Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου...
Και ο Νους... ο Αλχημιστής των Πάντων... και η Αλήθεια, οδηγός!
Είθε στους δρόμους της ουσίας σου να πορευθείς και στα μυστικά απόκρυφα αρχεία της ψυχής σου...Είναι άπειρες οι κατευθύνσεις στο Άπειρο Σύμπαν…Το ταξίδι μαγικό και ατελείωτο…Έχεις πολλά να χαρτογραφήσεις…
Μαύρο σημάδι στην Μεσόγειο - Πύλη του κάτου κόσμου;
3 απαντήσεις
Συγγραφέας
Μήνυμα
Αιθηρόη Admin
Ημερομηνία εγγραφής : 28/02/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 2443
Θέμα: Μαύρο σημάδι στην Μεσόγειο - Πύλη του κάτου κόσμου; Τετ 31 Αυγ - 16:27:36
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Αιθηρόη στις Τετ 31 Αυγ - 16:51:52, 1 φορά
Αιθηρόη Admin
Θέμα: Απ: Μαύρο σημάδι στην Μεσόγειο - Πύλη του κάτου κόσμου; Τετ 31 Αυγ - 16:47:56
Αν μπείτε στο Google Earth, θα το βρείτε (αριστερά) στο μεσαίο πόδι της Πελοποννήσου...
Το επίσης αξιοπερίεργο, είναι πως σε οποιοδήποτε άλλο μέρος της Μεσογείου εστιάσεις πολύ κοντά, βλέπεις τα νερά να κινούνται... στο συγκεκριμένο σημείο του μαύρου κύκλου, όχι...
ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Ηλικία : 38 Τόπος : ΠΕΙΡΑΙΑΣ Ημερομηνία εγγραφής : 15/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 253
Θέμα: Απ: Μαύρο σημάδι στην Μεσόγειο - Πύλη του κάτου κόσμου; Τετ 31 Αυγ - 17:08:03
ΜΠΑΙΝΩ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΤΩΡΑ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΙΘΕΡΙΑ ΡΟΉ ΜΟΥ!
ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Ηλικία : 38 Τόπος : ΠΕΙΡΑΙΑΣ Ημερομηνία εγγραφής : 15/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 253
Θέμα: Απ: Μαύρο σημάδι στην Μεσόγειο - Πύλη του κάτου κόσμου; Τετ 31 Αυγ - 18:18:09
ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΟ ΕΧΕΙ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΙΘΗΡΟΗ! ΘΑ ΤΟ ΨΑΞΩ ΓΙΑΤΙ Μ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ.
ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Θέμα: Απ: Μαύρο σημάδι στην Μεσόγειο - Πύλη του κάτου κόσμου; Πεμ 1 Σεπ - 16:11:36
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΒΡΩ ΠΟΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΚΟΜΑ. ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ. ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΝΑ ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ. ΟΠΩΣ ΕΙΔΕΣ ΕΚΑΝΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ. ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΙΘΗΡΟΗ!
Αιθηρόη Admin
Θέμα: Απ: Μαύρο σημάδι στην Μεσόγειο - Πύλη του κάτου κόσμου; Πεμ 1 Σεπ - 19:56:02
Όπως θα δεις καλέ μου… δεν έκανες όπως θα έπρεπε για σένα…
Αυτό που έπραξες, ήταν να πας στο σημείο που έδειχνε το βίντεο και για το οποίο μίλησα κι εγώ…
Δεν γνωρίζω αν έδειξες μεγάλη εμπιστοσύνη στο βίντεο του ανθρώπου που το έφτιαξε, ή στην επισήμανση την δική μου…
Μας εμπιστεύτηκες ίσως και τους δύο…
Δεν σου δείξαμε κάποιο ψέμα… όντως υπάρχει ο μαύρος κύκλος…
Αλλά… αν πράγματι ερευνούσες μόνος σου (κι όχι μόνο εκεί που σου επιδείξαμε και οι δύο…)… χμ… κοίτα το παρακάτω βίντεο που έφτιαξα και θα καταλάβεις…
Και αυτό που θέλω να τονίσω, είναι να μην αφήνεις την σκέψη σου, στην σκέψη και άποψη του άλλου, όση αλήθεια κι αν έχει… να πηγαίνεις πέρα από αυτήν… διότι το μεγαλείο της αλήθειας, είναι να δημιουργεί περισσότερα ερωτήματα… να σου απλώνει το ταξίδι…
ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Θέμα: Απ: Μαύρο σημάδι στην Μεσόγειο - Πύλη του κάτου κόσμου; Σαβ 3 Σεπ - 1:30:45
ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ; ΕΙΣΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ. ΚΑΙ Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙΣ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΕΔΩ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟ. ΤΟ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΘΕΣΗ; ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ! ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΓΚΙΑ ΑΙΘΗΡΟΗ! ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ. ΕΓΩ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΣΩΣΤΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΚΙ ΕΣΥ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ. ΚΑΛΑ! ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ! ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΥΠΕΡΟΧΗ!
leontas
Ηλικία : 49 Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 84
Θέμα: Απ: Μαύρο σημάδι στην Μεσόγειο - Πύλη του κάτου κόσμου; Σαβ 3 Σεπ - 11:57:23
Τι γέλιο έριξα! Χα χα χα! Αιθηρόη με πήρε το πρωί τηλέφωνο και μου λεγε να μπω να δω τι του έκανες! Δηλαδή που δεν του εξήγησες από την αρχή. Τι μου κανε ρε μεγάλε! Τι μου κανε! Έλεγε συνέχεια. Ακόμα το σκέφτομαι και γελάω! Έπρεπε να τον άκουγες! Χα χα χα! Και συμφωνώ μαζί του! Ήταν μαγκιά!
Μαύρο σημάδι στην Μεσόγειο - Πύλη του κάτου κόσμου;