H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου...
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Και ο Νους... ο Αλχημιστής των Πάντων... και η Αλήθεια, οδηγός!

ΑρχικήΦόρουμΣύνδεσηΕγγραφή
Είθε στους δρόμους της ουσίας σου να πορευθείς και στα μυστικά απόκρυφα αρχεία της ψυχής σου... Είναι άπειρες οι κατευθύνσεις στο Άπειρο Σύμπαν… Το ταξίδι μαγικό και ατελείωτο… Έχεις πολλά να χαρτογραφήσεις…

ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ;

Πήγαινε κάτω 
+55
niccola
markos
skorpios selini
romantiki
αόρατος ναός
ΠΕΛΑΣΓΟΣ
ELENH
Lucid
Mentalist
15katerina
βαγγελης1234
ΤΥΧΗ
Ρουλα Πυρ
Deva Sababu
ΙΚΤΙΝΟΣ
midwra
desper !!!
κρυσταλενια
photo art
ahilleas
princess4
Δημήτρης
βαλδουίνος Δ΄της Ιεροσαλή
marinefour
Λητώ
Ηλιαχτιδα
hierophantis
pani2310
Φώτης
Korinaki
sebilion
ΕΝΕΡΓΕΙΑ
Nenya
lordos
PANOLIA
ΟΔΥΣΣΕΑΣ
romantikos
ξωτικο
sofaki
ΑΓΓΕΛΙΚΗ
miley
ioessa
anarhos
Αθάνωρ
angels1
maggisoula
kirka
ba a ktsou
angelita
marilena
spathi
gerakina
Sisyphus
ilia
Αιθηρόη
59 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ;  - Σελίδα 5 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ;    ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ;  - Σελίδα 5 Icon_minitimeΣαβ 6 Οκτ - 21:43:12

να σε ευχαριστω Pemdas :)
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
princess4

princess4

Λέων
Ημερομηνία εγγραφής : 02/09/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 123

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ;    ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ;  - Σελίδα 5 Icon_minitimeΣαβ 6 Οκτ - 22:05:37

.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την princess4 στις Παρ 19 Οκτ - 15:31:29, 1 φορά
princess4

princess4

Λέων

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ;    ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ;  - Σελίδα 5 Icon_minitimeΣαβ 6 Οκτ - 22:43:55

.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την princess4 στις Παρ 19 Οκτ - 15:32:16, 1 φορά
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ;    ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ;  - Σελίδα 5 Icon_minitimeΣαβ 6 Οκτ - 23:06:55

να

Έχει επεξεργασθεί από τον/την nnan στις Κυρ 7 Οκτ - 0:54:04, 2 φορές συνολικά
princess4

princess4

Λέων

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ;    ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ;  - Σελίδα 5 Icon_minitimeΣαβ 6 Οκτ - 23:21:59

.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την princess4 στις Παρ 19 Οκτ - 15:33:00, 1 φορά
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ;    ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ;  - Σελίδα 5 Icon_minitimeΣαβ 6 Οκτ - 23:41:33

Διαλειμμα ανθη
νομιζω οτι μου επιτρεπεις να δω τι μπορει να εννοησε καποιος αλλος και τι εχει να πει περι αυτου.
Σε ευχαριστω

ΕΝΕΡΓΕΙΑ

ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Ημερομηνία εγγραφής : 05/03/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 32

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ;    ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ;  - Σελίδα 5 Icon_minitimeΚυρ 7 Οκτ - 9:59:22

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑ!!! ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ;  - Σελίδα 5 894006417 ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΜΑΣ... https://www.youtube.com/watch?v=x_nTpNFw4is
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ;    ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ;  - Σελίδα 5 Icon_minitimeΚυρ 7 Οκτ - 11:25:42

princess4 έγραψε:
...ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ.
ΠΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ.
ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΘΕΑΤΕΣ.
ΠΑΡΤΕ ΜΕΡΟΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΕΡΟΣ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΗ.
rrros

Καλημέρα σε όλους, καλημέρα και στην princess4 με το υπέροχο Avatar, μου θυμίζει ενεργειακή μαχόμενη λέαινα με γυναικεία φιγούρα. Το 4 στο τέλος πριγκίπισσα είναι η διάσταση στην οποία ζεις!!

Έχεις μνήμες από το αυριανό παρελθόν σου, οπότε και η αυξημένη σου εσωτερική αναστάτωση είναι από το ότι δεν έχεις κατανοήσει ακόμη πως λειτουργεί, δεν έχεις τον έλεγχο και αυτό σε φέρνει σε ¨στροβιλισμούς¨, χάνοντας τη πίστη σου στην ίδια σου τη δύναμη. Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ έχει δίκαιο, ένα τη φορά, με υπομονή και πίστη.

Είπες: «ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΕΝΑΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΩ.», όλοι μας αυτό ζητάμε (αν όχι όλοι οι πιο πολλοί), αλλά αρχίζω να Δια-βλέπω ποιος Δάσκαλος είναι για μένα!. Είμαι εγώ. Ξέρω πολλά πράγματα για μένα, από προηγούμενες ζωές, σκόρπια, μα ικανά να μου έχουν αλλάξει τη ζωή!

Εφεξής έχω υπομονή και αρχίζω να εμπιστεύομαι τον Πάνο (έτσι με λένε Παναγιώτη, κάπου εδώ μέσα άφησα και το επίθετό μου), όπως συχνά λέει η Αιθηρόη, ξέροντας ότι όλα θα έρθουν στην ώρα τους. Δουλεύω τον εαυτό μου με άλλη πρόθεση. Μετουσιώνω τις σκέψεις μου , τις αρνητικές, άμεσα πλέον.

Γνωρίζω ότι θα είμαι πολύ σημαντικός για κάτι από μικρός, το σκοπό και το έργο δε τον έχω μάθει μα δουλεύω πλέον ως ένας στρατιώτης (όχι μαχητής) με σκοπό κάποια στιγμή να έρθει το πεπρωμένο μου… , είμαι αιθεροβάμων… , μα δε με νοιάζει και δεν επιθυμώ να μάθω το τι λένε οι άλλοι. Ξέρω εγώ και μου αρκεί!!

Μέχρι τη στιγμή όμως να έρθει αυτό, η πληροφορία, η εν-θύμηση, ο σκοπός και το πλήρες έργο που έχω να κάνω και που είναι για μένα, σήμερα στο τώρα έχω εμπιστοσύνη στην διαίσθησή μου και ζω σαν την τελευταία μου στιγμή πριν το θάνατο, δε φοβάμαι, έχω έρθει πολλές – πολλές φορές στη γή και άλλη μια μετά δεν έχει νόημα να φοβάμαι το τι θα γίνει… . Ίσως έχει επειδή το Διά-στημα που ήρθαμε να ζήσουμε έχει συμπαντική σημασία. Οπότε τίποτα τυχαίο… , και μια που σκέφτηκα αυτό μου ήρθε η σκέψη σου ότι πάντα σε ¨προστάτευαν¨, έτσι … είχα πάντα έναν Άγγελο δίπλα μου, σήμερα ξέρω ότι του έδωσα να έχει πολύ ¨δουλειά¨ … και του επέτρεψα επίσης να γυρίσει το βλέμμα του σε άλλο σημείο… , μα πάντα με περιστοίχιζε με αγάπη.

Η Αιθρόη έγραψε, πάντα το κάνει, στον πυρήνα του θέματος, για όσα αναφέρθηκες! Δούλεψε όσα είπε 2 και 3 φορές στο μυαλό σου, θα δεις ότι θα οδηγηθείς γρήγορα να κρατάς τα 3 σεντούκια που του άφησες για να στα δώσει όταν θα είσαι έτοιμη …

Θα δεις … υπομονή και επιμονή …

ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ;  - Σελίδα 5 Simon1
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ;    ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ;  - Σελίδα 5 Icon_minitimeΚυρ 7 Οκτ - 11:38:02

Ε βρέ τι αγενής που είμαι … συγνώμη princess4 … καλώς ήρθες… στο Σπίτι σου…

ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ;  - Σελίδα 5 Welcome
princess4

princess4

Λέων

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ;    ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ;  - Σελίδα 5 Icon_minitimeΚυρ 7 Οκτ - 12:03:41

.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την princess4 στις Παρ 19 Οκτ - 15:28:47, 1 φορά
princess4

princess4

Λέων

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ;    ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ;  - Σελίδα 5 Icon_minitimeΚυρ 7 Οκτ - 12:11:29

.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την princess4 στις Παρ 19 Οκτ - 15:29:34, 1 φορά
ΕΝΕΡΓΕΙΑ

ΕΝΕΡΓΕΙΑ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ;    ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ;  - Σελίδα 5 Icon_minitimeΚυρ 7 Οκτ - 12:21:57

ΚΑΛΗ ΜΟΥ princess4 ... ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΗΛΗΚΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΔΙΑΦΕΡΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΠΑΡΕΜΦΕΡΕΙ ΛΟΓΟΥΣ...ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΣΑ ΑΠ ΤΟ ΘΕΟ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΗΛΕΙ ΕΝΑ ΔΑΣΚΑΛΟ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΜΕ ΜΑΘΕΙ...ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΑ ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΜΑΖΙ ΜΟΥ...ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ...ΤΟΝ ΦΥΛΑΚΑ ΑΓΓΕΛΟ ΜΑΣ...ΤΟΝ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ...ΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΣΥΝΟΛΟ... ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΤΕ... ΤΩΡΑ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΜΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΚΑΤΙ... ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ! ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ! ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΕ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ! ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΤΗ ΜΟΥΡΗ ΚΡΕΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ. ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ Κ ΕΓΩ ΚΑΙ ΞΕΡΩ... ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΜΕ ΤΡΟΜΑΞΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΕ ΠΙΣΜΩΣΟΥΝ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ...ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΡΟΜΑΞΟΥΝ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ! ΦΑΕ ΤΗ ΣΚΟΝΗ ΜΟΥ ΘΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣ!
ΕΝΕΡΓΕΙΑ

ΕΝΕΡΓΕΙΑ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ;    ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ;  - Σελίδα 5 Icon_minitimeΚυρ 7 Οκτ - 12:37:19

ΟΠΟΤΕ ΦΟΒΑΣΑΙ princess4 ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΑΥΤΟ... ΣΤΟ ΑΦΙΕΡΩΝΩ https://www.youtube.com/watch?v=r9fNqwOuAO8 ΚΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΛΙΓΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΒΑΖΕΙΣ ΑΥΤΟ https://www.youtube.com/watch?v=R5MWCnKeH2s ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΧΟΡΕΥΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ...ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΗ ΣΟΥ Σ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ;  - Σελίδα 5 1059784619
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ;    ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ;  - Σελίδα 5 Icon_minitimeΚυρ 7 Οκτ - 12:47:50

princess4 έγραψε:
ΑΙΘΕΡΟΒΑΜΩΝ,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ?ΚΑΙ ΤΙ ΑΛΛΕΣ ΦΥΛΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ?ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ?

Πίεσε εδω για το τι εννοώ ΑΙΘΕΡΟΒΑΜΩΝ...

Λοιπόν, βασική αρχή η εμπιστοσύνη σου σε ότι είσαι…
Τώρα το τι είσαι, το ξέρεις… και αν το αμφισβητείς, τόσο θα στροβιλίζεσαι.
Εγώ πάντως είμαι από τη Πρώτη Γη - Λύρα (Βέγας Αστέρια Σύστημα) και Δεύτερη Γη – Πλειάδες…

Όσο για της οντότητες, ναι υπάρχουν και πράττουν Διά-φορα. Δείχνεις να ξέρεις να τα αντιμετωπίζεις, άρα η γνώση υπάρχει, η ενθύμηση θα σε δικαιώσει, μα μη σε τρελαίνει… να ξέρεις ή μάλλον να μη ξεχνάς, δεν είσαι μόνη, ποτέ δεν ήσουν.
Ζήτα από τον προστάτη σου, καταρχήν ένα ευχαριστώ, όλοι μας έχουμε τουλάχιστον έναν, από την στιγμή της ενσάρκωσής μας στη γη, έναν… , να κάνει τα δύσκολα εύκολα!!
Είναι πιο εύκολο να πας με τη ροή παρά να αντιστέκεσαι… και ο ή οι φυλακές μας θα σου δείξουν τον τρόπο …
Έχε εμπιστοσύνη…

Τώρα πως θα ξέρεις αν είναι οι καλοί και αν μπορείς να τους εμπιστευτείς ? Πριγκίπισσά μου, Πίστεψε με ξέρεις πως…

princess4

princess4

Λέων

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ;    ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ;  - Σελίδα 5 Icon_minitimeΚυρ 7 Οκτ - 12:49:47

.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την princess4 στις Παρ 19 Οκτ - 15:30:20, 1 φορά
Αιθηρόη
Admin
Αιθηρόη

Ημερομηνία εγγραφής : 28/02/2011
Αριθμός μηνυμάτων : 2443

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ;    ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ;  - Σελίδα 5 Icon_minitimeΚυρ 7 Οκτ - 17:51:00

Δάσκαλοι... δάσκαλοι...

Λέγονται... γράφονται... συμβαίνουν... αποκαλύπτονται...

Τόσα πράγματα!

Νιώθετε και γνωρίζετε...

Διότι γνωρίζετε πλέον... μην ξεγελάτε άλλο τον εαυτό σας, προσπαθώντας να κερδίσετε παράταση, όχι από άγνοια τόσο, όσο από ανασφάλεια ή κούραση...

Και δεν αναφέρομαι συγκεκριμένα, αλλά γενικότερα (για να προλάβω τυχών αντιρρήσεις)...

Δείξτε λίγη εμπιστοσύνη στο καλό μέσα σας...

Εκφράστε το, με αυτό που μπορείτε να κάνετε καλύτερα...

Τόσο απλά...

Η επιλογή, πρέπει να γεννηθεί από βαθιά ιδίαν γνώση. Διότι ό,τι χρειάζεται να γνωρίζετε για να πράξετε σοφά, το γνωρίζετε ήδη.

Και αυτή είναι η αλήθεια._

Αυτήν την Χρονική στιγμή, είστε μόνοι σε αυτήν την ελεύθερη επιλογή... και μην βιαστείτε να το παρερμηνέψετε αυτό...

Ό,τι έχει σχέση με το Φως, σιωπά με κομμένη την ανάσα, περιμένοντας την ολοκλήρωση της διαδικασίας, της Ισχυρής Επιλογής, που θα σηματοδοτήσει την έναρξη μίας νέας κίνησης και θα το θέσει εκ νέου σε μία πληρέστερη ανώτερη δραστηριότητα, εκπληρώνοντας το σκοπό και την ουσία του, συνεχίζοντας από εκεί που διακόπηκε.

Ο κάθε ένας, υπερασπίζεται την θέση που εκπροσωπεί... όπου και αν βρίσκεται, ό,τι και αν κάνει, όπως μπορεί...

Δεν υπάρχει συγκεκριμένος τρόπος...

Είτε εδώ κάτω... είτε εκεί πάνω...

Όσο για... τον εχθρό...

Γνωρίζω τι λέω... και σίγουρα δεν έχω πει πως δεν υπάρχει...

Ο εχθρός μάτια μου, μπορεί να πάρει την μορφή μίας σκέψης που δεν είναι δική σου... ή μπορεί να πάρει ένα άθλιο φυσικό πρόσωπο...

Και σύμφωνα με την μορφή, αντλεί ή δημιουργεί και τα ανάλογα...

Ο εχθρός, μπορεί να είναι και το αντίθετο σου... εχθρός εκείνος... εχθρός και εσύ... για όσο θα υπάρχουν διαχωρισμένοι κόσμοι...

Κατανόησε σωστά... κατανοείστε σωστά...

Αλλά επειδή εσύ επιθυμείς να ανακαλύψεις κάτι πιο συγκεκριμένο, θα σου πω μόνο τούτο...

Να είσαι ευγνώμων, για τον εχθρό που γνωρίζεις... και για τον εχθρό που δεν γνωρίζεις... και που δεν θα χρειαστεί άνθρωπος να γνωρίσει.

Στον κάθε έναν, δίνεται ανάλογα των δυνάμεων του...

Και πάλι κατανοείστε σωστά, σε αυτά που σας αναλογούν... τα υπόλοιπα ούτως ει άλλως δεν σας προσφέρουν...

Ας ειπωθεί όμως, πως ο εχθρός, είναι ανάλογος της... ανάγκης.

Υπάρχει... και δεν υπάρχει...

Χμ...

Συχνά... το σκοτάδι έχει περισσότερο φως από όσο νομίζουμε...

Το Σύμπαν έχει μια ιδιοφυία αξεπέραστη και ανανεώσιμη...

Όλα πραγματικά... μα και όχι...

Ρόλοι... ρόλοι...

Η ανάγκη της εξέλιξης, για τον καθένα ξεχωριστά, προσφέρει τα ανάλογα...

Και τα... ποσά... επίσης ανάλογα...

Και όμως πάντα ίδια...

Κάτι που σημαίνει, ότι δεν υπάρχουν μικροί ή μεγάλοι πολεμιστές...

Απλά ο καθένας στο πόστο του... και δεν υπάρχει πόστο, λιγότερης σπουδαιότητας από κάποιον άλλον.

Και αυτό πρέπει να γίνει κατανοητό από όλους.

Για τον λόγο αυτό, να θυμάστε ότι δεν υπάρχουν... απλοί άνθρωποι.

Διότι δεν είναι...

Γνωρίζω πως δεν εννοήθηκε έτσι όπως ακούγεται, αλλά αλλιώς...

Ούτε έτσι... ούτε αλλιώς...

Κανείς δεν είναι λιγότερος... όλοι είναι ικανοί...

Ο κάθε ένας, στην ειδικότητα του... και όλοι απαραίτητοι...

Αυτό που υπομένουν και πολεμούν ήδη, με τις στραγγαλισμένες δυνάμεις τους, τους κάνει εκλεκτούς...

Αν πρέπει να υπάρχουν εκλεκτοί... τότε αυτοί είναι...

Αυτοί είναι τα τιμώμενα πρόσωπα... και το ότι βρίσκονται εδώ, δηλώνει την γενναιότητα και την ετοιμότητα τους...

Είναι εκείνα τα παιδιά, που ξέχασαν την βασιλική καταγωγή τους, τις δυνάμεις και τις ικανότητες τους... και αυτά ανακτούν πάλι.

Είναι εκείνα τα παιδιά, τα οποία δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από κανέναν...

Αυτό λοιπόν που πρέπει, είναι να αφυπνιστούν και να υψώσουν το μεγαλειώδες ανάστημα τους... και να λειτουργήσουν αυτά που μοιάζουν θαυμαστά... και ακόμη περισσότερα.

Ό,τι και αν κάνετε, μέσα σας ο οδηγός...

Σας αγαπώ πολύ. Και όχι από... δώρο. Δεν γίνεται να μην σας αγαπάνε!
Δεν γίνεται...
Δεν σας αξίζει τίποτα λιγότερο...
Και όποιος σας πει το αντίθετο... χαμογελάστε...

ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ;

Δεν ρωτώ από πού ήρθες...

ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ;

http://www.aoratos-naos.com
ahilleas

ahilleas

Κριός
Ημερομηνία εγγραφής : 01/08/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 95

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ;    ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ;  - Σελίδα 5 Icon_minitimeΚυρ 7 Οκτ - 22:05:56

Αιθηρόη! Σ ευχαριστώ πολύ! Σ ευχαριστώ για όλα. Για όσα λες και για όσα δεν λες. Σ ευχαριστώ που με βάζεις δίπλα σου! Εμένα τον άνθρωπο.. Και με κάνεις Άνθρωπο.. Και με κάνεις να νιώθω ικανός!

Δεν φοβάμαι! Αυτός είμαι προς το παρών κι έτσι θα σταθώ.
princess4

princess4

Λέων

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ;    ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ;  - Σελίδα 5 Icon_minitimeΚυρ 7 Οκτ - 22:26:29

.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την princess4 στις Παρ 19 Οκτ - 15:24:27, 1 φορά
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ;    ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ;  - Σελίδα 5 Icon_minitimeΚυρ 7 Οκτ - 23:34:08

Princess, μπορώ να σε ρωτήσω τί εννοείς όταν λες μάχες; Καλές μάχες; Σε ρωτώ γιατί για να το λες , θα πρέπει να εχεις και μια κάποια εικόνα, κάποιο συναίσθημα για του είδους τις μάχες. Μπορείς, σε παρακαλώ , να μας το περιγράψεις; και αυτού του είδους οι εικόνες , από τις μάχες εννοώ, ήρθαν μετά τα βιντεο μουσικής, στην πρωτη σελιδα αυτου του θεματος; ΄Η υπήρχαν και πιο πριν; ευχαριστώ :)

Πάντως το χω σκεφτεί ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ;  - Σελίδα 5 3937927111..
αν είναι να μου πέσει το στερεωμα στο κεφαλι, αφου ο Ατλαντας αποφασισει να το αφησει κάτω, θα κάτσω κατω και εγω.Και ελπιζω οτι δεν θα με βαλεις στην ιδια μοιρα με τον πολεμιστη-φυλακα σου.
Δεν θελω να κανω κατι αλλο. Απλα.. μεσα στα ρουθουνια μου κυλαει ακομα σκοτωμενο αιμα
και αυτο ειναι κυριολεξία.
princess4

princess4

Λέων

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ;    ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ;  - Σελίδα 5 Icon_minitimeΚυρ 7 Οκτ - 23:47:55

.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την princess4 στις Παρ 19 Οκτ - 15:25:38, 1 φορά
princess4

princess4

Λέων

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ;    ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ;  - Σελίδα 5 Icon_minitimeΚυρ 7 Οκτ - 23:50:09

.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την princess4 στις Παρ 19 Οκτ - 15:26:16, 1 φορά
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ;    ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ;  - Σελίδα 5 Icon_minitimeΚυρ 7 Οκτ - 23:52:53

ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ;  - Σελίδα 5 4088188550ενταξη, χαιρομαι.
princess4

princess4

Λέων

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ;    ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ;  - Σελίδα 5 Icon_minitimeΔευ 8 Οκτ - 0:03:46

.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την princess4 στις Παρ 19 Οκτ - 15:26:57, 1 φορά
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ;    ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ;  - Σελίδα 5 Icon_minitimeΔευ 8 Οκτ - 0:19:15

:)

εν Τάξη , ολα καλα τωρα;
princess4

princess4

Λέων

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ;    ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ;  - Σελίδα 5 Icon_minitimeΔευ 8 Οκτ - 0:25:17

.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την princess4 στις Παρ 19 Οκτ - 15:27:41, 1 φορά

ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ;
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 5 από 10Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» Ποιος είσαι;
» ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΖΗΤΑΣ...
» Ποιος Είσαι Πραγματικά...;
» ΕΙΣΑΙ . .. ! ! !
» Πλανήτης Γη...

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου... :: ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ;-
Μετάβαση σε: