Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου...
Και ο Νους... ο Αλχημιστής των Πάντων... και η Αλήθεια, οδηγός!
Είθε στους δρόμους της ουσίας σου να πορευθείς και στα μυστικά απόκρυφα αρχεία της ψυχής σου...Είναι άπειρες οι κατευθύνσεις στο Άπειρο Σύμπαν…Το ταξίδι μαγικό και ατελείωτο…Έχεις πολλά να χαρτογραφήσεις…
Ηλικία : 44 Τόπος : ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 1297
Θέμα: Απ: Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΣΤΑ FM ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! Κυρ 6 Ιαν - 4:16:00
katerina15
Ηλικία : 49 Τόπος : Αθήνα Ημερομηνία εγγραφής : 15/11/2012 Αριθμός μηνυμάτων : 4
Θέμα: Απ: Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΣΤΑ FM ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! Κυρ 6 Ιαν - 13:14:59
Θα πω τη σκέψη για όσα λέτε και μη βιαστείτε να με κρίνετε. Μιλάμε για μια γυναίκα που το γράψιμο της και όσα λέει σε κάνουν να βλέπεις αλλιώς κάποια πράγματα. Κι άλλοι τα λένε. Όχι όλα αλλά αρκετά απ αυτά. Ο τρόπος και το ύφος που έχει στο λόγο που είναι ιδιαίτερος και δε μοιάζει με απλό πεζό λόγο. Που μιλάει χωρίς ερωτηματικά σα να τα ξέρει από πρώτο χέρι και τα ζει. Και κάτι άλλο που εντόπισα, που συχνά χρησιμοποιεί παραδείγματα για να πει κάτι, που φανερώνει απ τη μια ότι το έχει το πράγμα μέσα της, κι από την άλλη φανερώνει προσπάθεια να μεταγλωτισει, κι αυτό είναι φαινόμενο ανθρώπων που ο τρόπος σκέψης τους γίνεται σε άλλη γλώσσα και πνευματική κατάσταση. Κι αυτό δηλώνει ένα πολύπλοκο τρόπο σκέψης, που δεν είναι συμβατός μα τα γνωστά δεδομένα του τρόπου μιας εποχής. Που προσέξτε, θα μπορούσε να αποδεικνύει δείγμα σχιζοφρένειας. Αλλά!! Κάτι που είναι αδύνατον να το τεκμηριώσεις και να πεις έστω ότι μπορεί να ευσταθεί, γιατί υπάρχει η τάξη στο λόγο, η ακριβή ανάλυση, η προσγειωμένη παρατήρηση και διαχωριση στα θέματα, δηλαδή το ποτήρι το αντιμετωπίζει ως ποτήρι χωρίς να φαντασιώνεται κάτι άλλο. Θέλει ολόκληρη ανάλυση γι αυτό ας το πάω τη σκέψη μου στο επόμενο επίπεδο. Πάντως η περίπτωση σχιζοφρένειας καταρρίπτεται.
Αναγκαστικά πάμε σε μια άλλη οπτική θεώρηση του φαινόμενου Αιθηρόη. Η οποία δεν μπορεί να μελετηθεί με τις γνωστές συμβατές επιστήμες. Η ένωση των δυο στοιχείων που έχουμε, ένα το ύφος γραφής-σκέψης-λόγου-πληροφοριών, δύο η αίσθηση και οι εντυπώσεις που προκαλεί η παρουσία της σύμφωνα με τις περιγραφές, φανερώνουν ένα πρόσωπο με στοιχεία μη συμβατά της εποχής και του κοινωνικού μας γίγνεσθαι. Χρειάζεται ιδιάζουσες γνώσεις για να το μελετήσεις.
Επιλέγω να μην το κάνω. Μ αρέσει να βλέπω τη νύχτα το φεγγάρι, χωρίς την αναλυτική οπτική της επιστήμης που μου χαλάει το ρομάντζο. Πέρα απ την προσγείωση της αναλυτικής επιστήμης, παραμένω παιδί. Άλλωστε για να πω την αλήθεια που φαίνεται άλλωστε, όσες ενδείξεις μελέτησα κι ερεύνησα, αντί να με πηγαίνουν μπροστά με πήγαιναν πάλι πίσω. Μου κάνει εντύπωση όμως που δεν μπορώ να βρω περισσότερα στοιχεία γι αυτήν. Κάτι τέτοια θεωρούνται κοινώς κελεπούρια για τα ΜΜΕ η περιοδικά. Κι όχι μόνο γιατί υπάρχουν και χώροι, που ευχαρίστως θα την ξεζούμιζαν για να μάθουν τι και πως.
Καταλήγω με επιφύλαξη, στο συμπέρασμα ότι κρύβεται ανάμεσα μας. Γιατί κακά τα ψέματα, οποιοσδήποτε άλλος με τέτοια δυναμική παρουσία που μπορεί να έχει τέτοια επιρροή στους άλλους, θα είχε πρώτη θέση στα κανάλια, και κυρίως στα εναλλακτικά. Επειδή λοιπόν ομολογώ ότι την θεωρώ ένα εντυπωσιακό δείγμα, γιατί μπορεί να είναι ο άνθρωπος του αύριο, μπορεί να είναι και κάτι άλλο που θα πρέπει να προσεγγίσουμε με προσοχή για να μην χαθεί, δεν θα ήθελα να της συμβεί κάτι. Ας προσέχουμε κάποιες περιγραφές, που θα την έκαναν εύκολο στόχο. Γιατί υπάρχει ένα δεδομένο που δεν είναι συχνό, τουλάχιστον εδώ στην Ελλάδα.
Ελπίζω να μην σας κούρασα και να μην προκάλεσα αντιπάθειες. Να βοηθήσω θέλω.
desper !!!
Ηλικία : 69 Ημερομηνία εγγραφής : 03/09/2012 Αριθμός μηνυμάτων : 239
Θέμα: Απ: Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΣΤΑ FM ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! Κυρ 6 Ιαν - 13:26:38
katerina15 έγραψε:
Θα πω τη σκέψη για όσα λέτε και μη βιαστείτε να με κρίνετε. Μιλάμε για μια γυναίκα που το γράψιμο της και όσα λέει σε κάνουν να βλέπεις αλλιώς κάποια πράγματα. Κι άλλοι τα λένε. Όχι όλα αλλά αρκετά απ αυτά. Ο τρόπος και το ύφος που έχει στο λόγο που είναι ιδιαίτερος και δε μοιάζει με απλό πεζό λόγο. Που μιλάει χωρίς ερωτηματικά σα να τα ξέρει από πρώτο χέρι και τα ζει. Και κάτι άλλο που εντόπισα, που συχνά χρησιμοποιεί παραδείγματα για να πει κάτι, που φανερώνει απ τη μια ότι το έχει το πράγμα μέσα της, κι από την άλλη φανερώνει προσπάθεια να μεταγλωτισει, κι αυτό είναι φαινόμενο ανθρώπων που ο τρόπος σκέψης τους γίνεται σε άλλη γλώσσα και πνευματική κατάσταση. Κι αυτό δηλώνει ένα πολύπλοκο τρόπο σκέψης, που δεν είναι συμβατός μα τα γνωστά δεδομένα του τρόπου μιας εποχής. Που προσέξτε, θα μπορούσε να αποδεικνύει δείγμα σχιζοφρένειας. Αλλά!! Κάτι που είναι αδύνατον να το τεκμηριώσεις και να πεις έστω ότι μπορεί να ευσταθεί, γιατί υπάρχει η τάξη στο λόγο, η ακριβή ανάλυση, η προσγειωμένη παρατήρηση και διαχωριση στα θέματα, δηλαδή το ποτήρι το αντιμετωπίζει ως ποτήρι χωρίς να φαντασιώνεται κάτι άλλο. Θέλει ολόκληρη ανάλυση γι αυτό ας το πάω τη σκέψη μου στο επόμενο επίπεδο. Πάντως η περίπτωση σχιζοφρένειας καταρρίπτεται.
Αναγκαστικά πάμε σε μια άλλη οπτική θεώρηση του φαινόμενου Αιθηρόη. Η οποία δεν μπορεί να μελετηθεί με τις γνωστές συμβατές επιστήμες. Η ένωση των δυο στοιχείων που έχουμε, ένα το ύφος γραφής-σκέψης-λόγου-πληροφοριών, δύο η αίσθηση και οι εντυπώσεις που προκαλεί η παρουσία της σύμφωνα με τις περιγραφές, φανερώνουν ένα πρόσωπο με στοιχεία μη συμβατά της εποχής και του κοινωνικού μας γίγνεσθαι. Χρειάζεται ιδιάζουσες γνώσεις για να το μελετήσεις.
Επιλέγω να μην το κάνω. Μ αρέσει να βλέπω τη νύχτα το φεγγάρι, χωρίς την αναλυτική οπτική της επιστήμης που μου χαλάει το ρομάντζο. Πέρα απ την προσγείωση της αναλυτικής επιστήμης, παραμένω παιδί. Άλλωστε για να πω την αλήθεια που φαίνεται άλλωστε, όσες ενδείξεις μελέτησα κι ερεύνησα, αντί να με πηγαίνουν μπροστά με πήγαιναν πάλι πίσω. Μου κάνει εντύπωση όμως που δεν μπορώ να βρω περισσότερα στοιχεία γι αυτήν. Κάτι τέτοια θεωρούνται κοινώς κελεπούρια για τα ΜΜΕ η περιοδικά. Κι όχι μόνο γιατί υπάρχουν και χώροι, που ευχαρίστως θα την ξεζούμιζαν για να μάθουν τι και πως.
Καταλήγω με επιφύλαξη, στο συμπέρασμα ότι κρύβεται ανάμεσα μας. Γιατί κακά τα ψέματα, οποιοσδήποτε άλλος με τέτοια δυναμική παρουσία που μπορεί να έχει τέτοια επιρροή στους άλλους, θα είχε πρώτη θέση στα κανάλια, και κυρίως στα εναλλακτικά. Επειδή λοιπόν ομολογώ ότι την θεωρώ ένα εντυπωσιακό δείγμα, γιατί μπορεί να είναι ο άνθρωπος του αύριο, μπορεί να είναι και κάτι άλλο που θα πρέπει να προσεγγίσουμε με προσοχή για να μην χαθεί, δεν θα ήθελα να της συμβεί κάτι. Ας προσέχουμε κάποιες περιγραφές, που θα την έκαναν εύκολο στόχο. Γιατί υπάρχει ένα δεδομένο που δεν είναι συχνό, τουλάχιστον εδώ στην Ελλάδα.
Ελπίζω να μην σας κούρασα και να μην προκάλεσα αντιπάθειες. Να βοηθήσω θέλω.
Μου αρέσει πάαααρα πολύ το ύφος σου
και συμφωνώ απόλυτα
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΣΤΑ FM ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! Κυρ 6 Ιαν - 13:55:52
''δηλαδή το ποτήρι το αντιμετωπίζει ως ποτήρι χωρίς να φαντασιώνεται κάτι άλλο''
κι όμως η φαντασία,είναι άνοιγμα,οδηγός θέασης των πραγμάτων. Κοιταξε ένα ποτήρι και δες την ιστορία του,την διαδρομή του μέχρι το τελικό του αποτέλεσμα και ένα ποτήρι,θα σε ταξιδέψει χιλιάδες έτη πίσω,[παράδειγμα:http://www.vasglass.gr/index.php?cPath=27_36] Εισχώρησε μέσα στα υλικά του,στην χημεία του: ''Το γυαλί παρασκευάζεται με σύντηξη χαλαζιακής άμμου, η οποία αποτελεί το βασικό συστατικό του (διαμορφωτή), ενός ή περισσότερων συλλιπασμάτων και ενός (ή περισσότερων σταθεροποιητών. Αν δεν χρησιμοποιηθεί σταθεροποιητής, τότε το γυαλί γίνεται εύθρυπτο και αποσαθρώνεται από το νερό. Το κοινό γυαλί παρασκευάζεται με σύντηξη χαλαζιακής άμμου (SiO2) (73,7%), ανθρακικού νατρίου (κοιν. Σόδα, Na2CO3)) (16%), οξειδίου του καλίου (K2O) (0,5%) (συλλιπάσματα) και ανθρακικού ασβεστίου (κοιν. ασβεστόλιθου (CaCO3)) (5,2%) ανθρακικού μαγνησίου (MgCO3) (3,6%) και οξειδίου του αργιλίου (Al2O3) (1%) (σταθεροποιητές). Ανάλογα με τον τύπο και το ποσοστό των συλλιπασμάτων και των σταθεροποιητών λαμβάνονται και οι διάφοροι τύποι γυαλιού''
Και από τα ίδια του τα συστατικά,πέρνα στην πηγή τους,στην Γαία,προσφορά δική της είναι. Και έπειτα,επέστρεψε ξανά σε σένα. ''Το γυαλί, αφού παρασκευαστεί ως πρώτη ύλη, μπορεί να πάρει το επιθυμητό σχήμα με τρεις τρόπους: Είτε με εμφύσηση (φυσητό γυαλί) είτε με τη βοήθεια καλουπιών είτε με συσκευές που δημιουργούν φύλλα («ελάσματα») γυαλιού.'' Καλούπια,τα καλούπια της σκέψης μας. Το ποτήρι εν τέλει είναι ένα αποτέλεσμα. Άπειρες οι δυνατότητες. Η επιστήμη έκανε το σφάλμα να αναλάβει τα ηνία της ψυχής. Σε πληροφορώ με απόλυτη σιγουριά πως,αν αύριο πάω σε έναν ψυχολόγο-ψυχίατρο και εκφραστώ,καρφί μέσα θα με στείλει χωρίς επιστροφή. Και οι δικές μου οι σκέψεις είναι ένας κόκκος άμμου μπροστά σε....
Πόσοι κατέληξαν στα ιδρύματα επειδή έλεγαν κάτι διαφορετικό; Πριν αναλάβει τα ηνία η επιστήμη,πόσες κάηκαν,πόσοι τιμωρήθηκαν απο την θρησκεία; Αρνούμαι να τα θεωρώ κάτω απο το δικό τους πρίσμα,παρόλα αυτά,γνωρίζω πως έχουν εντρυφήσει με τον τρόπο τους στο συλλογικό μας ασυνείδητο.
Κατερίνα μου,ευχαριστώ για την πηγή του μηνύματός σου που με οδήγησαν σε σκέψεις. Να είσαι καλά και να σου πω,δεν κρύβεται απλώς δεν θέλει να κρύψει εμάς. Η ανησυχία που εκφράζεις,μ'αρέσει πολύ και όντως είναι κάτι σπάνιο για την Ελλάδα,κατάλαβα ποιο λες,δεν ξέρω...κι εγώ σκέφτομαι πως έχει και την προσωπική της ζωή και ανθρώπους δικούς της...ευχομαι να μην κάνουμε κάτι κακό άθελά μας. Καλώς μας ήρθες.
ioessa
Ηλικία : 44 Τόπος : ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 1297
Θέμα: Απ: Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΣΤΑ FM ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! Κυρ 6 Ιαν - 19:47:00
Ας κοιτάζουμε το φεγγάρι με τα μάτια της καρδίας
15katerina
Ηλικία : 50 Ημερομηνία εγγραφής : 06/01/2013 Αριθμός μηνυμάτων : 146
Θέμα: Απ: Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΣΤΑ FM ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! Κυρ 6 Ιαν - 19:52:12
Συγνώμη που άνοιξα δεύτερο λογαριασμό. Είχα πρόβλημα εισόδου. Ας τον διαγράψει τον παλιό, όποιος ασχολείται μ αυτό.
Ήθελα όμως να απαντήσω άμεσα σε σένα ladosifa.
Στο συγκεκριμένο που ξεχώρισες αγαπητή ladosifa, δεν θα διαφωνήσω καθόλου μαζί σου. Το έδωσες με ωραίο τρόπο κι εγώ προσωπικά δεν θα σε πρότεινα ποτέ για ένα τέτοιο ίδρυμα. Το φοβήθηκα ότι τα λόγια μου ίσως δημιουργούσαν κάποια παρανόηση, γι αυτό και είπα ότι είναι μεγάλο θέμα. Αυτό που εννοούσα είναι ότι, δεν έχει σύγχιση στο να μην αντιλαμβάνεται την πραγματικότητα. Θα ήταν πρόβλημα αν υπήρχαν δείγματα ότι είναι σε σύγχιση σ αυτό το τομέα.
Το καταπληκτικό είναι ότι βρίσκεται σε απόλυτη αρμονία με το κάθε αντικείμενο και σε μια συνεχή διέγερση, όχι μόνο των φυσικών αισθήσεων αλλά και αυτών που προδίδουν μια υπεραντίληψη. Κάτι που χρόνια αυτή η επιστήμη της ψυχολογίας και ψυχιατρικής, προσπαθεί απεγνωσμένα να την αναλύσει και να την κάνει ιδιωτική περιοχή. Άλλωστε αυτό μ έκανε να αντιδράσω, με αποτέλεσμα να με περιθωριοποιήσουν. Στην αρχή με πείραζε πολύ. Σκεφτόμουν τον κόπο και όσα στερήθηκα στα νιάτα μου γι αυτό το δίπλωμα. Το γεγονός όμως ότι δεν είχα λόγο πλέον να υπερασπίζομαι την επιστήμη που πίστευα, και το γεγονός ότι ακολουθούσαν ένα καταστατικό, εντολών θα έλεγα, μ έκανε να ψάξω πολύ και να βρω όλα τα μελανά σημεία αυτής της επιστήμης που μυστικά δρα σχεδόν εγκληματικά. Μα πιο πολύ για να έχω δικαιολογία για την αποχώρηση μου απ αυτό το χώρο, χωρίς να σκέφτομαι μια απλή αποτυχία.
Το ξέρω ότι γίνονται τραγικά λάθη. Το ξέρω ότι ο ίδιος ο ιατρικός σύλλογος δεν δέχεται να ρίξει τον εγωισμό του και φοβάται, γιατί ξέρει πολύ καλά ότι αν δεχτεί στο χώρο της, αυτό που λέμε εναλλακτική ιατρική, και μελετήσει καλά το εύρος αυτής της επιστήμης, θα υποχρεωθεί να παραδεχτεί ότι επί χρόνια γνώριζε, και παρόλα αυτά είχε ριχτεί σε κυνήγι μαγισσών, και ότι Εμπόδισε την καταπολέμηση πολλών σοβαρών ασθενειών. Άλλωστε ακόμα κι αν θέλανε, τα χέρια τους είναι δεμένα, όχι μόνο από τις μεγάλες φαρμακοβιομηχανίες, αλλά κι από οργανισμούς και παρακλάδια μεγαλοοργανισμών, όπως η NASA η οποία να σας πληροφορήσω ότι η ασχολία της με το διάστημα και τ άστρα, είναι η βιτρίνα της, χωρίς να εννοώ ότι δεν είναι κλάδος της.
Για να επιστρέψω όμως στο βασικό θέμα μας, την πρόταση σκέψης ότι κρύβεται, την διατύπωσα για άλλους λόγους. Διαπιστώνοντας ότι ενώ θα μπορούσε να τρέχει σε κανάλια για όλους τους λόγους που εξήγησα στη προηγούμενη αναφορά μου, ακόμα και να γράφει και να πουλάει βιβλία, δείτε Paulo Coelho που συγχωρεστε με οι θαυμαστές του, αλλά όσα είχε να πει, τα οποία ήταν πολύ όμορφα, ταν είπε στα πρώτα 1,2 του βιβλία. Όλα τα υπόλοιπα είναι μια επανάληψη των πρώτων με διαφορετική σειρά και πρωταγωνιστές. Έχει κάνει μια τρελή περιουσία και έχει γίνει διάσημος. Και μπράβο του.
Πιστεύω ακράδαντα ότι η Αιθηρόη θα κατακτούσε τον πλανήτη με το ύφος του γραπτού της λόγου, και με λίγη διαφήμιση και παρουσίαση της στα ΜΜΕ ενημέρωσης, με όσα χάρη σε κάποιος φίλους εδώ μάθαμε γι αυτήν, και με την ετοιμότητα και την πνευματική διάνοια, ευφυία και υπεραντίληψη που διαθέτει, να με συμπαθάτε που θα το πω έτσι, αλλά θα είχε σκίσει πολλές διασημότητες!
Ξέρει την δύναμη της. Και μάλιστα πολύ καλά. Και είναι φανερό από το τρόπο που αντιμετωπίζει και τα κοπλιμεντα που είναι βροχή, και την επιθετικότητα. Και δεν είναι θέμα πετυχημένης άμυνας. Είναι κάτι άλλο που δεν μπορώ να εξηγήσω, γιατί έχει σχέση με την γνώση του εαυτού. Δεν θυμώνεις με τα μυρμήγκια που έρχονται στη κουζίνα σου, γιατί ξέρεις το γιατί. Και μια γυναίκα που πάει άβαφτη σε μια εκδήλωση γεμάτη άντρες, αν μη τι άλλο, δείχνει ότι δεν χρειάζεται τον θαυμασμό και δεν τον έχει ανάγκη.
Επισυνάπτοντας όλες τις παραπάνω διαπιστώσεις, καταλήγω να λέω ότι θέλει να περάσει απαρατήρητη.
Σ αυτό έχω αναλύσει κάποια ενδεχόμενα. Ένα, ότι είναι στόχος και την ψάχνουν. Δεν δείχνει να φοβάται, το αντίθετο θα έλεγα. Οπότε για ποιος λόγους κρύβει τον εαυτό της; Αυτό δεν το έχω ψάξει σε βάθος. Μελετώντας την ποιότητα της, μια σκέψη είναι γιατί γνωρίζοντας την υπεροχή της δεν επιθυμεί να βλάψει. Κι αυτό μπορεί να το δει βέβαια κάνεις, από δύο διαφορετικές διαστάσεις. Η μια είναι πως η ίδια δεν θέλει να αναγκαστεί να επιτεθεί. Η δεύτερη ότι ίσως μέσο αυτής, να βλαφτεί κάτι άλλο. Είναι δύο πρόχειρες σκέψεις.
Ένα άλλο ενδεχόμενο, είναι να μην θέλει να κάνει τίποτα περισσότερο και απλά περιμένει να περάσει ο καιρός. Σκέφτομαι την Ήνηθα. Παράδειγμα φέρνω. Ας θεωρήσουμε ότι υπάρχει θύμηση πολλών ζωών. Παρένθεση, τυχαίνει να πιστεύω ακράδαντα στη μετενσάρκωση, μετα από εκτεταμένη έρευνα και προσωπική εμπειρία. Κλείνω παρένθεση. Αν οι προηγούμενες ζωές ήταν γεμάτες από ακατάπαυστες μάχες, πολέμους, αγωνία, υπεράνθρωπες προσπάθειες και αγώνες που δεν σου δίνουν μόνο ψυχική κούραση αλλά και μια αναγκαστική μοναχική πορεία; Αν υπάρχει μια μνήμη ενός μεγάλου έρωτα που ποτέ δεν πλησιάζεις εξ αιτίας των ζωών που επιλέγεις κάθε φορά; Και αν ανακαλύπτεις ότι δεν είσαι ελεύθερη να μεγαλώσεις φυσιολογικά και στη πορεία να διαλέξεις τι θέλεις να κάνεις; Δείτε την παιδική ηλικία και την εκπαίδευση και την προετοιμασία που της έγινε για να δεχτεί αυτό που είναι αλλά και να το προστατέψει ταυτόχρονα. Όλα αυτά σε απομακρύνουν από όλα αυτά που εμείς έχουμε την τύχη και την ευκαιρία να ζούμε. Και ας το κάνουμε πιο βαρύ. Να απόκτησες την μνήμη άλλων ζωών. Και όχι μόνο αυτών! Και θα βάλω κι ένα άλλο δεδομένο που πιθανολογώ, από κάποιες λιγοστές προσωπικές σημάνσεις της, που αρκετοί τις επισημάνατε κι εσείς. Αυτό το συναίσθημα ευθύνης που έχει για ότι λέει και κάνει. Δείχνει δύο πράγματα. Ένα, ότι της είναι ξεκάθαρη η γνώση του ποια η τι είναι. Και δύο, προσέξτε τώρα! Θα επισημάνω κάποια σημεία από την Ήνηθα. Ένα, ζητάει συγνώμη στο απόσπασμα που περιγράφει σκηνές βίας που ασκεί. Έχω δει κι έχω διαβάσει χειρότερες σκηνές, αλλά δεν είδα κανέναν να λυπάται για την απόδωση τους. Γιατί απλά περιγράφουν κι αναπαραστούν ένα φανταστικό γεγονός. Τι μας δείχνει αυτό; Δύο, στη σκηνή που περιγράφει μία απ τους σοφούς, τι είδε από την πορεία της Ήνηθας στη γη; Δεν ανέφερε μόνο θετικά πράγματα. Το προσέξατε; Τρία, έχει τονιστεί ότι άλλαξε η ουσία της και τις προστέθηκαν και συμπεριφορές σκληρές κι ανθρώπινες. Με κάποιο τρόπο ομολογεί πράγματα που δεν της αρέσουν και δεν συγχωρεί.
Φεύγουμε απ την Ήνηθα. Υπάρχουν σημεία σε απαντήσεις της, που δείχνουν ότι έχει κάνει πράγματα που δεν εκτίμησε σωστά. Που δεν έβλαψαν εκείνη αλλά άλλους. Το να δίνεις γνώση σε αυτούς που θα την χρησιμοποιήσουν λάθος, για μια ποιότητα της δίκης της εμβέλειας, είναι ασυγχώρητη πράξη. Οι περισσότεροι θα αποποιούνταν την ευθύνη αυτή, όχι όμως η ίδια και την ευθύνη που έχει δεν την διαπραγματεύεται με δικαιολογίες, που εγώ παράδειγμα θα μπορούσα να τις βρω πολλές. Όπως αυτό που διάβασα σε ένα θέμα περί θυσίας. Η Αιθηρόη θα θεωρούσε απώλεια να θυσιαστεί κάποιος γι αυτήν και ευθύνη δική της. Η απάντηση που έδωσε σ αυτόν που είπε ότι για χάρη της θα έπεφτε στο γκρεμό. Ποιος δεν θα κολακευόταν από μια τέτοια δήλωση, ειλικρινά τώρα; Όχι όμως η Αιθηρόη. Αντίθετα τον κόβει με την μια και του ξεκαθαρίζει πως δεν θα τον ήθελε δίπλα της.
Τι μας δείχνουν όλα αυτά;
Προσωπικά με συναρπάζει να την μελετώ και να διαπιστώνω το σπάνιο πνευματικό επίπεδο της. Και η λογική μου δεν μπορεί να την συναγωνιστεί το διαπίστωσα από την πρώτη μου επαφή μαζί της, μέσω κάποιων απαντήσεων που μου δώσε, και που μ έκανε να νιώσω άβολα γιατί διέκρινα ότι είχε καταλάβει τι έκανα και με ιδιοφυή τρόπο μου πέρασε το μήνυμα. Ήταν αρκετό για μένα για να καταλάβω με τι είχα να κάνω και να ντραπώ που μ έπιασε, αλλά και που μου έδειξε ότι κατάλαβε, αλλά εισέπραξα και το δεν πειράζει της. Με το τρόπο της βέβαια.
laodosifa καταλαβαίνω ότι δεν κρύβεται για όφελος της. Και αναγνωρίζω ότι δεν θα μπορούσε ποτέ να είναι σε θέση να βοηθήσει και να μην το κάνει. Δεν θα μπορούσε να σωπαίνει. Η ίδια η αίσθηση που αναδύει δεν μπορεί να την κρατάει κρυμμένη. Κάποια πράγματα δεν μπορούμε να τα καλύψουμε ότι και να κάνουμε. Και φαντάζομαι ότι δεν είναι καθόλου βοηθητικό κι εύκολο αυτό. Κι όσο και να θες να ζήσεις μια απλή ξεκούραστη ζωή, δεν θα τα καταφέρεις ποτέ. Οπότε τι κάνεις; Φαντάζομαι πως παραδίνεσαι και πως ζεις ανάλογα με αυτά που είσαι. Τώρα πως θα μπορούσαν να είναι αυτά τα ανάλογα σε συνάρτηση με την προσωπικότητα αυτή; Δεν είμαι σε θέση να τα συζητήσω και να τα διανοηθώ. Είναι και θέμα πίστης και δεν μπορώ να τα δεχτώ εύκολα, γιατί ζω σε μια πραγματικότητα που περιορίζει τις δυνατότητες μου, που σύμφωνα μ αυτές μπορώ να δεχτώ κάτι σαν αληθινό η μεταφυσικό, ως και αδύνατο. Δεν θα δεχόμουν εύκολα κάποιος να σπάει τα όρια της πραγματικότητας που σπούδασα. Της πραγματικότητας που κατάφερα με την βία να αποδεχτώ. Έστω κι αν τα υποψιάζομαι. Κάποια πράγματα θέλουν και λίγο παραπάνω θάρρος. Δεν έχω φτάσει εκεί ακόμα.
Πάλι έκανα κατάχρηση. Ξεχνάω να σταματήσω. Να με συγχωρείτε!
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΣΤΑ FM ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! Κυρ 6 Ιαν - 21:59:22
Kατερίνα,καμία κατάχρηση δεν κάνεις,μου άρεσε να σε διαβάζω και συνέχισε. Αυτό που θέλω να σου πω,είναι πως είσαι μια επαναστάτρια κι ας μην το ξέρεις. Σε θαυμάζω. Ποιος πετάει τα χρόνια,τα πτυχία,την αίγλη του και το βόλεμα,γιατί άκουσε το μέσα του να αντιδρά; Επέλεξες να πας κόντρα στο ρεύμα,άκουσες την ψυχή σου. Έχεις να προσφέρεις πολλά στους ανθρώπους,τίποτα δεν χαραμίζεται,ακόμη και τα χρόνια σπουδών για αυτήν την επιστήμη,φαίνεται απο τον τρόπο που γράφεις οτι σε λίγο,θα βρεις τον τρόπο να συνδυάσεις την επιστήμη με την ψυχή. Ίσως έξω απο τα γραφεία,δεν ξέρω,οι δυνατότητες πολλές αλλά και ο ένας είναι αρκετός. Ο ένας άνθρωπος που θα βοηθηθεί, είναι ένας κρίκος μιας απέραντης αλυσίδας. Συνέχισε... Χαίρομαι για σένα.
markos
Ηλικία : 44 Ημερομηνία εγγραφής : 13/01/2012 Αριθμός μηνυμάτων : 231
Θέμα: Απ: Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΣΤΑ FM ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! Δευ 7 Ιαν - 1:24:41
Μοιάζεις περισσότερο με ντετέκτιβ παρά με ψυχίατρο. Αλλά μ άρεσε η ανάλυση που έκανες. Είχε ενδιαφέρον. Παρατήρησα όμως ότι δεν μπόρεσες να παραμείνεις σ ένα καθαρά επιστημονικό λογικό έδαφος. Και το γεγονός του να μην προσπαθείς με το ζόρι να το εκλογικεύσεις σε τιμάει. Υπάρχει όμως ευδιάκριτα η ανάγκη να εξηγήσεις, ποια; Πως; Γιατί; Να σε ρωτήσω κάτι; Αν δεν καταφέρεις να το εξηγήσεις το φαινόμενο Αιθηρόη, τι θα κάνεις; Γιατί σε μερικά πράγματα, όπως κατάλαβες κι εσύ, χρειάζεται και λίγη θαρραλέα πίστη, που θα σου ανοίξει το δρόμο.
Αριστέα εσύ φαντάσου ότι έχεις κάνει μια εκπομπή ντοκυμαντέρ με ρεπορτάζ, με συνεντεύξεις και συζητήσεις για το φαινόμενο Αιθηρόη!
Δεν ξέρω βέβαια πως θα νιώσει η ίδια, ειδικά με την μελέτη που της έγινε από ιατρικό παράγοντα. Και για να είμαι ειλικρινής, πεθαίνω να δω την άποψη της.
Αιθηρόη έλειψες πολύ πάλι! Ελπίζω να είναι όλα εντάξει!
Αιθηρόη Admin
Ημερομηνία εγγραφής : 28/02/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 2443
Θέμα: Απ: Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΣΤΑ FM ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! Δευ 7 Ιαν - 13:35:16
Ό,τι ειπώθηκε… ειπώθηκε.
Ό,τι έγινε… έγινε.
Όμορφο το τραγούδι σας… και οι σκέψεις σας… και η προσπάθεια σας.
Ας προχωρήσουμε (σας παρακαλώ!), σε χρήσιμο ξόδεμα του χρόνου και της ενέργειας σας… και όχι σε σπατάλη.
...
Έχω πολύ αγάπη για όλους σας…
Ίση με την δική σας...
maggisoula
Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 3634
Θέμα: Απ: Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΣΤΑ FM ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! Δευ 7 Ιαν - 15:50:00
Ηρθεεεεεεεες!!!!! Σ αγαπάω τοοοοοοοσο πολύ!! Πάρε όσο χρόνο θες λατρεμένη μου!! Αρκεί που είσαι εδώ! Εγώ ήθελα να σου δείξω τη χαρά μου και να σου θυμ'ησω την αγάπη μου! Κι οκ το παρατραβήξαμε λίγο αλλάααααα......ήταν εκτόνωση αγάπης. Εμένα μ άρεσε π'αντως.
15katerina
Θέμα: Απ: Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΣΤΑ FM ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! Δευ 7 Ιαν - 18:04:20
Και εγώ παρεκτράπηκα αρκετά. Δεν ξέρω τι μ έπιασε. Σου υπόσχομαι ότι δεν θα επαναληφθεί. Ζητώ συγνώμη. Εμείς χρίζουμε ψυχιατρικής ανάλυσης και παρακολούθησης κι όχι εσύ. Ελπίζω να είμαι καλοδεχούμενη στο σπίτι σας.
Σοφός δεν είναι αυτός που κατέχει την γνώση, αλλά αυτός που την χειρίζεται σοφά! Κατάλαβα και συμφωνώ. Και για να την χειριστεί κανείς σοφά, χρειάζεται σίγουρα δύο πράγματα, αγάπη-σεβασμό. Κι ένα τρίτο επίσης σοβαρό, ανεπτυγμένο το αίσθημα της δικαιοσύνης. Και τα τρία τα έχεις άφθονα Κυρία Αιθηρόη.
Σ ευχαριστώ ladosifa. Ελπίζω να κάνω κάτι σωστό και να χρησιμοποιήσω σοφά την λογιστή γνώση μου.
anarhos
Ηλικία : 48 Ημερομηνία εγγραφής : 08/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 639
Θέμα: Απ: Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΣΤΑ FM ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! Τρι 8 Ιαν - 21:05:10
Αιθηρόη!
maggisoula
Θέμα: Απ: Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΣΤΑ FM ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! Τετ 9 Ιαν - 9:36:56
Λοιποοοον!!! Τώρα που χόρεψα που χάρηκα που ρθε η Αιθηρόη και που πήγαν ΄'ολα καλα...............15katerina!!!
Toy desper του άρεσες η ladosifa σε καλοδέχτηκε o Μάρκος σε βρήκε ενδιαφέρον εμένα μου την έδωσες όμως!!!! Και δε με νοιάζει καθόλου καθολού αν διαφωνήσουν οι άλλοι μαζί μου έτσι κι αλλιώς τους αγαπάω αλλάααααααααααα δεν αλλάζω γνώμη. Μου την έδωσες για δυο λόγους κι ας είπες στη πραγματικότητα καλά πράγματα!!! Π΄ρωτον δε μ αρέσουν οι ψυχίατροι και δεύτυερον είμαστε ουκ ολίγοι εδώ μέσα οι τρελοί γιατί οι περισσότεροι έτσι μας λένε γιατί έχουμε απογειωθεί και μ αρέσειιιιιιιιιιι παάρα πολύ και είχες μπόλικο υλικό να πιαστείς αλλά εσύ διάλεξες να δουλέψεις πάνω στην Αιθηρόη!!! Σ αρέσει το ρομαντικό φεγγάρι αλλά εσύ θες ντε και καλά να το κατεβάσεις πάνω σ ένα τραπέζι και να του ανοίξεις τη κοιλιά να δεις τι έχει μ΄΄εσα αλλά δε μπόρεσες να τ ανοίξεις την κοιλιά και κάνεις πάσο. Κι επειδή χαμογελάτε είναι μεταδοτικόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο.........σταματάω εδώ και πάμε πάλι!!!!! Χαμογελάτε είναι μεταδοτικόοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!
desper !!!
Ηλικία : 69 Ημερομηνία εγγραφής : 03/09/2012 Αριθμός μηνυμάτων : 239
Θέμα: Απ: Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΣΤΑ FM ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! Τετ 9 Ιαν - 11:43:13
maggisoula έγραψε:
Λοιποοοον!!! Τώρα που χόρεψα που χάρηκα που ρθε η Αιθηρόη και που πήγαν ΄'ολα καλα...............15katerina!!!
Toy desper του άρεσες η ladosifa σε καλοδέχτηκε o Μάρκος σε βρήκε ενδιαφέρον εμένα μου την έδωσες όμως!!!! Και δε με νοιάζει καθόλου καθολού αν διαφωνήσουν οι άλλοι μαζί μου έτσι κι αλλιώς τους αγαπάω αλλάααααααααααα δεν αλλάζω γνώμη. Μου την έδωσες για δυο λόγους κι ας είπες στη πραγματικότητα καλά πράγματα!!! Π΄ρωτον δε μ αρέσουν οι ψυχίατροι και δεύτυερον είμαστε ουκ ολίγοι εδώ μέσα οι τρελοί γιατί οι περισσότεροι έτσι μας λένε γιατί έχουμε απογειωθεί και μ αρέσειιιιιιιιιιι παάρα πολύ και είχες μπόλικο υλικό να πιαστείς αλλά εσύ διάλεξες να δουλέψεις πάνω στην Αιθηρόη!!! Σ αρέσει το ρομαντικό φεγγάρι αλλά εσύ θες ντε και καλά να το κατεβάσεις πάνω σ ένα τραπέζι και να του ανοίξεις τη κοιλιά να δεις τι έχει μ΄΄εσα αλλά δε μπόρεσες να τ ανοίξεις την κοιλιά και κάνεις πάσο. Κι επειδή χαμογελάτε είναι μεταδοτικόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο.........σταματάω εδώ και πάμε πάλι!!!!! Χαμογελάτε είναι μεταδοτικόοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!
όμως mαισούλα μου, εσύ κάνεις τη διαφορά !!! οπα - οπα - οπα
maggisoula
Θέμα: Απ: Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΣΤΑ FM ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! Τετ 9 Ιαν - 12:03:38
Απ την άλλη βέβαια.....!!!! να το πω κι αυτό γιατί το σκέφτηκα όταν έβγαινα απ το ψιλικατζίδικο. Κι από πόντια σε πόντια να σου πω τουλάχιστον ότιεσύ τα πες στα ίσια και δεν έκρυψες το ψαχούλεμα! Αυτό στ αναγνωρίζω κυρία μου όχι δεν μπορώ να πω. Σ ότι είπα όμως παραμένω κι επιμένω......Αααχχχχχ!!!! Ξέρω ξέρω ξέρωωωω!!! Θα πείτε ότι δε σηκώνω κουβέντα για την Αιθηρόη. Μωρέ αλήθεια λέτε! Και για σας δεν θα σηκώσω αν έρθει κάποιος και μου πει παλαβά θα τον πάρει και θα τον ησκώσει!!!! Αλλά ξέρετε τι μ ενοχλε΄ι πιο πολύ;;;;; Τόσα χρόνια είναι εδώ κι επιμένει και μας λέει και και και και και!!!! Δίνει στις καρδιές μας και τι δεν δίνει!!!! θεό την κάναμε που λένε κι εκείνη τσινούσε και στεναχωριόταν!!!!!! Δε την ψώνισε ποτέ!!! Μα ποτέεεεε ρε παιδί μου! μια φορά να πει ε εντάξει μωρέ είμαι κάτι κι εγώ!!! ¨οχι! Ντε και καλά να καταλάβουμε ότι είμαστε εκεί ψηλά και πιο ψηλά μην σου πω!!!! Κακή κουβέντα για κανέναν κι όσες παπαριές κι αν άκουσε!!!! Για τον εαυτό της δεν φορτώνει και δεν τσατίζεται όοοοοοοτι κι αν ακούσει. Εμάς βέβαια μας υπερασπίζεται και δεν της το παίρνει κανείς! Της λες φτου σου κι αυτή σου λέει είσαι όμορφος και δεν το ξέρεις!!! Γαμώτο δηλαδή!!!!! Μας φανερ΄΄ωνει κόσμους ωραίους και θέλει να γίνουμε καλύτεροι για μας. Να μας ξυπνήγσει να πιστέψουμε ότι μπορούμε να τα βάλουμε μ όλους τους αναθεματισμένους κουμανταδώρους των μυαλών μας!!! Δε ζήτησε ποτέ μα ποτέ μα ποτέ τίποτα κι όποιος έχει να πει κάτι άλλο να βγει και να το πει!!! Αλλά εμάς δε μας φτάνει και δε μας φτάνει γιατί κρίνουμε απ τα μούτρα μας και λέμε................δε μπορεί!!!! Κάτι θέλει!!!! Δε μπορεί μας δουλεύει!!!!!!!! Ξέρετε καλήτερα; Ορίστε βγείτε και πείτε τα!!!! Πεστε κυρά μου λες μούφες δεν είναι έτσι αλλά έτσι!!!! Αλλά όοοοχι!!! Είμαστε υπεράνω γι αυτό τα σουρ σουρ σουρ στα κρυφά!!! Κι επειδή είναι εδώ μαζί μας κι ανάμεσα μας δεν μας βγαίνει να πιστέψουμε ότι μπορεί να ναι κάτι αλλιώτικο απ αυτά που ξέρουμε και συνηθ΄ισαμε και πιστεύουμε!!!!! Πρέπει να πεθάνει κανείς για να του αναγνωρίσουμε ρε την σπανιότητα του;;;;;;; Είναι τόσο κακό η τόσο δύσκολο να δεχτούμε ότι υπάρχουν κι ανώτερα από μας γαμώτο; κι ότι στο χέρι μας είναι να γίνουμε κι εμείς κάποτε; Είανι τόσο προσβλητικό για τον εγωισμό μας και την εξυπν΄΄αδα μας το κέρατο μου μέσα να δεχτούμε κάτι που διατηρεί κιόλας την ίδια ομορφιά τόοοοοοοοοσο καιρό; Ψάχνετε τη σχιζοφρένεια σ αυτό το μαγικό πλάσμα;;;; Τη σχιζοφρένεια μου μέσα!!!! Γιατί ρε όχι πες τε μου γιατί; την ψυχοεπιστήμη σας μέσα δηλαδή!!! και δήθεν τάχα ασχολείστε και ξέρετε και τη τύφλα σας δε ξ΄ρετε όταν ούτε τον εαυτό σας δεν ξέρτε και δε πιστεύετε!!!!!! ¨ολοι θεμε να μαστε ξεχωριστοί και να τραβάμαε τη προσοχή και να μας θαυμάζουν κι όταν δε κάθεται τόσο καλά το σκηνικό πάμε να κυνηγήσουμε το δέκα το καλό για να μηδενίσουμε την απόσταση μπας κι εμείς τ άλλα νούμερα πάρουμε το μερτικό!!! Με τι βρε; Με μπιζού και μπιχλιμπίδια; Το διαμάντι και στα σκατά να το βάλεις πάλι θ αστρ΄αφτει και θα ναι διαμάντι!!! Το σκατό στα διαμάντια να το βάλεις πάλι σκατό θα ναι. άντε τώρα γύρισε το μάτι μου!!!! χαμογελάω χαμογελάω αλλά έχω κι όρια και μόρια που δε με πάνε σ ανώτερη σχολή!!!! Και δεν τα χώνω τόσο για τη 15κατερίνα αλλά για κάτι άλλα λαμόγια που έχουν πάρει νυστέρια και τσιμπίδες και ξεσκαλίζουν να βρουν!!!!!!! Θα πάω στομ δαφνί για να μπορώ να συννενοηθώ με το κόσμο!!! ¨ε άλο είναι να σε πηγαίνουν άλλοι κι άλλο να παίρνεις το δρόμο μόνη σου!!!!! Πάλι μπάχαλο τα κανα αλλά τα είπα και ησύχασα μην την πληρώσει πάλι ο άμαχος πληθυσμός!!! Αν κι εδώ μέσα μόνο άμαχος δεν είναι πήραν απ το dna μου!!!!! Μπάχαλο γίνεται όταν τσακωνόμαστε!!!!! Απ τη Λάρισα μας τηλεφωνούν και μας λένε σκάστε είναι μεσημ'ερι θέλουμε να κοιμηθούμε!!!!
Αλλάααααααααααααααααααααα.................. ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΠΟΛΥ!!!! ΓΙΕΣ κι ας μη φαίνεται πάντα.
maggisoula
Θέμα: Απ: Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΣΤΑ FM ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! Τετ 9 Ιαν - 12:04:34
Παπάρια κάνω!!!!!!
15katerina
Θέμα: Απ: Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΣΤΑ FM ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! Τετ 9 Ιαν - 12:30:28
Ok! Σαν πόντια προς πόντια σου λεω κι εγώ ότι έχεις δίκιο. Σε όλα! Απλά με τον τρόπο μου ήθελα να πω, ότι δεν ξέρω τι είναι και ποια είναι, αλλά είναι αληθινή. Βέβαια χρησιμοποίησα την επιστήμη που σπούδασα. Δυστυχώς παρασύρομαι και το κάνω με όλους αυτό. Μου το τονίζει κι ο σύζυγος μου.
Οφείλω να ζητήσω συγνώμη. Ιδίως για μια έκφραση μου, που μόλις διαπίστωσα. Ότι την θεωρώ εντυπωσιακό δείγμα. Δείγμα; Λυπάμαι. Κράτησα πολλές κακές συνήθειες, κι ακόμα να τις αποβάλλω.
Προσωπικά δέχομαι την ένσταση σου και μου χρειαζόταν. Όσα με αφορούσαν τουλάχιστον! Αγνάεψα!
maggisoula
Θέμα: Απ: Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΣΤΑ FM ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! Τετ 9 Ιαν - 12:50:50
Να αυτά δε μπορώ!!!! ¨ασε με στη στριμάδα μου και μη με..........Ε ΜΗ ΜΕ!!!!!! Τεσπά!!!! Αφού αγνάεψες ξα μη καλατσέβς αραίκα! Σ αχούλις μη ρουζ ντο είπασε! Πατ απάν εσύ αίκο θα φτάω κι εγώ. Ζάντενα απές σι ψιν ζάντενα κιας σο κεφάλ!! Κότσαριν ήθελες πούλιμ; Μισό!!!
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΣΤΑ FM ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! Τετ 9 Ιαν - 12:56:58
maggisoula έγραψε:
.......τα είπα και ησύχασα μην την πληρώσει πάλι ο άμαχος πληθυσμός!!! Αν κι εδώ μέσα μόνο άμαχος δεν είναι πήραν απ το dna μου!!!!! Μπάχαλο γίνεται όταν τσακωνόμαστε!!!!! Απ τη Λάρισα μας τηλεφωνούν και μας λένε σκάστε είναι μεσημ'ερι θέλουμε να κοιμηθούμε!!!!
Αλλάααααααααααααααααααααα.................. ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΠΟΛΥ!!!! ΓΙΕΣ κι ας μη φαίνεται πάντα.
Αδελφούλα μου εσύ, είσαι πιο γλυκιά και από τη ζάχαρη… , Σ΄ αγαπώ!!!!!! Για αυτό που ΕΙΣΑΙ!!!! ®
maggisoula
Θέμα: Απ: Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΣΤΑ FM ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! Τετ 9 Ιαν - 13:01:07
[youtube][/youtube]
maggisoula
Θέμα: Απ: Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΣΤΑ FM ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! Τετ 9 Ιαν - 13:02:28
Θέμα: Απ: Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΣΤΑ FM ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! Τετ 9 Ιαν - 13:03:56
Μανθάνων μη κάμνε έγραψε:
maggisoula έγραψε:
.......τα είπα και ησύχασα μην την πληρώσει πάλι ο άμαχος πληθυσμός!!! Αν κι εδώ μέσα μόνο άμαχος δεν είναι πήραν απ το dna μου!!!!! Μπάχαλο γίνεται όταν τσακωνόμαστε!!!!! Απ τη Λάρισα μας τηλεφωνούν και μας λένε σκάστε είναι μεσημ'ερι θέλουμε να κοιμηθούμε!!!!
Αδελφούλα μου εσύ, είσαι πιο γλυκιά και από τη ζάχαρη… , Σ΄ αγαπώ!!!!!! Για αυτό που ΕΙΣΑΙ!!!! ®