Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου...
Και ο Νους... ο Αλχημιστής των Πάντων... και η Αλήθεια, οδηγός!
Είθε στους δρόμους της ουσίας σου να πορευθείς και στα μυστικά απόκρυφα αρχεία της ψυχής σου...Είναι άπειρες οι κατευθύνσεις στο Άπειρο Σύμπαν…Το ταξίδι μαγικό και ατελείωτο…Έχεις πολλά να χαρτογραφήσεις…
Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 3634
Θέμα: Απ: Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΣΤΑ FM ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! Πεμ 3 Ιαν - 11:59:18
[youtube][/youtube]
maggisoula
Θέμα: Απ: Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΣΤΑ FM ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! Πεμ 3 Ιαν - 12:01:45
[youtube][/youtube]
maggisoula
Θέμα: Απ: Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΣΤΑ FM ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! Πεμ 3 Ιαν - 12:06:13
[youtube][/youtube]
maggisoula
Θέμα: Απ: Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΣΤΑ FM ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! Πεμ 3 Ιαν - 12:12:07
[youtube][/youtube]
maggisoula
Θέμα: Απ: Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΣΤΑ FM ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! Πεμ 3 Ιαν - 12:20:06
[youtube][/youtube]
maggisoula
Θέμα: Απ: Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΣΤΑ FM ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! Πεμ 3 Ιαν - 12:21:37
[youtube][/youtube]
maggisoula
Θέμα: Απ: Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΣΤΑ FM ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! Πεμ 3 Ιαν - 12:29:16
[youtube][/youtube]
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΣΤΑ FM ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! Πεμ 3 Ιαν - 12:36:08
Ναι!!Απόλυτα!! Το έχω χάσει το μυαλό μου σήμερα και δεν μου λείπει καθόλου. Τα δώρα του νέου χρόνου! Ευχαριστώ.
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΣΤΑ FM ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! Πεμ 3 Ιαν - 12:44:39
Born of ash..όποτε τα ακούω,πόσες εικόνες!!
maggisoula
Θέμα: Απ: Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΣΤΑ FM ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! Πεμ 3 Ιαν - 12:54:14
Παρακαλώωωωωωω!!! Φαντάσου εμείς οι κωλόφαρδοι που την είδαμε από κοντα.
maggisoula
Θέμα: Απ: Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΣΤΑ FM ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! Πεμ 3 Ιαν - 12:55:08
[youtube][/youtube]
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΣΤΑ FM ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! Πεμ 3 Ιαν - 13:28:50
Τη κόλαση την έχω ζήση. Την έχω περπατήσει.
Αυτό που επιζητώ πλέον είναι ο Παράδεισος, όχι μόνο για μένα, μα για όλους.
Το αξίζουμε.
Μόνο αυτό.
Τώρα magisoula μου το avatar σου και αυτό Υπέροχο!!! Μου αρέσει γιατί έχεις την στάση της εγρήγορσης, το τι είσαι πολεμίστρια, αυτό έτσι και αλλιώς φαινόταν, ποικιλότροπος, από το ότι είσαι Μάνα καταρχάς, από τη στάση που έχεις για τα πράγματα και τη ζωή … . Καλό νέο ξεκίνημα για όλους.
maggisoula
Θέμα: Απ: Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΣΤΑ FM ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! Παρ 4 Ιαν - 9:58:34
Φύλακας! Της συμφοράς!!! Σ ευχαριστώ πολύ Μανθάνων μου!!! Δεν έχεις κι άδικο για το μάνα=πολεμίστρια. Αλλά μη τα παραλέμε κιόλας. Το δύσκολο δεν είναι να πολεμάς για τα παιδιά σου αλλά το δ΄΄σκολο είναι να πολεμάς για άλλους που δεν αγαπάς όπως τα παιδιά σου. Σ αγαπάω Μανθάνων μου!
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΣΤΑ FM ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! Παρ 4 Ιαν - 11:21:40
maggisoula έγραψε:
Φύλακας!
Αυτό που σκέφτηκε η καρδιά σου, αυτό έγραψες πρώτο, αυτό είναι και αληθινό!! Ξέρει καλύτερα εκείνη, γιατί η το σκέφτηκε η ψυχή σου καλή μου φίλη. Και όπως καλώς γνωρίζεις, τίποτα τυχαίο. Το ότι είσαι φύλακας, εδώ τώρα, εδώ μέσα, πάντα ήσουν, τώρα το είδες ξεκάθαρα εσύ…!!!
Και εγώ σ΄ αγαπώ
maggisoula
Θέμα: Απ: Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΣΤΑ FM ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! Παρ 4 Ιαν - 12:15:02
Φύλακας....................και γιατί νιώθω να έχω αποτύχει;; Και γιατί σ αυτή τη σκέψη ακριβώς νιώθω θυμωμένη και μου ρχεται να μου χώσω ένα σκαμπίλι που να βουήξει κι η ραχοκοκκαλιά μου; Να μπορούσα να μαι σε δυο μέρη ταυτόχρονα θα ερχ΄΄ομουν από πίσω μου και θα μου χωνα μια κλωτσιά να πάω απέναντι!!! ¨οχι απέναντι. Μένει μια γριά που δε χωνεύω είναι γκαντεμομάτα.
maggisoula
Θέμα: Απ: Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΣΤΑ FM ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! Παρ 4 Ιαν - 12:23:45
[youtube][/youtube]
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΣΤΑ FM ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! Παρ 4 Ιαν - 12:39:52
Πρώτον, δεν έχεις αποτύχει, τίποτα δεν έχει τελειώσει και δε θέλω ηττοπάθεια… . Αν λοιπόν νομίζεις ότι νιώθεις θυμωμένη μαζί σου, είναι γιατί πολύ απλά νομίζεις, δεν είναι έτσι!! Μην επιτρέψεις στον εαυτό σου να ξανασκεφτεί έτσι, αλλά ούτε να επιτρέψεις να σου βάζουν σπόροι οι άλλοι για κάτι τέτοιο!! Είσαι αυτό που ΕΙΣΑΙ και το ξέρεις πολύ βαθειά μέσα σου. Αν παρατηρήσεις τα γραφόμενα σου θα δεις πως γράφει η ψυχή σου, ΕΙΣΑΙ αυτό που πάντα ήσουν φίλη μου … .
maggisoula
Θέμα: Απ: Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΣΤΑ FM ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! Παρ 4 Ιαν - 12:59:11
Δεν είναι ητοπάθεια τσαντίλα είναι Μανθάνων μου!!! Δε μου πε κανείς κάτι μη το σκέφτεσαι. ¨ολοι δείχνουν να μ αγαπάνε και δεν έχω αντίρηση μ αρέσει και με κρατάει αλλάααααααααααααα.........δεν μπορώ τα χαιδολογήματα τα χατηρικά και δεν μου τα χαρίζω. Είναι δικό μου ξύπνημα. Μην ανησυχείς δε το σκύβω το κεφάλι το κρατάω ψηλά για να το φτάνω όταν μου τα χώνω!!! Αλλά δεν είμαι και ψεύτρα και δε μ αρέσει να το παίζω τουρίστρια. Την έχω κάνει τη κουτσουκέλα μου είμαι σίγουρη!!!! Και μου τη δίνει που την έκανα! Και μου τη δίνει που δε μπορώ να βρω το γιατί!!!! Το νιώθω μέσα βαθιά στο στήθος μου κι αυτό το ρημάδι που κάθεται εκεί μέσα και χαζογελάει ξέρει καλ΄΄α! Απέτυχα σε κάτι σημαντικό. Το ξέρω τώρα κι εξηγούνται πολλά για τη στάση μου σε μένα. Τεσπά. Γι αυτό έβαλα αυτό το αβαταρ. Μ έχω βγάλει εγώ μόνη μου να φυλάω έξω έτσι τιμωρία!!! Γι αυτό μ αρέσει πολύ. Με το φουστανάκι μου το τζίβινο στο κρύο και τ αγιάζι!!!! Αν δε το βρω εκεί θα κάτσω! Το ρίχνω στη πλάκα λίγο αλλά εννο΄΄ω ότι λέω. Γι αυτό μην επιμένεις γιατί θα το πάρω στραβά. Το δικό μου συχωροχάρτι μόνο απ το δικό μου ταμείο βγαίνει. Μου αρκεί που στε ΄δίπλα μου. Πιο πολύ τι να ζητήσει κανείς; Σας αγαπώ τόοοοοοοοοοσο πολύ!!!! Κανα τσιγάρο φέρτε μου μόνο και μια πίτσα.
gerakina
Ηλικία : 33 Ημερομηνία εγγραφής : 10/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 127
Θέμα: Απ: Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΣΤΑ FM ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! Παρ 4 Ιαν - 17:06:36
μ αρεσει το αβαταρ σου οπως κι αν το δω. και καλα σου λεει ο Μανθανων μη καμνε. μουρμουρα οσο θες.
Πανο χαιρομαι γι αυτο που εκανες. δεν εισαι τυχαια ο αγαπημενος μου. και λυπαμαι που έρχομαι τοσο σπανια. ελπιζω να ειναι οριστικη αυτη η μεταθεση μου.
Πανο λιγα ειπες. αρκετα αλλα για μας που ειμασταν εκει, ειναι λιγα. εθιστικη κατασταση κι ομως τοσο ανακουφιστικη. αναμνησεις που θυμιζουν κατακορυφη πτωση που την τελευταια στιγμη παιρνεις υψος και σπας απο αγρια ικανοποιηση για το αποτελεσμα.
συμφωνώ για την εκφραση, γαμημενο συναισθημα. ομως η εικονα κι αυτο το λυγισμα του λαιμου, περηφανο ακομα κι ετσι, το προφιλ της με τις μαρμαρινες γραμμες και καμπυλες, αρνεισαι πως αυτη η εικονα δεν ηταν μεθυστικη? δεν μουδιαζε το κουτελο σου απο γοητεια? για ολα τα αισθηματα μας αιτια δεν ηταν μονο οσα βλεπαμε, μυριζαμε, κι ακουγαμε. η αυρα της απλωθηκε παντου και μας τυλιξε ολους. μας αγκαλιασε.
θελω να ξαναβρεθουμε. ελπιζω μονο μ ολα αυτα να μη την φερουμε σε δυσκολη θεση. απο αγαπη, δεος, και σεβασμο ειναι. να το ξερεις αγαπημενη.
gerakina
Ηλικία : 33 Ημερομηνία εγγραφής : 10/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 127
Θέμα: Απ: Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΣΤΑ FM ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! Παρ 4 Ιαν - 17:10:17
υπεροχες μουσικες επιλογες! χτυπανε αμεσως στις φλεβες. ευχαριστω!
anarhos
Ηλικία : 48 Ημερομηνία εγγραφής : 08/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 639
Θέμα: Απ: Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΣΤΑ FM ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! Παρ 4 Ιαν - 20:32:09
Έχεις δίκιο Αριάδνη. Κοίτα όμως τι γίνεται! Εσύ με τη δικιά σου φωνή και γλώσσα, εγώ με τη δικιά μου, ο Λέωντας, η Αριστέα, ο Κωσταντίνος, ακόμα κι αυτοί που δεν ήταν παρών. Κοίτα τραγούδι που βγαίνει! Κι ίσως κάνουμε ένα σπουδαίο καλό χωρίς να το καταλαβαίνουμε. Είναι σα προσευχή και σαν μια ωδή ίαμα για πληγές και ορατές κι αόρατες. Μόνο να είναι αλήθεια απ όλα τα στόματα. Για να φτάσει εκεί που πρέπει. Το 9 θεραπεύει όλα τα στρώματα.
Κι όχι το 3 και το 7. Δεν είναι αρκετοί οι αριθμοί. Και το 10 σου ανοίγει νέο κύκλο. Άσχετο λίγο αυτό το τελευταίο αλλά μια που το θυμήθηκα ας το πω.
ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Ηλικία : 38 Τόπος : ΠΕΙΡΑΙΑΣ Ημερομηνία εγγραφής : 15/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 253
Θέμα: Απ: Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΣΤΑ FM ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! Σαβ 5 Ιαν - 3:15:24
maggisoula έγραψε:
Δεν είναι ητοπάθεια τσαντίλα είναι Μανθάνων μου!!! Δε μου πε κανείς κάτι μη το σκέφτεσαι. ¨ολοι δείχνουν να μ αγαπάνε και δεν έχω αντίρηση μ αρέσει και με κρατάει αλλάααααααααααααα.........δεν μπορώ τα χαιδολογήματα τα χατηρικά και δεν μου τα χαρίζω. Είναι δικό μου ξύπνημα. Μην ανησυχείς δε το σκύβω το κεφάλι το κρατάω ψηλά για να το φτάνω όταν μου τα χώνω!!! Αλλά δεν είμαι και ψεύτρα και δε μ αρέσει να το παίζω τουρίστρια. Την έχω κάνει τη κουτσουκέλα μου είμαι σίγουρη!!!! Και μου τη δίνει που την έκανα! Και μου τη δίνει που δε μπορώ να βρω το γιατί!!!! Το νιώθω μέσα βαθιά στο στήθος μου κι αυτό το ρημάδι που κάθεται εκεί μέσα και χαζογελάει ξέρει καλ΄΄α! Απέτυχα σε κάτι σημαντικό. Το ξέρω τώρα κι εξηγούνται πολλά για τη στάση μου σε μένα. Τεσπά. Γι αυτό έβαλα αυτό το αβαταρ. Μ έχω βγάλει εγώ μόνη μου να φυλάω έξω έτσι τιμωρία!!! Γι αυτό μ αρέσει πολύ. Με το φουστανάκι μου το τζίβινο στο κρύο και τ αγιάζι!!!! Αν δε το βρω εκεί θα κάτσω! Το ρίχνω στη πλάκα λίγο αλλά εννο΄΄ω ότι λέω. Γι αυτό μην επιμένεις γιατί θα το πάρω στραβά. Το δικό μου συχωροχάρτι μόνο απ το δικό μου ταμείο βγαίνει. Μου αρκεί που στε ΄δίπλα μου. Πιο πολύ τι να ζητήσει κανείς; Σας αγαπώ τόοοοοοοοοοσο πολύ!!!! Κανα τσιγάρο φέρτε μου μόνο και μια πίτσα.
Μ ΑΡΕΣΕΙΣ ΠΟΛΥ ΑΡΙΣΤΩ!!
ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Ηλικία : 38 Τόπος : ΠΕΙΡΑΙΑΣ Ημερομηνία εγγραφής : 15/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 253
Θέμα: Απ: Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΣΤΑ FM ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! Σαβ 5 Ιαν - 3:43:56
ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΟ.
elgr
Ηλικία : 42 Ημερομηνία εγγραφής : 22/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 125
Θέμα: Απ: Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΣΤΑ FM ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! Σαβ 5 Ιαν - 16:39:32
Είναι περίεργο πόσο σας έχει επηρεάσει η παρουσία της. Είναι άλλο πράγμα να σ επηρεάζει δυνατά ο λόγος και οι γνώσεις κάποιου, όπως ο δικός της λόγος και γνώσεις και είμαι ο τελευταίος που θα έλεγε τ αντίθετο. Και είναι άλλο πράγμα να σε επηρεάζει η εμφάνιση και η παρουσία κάποιου. Σκέφτομαι λοιπόν πόσο δυνατός συνδυασμός, είναι να τα έχεις και τα δυο. Αναρωτιέσαι για τη προέλευση μιας τέτοιας παρουσίας που μοιάζει για αρκετούς εδώ, ακαταμάχητη. Θέλω να συμφωνήσω με την ατάκα των μελών εδώ, ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο. Με ευχαριστεί πολύ, που η παρουσία ταιριάζει με τον λόγο της. Να ρωτήσω ποιο είναι το χρώμα ματιών της τελικά,; Και μια λεπτομέρεια που έχω μάθει ότι είναι σημαντική μιας κι αποκαλύπτει την ασχολία αλλά και την καλλιτεχνική φύση της ψυχής; Τα δάχτυλα της;
Ευχαριστώ εκ των προταίρων. Να είστε καλά όλοι.
maggisoula
Θέμα: Απ: Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΣΤΑ FM ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! Σαβ 5 Ιαν - 18:08:26
Κωστή μου εσύ! Φιλάκια πολλά πολλά! Ώρες ώρες ρε Πάνο με βάζεις στη πρίζα! Κι αυτό το 9 πολύ πα'ιζει αυτές τις μέρες. Τεσπά! Αλλά μ άρεσε αυτό που πες για το τραγούδι. Αριάδνη μου σου στέλνω πολλά φιλιααααα! Να σ έχουμε πιο συχνά ψυχή μου!!! Η αύρα της!! Ναι!!!! elgr μας δεν μοιάζει.................είναι!