H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου...
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Και ο Νους... ο Αλχημιστής των Πάντων... και η Αλήθεια, οδηγός!

ΑρχικήΦόρουμΣύνδεσηΕγγραφή
Είθε στους δρόμους της ουσίας σου να πορευθείς και στα μυστικά απόκρυφα αρχεία της ψυχής σου... Είναι άπειρες οι κατευθύνσεις στο Άπειρο Σύμπαν… Το ταξίδι μαγικό και ατελείωτο… Έχεις πολλά να χαρτογραφήσεις…

Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!!

Πήγαινε κάτω 
+17
15katerina
ΑΓΓΕΛΙΚΗ
markos
Αθάνωρ
Αιθηρόη
spathi
ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
elgr
ilia
ioessa
anarhos
leontas
princess4
trias
Nenya
desper !!!
maggisoula
21 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
maggisoula

maggisoula

Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2011
Αριθμός μηνυμάτων : 3634

Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 4 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!!   Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 4 Icon_minitimeΠαρ 1 Μαρ - 11:46:46

ilia έγραψε:
Εγώ είπα πως δεν θα μιλήσω γιατί ήδη μίλησα κ είπα την αποψή μου...αλλα όλοι συνεχίζατε το θέμα...όποτε και να μιλήσω έχει σημασία??????Σας αφήνω να ξεθυμάνετε....
"Κι εσύ ίλια τι κάνεις περιφέρεσαι κι όλο δε θα μιλ΄΄ησω και δε θα μιλήσω ε αν δε θες να μιλήσειος τι το λες; Μη λες καθόλου! Μια φωνή βαθιά στο δάαααααασος! Μπάχαλο γίναμε εδώ μέσα!!!!! " ...
απλά θέλω να πιστεύω πως αυτό το είπες μέσα στα νεύρα σου γιατί αν το εννοούσες τότε απλά δεν με ξέρεις..........
Δηλαδή τι?όποιοι είμαστε ήρεμοι ακόμα πρέπει να αρχίσουμε και εμείς???

Εννοείται οτι το πα στα νεύρα μου αλλά το χα και μέσα μου όμως! Νεύρα ξενευρα κι εσύ με ξέρεις και δε λέω κάτι αν δε το χω σκεφτεί. Μα περνούσες.....βλέπω αλλα δε μιλάω.......παρατηρώ αλλα δε μιλάω......και κουβέντες στο γύρω γ'υρω. Το δικο μας ηταν γρίφος αλλα το δικο σου οκ; δεν το πες εσύ αυτό αλλα λεω για τους άλλους που μας τα χωναν πριν. Κι εκεί που γινότοταν μπάχαλο π'ερασες εσύ πάλι με το.....βλέπω αλλά δε μιλάω. Ε μου γύρισε το μάτι. Τι βλέπεις καλη μου τι δε λες; εσύ μπορείς να με καταλάβεις; την ωρα του καυγα δε μπορώ να δω αν ανθισαν τα χαμεμηλα! Σα τη κόρη μου σφαζομαστε στο σαλ'ονι και περνάει να πάει στη κουζίνα και πετάει την ατ'ακα της χωρίς να μας κοιτ'αει βάζει νερό και φεύγει. Τανια μαριχουανα στοπ! Πλακονοντουσαν στη γειτωνιά και περναγε ο εφημεριδοπόλης! ΚΙ ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΟ ΚΑΥΓΑ! Αλλα με βλέπεις τσακονομαι και μου λες βλέπω αλλα δε μιλάω; πες μου Αριστέα το και το και σκάσε! Κι αλλωστε επειδή σε ξέρω τα πήρα. Δε είσαι απ αυτές που μασαν τα λόγια τους. Στα πρώτα σου μηνύματα μου πες Αριστέα ήρθα πάνω στην ωρα κι αστο το χω! Δε σε γνώρισα πριν μερικές μέρες.εσύ δε καταλάβαινες χρίστο γιατί ακριβ'ως είσαι αυτή που σαι. Μμμμμμ........οχι τώρα που το πα αυτό έχεις κι ενα δίκιο προσπαθουσες να κόβεις και τις κατρακυλες!.........ναι εδώ παω πασο. Αλλα δε μπορώ να πω ψ'εματα γυρισε το μάτι μου εκεινη τη ωρα κι οχι καταλαθος και μόνο από νεύρα. Δε γίνεται τώρα να τ αλλάξω και να πω αλλα νταλλα αφου τσατιστηκα. Κι εσυ τι κανεις τώρα; επειδή είπα εγω εσυ θες να φύγεις; Οτι θες κανε. Εγω πάντως την ilia που ξέρω και την αγαπαω και τη σέβομαι. Είπα δε θέλω να φύγει κανείς εκτός απ τ αλλα δυο που χεστηκα μη τα λέμε πάλι. Ούτε παρακαλαω ούτε αναγκαζω κανέναν. Κι εσύ με ξερεις. Κι οταν αγαπαω κάτι δεν ξεαγαπαω! Και δε παίρνω πισω πραματα. Μια αγκαλιά μεγάλη από μένα κι οτι θες αποφασίζεις εσύ.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
maggisoula

maggisoula

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!!   Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 4 Icon_minitimeΠαρ 1 Μαρ - 11:54:34

ladosifa έγραψε:
Αριστέα μου το δηλώνω ανοιχτά πως κρατάς κομμάτι της καρδιάς μου το οποίο με πονά που σε πόνεσε.
Όμως, πάντα θα είμαστε εδώ μαζί να φανερώνουμε τα όσα μέσα μας υπάρχουν.
Δεν φοβάμαι να σας δείξω τι με ενοχλεί γιατί έχω πίστη στην φιλία.
Δεν φοβάμαι το τι θα φανεί στα μάτια αυτών που παρακολουθούν,αντιθέτως,να δουν θέλω πως όλες τις δοκιμασίες ατρόμητα,φανερα και μέσα απο το τσαλάκωμα τις περνάμε.
Σε ότι λάθος έχω κάνει θέλω να το δω εδώ,να το δουν όλοι και να με διορθώσω.
Θέλω αν είναι επιθυμητό να εξηγηθεί ο τρόπος μας και αυτό που διέκρινα οτι φαίνεται κι ας μην είναι έτσι...Γνωρίζω οτι αδίκησα αλλά θέλω να δείξω τι βγαίνει..
Δεν κρύβω επίσης οτι χώρο ιδιαίτερο έχω για κάποια άτομα,κάποια απο τα οποία σήμερα φώναξα,όμως ο ναος είστε όλοι και χώρος υπάρχει για όλους,στον ναο δεν υπάρχουν ιεραρχίες όπως ειπώθηκε πρόσφατα,δεν υπάρχουν ομάδες...
Φιλίες πιο ξεχωριστές ναι....ιδιαίτερες συζητήσεις ναι...δέσιμο ναι..
Δεν παίζει κάτι απο πίσω..οτι βλέπετε εδώ και στο εδώ κάτι έγινε..

Δεν επέλεξα τον προσωπικό μου χώρο αυτήν την φορά,τα πμ,γιατί ευθύνομαι για το άπλωμα της κατάστασης και ευθύνομαι που θύμωσα μαζί σας.
Ήθελα να το φέρω στο φως γιατί ήταν κάτι δικό μου άσχημο...

Η κάθαρση του ναού ξεκινά απο τα ίδια τα μέλη του.
Λερώθηκα...
οχι άλλο φόβο,προκατάληψη,υποψίες..πάντα θα υπάρχει κάποιος τριας...και πάντα θα υπάρχει το θεραπευτικό πυρ που εξαγνίζει.

Κι εσύ δε χρειάζεται να δηλ'ωσεις τίποτα! Καλά έκανες και ξ'ερω οτι δε θα λεγες κάτι άλλο απ αυτό που σκεφτηκες. Γι αυτό και σ αγαπαω πολυ στο πα!! Μηλοπεταματου! οταν τα πετας δε λυπασαι ούτε μήλα ο'υτε κεφάλι!
maggisoula

maggisoula

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!!   Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 4 Icon_minitimeΠαρ 1 Μαρ - 13:16:16

elgr έγραψε:
Δεν σας κρύβω ότι μέχρι ένα σημείο έμεινα άναυδος. Από εκεί και μετά ήμουν σ αυτούς που γέλαγαν, και γέλαγα γιατί ήταν τόσο παιδιάστικα κάποια μου είπες, σου είπα, είμαι, δεν είμαι κ.τ.λ. Μετά καθώς το συνεχίζατε βλέποντας την τροπή και τις αφορμές που δίνατε σε άτομα σαν τον trias και τον angelo, έμεινα πάλι άναυδος κι αναρωτιόμουν "μα δεν βλέπουν τι κάνουν"; Και δεν έχει άδικο η ilia.

Αλλά maggisoula με την τελευταία σου ανάρτηση με τάπωσες. Σου βγάζω το καπέλο! Έχεις ποιότητα κορίτσι μου αλλά δεν το έχεις δει. Ακέραια στα πιστεύω σου, αληθινή στις φιλίες σου, τίμια με τον εαυτό σου, και με κότσια στις αδυναμίες σου.

Σε παραδέχομαι! Πάρ' όλο που είσαι ασυγκράτητη ώρες ώρες, τελικά είσαι αυθεντική. Δεν έχεις φοβηθεί να τσαλακώσεις τον εαυτό σου. Ήθελα να σε υποστηρίξω φανερά, γιατί δυστυχώς εσύ εκτέθηκες περισσότερο απ όλους. Μια τέτοια φίλη θα την ήθελα. Και να μη γδυθείς δεν χρειάζεται, χα χα! Ακόμα και στο θυμό σου βγάζεις γέλιο.

Νομίζω ότι όσες διαφορές κι αν φαίνεται να έχετε, είμαι βέβαιος ότι τίποτα δεν μπορεί να κλονίσει τον aorato nao. Εδώ υπάρχει ένα ισχυρό συστατικό. Είμαι σίγουρος. Τέρμα τα γέλια λοιπόν από μένα τουλάχιστον. Συνεχίζω και πάλι να σας σέβομαι. ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ! Όπως είπατε κι όπως ξέρετε.

Σ ευχαριστώ πολύ αλλα όλοι εκτεθ'ηκαμε ακόμα κι αυτοί που δε μίλησαν καθ'ολου. Εχουμε και καλά και κακ'α. Ο καλός σου βγάζει το καλό απο μ'εσα σου κι ο κακ'ος το κακό......οι καλοί καπετανα'ιοι στη φουρτουνα φαινονται δεν είπες; βηρα τις άγκυρες και πάλι!
anarhos

anarhos

Κριός
Ημερομηνία εγγραφής : 08/03/2011
Αριθμός μηνυμάτων : 639

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!!   Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 4 Icon_minitimeΣαβ 2 Μαρ - 18:05:37

ladosifa έγραψε:
Δεν μου άρεσε αυτό που έγινε χθες,τουλάχιστον αυτό που κατάλαβα οτι έγινε.
Θύμωσα πάρα πολύ.
Όταν συμβαίνει κάτι καθένας επιλέγει το πως θα το αντιμετωπίσει,επέλεξα να φέρω αυτά που φαίνονται στον ναό,αναρτήσεις και λόγια δημόσια αναρτημένα.
Στήθηκε ένας καθρέπτης των λέξεων και των προθέσεων,ενός συγκεκριμένου ατόμου.
Ο δικός μου τρόπος ήταν να έχει την δυνατότητα να απαντήσει ανοικτά,να εξηγήσει.
Αν σε αυτόν κάποιοι κοιτάξατε το είδωλό σας,δεν ευθύνομαι γιαυτό,με εξέπληξε και με πρόσβαλε και με έθεσε σε αμφιβολίες.Δεν στέκομαι και δεν κρατώ τίποτα μέσα μου,όλες οι επιδράσεις είναι και παραμένουν επιφανειακές,περισσότερο δεν διεισδύουν,παρόλα αυτά το τι μου αρέσει και τι όχι,είναι δικός μου λογαριασμός.
Δεν έχω σκοπό να αγιάσω ούτε να είμαι τέλεια γιατι το τέλειο φέρει το τέλος κι έχω ακόμη δρόμο να μαθαίνω.
Αντιδρώ στις απειλές σε όποιον και να απευθύνονται και για μένα ποτέ δεν απευθύνονται σε ένα μόνο άτομο μιας και πλανιέται στον χώρο.
Στο προκείμενο τώρα...το ''αρκετά'' με πόνεσε και με θύμωσε κι ας είναι και απο τον τριας.
Κάντε ότι θέλετε ο καθένας,αλλά απο την στιγμή που θα μου υποδείξει κάποιος τον τρόπο που περιμένει να αντιδράσω,οφείλω να του θυμίσω και τον δικό μου.
Αν κάτι δεν σου αρέσει οι επιλογές πολλές.
Προτιμώ να βρίσω,να ειρωνευτώ,να ξεφτιλιστώ και να ξεπέσω σαν εικόνα και επίπεδο με τον κάθενα που έχω πρόβλημα αν είναι να βγει κάτι.
Προτιμώ να αγνοήσω.
Προτιμώ να παίξω κι όταν θα παίξω λογαριασμός δικός μου.Τον ρόλο του ανέμελου που σκορπά ζημιές και έρχονται τα αρσενικά να καθαρίσουν δεν τον παίζω όμως.
Απομακρύνω την θέση μου απο αυτό.
Αναλαμβάνω τις δικές μου ευθύνες και τα χρεωστικά.
Και εκει πάει το πασας στα Γιαννενα..επιλογή δική σου,ξεκαθαρίζω οχι δική μου.
Δεν το χω να καθαρίζει κανεις για μενα,ούτε προστάτες θέλω.
Μπορεί να παίζαμε πεντόβολα στην αρχαία Σπάρτη,αλλά σε αυτήν την ζωή σας γνωρίζω και με γνωρίζετε τώρα.Και αυτό το τώρα δεν δίνει και πολλές δυνατότητες,υστερώ στην οικειότητα αυτή και δεν ήταν ποτέ δική μου ανάγκη.
Εστιάζετε πολύ στην προστασία της Αιθηρόης και του ναου.
Για μένα αν κάτι χρειάζεται προστασία είναι οι εδω γύρω μας.
Προστασία και όρια είπα ναι,ξερίζωμα ποτε και σε κανέναν γιατί όλοι έχουν λογο ύπαρξης σε αυτήν την πλάση και δεν έχουμε το δικαίωμα...κι αυτό το λεω ακόμη και για όσους θα ήθελα να μην τους είχα στην ζωή μου,για όσους θα ήθελα να ήταν μακριά μου,αγία δεν είμαι,θυμώνω και οργίζομαι.
Τι καταφέρατε με το ''αρκετά'';Τι βλέπω εγώ και πείτε μου το λάθος.
Χειρότερα τα κάνατε για μένα και εξηγώ το γιατι.
Αναρχε έχεις δηλωσει ανοιχτά το παρελθόν σου,Λέωντα δεν σε γνωρίζω απο εδώ απο τα γραπτά σου,δεν σε ξέρω,φαίνεται όμως οτι είστε φίλοι σε όλους.
Φαίνεται και ο κάθε τριασαγγελος τι είναι και τι κάνει.
Αφού λοιπόν αυτά φαίνονται,η εντύπωση που βγήκε ήταν οτι κάνατε κάτι σχετικό με τα εργαλεία που γνωρίζετε εκατέρωθεν.Το καλησπέρα και το αρκετά αρκούσε να βάλει τις σκέψεις εκείνες για το τι θα μπορούσε να είχε γίνει.Προκλήθηκε για μένα φόβος,δεν ακολουθούμε όλοι εδώ τους ίδιους δρόμους πραγμάτωσης και ο συγκεκριμένος πάντα εγείρει φόβο και απειλή.
Επίδειξη δύναμης;Οριοθέτηση χώρου;
Δεν μου άρεσε φίλοι μου,προτιμώ το ρινγκ...Θα μου πεις,με τα ίδια όπλα πολεμάς,δεν ξέρεις κτλ,ναι αλλά και πάλι δεν..δεν..
Το όποιο κακό,όσο ισχυρό κι αν είναι,υπάρχει μια περίπτωση μέσα του κάτι να φωνάζει για βοήθεια,εδω είναι φόρουμ που εκφράζεται η ουσία κυρίως απο τον λόγο...όποιος κι αν είναι αυτός ο λόγος ακόμη και άσχημος,επίσης υπάρχει και η σιωπή.
Το όποιο κακό φέρει στην επιφάνεια και τα δικά μας αντίστοιχα κακά σημεία και μας βοηθά.
Φέρει την ανάγκη για προστασία στους γύρω μας,αναδεικνύει και τα όμορφα στοιχεία μας.
Ο εξάψαλμος αυτή την φορά είναι σε αυτούς που αγαπώ πολύ...όλα όμως πρεπει να τα λέμε κι αν κάνω λάθος,εδω είμαι να τα ακούσω.

Η ασπίδα δεν επιτίθεται. Αυτό που κατάλαβες και που δεν γινόταν, θα ήταν πολύ μεγάλο λάθος. Δίκαια αντέδρασες αφού έτσι το κατάλαβες. Εδώ μέσα κανείς δε μπορεί να βλάψει κανέναν με απειλές και κατάρες, κι ότι άλλο περίεργο, γίνονται χορταράκι άκακο. Το έχει φροντισμένο.
anarhos

anarhos

Κριός
Ημερομηνία εγγραφής : 08/03/2011
Αριθμός μηνυμάτων : 639

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!!   Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 4 Icon_minitimeΣαβ 2 Μαρ - 18:09:42

elgr έγραψε:
Δεν σας κρύβω ότι μέχρι ένα σημείο έμεινα άναυδος. Από εκεί και μετά ήμουν σ αυτούς που γέλαγαν, και γέλαγα γιατί ήταν τόσο παιδιάστικα κάποια μου είπες, σου είπα, είμαι, δεν είμαι κ.τ.λ. Μετά καθώς το συνεχίζατε βλέποντας την τροπή και τις αφορμές που δίνατε σε άτομα σαν τον trias και τον angelo, έμεινα πάλι άναυδος κι αναρωτιόμουν "μα δεν βλέπουν τι κάνουν"; Και δεν έχει άδικο η ilia.

Αλλά maggisoula με την τελευταία σου ανάρτηση με τάπωσες. Σου βγάζω το καπέλο! Έχεις ποιότητα κορίτσι μου αλλά δεν το έχεις δει. Ακέραια στα πιστεύω σου, αληθινή στις φιλίες σου, τίμια με τον εαυτό σου, και με κότσια στις αδυναμίες σου.

Σε παραδέχομαι! Πάρ' όλο που είσαι ασυγκράτητη ώρες ώρες, τελικά είσαι αυθεντική. Δεν έχεις φοβηθεί να τσαλακώσεις τον εαυτό σου. Ήθελα να σε υποστηρίξω φανερά, γιατί δυστυχώς εσύ εκτέθηκες περισσότερο απ όλους. Μια τέτοια φίλη θα την ήθελα. Και να μη γδυθείς δεν χρειάζεται, χα χα! Ακόμα και στο θυμό σου βγάζεις γέλιο.

Νομίζω ότι όσες διαφορές κι αν φαίνεται να έχετε, είμαι βέβαιος ότι τίποτα δεν μπορεί να κλονίσει τον aorato nao. Εδώ υπάρχει ένα ισχυρό συστατικό. Είμαι σίγουρος. Τέρμα τα γέλια λοιπόν από μένα τουλάχιστον. Συνεχίζω και πάλι να σας σέβομαι. ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ! Όπως είπατε κι όπως ξέρετε.

Συμφωνώ σε όσα γράφεις φίλε μου. Και δεν χρειάζονται τα γέλια. Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Γι αυτό.
????????
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!!   Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 4 Icon_minitimeΣαβ 2 Μαρ - 20:42:34

spathi έγραψε:
Λυπάμαι που έλειπα τόσο καιρό! Δ πιστεύω σ αυτά που διαβάζω! Άγγελε κ εγώ απ τ παλιό ναό είμαι. Λογικά θ μ θυμάσαι. Μου είχες γράψει κ στον αγγελιοφόρο. Κ έχεις θράσος η όλα αυτά τ κάνεις επίτηδες γ εντυπώσεις η γ ν κάνεις τ πλάκα σου. Γιατί θυμάμαι καλά ν μου ζητάς ν μιλήσω στην Αιθηρόη γ ν επικοινωνήσει μαζί σου, γ ν σ βοηθήσει, γιατί ήθελες ν αυτοκτονήσεις, γιατί όλοι οι άνθρωποι σου έκαναν κακό κ στα πήραν όλα, κ σ έκαναν ν αρρωστήσεις κ κάτι τέτοια. Θυμάσαι; Είδα μεγάλη ομοιότητα μ αυτά που έγραφες αλλού.

Και ταυτόχρονα στο ναό έλεγες πως είσουνα κάτι σαν άγγελος κ είχες τρόπους γ ν βοηθήσεις όσους είχαν διαφόρων ειδών προβλήματα. Ούτε κ τότε θυμάμαι ν σ πήρε σοβαρά κανείς. Απορώ πως δ τ θυμάστε οι παλιοί.

Γι αυτό κ δ ασχολήθηκα τότε μ σένα. Απλά σκέφτηκα ότι περνούσες τ ώρα κάνοντας πλάκα από μοναξιά, όπως τόσοι κ τόσοι σε φόρουμ. Ούτε είχες δείξει αυτό τ χαρακτήρα. Εδώ όμως καταλαβαίνω άλλο.

Είναι πολύ κακό ν χρησιμοποιείς τ αισθήματα τ άλλων. Κ βρες τ θάρρος κ δες τι φταίει που είσαι στη κατάσταση αυτή. Ρίχνεις συνέχεια τ ευθύνη σ άλλους. Δ είναι τυχαίο που έμεινες μόνος. Αν βέβαια ισχύει κ δ δουλεύεις τ πάντες.

Μιλάς γ αστυνομίες κ μηνύσεις, κ ένα σωρό άλλα κ μ πλάγιους τρόπους προσπαθείς ν κάνεις τ άλλους ν φοβηθούν. Μ πλάγιους τρόπους απειλείς. Συνέχεια όμως! Νομίζεις ότι είσαι τόσο έξυπνος κ πονηρός; Τ ξέρεις ότι δ υπάρχει πιο χυδαίο πράγμα απ αυτό που κάνεις; Ξέρω ότι τ καλύτερο θ ήταν ν μην ασχοληθώ καθόλου. Αλλά δ έχω τ δύναμη ν αντισταθώ στ αρνητικά αισθήματα που δημιουργείς. Δ γίνεται ν μην υποστηρίξω ανθρώπους π εκτίμησα κ αγαπώ κ συνέχεια τους προσβάλλεις. Ούτε γίνεται ν μην υποστηρίξω την Αιθηρόη που αγαπώ πάρα πολύ κ ας μην τ αρέσει αυτό. Μπορεί ν τρέφεσαι απ αυτό που κάνω. Δ πειράζει. Έχω τόσα φάρμακα μέσα μου, που ίσως βοηθηθείς κ εσύ.

file mou exeis dikio se ola stamatao edo tin kouveda den me pernei pleon afoson irthes kai esy tromaksa den mporo tora pooooo ti kako me vrike,kai sto leo evgenika min me prokalis na mpo ston server kai paro ta panta oti minima iparxei kai to petakso edo ekso,min kouniese kai min petas malakies,defteron dite pos pesate oloi sas apo to epipedo pou dixnete pos eixate ayto mas dixni pos ena matso malakies poulate se olous kai ayti pou apantisan sto minima pou eixe vgali i aithiroi i proti pou apantisan dixnoun pos den exete aytoelenxo ti mia lete gia xilia dio pou prepei kai apo tin aloi kanete ta antitheta den theli poli noimosini ayto nomizo kai epidi kapoioi den ta vgazoun pera kaloun kai alous na simetexoun apo ti mia plevra to skaip na sizitate amesa kai katopin sinenoisis na stelnete tin tropi ton pragmaton pros tin kateftinsi pou epithimi oi parea reeeee monos sou mporeis oi thes kamia dekaria akomi monos ti mporeis min perneis dinami apo tous alous kai petas tis pipes sou,,kai an iponois na ipnotizo dia mesou tou logou to xarisma ayto to exoun oi eklekti pou dixnoun oti exoun ena kiros oi otidipote.se estila pm odigies ektonosis energias.ante kai ektonosi....kai an thelis mporo na miliso kai kalitera exo plousio leksilogio alaniiii....
trias

Ημερομηνία εγγραφής : 21/11/2011
Αριθμός μηνυμάτων : 40

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!!   Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 4 Icon_minitimeΤρι 5 Μαρ - 12:04:57

Παραφέρθηκα λιγάκι. Αλλά συμβαίνουν αυτά. Αιθηρόη κι εγώ καλωσορίζω την παρουσία σου. Καιρός ήταν να μας κάνεις την τιμή! Κατέθεσα και πάλι την πρόσκληση μου, καθώς επίσης και ερωτήσεις. Δεν είδα να απαντάς. Στο θυμίζω μήπως το ξέχασες η μήπως σου διέφυγε, και δεν τα είδες! Και κάνε μου μια χάρη και μάζεψε τα πρωτοπαλίκαρα σου. Θηλυκά κι αρσενικά! Ιδίως τα αρσενικά! Και δίδαξε τους και τρόπους!
Αιθηρόη
Admin
Αιθηρόη

Ημερομηνία εγγραφής : 28/02/2011
Αριθμός μηνυμάτων : 2443

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!!   Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 4 Icon_minitimeΤρι 5 Μαρ - 18:12:38

Θα ήταν συνετό να ακολουθείς τις συμβουλές που δίνεις… (αυτό σχετικά με τους
τρόπους – σεβασμό). Υποθέτω θα το γνώριζες, εάν ο ρόλος σου ήταν…
διαπραγματευτικός.

Σε ό,τι αφορά όλα τα υπόλοιπα, επίτρεψε μου να μην ασχοληθώ. Το «παιχνίδι»
των λέξεων, μπορεί να έχει ενδιαφέρον και χρησιμότητα για όλους, εφ όσον αποσκοπεί
στην εκγύμναση του μυαλού και την διάνοιξη της αντίληψης.

Κάτι που δεν ισχύει στην προκείμενη περίπτωση.

Αυτά και τίποτε άλλο.-
http://www.aoratos-naos.com
trias

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!!   Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 4 Icon_minitimeΤρι 12 Μαρ - 16:38:38

Ευχαριστώ για την συμβουλή! Μόνο που δυστυχώς δεν είμαι εγώ στις διαπραγματεύσεις. Θα δείξει!
Αθάνωρ

Αθάνωρ

Τοξότης
Ημερομηνία εγγραφής : 22/03/2011
Αριθμός μηνυμάτων : 290

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!!   Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 4 Icon_minitimeΤρι 12 Μαρ - 16:40:20

Έδειξε! Έφευγες;
trias

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!!   Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 4 Icon_minitimeΤρι 12 Μαρ - 16:44:20

Τίποτα δεν έδειξε ακόμα! Ζορό!
Αθάνωρ

Αθάνωρ

Τοξότης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!!   Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 4 Icon_minitimeΤρι 12 Μαρ - 17:00:42

Ναι! Και τώρα που συστηθήκαμε, έφευγες.
ioessa

ioessa

Τόπος : ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Καρκίνος
Αριθμός μηνυμάτων : 1297

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!!   Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 4 Icon_minitimeΤρι 12 Μαρ - 17:02:10

Να με συμπαθάτε , αλλα λυθει στο γελιο !!!!!!!!!!!

Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 4 894006417 Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 4 894006417 Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 4 894006417
ricardo

Έδειξε! Έφευγες;

trias

Τίποτα δεν έδειξε ακόμα! Ζορο

Αχ καλε μου ρικαρδο εχουμε ακομα πολλα να δειξουμε και να μας δείξουν !!!!!!!!!!!

trias

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!!   Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 4 Icon_minitimeΤρι 12 Μαρ - 17:04:14

Α καλά! Ο ένας πιο τρελός απ τον άλλον! Να σας χαίρεται! Δεν έχω διάθεση απόψε. Έχουμε πιο σοβαρά πράγματα. Έτσι Αιθηρόη; Που δεν μας καταδέχεσαι! Θα τα πούμε.
ioessa

ioessa

Καρκίνος

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!!   Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 4 Icon_minitimeΤρι 12 Μαρ - 17:05:28

Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 4 2473281379 Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 4 2473281379 Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 4 2473281379 Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 4 2473281379
Αθάνωρ

Αθάνωρ

Τοξότης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!!   Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 4 Icon_minitimeΤρι 12 Μαρ - 17:09:55

Τρελός. Μ αρέσει, έτσι να παίρνουμε τα ίσα μας σιγά σιγά. Στο καλό και καλή αργοσχολιά!
Το γέλιο είναι μια χαρά ξόρκι αγαπητή μου και γλυκιά ioessa! Χαίρομαι λοιπόν. Α! Και χαίρομαι για την γνωριμία και πρώτη επαφή. Ζορό!
Αθάνωρ

Αθάνωρ

Τοξότης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!!   Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 4 Icon_minitimeΤρι 12 Μαρ - 17:13:09

Γέλα! Μ αρέσει! Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 4 14724201 Κανένας τριάς δε θα μας χαλάσει την διάθεση. Τριάς! Γιατί όχι; Ποτέ δεν πάνε μόνοι τους αυτοί. Τρεις ίσον κανείς. Τριάς!
ioessa

ioessa

Καρκίνος

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!!   Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 4 Icon_minitimeΤρι 12 Μαρ - 17:14:57

Παντως με κανεις και γελάω και δε σε κανω πλακα σοβαρολογω!
Εκει που νομιζεις ότι κατι κανεις τσουπ να και η πατατα!!!
καταλαβαινεις τριας !
αυτα τα λες με τα απο σκεψη η σου βγαινουν ετσι αυθορμητα ? Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 4 2473281379
οπως και να εχει να εισαι καλα !!!!
απο την μερια μου σε ευχαριστω με εκανες και γελασα !!!

desper !!!

desper !!!

Ταύρος
Ημερομηνία εγγραφής : 03/09/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 239

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!!   Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 4 Icon_minitimeΤρι 12 Μαρ - 17:16:01

ricardo έγραψε:
Τρελός. Μ αρέσει, έτσι να παίρνουμε τα ίσα μας σιγά σιγά. Στο καλό και καλή αργοσχολιά!
Το γέλιο είναι μια χαρά ξόρκι αγαπητή μου και γλυκιά ioessa! Χαίρομαι λοιπόν. Α! Και χαίρομαι για την γνωριμία και πρώτη επαφή. Ζορό!

Richardo καλησπέρα σου
Δεν θέλησα ποτέ να μπω σ αυτό το τρυπάκι,
γιατί διαφωνώ κάθετα με τον τρόπο της αντιπαράθεσης…

Ο δικός μου τρόπος σ αυτές τις περιπτώσεις, είναι ο...
χαααα χαααα χαααα
τερε τερε τερε
χαααα χαααα χαααα

Αλλά συμφωνώ και με τον τρόπο της Αγγελικής

τστστσ τστστσ τστστσ
ioessa

ioessa

Καρκίνος

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!!   Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 4 Icon_minitimeΤρι 12 Μαρ - 17:19:21

Χαρηκα ricardo Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 4 894006417 Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 4 894006417 Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 4 894006417
πολλα ταξιδια σου ευχομαι !!!!!!!!!!!!!!!!
maggisoula

maggisoula

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!!   Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 4 Icon_minitimeΤρι 12 Μαρ - 17:27:16

Ααααα! Ρε ricardo εσύ μ αρέσεις! Που σουν κρυμ'ενος εσύ;;; χααχαααα!
Αθάνωρ

Αθάνωρ

Τοξότης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!!   Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 4 Icon_minitimeΤρι 12 Μαρ - 17:32:58

desper φίλε μου, όπως ξέρει κι όπως μπορεί ο καθένας. ioessa να είσαι καλά για τις ευχές! Από ταξίδια άλλο τίποτα! maggisoula κι εσύ μ αρέσεις, κι ευκαιρία να στο πω τώρα επιτέλους!
maggisoula

maggisoula

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!!   Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 4 Icon_minitimeΤρι 12 Μαρ - 17:39:15

Επίσης! Κοίτα μη μας χαθείς! Εδώ να σαι! Ρε τον Ζορό! Ααχχ μ αρ'εσεις!
Αθάνωρ

Αθάνωρ

Τοξότης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!!   Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 4 Icon_minitimeΤρι 12 Μαρ - 17:41:18

Βρήκε ο γύφτος την γενιά του μήπως; Χιούμορ κάνω. Σ ευχαριστώ πάντως Αριστέα!
maggisoula

maggisoula

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!!   Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 4 Icon_minitimeΤρι 12 Μαρ - 17:42:39

χαχα βρε μ αρέσεις σου λέω!!!

Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 4 από 7Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου... :: ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ :: ΜAGGISOULA :: ΝΑ ΓΕΛΑΣΩ Ή ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΩ;-
Μετάβαση σε: