H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου...
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Και ο Νους... ο Αλχημιστής των Πάντων... και η Αλήθεια, οδηγός!

ΑρχικήΦόρουμΣύνδεσηΕγγραφή
Είθε στους δρόμους της ουσίας σου να πορευθείς και στα μυστικά απόκρυφα αρχεία της ψυχής σου... Είναι άπειρες οι κατευθύνσεις στο Άπειρο Σύμπαν… Το ταξίδι μαγικό και ατελείωτο… Έχεις πολλά να χαρτογραφήσεις…

Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!!

Πήγαινε κάτω 
+17
15katerina
ΑΓΓΕΛΙΚΗ
markos
Αθάνωρ
Αιθηρόη
spathi
ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
elgr
ilia
ioessa
anarhos
leontas
princess4
trias
Nenya
desper !!!
maggisoula
21 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Αθάνωρ

Αθάνωρ

Τοξότης
Ημερομηνία εγγραφής : 22/03/2011
Αριθμός μηνυμάτων : 290

Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 6 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!!   Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 6 Icon_minitimeΣαβ 30 Μαρ - 15:27:11

Εκεί που ενώνεται φως και σκοτάδι, είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις που αρχίζει το ένα και που τελειώνει το άλλο. Κι εκεί ακριβώς είναι που γίνονται πάντα οι μάχες. Εκεί κρίνεται η δύναμη του ενός ή του άλλου.

Λίγο φως, λίγο σκοτάδι υπάρχει σε όλους. Υλικό του Κόσμου. Όχι, δεν απαντώ στα σχόλια. Σκέψεις, και τίποτα άλλο.

ΑΓΓΕΛΙΚΗ προφανώς την απάντηση που ψάχνεις δεν θα την πάρεις από κάποιον που υποστηρίζει το έργο του φωτός. Σ αυτό χρειάζεσαι κάποιον σαν τον trias. Αυτή ακριβώς την άποψη εκφράζει εδώ μέσα.
Αν και δεν έχει απάντηση. Αυτή την πλευρά δύο πράγματα την κινητοποιούν. Η πείνα για σκοτεινή δύναμη, και το τυφλό ένστικτο για το πρώτο. Έτσι είναι φτιαγμένο. Δεν το κρίνω αυτή τη στιγμή. Περιγράφω.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ

Τόπος : ονειροχωρα
Ημερομηνία εγγραφής : 02/08/2011
Αριθμός μηνυμάτων : 668

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!!   Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 6 Icon_minitimeΣαβ 30 Μαρ - 15:59:46

Έτσι!
Σε όλα!
thenks
ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!!   Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 6 Icon_minitimeΣαβ 30 Μαρ - 16:18:05

Μαγισσουλα αυτό τώρα το διαβασα!
Ούτε κουδούνια κρεμαν ν ακούγονται όπου παν ο'υτε σε δείχνουν με το δάχτυλο ούτε ανάβουν προβολε'ις πάνω σου. Σε πιάνουν απ το χεράκι σε χαιδευουν στον ώμο και σου λ'ενε με γλυκιά κρυσταλενια φωνη.......ελα παμε............μη φοβάσαι......μπορείς.......δες τι ομορφος που σαι και πόσα μπορείς....Δε σου λένε κοίτα μένα αλλά σου λένε κοίτα εσένα
Τελεια η περιγραφή σου...
Αυτό ακριβώς...
Αναρωτιέσαι (γενικά μιλώ) και λες
Η στραβό είναι ο γιαλός η στραβά αρμενίζουμε!
Πολλές τυμπανοκρουσίες βρε παιδί μου, πολύ το"φαίνομαι", το εγώ φαίνομαι, κάνω κτλ...και τόσο έντονη η αίσθηση πως η υποτιθεμένη φώτιση συμπεριλαμβάνει ένα ελαφρύ έως και βαρύ μπορώ κάποιες φορές να πω...."ψωνισμα".
Συγχωρέστε με που γίνομαι κακιστρο και".κατηγορώ"η μαλλον κριτικάρω!
Τώρα ladosifa, πες ότι θες, θα έχεις δίκιο, είμαι είμαι, το ξέρω...
Αλλά καπου εκεί είναι που λέω Όπα !
Μην και στραβά αρμενίζω;
Οκ, τώρα το προκοψα το θέμα...
Τελειώνω εδώ για να μην το ξεχειλωσω τελείως...
Α,Αθανωρ!
Σε ότι είπες ναι!
Ακριβώς έτσι.
Η απορία μου (η ενδιαφέρον η περίεργια, όπως θες πες το) δεν θα απαντηθεί προφανώς, κρίμα.
ηλιος hh
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!!   Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 6 Icon_minitimeΔευ 1 Απρ - 9:14:47

ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!!   Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 6 Icon_minitimeΔευ 1 Απρ - 16:12:37

Ηλιοδωρε πολύ ενδιαφέρον το βίντεο!
Ξεκινώντας λοιπον να παρακολουθώ σχετικά βίντεο απέκτησα αυτές τις απορίες -σκέψεις...
Είναι η διαχωριστική γραμμή μεταξύ καλού-κακού τόσο δυσδιάκριτη όταν σκεφτείς λίγο περισσότερο οσα λέγονται-γράφονται για το θέμα φως-αφύπνιση...
Αυτό που αναφέρεται ως κάποιου είδους συνωμοσία, οι σκοτεινοί άγγελοι που παρουσιάζονται ως άγγελοι του φωτός...
Το σκέφτομαι και έχω την εντύπωση ότι κάποιες φορές μπορεί να συμβαίνει χωρίς την πρόθεση...
Ίσως κάποιοι άνθρωποι πλανώνται από την ίδια τους την ανάγκη για φώτιση και εξέλιξη...
Τι θέλω να πω...
Πιστεύω ότι φως-σκοτάδι, καλό-κακό υπάρχει μέσα στον κάθε ένα μας.
Προσπαθώντας να ξεχωρίσουμε αυτά τα δύο βλέπομε ότι δεν είναι τελικά τόσο ξεκάθαρα οριοθετημένα!
Οποίος λέει ότι το έχει καταφέρει πλήρως θεωρώ ότι θα πρέπει να έχει επιτύχει το μέγιστο βαθμό αυτογνωσίας, σύνειδητοποιησης του ποιος είναι ...και φυσικά από το να κατανόησεις ως το να εφαρμόσεις στην καθημερινότητα σου οσα κατανοησες υπάρχει μεγάλη απόσταση και απαιτεί ανάλογη προσπάθεια!
Αν δεν καταφέρουμε να δούμε μεσα μας το φως αλλά και το σκοτάδι
Αν δεν αγγίξουμε το κάθε ένα ξεχωριστά
Αν δεν καταφέρουμε να τα διαχωρίσουμε πραγματικά, συνειδητά, από επιλογή
Τότε θεωρώ ότι "ντυνόμαστε"ένα ρούχο δανεικό, ξένο, που σίγουρα δεν θα είναι ταιριαστό πάνω μας!
Τότε ίσως και να πλανεψουμε κι άλλους άθελα μας και ακόμη και να γίνουμε άγγελοι-φαινομενικά-φωτός που μέσα μας όμως θα ζει (και θα βασιλεύει κρυμμένο κι ανενόχλητο) ένα ξεχασμένο, απαξιωμένο...διαβολάκι που πάντα θα κινείτε πίσω από το δανεικό το ρούχο...
Οπότε καταλήγω στο ότι οι πολλές κουβέντες σχετικά με την φώτιση και την εξέλιξη ίσως βλάπτουν, ίσως δεν βοηθάνε.
Ιδιαίτερα όταν γίνονται όχι με βάση προσωπικές προσπάθειες και εμπειρίες(πόσο όμορφο και εποικοδομητικό θα ήταν κάτι τετοιο!) αλλά αναμασώντας τα ίδια και τα ίδια λόγια που πάνε από στόμα σε στόμα και στο τέλος όλοι τα γνωρίζουν και τα μεταδίδουν σαν ποιηματάκι.
Τον ποιητή όμως; Ποιος τον γνωρίζει;
Στο βίντεο μιλά για ψυχροαιμα και ερπετοειδη.
Παράδειγμα λοιπόν.
Ποιος τα έχει δει;
Κάποιος από εδώ;
Φτάνουμε στο ίδιο σημείο.
Αν οποιος έφτιαξε το βίντεο έχει εμπειρία επί του θέματος η απλά αναμασά βολικές θεωρίες.
Διότι είναι νομίζω βολικότερο να μαχόμαστε έναν εξωτερικό εχθρό άπο ότι εκείνον που βρίσκεται μέσα μας.
Δεν κατηγορώ τον άνθρωπο,η δουλειά που έκανε είναι πολύ όμορφη!
Απλά θέλω να πω....πόσο σίγουρος μπορεί να είναι κάθε ένας μας για όσα πρεσβεύει σχετικά με όλες αυτές τις θεωρίες;
Έχω στο νου μου την εικόνα ενός πραγματικού"πολεμιστή του φωτός".
Αθόρυβος, σιωπηλός...χαμογελαστος!
Πάντα έτοιμος να προσφέρει...
Πάντα έτοιμος να βοηθήσει....
Αλλά...αθόρυβα!
Χωρίς"κουδούνια"και ντουντουκες που θα αναγγέλλουν τον ερχομό του.
Λαμπερός μέσα στην απλότητα του
Όχι επιλεκτικός! Όπως πολλοί"φωτισμένοι"φωνάζουν πως πρέπει να είμαστε.
Γίνεται να είσαι επιλεκτικός στο που θα απλώσεις χέρι βοήθειας (μην τυχόν και ξοδέψεις"ενέργεια") όταν υποτίθεται ότι έκανες την τέλεια επιλογή; Επελεξες φως, αγάπη;
Δεν υπάρχει άλλη επιλογή!

Έτσι τον φαντάζομαι....υπάρχει; Δεν ξέρω!
Το πεδίο της μάχης κατά την ταπεινή μου άποψη δεν βρίσκεται κάπου εκεί έξω!
Η μάχη ήταν ,είναι και όπως το βλέπω, θα εξακολουθήσει για πολύ να είναι μέσα μας....ο εχθρός είμαστε εμείς κι ο πόλεμος αυτός, ίσως τελικά ...δεν"σηκώνει"νικητές και ηττημένους αλλά...ισορροπία, αρμονία.Αρμονία!
ανθη
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!!   Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 6 Icon_minitimeΔευ 1 Απρ - 16:53:41

Όσο υπήρχαν οι διαμάχες μεταξύ των δυο πλευρών στο 100% των δυνάμενων τους ήταν πιο ξεκάθαρα τα πράγματα, έτσι για να εξελίχθη η Δια νοητικότητα του Φωτός εισήρθαν στο πεδίο της ενσάρκωσης οι 50 – 50, με σκοπό να είναι πιο Δυσδιάκριτο και να είναι με πιο ελεύθερη Βούληση και η κατεύθυνση που θα δράσουμε, γιατί τους αρέσει να είναι ταγμένοι όσοι εισέρχονται για να μπορούν να είναι Δια χειρήσιμοι
Το 50 – 50 περιορίζει το όλον, στα μάτια μερικών είναι δύσκολο να ξεχωρίσει, όχι όμως σε όλους, ειδικά σήμερα που έπεσαν οι μάσκες –και μη θεωρείς ότι δε είναι ευδιάκριτο το τη συμβαίνει ακόμη και εδώ μέσα.- .
Στο Φως δεν τίθεται τίποτα υπό αμφισβήτηση, η χαρά του είναι να είναι όλα ξεκάθαρα και δε σκέφτεται ποτέ με το νου, μα με την καρδιά που είναι το κέντρο της ανώτερης ψυχής … και η μεγαλύτερη σημασία από όλα είναι ότι δεν μας αφορά ο σκοπός του σκοταδιού, γιατί έχουμε αποδεχθεί πλήρως το σκοπό που λειτουργούν. Λειτουργούν ως βοηθοί εξελίξεώς μας μιας και είναι αδέλφια μας, ταγμένοι στο να εξελίσσουν το Φως του Όλον και σκοπός μας είναι να τους το θυμίσουμε πως είναι αδέλφια μας.
Αν είναι να τους πω κάτι μέσα από αυτό το μήνυμα, μέσω εσού, είναι ένα "Αγαπώ σε"
ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ

Ηλιοφορος

Ηλιοφορος

Καρκίνος
Ημερομηνία εγγραφής : 22/03/2013
Αριθμός μηνυμάτων : 7

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!!   Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 6 Icon_minitimeΔευ 1 Απρ - 17:18:24

Ηλιόδωρος έγραψε:
Όσο υπήρχαν οι διαμάχες μεταξύ των δυο πλευρών στο 100% των δυνάμενων τους ήταν πιο ξεκάθαρα τα πράγματα, έτσι για να εξελίχθη η Δια νοητικότητα του Φωτός εισήρθαν στο πεδίο της ενσάρκωσης οι 50 – 50, με σκοπό να είναι πιο Δυσδιάκριτο και να είναι με πιο ελεύθερη Βούληση και η κατεύθυνση που θα δράσουμε, γιατί τους αρέσει να είναι ταγμένοι όσοι εισέρχονται για να μπορούν να είναι Δια χειρήσιμοι
Το 50 – 50 περιορίζει το όλον, στα μάτια μερικών είναι δύσκολο να ξεχωρίσει, όχι όμως σε όλους, ειδικά σήμερα που έπεσαν οι μάσκες –και μη θεωρείς ότι δε είναι ευδιάκριτο το τη συμβαίνει ακόμη και εδώ μέσα.- .
Στο Φως δεν τίθεται τίποτα υπό αμφισβήτηση, η χαρά του είναι να είναι όλα ξεκάθαρα και δε σκέφτεται ποτέ με το νου, μα με την καρδιά που είναι το κέντρο της ανώτερης ψυχής … και η μεγαλύτερη σημασία από όλα είναι ότι δεν μας αφορά ο σκοπός του σκοταδιού, γιατί έχουμε αποδεχθεί πλήρως το σκοπό που λειτουργούν. Λειτουργούν ως βοηθοί εξελίξεώς μας μιας και είναι αδέλφια μας, ταγμένοι στο να εξελίσσουν το Φως του Όλον και σκοπός μας είναι να τους το θυμίσουμε πως είναι αδέλφια μας.
Αν είναι να τους πω κάτι μέσα από αυτό το μήνυμα, μέσω εσού, είναι ένα "Αγαπώ σε"
ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ

ηλιος ηλιος ηλιος ηλιος
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!!   Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 6 Icon_minitimeΔευ 1 Απρ - 17:42:13

Καλό και Κακό,σκοτάδι και φως.
Άσπρο και μαύρο..σαν τα πατώματα των στοών,σαν τα πούλια στο παιχνίδι της διττότητας.
Γιν-γιανγκ,μέσα στο καλό,υπάρχει λίγο κακό και αντίστροφα.
Ισορροπία στον τεράστιο Ζυγό,ίσα μέτρα-ίσα σταθμά.

Εξυπηρέτησαν την εκμάθηση των ψυχών,την πόλωση για τον θερισμό κτλ κτλ.
Εξυπηρέτησαν όμως και στο παιχνίδι,γιατί για κάποιους,ένα παιχνίδι είναι.
Για πολλούς δυσάρεστο είναι να φύγουν και θέλουν να κρατήσουν τα πούλια τους μαζί.
Πούλια ναι,οι ψυχές οι ζωντανές-κι αυτό έχει επιτραπεί από την απαρχή του κόσμου.
Άγνοια;Η επαναλαμβανόμενη λήθη;Φόβος;Συνήθεια;
Και όσοι γνωρίζουν τι κάνουν;
Δεν οργίζεστε;Δεν φτάνει το ΦΤΑΝΕΙ στην άκρη των χειλιών σας;
ΦΤΑΝΕΙ!!
Ούτε πούλια,ούτε πρόβατα και λύκοι και μαντρί...Ψυχές είναι!!
Ψυχές που δεν γνωρίζουν την δύναμή τους,ψάχνουν το φως και διαπραγματεύονται με το σκοτάδι από φόβο...ειρωνεία!!Υπάρχει άπλετο μέσα στον καθένα.
Ελεύθερη βούληση το είπαν..δεν είμαι τόσο σίγουρη πλέον και γιαυτό,ειρωνεία μου φαντάζει κι αυτό,ας είναι...

Ήρθε ο καιρός να πεταχτεί ο Ζυγός από το τραπέζι!!!
Καμία ισορροπία πλέον,καμία διαπραγμάτευση,εδώ και τώρα αποφασίζει ο καθένας θέση.
Πάνω και πέρα από το καλό και το κακό,πάνω και πέρα.
Υπάρχει!!
Υπάρχει το πάνω και πέρα.

Ξεκάθαρα είναι εν τέλει όλα όταν βαδίζεις την αλήθεια σου.
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!!   Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 6 Icon_minitimeΔευ 1 Απρ - 17:44:13

Επικολλώ την ίδια απάντηση απέναντι στα ίδια ερωτήματα ρητορικής ναι μεν φύσεως θα πείτε,αλλά σε αυτό το σημείο θα ήθελα να προτείνω πως,αν υπάρχει να ειπωθεί καθαρά και ξάστερα ας γίνει,διαφορετικά,εμένα προσωπικά και μόνο,το διαχωρίζω αυτό,δεν με πείθουν.
ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!!   Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 6 Icon_minitimeΔευ 1 Απρ - 18:32:36

Ευχαριστώ που ασχοληθήκατε!
Ηλιοδωρε
" Το 50 – 50 περιορίζει το όλον, στα μάτια μερικών είναι δύσκολο να ξεχωρίσει, όχι όμως σε όλους, ειδικά σήμερα που έπεσαν οι μάσκες"
Πραγματικά προσπαθώ να καταλάβω τα λόγια σου!
Θα ξαναπροσπαθησω!
Τις μάσκες προσωπικά τις βλέπω όμως πιο"φορεμενες"από ποτέ!
Απιστο θωμά με λέει ενας φίλος μου κάθε φορά που συζητάμε σχετικά...κι ίσως να είμαι, αλλά δεν μπορώ να μην το πω!
Μάσκες βλέπω και πάλι! Όμορφες, άστραφτερες μάσκες!
Λες πως είναι δουλειά κάποιων Ηλιοδωρε αν κάτι κατάλαβα, σκεφτόμουν πως δεν είναι ετσι ακριβώς...ας είναι όμως!
Δεν βλέπω να υπάρχει νόημα να συνεχίσω να "ρητορευω".
Ladosifa, δεν με ενδιαφέρει να πείσω κανέναν!
Βρίσκομαι σε"forum"
Αυτό που ήθελα ήταν να συζητήσω σχετικά με τους προβληματισμούς μου!
Σε νιώθω όμως κάπως, οπότε, λυπάμαι αν σε συγχισα με την ρητορικη μου, καλό σας απόγευμα.
thenks
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!!   Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 6 Icon_minitimeΔευ 1 Απρ - 20:14:47

ΑΓΓΕΛΙΚΗ έγραψε:
.... στα μάτια μερικών είναι δύσκολο να ξεχωρίσει, όχι όμως σε όλους, ...

Ακριβώς
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!!   Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 6 Icon_minitimeΔευ 1 Απρ - 20:38:37

ΑΓΓΕΛΙΚΗ έγραψε:
Ευχαριστώ που ασχοληθήκατε!
Ηλιοδωρε
" Το 50 – 50 περιορίζει το όλον, στα μάτια μερικών είναι δύσκολο να ξεχωρίσει, όχι όμως σε όλους, ειδικά σήμερα που έπεσαν οι μάσκες"
Πραγματικά προσπαθώ να καταλάβω τα λόγια σου!
Θα ξαναπροσπαθησω!
Τις μάσκες προσωπικά τις βλέπω όμως πιο"φορεμενες"από ποτέ!
Απιστο θωμά με λέει ενας φίλος μου κάθε φορά που συζητάμε σχετικά...κι ίσως να είμαι, αλλά δεν μπορώ να μην το πω!
Μάσκες βλέπω και πάλι! Όμορφες, άστραφτερες μάσκες!
Λες πως είναι δουλειά κάποιων Ηλιοδωρε αν κάτι κατάλαβα, σκεφτόμουν πως δεν είναι ετσι ακριβώς...ας είναι όμως!
Δεν βλέπω να υπάρχει νόημα να συνεχίσω να "ρητορευω".
Ladosifa, δεν με ενδιαφέρει να πείσω κανέναν!
Βρίσκομαι σε"forum"
Αυτό που ήθελα ήταν να συζητήσω σχετικά με τους προβληματισμούς μου!
Σε νιώθω όμως κάπως, οπότε, λυπάμαι αν σε συγχισα με την ρητορικη μου, καλό σας απόγευμα.
thenks

Μάσκες λοιπόν βλέπεις σε αυτό το φόρουμ Αγγελική...πόσο δύσκολο ήταν τελικά να το πεις και γιατί τόσος χαμένος χρόνος;
Κι όμως,προσπαθείς να πείσεις,διαφορετικά δεν θα επέμενες με την πλάγια οδό,ούτε όμως επιλέγεις να μιλήσεις καθαρά-καθαρά κι αυτό είναι δική σου υπόθεση,δεν μπορείς όμως να έχεις την απαίτηση να μην θιχτούν πρόσωπα και καταστάσεις,σε αυτό το φόρουμ που,ήθελα να πιστεύω οτι αντιμετωπίζουμε και συζητάμε με την γνώση οτι δεν φοράμε μάσκες...δεν μιλούσες γενικά,τελικά..
ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!!   Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 6 Icon_minitimeΔευ 1 Απρ - 21:35:08

Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 6 1390623085 Ηλιοδωρε " Το 50 – 50 περιορίζει το όλον, στα μάτια μερικών είναι δύσκολο να ξεχωρίσει, όχι όμως σε όλους, ειδικά σήμερα που έπεσαν οι μάσκες" Πραγματικά προσπαθώ να καταλάβω τα λόγια σου! Θα ξαναπροσπαθησω! Τις μάσκες προσωπικά τις βλέπω όμως πιο"φορεμενες"από ποτέ! Απιστο θωμά με λέει ενας φίλος μου κάθε φορά που συζητάμε σχετικά...κι ίσως να είμαι, αλλά δεν μπορώ να μην το πω! Μάσκες βλέπω και πάλι! Όμορφες, άστραφτερες μάσκες!
ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΦΟΡΟΥΜ;
Ladosifa... "δεν μιλούσες γενικά τελικά..."
Έβγαλες όμως συμπέρασμα!
Τι να σου πω κορίτσι μου;
Όπως θες!
Ο καθένας ας καταλάβει όπως νιώθει!
ΑΙΘΗΡΟΗ!
ΑΝΤΙΟ!
Τελικα ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ!
Όταν θα μπορώ να εκφράσω την άποψη μου, όταν θα μου επιτρέπετε να μιλήσω χωρίς να περάσω από ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, ίσως να επιστρέψω
Προς το παρόν βαρέθηκα, κουραστικά!
Αντίο σας.
maggisoula

maggisoula

Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2011
Αριθμός μηνυμάτων : 3634

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!!   Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 6 Icon_minitimeΤρι 2 Απρ - 2:19:18

Βράδυ μπήκαν άτομα με κουκούλες και κράνη σε λεωφορείο και χτύπησαν άγρια με ρ'οπαλα και γκλοπ όποιον βρήκαν μέσα. Σ αυτό το λεωφορείο ήταν κι η κόρη μου που γύριζε σπίτι μετά από β'ολτα με τ αγόρι της. Φέρνω συνέχεια στο μυαλ'ο μου τις εικόνες. Να τραβαν το κοριτσάκι μου και να το ξυλικοπο'υν αλύπητα! Μόνο του κι αβοήθητο και κατατρομοκρατημ'ενο. Κανείς μα κανείς ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ!! Οκ καταλαβαίνω. Αστο να παει. Κι εκείνη την ώρα που λέτε.......εγώ σπίτι. Να μην είμαι εκεί. ΕΚΕΙ!!!! Και να μαι σπ'ιτι. Και να σκέφτομαι πως μπορεί να μπερδέψει κάποιος το φως απ το σκοτ'αδι. Και κάντε μου τη χ'αρη μη πει κανείς οτι λυπαται γιατί θα τα π'αρω ακόμα πιο άγρια!!! Εκεινη εγω ο πατέρας της κι ο αδερφος της. Κανε'ις άλλος. Κι όσοι χαρούν.......κερνάω εγω!! Το γεγονός τ αναφέρω γιατί κάτι θ'ελω να πω. Μετά όμως.

Λοιπόν ξέρετε γιατί είναι για λίγους εδω;;; γιατί λ'ιγοι έχουμε καταλάβει τι έχουν γραφτεί εδω. Γιατί λίγοι νοιαζονται. Ποια αλήθεια που είναι η αληθεια; εδω είναι. Οχι εκε'ι είναι. Ποιος την είπε; την είπε; γιατί την είπε; ψέματα είναι. Ελα ρε; πως το ξέρεις; εγω; και στο πισινό μου μάτια έχω. Ξερω γω!!! Αυτός έτσι κι ο άλλος γιουβετσι. Ελαααα! Ναι σου λεεεεω!!! Αλήθεια!! ΑΛΗΘΕΙΑ!!!!

Ποια αλήθεια ΜΩΡΕ;;;; Ρολακια! Παιδικές παραστασεις! Κρίνω κρίνεις κρίνει μ εκρινες δε μ εκρινες!!!! Είμαστε δε είμαστε!!!!! Δε γουσταρουμε τα ψέματα αλλα δε γουσταρουμε και την αλ'ηθεια. Μισο να δω πρώτα αν είναι στο νο'υμερο μου ρε παιδια!!! Ωωωωωω τι ανοιχτα μυαλα που μαστε!!!! Οσα τα τετραγωνικα του σπιτιού μας ο καθένας;;;; γουελ καμ του ερθ το κερατο μου!!!! φως σκοτάδι μέσα εξω πάνω κάτω και μα τη ψυχή μου τα χω πάρει άγρια πολυ άγρια!!!! Αλλοι στήνουν εντυπωσιακ'ες αφίξεις κι άλλοι εντυπωσιακές αποχωρ'ησεις. Για λίγους.......!!! ΑΙΘΗΡΟΗ ΑΝΤΙΟ Να για να μάθεις! Συμπερασμα.................Αστο βαρεθηκα αυτ'ο το γαιτανακι. Είναι τοσο κακοφτιαγμενο ολο αυτό. Λέμε για να λ'εμε. Λέμε ξελεμε. Λέμε και δε εννοουμε. Λέμε και δε λέμε. Τυρακια και δηθεν ταχαμ. Σκατα τα κάναμε! Ουφ!!! Σορυ για την έκφραση αλλά αυτ'η η ελπιδα είναι πολ'υ πουτανα. Μη θιγεστε με τις λ'ξεις δε την αντέχω άλλη υποκρισια και στο μυαλ'ο μας τις έχουμε και στο στ'ομα μας μπαινοβγαίνουν. Συμποσιαζόμαστε εδω με περουκες και πα'ιζουμε τους ευγενεις και τους πολιτισμ'ενους κι εξω εστιάζει και συμποσιαζει το κακό. Ωωωωωωω!!!!!!! άραγε είναι υπερεκτιμημενο το φως;;; εξω θεριζουμε όχι μ'ονο οτι σπειραμε εμείς αλλα κι οτι αφησαμε να σπείρουν οι άλλοι. Το σκοταδι δε ντ'υνεται φως για να κοροιδεψει. Λαγνευει τα μυαλα μόνο για να το διαλ'εξουμε. Το σκοτ'αδι δε μπορεί να ντυθεί φως. Απλά δε μπορε'ι. Κι αυτό που συνεβει στο παιδί μου και σε τόσα αλλα παιδι'α σ ολο το πλανήτη αυτό των ηλιθιων ενοίκων του......είναι σκοτάδι. ΣΚΟΤΑΔΙ ΣΙΧΑΜΕΡΟ!!!! ΤΟ ΧΟΥΜΕ; Η ΝΑ ΤΟ ΟΥΡΛΙΑΞΩ; Σ Κ Ο Τ Α Δ Ι!!!! Καθαρό κι χωρίς αμφιβολ'ιες. Ρωταμε για να ρωτ'αμε με στημενες μετερωτοαπαντησεις. Την νούμερο ενα σε περίπτωση α και τη 2 σε περ'ιπτωση βου!!! Δε ξανασχολουμαι εδω με τα ίδια σκηνικα κι αν το κ'ανω μπουμπουνα μου τη μηλια κι οχι τα παιδια της!!!

Είμαι βουτηγμενη στην οργ'η. Λυπάμαι που θα το πω, και το λέω πρώτη φορά στη ζωή μου αυτ'η αλλά υπάρχουν όντα που δεν τους αξίζει η ζωή! Και αν υπάρχει θεός, και αν διαφωνεί και αν θίγεται με αυτό που λέω ας μου κάνει μύνηση χεστηκα! ΛΟΙΠΟΝΝΝΝ!!!! Να πω αυτό που θελα να πω απ την αρχή; Καταγγέλω τον εαυτό μου. Τον γονιό εαυτό μουγια τον κόσμο που έστρωσα στα παιδιά μου και στα παιδιά του κόσμου......με τις πράξεις η τις μη πράξεις μου. Τον άνθρωπο εαυτό μου για και την όποια απραξία μου που άργησε να αντιδρ'σει και να δράσει εγκαίρως ώστε να μην βιώνουμε τέτοιες εποχές. Και τη ριζα που με κραταγε και πρόδωσε!!! Λυπάμαι για όλους τους ανθρ'ωπους που δεν έφταιξαν. Αν υπάρχουν τέτοιοι! Τέλος να ματαπω ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥΤΑΝΑ!! Αγαπητε θεε άσε μη σηκωνεσαι! Αναλαμβάνω!! Μόνο μη ξεχνας ν αλλάζεις πλευρό που και που στο καναπ'ε για να μην ανοιξεις!!! Αααα ναι σωστά! Τίποτα τσαμπα!
Αναλαμβάνω αναλαμβανουμε..........ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑΑΑΑΑΑ;;;; ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΕΛΠΙΔΑ.
marilena

marilena

Τόπος : Αθήνα
Λέων
Ημερομηνία εγγραφής : 15/03/2011
Αριθμός μηνυμάτων : 189

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!!   Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 6 Icon_minitimeΤρι 2 Απρ - 16:19:19

Δεν θα σας πω ότι λυπάμαι. Βουρκώνω όμως. Θα ήθελα να είμαι φίλη της και να βρισκόμουν εκεί μαζί της όταν έγινε. Όχι ότι θα μπορούσα να κάνω κάτι. Κι εμένα θα χτυπούσαν είμαι σίγουρη. Αλλά δεν θα ήταν μόνη της. Δεν θα ξεχάσει, είμαι σίγουρη. Και δεν χρειάζεται να ξεχάσει. Εύχομαι όμως να μην φοβηθεί και να πεισμώσει πιο πολύ.
Επίσης να προσθέσω, ότι είναι τυχερή που σας έχει μητέρα. Όπως είμαι και εγώ για την δικιά μου.

Αναλαμβάνω αναλαμβανουμε..........ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑΑΑΑΑΑ;;;; ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΕΛΠΙΔΑ.
maggisoula

maggisoula

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!!   Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 6 Icon_minitimeΤρι 2 Απρ - 17:15:12

Εγώ κορίτσι μου χαίρομαι που δεν είσουν εκεί. ΧΑΙΡΟΜΑΙ! Να προσέχεις μικρή μου! Να προσέχεις!
ioessa

ioessa

Τόπος : ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Καρκίνος
Αριθμός μηνυμάτων : 1297

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!!   Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 6 Icon_minitimeΤρι 2 Απρ - 17:29:55

Magisoula
Λοιπόν ξέρετε γιατί είναι για λίγους εδω;;; γιατί λ'ιγοι έχουμε
καταλάβει τι έχουν γραφτεί εδω. Γιατί λίγοι νοιαζονται. Ποια αλήθεια που
είναι η αληθεια; εδω είναι. Οχι εκε'ι είναι. Ποιος την είπε; την είπε;
γιατί την είπε; ψέματα είναι. Ελα ρε; πως το ξέρεις; εγω; και στο πισινό
μου μάτια έχω. Ξερω γω!!! Αυτός έτσι κι ο άλλος γιουβετσι. Ελαααα! Ναι
σου λεεεεω!!! Αλήθεια!! ΑΛΗΘΕΙΑ!!!!
Είμαι
βουτηγμενη στην οργ'η. Λυπάμαι που θα το πω, και το λέω πρώτη φορά στη
ζωή μου αυτ'η αλλά υπάρχουν όντα που δεν τους αξίζει η ζωή! Και αν
υπάρχει θεός, και αν διαφωνεί και αν θίγεται με αυτό που λέω ας μου
κάνει μύνηση χεστηκα! ΛΟΙΠΟΝΝΝΝ!!!! Να πω αυτό που θελα να πω απ την
αρχή; Καταγγέλω τον εαυτό μου. Τον γονιό εαυτό μουγια τον κόσμο που
έστρωσα στα παιδιά μου και στα παιδιά του κόσμου......με τις πράξεις η
τις μη πράξεις μου. Τον άνθρωπο εαυτό μου για και την όποια απραξία μου
που άργησε να αντιδρ'σει και να δράσει εγκαίρως ώστε να μην βιώνουμε
τέτοιες εποχές. Και τη ριζα που με κραταγε και πρόδωσε!!! Λυπάμαι για
όλους τους ανθρ'ωπους που δεν έφταιξαν. Αν υπάρχουν τέτοιοι! Τέλος να
ματαπω ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥΤΑΝΑ!! Αγαπητε θεε
άσε μη σηκωνεσαι! Αναλαμβάνω!! Μόνο μη ξεχνας ν αλλάζεις πλευρό που και
που στο καναπ'ε για να μην ανοιξεις!!! Αααα ναι σωστά! Τίποτα τσαμπα!
Αναλαμβάνω αναλαμβανουμε..........ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑΑΑΑΑΑ;;;; ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΕΛΠΙΔΑ.Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 6 Empty

Μαγισουλα Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 6 4088188550

ahilleas

ahilleas

Κριός
Ημερομηνία εγγραφής : 01/08/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 95

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!!   Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 6 Icon_minitimeΤρι 2 Απρ - 17:33:52

ioessa έγραψε:

Magisoula
Είμαι
Αναλαμβάνω αναλαμβανουμε..........ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑΑΑΑΑΑ;;;; ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΕΛΠΙΔΑ.Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 6 Empty

Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 6 3477152822Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 6 3477152822Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 6 3477152822
Απλά χειροκροτώ! Τι να προσθέσω σ αυτό;
ahilleas

ahilleas

Κριός

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!!   Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 6 Icon_minitimeΤρι 2 Απρ - 17:38:06

maggisoula Αριστέα.. Είμαι κι εγώ συμμέτοχος σ αυτό το σχέδιο του κόσμου. Γι αυτό και ντρέπομαι. Γιατί εμείς τους φτιάξαμε όλους αυτούς. Και καταγγέλω κι εμένα. Δεν θα πω αυτό που δεν θες να ακούσεις. Γιατί έχεις πάλι δίκιο. Ξέρω όμως τι νιώθω, κι αυτό φτάνει.
Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 6 2540295108
ahilleas

ahilleas

Κριός

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!!   Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 6 Icon_minitimeΤρι 2 Απρ - 17:41:55

Συγνώμη. ΣΥΓΝΩΜΗ!
princess4

princess4

Λέων
Ημερομηνία εγγραφής : 02/09/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 123

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!!   Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 6 Icon_minitimeΤρι 2 Απρ - 18:03:59

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ.ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΧΙΛΛΕΑ.ΜΑ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΛΩΝΕΣΤΕ ΜΕ ΜΙΚΡΕΣ ΧΑΖΕΣ ΔΙΑΜΑΧΕΣ ΟΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ,ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ.ΟΙ ΣΥΓΝΩΜΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ.ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΧΕΣ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ.
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!!   Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 6 Icon_minitimeΤρι 2 Απρ - 18:24:22

ahilleas έγραψε:
maggisoula Αριστέα.. Είμαι κι εγώ συμμέτοχος σ αυτό το σχέδιο του κόσμου. Γι αυτό και ντρέπομαι. Γιατί εμείς τους φτιάξαμε όλους αυτούς. Και καταγγέλω κι εμένα. Δεν θα πω αυτό που δεν θες να ακούσεις. Γιατί έχεις πάλι δίκιο. Ξέρω όμως τι νιώθω, κι αυτό φτάνει.

Όλοι είμαστε συμμέτοχοι Αχιλλέα μου,αλλά όχι μόνο για το κακό αποτέλεσμα μα και για το θετικό επίσης.
Δεν θέλω πολλά δείγματα για να διαπιστώσω την ευαισθησία,την αυθεντικότητα και την ποιότητα σου.
Εύχομαι περισσότερους συμμέτοχους σαν κάποιες ψυχές που συνάντησα και ειδικά εδώ,σε αυτόν τον χώρο.
sofaki

sofaki

Ιχθύς
Ημερομηνία εγγραφής : 25/08/2011
Αριθμός μηνυμάτων : 252

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!!   Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 6 Icon_minitimeΤρι 2 Απρ - 20:23:21

ahilleas έγραψε:

Σ αγαπώ Αριστέα μου. Δεν θέλω να πω τίποτα άλλο, γιατί δεν θέλω και να σε αγριέψω! Κι εγώ σε καταλαβαίνω σ αυτό. Αγαπώ την οικογένεια σου κι εσένα πολύ!

ioessa έγραψε:

Magisoula
Είμαι

Αιθηρόη
Admin
Αιθηρόη

Ημερομηνία εγγραφής : 28/02/2011
Αριθμός μηνυμάτων : 2443

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!!   Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 6 Icon_minitimeΣαβ 20 Απρ - 20:49:25

Αν δεν καταφέρουμε να δούμε μεσα μας το φως αλλά και το σκοτάδι Αν δεν αγγίξουμε το κάθε ένα ξεχωριστά Αν δεν καταφέρουμε να τα διαχωρίσουμε πραγματικά, συνειδητά, από επιλογή Τότε θεωρώ ότι "ντυνόμαστε"ένα ρούχο δανεικό, ξένο, που σίγουρα δεν θα είναι ταιριαστό πάνω μας!

Είναι πολύ σημαντική επισήμανση, αυτή η διαπίστωση.

Είναι ο τρόπος... το βήμα, να γνωρίσουμε ποιοι είμαστε... ποια η θέση, η κατεύθυνση μας στον Κόσμο...

Διότι όλα εξαρτόνται από αυτό που είσαι και ζητάς.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Αιθηρόη στις Δευ 22 Απρ - 16:47:52, 1 φορά
http://www.aoratos-naos.com
maggisoula

maggisoula

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!!   Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 6 Icon_minitimeΔευ 22 Απρ - 15:18:43

Σωστό αυτό. Η ΑΓΓΕΛΙΚΗ το χε γράψει.
Αιθηρόη.........................................σ αγαπάω απίστευτα πολύ!!!

Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 6 από 7Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου... :: ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ :: ΜAGGISOULA :: ΝΑ ΓΕΛΑΣΩ Ή ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΩ;-
Μετάβαση σε: