H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου...
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Και ο Νους... ο Αλχημιστής των Πάντων... και η Αλήθεια, οδηγός!

ΑρχικήΦόρουμΣύνδεσηΕγγραφή
Είθε στους δρόμους της ουσίας σου να πορευθείς και στα μυστικά απόκρυφα αρχεία της ψυχής σου... Είναι άπειρες οι κατευθύνσεις στο Άπειρο Σύμπαν… Το ταξίδι μαγικό και ατελείωτο… Έχεις πολλά να χαρτογραφήσεις…

Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!!

Πήγαινε κάτω 
+17
15katerina
ΑΓΓΕΛΙΚΗ
markos
Αθάνωρ
Αιθηρόη
spathi
ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
elgr
ilia
ioessa
anarhos
leontas
princess4
trias
Nenya
desper !!!
maggisoula
21 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Επισκέπτης
Επισκέπτης

Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 3 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!!   Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 3 Icon_minitimeΤετ 27 Φεβ - 0:16:39

Δεν γνωρίζω τρόπους άλλης μεταχείρισης,ούτε γνωρίζω να περιμένω να αναλαμβάνει άλλος αυτό που μου βγαίνει εκείνη την στιγμή για λογαριασμό μου,οι απειλές με εξωθούν,σε όποιον κι αν απευθύνονται,προκαλούν φόβο γενικά στον χώρο και απλώνεται σκιά η οποία με την σειρά της προκαλεί συστολή σε κάποιους,αμυντική στάση,που αργότερα θα γίνει και επιθετική και δίνει χώρο για να παίξουν το όποιο παιχνίδι τους,αυτοί που περιμένουν την ευκαιρία κυρίως πάνω στους φοβισμένους ποτίζοντας τους με αμφιβολίες.
Ακούω γέλια απο πίσω,γελάνε.
Δεν έχω καμία διάθεση να παίξω με κανέναν τριας,γιατί πολύ απλά,είμαι σε άλλη φάση την οποία δεν έχω αντίρρηση να διασκορπίσω ακόμη και σε αυτόν.
Είναι η φύση της τέτοια...
Προτιμώ την λεκτική αντιπαράθεση απο τους υπαινιγμούς δύναμης,μιας και αυτοί,προκαλούν τον ίδιο φόβο και εν τέλει τι αποτέλεσμα φέρουν;
Εδώ είμαι δίχως όπλα,τις πανοπλίες τις πέταξα.
Δεν τις θέλω!!
Ο καθένας δίνει απο την ουσία του και την δική μου δεν έχω σκοπό να την διατηρήσω στο ψυγείο για αργότερα,όλα μέσα στην ζωή είναι και όλα έχουν τον σκοπό τους.

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!!   Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 3 Icon_minitimeΤετ 27 Φεβ - 0:28:55

Α!Και Αριστέα,επειδή κι εγω ήμουν σε φάση ζεν,αν το θέμα είναι ο πασάς στα Γιάννενα,τότε πες μου να αρχίσω την συγκομιδή...αν και το κόβω να τα τρώω...
Κράτα με να σε κρατώ αλλά στο τέλος βλέπω να χορεύουμε όλοι στον σκοπό τους.

maggisoula

maggisoula

Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2011
Αριθμός μηνυμάτων : 3634

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!!   Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 3 Icon_minitimeΤετ 27 Φεβ - 18:21:26

Γιαβρί μου εσύ! Ντύσου πάλι χάιντε!!! Ο πασάς στα γιάννενα καθόταν σταυροπόδι ωρέ!!! Μάλλον μ ανοιχτ΄α τα πόδια και ξαπλωτά!!! Ξέρετε τι μου πε ένας πολύ πολύ καλός μου αγαπημνένος μου λατρεμένος;;;; Μισό..............
ξέρω πως απαντάνε στο σκοτάδι!!
Το αποκόπτεις με το τι σε συνδέει με αυτό. Είναι πολύ απλό.
Λες , Δεν υπήρχες ποτέ, σε απορρίπτω από παντού, σε κόβω, δεν υφίστασαι και σε κάτι που δεν υφίσταται δεν το υπολογίζεις. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ.

Αυτό μου πε!!!! Δε ξέρω πόσο θα μου κρατ΄ησει θα δέιξει! Αλλά είμαι ακόμα στα καραμελένια λόγια τοπυ. Βέβαια δεν είναι εύκολο ν αντέξω στο πειρασμό άντζελου τριας μη ξεχνάμε είμαι κάργα υπνωτισμένη! Κι ο emmanouil ΄κι αυτός πολύ πολύ αγαπημένος είπε κάτι πετυχημένο και δυνατό! Να τους κρατάμε σα μέτρο του επιπέδου που μαστε εμείς. Καλά εγ΄ω δεεεεεεε..........μικρές οι αποστάσεις αλλά το χτικιό δε το χω μέσα μου αυτό είναι σίγουρο.
maggisoula

maggisoula

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!!   Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 3 Icon_minitimeΤετ 27 Φεβ - 18:22:28

Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 3 743589328Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 3 743589328Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 3 743589328...........................δε φταίω!!!! θέλω ν αγιάσω αλλά δεεεεεεεε...........
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!!   Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 3 Icon_minitimeΤετ 27 Φεβ - 20:43:08

Δεν μου άρεσε αυτό που έγινε χθες,τουλάχιστον αυτό που κατάλαβα οτι έγινε.
Θύμωσα πάρα πολύ.
Όταν συμβαίνει κάτι καθένας επιλέγει το πως θα το αντιμετωπίσει,επέλεξα να φέρω αυτά που φαίνονται στον ναό,αναρτήσεις και λόγια δημόσια αναρτημένα.
Στήθηκε ένας καθρέπτης των λέξεων και των προθέσεων,ενός συγκεκριμένου ατόμου.
Ο δικός μου τρόπος ήταν να έχει την δυνατότητα να απαντήσει ανοικτά,να εξηγήσει.
Αν σε αυτόν κάποιοι κοιτάξατε το είδωλό σας,δεν ευθύνομαι γιαυτό,με εξέπληξε και με πρόσβαλε και με έθεσε σε αμφιβολίες.Δεν στέκομαι και δεν κρατώ τίποτα μέσα μου,όλες οι επιδράσεις είναι και παραμένουν επιφανειακές,περισσότερο δεν διεισδύουν,παρόλα αυτά το τι μου αρέσει και τι όχι,είναι δικός μου λογαριασμός.
Δεν έχω σκοπό να αγιάσω ούτε να είμαι τέλεια γιατι το τέλειο φέρει το τέλος κι έχω ακόμη δρόμο να μαθαίνω.
Αντιδρώ στις απειλές σε όποιον και να απευθύνονται και για μένα ποτέ δεν απευθύνονται σε ένα μόνο άτομο μιας και πλανιέται στον χώρο.
Στο προκείμενο τώρα...το ''αρκετά'' με πόνεσε και με θύμωσε κι ας είναι και απο τον τριας.
Κάντε ότι θέλετε ο καθένας,αλλά απο την στιγμή που θα μου υποδείξει κάποιος τον τρόπο που περιμένει να αντιδράσω,οφείλω να του θυμίσω και τον δικό μου.
Αν κάτι δεν σου αρέσει οι επιλογές πολλές.
Προτιμώ να βρίσω,να ειρωνευτώ,να ξεφτιλιστώ και να ξεπέσω σαν εικόνα και επίπεδο με τον κάθενα που έχω πρόβλημα αν είναι να βγει κάτι.
Προτιμώ να αγνοήσω.
Προτιμώ να παίξω κι όταν θα παίξω λογαριασμός δικός μου.Τον ρόλο του ανέμελου που σκορπά ζημιές και έρχονται τα αρσενικά να καθαρίσουν δεν τον παίζω όμως.
Απομακρύνω την θέση μου απο αυτό.
Αναλαμβάνω τις δικές μου ευθύνες και τα χρεωστικά.
Και εκει πάει το πασας στα Γιαννενα..επιλογή δική σου,ξεκαθαρίζω οχι δική μου.
Δεν το χω να καθαρίζει κανεις για μενα,ούτε προστάτες θέλω.
Μπορεί να παίζαμε πεντόβολα στην αρχαία Σπάρτη,αλλά σε αυτήν την ζωή σας γνωρίζω και με γνωρίζετε τώρα.Και αυτό το τώρα δεν δίνει και πολλές δυνατότητες,υστερώ στην οικειότητα αυτή και δεν ήταν ποτέ δική μου ανάγκη.
Εστιάζετε πολύ στην προστασία της Αιθηρόης και του ναου.
Για μένα αν κάτι χρειάζεται προστασία είναι οι εδω γύρω μας.
Προστασία και όρια είπα ναι,ξερίζωμα ποτε και σε κανέναν γιατί όλοι έχουν λογο ύπαρξης σε αυτήν την πλάση και δεν έχουμε το δικαίωμα...κι αυτό το λεω ακόμη και για όσους θα ήθελα να μην τους είχα στην ζωή μου,για όσους θα ήθελα να ήταν μακριά μου,αγία δεν είμαι,θυμώνω και οργίζομαι.
Τι καταφέρατε με το ''αρκετά'';Τι βλέπω εγώ και πείτε μου το λάθος.
Χειρότερα τα κάνατε για μένα και εξηγώ το γιατι.
Αναρχε έχεις δηλωσει ανοιχτά το παρελθόν σου,Λέωντα δεν σε γνωρίζω απο εδώ απο τα γραπτά σου,δεν σε ξέρω,φαίνεται όμως οτι είστε φίλοι σε όλους.
Φαίνεται και ο κάθε τριασαγγελος τι είναι και τι κάνει.
Αφού λοιπόν αυτά φαίνονται,η εντύπωση που βγήκε ήταν οτι κάνατε κάτι σχετικό με τα εργαλεία που γνωρίζετε εκατέρωθεν.Το καλησπέρα και το αρκετά αρκούσε να βάλει τις σκέψεις εκείνες για το τι θα μπορούσε να είχε γίνει.Προκλήθηκε για μένα φόβος,δεν ακολουθούμε όλοι εδώ τους ίδιους δρόμους πραγμάτωσης και ο συγκεκριμένος πάντα εγείρει φόβο και απειλή.
Επίδειξη δύναμης;Οριοθέτηση χώρου;
Δεν μου άρεσε φίλοι μου,προτιμώ το ρινγκ...Θα μου πεις,με τα ίδια όπλα πολεμάς,δεν ξέρεις κτλ,ναι αλλά και πάλι δεν..δεν..
Το όποιο κακό,όσο ισχυρό κι αν είναι,υπάρχει μια περίπτωση μέσα του κάτι να φωνάζει για βοήθεια,εδω είναι φόρουμ που εκφράζεται η ουσία κυρίως απο τον λόγο...όποιος κι αν είναι αυτός ο λόγος ακόμη και άσχημος,επίσης υπάρχει και η σιωπή.
Το όποιο κακό φέρει στην επιφάνεια και τα δικά μας αντίστοιχα κακά σημεία και μας βοηθά.
Φέρει την ανάγκη για προστασία στους γύρω μας,αναδεικνύει και τα όμορφα στοιχεία μας.
Ο εξάψαλμος αυτή την φορά είναι σε αυτούς που αγαπώ πολύ...όλα όμως πρεπει να τα λέμε κι αν κάνω λάθος,εδω είμαι να τα ακούσω.

trias

Ημερομηνία εγγραφής : 21/11/2011
Αριθμός μηνυμάτων : 40

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!!   Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 3 Icon_minitimeΤετ 27 Φεβ - 21:06:08

Δεν κατάλαβα! Θα φοβηθώ το αρκετά σας; Δικό μου θέμα είναι αν θα μπω σε διάλογο μαζί τους η όχι! Δεν θα μου πεις εσύ αν φοβήθηκα! Τα ρινγκ που ξέρεις εσύ, είναι για 15 χρονα! Γι αυτό μην λες λόγια που δεν καταλαβαίνεις! Αν έχω δύναμη η όχι, θα φανεί στη πράξη όταν έρθει ο καιρός! Κι επειδή ξέρω που το πας, πρέπει να με θεωρείς πολύ ανόητο! Όλοι σας! Δεν μ ενδιαφέρει να ασχοληθώ μαζί σας! Αν μ ενδιέφερε θα το καταλαβαίνατε! Προσγειώσου!
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!!   Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 3 Icon_minitimeΤετ 27 Φεβ - 21:13:59

Δεν με ενδιαφέρεις εσύ συγκεκριμένα,αλλά οι φίλοι μου...αυτοί που αγαπώ και δεν θέλω να μπουν σε καμια διαδικασία-μηχανισμό προστασίας που μεταθέτει την στάση ζωής τους,τις επιλογές τους.
Και γιαυτό ξεχωρίζω την θέση μου,τουλάχιστον ένα άτομο-λόγος λιγότερο αν είναι να ξαναμπούν σε αυτήν την διαδικασία...γιατί απο την μεριά μου θα εκφράζομαι όπως μου βγαίνει,δεν θέλω να σκέφτομαι οτι αυτό θα φέρει μετά τον άλλον στην θέση να με προστατεύσει.
Είναι φως και σαν φως τους θέλω...
Εσύ και ο κάθε εσύ,δεν μπορείς να με πληγώσεις,γιατί δεν έφτασες κοντά στην καρδιά μου...
Κι όσο θες βρίσε με και ειρωνεύσου με,πες και κάνε ότι θες σε μένα...
trias

Ημερομηνία εγγραφής : 21/11/2011
Αριθμός μηνυμάτων : 40

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!!   Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 3 Icon_minitimeΤετ 27 Φεβ - 21:50:48

ladosifa έγραψε:
Θύμωσα πάρα πολύ.
Όταν συμβαίνει κάτι καθένας επιλέγει το πως θα το αντιμετωπίσει,επέλεξα να φέρω αυτά που φαίνονται στον ναό,αναρτήσεις και λόγια δημόσια αναρτημένα.
Ο δικός μου τρόπος ήταν να έχει την δυνατότητα να απαντήσει ανοικτά,να εξηγήσει.
Αν σε αυτόν κάποιοι κοιτάξατε το είδωλό σας,δεν ευθύνομαι γιαυτό,με εξέπληξε και με πρόσβαλε και με έθεσε σε αμφιβολίες.Δεν στέκομαι και δεν κρατώ τίποτα μέσα μου,όλες οι επιδράσεις είναι και παραμένουν επιφανειακές,περισσότερο δεν διεισδύουν,παρόλα αυτά το τι μου αρέσει και τι όχι,είναι δικός μου λογαριασμός.
Δεν έχω σκοπό να αγιάσω ούτε να είμαι τέλεια γιατι το τέλειο φέρει το τέλος κι έχω ακόμη δρόμο να μαθαίνω.
Αντιδρώ στις απειλές σε όποιον και να απευθύνονται και για μένα ποτέ δεν απευθύνονται σε ένα μόνο άτομο μιας και πλανιέται στον χώρο.
Στο προκείμενο τώρα...το ''αρκετά'' με πόνεσε και με θύμωσε κι ας είναι και απο τον τριας.
Κάντε ότι θέλετε ο καθένας,αλλά απο την στιγμή που θα μου υποδείξει κάποιος τον τρόπο που περιμένει να αντιδράσω,οφείλω να του θυμίσω και τον δικό μου.
Προτιμώ να βρίσω,να ειρωνευτώ,να ξεφτιλιστώ και να ξεπέσω σαν εικόνα και επίπεδο με τον κάθενα που έχω πρόβλημα αν είναι να βγει κάτι.
Προτιμώ να αγνοήσω.
Προτιμώ να παίξω κι όταν θα παίξω λογαριασμός δικός μου.Τον ρόλο του ανέμελου που σκορπά ζημιές και έρχονται τα αρσενικά να καθαρίσουν δεν τον παίζω όμως.
Μπορεί να παίζαμε πεντόβολα στην αρχαία Σπάρτη,αλλά σε αυτήν την ζωή σας γνωρίζω και με γνωρίζετε τώρα.Και αυτό το τώρα δεν δίνει και πολλές δυνατότητες,υστερώ στην οικειότητα αυτή και δεν ήταν ποτέ δική μου ανάγκη.
Προστασία και όρια είπα ναι,ξερίζωμα ποτε και σε κανέναν γιατί όλοι έχουν λογο ύπαρξης σε αυτήν την πλάση και δεν έχουμε το δικαίωμα...κι αυτό το λεω ακόμη και για όσους θα ήθελα να μην τους είχα στην ζωή μου,για όσους θα ήθελα να ήταν μακριά μου,αγία δεν είμαι,θυμώνω και οργίζομαι.
Αναρχε έχεις δηλωσει ανοιχτά το παρελθόν σου,Λέωντα δεν σε γνωρίζω απο εδώ απο τα γραπτά σου,δεν σε ξέρω,φαίνεται όμως οτι είστε φίλοι σε όλους.
Αφού λοιπόν αυτά φαίνονται,η εντύπωση που βγήκε ήταν οτι κάνατε κάτι σχετικό με τα εργαλεία που γνωρίζετε εκατέρωθεν.Το καλησπέρα και το αρκετά αρκούσε να βάλει τις σκέψεις εκείνες για το τι θα μπορούσε να είχε γίνει.Προκλήθηκε για μένα φόβος,δεν ακολουθούμε όλοι εδώ τους ίδιους δρόμους πραγμάτωσης και ο συγκεκριμένος πάντα εγείρει φόβο και απειλή.
Δεν μου άρεσε φίλοι μου,προτιμώ το ρινγκ...Θα μου πεις,με τα ίδια όπλα πολεμάς,δεν ξέρεις κτλ,ναι αλλά και πάλι δεν..δεν..
Το όποιο κακό,όσο ισχυρό κι αν είναι,υπάρχει μια περίπτωση μέσα του κάτι να φωνάζει για βοήθεια,εδω είναι φόρουμ που εκφράζεται η ουσία κυρίως απο τον λόγο...όποιος κι αν είναι αυτός ο λόγος ακόμη και άσχημος,επίσης υπάρχει και η σιωπή.
Το όποιο κακό φέρει στην επιφάνεια και τα δικά μας αντίστοιχα κακά σημεία και μας βοηθά.
Φέρει την ανάγκη για προστασία στους γύρω μας,αναδεικνύει και τα όμορφα στοιχεία μας.
Ο εξάψαλμος αυτή την φορά είναι σε αυτούς που αγαπώ πολύ...όλα όμως πρεπει να τα λέμε κι αν κάνω λάθος,εδω είμαι να τα ακούσω.

Τώρα κατάλαβα! Τώρα κατάλαβα ότι αναφέρεσαι σε anarho, leonta και την προβληματική maggisoula! Ποτέ δεν είναι αργά. Τα μισά τα παίρνω πίσω απ όσα σου είπα! Χαίρομαι που κατάλαβες τι είναι! Όμως μη περνάς στους άλλους ότι τους φοβήθηκα!
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!!   Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 3 Icon_minitimeΤετ 27 Φεβ - 21:56:07

Το ξέρεις οτι δεν κατάλαβες αυτό...δεν πειράζει...παίξε όσο θες,σου δώσαμε χώρο και έχω μέρος ευθύνης.
Πάντα είχες χώρο βέβαια,εσύ και όλοι μας εδώ.
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!!   Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 3 Icon_minitimeΤετ 27 Φεβ - 21:58:02

Από: trias
Προς: ladosifa
Δημοσιεύθηκε: Σήμερα στις 9:54 pm
Θέμα: Καλησπέρα κι από κοντά!
Θα σας ελευθερώσω όλους έναν έναν! Μη στεναχωριέσαι! Ο leontas και o anarhos όσα κι αν μου λένε δεν με πτοούν! Και την Αιθηρόη θα διαλύσω, το πιστεύω κι ας είναι αυτό που είναι. Είμαστε πολλοί! Συγνώμη αν σου επιτέθηκα, δεν είχα καταλάβει. Το φως είναι υπερεκτιμημένο! Αλλά θα πρέπει να μιλήσεις πιο ανοιχτά. Θα σε στηρίξω.
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!!   Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 3 Icon_minitimeΤετ 27 Φεβ - 22:01:17

Θέλω τώρα σε αυτούς που απευθύνθηκα να μου εξηγήσουν το τι φαίνεται και το τι αποτελέσματα εν τέλει φέρουμε.
Ζητώ συγνώμη απο τον ναο και όλα τα μέλη.
ilia

ilia

Τοξότης
Ημερομηνία εγγραφής : 08/03/2011
Αριθμός μηνυμάτων : 1946

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!!   Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 3 Icon_minitimeΤετ 27 Φεβ - 22:04:33

Προτιμώ να μην μιλήσω..........
maggisoula

maggisoula

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!!   Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 3 Icon_minitimeΤετ 27 Φεβ - 22:51:15

trias έγραψε:
ladosifa έγραψε:
Θύμωσα πάρα πολύ.
Προτιμώ να αγνοήσω.

Τώρα κατάλαβα! Τώρα κατάλαβα ότι αναφέρεσαι σε anarho, leonta και την προβληματική maggisoula! Ποτέ δεν είναι αργά. Τα μισά τα παίρνω πίσω απ όσα σου είπα! Χαίρομαι που κατάλαβες τι είναι! Όμως μη περνάς στους άλλους ότι τους φοβήθηκα!

Για να δεις πόσο φτην΄ο εργαλείο είσαι! Πόσο ξεδοντιασμένο είσαι και δε κ΄ανεις τίποτα άλλο απ το να καραδοκείς ν αρπάξεις κανέναν κόκκαλο! Τίποτα δε κατάλαβες ΤΙΠΟΤΑ! καμάρωσε τη κατάντια σου! Δε χρειάζεται να ζητάς συγν΄΄ωμη ladosifa είπες αυτά που νιωθες και τ΄ελος και καλά έκανες και σε καμαρώνω και σ αγαπάω και αι σιχτίρ τριάς μαζί με τη ποιότητα μου! Τρελένομαι που το λέω τώρα αλλά ευτυχ΄ως που υπάρχεις κι εσύ κι ο άλλος ο χάιντε χάιντε για να βλέπω τι έχω να φτι΄΄αξω ακόμα! Δικιος ο εμμανουήλ ναι είμαι σίγουρη!!!! Αλλάαααααα.........Ψυχραιμια πολιτισμός ομμμμμμ και σκατά! Δε μου βγαίνει τι να κάνουμε!!!! Θ΄ελω δουλιεά ακόμα! Κι εσύ ίλια τι κάνεις περιφέρεσαι κι όλο δε θα μιλ΄΄ησω και δε θα μιλήσω ε αν δε θες να μιλήσειος τι το λες; Μη λες καθόλου! Μια φωνή βαθιά στο δάαααααασος! Μπάχαλο γίναμε εδώ μέσα!!!!! κουπε πε κούπε πε!!!! ποιος χαίθρετε ποιος όχι δε κοιτάζω τώρα. θα γδυθώ δε ξέρω τι άλλο να κάνω!!!! δεν έχει σημασία ποιος άναψε το φυτ΄΄ιλι ούτε ποιος πέταγε μπαρούτι στη φωτι΄΄α. Μια καλή δοκιμάσια ήταν κι αυτό. και μην ακούσω εγώ τα ξερα εγώ τα λεγα πάτε πίσω πάτε δεξιά αριστερ΄α γιατί παπαρι΄΄ες είναι! Αδυναμίες και λ΄΄αθη είναι και κάνουμε όλοι μας.......και δε λέω για τη στάση μου σε τριας και άντζελο γαιτί εκεί δε κάνω πίσω και σηκώνω και σημαία!!!!!!!!............πέσαμε και μπράβο μας!!!!
Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 3 3477152822Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 3 3477152822Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 3 3477152822Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 3 3477152822................κι εκεί είναι η μαγκιά.........να χουμε το θάρος να συνεχίσουμε..........
Και συνεχίζω. ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!! Κι ας είμαι και του χρ΄΄ονου τέτοια μέρα εδώ να κάνω και να λ΄΄εω λέω τα ίδια!!!! Που κατά κει το κόβω!!!!
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!! Εκτός απο τριας και τον απρογραμμάτιστο!!!! σόρυ αλλά ο δικός μου παντελεήμονας έκλεισε. Καλην΄λυχτα σας!!!!
ilia

ilia

Τοξότης
Ημερομηνία εγγραφής : 08/03/2011
Αριθμός μηνυμάτων : 1946

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!!   Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 3 Icon_minitimeΤετ 27 Φεβ - 23:20:17

Εγώ είπα πως δεν θα μιλήσω γιατί ήδη μίλησα κ είπα την αποψή μου...αλλα όλοι συνεχίζατε το θέμα...όποτε και να μιλήσω έχει σημασία??????Σας αφήνω να ξεθυμάνετε....
"Κι εσύ ίλια τι κάνεις περιφέρεσαι κι όλο δε θα μιλ΄΄ησω και δε θα μιλήσω ε αν δε θες να μιλήσειος τι το λες; Μη λες καθόλου! Μια φωνή βαθιά στο δάαααααασος! Μπάχαλο γίναμε εδώ μέσα!!!!! " ...
απλά θέλω να πιστεύω πως αυτό το είπες μέσα στα νεύρα σου γιατί αν το εννοούσες τότε απλά δεν με ξέρεις..........
Δηλαδή τι?όποιοι είμαστε ήρεμοι ακόμα πρέπει να αρχίσουμε και εμείς???
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!!   Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 3 Icon_minitimeΤετ 27 Φεβ - 23:27:18

Αριστέα μου το δηλώνω ανοιχτά πως κρατάς κομμάτι της καρδιάς μου το οποίο με πονά που σε πόνεσε.
Όμως, πάντα θα είμαστε εδώ μαζί να φανερώνουμε τα όσα μέσα μας υπάρχουν.
Δεν φοβάμαι να σας δείξω τι με ενοχλεί γιατί έχω πίστη στην φιλία.
Δεν φοβάμαι το τι θα φανεί στα μάτια αυτών που παρακολουθούν,αντιθέτως,να δουν θέλω πως όλες τις δοκιμασίες ατρόμητα,φανερα και μέσα απο το τσαλάκωμα τις περνάμε.
Σε ότι λάθος έχω κάνει θέλω να το δω εδώ,να το δουν όλοι και να με διορθώσω.
Θέλω αν είναι επιθυμητό να εξηγηθεί ο τρόπος μας και αυτό που διέκρινα οτι φαίνεται κι ας μην είναι έτσι...Γνωρίζω οτι αδίκησα αλλά θέλω να δείξω τι βγαίνει..
Δεν κρύβω επίσης οτι χώρο ιδιαίτερο έχω για κάποια άτομα,κάποια απο τα οποία σήμερα φώναξα,όμως ο ναος είστε όλοι και χώρος υπάρχει για όλους,στον ναο δεν υπάρχουν ιεραρχίες όπως ειπώθηκε πρόσφατα,δεν υπάρχουν ομάδες...
Φιλίες πιο ξεχωριστές ναι....ιδιαίτερες συζητήσεις ναι...δέσιμο ναι..
Δεν παίζει κάτι απο πίσω..οτι βλέπετε εδώ και στο εδώ κάτι έγινε..

Δεν επέλεξα τον προσωπικό μου χώρο αυτήν την φορά,τα πμ,γιατί ευθύνομαι για το άπλωμα της κατάστασης και ευθύνομαι που θύμωσα μαζί σας.
Ήθελα να το φέρω στο φως γιατί ήταν κάτι δικό μου άσχημο...

Η κάθαρση του ναού ξεκινά απο τα ίδια τα μέλη του.
Λερώθηκα...
οχι άλλο φόβο,προκατάληψη,υποψίες..πάντα θα υπάρχει κάποιος τριας...και πάντα θα υπάρχει το θεραπευτικό πυρ που εξαγνίζει.

????????
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!!   Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 3 Icon_minitimeΠεμ 28 Φεβ - 0:15:09

ladosifa έγραψε:
Αριστέα μου το δηλώνω ανοιχτά πως κρατάς κομμάτι της καρδιάς μου το οποίο με πονά που σε πόνεσε.
Όμως, πάντα θα είμαστε εδώ μαζί να φανερώνουμε τα όσα μέσα μας υπάρχουν.
Δεν φοβάμαι να σας δείξω τι με ενοχλεί γιατί έχω πίστη στην φιλία.
Δεν φοβάμαι το τι θα φανεί στα μάτια αυτών που παρακολουθούν,αντιθέτως,να δουν θέλω πως όλες τις δοκιμασίες ατρόμητα,φανερα και μέσα απο το τσαλάκωμα τις περνάμε.
Σε ότι λάθος έχω κάνει θέλω να το δω εδώ,να το δουν όλοι και να με διορθώσω.
Θέλω αν είναι επιθυμητό να εξηγηθεί ο τρόπος μας και αυτό που διέκρινα οτι φαίνεται κι ας μην είναι έτσι...Γνωρίζω οτι αδίκησα αλλά θέλω να δείξω τι βγαίνει..
Δεν κρύβω επίσης οτι χώρο ιδιαίτερο έχω για κάποια άτομα,κάποια απο τα οποία σήμερα φώναξα,όμως ο ναος είστε όλοι και χώρος υπάρχει για όλους,στον ναο δεν υπάρχουν ιεραρχίες όπως ειπώθηκε πρόσφατα,δεν υπάρχουν ομάδες...
Φιλίες πιο ξεχωριστές ναι....ιδιαίτερες συζητήσεις ναι...δέσιμο ναι..
Δεν παίζει κάτι απο πίσω..οτι βλέπετε εδώ και στο εδώ κάτι έγινε..

Δεν επέλεξα τον προσωπικό μου χώρο αυτήν την φορά,τα πμ,γιατί ευθύνομαι για το άπλωμα της κατάστασης και ευθύνομαι που θύμωσα μαζί σας.
Ήθελα να το φέρω στο φως γιατί ήταν κάτι δικό μου άσχημο...

Η κάθαρση του ναού ξεκινά απο τα ίδια τα μέλη του.
Λερώθηκα...
οχι άλλο φόβο,προκατάληψη,υποψίες..πάντα θα υπάρχει κάποιος τριας...και πάντα θα υπάρχει το θεραπευτικό πυρ που εξαγνίζει.

kalispera vlepo pos antiliftikes pos epeses xamila ego ksekinisa na po kati kai oloi epitethikan ipnotistikan i kai methisan tha mporousa na po me tin katastasi kai evgale o kathenas oti eixe pano ston alo,kalo mathima gia olous mas,apo ayto vlepoume kai pou vriskomaste,prosopika den exo kati me ta atoma pou antalaksame apopsis logia dixos noima kai pola ala,tha po kati dimosia an kathisete kai diavasete ta legomena mou tha dite ti grafo gia atoma pou kanane kapoia pragmata epita edina plirofories kai trofi gia skepsi,giati giati ego tin patisa apo kapoious kai mou fagane oikonomika posa den me piraksane toso ayta oso to oti epsaxna tropo na therapevso to soma mou simera exo 4 ongous den to leo me skopo apla ta atoma pou kanane tin malakia as to skeftoun tin epomeni na prosexoun giati isos o epomenos na min elenxi ton eayto tou kai isos tous kanei kako,den ithela na anafertho se prosopika mou provlimata alla me ftasate sto amin,tha rotiso tin aithiroi an mou epitrepi na anartiso olokliromenes gnosis,pragmatikes gnosis gia tin diania me apla logia kai texnikes oste oloi na mporoun na ti litourgisoun alla oloi prepei na kanete aytognosia na elenxete ton eayto sas sto plires ti thelisi tin ipomoni tin epimoni tin epithimia apo pou mas erxete giati,ta sporia,tis ipovoles tin aytoipnosi,opos egine edo mesa poli ipnotistikame me tis katastasis kai xasame ton elenxo,iparxoun pola ola siga siga.tha dite oti otan anevete epipedo antilipsis(den iponoo kati gia kapoion) apla iparxoun pola epipeda kai otan ftasoume sto epipedo x kai elenxoume ton eayto mas tote mporoume na diaxiristoume megales dinamis,an mou epitrepsi o diaxiristis,Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 3 894006417kai me tin aformi ayti tha ithela apo olous na stamatisoume edo olo ayto,trias logikepsou ligo se parakalo,ego mpori na eipa prin poles imeres gia katara ala den itane pragmatikotita apla itane mia ipovoli,ksekola vges pare aera katharo iparxoun sovara provlimata as afisoume tis kontres,oi kontres dixnoun mono egoismo kai tipota to sofo.zito signomi gia tin anastatosi pou exo feri.kalo vradi....
elgr

elgr

Καρκίνος
Ημερομηνία εγγραφής : 22/03/2011
Αριθμός μηνυμάτων : 125

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!!   Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 3 Icon_minitimeΠεμ 28 Φεβ - 0:27:30

Δεν σας κρύβω ότι μέχρι ένα σημείο έμεινα άναυδος. Από εκεί και μετά ήμουν σ αυτούς που γέλαγαν, και γέλαγα γιατί ήταν τόσο παιδιάστικα κάποια μου είπες, σου είπα, είμαι, δεν είμαι κ.τ.λ. Μετά καθώς το συνεχίζατε βλέποντας την τροπή και τις αφορμές που δίνατε σε άτομα σαν τον trias και τον angelo, έμεινα πάλι άναυδος κι αναρωτιόμουν "μα δεν βλέπουν τι κάνουν"; Και δεν έχει άδικο η ilia.

Αλλά maggisoula με την τελευταία σου ανάρτηση με τάπωσες. Σου βγάζω το καπέλο! Έχεις ποιότητα κορίτσι μου αλλά δεν το έχεις δει. Ακέραια στα πιστεύω σου, αληθινή στις φιλίες σου, τίμια με τον εαυτό σου, και με κότσια στις αδυναμίες σου.

Σε παραδέχομαι! Πάρ' όλο που είσαι ασυγκράτητη ώρες ώρες, τελικά είσαι αυθεντική. Δεν έχεις φοβηθεί να τσαλακώσεις τον εαυτό σου. Ήθελα να σε υποστηρίξω φανερά, γιατί δυστυχώς εσύ εκτέθηκες περισσότερο απ όλους. Μια τέτοια φίλη θα την ήθελα. Και να μη γδυθείς δεν χρειάζεται, χα χα! Ακόμα και στο θυμό σου βγάζεις γέλιο.

Νομίζω ότι όσες διαφορές κι αν φαίνεται να έχετε, είμαι βέβαιος ότι τίποτα δεν μπορεί να κλονίσει τον aorato nao. Εδώ υπάρχει ένα ισχυρό συστατικό. Είμαι σίγουρος. Τέρμα τα γέλια λοιπόν από μένα τουλάχιστον. Συνεχίζω και πάλι να σας σέβομαι. ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ! Όπως είπατε κι όπως ξέρετε.
????????
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!!   Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 3 Icon_minitimeΠεμ 28 Φεβ - 0:39:23

elgr έγραψε:
Δεν σας κρύβω ότι μέχρι ένα σημείο έμεινα άναυδος. Από εκεί και μετά ήμουν σ αυτούς που γέλαγαν, και γέλαγα γιατί ήταν τόσο παιδιάστικα κάποια μου είπες, σου είπα, είμαι, δεν είμαι κ.τ.λ. Μετά καθώς το συνεχίζατε βλέποντας την τροπή και τις αφορμές που δίνατε σε άτομα σαν τον trias και τον angelo, έμεινα πάλι άναυδος κι αναρωτιόμουν "μα δεν βλέπουν τι κάνουν"; Και δεν έχει άδικο η ilia.

Αλλά maggisoula με την τελευταία σου ανάρτηση με τάπωσες. Σου βγάζω το καπέλο! Έχεις ποιότητα κορίτσι μου αλλά δεν το έχεις δει. Ακέραια στα πιστεύω σου, αληθινή στις φιλίες σου, τίμια με τον εαυτό σου, και με κότσια στις αδυναμίες σου.

Σε παραδέχομαι! Πάρ' όλο που είσαι ασυγκράτητη ώρες ώρες, τελικά είσαι αυθεντική. Δεν έχεις φοβηθεί να τσαλακώσεις τον εαυτό σου. Ήθελα να σε υποστηρίξω φανερά, γιατί δυστυχώς εσύ εκτέθηκες περισσότερο απ όλους. Μια τέτοια φίλη θα την ήθελα. Και να μη γδυθείς δεν χρειάζεται, χα χα! Ακόμα και στο θυμό σου βγάζεις γέλιο.

Νομίζω ότι όσες διαφορές κι αν φαίνεται να έχετε, είμαι βέβαιος ότι τίποτα δεν μπορεί να κλονίσει τον aorato nao. Εδώ υπάρχει ένα ισχυρό συστατικό. Είμαι σίγουρος. Τέρμα τα γέλια λοιπόν από μένα τουλάχιστον. Συνεχίζω και πάλι να σας σέβομαι. ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ! Όπως είπατε κι όπως ξέρετε.
elgr...den einai to thema mou ayto sto arxiko minima den eixa kati me ta atoma ayto enoo prosopiko apla eixa tin eykeria na dikso se olous ti ginete kato apo tin miti mas tora an gia esena den se endiaferi to oti kapoioi einai alania kai pezoun,eno kapoioi psaxnoun simantika pragmata gia tin zoi tous i to eayto tous ti na po,isos na eprepe na min miliso kai na tous afiso na kanoun oti kanoun,alla esy ti tha ekanes an erxosoun sti thesi mou,min apantisis grigora skepsou prota mpes stin thesi ayti ftiakstina stin fantasia sou kai apantise,den thelo epipoleei apantisi..den prospatho na sou tin po apla na katanoisis mia ali thesi tin opoia eimai ego,,,,
elgr

elgr

Καρκίνος

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!!   Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 3 Icon_minitimeΠεμ 28 Φεβ - 1:45:12

Αν και δε μου πέφτει ιδιαίτερος λόγος, γιατί με την μη συμμετοχή μου καθόμουν αλώβητος, αλλά πρέπει να έχεις πολλές πλευρές κι ανάλογα με τις συνθήκες έκανες και τις απαντήσεις σου. Η ιδέα που έχεις, να πιστεύεις ότι έκανες καλό κι ότι ξεσκέπασες κρυμμένες καταστάσεις, είναι μόνο στη φαντασία σου. Είναι πολύ αστείο να σε βλέπω να αυτοθαυμάζεσαι, όταν δεν μπορείς να αποφασίσεις τι πιστεύεις τελικά. Δεν μου πέφτει λόγος να σε κρίνω, αλλά με ξαφνιάζει η επιμονή σου να μην καταλαβαίνεις.

Έχω διαβάσει όλες τις αναρτήσεις σου. Αν κάνεις τον κόπο να τις διαβάσεις κι εσύ όλες, θα δεις πως δεν κάνεις τίποτα άλλο από το να προσπαθείς να βρεις την χαραμάδα για να εισβάλλεις σε κάτι που δεν μπορείς ν ανταποκριθείς. Δεν ξέρω τι γνώσεις έχεις και μετά απ όσα έχω διαβάσει, δεν μ ενδιαφέρουν. Δεν θα εμπιστευό μουν ποτέ κάποιον που χρησιμοποιεί με τέτοιο τρόπο την νοημοσύνη των άλλων. Έκανες ότι μπορούσες να αποδείξεις ότι εσύ είσαι αφυπνισμένος και οι άλλοι κοιμισμένοι. Ο καθένας έχει δικαίωμα να προσπαθεί να καθιερώσει την θέση του. Ο δικός σου τρόπος, ήταν απεχθής.

Καταλαβαίνω θύμωσες. Κι αν είχες κάποιο δίκιο το έχασες πολύ εύκολα και απόδειξες περίτρανα το δίκιο των υπολοίπων. Χρησιμοποίησες τους πάντες και κάθε γεγονός, μόνο για δική σου προβολή. Και μία από τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις σου σε σχέση με τον trias, που την μια είσαι μαζί του, την άλλη δήθεν είσαι απέναντι δείχνει και πάλι όσα σου εξηγώ.

Έχεις προσβάλλει με όλους τους τρόπους την οικοδέσποινα του χώρου αυτού, και ήταν η μόνη που ουσιαστικά δεν σε εξέθεσε. Και μην σταθείς σ εκείνο το περιβόητο email, αν είχες διαβάσει και όσα εξηγούσε η ίδια, ίσως να καταλάβαινες. Και όσα ανάφερες σχετικά με το ότι δεν κρύβεσαι κ.τ.λ. δεν είδα πουθενά να το κάνεις, όταν κάποιοι νόμιζαν ότι ήταν ο trias. Μάλλον σε εξυπηρετούσε. Και η σύμπτωση; Αν μπορώ να το πω αυτό, είναι ότι σε φανέρωσε ο ίδιος ο trias.

Όλα αυτά τα είπα γιατί απευθύνθηκες σε μένα, δεν είχα στις βλέψεις μου να συνομιλήσω μαζί σου, δεν έχω να κερδίσω τίποτα. Αλλά σε παρακαλώ μην υποτιμάς την νοημοσύνη των άλλων και σταμάτα να διαβάλλεις όποιον δεν συμφωνεί μαζί σου. Και επειδή ακριβώς δεν μου αρέσουν τα αλάνια που που παίζουν ύπουλα και βρώμικα, γι αυτό και δεν θέλω ιδιαίτερες σχέσεις μαζί σου. Εξακολουθείς να προσβάλλεις και δεν μπορείς να δεχτείς ότι δεν σου οφείλει κανείς να σ εμπιστεύεται.

Αν και τα αλάνια, όπως τα ξέρω εγώ, έχουν μπέσα.

Πολλά είπα και δεν χρειαζόταν. Και τώρα καληνύχτα σας!
ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Τόπος : ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Ζυγός
Ημερομηνία εγγραφής : 15/03/2011
Αριθμός μηνυμάτων : 253

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!!   Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 3 Icon_minitimeΠεμ 28 Φεβ - 3:11:52

ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ κλαπ! κλαπ! κλαπ!

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΡΙΣΤΩ!
????????
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!!   Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 3 Icon_minitimeΠεμ 28 Φεβ - 16:26:57

elgr έγραψε:
Αν και δε μου πέφτει ιδιαίτερος λόγος, γιατί με την μη συμμετοχή μου καθόμουν αλώβητος, αλλά πρέπει να έχεις πολλές πλευρές κι ανάλογα με τις συνθήκες έκανες και τις απαντήσεις σου. Η ιδέα που έχεις, να πιστεύεις ότι έκανες καλό κι ότι ξεσκέπασες κρυμμένες καταστάσεις, είναι μόνο στη φαντασία σου. Είναι πολύ αστείο να σε βλέπω να αυτοθαυμάζεσαι, όταν δεν μπορείς να αποφασίσεις τι πιστεύεις τελικά. Δεν μου πέφτει λόγος να σε κρίνω, αλλά με ξαφνιάζει η επιμονή σου να μην καταλαβαίνεις.

Έχω διαβάσει όλες τις αναρτήσεις σου. Αν κάνεις τον κόπο να τις διαβάσεις κι εσύ όλες, θα δεις πως δεν κάνεις τίποτα άλλο από το να προσπαθείς να βρεις την χαραμάδα για να εισβάλλεις σε κάτι που δεν μπορείς ν ανταποκριθείς. Δεν ξέρω τι γνώσεις έχεις και μετά απ όσα έχω διαβάσει, δεν μ ενδιαφέρουν. Δεν θα εμπιστευό μουν ποτέ κάποιον που χρησιμοποιεί με τέτοιο τρόπο την νοημοσύνη των άλλων. Έκανες ότι μπορούσες να αποδείξεις ότι εσύ είσαι αφυπνισμένος και οι άλλοι κοιμισμένοι. Ο καθένας έχει δικαίωμα να προσπαθεί να καθιερώσει την θέση του. Ο δικός σου τρόπος, ήταν απεχθής.

Καταλαβαίνω θύμωσες. Κι αν είχες κάποιο δίκιο το έχασες πολύ εύκολα και απόδειξες περίτρανα το δίκιο των υπολοίπων. Χρησιμοποίησες τους πάντες και κάθε γεγονός, μόνο για δική σου προβολή. Και μία από τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις σου σε σχέση με τον trias, που την μια είσαι μαζί του, την άλλη δήθεν είσαι απέναντι δείχνει και πάλι όσα σου εξηγώ.

Έχεις προσβάλλει με όλους τους τρόπους την οικοδέσποινα του χώρου αυτού, και ήταν η μόνη που ουσιαστικά δεν σε εξέθεσε. Και μην σταθείς σ εκείνο το περιβόητο email, αν είχες διαβάσει και όσα εξηγούσε η ίδια, ίσως να καταλάβαινες. Και όσα ανάφερες σχετικά με το ότι δεν κρύβεσαι κ.τ.λ. δεν είδα πουθενά να το κάνεις, όταν κάποιοι νόμιζαν ότι ήταν ο trias. Μάλλον σε εξυπηρετούσε. Και η σύμπτωση; Αν μπορώ να το πω αυτό, είναι ότι σε φανέρωσε ο ίδιος ο trias.

Όλα αυτά τα είπα γιατί απευθύνθηκες σε μένα, δεν είχα στις βλέψεις μου να συνομιλήσω μαζί σου, δεν έχω να κερδίσω τίποτα. Αλλά σε παρακαλώ μην υποτιμάς την νοημοσύνη των άλλων και σταμάτα να διαβάλλεις όποιον δεν συμφωνεί μαζί σου. Και επειδή ακριβώς δεν μου αρέσουν τα αλάνια που που παίζουν ύπουλα και βρώμικα, γι αυτό και δεν θέλω ιδιαίτερες σχέσεις μαζί σου. Εξακολουθείς να προσβάλλεις και δεν μπορείς να δεχτείς ότι δεν σου οφείλει κανείς να σ εμπιστεύεται.

Αν και τα αλάνια, όπως τα ξέρω εγώ, έχουν μπέσα.

Πολλά είπα και δεν χρειαζόταν. Και τώρα καληνύχτα σας!
elgr eisai poli kali sto na paratiris arketa,oso gia ayto pou paratirises se sxesi pos milisa mon trias malon den katanoises pos to ena minima apeftinotan se kati pou ele eno sto alo eipe pos tha kanei kakofantasiosis kai tis provalis,kai an doso dimosia onomata mporoun na mou kanoun kai minisi ,kai afou thelis na simetexis pes kati sosto,san paratiritis pou eisai mipos paratirises oti oloi epesan epano mou molis eipa kati in oikodespina ego ayto to leo iposinidito programatismo gia poio logo petaxtikan ti tous ekane na epitethoun ti perase apo to mialo tous na ipostiriksoun tin aithiroi giati moni tis den mporei na to kanei defteron me tis psixxrisimopoioisi kai ta texnasmata opos kokini grafi opos ayto pou anartise o anarxos kapou anaferi oti ginonte tosa kai eseis asxoliste mazi mou ti mas pernaei pos den prepei na asxolithoume me to ti leeiporeis na kaneis oti thelis ego ta panta pernao apo to filtro mou episis paratiro pos me ta legomena tis sas epirease sinestimatika kai noitika apo pou ksefitrose i dithen prostasia gia to atomo tis pou oloi theloun na pesoun gia to skopo tis,iposinidita minimatakia mesa se ola ta legomena tis,epidi tha anartiso kati pou tin afora kai den afora kanenan alon tha parakaloussa na min grapsi kaneis tipota i erotiis apeftinonte stin aithiroi kai se kanenan alo,gia na min exoume olo ayto pou ginete tora,krata esy tis gnosis sou giaena kai ase emena na xiristo tis dikes mou gnosis,eyxome na stamatisete na me kontrarete oxi pos den mporo apla stoxos olou aytou einai na ali xamila opos eidi egine mexri tora,epanalamvano to epomeno minima afora tin aithiroi kai mono se ekeini aposkopi to minima,ektos kai an sas programatise na sxoliazete ta panta kai na alazete tin tropoi ton pragmaton pou theli na anadiksi o kathenas mas,apla sinexiste o s oti kanei kai min asxolka mou themata.
elgr

elgr

Καρκίνος

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!!   Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 3 Icon_minitimeΠεμ 28 Φεβ - 20:48:31

Εμένα προσωπικά δεν με ξαφνιάζει η συμπεριφορά σου. Τόση ζήλια φέρνει ψυχική ανισορροπία. Αν και δεν νομίζω ότι είσαι άρρωστος. Απλά δεν αντέχεις να βλέπεις να αγαπούν και να σέβονται κάποιον τόσο πολύ, χωρίς να ζητάει. Ίσως γιατί εσύ δεν το γνώρισες ποτέ. Ίσως γιατί πέρασες στη ζωή πολλές συναισθηματικές στερήσεις.

Πάντως εμένα το βιβλίο σου δεν μ ενδιαφέρει. Το έχεις αναφέρει σε κάθε ευκαιρία. Και ίσως αυτό να σου έχει προκαλέσει τόσο κακό.

Είχε απόλυτο δίκιο ο anarhos. Δεν μπορώ να φανταστώ πόσο κακό θα μπορούσες να προκαλέσεις σε ανθρώπους που δεν σε ήξεραν.

Με αυτό σε αποχαιρετώ και παύεις να υπάρχεις για μένα προσωπικά. Αντίο.

Στάθης.
????????
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!!   Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 3 Icon_minitimeΠεμ 28 Φεβ - 22:22:27

elgr έγραψε:
Εμένα προσωπικά δεν με ξαφνιάζει η συμπεριφορά σου. Τόση ζήλια φέρνει ψυχική ανισορροπία. Αν και δεν νομίζω ότι είσαι άρρωστος. Απλά δεν αντέχεις να βλέπεις να αγαπούν και να σέβονται κάποιον τόσο πολύ, χωρίς να ζητάει. Ίσως γιατί εσύ δεν το γνώρισες ποτέ. Ίσως γιατί πέρασες στη ζωή πολλές συναισθηματικές στερήσεις.

Πάντως εμένα το βιβλίο σου δεν μ ενδιαφέρει. Το έχεις αναφέρει σε κάθε ευκαιρία. Και ίσως αυτό να σου έχει προκαλέσει τόσο κακό.

Είχε απόλυτο δίκιο ο anarhos. Δεν μπορώ να φανταστώ πόσο κακό θα μπορούσες να προκαλέσεις σε ανθρώπους που δεν σε ήξεραν.

Με αυτό σε αποχαιρετώ και παύεις να υπάρχεις για μένα προσωπικά. Αντίο. stathi i opos se lene na sou ena den zilevo tipota kai kanenan,kai apo tin optiki gonia pou eisai ayto eides kai antiliftikes ayto pistepses,xilious na rotisoume xilies diaforetikes apantisis tha exoume,den tha mpo sto tripaki pali ta idia kai eksigo afora tin aithiroi kai mono,kalo vrady na exeis kai as me diegrapses ayto einai dikeoma sou den sou eipa pote na exeis ali apopsi einai kathara dikos thema kalo vrady na exeis,angelos...

Στάθης.
spathi

spathi

Σκορπιός
Ημερομηνία εγγραφής : 14/03/2011
Αριθμός μηνυμάτων : 60

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!!   Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 3 Icon_minitimeΠαρ 1 Μαρ - 0:57:48

Λυπάμαι που έλειπα τόσο καιρό! Δ πιστεύω σ αυτά που διαβάζω! Άγγελε κ εγώ απ τ παλιό ναό είμαι. Λογικά θ μ θυμάσαι. Μου είχες γράψει κ στον αγγελιοφόρο. Κ έχεις θράσος η όλα αυτά τ κάνεις επίτηδες γ εντυπώσεις η γ ν κάνεις τ πλάκα σου. Γιατί θυμάμαι καλά ν μου ζητάς ν μιλήσω στην Αιθηρόη γ ν επικοινωνήσει μαζί σου, γ ν σ βοηθήσει, γιατί ήθελες ν αυτοκτονήσεις, γιατί όλοι οι άνθρωποι σου έκαναν κακό κ στα πήραν όλα, κ σ έκαναν ν αρρωστήσεις κ κάτι τέτοια. Θυμάσαι; Είδα μεγάλη ομοιότητα μ αυτά που έγραφες αλλού.

Και ταυτόχρονα στο ναό έλεγες πως είσουνα κάτι σαν άγγελος κ είχες τρόπους γ ν βοηθήσεις όσους είχαν διαφόρων ειδών προβλήματα. Ούτε κ τότε θυμάμαι ν σ πήρε σοβαρά κανείς. Απορώ πως δ τ θυμάστε οι παλιοί.

Γι αυτό κ δ ασχολήθηκα τότε μ σένα. Απλά σκέφτηκα ότι περνούσες τ ώρα κάνοντας πλάκα από μοναξιά, όπως τόσοι κ τόσοι σε φόρουμ. Ούτε είχες δείξει αυτό τ χαρακτήρα. Εδώ όμως καταλαβαίνω άλλο.

Είναι πολύ κακό ν χρησιμοποιείς τ αισθήματα τ άλλων. Κ βρες τ θάρρος κ δες τι φταίει που είσαι στη κατάσταση αυτή. Ρίχνεις συνέχεια τ ευθύνη σ άλλους. Δ είναι τυχαίο που έμεινες μόνος. Αν βέβαια ισχύει κ δ δουλεύεις τ πάντες.

Μιλάς γ αστυνομίες κ μηνύσεις, κ ένα σωρό άλλα κ μ πλάγιους τρόπους προσπαθείς ν κάνεις τ άλλους ν φοβηθούν. Μ πλάγιους τρόπους απειλείς. Συνέχεια όμως! Νομίζεις ότι είσαι τόσο έξυπνος κ πονηρός; Τ ξέρεις ότι δ υπάρχει πιο χυδαίο πράγμα απ αυτό που κάνεις; Ξέρω ότι τ καλύτερο θ ήταν ν μην ασχοληθώ καθόλου. Αλλά δ έχω τ δύναμη ν αντισταθώ στ αρνητικά αισθήματα που δημιουργείς. Δ γίνεται ν μην υποστηρίξω ανθρώπους π εκτίμησα κ αγαπώ κ συνέχεια τους προσβάλλεις. Ούτε γίνεται ν μην υποστηρίξω την Αιθηρόη που αγαπώ πάρα πολύ κ ας μην τ αρέσει αυτό. Μπορεί ν τρέφεσαι απ αυτό που κάνω. Δ πειράζει. Έχω τόσα φάρμακα μέσα μου, που ίσως βοηθηθείς κ εσύ.

maggisoula

maggisoula

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!!   Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 3 Icon_minitimeΠαρ 1 Μαρ - 11:15:40

Αυτό που λες εγώ κάτι θυμ'αμαι αλλά δε θυμάμαι ποιος το λεγε. Λες να μη το πεταγα; οπότε δε μιλάω σ αυτό. Για τον αγγελιοφόρο δε το κανε μόνο με σένα τότε. Και τότε κι εδώ τα ίδια έκανε μη κοιτ'ας που δε μιλ'ανε. Αλλά εμε'ις βγαλαμε το φίδι απ τη τρύπα. τερε βιολί Τεσπά τέλος με το σεφτελο!

Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 3 από 7Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου... :: ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ :: ΜAGGISOULA :: ΝΑ ΓΕΛΑΣΩ Ή ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΩ;-
Μετάβαση σε: