Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου...
Και ο Νους... ο Αλχημιστής των Πάντων... και η Αλήθεια, οδηγός!
Είθε στους δρόμους της ουσίας σου να πορευθείς και στα μυστικά απόκρυφα αρχεία της ψυχής σου...Είναι άπειρες οι κατευθύνσεις στο Άπειρο Σύμπαν…Το ταξίδι μαγικό και ατελείωτο…Έχεις πολλά να χαρτογραφήσεις…
Καλησπέρα Αιθηρόη, Χρειαζόμαστε την αγάπη σου κι ευχαριστούμε.!!!! Την Καλησπέρα και την αγάπη μου σε όλη την παρεούλα του Ναού μας. Να είστε καλά όλοι εύχομαι!!!!
Καλησπερα αγαπητη μου Αιθηρόη, καλησπερα σε ολους μας . . . :)
Κανενα πρωινο , μεσημεριανο , απογευμα ή βραδυ δεν ειναι ιδιο . . .
Ολα εχουν κατι το διαφορετικο να μας διαμοιρασουν, να μας δειξουν . . . Να μας φανερωσουν λιγο απο την Ουσια ! ! ! Να μας αποκρυψουν εστω την Λιγη Ουσια που θα μπορουσε να μας δωθει . . .
Λεξεις, εκφρασεις , αποτυπωματα . . .
Ποια ειναι εν τελει ομως η Ουσια ;
Γυρω γυρω παμε, αλλοτε κερδιζουμε , γεμιζοντας τον Ωκεανο μας με Ουσια αλλοτε χανουμε, περιοριζοντας τον Ωκεανο σε μια σταλια . . .
Πολλα μπορουν να γινουν, οπως να βρουμε τι Λειπει απο την Θεληση ωστε να χορτασουμε με Ουσια ;
Το θελουμε ; Θελουμε τελικα να φθασουμε στην Ουσια ; Να μας διαποτισει ολο το κυταρρα μας ; Ολη την δομη μας ; Ωστε να δουμε οτι μπορουμε να δομησουμε την συνεχεια μας επανω στην Γη , διχως σκουπιδια, διχως εκμεταλλευση ,πλανες ;
Να σμιλευσουμε το αυθαρτο ;
Τι χρειαζομαστε περισσοτερο απο αυτο που εχουμε ; Το σωμα μας ; Τροφη ωστε να το συντηρουμε ;,.. μες στον φαυλο κυκλο ;
Ποσες Γευσεις θα δοκιμασουμε εως οτου πετυχουμε την Ουσια ;
ioessa
Ηλικία : 44 Τόπος : ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 1297
Λογω ελλειψης τεχνολογιας , περιοριζομαι στην προσελευση μου στον "ναο", και στην ροη των απαντησεων . . . Αν και θα ηθελα να ειναι αλλιως, διοτι υπαρχουν πολλα & ωραια ποικιλομορφα "λουλουδια" που ξετυλιγουν μαγευτικες αισθησεις , που δεν εχω προλαβει να συζητησω μεταξυ τους ...
καλη συνεχεια στο υπολοιπο της ημερας να εχουμε ολοι μας :)
ioessa
Ηλικία : 44 Τόπος : ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 1297