Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου...
Και ο Νους... ο Αλχημιστής των Πάντων... και η Αλήθεια, οδηγός!
Είθε στους δρόμους της ουσίας σου να πορευθείς και στα μυστικά απόκρυφα αρχεία της ψυχής σου...Είναι άπειρες οι κατευθύνσεις στο Άπειρο Σύμπαν…Το ταξίδι μαγικό και ατελείωτο…Έχεις πολλά να χαρτογραφήσεις…
Ημερομηνία εγγραφής : 23/09/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 327
Θέμα: Απ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ; Πεμ 11 Οκτ - 13:07:24
Kαλημερα σε ολους μας . . .
Καλη μου princess4 , ...
Μην Νομιζεις ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΟΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΔΙΧΑΣΜΟ . . .
ΝΑ εισαι σιγουρη παντα για την Ενωτητα , ακομη & εκει που δεν το βλεπεις . . .
Οταν το Νομιζεις , Τοτε το προκαλεις , το ελκεις , ... εστω αθελα σου ! ! !
Ειναι μια "θαυμαστη λειτουργεια" η οποια οταν την γνωρισουμε ολοκληρωμενα , πολλα μπορουν να αλλαξουν οπως να επιτευχθει η Ενωσις :)))))))))
Ειμαστε θαυμαστα οντα αγαπητη μου , Τελειοι απο την στιγμη της γεννησης μας "& απο ποιο πριν" . . .
Μπορουμε να γεμισουμε εναν Ωκεανο μονοι μας , με το ποιο πολυτιμο που μπορει να δοθει απο τον Ζωοδοτη μας προς εμας που ειμαστε τα απομειναρια του πυρηνα Του, οι Εκφραστες Του ; ενας ανθρωπος , ή εστω δυο, ή εστω τρεις , ή εστω ολοι μας στο τελος ;
Σε ολο Τουτο το Μεγαλειο , πριν την εποχη των λεξεων , οσοι υπηρχαν ηταν προστατες . . . αρεστοι, πραοι με Ολο το Συνολο .. Γνωστες της Σκεψης , της Ενεργειας , της Αιωνιας Γευσης που δυναται να σταθει ο ανθρωπος ως πληροτητα , των αισθησεων λειτουργειων του σωματος των συναισθηματων ως διεγερση στο περιβαλλον . . .
Αραγε πως μπορει μεσα σε αυτο το αρεστο συνολο να μπει ο σπορος του καλου - κακου, ο πολεμος , η διχωνια , ο φοβος , οι λεξεις που πισω τους Κρυβεται η αυθεντικοτητα των πραξεων ;
Πως εγινε ;;;; Πως ;;;
Ο τωρινος ανθρωπος ασχολειτε με , ... ~ επιπεδα χοροχρονου ~ δεν μπορει να βρει μια πορτα διεξοδου εστω & εαν κανει επαναστασιν ..
Δεν ειναι ετσι . . . ειμαστε αφοσιωμενοι , εμεις που δεν δυναται να εκδιωθουμε οποιος & Να Ειναι ο Ανωμαλος Παλμος του ρυθμου που μας εριξε σε λιγο θα πεσει το πεπλο . . .
Δεν εισαι η μονη αγαπητη μου princess4 που βιωνεις την συνολικη ματια, που επειρεαζεις τον χωρο διοχετευοντας συνηδειση σκεψης . . .
Εαν εισαι τελεια απο την στιγμη της γεννησης Σου , αφησε την τελειοτητα σου Μες στον πυρηνα σου και δες τι ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΩΡΙΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ . . .
Μην νομιζεις οτι εισαι "θεος" γιατι μπλοκαρεις ΗΔΗ την λειτουργεια σου με αυτα που βλεπεις & νιωθεις . . . Ειμαστε το αυθεντικο κομματι Υπαρξης που δυναται να κινηθει μες στον χωρο χρονο . . . Μπορουμε να μεταβαλλουμε , να δημιουργησουμε , να λειτουργησουμε Ειμαστε πηγη Καθαρης Ενεργειας . . .
Ειμαστε Γρηγορα Αυθεντικα Δυνατοι . . . Μην αφηνεις να θυμασαι την ανουσια Γευση !!!
Ξεκαθαρισε μεσα σου , τι Θελεις Για ολο το Συνολο Σου . . . :)
Να μιλας στον Ανεμο, ο μονος που μπορει να φθασει στον Πυρηνα Σου Να καλεις την Σπιθα να σε ανανεωνει οποτε το νιωσεις Να πινεις Νερο , οταν ξεχνας την Θεληση του Ωκεανου Σου Να ποιανεις χωμα οταν θες να νιωσεις την πραγματικοτητα σου
Εσυ εισαι ο ανωτερος εαυτος σου, εδω και τωρα . . . Δεν ειναι καπου μακρια , εξω απο εσενα !!!
Οπως ολοι μας , διατηρουμε πολλες καταστασεις εαυτων ... Αλλοι εν συνηδειση, αλλοι οχι . . .
Ενωσε τους & Αφοσιωσου . . . απλοχερα , διχως σκεψη ... Ολοκληρωμενα . . . Ειμαι σιγουρος πως δεν προλαβαινεις καν να απορρησεις . . .
ολα εχουν να κανουν για την Ενεργεια . . . Ειμαστε παραγωγοι Ενεργειας . . .
Μην προσπαθησεις να το χειριστης, να το ελεγξεις . . . Κερδισε χρονο & κοπο . . . αποφευγωντας την πλανη !!!
Να φανερωσεις το σκοπο Σου μεσα σου, να το αφησεις νε σε διαποτισει ολοκληρη . . . Δεν χρειαζεται να το γνωριζει καποιος αλλος , παρα αυτο το κομματι Σου που διψαει να ανταμωσει αυτο που Προσδοκα . . .
Εισαι αυτο που πιστευεις Δυναμη !!!!!!
Μην περιοριζεσαι φιλη μου
Να δεχεσαι τα παντα , οσο Τι και να ειναι . . .
Να Γευτεις τα παντα Να αισθανθεις τα παντα Να συναισθανθεις τα παντα Να Δεις με την Ματια Του Συνολου Για Να συνεργαστεις
Ολοι μας μπορουμε να το καταφερουμε , να το φερουμε εις περας . . . Ολοι μαζι μπορουμε να γινουμε ενα Σωμα . . . να ενωθουμε :)
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ; Πεμ 11 Οκτ - 13:50:41
ba a ktsou έγραψε:
Kαλημερα σε ολους μας . . .
Καλη μου princess4 , ...
Μην Νομιζεις ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΟΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΔΙΧΑΣΜΟ . . .
ΝΑ εισαι σιγουρη παντα για την Ενωτητα , ακομη & εκει που δεν το βλεπεις . . .
Οταν το Νομιζεις , Τοτε το προκαλεις , το ελκεις , ... εστω αθελα σου ! ! !
Ειναι μια "θαυμαστη λειτουργεια" η οποια οταν την γνωρισουμε ολοκληρωμενα , πολλα μπορουν να αλλαξουν οπως να επιτευχθει η Ενωσις :)))))))))
Ειμαστε θαυμαστα οντα αγαπητη μου , Τελειοι απο την στιγμη της γεννησης μας "& απο ποιο πριν" . . .
Μπορουμε να γεμισουμε εναν Ωκεανο μονοι μας , με το ποιο πολυτιμο που μπορει να δοθει απο τον Ζωοδοτη μας προς εμας που ειμαστε τα απομειναρια του πυρηνα Του, οι Εκφραστες Του ; ενας ανθρωπος , ή εστω δυο, ή εστω τρεις , ή εστω ολοι μας στο τελος ;
Σε ολο Τουτο το Μεγαλειο , πριν την εποχη των λεξεων , οσοι υπηρχαν ηταν προστατες . . . αρεστοι, πραοι με Ολο το Συνολο .. Γνωστες της Σκεψης , της Ενεργειας , της Αιωνιας Γευσης που δυναται να σταθει ο ανθρωπος ως πληροτητα , των αισθησεων λειτουργειων του σωματος των συναισθηματων ως διεγερση στο περιβαλλον . . .
Αραγε πως μπορει μεσα σε αυτο το αρεστο συνολο να μπει ο σπορος του καλου - κακου, ο πολεμος , η διχωνια , ο φοβος , οι λεξεις που πισω τους Κρυβεται η αυθεντικοτητα των πραξεων ;
Πως εγινε ;;;; Πως ;;;
Ο τωρινος ανθρωπος ασχολειτε με , ... ~ επιπεδα χοροχρονου ~ δεν μπορει να βρει μια πορτα διεξοδου εστω & εαν κανει επαναστασιν ..
Δεν ειναι ετσι . . . ειμαστε αφοσιωμενοι , εμεις που δεν δυναται να εκδιωθουμε οποιος & Να Ειναι ο Ανωμαλος Παλμος του ρυθμου που μας εριξε σε λιγο θα πεσει το πεπλο . . .
Δεν εισαι η μονη αγαπητη μου princess4 που βιωνεις την συνολικη ματια, που επειρεαζεις τον χωρο διοχετευοντας συνηδειση σκεψης . . .
Εαν εισαι τελεια απο την στιγμη της γεννησης Σου , αφησε την τελειοτητα σου Μες στον πυρηνα σου και δες τι ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΩΡΙΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ . . .
Μην νομιζεις οτι εισαι "θεος" γιατι μπλοκαρεις ΗΔΗ την λειτουργεια σου με αυτα που βλεπεις & νιωθεις . . . Ειμαστε το αυθεντικο κομματι Υπαρξης που δυναται να κινηθει μες στον χωρο χρονο . . . Μπορουμε να μεταβαλλουμε , να δημιουργησουμε , να λειτουργησουμε Ειμαστε πηγη Καθαρης Ενεργειας . . .
Ειμαστε Γρηγορα Αυθεντικα Δυνατοι . . . Μην αφηνεις να θυμασαι την ανουσια Γευση !!!
Ξεκαθαρισε μεσα σου , τι Θελεις Για ολο το Συνολο Σου . . . :)
Να μιλας στον Ανεμο, ο μονος που μπορει να φθασει στον Πυρηνα Σου Να καλεις την Σπιθα να σε ανανεωνει οποτε το νιωσεις Να πινεις Νερο , οταν ξεχνας την Θεληση του Ωκεανου Σου Να ποιανεις χωμα οταν θες να νιωσεις την πραγματικοτητα σου
Εσυ εισαι ο ανωτερος εαυτος σου, εδω και τωρα . . . Δεν ειναι καπου μακρια , εξω απο εσενα !!!
Οπως ολοι μας , διατηρουμε πολλες καταστασεις εαυτων ... Αλλοι εν συνηδειση, αλλοι οχι . . .
Ενωσε τους & Αφοσιωσου . . . απλοχερα , διχως σκεψη ... Ολοκληρωμενα . . . Ειμαι σιγουρος πως δεν προλαβαινεις καν να απορρησεις . . .
ολα εχουν να κανουν για την Ενεργεια . . . Ειμαστε παραγωγοι Ενεργειας . . .
Μην προσπαθησεις να το χειριστης, να το ελεγξεις . . . Κερδισε χρονο & κοπο . . . αποφευγωντας την πλανη !!!
Να φανερωσεις το σκοπο Σου μεσα σου, να το αφησεις νε σε διαποτισει ολοκληρη . . . Δεν χρειαζεται να το γνωριζει καποιος αλλος , παρα αυτο το κομματι Σου που διψαει να ανταμωσει αυτο που Προσδοκα . . .
Εισαι αυτο που πιστευεις Δυναμη !!!!!!
Μην περιοριζεσαι φιλη μου
Να δεχεσαι τα παντα , οσο Τι και να ειναι . . .
Να Γευτεις τα παντα Να αισθανθεις τα παντα Να συναισθανθεις τα παντα Να Δεις με την Ματια Του Συνολου Για Να συνεργαστεις
Ολοι μας μπορουμε να το καταφερουμε , να το φερουμε εις περας . . . Ολοι μαζι μπορουμε να γινουμε ενα Σωμα . . . να ενωθουμε :)
Μιλάς στο Είναι μου καλέ μου φίλε. Κανείς δεν χρειάζεται να προσθέσει Τίποτα... . Είσαι υπέροχος !! Μπράβο, πολλά μπράβο...
photo art
Ημερομηνία εγγραφής : 12/10/2012 Αριθμός μηνυμάτων : 2
Θέμα: Απ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ; Παρ 12 Οκτ - 16:03:50
Κανεις δεν μπορει να πει ποιος πραγματικα ειναι......για να καταφερεις το γνωθι σεαυτον πρεπει αν περασεις πολλα σκαλοπατια.....να ανεβεις πολλα βουνα....η υποκρισια μεγαλη και οι υποκριτες περισσοτεροι....Ολοι αντιλαμβανεστε πως στις ημερες μας τα πραγματα εχουν αλλαξει.Παλαια οι ανθρωποι ηταν πιο αληθινοι γιατι ηταν πιο απλοι.Δενα ενδιαφεροντουσαν τοσο για την υλη .Κοιτουσαν τον ουρανο και οχι το χωμα.Καθε ημερα ηταν μια δοξασια για την ημερα που εφυγε .Τωρα οχι μονο δεν δοξαζουμε γαιυτα που μας προσφερθηκαν σημερα,στο τωρα αλλα η αχαριστια μας ειναι τοσο μεγαλη που βριζουμε και απο πανω,Σας παραθετω ενα ωραιο κειμενο εκει θα βρειτε μεσα την σημασια του ποιος ειμαι.''ΠΟΙΟΣ Ο ΑΝΟΗΤΟΣ,ΠΟΙΟΣ Ο ΖΗΤΙΑΝΟΣ,ΠΟΙΟΣ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ,ΠΟΙΟΣ Ο ΦΤΩΧΟΣ.ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΣΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ.ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
princess4
Ηλικία : 40 Ημερομηνία εγγραφής : 02/09/2012 Αριθμός μηνυμάτων : 123
Θέμα: Απ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ; Σαβ 13 Οκτ - 13:22:31
.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την princess4 στις Παρ 19 Οκτ - 15:11:49, 3 φορές συνολικά
ba a ktsou
Ημερομηνία εγγραφής : 23/09/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 327
Θέμα: Απ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ; Σαβ 13 Οκτ - 13:42:26
Για να το καταφερεις αυτο το πανω κατω πρεπει να εισαι παντα "παναλαφρος"
Η Θεληση δεν ηταν ποτε ελπιδα . . .
Στα λογια θα τα χαλασουμε σιγουρα, γι αυτο ας πραξουμε ανθρωπινα ...
Το τι γινονταν & το τι γινεται , ας απεχει απο την ματαιοτητα που περισσευει σε ολους τους χρονους ...
Αφοσιωση που γινεται ασχολια & Οχι Συνηθεια
princess4
Ηλικία : 40 Ημερομηνία εγγραφής : 02/09/2012 Αριθμός μηνυμάτων : 123
Θέμα: Απ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ; Σαβ 13 Οκτ - 13:47:11
.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την princess4 στις Παρ 19 Οκτ - 15:12:49, 1 φορά
κρυσταλενια
Ηλικία : 33 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ημερομηνία εγγραφής : 09/10/2012 Αριθμός μηνυμάτων : 15
Θέμα: Απ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ; Κυρ 14 Οκτ - 2:15:55
Καλημερα σας. και καλως σας βρηκα.. και εγώ ειμαι καινουργια εδώ..σαν μέλος..
Γνώρισα την Αιθηροη(μεσω του Φορουμ),όταν αρχισα να ψαχνομαι και ιντερνετικα(πριν 4-5χρονια) μετα το εχασα(το φορουμ..απο οτι διαβασα..οντως ειχε χαθει για λιγο) και "τυχαια" ξαναέπεσα πανω του. Γενικα στην αναζητηση μου στο διαδικτυο, ειδα πολλα φορουμ και συναναστραφηκα με ατομα απο αυτα.. θελω να πω, πως παντα το δικο σου φορουμ, μου εβγαζε άλλη ενεργεια.. (θελω να πω πολλα, αλλα επειδη φοβαμαι στο τελος θα καταληξω να μην λεω τιποτα, ας αφησω τα υπολοιπα να εκφραστουν με αλλους τροπους.)
Εδω και λιγες μερες τριγυριζω εδω μεσα προσπαθωντας να δω απο που να ξεκινησω την μελετη.. Η ερώτηση σου, ηταν ιδιαιτερα προωθητικη.. Ποιος εισαι?
Νομιζω οταν ξεκινησα, ειχα καλυτερη εικονα για το ποια ημουν απο οτι τωρα.. Δεν ξερω, πραγματικα ποια ειμαι.. Ξερω ομως οτι ειμαι διατεθειμενη να το μαθω. Ξερω επισης οτι δεν ειναι η πρωτη φορα που ερχομαι εδω πανω και οτι ειμαι σημαντικη(οχι σαν ατομικοτητα, αλλα σαν ενα κομματι ενος σχεδιου). Και οτι σιγουρα ειμαι πολυ δυσπιστη(με την εννοια οτι αναζητω παντα αποδειξεις που μπορω να αντιληφθω.)Αυτο ειναι και καλο και κακο.-Πολλες φορες αμφισβητησα και παρατησα αυτο το κομματι(και νομιζω θα το ξανακανω) της εσωτερικης αναζητησης και της πνευματικης αφυπνισης για μεγαλα διαστηματα.
Διαβαζοντάς σας εδώ σημερα, Ilia ειπες κατι που μου εκανε εντυπωση (δεν περιμενα να το ακουσω απο σενα ομολογω) ότι οι φυλακες-προστατες δεν ασχολουνται με εμας, γιατι εχουν να ασχοληθουν με πολυ πιο σημαντικα πραγματα..-διορθωσε με αν καταλαβα λαθος, με συγχωρεις.
Ευχομαι σε ολους καθε δυναμη στο ταξιδι σας. Και ελπιζω σιγα σιγα να σας γνωρισω.
anarhos
Ηλικία : 48 Ημερομηνία εγγραφής : 08/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 639
Θέμα: Απ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ; Κυρ 14 Οκτ - 10:22:47
Καλώς ήρθες. Έχεις μια όμορφη ευγένεια που ταιριάζει με τ όνομα που διάλεξες.
Αισθάνομαι λίγο απαράδεκτος γιατί τελευταία δεν διαβάζω προσεχτικά. Αυτό μου απόδειξες μόλις τώρα. Σ ευχαριστώ. Στην απορία σου μόνο η ilia μπορεί ν απαντήσει. Αυτή ξέρει τι είχε στη σκέψη της. Και συχνά παρεξηγείτε ο τρόπος της. Εγώ θέλω μόνο να πω ότι αυτοί οι φύλακες έχουν αρχίσει να χάνουν το νόημα τους. Τους χρησιμοποιούν τόσοι πολλοί στα λόγια τους, και συχνά βγάζουν ιστορίες δικές τους. Κι όχι μόνο αυτό αλλά γίνεται με τρόπο επιπόλαιο. Και το αποτέλεσμα είναι να αλλοιώνεται το έργο τους. Και να αμφισβητείται η ύπαρξη τους. Δεν νομίζω να το έχουν ανάγκη. Όμως είναι άδικο γι αυτούς. Σίγουρα ασχολούνται με εμάς. Αλλά όχι με το τρόπο που νομίζουμε οι περισσότεροι. Και γι αυτό ευθύνονται που ακούγονται πολλά κι από άσχετους.
Προσωπικά γνωρίζω λίγα. Αρκετά αλλά και λίγα. Και ίσως Αιθηρόη θα πρέπει να κάνεις μια ολοκληρωμένη αναφορά σε αυτούς. Το αξίζουν.
Nenya
Ημερομηνία εγγραφής : 08/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 960
Θέμα: Απ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ; Κυρ 14 Οκτ - 14:25:24
Καλησπέρα κρυσταλενια! Καλώς όρισες!
Μέχρι να σου απαντήσει η ilia ήθελα να πω το εξής:
Η ilia έγραψε: "Και οι φύλακες-πολεμιστές δεν ασχολούντε με ένα άτομο έχουν πολλά πραγματα να κάνουν...."
Είναι άλλο το "δεν ασχολούνται με ένα άτομο" (=δεν ασχολούνται αποκλειστικά με ένα άτομο) κι άλλο το "οι φυλακες-προστατες δεν ασχολουνται με εμας" όπως το κατάλαβες.
Θα σου απαντήσει εκείνη καλύτερα!
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ; Κυρ 14 Οκτ - 15:32:33
καλώς ήρθες Κρυσταλλένια, συμφωνώ με την Nenya και τον Άναρχο, με καλύπτουν οι απαντήσεις τους. Πράγματι
να σαι καλά
ilia, αγαπημένη μου αδελφούλα ... δεν σταματάς να χαχανίζεις ... χεχε , να! βλέπεις (;) με κόλλησες και μένα ...
κρυσταλενια
Ηλικία : 33 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ημερομηνία εγγραφής : 09/10/2012 Αριθμός μηνυμάτων : 15
Θέμα: Απ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ; Κυρ 14 Οκτ - 18:00:26
καλως σας βρηκα Anarhe, Nenya kai Nnan.
να προσδιορισω και κατι ακομα για να μην τα εχω εγω μπερδεμενα και σας βαζω και εσας σε μπερδο-καταστασεις.. (αν και εδω δεν ειναι ο χωρος )
οταν κανετε αναφορα για τους φύλακες-πολεμιστές, εννοειται οτι αναφερεστε στους κλασσικους φυλακες που εχουμε, ο καθενας απο μας. Αυτους που ως παιδια μας μαθαν σαν "φυλακες αγγελους" και τους λεμε ακομα οδηγους μας ή φυλακες κτλ Σωστα? (γιατι αν οχι, τοτε ειναι τελειος λαθος η παρατηρηση μου. οποτε απλα να τη σβησω γιατι αποπροσανατολιζει.)
Αν ναι, τοτε συγνωμη αλλα και η δικη σου απαντηση Nenya δεν με καλυπτει. (υπαρχει ενας προσωπικος αγγελος για τον καθενα μας, εγω αυτη την εντυπωση ειχα.) Και θα ηθελα πολυ να με διορθωσετε αν τελικα ειμαι λαθος. Οπως, επισης θα συμφωνουσα με τον Αnarho, και οποτε υπαρξουν οι συνθηκες, θα ηθελα να διαβασω και εγω λιγα πραγματα παραπανω για αυτους. (και απο την Αιθηροη, και απο ολους σας.θεωρω οτι πληροφοριες για αυτους εχουμε και εμπειρικα)
Ομως, ειναι κριμα να ανοιξει ενα τετοιο θεμα εδω μεσα που ο σκοπος ειναι αλλος. Ευχαριστω ολους σας! και τα σχολια μου με καθε σεβασμο!
Nenya
Θέμα: Απ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ; Κυρ 14 Οκτ - 18:21:05
Κρυσταλένια,
άλλο Φύλακας Άγγελος και άλλο Φύλακες-Πολεμιστές. Δεν εννοούμε το ίδιο. Σαφώς και κάθε άνθρωπος έχει έναν Φύλακα Άγγελο στο πλευρό του (και όχι μόνο). Πολύ απλουστευμένα θα πω ότι οι Φύλακες Πολεμιστές μάχονται για το γενικό καλό την ανθρωπότητας, με τον τρόπο του ο καθένας και ανάλογα με τις αρμοδιότητές του. Δεν πρόκειται για Αγγελικές Οντότητες.
Συμφωνώ ότι δεν είναι εδώ ο κατάλληλος χώρος για να επεκταθεί αυτό το θέμα...
Υ.Γ.: Μη διαγράψεις τίποτα γιατί απλά μετά δεν θα βγαίνει νόημα από τη συζήτηση για όποιον το διαβάζει...
ilia
Ηλικία : 40 Ημερομηνία εγγραφής : 08/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 1946
Θέμα: Απ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ; Τρι 16 Οκτ - 9:27:36
Nenya με κάλυψες...αυτά ήθελα να πω και εγώ....
Με παρεξηγούν εύκολά τελικά χαχαχχα ή μάλλον δεν προσέχουν καλά ...
Τεσπα...Καλημέρα Nenya (που είχες κ γενέθλια χθες Χρόνια πολλάααα) ,Άναρχε και nnan μου...
Ναι nnan γελάω ακόμα αλλα δεν γελάω με την έννοια κοροιδεύω καταννοείς τι λέω .... και παρακολουθώ ....
Την αγάπη μου σε όλους...κάλως όρισες κρυσταλενια
Nenya
Θέμα: Απ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ; Τετ 17 Οκτ - 20:41:56
( Σ'ευχαριστώ πολύ ilia!!! )
maggisoula
Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 3634
Θέμα: Απ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ; Πεμ 10 Ιαν - 11:32:06
πρίνσες γιατί έσβησες τα μηνύματα σου; Πάλι μπάχαλο έγινε εδώ μέσα. ¨αλλα ντ άλλα και δε βγάζει γιατί λέει κάποιος τι!!! Μπαλώματα! Αιθηρόη κόψε ράψε ότι νομίζεις μπας και βγάζουμε άκρη. Αυτό το πράμα μου τη σπάει! ¨οπως ο κουνιάδος μου. Λέει κάτι κι όταν του τη λες......εγώωωωω; Ναι εσύ! Δεν είπες τότε αυτό; Τώρα γιατί μας τα λες έτσι; Ξανά αυτός.................εγώωωωωωω; Πότε το πα; Δε το πα έτσι αλλ΄΄α αλλιώς και δεν το εννοούσα έτσι αλλά παραλιώς λάθος κατάλαβες!!!! Κι άντε βγάλε άκρη!!! Αλλά έχω μνήμη ελέφαντα η ρουφιάνα!!!!! δε ξεχνάω εύκολα!!! Ρε υποστήριξε αυτά που λες τι φοβάσαι; Αλλάζει το ίματζ του απ τη μια στιγμή στην άλλη κι όσα έλεγε πριν τα κάνει γαργάρα και στ αλλάζει για να ταιριάζουν με τα νέα!!! ο μπουμπούνας λες κι είμαστε βλάκες εμεέις! Βγάζει ιστορίες απ το κεφάλι του για να νιώθει πως είναι κάτι ξεχωριστό η ότι κάνει πράματα κι αυτός στη ζωή του. Λες και δεν είναι αρκετός έτσι όπως είναι! Ο γλύκας μου! Τον βλέπω στις 8 από μακριά στο περίπτερο και δε με βλέπει. Την άλλη μέρα μου λέει ότι είχε π΄'αει σ ενα συνέδριο τρέχα γύρευε απ τις 6 μέχρι τις 11!! ρε συ!! Τι συνέδριο ΄ξηταν αυτό έξω απ το περίπτερο στη Κύπρου; Εγώ;;;; ¨ασε μας ρε Αριστέα!!! Του σκας μία η δε του σκάς!!! Τι γέλιο ρίχνω!!!!!
desper !!!
Ηλικία : 69 Ημερομηνία εγγραφής : 03/09/2012 Αριθμός μηνυμάτων : 239
Θέμα: Απ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ; Πεμ 10 Ιαν - 11:43:49
maggisoula έγραψε:
πρίνσες γιατί έσβησες τα μηνύματα σου; Πάλι μπάχαλο έγινε εδώ μέσα. ¨αλλα ντ άλλα και δε βγάζει γιατί λέει κάποιος τι!!! Μπαλώματα! Αιθηρόη κόψε ράψε ότι νομίζεις μπας και βγάζουμε άκρη. Αυτό το πράμα μου τη σπάει! ¨οπως ο κουνιάδος μου. Λέει κάτι κι όταν του τη λες......εγώωωωω; Ναι εσύ! Δεν είπες τότε αυτό; Τώρα γιατί μας τα λες έτσι; Ξανά αυτός.................εγώωωωωωω; Πότε το πα; Δε το πα έτσι αλλ΄΄α αλλιώς και δεν το εννοούσα έτσι αλλά παραλιώς λάθος κατάλαβες!!!! Κι άντε βγάλε άκρη!!! Αλλά έχω μνήμη ελέφαντα η ρουφιάνα!!!!! δε ξεχνάω εύκολα!!! Ρε υποστήριξε αυτά που λες τι φοβάσαι; Αλλάζει το ίματζ του απ τη μια στιγμή στην άλλη κι όσα έλεγε πριν τα κάνει γαργάρα και στ αλλάζει για να ταιριάζουν με τα νέα!!! ο μπουμπούνας λες κι είμαστε βλάκες εμεέις! Βγάζει ιστορίες απ το κεφάλι του για να νιώθει πως είναι κάτι ξεχωριστό η ότι κάνει πράματα κι αυτός στη ζωή του. Λες και δεν είναι αρκετός έτσι όπως είναι! Ο γλύκας μου! Τον βλέπω στις 8 από μακριά στο περίπτερο και δε με βλέπει. Την άλλη μέρα μου λέει ότι είχε π΄'αει σ ενα συνέδριο τρέχα γύρευε απ τις 6 μέχρι τις 11!! ρε συ!! Τι συνέδριο ΄ξηταν αυτό έξω απ το περίπτερο στη Κύπρου; Εγώ;;;; ¨ασε μας ρε Αριστέα!!! Του σκας μία η δε του σκάς!!! Τι γέλιο ρίχνω!!!!!
[youtube][/youtube]
maggisoula
Θέμα: Απ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ; Πεμ 10 Ιαν - 12:03:20
κάνε όσα λάθη θες για πα΄ρτη σου κι εγώ μαζί σου να τα ολοκληρώσεις!!! Αλλά μη με δουλέυεις και μη τη κ΄΄ανεις γυριστή και μετά πας εμένα να με βγάλεις τρελή μικρή κι αλλοπαρμένη εγώ η ληθιασμένη!!!! ¨ελα τώωωωρα! Με το μυαλό μου δε θέλω παιχνίδια τελεία και πάυλα κι όταν δω ότι κάποιος πάει να μου περάσει κάτι με πούστικο τρόπο και μισά λόγια δολώματα και γνωστά κόλπα σαλτάρω!!!! Κι ανάλογα με τον κολπατζή θα ποκάρω. Αλλά τα χαρτιά μου θα τα δείξω ο κόσμος να χαλάσει. Κάπως έτσι!!! Μ αρέσουν οι άνθρωποι οι ίσιοι και μ αρέσουν έτσι όπως είναι. ¨ετσι όπως ε΄ιναι ρε παιδιί μου! Με πονάει όταν κοροιδεύουν τον εαυτό τους γιατί αυτό κα΄νουν όταν κοροιδεύουν τους άλλοθυς! Κι αντί να κάνουν κάτι στη ζωή τους για να νιώσουν καλά αν τους αφήσεις παγιδε΄΄ονται στο ψέμα τους και μένουν σ ένα ψέμα ενώ μπορούν να φτιάξουν μια ωραία αλήθεια. Τα καθαρά και στραβά να ναι μ αρέσουν έχουν τη μαγκιά τους και την αλήθεια τους. Τα βρώμικα δε μπορώ και τα δήθεν τάχα. ¨οτσει;;;;
desper !!!
Ηλικία : 69 Ημερομηνία εγγραφής : 03/09/2012 Αριθμός μηνυμάτων : 239
Θέμα: Απ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ; Πεμ 10 Ιαν - 12:12:47
maggisoula έγραψε:
κάνε όσα λάθη θες για πα΄ρτη σου κι εγώ μαζί σου να τα ολοκληρώσεις!!! Αλλά μη με δουλέυεις και μη τη κ΄΄ανεις γυριστή και μετά πας εμένα να με βγάλεις τρελή μικρή κι αλλοπαρμένη εγώ η ληθιασμένη!!!! ¨ελα τώωωωρα! Με το μυαλό μου δε θέλω παιχνίδια τελεία και πάυλα κι όταν δω ότι κάποιος πάει να μου περάσει κάτι με πούστικο τρόπο και μισά λόγια δολώματα και γνωστά κόλπα σαλτάρω!!!! Κι ανάλογα με τον κολπατζή θα ποκάρω. Αλλά τα χαρτιά μου θα τα δείξω ο κόσμος να χαλάσει. Κάπως έτσι!!! Μ αρέσουν οι άνθρωποι οι ίσιοι και μ αρέσουν έτσι όπως είναι. ¨ετσι όπως ε΄ιναι ρε παιδιί μου! Με πονάει όταν κοροιδεύουν τον εαυτό τους γιατί αυτό κα΄νουν όταν κοροιδεύουν τους άλλοθυς! Κι αντί να κάνουν κάτι στη ζωή τους για να νιώσουν καλά αν τους αφήσεις παγιδε΄΄ονται στο ψέμα τους και μένουν σ ένα ψέμα ενώ μπορούν να φτιάξουν μια ωραία αλήθεια. Τα καθαρά και στραβά να ναι μ αρέσουν έχουν τη μαγκιά τους και την αλήθεια τους. Τα βρώμικα δε μπορώ και τα δήθεν τάχα. ¨οτσει;;;;
εντάξει, μαγισσούλα μου, έχεις απόλυτο δίκιο, απλά είμαι λίγο πειραχτήρι
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ; Πεμ 10 Ιαν - 12:25:11
Να προσθέσω οτι το να σβήσει κανείς ένα μήνυμα μέσα σε λίγα λεπτά αφου το έγραψε,το καταλαβαίνω,είναι η στιγμή που λες ΄΄ας το,δεν..΄΄ Αλλά να σβήσει όλα τα μηνύματα μετά από καιρό και ενώ παραμένει μέλος...δεν μου αρέσει. Και λεω,ενώ παραμένει μέλος,γιατί εφόσον παραμένει αλλά σβήνει,δεν ξέρω,κάτι μου κάνει. Αμα φεύγει,αλλάζει,διαχωρίζει την θέση του,αμα μένει όμως;;;;;;; Ειδικά όταν τόσα άτομα μπήκαν στον κόπο να απαντήσουν. Και δεν φαίνεται ωραίο,κάνει τους απο κάτω που απαντάνε σαν βλάκες,είναι ασέβεια. Την ίδια κίνηση την πρόσεξα και αλλού εδώ. Αμα μιλάμε όμως με κάποιον ζωντανά,αυτήν την δυνατότητα του να διαγράψουμε την συνομιλία δεν την έχουμε. Επειδή,εδώ μπορούμε,δεν σημαίνει οτι είναι και ωραίο. Είναι προτιμότερο να πεις συγνώμη,άλλαξα γνώμες απο τότε κτλ,παρά αυτό.
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ; Πεμ 10 Ιαν - 13:08:29
Οφείλω να σκεφτώ καλοπροαίρετα!
Υπάρχει η πιθανότητα αυτά που εγράφησαν, όταν εγγράφθηκαν να ήταν προϊόν ¨εσωτερικής¨ παρόρμησης και ευδαιμονίας.
Δια-πίστωσα πως η ημερομηνία εγγραφής του μέλους και οι σχετικές αναρτήσεις είναι σε κοντινές ημερομηνίες, όπερ σημαίνει, για μένα, πως όταν Δια-γράφθησαν επί του οπτικού μας πεδίου -υπάρχουν σίγουρα κάπου και όσοι τα Δια-βάσαμε, μέσα μας- να υπήρξε κάποια σκεπτομορφή που να προκάλεσε ¨πανικό¨ ή φόβο για το πώς θα χρησιμοποιηθούν. Είναι συναίσθημα ανθρώπινο και το κατανοώ.
Το ότι παραμένει είναι για μένα σπουδαίο και σημαντικό. Κανείς να μη μείνει πίσω… !!!!!! Κανείς .-
Όλοι ΕΙΜΑΣΤΕ. Το ποιος Είσαι έχει να κάνει με σένα προσωπικά, μα ΕΙΜΑΣΤΕ και είμαστε για όλους. Εξάλλου ο συνδετικός κρίκος του σύμπαντος είναι η αγάπη. Αν θέλουμε να είμαστε συνδεδεμένοι χρειαζόμαστε την ένωση και όχι Δια-χωρισμό. Όλοι εδώ με κατανόηση, και όπως συχνά λέει και η Κυρά μας και Αρχόντισσα και Αδελφή και ότι άλλο ας βάλει ο καθένας μας, ¨σιγά – σιγά ….¨
maggisoula
Θέμα: Απ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ; Πεμ 10 Ιαν - 13:40:20
Μανθάνων μη κάμνε έγραψε:
Οφείλω να σκεφτώ καλοπροαίρετα!
Υπάρχει η πιθανότητα αυτά που εγράφησαν, όταν εγγράφθηκαν να ήταν προϊόν ¨εσωτερικής¨ παρόρμησης και ευδαιμονίας.
Δια-πίστωσα πως η ημερομηνία εγγραφής του μέλους και οι σχετικές αναρτήσεις είναι σε κοντινές ημερομηνίες, όπερ σημαίνει, για μένα, πως όταν Δια-γράφθησαν επί του οπτικού μας πεδίου -υπάρχουν σίγουρα κάπου και όσοι τα Δια-βάσαμε, μέσα μας- να υπήρξε κάποια σκεπτομορφή που να προκάλεσε ¨πανικό¨ ή φόβο για το πώς θα χρησιμοποιηθούν. Είναι συναίσθημα ανθρώπινο και το κατανοώ.
Το ότι παραμένει είναι για μένα σπουδαίο και σημαντικό. Κανείς να μη μείνει πίσω… !!!!!! Κανείς .-
Όλοι ΕΙΜΑΣΤΕ. Το ποιος Είσαι έχει να κάνει με σένα προσωπικά, μα ΕΙΜΑΣΤΕ και είμαστε για όλους. Εξάλλου ο συνδετικός κρίκος του σύμπαντος είναι η αγάπη. Αν θέλουμε να είμαστε συνδεδεμένοι χρειαζόμαστε την ένωση και όχι Δια-χωρισμό. Όλοι εδώ με κατανόηση, και όπως συχνά λέει και η Κυρά μας και Αρχόντισσα και Αδελφή και ότι άλλο ας βάλει ο καθένας μας, ¨σιγά – σιγά ….¨
Συμφωνώ αδελφέ μου γλυκιέ και καλέ κι όλα τα καλά των ουρανών σε σένα και που σ αγαπώ πολύ γιατί είσαι ατόφιο πλάσμα και δεν παρακλίνεις στάλα απ την αρχή που σε γνώρισα γιατί είσαι αληθινός αλλά με ετσιγκλάς και δεν ήθελα να δώσω συνέχεια αλλά θα την εδώκω! Αγάπη πάααααανω απ όλα!!! Και αμήν και τρις αμήν!!!! Μπατ!!!! Μισό......για να ξερουμε και τι λέμε.................αυτά που γράφω εδώ εγώ τα βγαλα απ το μυαλό μου;;; ¨οχι! Κάποιος λόγος υπήρχε!!! ¨εχεις δίκιο για το σιγά σιγά δε το συζητώ μαζί σουουου!!! Κι εγώ μικρή έβαζα τα ρούχα της μαμάς μοπυ για να νιώθω μεγάλη αλλά τι σημαίνει αυτό; ¨οτι είμαι η μαμά μου η ότι είμαι μεγάλη; Τα παράξενα γυρίσματα με χαλάνε.....ούτε μ αρέσει ο πλούσιος να το πα΄ιζει φτωχός κι ούτε ο φτωχός πλούσιος. εδώ μέσα και γενικά σε τέτοιους χώρους που είναι κι αυτοί μια αναπαράσταση μικρόκοσμων οι ρίζες του καθενός μας ξεκινάνε και φαίνονται στην αρχή στα πρώτα μηνύματα. ¨οταν μου λες δε ξέρω αγγλικά στην αρχή και μετά μου μιλάς αγγλικά ε με δούλεψες!!! Δε θα τη βαφτίσουμε τη μπριζόλα ψάρι ντε και καλά για να νηστέψουμε βασιλικά! και άλλο το σιγά σιγά όπως το πες κι άλλο απ τη μια στιγμη στην άλλη δεν ξέρω δεν καταλαβαίνω και φραπ!...........ξέρω ακολουθάτε με!!! Το ξεκαθάρισα απ την αρχή ότι δε μ αρέσουν οι σωτήρες με ντουτούκες!!!! σωτήρες! Λέμε τώρα. Κι όταν είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου και με τους άλλους δεν σε νοιάζει όταν εκτίθεσαι κάποιες στιγμές όποιοι κι αν είναι οι λόγοι γιατί είσαι αληθινός ρε παιδί μου!!!. Αλλιώς όταν σβήνεις τα παλιά για να μη τα βλέποπυν οι άλλοι είναι σα να το κάνεις για να μη φαίνεται ότι φάσκεις κι αντιφάσκεις ένα πρ΄΄αμα κι ότι λες άλλα ντ άλλα της παρασκευής το γάλα και δήθεν ταχα! και μτότε δε σε παίρνουν οι άλλοι σοβαρά και το ξέρεις καλά αυτό. Αυτό το γάλα της παρασκευής χτύπα χτύπα γιαούρτι το κανα.
Αιθηρόη Admin
Ημερομηνία εγγραφής : 28/02/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 2443
Θέμα: Απ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ; Παρ 11 Ιαν - 11:41:19
Δεν επιθυμώ να κόψω και να ράψω τίποτα…
Δεν είναι λύση αυτό.
Να γνωρίζετε τι λέτε και τι πραγματικά θέλετε…
Το έχουμε πει πολλές φορές…
Εύκολα κρίνετε τις πράξεις των άλλων...
Εύκολα σκεπάζετε τις αλήθειες σας…
Είναι φυσικό έργο να αλλάζουμε και να αναθεωρούμε… δεν υπάρχει τίποτε κακό σε αυτό.
Δεν μπορεί να σβήσει κανένα κομμάτι πορείας, όπου και αν εντυπώνεται ή τελείται αυτή. Είναι η δική σας ιστορία.
Μην ντρέπεστε για αυτήν. Προσβάλλετε τον εαυτό σας.
Και σε αυτό αρνούμαι να συμπράξω.
Μοιάζει ασήμαντο και αρκετοί θα σκεφτείτε, ότι μοιάζει να του δίνω διάσταση που δεν χρειάζεται και απλά… να κόψω και να ράψω.
Όχι. Δεν είναι ασήμαντο. Αναπαριστά συνήθειες συμπεριφορών, που χρειάζονται να αλλάξουν για να περάσετε στο επόμενο επίπεδο ύπαρξης σας.
Τίποτα δεν είναι τυχαίο και τα πάντα έχουν ιδιαίτερη σημασία.
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ; Παρ 11 Ιαν - 12:22:08
Όχι,δεν είναι ασήμαντο. Ο σκοπός δεν είναι η στοχοποίηση ενός ατόμου,αλλά η τάση της συμπεριφοράς αυτής. Και,ναι,εντάξει,είναι ως ένα βαθμό μπορεί να δικαιολογηθεί,αλλά δεν αρκεί να μείνουμε μόνο στις δικαιολογίες. Όλοι κάνουμε λάθη. Πολύ θα το ήθελα να σβήσω από την μνήμη των άλλων όσα είπα και έκανα και τους πλήγωσα και σας πληροφορώ,πως έχω κάνει και πει και σκεφτεί πολλά απαίσια πράγματα και ντρέπομαι γιαυτά. Καλά θα ήταν να περιφερόμουν αψεγάδιαστη στον χώρο. Όμως μόνο μέσα από την αναθεώρηση έμαθα. Μετά την αναθεώρηση,όσα μέσα μας αντηχούν την αλήθεια τα κρατάμε,είναι δώρα δίχως το όμορφο περιτύλιγμα. Κανένα κόψιμο και ράψιμο.Το θέμα δεν είναι η ωραιοποίηση,αλλά η αλήθεια. Φαίνονται κενές δημοσιεύσεις,είναι άσχημο,αλλά είναι κι αυτό μια πραγματικότητα,μια επιλογή. Αν σου αρέσει η πεταλούδα,δεν μπορείς να απορρίψεις και να διαγράψεις την κάμπια. Προτιμώ πάντως αυτόν που τσαλακώνεται και έχει το θάρρος της γνώμης του. Αυτόν που ζητά συγνώμη και το εννοεί,γιατί δίνει και στους άλλους την ευκαιρία της συγχώρεσης,αλλά το πιο σημαντικό:προχωρά.
Σκέφτομαι πόσα μα πόσα θα έχανα αν δεν...
Αιθηρόη Admin
Ημερομηνία εγγραφής : 28/02/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 2443
Θέμα: Απ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ; Παρ 11 Ιαν - 12:58:03
Σοφά μίλησες μάτια μου και ευχαριστώ που κατανοείς...
Δεν χρειάζεται να είναι αψεγάδιαστος κάποιος, για να είναι όμορφος και τέλειος.
Διότι «τέλειος» σημαίνει, να είσαι αυτό ακριβώς που Είσαι…
anarhos
Ηλικία : 48 Ημερομηνία εγγραφής : 08/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 639
Θέμα: Απ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ; Παρ 11 Ιαν - 14:13:33
Την Αριστέα την αγαπώ πολύ. Και ξέρω ότι λειτουργεί όπως λειτουργεί γιατί δεν μπορεί να κρατηθεί όταν νιώθει όπως νιώθει. Και επειδή δεν λέει όσα έχει και θέλει να πει για σημαντικούς λόγους, ξεσπάει όπως ξεσπάει. Θα υποστηρίξω και τις δύο θέσεις της ladosifa και την θέση του Μανθάνων μη κάμνε, για διαφορετικούς λόγους για τον καθένα.
Και στα λόγια της Αιθηρόης μόνο σεβασμό και αναγνώριση μπορώ να τονίσω. Δεν διαφωνώ ούτε σε γράμμα.