Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου...
Και ο Νους... ο Αλχημιστής των Πάντων... και η Αλήθεια, οδηγός!
Είθε στους δρόμους της ουσίας σου να πορευθείς και στα μυστικά απόκρυφα αρχεία της ψυχής σου...Είναι άπειρες οι κατευθύνσεις στο Άπειρο Σύμπαν…Το ταξίδι μαγικό και ατελείωτο…Έχεις πολλά να χαρτογραφήσεις…
Όπου κ αν είμαι ο ουρανός ίδιος μου μοιάζει...κ ενω είμαι μόνη δεν νιώθω μοναξιά..γιατι μπορεί να μην σε εχω βρεί κ όμως ξέρω πως υπάρχεις... Αν κ μερικές φορές απογοητεύομαι κ πληγώνομαι ξέρω πως με αυτά τα συναισθήματα δεν μπορώ να προχωρήσω....ουτε καν πως κουράζομαι δεν μπορώ να πω... Και όλο κοιτάζω τον ουρανό ....και είναι πάντου ο ίδιος...
Αισιοδοξία ε?!?!?χμμ..
.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ilia στις Τετ 20 Απρ - 23:05:28, 1 φορά
ioessa
Ηλικία : 44 Τόπος : ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 1297
Μερικές φορές θέλω να κλείσω τα μάτια κ να ξυπνήσω εκεί που θέλω...εκεί στην λίμνη...μα όταν το σκέφτομαι αυτό αμέσως το πέρνω πίσω γιατι εδώ πρέπει να είμαι...
ilia
Ηλικία : 40 Ημερομηνία εγγραφής : 08/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 1946
'Ολα γίνοντε για κάποιον λόγο...ακόμα κ τα άσχημα.Συγχωρούμε κ προχωράμε...αλλά πάντα μέσα μας μένει ένα μικρό αγκαθάκι που μας κάνει να το θυμόμαστε κ να θυμώνουμε όσο έλεγχο κ αν έχουμε στα συναιθηματά μας όσο κ αν έχουμε συγχωρέσει....πάντα κατι θα είναι εκεί.... Καλό είναι να βγάλουμε προς τα έξω όλα αυτά που νιώθουμε κ θέλουμε να πούμε για να ελευθερώσουμε τα αγκαθάκια που μπορεί να έχουμε μεσα μας..όσο μικρά κ αν είναι... Και να μην φοβόμαστε να¨κοιτάξουμε" τα αγκαθάκια ή τα λάθη μας...άπλα να τα αποδεχόμαστε κ να γινόμαστε καλύτεροι... Όλα είναι μέσα μας κ μόνο εμείς έχουμε την λύση που χρειαζόμαστε για να πάμε παρακάτω...
ioessa
Ηλικία : 44 Τόπος : ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 1297
Μερικές φορές τα πράγματα δεν πάνε όπως τα περιμένουμε...βασικά τις περισσότερες φορές...Αλλά ποιος μπορεί να είναι απόλυτα σίγουρος για το μέλλον αφού όλα μπορούν να αλλάξουν ανάλογα με τις αποφάσεις που πέρνουμε....όλα,χμμ σχεδόν όλα εκτός απο αυτά που είναι γραφτό να γίνουν....κάποια γεγονότα που ότι απόφαση κ να πάρουμε δεν θα τα αποφύγουμε...
ilia
Πάντα θα θυμάμαι...όσες φορές και να πεθάνω ποτε δεν θα ξεχάσω...όσες ζωές και να ζήσω ποτέ δεν θα μετανιώσω γι'αυτό που είμαι.... Οτι και αν βλέπω ποτέ δεν θα φοβηθώ....οτι και εαν ακούω ποτέ δεν θα επιρρεαστώ...οτι και έαν νίωθω θα το αντέξω....και οτι και αν λέω θα το έχω σκεφτεί πολύ καλά...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ilia στις Κυρ 10 Ιουλ - 1:17:40, 1 φορά
ilia
Καμιά φορά οι λέξεις μας βγαίνουν με δυσκολία απο τα χείλη ή καμιά φορά απλά δεν υπάρχουν λόγια για να πούμε αυτά που νιώθουμε κ θέλουμε... Καμιά φορά απλά ενα κοίταγμα ή ενα άγγιγμα ή ακόμα και μια λέξη λένε πολύ περισσότερα....
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ilia στις Κυρ 10 Ιουλ - 2:03:44, 1 φορά
ilia
Το ψέμα έγινε συνήθεια στους ανθρώπους που πλέον ζούν με αυτό μόνο.... Δεν ξέρεις ποιον να εμπιστευτείς και τι να πιστέψεις...και όλα γύρω σου σε πλήγώνουν κ σε θυμώνουν....και αυτά που πληγώνουν περισσότερο είναι αυτά που δεν λέγοντε.... Υπομονή......υπομονή.....Θεε μου σε παρακαλώ συγχώραμε για τον θυμό που έχω αυτή την στιγμή...σε παρακαλώ δώσε μου δύναμη να μπορέσω να ελένξω αυτά που νιώθω...κ δίωξε μου τις άσχημες σκέψεις που έχω....δώσε μου την δύναμη να συνεχίσω να αγαπώ....
angels1
Ημερομηνία εγγραφής : 07/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 1252