H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου...
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Και ο Νους... ο Αλχημιστής των Πάντων... και η Αλήθεια, οδηγός!

ΑρχικήΦόρουμΣύνδεσηΕγγραφή
Είθε στους δρόμους της ουσίας σου να πορευθείς και στα μυστικά απόκρυφα αρχεία της ψυχής σου... Είναι άπειρες οι κατευθύνσεις στο Άπειρο Σύμπαν… Το ταξίδι μαγικό και ατελείωτο… Έχεις πολλά να χαρτογραφήσεις…

Το συναισθημα της ημέρας.

Πήγαινε κάτω 
+31
ilia
morgana
βαγγελης1234
ba a ktsou
romantiki
Άρης
shamanwoman
markos
marilena
zizanio
georgp
spitha
ΠΕΛΑΣΓΟΣ
lordos
Αιθηρόη
15katerina
ΙΚΤΙΝΟΣ
stargate
sofaki
trias
ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
princess4
elgr
anarhos
ahilleas
Αθάνωρ
ΑΓΓΕΛΙΚΗ
Λιακάδα
ioessa
gerakina
maggisoula
35 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 25  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Σαπφώ

Σαπφώ

Ημερομηνία εγγραφής : 18/03/2014
Αριθμός μηνυμάτων : 201

Το συναισθημα της ημέρας. - Σελίδα 20 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας.   Το συναισθημα της ημέρας. - Σελίδα 20 Icon_minitimeΤετ 30 Απρ - 22:11:28

Συγνώμη που άργησα να απαντήσω, αλλά το έγραψα και στην αποστολή το έχασα. Word! Είναι μια λύση κι αυτό.

Nenya δεν διαφωνώ πως μπορείτε η κάθε μία ξεχωριστά να αντιμετωπίσετε μία κατάσταση. Αν προσέξεις όμως, όλο το θέμα δείχνει έτσι όπως το είπα πριν, κατά την δικιά μου οπτική πάντα. Η Αριστέα απευθύνθηκε στην ilia μόνο. Και είδα να στέκονται μπροστά της τρεις. Συγνώμη αλλά η αντίληψη μου είναι ενεργή. Μπορείτε όπως και είπα και πριν, να του δώσετε όποια αιτιολόγηση θέλετε. Και πραγματικά εγώ δεν έχω πρόβλημα. Οι μπόρες έχουν την ιδιότητα να κοπάζουν.

Κουβέντα κάνουμε, την άποψη μου είπα. Αντί να το λύσετε όλο αυτό προσωπικά στα μηνύματα που δεν θα έβλεπε κανείς μας, το αφήσατε εδώ μπροστά σε όλους και οι τέσσερις σας.

Οπότε πήρα το θάρρος να εκφράσω κι εγώ την αντίληψη μου. Αυτό έκανα και τίποτα παραπάνω. Να πω και κάτι άλλο, που μόλις πριν λίγο είδα.

Είδα ότι ζητάτε να πάρει θέση η Αιθηρόη σ’ αυτό. Χρησιμοποιώ πληθυντικό, γιατί δείξατε πως είστε μια κοινή συμμαχία οι τρεις κοπέλες.

Δεν σας είδα να κάνετε το ίδιο με ένα άλλο μέλος, που αναστάτωσε όλη την κοινότητα. Δηλαδή δεν σας είδα, εκτός από την nnan στην αρχή, να επεμβαίνετε όταν πρόσβαλε ασύστολα το συγκεκριμένο μέλος, εκείνη που μέχρι πριν είπατε ότι νομίζατε για φίλη σας κι ότι την θεωρούσατε με αυτονόητο τρόπο φίλη σας. Και μάλιστα ξαφνιαστήκατε όταν ισχυρίστηκε το αντίθετο.

Ούτε είδα καμία να απευθύνεται στην Αιθηρόη να πάρει θέση.

Γιατί έμμεσα αυτό ζήτησε η nnan.  Και συγνώμη που θα το πω, αλλά όταν διάβασα αυτό:

Είναι για όλους το Σπιτι αυτο  ή μόνο για αυτους που θεωρουνται ιδαιτεροι φιλοι σου;

(Αυτο το λεω, γιατι ετσι μας λενε συνεχεια.) χαμογέλασα.

Προσωπικά εγώ δεν έχω πρόβλημα με καμία σας. Προσπαθήστε τουλάχιστον να αφήσετε τον αόρατο ναό, την Αιθηρόη και τους υπόλοιπους, μακριά από όλο αυτό.

Δεν είναι η Αιθηρόη υπεύθυνη για ότι συμβαίνει εδώ μέσα, ούτε είναι υποχρεωμένη να δώσει εξηγήσεις, ή να πάρει θέση στις δικές σας διαφορές.

Και απ’ όσα έχω διαβάσει, δεν είδα πουθενά την Αιθηρόη να διαχωρίζει ομάδες.

Είναι σε όλα της άψογη και δίκαιη στον τρόπο της. Μην την βάζετε σε μία τέτοια διαδικασία, γιατί αυτό κι αν είναι κρίμα.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Σαπφώ

Σαπφώ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας.   Το συναισθημα της ημέρας. - Σελίδα 20 Icon_minitimeΤετ 30 Απρ - 22:15:10

Σας καληνυχτώ, κι εύχομαι γρήγορα να κοπάσει κι αυτό.
Αγαπώ ιδιαίτερα τον αόρατο ναό, κι επιλέγω υπέρ αυτού και μόνο.

Για τα υπόλοιπα θα φροντίσει η δικαιοσύνη και η αλήθεια.
Nenya

Nenya

Ημερομηνία εγγραφής : 08/03/2011
Αριθμός μηνυμάτων : 960

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας.   Το συναισθημα της ημέρας. - Σελίδα 20 Icon_minitimeΤετ 30 Απρ - 22:22:40

Η παρεξήγηση, της παρεξήγησης, ω παρεξήγηση!

Ξαναδιάβασε σε παρακαλώ πολύ αυτό που γράφω... δεν απευθύνομαι στην Αριστέα για το θέμα της Ίλιας. Δεν θέλω να σου δώσω κάποια αιτιολόγηση αλλά βλέπω η τρίχα να γίνεται τριχιά γενικώς χωρίς λόγο και αιτία. Επίσης άνοιξε την αντίληψή σου λίγο και δες αυτό που σου γράφω.

Επίσης δεν υπάρχει κάποια συμμαχία. Δεν ζητά κανείς από την Αιθηρόη να πάρει θέση πάνω σε αυτό.

Σαφώς και δεν είναι η Αιθηρόη υπεύθυνη για ότι συμβαίνει εδώ μέσα.

Δεν σε κατηγορώ που βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα. Δεν μας ξέρεις και δεν ξέρεις πώς σκεφτόμαστε.

Σ' ευχαριστώ που νοιάζεσαι για τον Ναό. Κρατάω αυτό. Σε παρακαλώ πολύ όμως να διαβάζεις προσεκτικά όλα τα σχόλια πριν βγάζεις συμπεράσματα.
Nenya

Nenya

Ημερομηνία εγγραφής : 08/03/2011
Αριθμός μηνυμάτων : 960

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας.   Το συναισθημα της ημέρας. - Σελίδα 20 Icon_minitimeΤετ 30 Απρ - 22:23:51

Καλό σου Βράδυ!  star
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας.   Το συναισθημα της ημέρας. - Σελίδα 20 Icon_minitimeΤετ 30 Απρ - 22:32:12

Σαπφώ

Υπάρχουν μερικά θεματάκια μεταξύ εμάς των παλαιών, που δυστηχώς ή ευτυχώς εγώ προσωπικά δεν θέλω να σας ανακατέψω για να μην προσβάλλω περισσοτερο κάποιους που προσπαθησα μαζί τους και κάποιους που προσπάθησα, ενω ο ευατός μου μου λεγε οχι. Ο παλιός ναός χάλασε από κάτι τέτοια. Δεν θα ήθελα να συμβεί το ίδιο ξανά.
Επι ευκαιρίας όμως να πω, σε ένα άτομο, οτι αυτό που κατάφερε τότε δεν μπορεί να το ξανακάνει , αν δεν θελήσει, αυτός που έφτιαξε το Σπίτι μας.
Οι πριν, στο ρώσικο μας σπίτι, δεν αφήνουν ίχνη, τα σβήνουν όλα. Εδώ δεν θα γίνει αυτό, ακόμα κι αν τα ανακατέψουν όλα . Συγνώμη Σαπφώ , αν δεν καταλαβαίνεις το τελευταίο, είναι επειδή δεν είναι κάτι που έχει να σας προσφέρει. Ούτε σε έμενα είχε. να 

Απο την Αριστέα όμως δεν περίμενα ποτε, να θεωρήσει οτι της έχουμε εναντιωθει, γιατι ποοτε δεν εχει λάβει κατι τετοιο απο εμενα, το ξέρει. Και το προβλημα δεν ηταν μονο μεταξυ της ilia και της magissoulas. Ήταν και δικό μου και της Nenya.

Καληνύχτα  να 

Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας.   Το συναισθημα της ημέρας. - Σελίδα 20 Icon_minitimeΤετ 30 Απρ - 22:37:07

Όσο για το αν ανακατεύουμε την Αιθηρόη ή όχι..

Προσωπικά ρωτάω την Αιθηρόη, από εδώ και μπροστά σας , γιατι δεν έχω άλλο τρόπο να το κάνω.
Σας ζητώ συγνώμη για αυτό.
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας.   Το συναισθημα της ημέρας. - Σελίδα 20 Icon_minitimeΤετ 30 Απρ - 22:46:02

Αρισταία, με πλήγωσες πολύ ,παρα πολυ

και σκεψου το αυτο που κρατας απο τοτε..

ποιος το εκμεταλλευθηκε και γιατι. Και γιατι συνεχιζει, σκεψου.

Και όπως μου είπες και έσυ, αυτό και τίποτα παραπάνω.
Και αυτο γιατι δεν ειναι δικια μου δουλειά , αλλά δικιά σου.
Με την έννοια, οτι όσα και να πω εγω, δεν ειναι τιποτα για σενα, αν δεν πεις εσυ σε σενα τα δικα σου.
Λύπαμαι παρα πολυ
Δήμητρα

Δήμητρα

Κριός
Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2014
Αριθμός μηνυμάτων : 53

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας.   Το συναισθημα της ημέρας. - Σελίδα 20 Icon_minitimeΠεμ 1 Μάης - 13:01:27

maggisoula έγραψε:
”Η ρατσα σου ειναι το μεγαλο σωμα, το περασμενο,το τωρινο και το μελλουμενο. Εσυ εισαι μια λιγοστη εκφραση,αυτη ειναι το προσωπο.Εσυ εισαι ο ισκιος,αυτη το κρεας. Δεν εισαι λευτερος.Αορατα μυριαδες χερια κρατουν τα χερια σου και τα σαλευουν.Οταν θυμωνεις,ενας προπαππος αφριζει στο στομα σου,οταν αγαπας ενας προγονος σπηλιωτης μουγκαλιεται,οταν κοιμασαι ανοιγουν οι ταφοι μεσα στην μνημη και γιομωνει βουρκολακες η κεφαλη σου” “Μην πεθανεις,για να μην πεθανουμε!”

Αγωνία μεγάλη· αγαπούσα το σώμα μου, και δεν ήθελα να χαθεί· αγαπούσα την ψυχή μου, και δεν ήθελα να ξεπέσει· μάχουμουν να φιλιώσω τις δύο αυτές αντίδρομες κοσμογονικές δυνάμες, να νιώσουν πως δεν είναι οχτροί, είναι συνεργάτες, και να χαρούν, να χαρώ κι εγώ μαζί τους, την αρμονία.

:’’Ποιος είναι ο δρόμος για την εκπλήρωση του δικού μου του νόμου; Να διαταράξω την τάξη, να συντρίψω το πρωτόκολλο, να ξεστρατίσω από τους προγόνους. Να αλητεύσω στ’ απαγορευμένα, στις αγέρωχες κι επικίντυνες περιοχές του αβέβαιου. Να δέχουμε ατάραχος ακόμη περισσότερο: σαν ευλογία την κατάρα του πατέρα και της μάνας. Να έχω το θάρρος να είμαι μόνος’’....

Τι αγώνας, τι αγωνία, τι κυνηγητό του ανθρωποφάγου αόρατου θεριού, τι επικίντυνες ουρανικές και σατανικές δυνάμες η φούχτα τούτη το χώμα ! Ζυμώθηκε μ' αίμα, δάκρυο και ιδρώτα, γίνηκε λάσπη, γίνηκε άνθρωπος, πήρε τον ανήφορο, να φτάσει -που να φτάσει; Σκαρφάλωνε αγκομαχώντας το σκοτεινό όγκο του Θεού, 'απλωνε τα χέρια, έψαχνε, έψαχνε και μάχουνταν να βρει το πρόσωπό του.

Κι όταν, τα ολόστερνά ετούτα χρόνια, απελπισμένος πια, ένιωσε πως ο σκοτεινός αυτός όγκος δεν έχει πρόσωπο, τι καινούριος, όλο αναίδεια και τρόμο, αγώνας να πελεκήσει την ακατέργαστη κορφή και να της δώσει πρόσωπο -το πρόσωπό του !
Δήμητρα

Δήμητρα

Κριός

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας.   Το συναισθημα της ημέρας. - Σελίδα 20 Icon_minitimeΠεμ 1 Μάης - 13:06:01

Ο Καζαντζάκης ήταν ένα από τα πολύ τολμηρά και ακούραστα πνεύματα. Κι εμένα μου αρέσει πάρα πολύ!

Καλησπέρα maggisoula-Αριστέα!
Δήμητρα

Δήμητρα

Κριός

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας.   Το συναισθημα της ημέρας. - Σελίδα 20 Icon_minitimeΠεμ 1 Μάης - 13:19:09

Σαπφώ συμφωνώ με τις απόψεις σου.
Και συμφωνώ σε όσα λες για τον αόρατο ναό και την Αιθηρόη.

Να πω όμως κι ότι δεν είναι κακό να δείχνει ο καθένας ποιος είναι και τι είναι. Εννοώ ότι είναι σημαντικό κι ουσιαστικό να μπαίνουμε στον ναό όπως είμαστε. Σεβούμενοι τον χώρο που πατάμε κι αληθινοί.

Σήμερα νιώθω πολύ φρέσκια και ανανεωμένη!
Είδα τον Λέωντα στον ύπνο μου. Ήρθε να με δει υποτίθεται, και με αγκάλιαζε. Μιλούσαμε, πειραζόμασταν, γελάγαμε! Και πριν φύγει με φίλησε στο μέτωπο και αιωρήθηκε προς τα πάνω μέχρι που χάθηκε.
Πραγματικά ξύπνησα άλλος άνθρωπος!

Και τι ωραία μέρα σήμερα!
Καλό μήνα σε όλους!
maggisoula

maggisoula

Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2011
Αριθμός μηνυμάτων : 3634

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας.   Το συναισθημα της ημέρας. - Σελίδα 20 Icon_minitimeΠαρ 2 Μάης - 11:31:47

nnan έγραψε:
Αρισταία, με πλήγωσες πολύ ,παρα πολυ

και σκεψου το αυτο που κρατας απο τοτε..

ποιος το εκμεταλλευθηκε και γιατι. Και γιατι συνεχιζει, σκεψου.

Και όπως μου είπες και έσυ, αυτό και τίποτα παραπάνω.
Και αυτο γιατι δεν ειναι δικια μου δουλειά , αλλά δικιά σου.
Με την έννοια, οτι όσα και να πω εγω, δεν ειναι τιποτα για σενα, αν δεν πεις εσυ σε σενα τα δικα σου.
Λύπαμαι παρα πολύ

ναν δεν σε πλήγωσα εγώ λυπάμαι αλλά δε το δέχομαι. Καταρχάς ανακατεύτηκες σε ένα θέμα που δεν θυμάμαι να σε έβαλα εγώ. μόνη σου μπήκες και συνταυτίστηκες. Κι απ τη στιγμή που δεν μπορείς να χειριστείς τους όποιους εκτροχιασμούς και πληγώνεσαι συνέχεια, γιατί αναμειγνύεσαι; Καλά έκανες και πήρες την θέση που πήρες αλλά λυπάμαι που περίμενες κάτι άλλο και τελικά έλαβες κάτι άλλο. Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να σου πω τι να κάνεις η τι μπορείς να κάνεις. αλλά τέτοιες ψυχολογικές........ας πούμε........πιέσεις δεν βρίσκουν σε μένα εφαρμογή. δεν καταλαβαίνω λοιπόν γιατί μου εναποθέτεις τέτοια ευθύνη. κι όσο για το ποιος εκμεταλλεύτηκε τι πότε πως..........επειδή μιλάς για τη σεφιραχ θυμαμαι κι εμένα τοτε που ειχε γυρισει ο κοσμος τούμπα κι ότι από το μεταξυ μας είχε ξεκινησει ολη αναστάτωση και δε θυμαμαι τις δικες σας ξεκάθαρες θεσεις μπροστά. Κι αφου ειχε αποχωρησει τοτε παρουσιάστηκαν διάφοροι όπου φόρτωσαν όλο τον σαματά στη πλατη της. Πολύ βολικο. Κι απ ότι θυμαμαι τα χειρότερα τα είχα πει εγω τότε. Να σου πω! Εκείνο δεν θελω να το σκαλίσω. ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΖΩ ΠΙΣΩ και παλιά σκουπίδια δεν τ ανακατευω βρωμάνε. Κι εμενα θα βρω εκει μέσα μην νομίζεις! Αλλά στα σημερινά γεγονοτα δεν είχα αυτά τα τότε του παλιου ναου κατά νού! Εγω μιλουσα για τους τελευταίους μήνες και για μετα τον παλιο ναό. Δε ξερω τι νομιζεις ότι ξερεις......ουτε θελω να μου μιλας γι αλλους. Εσυ για μενα σ ότι αφορα εσενα θελεις κι εχεις κατι να πεις; εχει καλώς. Αλλιως αυτά τα η ταδε ειπε κι εκανε και μου το πε η άλλη ταδε........δεν τα εκανα και δεν τα δεχομουν ουτε όταν πηγαινα σχολείο εφηβη ακομα που αυτά είναι φαινομενα της ηλικιας εκεινης. Τεσπα. Εγω δεν έχω απορίες είμαι απόλυτα καλυμένη και δε καταλαβαίνω καν γιατί το ξαναπιασα στα χέρια μου. Σας ευχαριστώ και καλή σας συνέχεια.
maggisoula

maggisoula

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας.   Το συναισθημα της ημέρας. - Σελίδα 20 Icon_minitimeΠαρ 2 Μάης - 11:34:15

maggisoula

maggisoula

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας.   Το συναισθημα της ημέρας. - Σελίδα 20 Icon_minitimeΠαρ 2 Μάης - 11:41:51

Χριστίνα σ ευχαριστω πολύ που σέβεσαι την επιθυμία μου. Είναι δικό μου όλο αυτό κι έτσι το θέλω να παραμείνει. Εντάξει; αλλιώς μας βλέπω ν αρπακονόμαστε παλι στ αναμετάξυ μας!!!!  χε
maggisoula

maggisoula

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας.   Το συναισθημα της ημέρας. - Σελίδα 20 Icon_minitimeΠαρ 2 Μάης - 11:45:43

Το κατέθεσα υπερψηφίστηκε από μένα και με συνοπτικές διαδικασίες του αποφασίζω και διατάζω το αίτημα μου εγκρίθηκε! Πάω τωρα γιατί ας όψεται η αναγκη! Σερβιτορέος; Εφτασεεεεεεεε!
Σαπφώ

Σαπφώ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας.   Το συναισθημα της ημέρας. - Σελίδα 20 Icon_minitimeΠαρ 2 Μάης - 20:01:04

Nenya έγραψε:
Η παρεξήγηση, της παρεξήγησης, ω παρεξήγηση!

Ξαναδιάβασε σε παρακαλώ πολύ αυτό που γράφω... δεν απευθύνομαι στην Αριστέα για το θέμα της Ίλιας. Δεν θέλω να σου δώσω κάποια αιτιολόγηση αλλά βλέπω η τρίχα να γίνεται τριχιά γενικώς χωρίς λόγο και αιτία. Επίσης άνοιξε την αντίληψή σου λίγο και δες αυτό που σου γράφω.

Επίσης δεν υπάρχει κάποια συμμαχία. Δεν ζητά κανείς από την Αιθηρόη να πάρει θέση πάνω σε αυτό.

Σαφώς και δεν είναι η Αιθηρόη υπεύθυνη για ότι συμβαίνει εδώ μέσα.

Δεν σε κατηγορώ που βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα. Δεν μας ξέρεις και δεν ξέρεις πώς σκεφτόμαστε.

Σ' ευχαριστώ που νοιάζεσαι για τον Ναό. Κρατάω αυτό. Σε παρακαλώ πολύ όμως να διαβάζεις προσεκτικά όλα τα σχόλια πριν βγάζεις συμπεράσματα.

Να με συγχωρείς αγαπητή μου, αλλά δεν είναι πρόβλημα της δικής μου αντίληψης, αν αυτά που παρουσιάζετε εσείς δίνουν αυτό που γίνεται αντιληπτό. Ούτε βιαστικά συμπεράσματα έβγαλα.
Σχολίασα ακριβώς αυτά που φάνηκαν με την πρώτη ματιά, και αυτά που δεν φαίνονται εύκολα.

Δεν θέλω να σκεφτώ ότι λόγω της θέσης που πήρα, με κατατάξατε στους πάσχοντας την νοημοσύνην.
Και την Ελληνική γλώσσα κατέχω, και σκέψη έχω για να επεξεργάζομαι τα όσα παρατηρώ.
Τέλος πάντων, δεν ξέρω και δεν θέλω να μάθω περισσότερα.
Παραμένω στην στενή αντίληψη μου και μάλιστα πιο πεπεισμένη από πριν, και λυπάμαι που δεν συμβαδίζει με τον τρόπο που θα θέλατε.

Πάντως σας ευχαριστώ για την συζήτηση που είχαμε.
Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο.
ΠΕΛΑΣΓΟΣ

ΠΕΛΑΣΓΟΣ

Σκορπιός
Ημερομηνία εγγραφής : 09/08/2011
Αριθμός μηνυμάτων : 155

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας.   Το συναισθημα της ημέρας. - Σελίδα 20 Icon_minitimeΠαρ 2 Μάης - 20:18:06

Αριστέα, πάλι στο μάτι του κυκλώνα; Πως τα καταφέρνεις έτσι; 
Για να μην γράφω πολλά, θα πω ότι συμφωνώ σε όλα τα σχόλια που διάβασα από την Σαπφώ. 
Σε όλα, και στις παρατηρήσεις της και στις απαντήσεις της. Ούτε εγώ τα είδα διαφορετικά. 

Κι επειδή κάτι καταλαβαίνω κι εγώ, να πω ότι τα αληθινά πράγματα δεν χαλάνε. Τα ψεύτικα πάντα, αργά η γρήγορα.
maggisoula

maggisoula

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας.   Το συναισθημα της ημέρας. - Σελίδα 20 Icon_minitimeΔευ 5 Μάης - 18:35:39

Ερώτηση που κανες κι εσύ βρε Δημήτρη! Εχω ταλέντο παιδί μου στους ανεμοστρόβιλους! Αλλοι το λεν θράσος άλλοι πετριά άλλοι ότι το κάνω επίτηδες...........καλα μπορω να σου κάνω λίστα αλλά δεν έχει νόημα. Απόψεις πολλές κι όλες διίστανται!
Σαπφώ

Σαπφώ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας.   Το συναισθημα της ημέρας. - Σελίδα 20 Icon_minitimeΔευ 5 Μάης - 18:40:49

Αριστέα; Πού είσαι εσύ; Χαίρομαι που σε βλέπω.
maggisoula

maggisoula

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας.   Το συναισθημα της ημέρας. - Σελίδα 20 Icon_minitimeΔευ 5 Μάης - 18:45:01

Κι εγώ χαίρομαι που με βλ΄πεω όρθια! Τελούσα χρέη σερβιτορέου λαντζερέου κι αφεντικού ταυτόχρονα! Και το τι έφαγα δε λέγεται βέβαια αυτές τις μέρες!
Σαπφώ

Σαπφώ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας.   Το συναισθημα της ημέρας. - Σελίδα 20 Icon_minitimeΔευ 5 Μάης - 18:46:38

Ωχ! Καλή ξεκούραση λοιπόν! Νόμιζα ότι είχες στεναχωρηθεί κι απόφευγες να μπαίνεις. 
Πραγματικά χαίρομαι πολύ όταν σε βλέπω!
maggisoula

maggisoula

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας.   Το συναισθημα της ημέρας. - Σελίδα 20 Icon_minitimeΔευ 5 Μάης - 18:50:12

Να αποφεύγω γιατί; Κιότεμα θα ήταν αυτό ακόμα κι αν είχα άδικο η λάθος. Στεναχωριέμαι με τα σοβαρά πράματα κι όταν ξέρω ότι έχω κάνει λάθος. Υπολογίζω σε 2- 3 μέρες να επανέρθω κανονικά γιατί με ξεπάτωσαν! βρήκαν το μήνα που θρέφει τους 9! Χάιντε τους!
Σαπφώ

Σαπφώ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας.   Το συναισθημα της ημέρας. - Σελίδα 20 Icon_minitimeΔευ 5 Μάης - 18:54:40

Μου αρέσεις πολύ να το ξέρεις! 
Τέλος πάντων, εύχομαι να τελειώνεις με τις επιπλέον υποχρεώσεις σου, και να σε βλέπω πιο συχνά εδώ.
maggisoula

maggisoula

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας.   Το συναισθημα της ημέρας. - Σελίδα 20 Icon_minitimeΔευ 5 Μάης - 18:56:26

Οπως και να χει σ ευχαριστώ πολύ.  τουτ
Σαπφώ

Σαπφώ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας.   Το συναισθημα της ημέρας. - Σελίδα 20 Icon_minitimeΔευ 5 Μάης - 18:57:36

Μην το ξαναπείς. 
Επιλέγω κι εκτιμώ.
ΠΕΛΑΣΓΟΣ

ΠΕΛΑΣΓΟΣ

Σκορπιός
Ημερομηνία εγγραφής : 09/08/2011
Αριθμός μηνυμάτων : 155

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας.   Το συναισθημα της ημέρας. - Σελίδα 20 Icon_minitimeΠεμ 8 Μάης - 9:16:48

maggisoula έγραψε:
Ερώτηση που κανες κι εσύ βρε Δημήτρη! Εχω ταλέντο παιδί μου στους ανεμοστρόβιλους! Αλλοι το λεν θράσος άλλοι πετριά άλλοι ότι το κάνω επίτηδες...........καλα μπορω να σου κάνω λίστα αλλά δεν έχει νόημα. Απόψεις πολλές κι όλες διίστανται!

Συνηθισμένα τα βουνά απ τα χιόνια Αριστέα!
Και δεν με νοιάζουν οι άλλες απόψεις. Άλλωστε αυτή είναι η δουλειά τους, να διίστανται όπως λες.

Καλημέρα!

Το συναισθημα της ημέρας.
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 20 από 25Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 25  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» Το συναίσθημα της νύχτας.
» Γρίφοι της ημέρας.
» Αριθμός Προσωπικής Ημέρας._

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου... :: ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ :: ΜAGGISOULA :: ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ.-
Μετάβαση σε: