες αυτό μου λες; Αυτό δε μ άρεσε καθόλου. Είσαι πολύ έξυπνος για να παρανοησες το σχόλιο της. Πως σου προέκυψε αυτή η εντύπωση; ηταν τελείως άστοχη. Τελείως! Τρεις φορές το διαβασα το σχόλιο της. Τι στο καλό; φταίει η πανσέληνος;;;; Μετά φόρτωσε κι αυτή κι έκανε οτι της προσδωσες αρχικά. Αλλά τσατιστηκε γιατί προσπαθησες πρώτα να πεις οτι σου επιτεθηκε και μετά να της πεις οτι είναι χαζή και δε καταλαβαίνει. Νομίζω δηλαδή κατσε γιατί μπορεί να με πάρει κι εμένα φαλαγγι. Δε μιλάω εκ μερους της. Ωρα είμαι μέσα και σκέφτομαι. Τεσπα θέλω να πω οτι αυτό ήταν μπαρουφα. Δε σου επιτεθηκε. Γιατί το πες; Δεν ηταν ίσιο αυτό Μανώλη! Αυτά. Αιθηρόη λυπάμαι για όλα αυτά. Οταν τον ξαμολυσεις ξανά την επόμενη φορά βγαλε μένα για λίγο όξω. Γιατί το κόβω οτι θ ακουστεί οτι κάνεις κι εξαιρέσεις. Και τη Χριστίνα βγαλε. Μόνη μου δε βγαίνω!!!!!
Αιθηρόη Admin
Ημερομηνία εγγραφής : 28/02/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 2443
Θέμα: Απ: Άνθρωπος. Δευ 17 Φεβ - 0:32:24
Εξαιρέσεις δεν κάνω. Όπως είπα... η ευθύνη δική μου.
Εξήγησα ότι δεν μπορούσε να πάρει θέση ο Βαγγέλης...
Οφείλω τώρα, λοιπόν, να έχει λόγο.
Λόγο, ελπίζω... και όχι ανεξέλεγκτη χυδαιολογία.
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Άνθρωπος. Δευ 17 Φεβ - 0:45:42
ποιοι ακριβως ειναι αυτοι που αυτοπροσδιοριζωνται ως οι καταλληλοι να παρουν θεση ladosifa στο οποιοδήποτε θεμα αυτου του χωρου και στην οποιαδήποτε χρονικη στιγμη , ώστε η δικη τους κριτικη να απενοχοποιειται θεωρώντας την θεμιτη , και κυριως ποια ειναι η διαδικασια αυτοεπιλογης τους ;
Ενδιαφέρεσαι για αν το μελλος δεν ειναι σ ε θεση να υπερασπισει τον εαυτο του ειπες , τον αδικω ε; δεν θα μπορει να ρωτησει και εμενα περι καβαλλαριας ρουστικανα διοτι εγω αυτό καταλαβα ως υψιστο του ενδιαφερων , τα υπολοιπα ''φωτισμένα '' του ηταν απλως ενας μηχανισμος να υποκινησει ερεθισματα να ασχοληθειται μαζι του ....
Φυσικα και περνω θεση , εχω το δικαιωμα νομιζω με τον ιδιο τροπο που το εχεται ολοι , οσο για την καταλληλοτητα της χρονικης στιγμης οριζεται η στιγμη αυτή που το αντιληφθηκα , κατι που επισης κανετε ολοι μεταχρονολογημένα σε πολλες περιπτώσεις ....
Ειπες αυτοανερουμαι , μα γιατι ; σχολιασα απλως την πρακτικη του καθως και τα αποτελέσματα που φερνει αυτή , όπως κανουμε και μαζι αυτή την στιγμη , σχολιαζουμε αποψεις και πρακτικες αναμεταξύ μας ως προς την σωστη διαχειρηση της καθημερινότητας μας ....
Κραταμε όμως ένα επιπεδο , συζητάμε , δεν αλληλοβριζομαστε , αλλα και αν το καναμε απλως δεν θα συμμετειχα , ουτε λεκτικα αλλα ουτε και συναισθηματικα , όχι ότι είμαι υπερανω κοιταζωντας αφ υψιλου όπως λες , αλλα μου ειναι αδιανοητο να προσπαθω να βγαλω υγιεις συμπερασματα ακολουθωντας μιμουμενος το οποιοδήποτε αρνητικο συνειδησιακο επιπεδο αντιπαρατίθεται μαζι μου ...
Τωρα, αν πραγματικα υπαρχει μια ελπιδα οντας ενδιαφερομενη να βοηθήσεις καποιον σιγουρα αυτή δεν ειναι να του επιτίθεσαι παρομοια , αν κατι νομιζεις ότι θρέφει τους οποιους σκοπους ειναι ακριβως αυτό , και σιγουρα και σε καμια περιπτωση δεν είμαι αυτος με τους σκοπους που προσπαθω να θρέψεις...
Αν εχεις αντιληφθεί κατι τετοιο θεωρω ότι οι συχνοτητες μας αν και παραλληλες ειναι σε αντίθετες κατευθύνσεις..
Οσο για τους ινδους εκεινη την εποχη χρησιμοποιησαν επανασταση στο πνευμα θυσιαζωντας ορισμενα σωματα και όχι το αντιθετο που φαινεται σ ε πολλες περιπτώσεις να υιοθετείται από τους περισσοτερους και που οδηγει σε σφαγες πολεμους και συρραξεις εδώ και αιωνες , θεωρώντας ότι ενδιαφέρονται για το καλο ολων επιβαλλωντας ένα πολεμικο δικαιο , επιτελους τι συζητάμε εδώ μεσα ;
Κοιταξτε γυρω σας εσεις οι γυναικες με την γενικοτερη εννοια του φυλλου, δεν τολμα ανθρωπος να σας μιλησει, να σας συμβουλεψει, και την οποια προσπαθεια την ονομάζεται χειραγωγια , την ονομάζεται σκοπιμοτητα , την ονομάζεται αυταρχισμο , στην καλυτερη μια μεθοδευμενη αποβλεπτικοτητα ανταλλαξιμη σε ειδος, ....
Κοιταξτε τι συμβενει στους γαμους , στις οικογενειες , οι σχεσεις ανδρας γυναικας λειτουργουν μεσα σε πλαισια καθαρης συνδιαλλαγης και όχι αμιλλας και υπερβατισμου της οποιας αυτοθυσιας και απολυτης πιστης του ενός μελους προς το άλλο...
οκ θα σταματήσω διοτι αν συνεχισω θα πω αληθειες που θα πονεσουν , και θα πονεσουν πολύ , ασε που θα ξανακατηγορηθω και τωρα πραγματι θα ξαναανερεθω , ασε που μπορει να μου ερθει και καμια κατσαρολα στο κεφαλι με καποιο κβαντικο τροπο ...
Με αγαπη
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Άνθρωπος. Δευ 17 Φεβ - 1:03:51
Αιθηροη ο καθενας ας εχει και νομιζει ότι τον εκφραζει , αλλωστε δεν είναι η πρωτη φορα , και αν θελεις την γνωμη μου δεν πρεπει να διαγραφεται κανεις , το ζητουμενο είναι η οποια αρνητικοτητα να ξεπερνιέται με υγιειες τροπο ώστε να διδασκόμεθα από αυτην η να την διδάσκουμε ....
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Άνθρωπος. Δευ 17 Φεβ - 1:09:42
βρε κουκλα μου μαγισουλα τι δεν καταλαβενεται , δεν εννοουσα να αγνοείται αδιαφορα τις επιθεσεις , ειπα να μην χρησιμοποιείται την ιδια μεθοδο αντεπίθεσης με την επιθεση , ειπα να αμυνεστε με έναν διαφορετικο τροπο σκεψης ώστε να μην αναπαράγετε μαχες ...
κατανοησε σωστα αυτό που εγραψε '' προσοχη στον ιο της απαθειας και της αδρανειας λεω εγω , καθως και στις σοφιστειες και μεγαλα λογια ''
Ετσι και αλλιως αν δεν σκεφθείς , μιλησεις με μεγαλα λογια , ποτε δεν θα γινουν πραξη , δεν το θελεται αυτό ετσι δεν είναι ;
markos
Ηλικία : 44 Ημερομηνία εγγραφής : 13/01/2012 Αριθμός μηνυμάτων : 231
Θέμα: Απ: Άνθρωπος. Δευ 17 Φεβ - 9:35:43
Της τελευταίας στιγμής παρουσία. Τέλος πάντων. Μόλις διάβασα όλη τη συζήτηση. 1) Απ ότι κατάλαβα δεν τον διέγραψε. Αν τον είχε διαγράψει δεν θα φαινόταν το όνομα του, θα έγραφε άγνωστος. 2) Επίσης μάλλον μπορεί πλέον να ξαναγράψει το παλικάρι. Οπότε και μπορώ να μιλήσω γι αυτόν. 3) Ο emmanοuil δεν είπε τίποτα παράξενο. Δεν τον βρήκα λάθος. Είχε ένα σημαντικό πόιντ για την τακτική και τον τρόπο του τυπάκου.
Αλλά! Αν μιλούσε έτσι σε δικό μου πρόσωπο θα είχαμε σοβαρό πρόβλημα. Για τον καβαλάρη μιλάω. Δεν με νοιάζει το υποχθόνιο μυαλό του και το γιατί, και πως. Ο τρόπος του ήταν απαράδεκτος. Όταν χτυπάς μια γυναίκα, μ όποιο τρόπο, δεν σου αξίζει καμία κατανόηση, κανένας χώρος οπουδήποτε. Αν ο τρόπος που κινήθηκε γινόταν σε πραγματικό περιβάλλον, κι εννοώ αν φέρεις όλη αυτή την λεκτική πράξη του, σε επίπεδο πρακτικής πράξης, δεν θα συζητούσαμε τώρα για κατανόηση του υποβαθμισμένου του μυαλού. Ο βίαιος άνθρωπος είναι βίαιος σε διάφορα επίπεδα, και με την πρώτη ευκαιρία το εκφράζει. Και για να αφαιρέσει η Αιθηρόη κάποιο σχόλιο του, φαντάζομαι τι θα έλεγε. Μην λέμε έτσι εύκολα δεν θα έπρεπε να τον διαγράψει. Αν τον είχαμε σπίτι μας αυτόν τι θα τον κάναμε; Θα του στρώναμε και κρεβάτι;
Θέλω να πω ότι θα πρέπει να διαφοροποιούμε κάποια πράγματα, από τον γενικό κανόνα της κατανόησης, και της ανέχειας των προβληματικών καταστάσεων. Πολλά εγκλήματα θα είχαν αποτραπεί, αν είμασταν πιο γρήγοροι και άγρυπνοι, σε δείγματα συμπεριφορών. Διάβασα και κάπου αλλού την άποψη του για την γυναίκα. Οι γυναίκες μια χαρά ξεχωρίζουν τέτοιους τύπους. Έχουν δυνατό το ένστικτο του κινδύνου, γιατί αυτές αντιμετωπίζουν σε καθημερινό επίπεδο την άνανδρη συμπεριφορά τους, αυτών που θέλουν να τις καβαλήσουν με οποιοδήποτε τρόπο.
Ξέρουμε όλοι την πάγια απειλή του άντρα. Θα σε .............! Έχει περάσει μέσα του αυτή η μορφή βίας προς την γυναίκα και την εφαρμόζει παντού.
Και σ αυτό έχεις επίσης δίκιο φίλε μου: θα μπορει να ρωτησει και εμενα περι καβαλλαριας ρουστικανα διοτι εγω αυτό καταλαβα ως υψιστο του ενδιαφερων , τα υπολοιπα ''φωτισμένα '' του ηταν απλως ενας μηχανισμος να υποκινησει ερεθισματα να ασχοληθειται μαζι του ....
Γι αυτό λέω ότι όταν απειλείς μια γυναίκα και προσπαθείς να την ξεφτιλήσεις με τέτοιο χειρισμό, ούτε λεκτικά δεν πρέπει να το δεχόμαστε.
Κορίτσια μαζί σας είμαι δεν το συζητώ. Κι ο emmanouil επίσης αν διαβάσετε πιο προσεχτικά. Τον ξεφλούδισε τον τύπο με διαφορετικό τρόπο. Καλύτερο κι απ τον δικό μου προφανώς, γιατί εγώ θα έμπαινα με τον ίδιο τρόπο που έκανε η Αριστέα και το zizanio επίσης.
Απλά ο τύπος τσατίστηκε γιατί του κάνατε περισσότερες ερωτήσεις απ όσες μπορούσε, η ήθελε να απαντήσει, και δεν δεχόσασταν την άποψη του μια κι έξω. Εσείς ενοχληθήκατε απ το τσαμπουκαλίστικο υφάκι του, όπως κι εγώ άλλωστε, και δεν δώσατε σημασία σε αυτό που ήθελε να πει, και να παραδεχτείτε αυτά που έλεγε με τα χέρια ψηλά. Κι αν αυτά που έγραφε μπορεί να είχαν κάποια βάση σε κάποια σημεία, κανείς δεν τα πρόσεξε και δεν τα σχολίασε, γιατί μπήκε μέσα στη κουβέντα με ύφος μπρατσαρά και σπιρούνια για να κάνει ντόρο.
Δεν κάνω τον έξυπνο. Όπως τα έχω στο μυαλό μου απλά, έτσι τ αφήνω στην κουβέντα εδώ. Αλλά βιαστήκατε να πάρετε απ τα μούτρα το φίλο emmanouil. Κι εκείνος πάνω στην φωτιά βέβαια, ήρθε να μιλήσει για τα αίτια της. Χε χε. Ας την σβύσουμε πρώτα και μετά τα κουβεντιάζουμε.
Καλημέρα φιλαράκια μου!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την markos στις Δευ 17 Φεβ - 9:38:04, 1 φορά
Της τελευταίας στιγμής παρουσία. Τέλος πάντων. Μόλις διάβασα όλη τη συζήτηση. 1) Απ ότι κατάλαβα δεν τον διέγραψε. Αν τον είχε διαγράψει δεν θα φαινόταν το όνομα του, θα έγραφε άγνωστος. 2) Επίσης μάλλον μπορεί πλέον να ξαναγράψει το παλικάρι. Οπότε και μπορώ να μιλήσω γι αυτόν. 3) Ο emmanοuil δεν είπε τίποτα παράξενο. Δεν τον βρήκα λάθος. Είχε ένα σημαντικό πόιντ για την τακτική και τον τρόπο του τυπάκου.
Αλλά! Αν μιλούσε έτσι σε δικό μου πρόσωπο θα είχαμε σοβαρό πρόβλημα. Για τον καβαλάρη μιλάω. Δεν με νοιάζει το υποχθόνιο μυαλό του και το γιατί, και πως. Ο τρόπος του ήταν απαράδεκτος. Όταν χτυπάς μια γυναίκα, μ όποιο τρόπο, δεν σου αξίζει καμία κατανόηση, κανένας χώρος οπουδήποτε. Αν ο τρόπος που κινήθηκε γινόταν σε πραγματικό περιβάλλον, κι εννοώ αν φέρεις όλη αυτή την λεκτική πράξη του, σε επίπεδο πρακτικής πράξης, δεν θα συζητούσαμε τώρα για κατανόηση του υποβαθμισμένου του μυαλού. Ο βίαιος άνθρωπος είναι βίαιος σε διάφορα επίπεδα, και με την πρώτη ευκαιρία το εκφράζει. Και για να αφαιρέσει η Αιθηρόη κάποιο σχόλιο του, φαντάζομαι τι θα έλεγε. Μην λέμε έτσι εύκολα δεν θα έπρεπε να τον διαγράψει. Αν τον είχαμε σπίτι μας αυτόν τι θα τον κάναμε; Θα του στρώναμε και κρεβάτι;
Θέλω να πω ότι θα πρέπει να διαφοροποιούμε κάποια πράγματα, από τον γενικό κανόνα της κατανόησης, και της ανέχειας των προβληματικών καταστάσεων. Πολλά εγκλήματα θα είχαν αποτραπεί, αν είμασταν πιο γρήγοροι και άγρυπνοι, σε δείγματα συμπεριφορών. Διάβασα και κάπου αλλού την άποψη του για την γυναίκα. Οι γυναίκες μια χαρά ξεχωρίζουν τέτοιους τύπους. Έχουν δυνατό το ένστικτο του κινδύνου, γιατί αυτές αντιμετωπίζουν σε καθημερινό επίπεδο την άνανδρη συμπεριφορά τους, αυτών που θέλουν να τις καβαλήσουν με οποιοδήποτε τρόπο.
Ξέρουμε όλοι την πάγια απειλή του άντρα. Θα σε .............! Έχει περάσει μέσα του αυτή η μορφή βίας προς την γυναίκα και την εφαρμόζει παντού.
Και σ αυτό έχεις επίσης δίκιο φίλε μου: θα μπορει να ρωτησει και εμενα περι καβαλλαριας ρουστικανα διοτι εγω αυτό καταλαβα ως υψιστο του ενδιαφερων , τα υπολοιπα ''φωτισμένα '' του ηταν απλως ενας μηχανισμος να υποκινησει ερεθισματα να ασχοληθειται μαζι του ....
Γι αυτό λέω ότι όταν απειλείς μια γυναίκα και προσπαθείς να την ξεφτιλήσεις με τέτοιο χειρισμό, ούτε λεκτικά δεν πρέπει να το δεχόμαστε.
Κορίτσια μαζί σας είμαι δεν το συζητώ. Κι ο emmanouil επίσης αν διαβάσετε πιο προσεχτικά. Τον ξεφλούδισε τον τύπο με διαφορετικό τρόπο. Καλύτερο κι απ τον δικό μου προφανώς, γιατί εγώ θα έμπαινα με τον ίδιο τρόπο που έκανε η Αριστέα και το zizanio επίσης.
Απλά ο τύπος τσατίστηκε γιατί του κάνατε περισσότερες ερωτήσεις απ όσες μπορούσε, η ήθελε να απαντήσει, και δεν δεχόσασταν την άποψη του μια κι έξω. Εσείς ενοχληθήκατε απ το τσαμπουκαλίστικο υφάκι του, όπως κι εγώ άλλωστε, και δεν δώσατε σημασία σε αυτό που ήθελε να πει, και να παραδεχτείτε αυτά που έλεγε με τα χέρια ψηλά. Κι αν αυτά που έγραφε μπορεί να είχαν κάποια βάση σε κάποια σημεία, κανείς δεν τα πρόσεξε και δεν τα σχολίασε, γιατί μπήκε μέσα στη κουβέντα με ύφος μπρατσαρά και σπιρούνια για να κάνει ντόρο.
Δεν κάνω τον έξυπνο. Όπως τα έχω στο μυαλό μου απλά, έτσι τ αφήνω στην κουβέντα εδώ. Αλλά βιαστήκατε να πάρετε απ τα μούτρα το φίλο emmanouil. Κι εκείνος πάνω στην φωτιά βέβαια, ήρθε να μιλήσει για τα αίτια της. Χε χε. Ας την σβύσουμε πρώτα και μετά τα κουβεντιάζουμε.
Καλημέρα φιλαράκια μου!
Υ.Γ της nnan O φίλος μας , που δεν γνωριζω αν μπορω να τον λεω φιλο, γιατι υπογραμμισε , να μην του λεω τι να κανει, προσβαλλοντας με συνεχως που δεν γνωριζω το ονομα του, γιατι ειπε οτι δεν τον λενε Βαγγελη "ακουσε¨απο εμενα αυτα που ειχε να ακουσει Σας παρακαλω να μην ασχολειστε αλλο με τον καβαλαρη μου. Η φοραδα του. (χαχαχα)
Έχει επεξεργασθεί από τον/την nnan στις Δευ 17 Φεβ - 9:47:55, 1 φορά
markos
Θέμα: Απ: Άνθρωπος. Δευ 17 Φεβ - 9:46:45
Καλημέρα φιλαράκι. nnan γιατί γελάς μωρε παλαβό; Τι είπα;
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Άνθρωπος. Δευ 17 Φεβ - 9:50:05
κοιτα μια σελιδα πισω
markos
Θέμα: Απ: Άνθρωπος. Δευ 17 Φεβ - 9:56:03
Χα χα! Γι αυτό σας λατρεύω όλες εδώ μέσα! Αλλά το ζήτημα τώρα εδώ είναι, ότι έτσι ανοίγεται ρινγκ. Και το λέω αυτό γιατί η Αιθηρόη έκανε μια κίνηση για να ηρεμήσει η κατάσταση. Το να ρίχνεις κι άλλο λάδι στη φωτιά, δεν έχει πια νόημα. Τέλειωσε ο τύπος. Δεν θα πρέπει να σέβεται μόνο αυτός το σπίτι μας εδώ. Κι εμείς επίσης.
Πω σίφουνες αδερφέ μου! Χα χα!
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Άνθρωπος. Δευ 17 Φεβ - 10:01:57
Marko εγω σεβαστηκα αυτο που ζητησε η Αιθηρόη και τωρα ζητω απο εσας που καταλαβαινετε τι σημαινει να προσβαλλεις τον αλλο γιατι δεν εχεις επιχειρηματα να του αντιταχθεις , να σταματησετε την πλακα. Το εκανα με αστειακι και με καλη διαθεση.Ακομα
markos
Θέμα: Απ: Άνθρωπος. Δευ 17 Φεβ - 10:10:10
Μόνο σαν πλάκα δεν πήρα όλη την ιστορία nnan, να είσαι σίγουρη γι αυτό. Είμουν ξεκάθαρος σε αυτό νομίζω στον πρώτο σχολιασμό μου. Σε καταλαβαίνω απόλυτα και σένα και την ladosifa, και την Αριστέα. Δεν το διαπραγματεύομαι αυτό. Οπότε μην ανησυχείς ξέρω που ξεκινάει η πλάκα και που αρχίζει το σοβαρό.
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Άνθρωπος. Δευ 17 Φεβ - 10:17:02
Καλώς Μάρκο
καλή σου μέρα
markos
Θέμα: Απ: Άνθρωπος. Δευ 17 Φεβ - 10:21:02
3στα παλια χρονια οι αντρες καναν οτι θελαν στης γυναικες τωρα εχουμε ισοτητα για να μην πω κανουν οτι θελουν παλια επαιρνες μια γυναικα και την εκανες οτι ηθελες και ζουσες σαν βασιλιας τωρα πας να την παντρευτης και σου παταει το ποδι [οι δεν γηνη οι να φοβηται τον αντρα] αλλο παραδειγμα στα αρχαια χρονια το αγιο ορος απαγορευοτανε για τους αντρες και επιτρεποταν για της γυναικες τωρα ισχυει το αντιθετο αυτα τα αναφερο για να δωσω παραδειγματα πως γυρναει ο τροχος σε καποια γεγονοτα και ερχοναι τα αντιθετα εδω περα βεβαια μιλαμε οτι υπαρχουν πολλα θεματα σκεψης οπως γιατι να συμβαινει κ.τ.λ.
Απ αυτό καταλαβαίνω περί τίνος τύπου πρόκειται. Δεν είναι τυχαίο που τα έβαλε με εσάς τις γυναίκες του χώρου.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την markos στις Δευ 17 Φεβ - 10:22:44, 1 φορά
markos
Θέμα: Απ: Άνθρωπος. Δευ 17 Φεβ - 10:21:52
Καλή σου μέρα nnan.
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Άνθρωπος. Δευ 17 Φεβ - 12:21:09
Μαρκο,τι ακριβώς κάνεις εκεί στο άβαταρ;
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Άνθρωπος. Δευ 17 Φεβ - 12:22:21
Εμμανουήλ,καλή η χύτρα μου;
markos
Θέμα: Απ: Άνθρωπος. Δευ 17 Φεβ - 13:08:44
ladosifa έγραψε:
Μαρκο,τι ακριβώς κάνεις εκεί στο άβαταρ;
Προσεύχομαι κι εύχομαι με όλη μου την ψυχή. Να είναι πάντα καλά και να προσέχει.
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Άνθρωπος. Δευ 17 Φεβ - 13:13:46
Καλά,με τάπωσες,αλλού το πήγαινα.
markos
Θέμα: Απ: Άνθρωπος. Δευ 17 Φεβ - 13:17:34
ladosifa έγραψε:
Καλά,με τάπωσες,αλλού το πήγαινα.
Γιατί; Τι εννοείς; Που το πήγαινες;
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Άνθρωπος. Δευ 17 Φεβ - 13:17:44
ladosifa έγραψε:
Ηλιόδωρος έγραψε:
Αυτό το σκέφτηκε και το κατασκεύασε ένας Άνθρωπος
Αυτό το βίντεο δεν υπάρχει..
Ναι, δυστυχώς δεν μπορώ να το ανεβάσω, ο κώδικας του είναι ο : (function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "https://connect.facebook.net/el_GR/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));
Ναι, δυστυχώς δεν μπορώ να το ανεβάσω, ο κώδικας του είναι ο : (function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "https://connect.facebook.net/el_GR/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));