Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου...
Και ο Νους... ο Αλχημιστής των Πάντων... και η Αλήθεια, οδηγός!
Είθε στους δρόμους της ουσίας σου να πορευθείς και στα μυστικά απόκρυφα αρχεία της ψυχής σου...Είναι άπειρες οι κατευθύνσεις στο Άπειρο Σύμπαν…Το ταξίδι μαγικό και ατελείωτο…Έχεις πολλά να χαρτογραφήσεις…
Αγαπημένοι μου....οι ενέργειες είναι έντονες....χθες μου πόναγε το τρίτο μου μάτι λίγο...και οι εικόνες πολλές...μην ξεχνάτε αυτό που είπα πιο πάνω...όλα καλά....
Προσοχή παρακαλώ...την αγάπη μου σε όλους...
maggisoula
Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 3634
Αυτός ο μήνας ήταν πολύ παρ΄αξενος! Κακός έμοιαζε αλλά νομίζω έφερε και πολλά ξεκαθαρίσματα. Μα ς τσατάλιασε!!! Αλλάααααααα.....όλα καλά στο τέλος. ¨ετσι γίνεται πάντα. ¨ολα πέρνουν την θέση τους πάλι!!!
ilia
Ηλικία : 40 Ημερομηνία εγγραφής : 08/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 1946
Αχ maggisoula εμένα να δεις πως με έκανε αυτός ο μήνας...βασικά σχετική ηρεμία είχα μόνο μια ένταση ..θυμό...δεν μπορω να το εξηγήσω ένωθα με όλους κ με όλα...όλα καλά όμως...οι ενέργειες φταίνε χαχχα ρίχνω εκεί την ευθύνη χαχα...
Πάντως δεν είμαι κ πολύ αγάπη και φως τελικά...όσο κ να αγαπάω τους ανθρώπους όσο κ να έδεινα τα πάντα...δεν ξέρω το πολύ φως δεν το έχω κ πολύ σε εκτίμηση..κάτι τσινάει μέσα μου οταν ακούω συνέχεια να λένε πολεμιστές του φωτός κτλ...θεωρώ λίγο "αστείους" αυτούς τους όρους....
Χμμμ και το θέμα είναι πως δεν με ενοχλεί καθόλου μα καθόλου να πω την αποψη μου και ας ενοχλεί...όλα γύρω μας είναι ρευστά και αυτό που ζούμε στην ουσία δεν το ζούμε...θέλω τόσο πολύ να κάνω αυτά που θέλω οχι αυτά που πρέπει...θέλω να είμαι ελεύθερη γιατί είμαι ελεύθερη....θελω να πλακώσω 5-6 γιατί απλά μου γυρίζουν το μυαλό μου...δεν μπορω να εκφραστώ κιόλας μου βγαίνουν ιαπωνικά...
Και όλο αυτό το θέμα με την αγάπη ...κανείς δεν ξέρει τι πραγματικά είναι να αγαπάς ακόμα...καλη η αγάπη αλλά κ η επίγνωση καλύτερη...
Και αυτοί που έρχοντε-ήρθαν να ελένξουν θέλουν μερικοί και όχι το "καλό"..συμφέροντα παντού...Ξανατονίζω την ΠΡΟΣΟΧΗ γιατί πραγματικά δεν είναι όλα όπως φαίνοντε....
Πραγματικά....είναι γελοιά η ονομασία "πολεμιστές του φωτός" ....κ λένε κιόλας μερικοί "θα έρθουν φιλικοί εξωγήινοι.."κτλ...καλά αυτό το φιλικοί μην το δέσετε κιόλας κόμπο...όλοι κρύβουν κάτι απο πίσω...δεν λέω υπάρχουν κ κάποιοι "καλοί" αλλά δεν είναι όλοι έτσι...κ αν πεις κ κάτι θα σου πούν αυτοί που είναι γεμάτοι με "αγάπη κ φως" εσύ αντιδράς ακόμα παλεύεις με τον εσωτερικό σου εαυτό...και θα πρέπει να έχεις αγάπη κ φως για να αναληφθείς κ είσαι αντιδραστική...απο πότε το να λες την αποψή σου ειναι αντίδραση κ δείγμα οτι δεν έχεις αγάπη μέσα σου???απο πότε άρχισαν όλοι να βάζουν "ταμπέλες" για όλα??? Δεν άσχολούμε πλέον γιατί απλά νιώθω πως οτι κ να πω για μερικά πράγματα λάθος θα καταννοήθουν...κ για αυτό ευθύνοτε κάποιοι που απλά δεν τα εξήγησαν σωστά στους ανθρώπους που μερικοί περιμένουν πως όταν πάμε στην επόμενη διάσταση θα έχουν υπερδυνάμεις ή πως δεν ξέρω κ εγω τι....
Το οτι νιώθω απλά μια αδιαφορία είναι καλό?κ οτι είμαι ήρεμη πολύ?ίσως κ να είναι...το οτι είμαι ήρεμη δεν σημαίνει πως δεν κάνω αυτά που είναι να κάνω ή οτι αδιαφορώ απλά με αφήνουν αδιάφορη τα διάφορα που λέγοντε γιατί τα περισσότερα δεν είναι έτσι...
Πωωω πάλι είπα πολλά χαχχα...
ANIMA
Ημερομηνία εγγραφής : 13/11/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 47
Άντε και φύγαμε σ άγνωστα μέρη άντε και φύγαμε γεια σας παιδιάααααααααααααα!!!! λέει το τραγούδι! Τι έπθαες illia μου; Πολύ επιθετική είσαι τελευτα΄ια!!! Μάλλον αγριεμένη. Γουοτ ισ ρονγκ; Τι έπαθε το κοριτσάκι μας; Να βάλομεν ένα χεράκι; Εγ'ω π΄αντως δεν βρίσκω γελοία την ονομασία πολεμιστές του φωτός. Κι εδώ που τα λέμε όπως και να τους πουμε το ουσιαστικόν ε΄ιναι ότι υπάρχουν. Πολεμιστές είμαστε όλοι. Πολεμιστές του τάδε απλά προσδιόρίζει την θέση του καθενός μας στα πράγματα γενικά και ειδικ΄α και την θέση μου σ αυτό το απέεεεεεεεεεεεεεεεεεεραντον σύμπαν! Τεσπά!
ΑΝΙΜΑ μου με βρίσκεις σύμφωνη στην αίσθηση σου! ¨ετσι είναι κι εγώ το νιώθω πολλές βδομάδες τώρα. Αλλά τελευτα΄ια είναι πιο έντονα τα πράμματα!
ilia
Ναι οι ενέργειες είναι έντονες...πολύ....maggisoula και χαλαρή είμαι...δεν έχω καν αγριέψει...φαντάσου!χαχαχα...απλά γελάω με όλα....όπως άρεσει στον καθένα να λέγεται σωστά θα συμφωνήσω μαζί σου...η έννοια όμως η ουσιάστική διαφέρει απο αυτό που νομίζουν και λένε..τεσπα...ο καθένας πράττει...σκέφτεται και νιώθει όπως αυτός κ η ουσία του νομίζει....
Μην περιμένετε να γίνουν οι αλλάγες αν δεν γίνουν εσωτερικές αλλαγές στον καθένα....και μην πιστεύεται πως όλοι που ήρθαν ή θα έρθουν θα είναι οι καλοί κτλ.... να "κοιτάτε" σωστά και να "ακούτε" σωστά...
Όλα καλά...Είμαι εδώ και λίγες μέρες Ελλάδα και πέρνω δυνάμεις...χεχε...
ilia
Συνεχίζουμε,πάμε πάλι μέχρι να..... και για όσο χρειαστεί Κάθε μέρα-νυχτα και στιγμή.Εξω,μέσα,γύρω μας οι μάχες. Ακούραστοι οι εχθροί,απο τις πλάνες μας,θρέφονται και αντέχουν. Αξέχαστη ελευθερία και υπόσχεση.
ilia
Για να πώ την αλήθεια παρατηρώ...και σκέφτομαι...μήπως τελικά αντί να πηγαίνουμε μπροστά κολλάμε στις ερωτήσεις?
Καλό είναι να ρωτάμε..εγώ ποτε δεν ρώτησα όλα αυτά πάντα τα έβρισκα...με έβρισκαν...
Μήπως κάποιοι βιάζοντε να καταλάβουν κάτι που στο τέλος δεν θα το δεκτούν? Τριγύρω βλέπω ανθρώπους να το παίζουν οτι γνωρίζουν...αλλά αυτός που έστω έχει μια γνώση (διοτί πλήρη γνώση δεν μπορείς να πείς πως έχεις) θα κάνει πως δεν ξέρει...
Έμαθα τόσα χρόνια να κρύβομαι γιατί τώρα πρέπει να μιλήσω?συγνώμη αλλά εγω δεν πάω με το ρεύμα δεν έμαθα έτσι...μιλάω όποτε και αν θέλω...κάνω οτι εγώ θεωρώ σωστό...
Όταν κάποιοι εδώ και αίωνες προστατεύουν δεν θα μπούν στην διαδικασία να εξηγήσουν τι προστατεύουν...ποτε...γιατί....απλά θα κάνουν αυτό που μπορούν...
Συγνώμη αν ακούγομαι κάπως...αλλά πραγματικά δεν νομίζω πως όλα είναι τόσο απλά....θες να γνωρίσεις μια αλήθεια που δεν θα μπορέσεις να δεκτείς όχι γιατί δεν έχεις το μυαλό να την καταλάβεις αλλά γιατί ο νούς ο ανθρώπινος δεν μπορεί να την καταννοήσει σωστά...
Όλα παρερμηνεύοντε...όλοι καταννοούν αυτά που μπορούν γιατί εμείς να τους χαλάσουμε την πραγματικότητα που θέλουν να έχουν και μπορούν να δεκτούν?
Και βέβαια θέλω να βοηθήσω και βέβαια είμαι πάντα έτοιμη...αλλά ποιος μπορεί να καταννοήσει τον πόνο όλων αυτών που είναι στην πρώτη γραμμή?και όχι γιατί τους έβαλαν αλλά γιατί ήθελαν να είναι εκει?
Περίμενα μια αλλαγή απο τους ανθρώπους αλλά απογοητεύμαι...περιμένουν την αλλαγή απο εμας...νομίζουν πως η αλλαγή θα είναι αν μάθουν κάτι παραπάνω...αλλά η αλλαγή πρέπει να γίνει μέσα τους...
Δεν είμαστε εδώ για να κάνουμε την αλλαγή σε αυτή την διάσταση είμαστε εδώ για να προφυλάξουμε τις όποιες επιπλοκές στην αλλαγή αυτή...
Είναι τόσο λεπτό το πέπλο πλέον που βλέπεις άνετα...είναι τόσο λεπτό που πλέον "είμαι εδώ" συχνα....
Μακάρι κάποτε οι άνθρωποι να αλλάξουν για να μπορέσουμε κάποιοι να ολοκληρώσουμε αυτό που κάνουμε...ο κύκλος κουράζει....και όσοι έχουμε ξυπνήσει βλέπουμε τα ίδια και τα ίδια....
Είμαι από αυτούς που μου αρέσει να είμαι εδώ για διάφορους λόγους ίσως επειδή τελικά το ανθρώπινο είδος μου κέρδισε ένα μέρος της ψυχής μου αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θέλω να είμαι εδώ για άλλους αιώνες....
Σας αγαπώ αλλά θέλω να γυρίσω πίσω μόνιμα...με περιμένουν πολλά...