| Το συναισθημα της ημέρας. | |
|
+31ilia morgana βαγγελης1234 ba a ktsou romantiki Άρης shamanwoman markos marilena zizanio georgp spitha ΠΕΛΑΣΓΟΣ lordos Αιθηρόη 15katerina ΙΚΤΙΝΟΣ stargate sofaki trias ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ princess4 elgr anarhos ahilleas Αθάνωρ ΑΓΓΕΛΙΚΗ Λιακάδα ioessa gerakina maggisoula 35 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ΠΕΛΑΣΓΟΣ
Ηλικία : 50 Ημερομηνία εγγραφής : 09/08/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 155
| Θέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας. Πεμ 8 Μάης - 9:24:54 | |
| Και επισημαίνω αυτό που λέει κι ο φίλος christos5d: Αυτό το οικοδόμημα καλή μου αρχιτεκτόνισσα Αιθηρόη είναι μια "πρώτη πόρτα" (ακολουθούν πολλές άλλες και το ξέρεις!) Όπως είναι κι ένας φορέας ψιθύρων που διηγούνται τις πιο όμορφες, τις πιο περίεργες, τις πιο αναπάντεχες και τις πιο..ανθρώπινες ιστορίες! Αρκεί να ξέρεις και να θέλεις να ακούσεις! Αρκεί να ξέρεις και να θέλεις να ακούσεις!http://www.aoratos-naos.com/t518p72-topic#22719Αυτός ο πομπός "αόρατος ναός" πρέπει να εκπέμπει καθαρά και δυνατά, χωρίς παράσιτα και υπόηχους. Γιατί έτσι μπλοκάρεται το καθαρό σήμα του. | |
|
| |
maggisoula
Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 3634
| Θέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας. Πεμ 8 Μάης - 15:49:27 | |
| - ΠΕΛΑΣΓΟΣ έγραψε:
- maggisoula έγραψε:
- Ερώτηση που κανες κι εσύ βρε Δημήτρη! Εχω ταλέντο παιδί μου στους ανεμοστρόβιλους! Αλλοι το λεν θράσος άλλοι πετριά άλλοι ότι το κάνω επίτηδες...........καλα μπορω να σου κάνω λίστα αλλά δεν έχει νόημα. Απόψεις πολλές κι όλες διίστανται!
Συνηθισμένα τα βουνά απ τα χιόνια Αριστέα! Και δεν με νοιάζουν οι άλλες απόψεις. Άλλωστε αυτή είναι η δουλειά τους, να διίστανται όπως λες.
Καλημέρα! Να μην σε νοιάζει καμία βασικά. Αλλά καλό είναι να τις ακους όλες ετσι για το αρχείο σου. | |
|
| |
maggisoula
| Θέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας. Τρι 13 Μάης - 18:30:05 | |
| | |
|
| |
maggisoula
| Θέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας. Παρ 23 Μάης - 12:04:56 | |
| | |
|
| |
maggisoula
| Θέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας. Παρ 6 Ιουν - 10:34:34 | |
| Υπάρχουν κάτι αγάπες που τις σμίλεψαν οι εποχές,οι καιροί και τα σύμπαντα. Κι υπάρχουν σαν τους επαναστάτες που σηκώνουν τη γροθιά σε θεούς και δαίμονες. Και μόνο που υπάρχουν τέτοιες αγάπες.............εγώ λατρεύω και πιστεύω τον κόσμο πιο πολύ από ποτέ κάθε φορά. | |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας. Παρ 6 Ιουν - 20:14:15 | |
| Δεν χαίρομαι,λυπάμαι βαθιά γιαυτές τις αγάπες,γιατί είναι νωρίς γιαυτόν τον κόσμο,με όλα τα επακόλουθα και τον πόνο αυτού του νωρίς. Ο δικός μας κόσμος,τέτοια αγάπη δεν την χωράει,μα ίσως τον διευρύνουν-αυτές οι αγάπες-το κόστος δεν θα το μάθουμε ποτέ. |
|
| |
anarhos
Ηλικία : 48 Ημερομηνία εγγραφής : 08/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 639
| Θέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας. Δευ 9 Ιουν - 10:11:30 | |
| Σας καταλαβαίνω και τις δυο. Και συμφωνώ και με τις δυο σας. Αλλά πρέπει να σας πω ότι τίποτα δεν είναι εφικτό, όταν δεν υπάρχουν οι ανάλογες συνθήκες. Και τα πάντα είναι εφικτά, όταν υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες.
Αριστέα να σου ζητήσω μια χάρη; Να δείχνεις πιο συχνά αυτό το κομμάτι του εαυτού σου. Είναι ο κορμός σου. Και δεν στο ζητάω για σένα. Αλλά πιο πολύ για τους άλλους. Και μιλάω γι αυτούς που ενδιαφέρονται αληθινά, αλλά και γι αυτούς που όντως ξέρουν και νιώθουν. Έστω ακόμα και γι αυτούς που κάνουν ότι ξέρουν. | |
|
| |
maggisoula
| Θέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας. Δευ 9 Ιουν - 18:37:51 | |
| Πάνο μου είμαι ένα ον της φύσης. κι ως ον της φύσης ανταποκρίνομαι όπως κι αυτή. Δηλαδή ανάλογα με το τι έχω μπροστά μου και τι αντιμετωπίζω. Ξέρεις γιατί μ αρέσει το χώμα; Γιατί δε σου βγάζει άλλα ντάλλα! ότι της σπείρεις. Δε μου φυτρώνουν κέρατα από χόμπυ. Δε λέω του καιρού τι να κάνει. Εγώ τον κόβω και κατά πως τον βλέπω ντύνομαι. Οπότε;;;;; όλα καλά! Μου λειψες αγοράκι μου! Ελπίζω να ναι τώρα όλα καλά και στη θέση τους. | |
|
| |
maggisoula
| Θέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας. Δευ 9 Ιουν - 18:39:56 | |
| - ladosifa έγραψε:
- Δεν χαίρομαι,λυπάμαι βαθιά γιαυτές τις αγάπες,γιατί είναι νωρίς γιαυτόν τον κόσμο,με όλα τα επακόλουθα και τον πόνο αυτού του νωρίς.
Ο δικός μας κόσμος,τέτοια αγάπη δεν την χωράει,μα ίσως τον διευρύνουν-αυτές οι αγάπες-το κόστος δεν θα το μάθουμε ποτέ. Για την αγάπη δεν είναι ποτέ αργά κι ούτε κυκλοφορεί σύμφωνα με τον ΚΟΚ. Αλλά ξέρω τι λες και γιατί. Και δεν διαφωνήσω ούτε τόσο δα. | |
|
| |
anarhos
| Θέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας. Τετ 11 Ιουν - 9:17:41 | |
| - maggisoula έγραψε:
- Πάνο μου είμαι ένα ον της φύσης. κι ως ον της φύσης ανταποκρίνομαι όπως κι αυτή. Δηλαδή ανάλογα με το τι έχω μπροστά μου και τι αντιμετωπίζω. Ξέρεις γιατί μ αρέσει το χώμα; Γιατί δε σου βγάζει άλλα ντάλλα! ότι της σπείρεις. Δε μου φυτρώνουν κέρατα από χόμπυ. Δε λέω του καιρού τι να κάνει. Εγώ τον κόβω και κατά πως τον βλέπω ντύνομαι. Οπότε;;;;; όλα καλά! Μου λειψες αγοράκι μου! Ελπίζω να ναι τώρα όλα καλά και στη θέση τους.
Ποτέ δεν θα σου ζητούσα κάτι άλλο. Ποτέ δεν θα ήθελα να γίνεις κάτι που δεν είσαι. Και ποτέ δεν θα το περίμενα άλλωστε! Όλα καλά Αριστέα μου. | |
|
| |
maggisoula
| Θέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας. Τετ 11 Ιουν - 9:21:06 | |
| Και να θελες ομορφιά μου........νιέντε! ¨οσο και να σ αγαπάω. Δε πάω κόντρα στη φύση μου. Το συναίσθημα της μέρας........Πίστη αισιοδοξία ελπίδα. Τυχαίο; | |
|
| |
anarhos
| Θέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας. Τετ 11 Ιουν - 9:24:34 | |
| Κι εγώ γι αυτούς τους λόγους, αλλά και για περισσότερους σ αγαπώ. Κι όχι δεν είναι τυχαίο. | |
|
| |
maggisoula
| Θέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας. Τετ 11 Ιουν - 9:32:48 | |
| Που θα πάει..........θα περάσει κι αυτό. ατελείωτος αυτός ο δρόμος αλλά που θα πάει.......θα περάσει. άνθρωποι δικοί μου αγαπημένοι....... | |
|
| |
anarhos
| Θέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας. Τετ 11 Ιουν - 9:43:03 | |
| | |
|
| |
maggisoula
| Θέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας. Τετ 11 Ιουν - 9:50:14 | |
| Ααααχ τι ωραία.......όμορφο τραγουδάκι........τι ωραίο το σπίτι μας...............πουθενά δεν είναι σαν αυτό. Για τον καθένα το λέω αυτό. ααααχ όμορφο τραγουδάκι Πάνο μου όμορφε!! | |
|
| |
maggisoula
| Θέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας. Τετ 11 Ιουν - 9:51:21 | |
| | |
|
| |
maggisoula
| Θέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας. Τετ 11 Ιουν - 10:00:46 | |
| Να μπορούσα να θυμηθώ την παιδική μου ηλικία......την πραγματική παιδική μου ηλικία όμως!! | |
|
| |
anarhos
| Θέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας. Τετ 11 Ιουν - 10:02:19 | |
| | |
|
| |
maggisoula
| Θέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας. Τετ 11 Ιουν - 10:06:47 | |
| | |