H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου...
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Και ο Νους... ο Αλχημιστής των Πάντων... και η Αλήθεια, οδηγός!

ΑρχικήΦόρουμΣύνδεσηΕγγραφή
Είθε στους δρόμους της ουσίας σου να πορευθείς και στα μυστικά απόκρυφα αρχεία της ψυχής σου... Είναι άπειρες οι κατευθύνσεις στο Άπειρο Σύμπαν… Το ταξίδι μαγικό και ατελείωτο… Έχεις πολλά να χαρτογραφήσεις…

Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!!

Πήγαινε κάτω 
+17
15katerina
ΑΓΓΕΛΙΚΗ
markos
Αθάνωρ
Αιθηρόη
spathi
ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
elgr
ilia
ioessa
anarhos
leontas
princess4
trias
Nenya
desper !!!
maggisoula
21 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Επισκέπτης
Επισκέπτης

Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 5 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!!   Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 5 Icon_minitimeΤρι 12 Μαρ - 19:11:30

maggisoula έγραψε:
χαχα βρε μ αρέσεις σου λέω!!!

Μας αρέσεις γιατί οι συχνότητες είναι φιλικές, θετικές και γνώριμες.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
desper !!!

desper !!!

Ταύρος
Ημερομηνία εγγραφής : 03/09/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 239

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!!   Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 5 Icon_minitimeΤρι 12 Μαρ - 20:06:17

trias έγραψε:
Α καλά! Ο ένας πιο τρελός απ τον άλλον! Να σας χαίρεται! Δεν έχω διάθεση απόψε. Έχουμε πιο σοβαρά πράγματα. Έτσι Αιθηρόη; Που δεν μας καταδέχεσαι! Θα τα πούμε.

Εκεί που έχει πέσει η απόδοση…
η φύση ησυχάζει
και τα πνεύματα ηρεμούν
τσουπ ο trias !!!

Να μη τον βρίζετε, να μην τον μαλώνετε
Είναι ένα ιδιόρρυθμο μέλος…
Αυτός που ενώνει,
που συσπειρώνει ακόμα περισσότερο
τα υπόλοιπα μέλη του Αόρατου Ναού

Ρε, μπας και είναι βαλτός ;;;
Λέω, μήπως…

Γεια μας! Γεια μας! Γεια μας!
Αθάνωρ

Αθάνωρ

Τοξότης
Ημερομηνία εγγραφής : 22/03/2011
Αριθμός μηνυμάτων : 290

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!!   Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 5 Icon_minitimeΠεμ 14 Μαρ - 22:52:04

Αν έχετε ανάγκη από τέτοιους βαλτούς, τότε τίποτα δεν καταλάβατε. Σημαίνει ότι υστερεί η δήθεν αλήθεια της καρδιάς.
markos

markos

Λέων
Ημερομηνία εγγραφής : 13/01/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 231

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!!   Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 5 Icon_minitimeΠαρ 15 Μαρ - 22:49:58

Σωστός!
ilia

ilia

Τοξότης
Ημερομηνία εγγραφής : 08/03/2011
Αριθμός μηνυμάτων : 1946

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!!   Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 5 Icon_minitimeΠαρ 15 Μαρ - 23:47:38

χαχα ...ε ρε γλέντια....
desper !!!

desper !!!

Ταύρος
Ημερομηνία εγγραφής : 03/09/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 239

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!!   Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 5 Icon_minitimeΣαβ 16 Μαρ - 0:03:48

ilia έγραψε:
Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 5 1685985038 ...ε ρε γλέντια....

Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι διαφωνώ

με την μέχρι τώρα αντιμετώπιση

των εν λόγω θεμάτων

Προτιμώ η αντιπαράθεση

να γίνεται με
χιούμορ

Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 5 2473281379
Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 5 2473281379Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 5 2473281379
ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ

Τόπος : ονειροχωρα
Ημερομηνία εγγραφής : 02/08/2011
Αριθμός μηνυμάτων : 668

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!!   Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 5 Icon_minitimeΣαβ 16 Μαρ - 9:55:29

Καλώς ήρθες Αθανωρ κι από μένα!
" Αν έχετε ανάγκη από τέτοιους βαλτούς, τότε τίποτα δεν καταλάβατε. Σημαίνει ότι υστερεί η δήθεν αλήθεια της καρδιάς."
Αλήθεια της καρδιάς!
Άρα είναι κάτι που μπορεί κάποιος να πει ότι πραγματικά"κατέχει";
Στο εκατό τις εκατό χωρίς να υπάρχουν σε αυτήν την αλήθεια έστω ψήγματα του δήθεν;
Λέγοντας δήθεν εννοώ τις"αλήθειες"που έχουν χαράξει μέσα μας οι αδυναμίες του κόσμου ετούτου.
Υπάρχει κάποιος να κατέχει αυτήν την κρυστάλλινη αλήθεια;
Με όλη της την διαύγεια και μεγαλοπρέπεια;
Η Αιθηροη! Ναι εκείνη σίγουρα...
Πιο διαυγής κι από το καθαρότερο κρύσταλλο κι απο το ομορφότερο διαμάντι!
Προσωπικά...ναι χρειάζομαι που και που κάποιον η κάτι που θα βοηθήσει να εντοπίσω αυτά τα"ψήγματα"του δήθεν...ώστε να τα κατανοήσω...και κανοντας αυτό να αναγνωρίσω και να προσπαθήσω να τονίσω την διαύγεια, το φως μου...
Αθανωρ!Καλώς ήρθες και πάλι!
Να ρωτήσω κάτι;;
Είμαι λίγο (έως πολύ) περίεργη....
Καλέ μου πιο όνομα είχες πριν;
Μου φαίνεται γνωστός ο τρόπος που γράφεις αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ!
Απλά έχω αυτήν την αίσθηση του"γνωστού"!
Καλημερες σε όλους! τουτ :hg:
ioessa

ioessa

Τόπος : ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Καρκίνος
Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2011
Αριθμός μηνυμάτων : 1297

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!!   Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 5 Icon_minitimeΣαβ 16 Μαρ - 18:30:37

Αγγελικη
Υπάρχει κάποιος να κατέχει αυτήν την κρυστάλλινη αλήθεια;
Με όλη της την διαύγεια και μεγαλοπρέπεια;
Η Αιθηροη! Ναι εκείνη σίγουρα...
Πιο διαυγής κι από το καθαρότερο κρύσταλλο κι απο το ομορφότερο διαμάντι!
Προσωπικά...ναι
χρειάζομαι που και που κάποιον η κάτι που θα βοηθήσει να εντοπίσω αυτά
τα"ψήγματα"του δήθεν...ώστε να τα κατανοήσω...και κανοντας αυτό να
αναγνωρίσω και να προσπαθήσω να τονίσω την διαύγεια, το φως μου...

συμφωνω απολυτα!!!!!
Αθάνωρ

Αθάνωρ

Τοξότης
Ημερομηνία εγγραφής : 22/03/2011
Αριθμός μηνυμάτων : 290

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!!   Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 5 Icon_minitimeΣαβ 16 Μαρ - 19:56:52

Η αλήθεια της καρδιάς είναι η αγάπη. Αυτή τουλάχιστον εννοούσα εγώ. Δεν πρέπει να μας ενώνει η ηλιθιότητα, τα αδέλφια της και το αντίθετο της αγάπης. Η αγάπη ενώνει το σύμπαν. Όχι η διχόνοια. Η ομόνοια. Γι αυτό μ ενόχλησε η υπόθεση του desper!!!. Όχι ο desper!!! ο ίδιος, αλλά η σκέψη αυτή.

Και σ ευχαριστώ για το καλωσόρισμα. ricardo η αρχική εγγραφή.
ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!!   Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 5 Icon_minitimeΣαβ 16 Μαρ - 21:06:07

ηλιος :00: Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 5 3248139268
Καλησπέρα Αθανωρ!
spathi

spathi

Σκορπιός
Ημερομηνία εγγραφής : 14/03/2011
Αριθμός μηνυμάτων : 60

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!!   Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 5 Icon_minitimeΤετ 27 Μαρ - 17:02:32

Αθάνωρ έγραψε:
Η αλήθεια της καρδιάς είναι η αγάπη. Αυτή τουλάχιστον εννοούσα εγώ. Δεν πρέπει να μας ενώνει η ηλιθιότητα, τα αδέλφια της και το αντίθετο της αγάπης. Η αγάπη ενώνει το σύμπαν. Όχι η διχόνοια. Η ομόνοια. Γι αυτό μ ενόχλησε η υπόθεση του desper!!!. Όχι ο desper!!! ο ίδιος, αλλά η σκέψη αυτή.

Και σ ευχαριστώ για το καλωσόρισμα. ricardo η αρχική εγγραφή.

Νομίζω ότι δ πρέπει ν αφήσουμε τίποτα ν μας διαιρέσει. Είναι ανάγκη τώρα περισσότερο από ποτέ, ν είμαστε ενωμένοι κ ν νοιαζόμαστε ο ένας γ τον άλλον. Πρέπει ν φτιάξουμε έδαφος ανάλογο μ τ σοδιά που θέλουμε ν βγάλουμε. Αυτό είναι τ πιστεύω μου.
ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!!   Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 5 Icon_minitimeΠεμ 28 Μαρ - 12:37:00

Συμφωνώ!
Ένωση!
Αλλά πρέπει να πω το εξής που μου έχει κάνει εντύπωση σε διάφορες ιστοσελιδες που διαβάζω...
Κάποιοι μιλούν για"ένωση"αλλά"διαχωρίζουν"τις εαυτούς τους από άλλους με το εξής σκεπτικό:
Εμείς"γνωρίζουμε"(μεγάλο θέμα το τι ακριβώς...)
Ας φρόντιζαν και κάποιοι άλλοι να κάνουν το ίδιο...λυπούμαστε...τι κρίμα...αλλά δεν ανήκουν στον"κύκλο"μας...
Μάλιστα αυτή είναι μια ελαφριά έκδοση όσων έχω δει...
Πολλές φορές ο διαχωρισμός είναι ακόμη πιο βαθύς!
Βλέπεις δηλαδή άτομα τα οποία υποτίθεται μάχονται για μια αλλαγή προς το καλύτερο, άτομα που θεωρούν εαυτούς"φωτισμένα"να πράττουν εντελώς αντίθετα με τα όσα υποτιθετε ότι υπερασπίζονται, προάγουν...Με καταλαβαίνετε;
Φρικάρω όλο και πιο πολύ...δεν κατανοώ!
Μόνο ένα άτομο αναγνωρίζω ως"φωτισμένο"και πραγματικά υπερασπιστή και μαχητή της ένωσης, της ανύψωσης, της αλλαγής, της πνευματικότητας της συνειδητοποιησης του ανθρώπου, που ποτέ δεν διαχωρίζει δεν βάζει στο περιθώριο, δεν κατηγοριοποιεί...την Αιθηροη!
Συγχωρήστε με αν ειμαι εκτός θέματος!
Πάλι παρασύρθηκα!
Αλλά πεστε μου έτσι δεν είναι;
Η βλέπω λάθος;
εχ να
ioessa

ioessa

Τόπος : ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Καρκίνος
Αριθμός μηνυμάτων : 1297

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!!   Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 5 Icon_minitimeΠεμ 28 Μαρ - 18:28:06

Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 5 4088188550
ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!!   Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 5 Icon_minitimeΠεμ 28 Μαρ - 20:09:19

Ioessa...
Όμορφη ψυχή!
Θα ήθελα την γνώμη σου!
Ναι! Μόνο η αγάπη!
Αλλά...Είναι να μην απορώ;
Κομφούζιο μου μοιάζει, τόσο θόλο και μπερδεμένο!
:hg: ανθη
maggisoula

maggisoula

Αριθμός μηνυμάτων : 3634

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!!   Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 5 Icon_minitimeΠεμ 28 Μαρ - 20:58:05

ΑΓΓΕΛΙΚΗ έγραψε:
Συμφωνώ!
Ένωση!
Αλλά πρέπει να πω το εξής που μου έχει κάνει εντύπωση σε διάφορες ιστοσελιδες που διαβάζω...
Κάποιοι μιλούν για"ένωση"αλλά"διαχωρίζουν"τις εαυτούς τους από άλλους με το εξής σκεπτικό:
Εμείς"γνωρίζουμε"(μεγάλο θέμα το τι ακριβώς...)
Ας φρόντιζαν και κάποιοι άλλοι να κάνουν το ίδιο...λυπούμαστε...τι κρίμα...αλλά δεν ανήκουν στον"κύκλο"μας...
Μάλιστα αυτή είναι μια ελαφριά έκδοση όσων έχω δει...
Πολλές φορές ο διαχωρισμός είναι ακόμη πιο βαθύς!
Βλέπεις δηλαδή άτομα τα οποία υποτίθεται μάχονται για μια αλλαγή προς το καλύτερο, άτομα που θεωρούν εαυτούς"φωτισμένα"να πράττουν εντελώς αντίθετα με τα όσα υποτιθετε ότι υπερασπίζονται, προάγουν...Με καταλαβαίνετε;
Φρικάρω όλο και πιο πολύ...δεν κατανοώ!
Μόνο ένα άτομο αναγνωρίζω ως"φωτισμένο"και πραγματικά υπερασπιστή και μαχητή της ένωσης, της ανύψωσης, της αλλαγής, της πνευματικότητας της συνειδητοποιησης του ανθρώπου, που ποτέ δεν διαχωρίζει δεν βάζει στο περιθώριο, δεν κατηγοριοποιεί...την Αιθηροη!
Συγχωρήστε με αν ειμαι εκτός θέματος!
Πάλι παρασύρθηκα!
Αλλά πεστε μου έτσι δεν είναι;
Η βλέπω λάθος;
εχ να

ΑΓΓΕΛΙΚΗ νομίζω οτι καταλαβα'ινω τι θες να πεις. Μοιάζει να γίνεται καπως έτσι. Το σκεφτόμουν απ την ωρα που δι'αβασα αυτά που γραψες. Στην αρχή είπα......αντε πάλι! Μετά παρατήρησα λίγο και το σκέφτηκα. Καταλαβα'ινω τι λες κι έχεις δίκιο να λες το παράπονο σου γιατί έτσι μοιάζει η εικόνα. Κάποιοι μοιραζόμαστε κάποια πραματα παραπάνω μεταξύ μας. Δεν έχει τίποτα κακό αυτό ούτε μας ξεχωρ'ιζει η μας κάνει καλύτερους απ τους άλλους. Δε έχει τίποτα κρυφ'ο κακό η μεγαλοφαν'ες. Μοιάζει σα να υπάρχει γκέτο έχεις δίκιο. Κι είμαι κι εγω μέσα σ αυτό που μοιάζει με γκέτο. Το δικο μας φαίνεται τ άλλο το κρυφό δε φαίνεται γιατί αναπτύσεται πίσω απ το ναό. Και μη με ρωτήσεις ποιος λ'εω, δε θα πω δε ξαναρχιζω τα ίδια κι αυτοί που είναι σ αυτό ξέρουν κι οι άλλοι βλέπουν δεν είμαστε βλάκες. Προσωπικά απλά τον κάνω. Δε μιλάω για σένα αυτό να το ξεκαθαρίσω που στο κάτω κατω εσύ είσαι απ αυτούς που είπαν ανοιχτά στη τελική την άποψη και τη θ'εση τους. Δεν είναι αυτό το θέμα μας αλλά αυτό που γραψες γι αυτό που φαίνεται. Να μοιράζονται κάποιοι δηλαδ'η κάτι κοινό που γνωρίζουν. Εγω σου λ'εω οτι έχεις δίκιο κι οτι είναι άδικο για τους υπόλοιπους. Ομως σε καμια περ'ιπτωση δεν έγινε με πρόθεση η χαζοκουτοδηθενταχα πονηρια! Εχεις το λόγο μου σ αυτό. Αυθορμητα συνεβει και δυστυχώς χωρ'ις να σκεφτουμε τους γυρω μας. Φωστήρας η φωτισμενη δε το παιξα ποτέ. Τ αντιθετο στα σκοταδια περπατω και ρουφαω αχορταγα τις σταλες φως που μπορώ να βρω μπας και παω πιο πέρα πιο ψηλά. Ολοι ειμαστε εδω για μας και για όλους. Για λίγο φυγαμε απ αυτό το δρόμο αλλά χρειαζ'οταν. .έχεις όμως και δίκιο κι αυτό δε μπορώ να στο παρω. Ολοι μαζι είναι πολυ πιο ωραίο. Το ξέρω. Αλλά έχω δικαιωμα να με κρατάω μακριά απ αυτούς που δε τους νιώθω καθαρούς. Γι αυτό δε θα λογοδοτησω σε κανέναν!! Με κάποιους που μιλάω και πιο στενά μου βγαίνει και εδω εξω. Δε σημαίνει όμως οτι είμαστε οι εμείς και οι άλλοι. Αλλά εύκολα μπορεί να παρεξηγηθεί ο τρόπος κι η πρ'οθεση κι αυτό είναι ευθύνη μας. Παρεξηγείται κι έχεις δίκιο να σκεφτείς όπως σκεφτηκες το παραδέχομαι. Κάποια πραματα που μοιραζομαι με 2 η 3 ανθρώπους εδω κι ιδίως με ένα, δε μπορώ να τα μοιραστώ με όλους όμως κι αυτό το παραδέχομαι. Από κει και πέρα όμως δε πρέπει να ξεχνάω το σκοπό αυτού του χ'ωρου. Ζητώ συγνώμη για την εικόνα που φάνηκε κι εξ αιτίας μου και το εννοώ. Δε σημαίνει πάλι αυτό θα κρύβω τις αδυναμίες μου η τις αντιπαθειες μου. Κι αυτό το ξέρεις φαντ'αζομαι. Δε μπορώ να το παίζω χάι και δηθεν ταχαμ.

Η Αιθηρόη ξέρουμε όλοι οτι είναι άλλο πλάσμα. Και οι μεν και οι δε κι όπως είπα βλάκες δεν είμαστε!! Αν έστω κι οι μισοί εδ'ω μέσα είμασταν έτσι θα ταν ένδειξη οτι ο πλανήτης θα ταν αλλιώς. Είναι μια όμως γι αυτό κι ο πλανήτης δεν είναι αλλιως, αλλά έτσι. Καταλαβαίνεις πως το λεω; αναλογικά δηλαδή. Εχεις δίκιο το λοιπόν κι εδω βάζω τελεία. Συγνώμη για την εικόνα που φ'ανηκε και συγνώμη σ όλους. Αλλά δες κι εσύ οτι απομακρυνθηκατε τελευταια και γράφουμε οι ίδιοι κι οι ίδιοι. Οτι γραφουμε τεσπα! Παμε λοιπόν όλοι μαζί ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΚΕΤΑ ΕΔΩ Σ ΑΥΤΟ ΔΙΝΩ ΤΟ ΛΟΓΟ ΜΟΥ! Κάποιες φιλίες πολυ ιδια'ιτερες ναι που δεν είναι τυχαίες. Συμβαίνει κι είναι όμορφο και δε πρ'επει να κατακρίνεται. Κι όχι δεν εισουνα εκτός θέματος. Τουλάχιστον λες στα ισα αυτό που νι'ωθεις και χρειάζεται για να καθαρίζουν τα πραματα. Αυτά ένιωθα αυτά σου πα. Αν κάτι κατάλαβα λάθος πες μου.
:cccvz:
maggisoula

maggisoula

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!!   Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 5 Icon_minitimeΠεμ 28 Μαρ - 21:05:15

Και βασικά.............όλοι είμαστε όμορφοι πολυ όμορφοι κι ο καθ'ενας γι αυτά που χει! ΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Η ΑΙΘΗΡΟΗ! Ειμαστε κι όλοι κανουμε οτι μπορούμε κι οταν πέφτουμε.......υπάρχουν ευτυχώς φίλοι που μας σηκώνουν. Κι οταν κάνουμε λάθος ευτυχώς υπάρχουν φίλοι που μας λένε......ΕΕΕΠ! Κι αν είμαστε καθαροί κι όμορφοι χαμογελαμε κοκκινιζουμε και δε κακιωνουμε αλλά συνεχιζουμε παρέα. Ηθελα να το πω κι αυτό?
ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!!   Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 5 Icon_minitimeΠαρ 29 Μαρ - 1:34:23

Mαγισσουλα,ευχαριστω καταρχην που συμφωνα με αυτο που καταλαβες ...μου απαντησες με τοση υπομονη και ενδιαφερον και αγαπη....
Το οτι εδω συμβαινει να υπαρχει μια παρεα που οντως η αληθεια ειναι πως καποιες φορες μοιαζει οπως ειπες πολυ ''κλειστη'',ειναι το ελαχιστο...
Αυτο ομως που με προβληματιζει ειναι πιο γενικο σε αυτου του ειδους τους κυκλους γενικοτερα ομως.
Εχεις δικιο να νιωθεις πως θα πρεπει να απομακρυνεσαι απο καποιον που τον αισθανεσαι αρνητικο!
Ειναι σιγουρα δικαιωμα σου,μα δε μιλω για κατι τετοιο.
Μιλω για αυτους που ''διατυμπανιζουν''την εξελιξη τους,θεωρουν πως καπου εχουν φτασει και απο εκει και επειτα ενω μιλουν για ''φως'' ειλικρινα μονο σκοταδι μπορω να δω στα λογια τους!
Μονο συναισθηματα τοσο βαθια αρνητικα που αναρωτιεμαι πια για το τι ειναι αυτη η πολυποθυτη φωτιση!
Αναρωτιεμαι ποσο φως μπορει να διαθετει μια ψυχη που με στομφο δηλωνει πως ...κερδισε την ''φωτιση'' με προσπαθεια και μοχθο και πως δεν θα αφησει κανενα ...ανθρωπαριο να μπει εμποδιο σε αυτον τον δρομο...Η ενα αλλο που διαβαζα προσφατα οτι ναι μεν κριμα ειναι για οσους δεν μπορεσαν να ''ακολουθησουν''αλλα οτι δεν υπαρχει λογος να χανει κανεις το χρονο του μαζι τους διοτι καθενας εχει το δρομο του να ακολουθησει...
Πολλα... πολλα...παρα πολλα σχετικα εχω δει, δεν προκειτε δυστηχως για εξαιρεσεις...και βγαζω το συμπερασμα πως τελικα ''φωτιζομαι''σημαινει επικεντρωνομαι στον εαυτο μου και μονο σε αυτον,σηκωνω εναν τοιχο αναμεσα σε μενα και σε οτι απειλει να με βγαλει απο την ''νιρβανα''μου,αντιμετωπιζω τους ανθρωπους με σνομπισμο και τους φοραω ταμπελιτσες ωστε να ξερω ποιος ειναι ''του επιπεδου''μου και ποιος οχι...Φως;Αγαπη;Αφυπνιση;Δεν καταλαβαινω!
Δεν ειναι λοιπον το θεμα η κλειστη παρεα εδω μεσα αλλα η ''παρεα'' που βλεπω να ''κλεινει''εκει εξω!Φωναζουμε τελος στον ''παλαιο''κοσμο στις συνηθειες του,τον τροπο σκεψης και δρασης του...μα ειλικρινα αυτο που βλεπω να συμβαινει ειναι απλα το...''αλλαξε ο μανολιος κι εβαλε τα ρουχα του αλλιως...''Θα μου πεις,και συ τι ζορι τραβας ξαφνικα;;
Ναι,και ισως να εχεις και δικιο...μα ελα που κι εγω αναμενω αυτην την περιβοητη ''αλλαγη''!Ελα που τη θελω και πολυ μαλιστα...αλλα οοοχι ετσι!Οχι δεν φανταζομουν κατι τετοιο!Δεν τη θελω τετοια αλλαγη!
Αυτη η αλλαγη βρε μαγισσουλα,αυτη η ρημαδα η αλλαγη που θα ξυπνησει τους ανθρωπους...δεν το βλεπω να ερχετε...
Η εχω τοση...στραβωμαρα...
Καταλαβες τωρα; εχ Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 5 1390623085
maggisoula

maggisoula

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!!   Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 5 Icon_minitimeΠαρ 29 Μαρ - 11:44:00

Γιεπ! Καταλαβα. Μιλάς γενικότερα. Αυτ'ο δε μου κάνει εντύπωση. Είναι φυσικό φαινόμενο των ανθρώπων. Σαν τους νεοπλουτους. Γίνονται ξαφνικά πλο'υσιοι και κορδωνονται ως απόγονοι γένους ηρωικο'υ ενώ και κάνουν φο μπιζο'υ ολο το θησαυρό τους. Το καλάμι κοινώς. Εφηβικό σ'υμπτωμα θα λεγα. Είναι κι αυτό μια μορφή άγνοιας βρε ΑΓΓΕΛΙΚΗ μου! Αυτό κάνουν τα ετοιμα πράματα. Τώρα μόλις το σκέφτηκα αυτό! Ωπα!! κοίτα που πάλι δικαιονονται τα λ'ογια της. Σε κάποιον δε είχε απαντήσει ποσο σημαντικό είναι να αποχτήσεις με δική σου σκ'εψη κάποια πραματα; που είχε θέμα για τη μυστικότητας; δε θυμ'αμαι τώρα που ακριβώς. Τεσπά. Αλλά έχεις δίκιο. Νομίζω οτι οταν όλοι θα γνωριζουνε δε θα υπάρχουν φτωχοί και πλουσιοι συγγενε'ις. Κι όχι δε είναι φώτιση αυτό άρα μην απορείς. Γιατί όποιος έχει αληθινή φώτιση έχει και σοφ'ια έχει και γνώση αληθινή, έχει κι αγαπη και νοιάζεται για όλους να γίνουν σαν αυτόν και πιστεύουν σε όλους και στο ΟΛΟ. Κι όχι στο εγώ. Και γι αυτό είναι και ξεχωριστοί στα μάτια μας. Τους καταλαβα'ινεις απ το τρόπο που σου μίλαν και που κάνουν βουτιά στη ψυχή σου χωρίς να σου σπάνε και να σου κάνουν μπάχαλο το σπίτι. Με καταλαβαίνεις πως το λεω για το σπίτι. Ούτε κουδούνια κρεμαν ν ακούγονται όπου παν ο'υτε σε δείχνουν με το δάχτυλο ούτε ανάβουν προβολε'ις πάνω σου. Σε πιάνουν απ το χεράκι σε χαιδευουν στον ώμο και σου λ'ενε με γλυκιά κρυσταλενια φωνη.......ελα παμε............μη φοβάσαι......μπορείς.......δες τι ομορφος που σαι και πόσα μπορείς....Δε σου λένε κοίτα μένα αλλά σου λένε κοίτα εσένα. Γιεπ! Καπως έτσι το χω. ΑΓΓΕΛΙΚΗ σ αγαπαω για τις σκέψεις που μ έκανες να σκεφτώ. Κι αυτ'ο αφυπνιση είναι. Μη στεναχωριεσαι Αγγελικη μου. Ξυπναμε σγα σγα!!!! Αλλο το να κι άλλο να το χωνεψουμε! Με στεναχωρεί λίγο αυτό γιατί είναι σημάδι οτι πλάσματα σα την Αιθηρόη δε θα φύγουν εύκολα από δω. Εχπυμε δρόμο ακόμα. Η αφύπνιση γίνεται Αγγελικη μου. Κοίτα! Κοίτα εμάς τώρα; ακόμα και να ξεχωρίζεις το φως απ το δήθεν ταχαμ φως είναι ένα ακόμα β'ημα για τη αφύπνιση. Γι αυτό συνεχιζουμε ακαθεκτα! Ε;

Αιθηρόη σ αγαπαω πολυ! Γι αυτό που σαι!!!!
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!!   Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 5 Icon_minitimeΠαρ 29 Μαρ - 11:58:08

Αγγελική,όλα αυτά που λες όντως ισχύουν και έτσι ακριβώς συμβαίνουν.
Είναι πάρα πολύ δύσκολο να ξεχωρίσεις πίσω από την βιτρίνα και τα όμορφα λόγια τις πραγματικές προθέσεις των άλλων και πολλές φορές είναι και κουραστικό γιατί πρέπει πάντα να είσαι σε εγρήγορση,να μην χαλαρώνεις και πάντα να ακούς το ένστικτό σου.
Είναι χρήσιμη η αντίδρασή σου ως προς το να διακρίνεις και να ξεχωρίσεις...
Καμιά φορά αν δεν ξέρεις τι θέλεις,μπορείς να ξεκινήσεις από το τι δεν θέλεις.
Ως εδώ καλά...
Από εδώ και πέρα όμως,σε ρωτώ,εσύ τι θέλεις να κάνεις;
Είδες αυτά που δεν θέλεις,αυτά που δεν αντηχούν μέσα σου παρόλο το όμορφο περιτύλιγμα...
Μετά τι;
Ποιο το επόμενο σου βήμα;Πως θες να λειτουργείς πάνω στα πράγματα,πως θες να συνεχίσεις τον δικό σου δρόμο;
Η αλλαγή ξεκινά από μέσα μας.
Αν μείνεις μόνο στην αντίδραση,όσο χρήσιμη κι αν είναι,προβλέπω να μένεις με το χέρι τεντωμένο μόνο στο ''κατηγορώ'' και στο ''διαμαρτύρομαι''.
Όσο θα επιμένεις σε αυτήν την θέση όμως,τοποθετείς τον εαυτό σου στην θέση του θύματος και η θέση αυτή,απόφαση είναι και λειτουργεί ως εξάρτημα του συστήματος που τώρα δεν σου αρέσει,χωρίς να το θες,δες την προοπτική να συμμετέχεις κι εσύ σε αυτό και να το διατηρείς και κατα κάποιον τρόπο κι εσύ προκαλείς τον διαχωρισμό.
Όλοι αυτοί οι φωτισμένοι,στην πραγματικότητα φοβούνται γιατί τις θεωρίες τους τις βλέπουν ως ένα σχοινί του ακροβάτη για να περάσουν απέναντι και βλέπουν την ανισορροπία του δρόμου,δεν έχουν βάσεις,δεν τεκμηριώθηκαν στην πράξη τα όσα διατυμπανίζουν και δεν έχουν σκοπό να χτίσουν σκάλα για το απέναντι,σκάλα για όλους,σταθερή και καλοφτιαγμένη.
ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!!   Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 5 Icon_minitimeΠαρ 29 Μαρ - 12:46:44

Έχεις δίκιο!
Δεν είναι όμως"κατηγορώ", δεν έχω τέτοια πρόθεση!
Λάθος μου αν ο τρόπος που εκφράζομαι δείχνει έτσι...
Είναι καθαρά απορία μου, είναι κάτι που το συναντώ σχεδόν παντού, με προβληματίζει και με στεναχωρεί, δεν νιώθω ούτε θύμα (ποιανού άλλωστε;) ούτε κατήγορος...μόνο απορώ κι αναρωτιέμαι, αυτό, τίποτα άλλο.Είναι λοιπόν προβληματισμός...
Που είναι το"φως";
Τι σημαίνει καταρχήν;
Κάποιος μου είπε κάποτε
Το φως είναι υπερεκτιμημενο...
Θα ήθελα να μου εξηγηθεί παραπάνω...αλλά δεν το έκανε...
Γενικά είμαι σε φάση κατά την οποία αμφισβητώ πλέον κάθε"πρόθεση"
Καλή και κακή.
Αυτό διότι και οι δύο κάπου"σκοντάφτουν.
Καμιά δεν ολοκληρώνει, ουσιαστικά!
Καταλαβαίνεις;
Αν όχι, λυπάμαι,αδυνατώ να εκφράσω αλλιώς τις σκέψεις μου
Ειλικρινά...
thenks hh εχ
ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!!   Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 5 Icon_minitimeΠαρ 29 Μαρ - 12:49:49

"...σκάλα για το απέναντι,σκάλα για όλους,σταθερή και καλοφτιαγμένη...."
Μου αρέσει αυτή η σκέψη
Όμορφη και σαν εικόνα...
maggisoula

maggisoula

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!!   Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 5 Icon_minitimeΠαρ 29 Μαρ - 13:24:13

Κι αυτός που σου πε για τ οτι το φως είναι υπερεκτιμημενο δε θα σου απαντ'ησει ευκολα γιατί θα πρέπει ν απαντήσει ανοιχτά και δεν μπορεί γιατί το φως τον καίει. Η αυτό που εννοεί φως έχει κι όνομα που δε μπορε'ι να το εκφωνησει ακόμα. Χιλιάδες χρόνια χιλιααααααααδες χρονια ο κοσμος δίνει αγώνα σ όμορφο κι άσχημο φως σκοταδι. Η ψυχή μας ελκεται απ το φως τ όμορφο και τ αρμονικο. Είναι υπερεκτιμημενο; η φύση ολακερη αντιδραει στο φως στον ήλιο είναι υπερεκτιμημενο; ολακερα συστηματα κινουνται γυρω από ενα φωτεινό κέντρο ηλιο είτε πλανητικα συστηματα είτε γαλαξιες κι είναι υπερεκτιμημενα;; οταν φωτίζεται η καρδι'α λάμπει ο νους μας λαμπουμε ολοκληροι νιωθουμε μεχρι και τα βάθη. Είναι υπερεκτιμημενο; η καλοσυνη η αγαπη είναι φως η σκοτ'αδι; φως. Είναι υπερεκτιμημενο; αν ήταν υπερεκτιμημενο τότε είναι εύκολη ξ ζωή σου. Δε χρειάζεται να σε νοιάζει το σκοτάδι που υπ'αρχει στο κόσμο και στις καρδιες των ανθρώπων που χουν κ'ανει έτσι το πλανήτη μας. Οπ'οτε βασικά τελείωσαν κι οι προβληματισμοι σου. Είσαι μια χαρά εδω. Το ίδιο είναι η σφαλιαρα και το φιλί. Η βία κι η αγάπη. Ναι; καταλαβαονεις τώρα πως τα λεω αυτά. Σορυ αλλα εγω αγαπώ το φως. Το θέλω παντού. Δεν υποτιμώ το σκοταδι αλλα το φως το χω για πολυ δυνατότερο και θαυματουργό. Δε γουστάρω σκοτεινες εποχες και δεν ακούω τα στεγνα και φθονερα μυαλα που θέλουν να με τραβηξουν απ το αληθιν'ο φως και θεν να μου δειξουν τη δική τους πικρα. Υπερεκτιμημενο η όχι προτιμ'ω να λαμψω κάποτε παρα να κρυωνω στο σκοτ'αδι. Η ζωή είναι άπειρες δεσμιδες φως. Με φως ζωντανεύουν όλα. Στο φως βλέπω. Οχι στο σκοτ'αδι. Τέτοιο διλημα δεν έχω και δε θα χω ποτέ.
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!!   Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 5 Icon_minitimeΠαρ 29 Μαρ - 13:47:45

maggisoula έγραψε:
Κι αυτός που σου πε για τ οτι το φως είναι υπερεκτιμημενο δε θα σου απαντ'ησει ευκολα γιατί θα πρέπει ν απαντήσει ανοιχτά και δεν μπορεί γιατί το φως τον καίει. Η αυτό που εννοεί φως έχει κι όνομα που δε μπορε'ι να το εκφωνησει ακόμα. Χιλιάδες χρόνια χιλιααααααααδες χρονια ο κοσμος δίνει αγώνα σ όμορφο κι άσχημο φως σκοταδι. Η ψυχή μας ελκεται απ το φως τ όμορφο και τ αρμονικο. Είναι υπερεκτιμημενο; η φύση ολακερη αντιδραει στο φως στον ήλιο είναι υπερεκτιμημενο; ολακερα συστηματα κινουνται γυρω από ενα φωτεινό κέντρο ηλιο είτε πλανητικα συστηματα είτε γαλαξιες κι είναι υπερεκτιμημενα;; οταν φωτίζεται η καρδι'α λάμπει ο νους μας λαμπουμε ολοκληροι νιωθουμε μεχρι και τα βάθη. Είναι υπερεκτιμημενο; η καλοσυνη η αγαπη είναι φως η σκοτ'αδι; φως. Είναι υπερεκτιμημενο; αν ήταν υπερεκτιμημενο τότε είναι εύκολη ξ ζωή σου. Δε χρειάζεται να σε νοιάζει το σκοτάδι που υπ'αρχει στο κόσμο και στις καρδιες των ανθρώπων που χουν κ'ανει έτσι το πλανήτη μας. Οπ'οτε βασικά τελείωσαν κι οι προβληματισμοι σου. Είσαι μια χαρά εδω. Το ίδιο είναι η σφαλιαρα και το φιλί. Η βία κι η αγάπη. Ναι; καταλαβαονεις τώρα πως τα λεω αυτά. Σορυ αλλα εγω αγαπώ το φως. Το θέλω παντού. Δεν υποτιμώ το σκοταδι αλλα το φως το χω για πολυ δυνατότερο και θαυματουργό. Δε γουστάρω σκοτεινες εποχες και δεν ακούω τα στεγνα και φθονερα μυαλα που θέλουν να με τραβηξουν απ το αληθιν'ο φως και θεν να μου δειξουν τη δική τους πικρα. Υπερεκτιμημενο η όχι προτιμ'ω να λαμψω κάποτε παρα να κρυωνω στο σκοτ'αδι. Η ζωή είναι άπειρες δεσμιδες φως. Με φως ζωντανεύουν όλα. Στο φως βλέπω. Οχι στο σκοτ'αδι. Τέτοιο διλημα δεν έχω και δε θα χω ποτέ.

Για την ώρα δεν θέλω να προσθέσω τίποτα.
Καλύπτομαι από τις δονήσεις του κειμένου σου magisoula...
15katerina

15katerina

Σκορπιός
Ημερομηνία εγγραφής : 06/01/2013
Αριθμός μηνυμάτων : 146

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!!   Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 5 Icon_minitimeΠαρ 29 Μαρ - 16:05:37

Το μόνο που θα πω εδώ στα σημαντικά που συζητάτε, είναι ότι είναι βασικό να ξέρεις ποια δύναμη σε κινεί και εμπνέει τις επιλογές σου.

Έχω διαβάσει πολλά εδώ μέσα από την Αιθηρόη. Μου έκανε εντύπωση μια κουβέντα της σχετικά με την παράξενη συνεργασία κακής και καλής δύναμης. Κατάλαβα μετά από πολύ σκέψη και διάβασμα, ότι και οι δυο τελικά εκτελούν ένα σκοπό. Το κακό είναι κακό. Αλλά εξυπηρετεί στην εκπαίδευση ψυχών και στην αποθέωση του καλού. Ταυτόχρονα είναι και δείκτης του σταδίου των ψυχών. Άρα δεν μπορείς να είσαι απλός παρατηρητής στα δρώμενα του κόσμου. Μπορείς για λίγο, με την αιτιολογία της κατανόησης. Όχι όμως με την αιτιολογία του πεφωτισμένου.

Κατάλαβα επίσης, ότι είτε σε κινεί το φως είτε σε κινεί τ αντίθετο του, πρέπει να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου. Άλλωστε ποτέ δεν ξέρεις, που μπορεί να σε οδηγήσει ένα σκοτεινό μονοπάτι.

Τέλος διαφωνώ ότι το φως είναι υπερεκτιμημένο. Είναι σαν να λέμε ότι έχουν ίδια δύναμη και ίδια κατάληξη. Ίδια ποιότητα και ίδια ποιότητα. Η αλήθεια από το ψέμα, έχουν διαφορετικές προθέσεις και δυνάμεις. Το ίδιο ισχύει και με το φως και το σκοτάδι.

Το ένα στηρίζεται στην αυθεντικότητα του και το άλλο κατεργάζεται με πλάνη κι εγωισμό.
ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!!   Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!! - Σελίδα 5 Icon_minitimeΠαρ 29 Μαρ - 18:01:13

Ναι!
Μαγισσουλα, Κατερίνα, ναι..!
Αυτό που είδα λοιπόν είναι ότι τα όρια μεταξύ τους κάποιες φορές είναι θολά, όχι ξεκάθαρα...αυτό είδα.
Είδα ότι οι των καλών προθέσεων έχουν μια σκοτεινή πλευρά που δεν θέλουν να ξέρουν
Και οι των κακών...παλεύουν να ξεφορτωθούν κάθε"φως"που τυχαία (;) ίσως προβάλλει κάποιες στιγμές...
Ευχαριστώ για τις προσπάθειες σας.
Μα δεν είμαι τελικά κατανοητή.
Χρήσιμα όσα ειπώθηκαν όμως! Όμορφα!
Απλά η απάντηση που γυρεύω δεν ήρθε'
Εννοείτε δεν φταίτε εγώ δυσκολεύομαι να εκφράσω τις σκέψεις μου πιο καθαρά.
Ίσως η απάντηση που περιμένω να είναι πάλι θέμα προσωπικό.
Όπως και να έχει ευχαριστώ!
Κατερίνα!
" . Άρα δεν μπορείς να είσαι απλός παρατηρητής στα δρώμενα του κόσμου. Μπορείς για λίγο, με την αιτιολογία της κατανόησης. Όχι όμως με την αιτιολογία του πεφωτισμένου."
Αυτό που λες, είναι πολύ κοντά στην σκέψη μου!
Εκφράζει ένα μέρος του προβληματισμού μου.
Μαγισσουλα...δεν έχω τέτοιο δίλημμα...
Αλλά θα ήθελα να ακούσω κι εκείνη την άποψη!
Αυτό σχετικά με το"υπερτιμημένο φως".
Πάντα για μένα τουλάχιστον έχει ενδιαφέρον να ακούω όλες τις απόψεις άσχετα από το τι πιστεύω...Μην ανησυχείς, δεν με πλάνεψε κάποιο σκοτεινο μυαλο! hh τουτ
Ευχαριστώ και πάλι! ανθη

Εδώ ξεκατινιάζομαι!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 5 από 7Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου... :: ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ :: ΜAGGISOULA :: ΝΑ ΓΕΛΑΣΩ Ή ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΩ;-
Μετάβαση σε: