Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου...
Και ο Νους... ο Αλχημιστής των Πάντων... και η Αλήθεια, οδηγός!
Είθε στους δρόμους της ουσίας σου να πορευθείς και στα μυστικά απόκρυφα αρχεία της ψυχής σου...Είναι άπειρες οι κατευθύνσεις στο Άπειρο Σύμπαν…Το ταξίδι μαγικό και ατελείωτο…Έχεις πολλά να χαρτογραφήσεις…
Όσο και αν προσπαθώ να σκέφτομαι όμορφα υπάρχουν ώρες που σκέφτομαι άσχημα...
Και όσο και εαν θέλω να φύγω απο εδω ξέρω πως αυτό δεν θα γίνει....γιατι απλά πρέπει να είμαι στο πόστο μου...και το πόστο μου είναι εδώ....και όσο περνάει ο καιρός και θυμάμαι σκέφτομαι......μόλις πριν λιγο μπήκε 11/11/11 και εγώ έκανα άσχημες σκέψεις......
...........μακάρι όλοι να δείχναμε αυτό που είμαστε χωρίς φόβο....μακάρι όλοι να ξύπναγαν.....μακάρι να ήμουν εκεί.....μακάρι να ήμασταν όλοι "καλά"........μακαρι....
kirka
Ηλικία : 38 Τόπος : Athens Ημερομηνία εγγραφής : 08/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 93
Εκεί-εδώ σε αυτό το σκοτεινό δωμάτιο ..που ούτε χώρος ούτε χρόνος ούτε βέβηλη ομιλία το αγγίζουν,,,
Ένα μυστηριώδες φώς αποκαλύπτει μια χαραγμένη επιγραφή στα τοιχώματα του…
ΓΝΩΘΙ Σ΄ ΑΥΤΟΝ
Το σκοτάδι και το φώς σε τέλεια αρμονία για τον σκοπό...
Αυτή η υπέροχη δυάδα που μέσω των αέναων αλλαγών της μας διδάσκει και μας εξελίσσει διαρκώς… Δημιουργώντας παράλληλα έναν μοναδικό και πανέμορφο ζωντανό πίνακα που αναλογεί στον δρόμο της κάθε ανομοιότητας …
Ακριβώς σαν τις υπέροχες εικόνες που όλες εσείς οι μοναδικές ,ανόμοιες και άρα πανέμορφες υπάρξεις επιλέξατε να βάλετε για συντροφιά στο συγκεκριμένο θέμα…
Σε συγχαίρω και προσωπικά σε ευχαριστώ για την επιλογή του σκοτεινού δωματίου ως θέμα ILIA!!!!
Γιατί είναι βέβαιο πως με την επί-σκεψη μας στο σκοτεινό δωμάτιο όλοι μας θα βγούμε πιο δυνατοί!!!
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τον χώρο τον χρόνο και την δυνατότητα που μου δώσατε για να εκφραστώ!!!
ilia
Ηλικία : 40 Ημερομηνία εγγραφής : 08/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 1946
Την βροχή την αντέχω και μπορώ να την αντιμετωπίσω έστω και μόνη μου...έχω αντέξει πολλές βροχές...απλά όμως θέλω λιγο να ξεκουραστώ πριν προχωρίσω πάλι και ας βρέχομαι....
angels1
Ημερομηνία εγγραφής : 07/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 1252
Μ έχει πιάσει τώρα το συναισθηματικό μου. Μ έκανε η Αιθηρόη λιμνοθάλασσα από αισθήματα. Σκέφτηκα κι εσένα αμέσως. Ξέρω ότι σ αρέσει. για σένα ομορφιά μου!
ilia
Ηλικία : 40 Ημερομηνία εγγραφής : 08/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 1946