H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου...
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Και ο Νους... ο Αλχημιστής των Πάντων... και η Αλήθεια, οδηγός!

ΑρχικήΦόρουμΣύνδεσηΕγγραφή
Είθε στους δρόμους της ουσίας σου να πορευθείς και στα μυστικά απόκρυφα αρχεία της ψυχής σου... Είναι άπειρες οι κατευθύνσεις στο Άπειρο Σύμπαν… Το ταξίδι μαγικό και ατελείωτο… Έχεις πολλά να χαρτογραφήσεις…

Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!!

Πήγαινε κάτω 
+17
15katerina
ΑΓΓΕΛΙΚΗ
markos
Αθάνωρ
Αιθηρόη
spathi
ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
elgr
ilia
ioessa
anarhos
leontas
princess4
trias
Nenya
desper !!!
maggisoula
21 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
maggisoula

maggisoula

Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2011
Αριθμός μηνυμάτων : 3634

Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!!   Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 2 Icon_minitimeΤρι 26 Φεβ - 16:44:39

Που μου θες και Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 2 219140800ποιότητα ^&%&^%Ι%!&^& αι σιχ!!!! Σκασίλα μου για τα κοπλιμέντα αλλά τα πήρα με τη πουστιά! Γκνταπ στο δόξα μου ρθε και καλά ε΄ιναι μαζί τους το ξεπουπουλιασμένο!!!!! τέρμα τα λέλουδα! Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 2 219140800
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
trias

Ημερομηνία εγγραφής : 21/11/2011
Αριθμός μηνυμάτων : 40

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!!   Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 2 Icon_minitimeΤρι 26 Φεβ - 17:25:28

Να προσέχεις πολύ! Αυτό δεν θα περάσει έτσι! Όσο η Αιθηρόη αρνείται συνάντηση μαζί μας, δεν θα ησυχάσετε από ΕΜΕΝΑ! Και μόλις άρχισα! Ηλίθια!
maggisoula

maggisoula

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!!   Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 2 Icon_minitimeΤρι 26 Φεβ - 17:29:32

Τι είπες; Τι είπες δεν κατάλβα καλά!!! Ποιοι είστε εσείς;
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!!   Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 2 Icon_minitimeΤρι 26 Φεβ - 17:31:39

trias έγραψε:
Να προσέχεις πολύ! Αυτό δεν θα περάσει έτσι! Όσο η Αιθηρόη αρνείται συνάντηση μαζί μας, δεν θα ησυχάσετε από ΕΜΕΝΑ! Και μόλις άρχισα! Ηλίθια!

Ηρεμααααααααααααααααααααα...
Μην απειλείς.Μην το κάνεις.
maggisoula

maggisoula

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!!   Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 2 Icon_minitimeΤρι 26 Φεβ - 17:32:14

Μπάινεις τα πετάς και φεύγεις; Τι είπες σε ρώτησα και ποιοι είστε εσείς ρε μαυρισμένο πλάσμα που νομ΄ιζεις θα σε φοβηθώ!!!
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!!   Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 2 Icon_minitimeΤρι 26 Φεβ - 17:36:54

Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 2 425610_398025596938274_915020204_n

Δεν φοβάμαι..μην απειλείς και μην βρίζεις την Αριστέα.
trias

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!!   Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 2 Icon_minitimeΤρι 26 Φεβ - 17:38:07

Εμένα εννοούσα. Και δεν μπορώ να σπαταλάω τις ώρες μου εδώ. Λέω αυτό που λέω! Πρόσεχε. Από την Αιθηρόη εξαρτάται αν θα απαλαγείτε από τη παρουσία μου. Κι εσύ ως τότε πρόσεχε που παριστάνεις τον γκιουλέκα! Καλό απόγευμα!
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!!   Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 2 Icon_minitimeΤρι 26 Φεβ - 17:39:02

trias έγραψε:
Εμένα εννοούσα. Και δεν μπορώ να σπαταλάω τις ώρες μου εδώ. Λέω αυτό που λέω! Πρόσεχε. Από την Αιθηρόη εξαρτάται αν θα απαλαγείτε από τη παρουσία μου. Κι εσύ ως τότε πρόσεχε που παριστάνεις τον γκιουλέκα! Καλό απόγευμα!

Είσαι ερωτευμένος μήπως;
trias

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!!   Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 2 Icon_minitimeΤρι 26 Φεβ - 17:39:31

Δεν ασχολήθηκα μαζί σου! Ακόμα! Γι αυτό μην ανακατεύεσαι!
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!!   Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 2 Icon_minitimeΤρι 26 Φεβ - 17:40:40

πάω πακέτο με Αριστέα,δεν μας χώρισαν απο την γέννα,παρόλες τις προσπάθειες...
δεν μου απάντησες.
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!!   Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 2 Icon_minitimeΤρι 26 Φεβ - 17:47:07

Πάντως,αν είναι να συναντήσεις την Αιθηρόη για να απαλλαγούμε από εσένα,όπως λες,προτιμώ να μείνεις εδώ..
maggisoula

maggisoula

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!!   Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 2 Icon_minitimeΤρι 26 Φεβ - 17:48:56

Εσείς! Καλά το πες! Γιατί είδη σαν εσένα δε πάνε μόνα τους αγέλη είστε! Τώρα που κατ΄αλαβα τι θες να ρχεσαι όσο θες!!! Εδώ! Εσύ θα λες κι εγώ θα σου βάζω τραγουδάαααααακια Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 2 2707236321λουλουδάααακια Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 2 2238522814θα χτυπάω παλαμάαααααακια Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 2 3477152822θα σε βρίιιιιιζω Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 2 219140800θα με βρίιιιιιζεις Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 2 3937927111εγώ θα γελάαααααω Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 2 2645610321εσύ θα λυσσάααααας Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 2 3678868925κι η Αιθηρόη Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 2 894006417θα σε γράφει στις μποτάρες της και θα τρως τη σκόνη της και να σαι κι ευτυχισμένος!!!! Χαμένο Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 2 3421137111που θα μ απειλείσεις κιόλας! ΝΑ! Βρ΄ηκες άτομο να το κάνεις! Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 2 2322626082
maggisoula

maggisoula

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!!   Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 2 Icon_minitimeΤρι 26 Φεβ - 17:52:43

ladosifa έγραψε:
Πάντως,αν είναι να συναντήσεις την Αιθηρόη για να απαλλαγούμε από εσένα,όπως λες,προτιμώ να μείνεις εδώ..
Συμφωνώωωω! Θα χω κάπου να ξεσπάω! Θα τ ανοίξω κι ένα ειδικό χώρο και θα το λέεω το λευκό δωμάτιο! Πωωωω!!! Τι μέρες κι αυτές!!!! Με ξεκατίνιασε αυτή η πανσέληνος! ¨οχι ότι την είχα κι ανάγκη από μόνη μου εγώ σεληνιάζομαι! ΒΛΑΚΑ! Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 2 219140800Μισό......Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 2 2238522814Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 2 3162298376........
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!!   Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 2 Icon_minitimeΤρι 26 Φεβ - 17:55:25

Σωστά!!
Όλοι ευπρόσδεκτοι λοιπόν..
Και το πιο βασικό,μην ξεχνάμε τα λουλούδια,έρχεται η Άνοιξη,ο γάτες είναι σε οίστρο,πεταλούδες και ..έρωτες.
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!!   Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 2 Icon_minitimeΤρι 26 Φεβ - 18:01:27

Katy B On a Mission

In this room of darkness I ain't undercover
That won't stop my prowess rubbing off on to another
Elevating higher as my body's moving lower
Now I've reached my element you better move over oh

But he doesn't he blocks my way
I try to push past but he wants to play
So I sip his drink as I hold his gaze
Ooh

When we erupt in to the room
And hear the sub go boom
A feeling easy to resume
This right here I swear will end too soon
So I sink in to the tune
As I inhale the fume
A feeling easy to resume
This right here I swear will end to soon

(This right here I swear will end to soon)

My limbs seem to move what the beat dictates to me
I push in to the middle the sound becomes a part of me
Taking me back to that sweet familiarity
Making my adrenalin rise I feel the eyes on me

Sip the bottle now don't be slow
Keep up with me as we lose control
Keep up with me as we lose control

And hear the sub go boom
A feeling easy to resume
So I sink in to the tune
As I inhale the fume
A feeling easy to resume
This right here I swear will end to soon

(This right here I swear will end to soon)

And hear the sub go boom
A feeling easy to resume

Μεταφορά συναισθημάτων...μην αντιστέκεστε στην ΡΟΗ

princess4

princess4

Λέων
Ημερομηνία εγγραφής : 02/09/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 123

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!!   Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 2 Icon_minitimeΤρι 26 Φεβ - 18:34:39

trias Η ΑΓΓΕΛΕ, ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΑΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΘΕΣ,ΑΛΛΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙΣ.ΕΔΩ ΞΕΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΑΝΑΡΧΑΙΑ ΜΑΓΕΙΑ ΤΗΝ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΗ ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΣΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ ΒΑΘΙΑ.ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.. ΔΕΝ ΣΕ ΑΠΕΙΛΩ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ,ΑΠΛΑ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ.
leontas

leontas

Σκορπιός
Αριθμός μηνυμάτων : 84

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!!   Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 2 Icon_minitimeΤρι 26 Φεβ - 18:43:28

trias καλησπέρα.
leontas

leontas

Σκορπιός

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!!   Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 2 Icon_minitimeΤρι 26 Φεβ - 18:51:13

Συνεχίζεις!
trias

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!!   Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 2 Icon_minitimeΤρι 26 Φεβ - 19:01:58

Αρκετά!
leontas

leontas

Σκορπιός

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!!   Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 2 Icon_minitimeΤρι 26 Φεβ - 19:03:03

Αυτό ακριβώς!
anarhos

anarhos

Κριός
Ημερομηνία εγγραφής : 08/03/2011
Αριθμός μηνυμάτων : 639

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!!   Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 2 Icon_minitimeΤρι 26 Φεβ - 19:04:19

Συμφωνώ!
maggisoula

maggisoula

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!!   Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 2 Icon_minitimeΤρι 26 Φεβ - 19:20:25

Εγω να συμφωνήσω η να μη μιλ'ησω; να Λέων μου Πάνο μου! Τώρα νιώθω πασάς στα γιάννενα!!!
maggisoula

maggisoula

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!!   Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 2 Icon_minitimeΤρι 26 Φεβ - 19:22:03

ΝΑΙ! ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ! ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ!
gg6 sff gg6 sff
ioessa

ioessa

Τόπος : ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Καρκίνος
Αριθμός μηνυμάτων : 1297

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!!   Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 2 Icon_minitimeΤρι 26 Φεβ - 19:50:23

Ναι ειναι Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 2 1662243607 Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 2 894006417 Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 2 894006417
ilia

ilia

Τοξότης
Ημερομηνία εγγραφής : 08/03/2011
Αριθμός μηνυμάτων : 1946

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!!   Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 2 Icon_minitimeΤρι 26 Φεβ - 21:25:55

Προσπαθώ τόσο πολύ να είμαι ήρεμη.....
Λάθος εποχή ξαναγύρισα.....ή μάλλον την καλύτερη..χεχε...
Και είχα φτιάξει τόσο ζεν κατάσταση....

Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 7Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου... :: ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ :: ΜAGGISOULA :: ΝΑ ΓΕΛΑΣΩ Ή ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΩ;-
Μετάβαση σε: