| Δωμάτιο σκέψης....το μαύρο δωμάτιο... | |
|
+18elgr desper !!! Αχιλλεας !!! ANIMA inei777 ξωτικο kOkOna m ΑΒΡΑΞΑΣ kirka gerakina sofaki ΑΓΓΕΛΙΚΗ maggisoula Αιθηρόη ioessa angels1 Nenya ilia 22 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ilia
Ηλικία : 40 Ημερομηνία εγγραφής : 08/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 1946
| Θέμα: Απ: Δωμάτιο σκέψης....το μαύρο δωμάτιο... Παρ 23 Σεπ - 23:28:47 | |
| Νιώθω τελείως............μόνη......ξένη..........θυμωμένη..........με όλα.........Δεν υπάρχει κάτι που να με κρατάει "εδώ" κ γίνετε όλο κ πιο δύσκολο να θέλω να μείνω.........κ η κούραση απίστευτη.....κ η απογοητευση μεγάλη....απο όλους.......Και πάντα δικαιολογούσα μέσα μου τους πάντες κάποτε τώρα δύσκολα βρίσκω να πω κάτι...Φωνάζω κ κανείς δεν ακούει την φωνή μου......Να τα παρατήσω?με τι δύναμη να συνεχίσω όταν μέσα μου δεν υπάρχει τίποτα για να νιώσω?...........τεσπα.....καληνύχτα σε όλους....gn..... | |
|
| |
ΑΓΓΕΛΙΚΗ
Τόπος : ονειροχωρα Ημερομηνία εγγραφής : 02/08/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 668
| Θέμα: Απ: Δωμάτιο σκέψης....το μαύρο δωμάτιο... Παρ 23 Σεπ - 23:42:09 | |
| | |
|
| |
angels1
Ημερομηνία εγγραφής : 07/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 1252
| |
| |
angels1
| Θέμα: Απ: Δωμάτιο σκέψης....το μαύρο δωμάτιο... Σαβ 24 Σεπ - 9:00:00 | |
| | |
|
| |
angels1
| Θέμα: Απ: Δωμάτιο σκέψης....το μαύρο δωμάτιο... Σαβ 24 Σεπ - 9:18:05 | |
| | |
|
| |
angels1
| Θέμα: Απ: Δωμάτιο σκέψης....το μαύρο δωμάτιο... Σαβ 24 Σεπ - 9:18:38 | |
| | |
|
| |
ilia
| Θέμα: Απ: Δωμάτιο σκέψης....το μαύρο δωμάτιο... Κυρ 25 Σεπ - 0:03:30 | |
| Κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ...αγαπημένα τραγούδια...
Καποια στιγμή δανάη...καποιά μέρα θα γίνουν όλα όπως θα έπρεπε να είναι ,χμμ το "θα έπρεπε" δεν είναι σωστή φράση αλλα καταλαβαίνεις τι εννοώ...κ τότε πραγματικά θα είμαι χαρούμενη...
Χαρούμενη τι όμορφη λέξη κ όμως δεν της δίνουμε ιδιαίτερη σημασία ....το να είσαι χαρούμενος/η πλέον είναι σπάνιο...κ πιο σπάνιο ακόμα είναι να ξέρουμε τι πραγματικά μας κάνει χαρούμενους....
Αλλα κ πάλι δεν ξέρω τι είναι χειρότερο,να ξέρεις τι σε κάνει χαρούμενο/η κ να στεναχωριέσαι επειδή δεν το έχεις ή να μην το ξέρεις κ να ζείς στην πλάνη κ στο ψάξιμο για να το βρείς?
Μάλλον το πρώτο περισσότερο γιατι όταν γνωρίζεις τότε πονάς πιο πολύ..... | |
|
| |
angels1
| Θέμα: Απ: Δωμάτιο σκέψης....το μαύρο δωμάτιο... Κυρ 25 Σεπ - 10:52:53 | |
| | |
|
| |
angels1
| Θέμα: Απ: Δωμάτιο σκέψης....το μαύρο δωμάτιο... Κυρ 25 Σεπ - 11:00:00 | |
| | |
|
| |
angels1
| Θέμα: Απ: Δωμάτιο σκέψης....το μαύρο δωμάτιο... Κυρ 25 Σεπ - 11:08:36 | |
| χαμογελα ιλια! | |
|
| |
ilia
| Θέμα: Απ: Δωμάτιο σκέψης....το μαύρο δωμάτιο... Κυρ 25 Σεπ - 22:49:24 | |
| Μαύρος ο ουρανός που κοιτώ κ τα αστέρια λάμπουν τόσο δυνατά μαζί με το φεγγάρι...Το νερό γεμίζει απο την λάμψη τους κ εγω κάθομαι δίπλα κ απλά κοιτώ...Η σιωπή απλώνετε στο δάσος το σκοτεινό μα εγω δεν νιώθω φόβο...η ασφάλεια που προσφέρει το σκοτάδι με κάνει να νιώθω ήρεμα...κανείς να μην με δεί.......Κανεις να μην δεί τι πραγματικά είμαι.......καλύπτω τον εαυτό μου με ένα χαμόγελο κ κάνω πως δεν πονώ κ δεν σκέφτομαι...Και οι πληγές απο τους αιώνες ανοιξαν κ το αίμα έπεσε στην γή κ ο πόνος αβάστακος...Και άρχισα να απορώ γιατί είμαι εδω....ακομα...Τον σταυρό φιλώ κ το σπαθί μου αγγίζω κ κοιτώ....πόσο αίμα στα χέρια μου θα έχω ακόμα?πόσες μάχες να δω ακόμα?Όλοι ξέχασαν....κανείς δεν θυμάτε..δεν μας θυμάτε...κ εγω ξέχνάω....όλο έδινα κ έδινα...κ δίνω κ τελικά τι έκανα?Όσα έμαθα κ όσα προστάτεψα αιώνες εδώ....για αυτούς τα έκανα....κ για εκείνους...Για μένα όμως,τι έκανα?εννοώ καθαρά για μένα....Και περιφέρομαι στο σκοτάδι αιώνες κ κυνηγώ...ψάχνω....για να είναι αυτοί ασφαλείς....Απολογισμό κάνω αυτών που έκανα κ κάνω....τελικά έκανα κάτι?μήπως η θυσία του εαυτού μας μας έκανε να χάσουμε ένα μέρος μας?ε φίλοι μου?ε Αιθηρόη?Το αίμα πέφτει στο χώμα κ η μεταμόρωση γίνετε αργά κ οι αναμνήσεις μου φέρνουν ταραχή που τις ξέχασα....κ οι φωνές....μου θυμίζουν κ μια νοσταλγία νιώθω...Δεν έχω χρόνο να κάτσω να ξεκουραστώ...γιατρεύω τις πληγές τις εξωτερικές κ σηκώνομαι να συνεχίσω...Θεε μου ...θεοι μου κάνεμε να μην τους μισήσω κ να συγχωρώ....την πίστη να μην χάσω κ εμένα........ | |
|
| |
ΑΓΓΕΛΙΚΗ
| Θέμα: ομορφο... Κυρ 25 Σεπ - 23:13:21 | |
| ....πολυ ομορφο,αλλα ερωτηση,απορια...ποιον πολεμας;και για ποιον;αν επιτρεπετε... ...και ξερω ειμαι κουραστικη με τις ερωτησεις μου...και περιεργη,και,και,και...αν θες μου λες...δεν παρεξηγω! | |
|
| |
ΑΓΓΕΛΙΚΗ
| |
| |
ilia
| Θέμα: Απ: Δωμάτιο σκέψης....το μαύρο δωμάτιο... Δευ 26 Σεπ - 22:46:43 | |
| Ποιον πολεμώ...σαν άτομο δεν μου αρέσει η αδικία σε όλους τους τομείς...κ γενικά όλους αυτούς που με διάφορους τρόπους βλάπτουν τους άλλους...
Και για ποιον με ρωτας...για αυτους που η υπαρξή μου αγαπά....κ προστατεύει. | |
|
| |
ΑΓΓΕΛΙΚΗ
| |
| |
ilia
| Θέμα: Απ: Δωμάτιο σκέψης....το μαύρο δωμάτιο... Τρι 27 Σεπ - 22:00:34 | |
| Να΄σαι καλά...και οι απώλειες μέσα στο πρόγραμμα είναι... | |
|
| |
Nenya
Ημερομηνία εγγραφής : 08/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 960
| Θέμα: Απ: Δωμάτιο σκέψης....το μαύρο δωμάτιο... Τετ 28 Σεπ - 0:25:09 | |
| " Στο γνωστό μύθο λέει ο σκορπιός στο βάτραχο «Θέλεις ν’ ανέβω πάνω σου και να με μεταφέρεις κολυμπώντας στην απέναντι όχθη του ποταμού;». Κι ο βάτραχος του απαντά «…κι αν με δαγκώσεις στα μισά της διαδρομής;». «Μα αν σε δαγκώσω θα πνιγούμε κι οι δυο» τον διαβεβαιώνει ο σκορπιός. Ο βάτραχος συμφωνεί αλλά στα μισά της διαδρομής ο σκορπιός τον τσιμπά. Καθώς πνίγονται ο βάτραχος του φωνάζει «Μα γιατί με δάγκωσες, αφού θα πνιγείς κι εσύ;». Κι ο σκορπιός του απαντά «Το ήξερα αλλά είναι η φύση μου τέτοια»… "
| |
|
| |
angels1
| Θέμα: Απ: Δωμάτιο σκέψης....το μαύρο δωμάτιο... Τετ 28 Σεπ - 5:02:17 | |
| Καλημέρα!!! | |
|
| |
angels1
| Θέμα: Απ: Δωμάτιο σκέψης....το μαύρο δωμάτιο... Τετ 28 Σεπ - 5:02:56 | |
| (απο την Αιθηρόη ) | |
|
| |
ilia
| Θέμα: Απ: Δωμάτιο σκέψης....το μαύρο δωμάτιο... Τετ 28 Σεπ - 22:23:05 | |
| Νενυα κατάλαβα τι θες να πεις έτσι είναι....καπως... Αγγελάκι ευχαριστώ...Αιθηρόη ..... Την αγάπη μου σε όλους... | |
|
| |
ilia
| Θέμα: Απ: Δωμάτιο σκέψης....το μαύρο δωμάτιο... Πεμ 29 Σεπ - 23:06:50 | |
| Επειδή δεν είμαι κ στα καλυτερά μου....Θα λείψω για λίγο....αλλα η παρουσια μου θα είναι εδώ άσχετα εαν μιλάω ή όχι.Ξέρω λάθος ώρα το κάνω αυτό αλλα...πραγματικα δεν μάρεσει που είμαι έτσι....οπότε καλύτερα να "κρυφτώ" λίγο μέσα μου....Να προσέχετε τον εαυτό σας...θα τα πούμε σύντομα... | |
|
| |
angels1
| |
| |
Αιθηρόη Admin
Ημερομηνία εγγραφής : 28/02/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 2443
| Θέμα: Απ: Δωμάτιο σκέψης....το μαύρο δωμάτιο... Δευ 3 Οκτ - 19:34:03 | |
| Να μην κρυφτείς μέσα σου... να "φανερωθείς"... κατανοείς τι εννοώ...
Η κρούστα είναι... τίποτα άλλο... δεν θέλει πολύ για να ραγίσει και να σπάσει...
Χαμόγελο... Αν δεν φέρεις εσύ την αντίρρηση και την επανάσταση στην καρδιά σου... τότε ποιος;
Νικητής ή ηττημένος;
Είναι μια απόφαση, που μπορείς να πάρεις μόνο αν πραγματικά συνειδητοποιήσεις που και πώς έχεις φτάσει...
Βαθιά ανάσα και... χαμόγελο... ψυχής... | |
|
| |
ilia
| Θέμα: Απ: Δωμάτιο σκέψης....το μαύρο δωμάτιο... Δευ 3 Οκτ - 22:54:34 | |
| Ευχαριστώ...ναι το κατανοώ... Αλλα....Όσο "φανερωνόμαστε" κ όσο συνειδητοποιούμε τι είμαστε τόσο πιο μόνοι νιώθουμε...αλλα θα το ξεπεράσω και αυτό που θα πάει... Ευχαριστώ κ πάλι... | |
|
| |
sofaki
Ηλικία : 47 Ημερομηνία εγγραφής : 25/08/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 252
| Θέμα: Απ: Δωμάτιο σκέψης....το μαύρο δωμάτιο... Τρι 4 Οκτ - 8:07:03 | |
| Υπάρχουν κι άλλοι σαν κι εμάς. Καταβάθος κανείς δεν είναι μόνος του. Μην στεναχωριέσαι ilia μου!!! Κάτι είχα γράψει στην Αιθηρόη και μου είπε κάτι που μπορεί να σου φανεί χρήσιμο. Θα στο κάνω επικόληση όπως το έγραψε.
Μου είπε ότι { το να ανακαλύπτουμε τι είμαστε, μπορεί να μας τρομάζει και να είναι δύσκολο, αλλά αξίζει τον κόπο... Και σοφό είναι, να το χρησιμοποιούμε ως μέγα ευτύχημα. Διότι είναι η ένδειξη που χρειαζόμαστε για το πού ανήκουμε... είναι το σπουδαίο σημάδι, που μας δείχνει τον δρόμο για το Σπίτι μας... είναι η αναγνώριση του παρόντος σκοπού... είναι ο σπουδαιότερος λόγος για να μην νιώθουμε μόνοι... διότι μόνος δικαιολογείται να νιώθει εκείνος που δεν ξέρει ποιος είναι, ποιοι είναι οι δικοί του, από πού ήρθε, πού πάει, ποιο σκοπό επιτελεί... } Δεν είναι πολύ ωραίο; Γι αυτό σου λέω να μην στεναχωριέσαι καθόλου!!! Σε φιλώ! | |
|
| |
| Δωμάτιο σκέψης....το μαύρο δωμάτιο... | |
|