| Το συναισθημα της ημέρας. | |
|
+31ilia morgana βαγγελης1234 ba a ktsou romantiki Άρης shamanwoman markos marilena zizanio georgp spitha ΠΕΛΑΣΓΟΣ lordos Αιθηρόη 15katerina ΙΚΤΙΝΟΣ stargate sofaki trias ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ princess4 elgr anarhos ahilleas Αθάνωρ ΑΓΓΕΛΙΚΗ Λιακάδα ioessa gerakina maggisoula 35 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Αθάνωρ
Ηλικία : 40 Ημερομηνία εγγραφής : 22/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 290
| Θέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας. Παρ 25 Ιουλ - 8:43:34 | |
| | |
|
| |
maggisoula
Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 3634
| Θέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας. Παρ 25 Ιουλ - 8:44:27 | |
| Χα χααααα! Κι εγώ όλα μου τα χαίρομαι! Τι κάνεις ψυχή μου; Ωραίο το νησί τελικά; | |
|
| |
Αθάνωρ
| Θέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας. Παρ 25 Ιουλ - 8:46:05 | |
| Κι αυτός είναι ο λόγος που δεν παγιδεύεσαι σε εμμονές και ανασφάλειες. Ναι Αριστέα είναι ωραίο το νησί! Δεν το βάζεις κάτω, έτσι; | |
|
| |
maggisoula
| Θέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας. Παρ 25 Ιουλ - 8:46:43 | |
| Ποτέ! Και μ αρέσει. | |
|
| |
Αθάνωρ
| Θέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας. Παρ 25 Ιουλ - 8:47:52 | |
| | |
|
| |
maggisoula
| Θέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας. Παρ 25 Ιουλ - 8:48:08 | |
| Πως τα περνάτε εκεί;;;;;;; | |
|
| |
Αθάνωρ
| Θέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας. Παρ 25 Ιουλ - 8:52:26 | |
| Έχουμε γίνει πολλοί τώρα και υποφέρετε κάπως η κατάσταση. Αλλά δεν παύει να είναι το μυαλό μας αλλού. Θα κρατήσει πολύ το νησιώτικο paradise; Ποιος ξέρει! Δεν είμαι εγώ για τέτοια. Μάλλον ο καιρός δεν είναι για τέτοια. Τέλος πάντων. | |
|
| |
maggisoula
| Θέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας. Παρ 25 Ιουλ - 8:55:39 | |
| Ο καιρός είναι για όλα. Κι όλοι είμαστε για όλα. Δες κι εμάς εδώ!!!!!! Αντε μην αρχίσω να σκέφτομαι και τα πάρω τώρα! Χάιντε! Και δικαιούστε περαν του δέοντος μια ανάπαυλα! Επιβάλλεται! | |
|
| |
Αθάνωρ
| Θέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας. Παρ 25 Ιουλ - 8:56:59 | |
| Πάσο ως ένα σημείο. Χα χα! Και δεν χρειάζεται να τα πάρεις! | |
|
| |
maggisoula
| Θέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας. Παρ 25 Ιουλ - 8:57:06 | |
| Περαν του δέοντος! Πως σου φάνηκε η έκφραση μου ε; ε; ε ; | |
|
| |
Αθάνωρ
| Θέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας. Παρ 25 Ιουλ - 8:58:37 | |
| Δεν με ξαφνιάζει. Εγώ σε ξέρω, οι άλλοι δεν σε ξέρουν. Και δεν ευθύνονται καθόλου. Ότι τους δίνεις λαμβάνουν. | |
|
| |
maggisoula
| Θέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας. Παρ 25 Ιουλ - 9:00:14 | |
| Είπα εγώ ποτέ το αντίθετο; Ούτε με ενοχλεί. Άλλωστε δεν γίνεται κάτι που δεν θέλω και δεν έχω επιλέξει. Οπότε όλα καλά όλα ανθηρά κι όλα στην θέση τους! Και δεν είμαι εγώ που γκρινιάζω!!! Ααααααλλος είναι μεσ τη γκρίνια!!!!!! | |
|
| |
Αθάνωρ
| Θέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας. Παρ 25 Ιουλ - 9:01:11 | |
| Αυτόν τον άλλον τον γνωρίζω; | |
|
| |
maggisoula
| Θέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας. Παρ 25 Ιουλ - 9:03:44 | |
| οχι καλέ! Που να τον γνωρίζεις! Αυτός που λέω είναι σ ένα χάλια μέρος που δε χωράει πουθενά. Ενώ εσύ παραθερίζεις σ ένα ωραιότατο νησί και είσαι με φίλους και συντρόφους σε μια πανεμορφη παραλλία μια πανέμορφη τέλεια παρέα. | |
|
| |
Αθάνωρ
| Θέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας. Παρ 25 Ιουλ - 9:03:55 | |
| | |
|
| |
maggisoula
| Θέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας. Παρ 25 Ιουλ - 9:04:21 | |
| | |
|
| |
Αθάνωρ
| Θέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας. Παρ 25 Ιουλ - 9:07:10 | |
| Χα χα! Εντάξει δεν το συνεχίζω. Είμαι σε ένα πάρα πολύ ωραίο νησί! Το είπαμε αυτό! Ελπίζοντας να περάσει γρήγορα ο καιρός και να είμαι εκεί που θέλω και που χρειάζεται. Τέλος! | |
|
| |
maggisoula
| Θέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας. Παρ 25 Ιουλ - 9:07:38 | |
| Καλά το βουλώνω! | |
|
| |
Αθάνωρ
| Θέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας. Παρ 25 Ιουλ - 9:09:23 | |
| Εσύ; Αυτό κι αν είναι παράλογο! Λοιπόν τα λέμε κορίτσι. Και με προσοχή. Ναι; Είναι λίγο εύθραυστη η υπομονή. Ναι; | |
|
| |
maggisoula
| Θέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας. Παρ 25 Ιουλ - 9:11:29 | |
| Ναι καλέ! Τι λες τώρα! Οτι πεις! Λέμε τώρα! Ξεκουράσου ψυχή. Κι όλα με σειρά. Ολα θα γίνουν. Τα φιλιά μου και την αγάπη μου σε όλους. Κι από την Χριστίνα είμαι σίγουρη. οπότε μεταβίβασε σε όλους. | |
|
| |
Αθάνωρ
| Θέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας. Παρ 25 Ιουλ - 9:12:48 | |
| Χε χε! Καλά Αριστέα. Και θα μεταβιβάσω. Πες ότι έγινε ήδη. | |
|
| |
romantiki
Ηλικία : 47 Τόπος : Αθήνα Ημερομηνία εγγραφής : 14/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 72
| Θέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας. Παρ 25 Ιουλ - 10:15:31 | |
| - Αθάνωρ έγραψε:
- Δεν με ξαφνιάζει. Εγώ σε ξέρω, οι άλλοι δεν σε ξέρουν. Και δεν ευθύνονται καθόλου. Ότι τους δίνεις λαμβάνουν.
Η Αριστέα έχει απίστευτο μυαλό! Και ξέρει πάρα πάρα πολλά! Παλιά κάναμε πολλές συζητήσεις και το ξέρω καλά αυτό . Αλλά δεν μιλάει έτσι όπως την ξέρουμε κάποιοι. Αυτό είναι αλήθεια. Δεν θέλει να δείχνει. Και ξέρω ότι μπορεί να μην φαίνεται αυτό που θα πω, αλλά η Αριστέα έχει κάτι που εμένα με συγκινεί. Της αρέσει να δείχνουν οι άλλοι περισσότερο τις γνώσεις τους και να φαίνονται. Κάνει πάντα πίσω σ αυτό. Κι αυτό το ξέρω καλά. Κι ας μην θέλει να το καταλάβουν οι άλλοι. Κι αν αυτό δεν είναι ποιότητα και μεγαλείο, τότε τι είναι; Όλοι την ξέρουν σαν αθυρόστομη και καυγατζού. Επίσης νομίζουν ότι όλα τα παίρνει στην πλάκα γιατί έχει πολύ χιούμορ, κι όλα τα αστειεύεται. Κι έχεις δίκιο Αθάνωρ ότι δεν φταίνε οι άλλοι γι αυτό. Μιλάει με τρόπο άτσαλο κι ενώ λέει σημαντικά πράγματα, δεν τα βλέπουν . Γιατί μιλάει άτσαλα και βάζει και την πλάκα της μέσα. Και το κάνει επίτηδες. Για να μην ασχολούνται πολύ πολύ μαζί της. Και στον θυμό της ακόμα, αν μιλούσε σοβαρά και όπως της βγαίνει πραγματικά με όλη αυτή τη δύναμη που έχει, θα ήταν σαρωτική. Και το ξέρει. Και γι αυτό δεν το κάνει. Κι αυτό το ξέρω καλά. Και την εκτιμώ πολύ γι αυτό. Και το θεωρώ επιπέδου ευγένεια να μην θέλει να υπερισχύει στους άλλους. Ξέρω ότι θα φαίνονται απίστευτα αυτά που λέω. Δεν έχω λόγο να πω ψέματα. Κι ούτε θα κερδίσω κάτι. Μακάρι να της έμοιαζα έστω και λίγο! Αριστέα μου σε ξέρω κι εγώ, και χαίρομαι πολύ γι αυτό. Και πραγματικά θα ήθελα έστω και μια φορά, να γράψεις κάτι που θα δείξει κι αυτή την μοναδική πλευρά σου. Έστω για να αποδειχθώ αληθινή και να δικαιωθώ. Κι όχι μόνο εγώ. Να περνάς καλά αγαπημένη μου και να μας δίνεις γέλιο. Αλλά και πολλά άλλα ακόμα που εσύ τα αποφεύγεις. | |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας. Παρ 25 Ιουλ - 20:16:47 | |
| Έχεις δίκιο Ρομαντική!Κι εγώ το θέλω αυτό πολύ,δεν της το ζητάω επίμονα γιατί ξέρω τι θα πάρω,αν και αθυρόστομη δεν είναι. |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας. Παρ 25 Ιουλ - 23:11:50 | |
| - maggisoula έγραψε:
- Ναι καλέ! Τι λες τώρα! Οτι πεις! Λέμε τώρα! Ξεκουράσου ψυχή. Κι όλα με σειρά. Ολα θα γίνουν. Τα φιλιά μου και την αγάπη μου σε όλους. Κι από την Χριστίνα είμαι σίγουρη. οπότε μεταβίβασε σε όλους.
Ναι κι από μένα,καλά έκανες κοριτσάρα. Έρχονται δύσκολες μέρες,η ξεκούραση είναι φόρα,όχι αδράνεια. |
|
| |
maggisoula
| Θέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας. Δευ 28 Ιουλ - 15:57:15 | |
| Τι έγινε πάλι ρε παιδιά; Γιατί τόσα στολίδια; Ξέρετε κάτι που δεν ξέρω; | |
|
| |
| Το συναισθημα της ημέρας. | |
|