| Άνθρωπος. | |
|
+15Λιακάδα marilena ioessa markos zizanio ahilleas anarhos lordos maggisoula georgp βαγγελης1234 Αιθηρόη ilia Ωρίων Parhs 19 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Άνθρωπος. Τρι 18 Φεβ - 0:50:42 | |
| |
|
| |
maggisoula
Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 3634
| Θέμα: Απ: Άνθρωπος. Τρι 18 Φεβ - 0:56:36 | |
| Μανώλη μ ενοχλησε που εφερες το παράδειγμα που σου είπα κι αφορουσε την λογομαχια μου με τον Βαγγέλη στο παραδειγμα των μαναδων που χάνουν τα παιδια τους. Λες και είμαι κανένα 8χρονο. Για πόσο αναίσθητη με έχεις για να μου φέρεις τέτοιο παράδειγμα; Αυτά είναι που εγω δεν μπορώ να παίξω. Δεν χρειάζεται να εντυπωσιασω με γλώσσα τέτοια. Δεν θέλω. Παίξτε μπάλα. Ολα καλά! | |
|
| |
maggisoula
| Θέμα: Απ: Άνθρωπος. Τρι 18 Φεβ - 0:58:27 | |
| - nnan έγραψε:
- φουρκιστηκες..
Οχι ναν ούτε ξέρω πως στην ευχή το κανε! Χα χααα! Φουρκιστηκα! Που το θυμηθηκες; | |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Άνθρωπος. Τρι 18 Φεβ - 1:01:13 | |
| τον παππου μου, τον φωναζανε φουσεκι χεχε (αληθεια) |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Άνθρωπος. Τρι 18 Φεβ - 1:03:00 | |
| - nnan έγραψε:
- τον παππου μου, τον φωναζανε φουσεκι χεχε (αληθεια)
εντάξει,επιστρέψαμε στον λογικό ειρμό της σκέψης |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Άνθρωπος. Τρι 18 Φεβ - 1:04:15 | |
| |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Άνθρωπος. Τρι 18 Φεβ - 1:11:18 | |
| |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Άνθρωπος. Τρι 18 Φεβ - 1:11:49 | |
| |
|
| |
maggisoula
| Θέμα: Απ: Άνθρωπος. Τρι 18 Φεβ - 1:19:04 | |
| Αν πέσει κόκκινο κρασί σε λευκό ύφασμα.....να πω ωχ; | |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Άνθρωπος. Τρι 18 Φεβ - 1:22:32 | |
| Πάνω στο κόκκινο να ρίξεις λευκό και θα εξαφανιστεί ο λεκές. |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Άνθρωπος. Τρι 18 Φεβ - 1:27:09 | |
| |
|
| |
maggisoula
| Θέμα: Απ: Άνθρωπος. Τρι 18 Φεβ - 1:28:53 | |
| Πανω στο κόκκινο κρασί να ρίξω και λευκό;;;;;;;; άλλος πίνει άλλος μεθαει. Ε; ναι. | |
|
| |
maggisoula
| Θέμα: Απ: Άνθρωπος. Τρι 18 Φεβ - 1:31:09 | |
| - ladosifa έγραψε:
- μπεκροπίνεις πάλι;
Μου φεραν μαυροδαφνη. Μ αρέσει πολύ. Εβαλα ενα ποτήρι. Το μισό μπουκαλι σχεδόν το πιε ο καναπες. | |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Άνθρωπος. Τρι 18 Φεβ - 1:31:32 | |
| ρίξε και θα με θυμηθείς,μα θα κοιτάς τον λεκέ και δεν θα με ξεχάσεις κι εγώ;
Οχι σοβαρά τώρα,μου το είπε μια φίλη,εγώ όμως χαλί δεν έχω και δεν έχω λευκό κρασί,μόνο κόκκινο. |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Άνθρωπος. Τρι 18 Φεβ - 1:32:37 | |
| κι εμενα μου αρέσει!!Και η σανγκρία επίσης |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Άνθρωπος. Τρι 18 Φεβ - 1:33:51 | |
| αυτο με το κρασι πρεπει να γινει αμεσως , να μην ποτισει |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Άνθρωπος. Τρι 18 Φεβ - 1:34:04 | |
| Μην θυμωνεις και κυριως μην προσβαλεσαι ειδικα από εμενα , δεν εχω ιχνος προθεσης να προσβαλλω κανεναν και ειδικα εσενα.... Προσπαθω με κάθε τροπο , και δεν καταλαβενω ως μητερα , και γυναικα πανεξυπνη να επιμενεις με μια πολεμικη στον οποιοδήποτε εχει εσωτερικα προβλήματα , δεν καταλαβενω σε μια πολεμικη απέναντι σε μια ειδη διαλυμενη κοινωνια .... Εάν εσεις που θεωρεισται υγιεις και δυνατοι αντεπιτιθεσται γινόμενοι ομοιοι πολλες φορες στον οποιοδήποτε ζητα , στην ουσια βοηθεια , εστω με αρωστημενη συμπεριφορα , τοτε τι ; Ξερω ότι εισαι αυθεντικη , εκδηλωτικη και παρορμιτικη , δεν κρυβεις και δεν κρατας τιποτε για μετα , εισαι αυτό που εισαι στο τωρα , σε αυτή την στιγμη , και μεχρι εδώ εισαι απολυτα σεβαστη , γοητευτικη θα ελεγα .... Μην περνεις τα παντα προσωπικα Ολο αυτό ξεκινησε από σχολια μου απέναντι στον ευαγγελο προσπαθώντας να δειξω ότι σας παρασυρει , και επειτα μια μια στραφήκατε προς εμενα ... Ειμαι τρια χρονια εδώ , μαζι σας , αυτά εχεται καταλαβει ως τωρα για εμενα ; Ότι θελω να σας προσβαλω , ότι εχω σκοπους , ότι θελω να σας χειραγωγησω ; γιατι ; και ποιο λογο ; Ακομη με περισσοτερη αγαπη ... |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Άνθρωπος. Τρι 18 Φεβ - 1:46:26 | |
| Κι αν είσαι τρια χρόνια τι έγινε;
Εδώ νομίζετε ότι είμαστε τυχαία; Ότι είμαστε ένα φόρουμ,ετσι απλά; Παλιές καραβάνες είμαστε και ο Βαγγέλης ή Σωτήρης ή ο καθένας-καθεμία που μπαίνει και αναταράσσει τα νερά του χώρου,τυχαίοι δεν είναι.
Γνωριζόμαστε οι περισσότεροι στο λέω,άλλοι θυμούνται άλλοι όχι και τόσο,στο λέει κάτι μέσα σου,το οικείο. Στην αρχή ήταν για μένα ο ενθουσιασμός αυτού του οικείου που μου θόλωσε την κρίση,τώρα πάει αυτό,τέρμα,δεν με νοιάζει τι ήταν και ποιος ο καθένας σας,σημασία έχει τι είστε και τι δείχνετε εδώ στο τώρα,το οποίο είναι η συνέχεια ενός νήματος.
Για μένα Εμμανουήλ,αυτό που έδειξες,η στάση σου και όσα λες,είναι μια αποκάλυψη που όχι σε 3 χρονια,ούτε σε 13 δεν θα τα είχα διακρίνει,πίσω από τον όμορφο λόγο. Χρειάστηκε ένας βαγγέλης,ένα περιστατικό.
Κι εσύ και κάποιοι άλλοι και κάποιες άλλες. Απογοήτευση σκέτη και δική μου μην την ψάχνεις,δεν θέλω πλέον μου τελείωσε.
Αγάπες και λουλούδια όλοι σας.
Ερχεται ο νεατερνταλ,σου βρίζει τις αδερφές και μου κάνεις υποδείξεις; Πως την είδες;Θεωρίες και λόγια. Στα δικά μου μάτια,έπεσε η εκτίμηση,στο λέω καθαρά.
Τα υπόλοιπα είναι στο τυπικό στάδιο.
όποιος περάσει από το τυπικό στάδιο εκεί μένει για πάντα,μην ξεγελαστείς όπως μια ψυχή με κάτι κατσαρόλες και τηγάνια που θα σου μετέφερε.
Πλακίτσα,λουλουδάκια και υπέροχες απόψεις.
Εξάλλου;Είμαστε όλοι υπέροχοι,να μας χαιρόμαστε. |
|
| |
maggisoula
| Θέμα: Απ: Άνθρωπος. Τρι 18 Φεβ - 1:47:09 | |
| Με τον άντρα μου είμαι 24 χρόνια και δε βγάζει άκρη μαζί μου θα βγάλεις εσύ; Μανώλη με τους φίλους μου μαλώνουμε συχνά. Δε με πειράζει. Ασε με να νιώθω άνετη να μη φοβάμαι πως θα μιλήσω. Δε μπορώ να μπαίνω σ αυτή τη διαδικασία. Αν δε μπορώ να διαφωνήσω και να τσινησω με τους ανθρώπους που διαλεγω ν αγαπάω......και δε μιλάω για το βαγγέλη.......τότε με ποιον θα νιώσω ελεύθερη να είμαι αυτό που είμαι χωρίς να υποκρίνομαι για να μην τυχόν θιχτουν η θιχτω; τσατιστηκα μαζί σου κι έτσι στο πα. Θα προτιμουσες να παίζω θέατρο; αν ναι τότε δε σου κάνω. και το ίδιο θέλω να θες κι από μένα. Οι άνθρωποι που αγαπάω δεν κινδυνεύουν από μένα όσο κι αν διαφωνώ μαζί τους. Αυτό στο υπόσχομαι. Αγαπάω πολύ αλλα όταν με τσατιζει κάτι δε μπορώ να το καταπιώ. Τι να πω είμαι σουργιελο το χω πει πολλές φορές γιατί δε με πιστεύατε; | |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Άνθρωπος. Τρι 18 Φεβ - 1:50:34 | |
| Εγω ειμαι υπερ της προνοιας |
|
| |
maggisoula
| Θέμα: Απ: Άνθρωπος. Τρι 18 Φεβ - 1:51:02 | |
| Δεν εχω άσπρο κρασί μόλις αποκτησα έναν ωραίο λευκό καναπέ με μια........κοκκινη άποψη στη μέση!!!! Τριψε τριψε το στρωσα το χρωμα ωραία!!!! καλε σοβαρά τώρα βγαίνει αυτό η όχι;;;; | |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Άνθρωπος. Τρι 18 Φεβ - 1:52:02 | |
| - maggisoula έγραψε:
- Δεν εχω άσπρο κρασί μόλις αποκτησα έναν ωραίο λευκό καναπέ με μια........κοκκινη άποψη στη μέση!!!! Τριψε τριψε το στρωσα το χρωμα ωραία!!!! καλε σοβαρά τώρα βγαίνει αυτό η όχι;;;;
βάλε ή λευκό κρασί που το εξουδετερώνει ή σόδα,βάλε κατι επιτέλους |
|
| |
maggisoula
| Θέμα: Απ: Άνθρωπος. Τρι 18 Φεβ - 1:52:18 | |
| Κι εγω της ΑΕΚ! Με το κρασί τι γίνεται;;;; | |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Άνθρωπος. Τρι 18 Φεβ - 1:52:57 | |
| - maggisoula έγραψε: