Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου...
Και ο Νους... ο Αλχημιστής των Πάντων... και η Αλήθεια, οδηγός!
Είθε στους δρόμους της ουσίας σου να πορευθείς και στα μυστικά απόκρυφα αρχεία της ψυχής σου...Είναι άπειρες οι κατευθύνσεις στο Άπειρο Σύμπαν…Το ταξίδι μαγικό και ατελείωτο…Έχεις πολλά να χαρτογραφήσεις…
Γέννηση....Θάνατος....αναγέννηση....τρείς καταστάσεις ενωμένες μεταξύ τους σε εναν όμορφο κύκλο που δεν πρεπει να μας τρομαζουν....ο κύκλος της ζωής...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ilia στις Κυρ 10 Ιουλ - 1:32:17, 1 φορά
ilia
Ηλικία : 40 Ημερομηνία εγγραφής : 08/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 1946
Ο κόσμος μας έχει γίνει τόσο επιφανειακός όλοι κοιτάνε την εξωτερική εμφάνιση παρά τον εσωτερικό κόσμο του άλλου...Πόσες φορές έχουμε συναντήσει άτομα πολύ όμορφα εξωτερικά αλλα με καθόλου ομορφιά εσωτερική?πολλές...κ όμως δεν δίνουμε ιδιαίτερη σημασία.... Η πραγματική ομορφιά πηγάζει απο μέσα μας....όταν εισαι όμορφος εσωτερικά αυτό φαινετε κ εξωτερικά.... Θέλω να πιστεύω πως αυτό έχει αρχίσει να εξασθενεί κ οτι οι άνθρωποι πλέον ψάχνουν πιο βαθιά τα πράγματα σε όλους τους τομείς. Και όμως όση γνώση θέλουν να αποκτήσουν ακόμα δεν έχουν καταλάβει μερικά πράγματα που τα θεωρούν απλά....και όμως οι άνθρωποι ψάχνουν τριγύρω για γνώσεις όταν δεν έχουν καταννοήσει τον ίδιο τους τον εαυτό. Όλοι μιλάνε για αγάπη κ οτι αγαπούν κάποιον/α αλλα πόσοι ξέρουν τι είναι πραγματική αγάπη?σίγουρα αν ρωτήσω κάποιον ο καθένας θα πει την δική του γενική άποψη για την αγάπη αλλα ποιός ξέρει πραγματικά τι είναι να αγαπάς ολοκληρωτικά κ χωρίς να περιμένεις κάτι...να αγαπάς απόλυτα και να δίνεις ακόμα κ την ζωή σου για να είναι κάποιος καλά? Πάντα δικαιολογώ τους ανθρώπους για την τόσο όμορφη (για μένα πραγματικά είναι όμορφη) αγνοιά τους αλλα προτού άρχισουν να ψάχνουν καλό ειναι να αρχίσουν απο αυτα που νομίζουν πως τα ξέρουν ήδη...θα δούν οτι στην ουσία δεν ξέρουν ούτε αυτα που τα θεωρούσαν δεδομένα... Ο κόσμος...οι κόσμοι....έχουν τόσα μυστηκά που είναι ακριβώς μπροστά μας απλά εμείς κοιτάμε για αυτά που εμείς θεωρούμε βασικά κ σημαντικά κ χάνουμε την αληθινή γνώση του εαυτού μας κ κατασυνέπεια του κόσμου..των κόσμων.... Αν θέλουμε λοιπόν να γίνουμε μέρος της νέας εποχής που όλοι λέμε κ όλοι περιμένουμε πρέπει να ξεχάσουμε την παλιά νοοτροπία μας και να σκεφτούμε με νέα δεδομένα..με νέα μυαλά και με περισσότερο συναίσθημα ...όμορφο συναίσθημα για όλα όσα ξέρουμε που στην ουσία δεν ξέρουμε....με το μυαλό μας ανοιχτό και με την σκέψη μας για όλο τον κόσμο κ όχι μονο για τον εαυτούλη μας.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ilia στις Κυρ 10 Ιουλ - 1:08:39, 1 φορά
ilia
Πόσα δεν μπορούσα να αλλάξω τότε.......πόσα μου έκρυβες...και μου κρύβεις........
Ξέρεις όμως...πάντα είμαι εκεί στο σκοτάδι κ σε περιμένω...πάντα ελπίζω...
Αλλα...αν δεν γυρίσεις...αν δεν..... δεν θα σε συγχωρεσω...θα με βρείς μπροστά σου κ όχι σαν φίλη...ακολουθώ τις συμβουλές σου..."δεν κλαιμε ποτε εκτος κ αν είναι κάτι σημαντικό"...δεν δειχνουμε αδυναμία κ κάνουμε το κλάμα θυμό(αυτό το τελευταίο πλέον δεν το κάνω)
Ναι άλλαξα....ή μάλλον δεν άλλαξα ακριβώς αλλά ξαναγύρισα...
Με έκανες να θυμηθώ με τον δύσκολο τρόπο ελπίζω αυτό να μην μας βρει σε διαφορετικά μέρη...σε ευχαριστώ αν κ δεν το ήθελες...είχες ευχηθεί τόσες φορές να μην είμαι εγω...είχα πεί τόσες φορες γιατί εγω........αλλα τώρα πλέον δεν με αλλάζω με τίποτα!
Θα βρεθούμε....δεν ξέρω που αλλα είμαι σίγουρη....
ioessa
Ηλικία : 44 Τόπος : ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 1297
Έτσι είναι Αιθηρόη...στο τέλος της "πράξης" θα δείξει....κ όσο πλησιάζει τόσο περισσότερο θέλω να δω τι θα γίνει...κάνω υπομονή κ περιμένω υπομονετικά όπως κάνω πάντα...υπομονετικά κ με όλες τις αισθήσεις μου ανοιχτές κ καθαρές για να κρίνω σωστά...τίποτα δεν είναι όπως φαίνετε...Κάθε μέρα κ κάτι νέο μαθαίνω...κάθε μέρα προσπαθώ να είμαι ήρεμη κ εκεί που πρέπει να είμαι...
Και χαίρομαι που βοηθάω έστω κ με τον δικό μου "ανορθόδοξο" τρόπο...
ilia
Μια όμορφη κ φωτεινή πανσέληνος...μας φέρνει πίσω τόσες αναμνήσεις κ τόσο μνήμες που πονάνε κ τις είχαμε θάψει μέσα μας...αλλα την βλέπουμε κ χαμογελάμε... Γιατι όμως με κάνεις να νιώθω οτι δεν είσαι καλά?...αιμοραγείς κ εσυ κάπου...
angels1
Ημερομηνία εγγραφής : 07/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 1252