Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου...
Και ο Νους... ο Αλχημιστής των Πάντων... και η Αλήθεια, οδηγός!
Είθε στους δρόμους της ουσίας σου να πορευθείς και στα μυστικά απόκρυφα αρχεία της ψυχής σου...Είναι άπειρες οι κατευθύνσεις στο Άπειρο Σύμπαν…Το ταξίδι μαγικό και ατελείωτο…Έχεις πολλά να χαρτογραφήσεις…
kalimera aithiroi mia erotisi exo na sou kano mono mia pio to noima na ftasoume se ola ayta stis gnosis afou o planitis einai ipo elenxos den mporoume na kanoume kati enas palmos imaste gia kapoious kai teliosame me ton fovo tous kratane ego elefterothika apo ola ayto kai se rotao poio to noima nomizoume pos tha iparxi apoliti elefteria alla kai pali ipodoulomeni tha imaste elenxo oles mou tis dinamis kai meso tou logou kano pola as poume thavmata poio to ofelos ayto pou einai na gini tha gini.i erotisi einai esy apo poio plevra eisai ethiroi menis krifi an mou pis fovase tha sou po pos an katexis tis gnosis exis tromeres dinamis kai kseris pos den iparxi kati na fovase giati kseris opos kai ego.ektos an eisai apo tin ali plevra kai to estises olo ayto gia na kseris poioi einai as to poume i thetiki plevra pou prospathi na palepsi.i erotisi pou sou kano einai an eisai me aytous pou theloun dikeosisi kai armonia giati krivese.fovase min diavaso to mialo sou.an se prosvala to ekana giati aytos pou krivete fovate.opote den einai elefteromenos.ego sou dixno poios eimai.ti psaxnis kai ti prospathis edo den exo katalavi.oti dimioyrgi fovo den einai thetiko kai esy krivese.signomi gia tin epithesi alla thelo mia apantisi.to til mou einai -------------- ------------------ skype kseris poios einai ego oxi kai ayto den einai dikeo afou theloume dikeosisni pantou as ksekinisoume apo emas.an paris til tha exeis pari mia apofasi gia elefteria tin diki sou elefteria den iparxi kati pou na fovase.katexo stoixia pou karipto politiki psixologia eklisia sistima dikeosinis kai pola alla.poia eisai aithiroi.dikse mou.kali sou imera.
Συγνώμη αλλά δεν με κρατάει τίποτα τώρα! Μάχη έδωσα για να κάτσω εγώ στον υπολογιστ΄΄η τώρα!!!
Και ποιος είσαι εσύ που θα πρέπει να σου δείξει;;;;;;;;;;;
Ρε γαμώτο εμένα γιατί δε μου στέλνουν τέτοια; Πάει ο καιρός που χα τέτοια! Τι ωραία που περνάγαμε στον άλλον ναό!!!!!
¨ολα άλλα ντ άλλα της Παρασκευής το γάλα!!!! Γνώσεις έχεις θαύματα κάνεις τρομερές δυνάμεις έχεις μυστικά ξέρεις διαβάζεις μυαλά αλλάαααααααααααααααααααααααα.............δεν έχεις καταλάβει τι ψάχνει και τι προσπαθεί. Και βέβαι το ζόρι είναι ότι δεν μπορείς ούτε καν να τη καταλάβεις γιατί αλλιώς θα μίλαγες. Και μια δυναμη να χεις ε!!! ειναι λύσσα να μη μπορείς να διαβάσεις και να πλησιάσεις κάποιον!!!! Μα δε ντράπηκες να της στείλεις τέτοια πράματα; Εγώ το κόβω.........το κεφάλι μου γιατί απ τ άλλο δεεεεεεεν...... ότι έχεις φάει πόρτα της στέλνεις τηλέφωνα για να σε πάρει κι επειδή νιέντεεεεεεεεε..........την προκαλείς μπας και το κάνει! Πόσο κουτός είσαι πες μου; ΄¨οχι πες μου γιατί θα σκάσω!!!! Μα δεεν ντράπηκες καθόοοοοολου;;;; Τώρα μ,ου ρθε στο μυαλό η Ρέπα! Και τι δεν δινω να την βλεπω να τα χώνει! Πολύ μ αρέσει πολύ πολύ!
Τι έλεγα; Α ναι! Θα την ελευθερ΄'ωσει!!!!!! ο ελευθερωμένος!!!!! Και ποιος ξέρει πόσους άλλους προσπαθεί να ελευθερώσει!!!! Ωχ παναία μ!!!!
Ωρε nnan!!! To ρόδι εσύ γιατί το βάλες; Τι σημαίνει; ¨ενα ένα μου ρχονται! Θα μας τρελάνει αυτή η κοπάλε! Κοπέλα ήθελα να πω!!!
Και συνεχίζω την εκπομπή μου.............................Από την αρχή μέχρι το τέλος έχεις προσβάλλει τον εαυτό σου ανεπανάληπτα!!!! Μπράβο σου όχι μπράβο σου!!
Λοιπόν κατάλαβα τι συμβαίνει. ¨εχεις δυνάμεις πολλές και ξέρεις πολλά και θέλεις να σου βάλει το βάθρο η Αιθηρόη για να ........................ Ε;;;;;;
Είμαι πολύ ποταπή και σκληρή και αθεόφοβη και πρόστυχη κι ότι άλλο θετε!!!! Και δεν ανησυχώ για την Αιθηρόη ούτε υπερασπίζομαι αυτήν γιατί δεεεεεεννννν..........ανάγκη ουκ έχει!!! Η σκέψη του της με τρελένει. Δεν έχω καταλάβει και τι είναι!!! κι ότι μπορε΄΄ι να πλησιάζει νέα παιδιά και να τους λέει όλες αυτές τις παπαριές και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο!!!!!!
maggisoula
Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 3634
Δεν είμαι τόσο γρήγορη!!!!! το χα γράψει πριν εκεί που ήταν το θεματάκι και μετά σκέφτκα να ανοίξω εδώ σαλούν και έκανα αντιγρφ΄΄η και κόπυ!!! ¨οχι για να μην νομίζεται!!! η σκούπα μου είναι μάνουελ και με σκουπόξυλο δεν βγάζει φωτιές και δεν έ΄ιναι πυραυλοκίνητη!!!!!
maggisoula
Εγώ κατάλαβα πάντως πως είναι ο trias... . Ανέφερα κάποια στιγμή πως δεν θα ασχοληθώ μαζί του άλλο και αυτό θα κάνω. Είναι Ξένος –και αυτό είπα κάπου- και όταν λέω Ξένος εννοώ έξω του Ενός ∙ Ο νοών νοείτω …
Καμάρι μου κι εγώ που να ξέρω τι εννοούσες; Γιατί μετεωρίτη δεν τονε λες!!!! Να μου λεγες για το ελευθερωμένο μ΄αλιστα! Και τι άλλο να πω; ¨οτι βλέπεις βλέπω. Κορίτσια μου εσείς ευχαριστώ σας για τα μπαρμπαδέλια!!!! Θ΄λεω ένα που να κοπανιέται!!!!
Πάντα θα υπάρχουν όρνεα και θα υπ'αρχουν με τις δικές μας ανοχες. Καραδοκούν και χώνονται τη κατάλληλη στιγμή. Σα τη περίπτωση τριας. Κι έρχεται με π'ισω κείμενο για να τα κάνει χεροττερα να ρίξει οινοπνευμα στη φωτι'α. Εμείς εδω θα σφαχτο'υμε αλλά εσύ μερίδιο δε πα'ιρνεις! Είναι αυτά που λέγε η έλενα! Λες και το ξερε!! Τριας δε θα φας κι απόψε!!! Και το έργο της Αιθηρόης κανείς μας δε μπορε'ι να το χαλάσει. Μη σπαταλας τη χαρά σου. αι μπες πάλι στη φωλιά σου!
trias
Ημερομηνία εγγραφής : 21/11/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 40
Απ όλους περισσότερο, απεχθάνομαι εσένα πυρ της αναισθησίας και της χοντράδας! Έκανες όπλο την ηλιθιότητα και την ονόμασες χιούμορ. Ωραία ποιότητα δείχνεις! Ανορθόγραφο κι απροσάρμοστο! Από την γραφή σου και το λεξιλόγιο σου μπορεί να σε αναγνωρίσει κανείς.
Να την χαίρεσαι Αιθηρόη! Πες μου ποιοι είναι οι φίλοι σου να σου πω ποιος είσαι! Μπουρδέλο έκαναν τον ναό σου! Γιατί κάνεις τα στραβά μάτια σ αυτά που γίνονται; Δεν το καταλαβαίνω; Αλήθεια, ζεις;
maggisoula
Απ όλους περισσότερο, απεχθάνομαι εσένα πυρ της αναισθησίας και της χοντράδας! Έκανες όπλο την ηλιθιότητα και την ονόμασες χιούμορ. Ωραία ποιότητα δείχνεις! Ανορθόγραφο κι απροσάρμοστο! Από την γραφή σου και το λεξιλόγιο σου μπορεί να σε αναγνωρίσει κανείς.
Να την χαίρεσαι Αιθηρόη! Πες μου ποιοι είναι οι φίλοι σου να σου πω ποιος είσαι! Μπουρδέλο έκαναν τον ναό σου! Γιατί κάνεις τα στραβά μάτια σ αυτά που γίνονται; Δεν το καταλαβαίνω; Αλήθεια, ζεις;
Ωωωωωω τον αξιότιμο κύριοοοοοοοο!!! Μισό....μισ΄ο μη φύγεις έρχομαι! πάω γιουτούμπι κι έρχομαι!!!
maggisoula
Επειδή είδα ότι είσουν καλό παιδί και........διάβασες πριν μιλήσεις σ αφιερώνω αυτό το τραγούδι κι ο πιαν΄ιστας ο συγκεκριμένος και παρατήρα τον.....παίζει για σένα! [youtube][/youtube]
maggisoula
Και τώρα να σ απαν΄τησω...........χαίρομαι πάρα πολύ που μ απεχθάνεσαι. Και τόσα κοπλιμέντα μαζεμένα δε πήρα ποτέ μου! μισό........έτσι να βάζουμε και λέλουδα να φανε΄ι η αρχοντιά μας! Είσαι τόσο όρνεο που κανες αυτό ακριβώς που πα!!! Μαζί τους είσαι!!!! Βλάκα με περικεφαλαία!!!.......που το θυμήθηκα τώρα αυτό!!!! Ωχ μη ξεχνι΄ομαστε μισό..............Για πόσο ηλίθιους μας περν΄ας βρε αστραχάν; Αι σιχτίρ πια!!! Μη σε πυροβολήσω με το πυρ μου τωρα!!!! ΚΑΛΕ ΜΟΥ!!!! Κάθε πανσέληνο μου βγαίνεται σα τα καβαλημένα απ το διάολο!!! Ξουτ δέβα χαθ!! ΚΑΛΕ ΜΟΥ! Μη σε πάρω στο κυνληγι με τσι πέτρες και σου φων΄αζω μύγδαλααααα!!! Μαγδάλω της υπαπαντής των ταρτάρων!.....
maggisoula