Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου...
Και ο Νους... ο Αλχημιστής των Πάντων... και η Αλήθεια, οδηγός!
Είθε στους δρόμους της ουσίας σου να πορευθείς και στα μυστικά απόκρυφα αρχεία της ψυχής σου...Είναι άπειρες οι κατευθύνσεις στο Άπειρο Σύμπαν…Το ταξίδι μαγικό και ατελείωτο…Έχεις πολλά να χαρτογραφήσεις…
Καλημέραααααα! Σηκώθηκα στις 8 όλοι λοίπουν απο το σπίτι θα μου ρθουν Κυραική και πετάω στα σύννεφα!!!!!!! ¨εκανα λοιπον καφέ άραξα στον καναπ΄ε μου και ακούω τζαζ μουσική! Αιθηρόη πολύ ωραία τα κομμάτια σου! Τώρα έψαχνα το dream a litle dream of me thw joulie london στο γιουντουπ για να σας το βαλω αλλα δεν το εβρισκα. Κι αυτό ώραίο είναι! Ωρα΄ιο πράμα ο καφες το πρωι μόνη σου με μουσική!!!!!!!!!!!
maggisoula
Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 3634
¨αλλαξα τον τίτλο και πρόσθεσα και το σουβλάκιι γαι να ναι για όλες τις ώρες! Λοιπον!!! Σήμερα έδωσα ρεσιτάλα και μπρ΄αβο μου όχι μπράβο μου πανάαααααααθεμα με!!!!
Κουράστηκα και πε΄ινασα. Θα κ΄'ανω μια μαακαρονάδα τώρα και θ αράξω ωραία και ήσυχα να δω μια ταινία! τι ωραία η μοναξιά!!!!
ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Ηλικία : 38 Τόπος : ΠΕΙΡΑΙΑΣ Ημερομηνία εγγραφής : 15/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 253
δυο οικολογικα χαχα με πατατες φουρνου και πιτα χωρις λαδια, θα τα τρωγα ευχαριστως ευτυχως που μου το θυμισες και εχω να πω οτι οσο μιζερα και αν μου φαινονται ολα γυρω μου ,μου φτιαξες την μερα και προπαντως μου θυμησες να φαω γιατι εσυ ξερεις απο γατες... χεχε παω να ξαναφαω και να δω και γω την ταινια Καληνυχτα μαγισσουλα μου
maggisoula
Καλημέρα από τον πλανήτη μου! Νόμιζα πως θαναι η μερα μου αλλιώς αλλά μπα ίδια με τη χτεσινή ε΄ιναι. Οπότε συνεχίζουμε. nnan moy έπαθα σοκ! δεν μπορω να πστέψω ότι υ΄παρχουν άνθρωποι που ξεχνάνε να φάνε!!!! Να σας πω κάτι. σε λίγο έρχεται το καλοκαίρι κι όπως κάθε πριν το καλοκαίρι κάνω δίαιτα. θέλω μια καλή παιδιά πλιζζζζζζζ! Και φυσικά το τραγουδάκι μας και σήμερα!
Πως μου την δίνει που όταν πας να β΄αλεις βίντεο μετά από κείμενο στο πετάει πάνωπάνω! μου βγάζει την φαία ουσία μέχρι να το φτιάξω!
maggisoula
Ωωωωω Κωστή μου τώρα σείδα!!!!! Ψυχούλα μου τι φτιάχνεις; εγώ γι α΄λλο ρεσιτάλ μιλούσα που ασχολήθηκα με τις ώρες με τον ναό. δεν μιλούσα για αυτό! και σιγά τη φωτιά καλέ! Ούτε καφέ δεν κάνεις μ αυτήν. εσυγκρατήθην! Να μου σαι καλά αγορ΄ακι μου! φιλάκιαααα!
maggisoula
Θέμα: "ΕΙΜΑΙ Η ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ" Τρι 6 Μαρ - 10:31:28
Δισεκατομμύρια χρόνια μετά από τον σχηματισμό του, η πηγή της ζωής, ο Ήλιος ανήκει πια σε μία Ισπανίδα, η οποία παρουσιάστηκε ενώπιον ενός συμβολαιογράφου για να ανακηρυχθεί ιδιοκτήτρια του άστρου, ανακοίνωσε σήμερα στην ιστοσελίδα της η εφημερίδα 'La Voz de Galicia'.
"Είμαι ιδιοκτήτρια του Ήλιου, ενός αστεριού φασματικού τύπου G2, που βρίσκεται στο κέντρο του ηλιακού μας συστήματος, σε απόσταση περίπου 149,6 εκατομμυρίων χιλιομέτρων από την Γη ..." αναφέρει η συμβολαιογραφική πράξη, σύμφωνα με την εφημερίδα.
Η νέα ιδιοκτήτρια του Ήλιου, Άνχελες Ντουράν, εξήγησε στην εφημερίδα ότι υπάρχει μια διεθνής σύμβαση που "απαγορεύει στις χώρες να είναι ιδιοκτήτριες πλανητών". Η σύμβαση δεν αφορά μεμονωμένα άτομα...
Μάλιστα, "υπάρχει ένας Αμερικανός που με παρόμοια συμβολαιογραφική πράξη στοχεύει να γίνει... ιδιοκτήτης της Σελήνης και σχεδόν όλων των άλλων πλανητών", ανέφερε η Ισπανίδα στην εφημερίδα.
Η κ. Ντουράν, η οποία μένει στην πόλη Σαλβατέρα ντε Μίνιο, στην βορειοδυτική Ισπανία, σημείωσε ότι έγινε ιδιοκτήτρια του Ήλιου έχοντας την "επικαρπία",... επειδή "δεν υπάρχει ένας μόνο ιδιοκτήτης που να είναι γνωστός εδώ και 5 δισεκατομμύρια χρόνια".
maggisoula
Ο αντρας μου δεν μου μιλάει απτά προχτεε!!! Τον ειπα γραφειοκρατη και στεγνό χωρίς φαντασία γιατι μου την ε'δωσε για καποιο σχόλιο που ειπε σε κάποιον για το magisoula με την ηλεκτρικ'η σκούπα.ΚΑι τι μου απαντησε;;;;; με την φαντασία του επιβιώνει μαζι μου! Τ ακούτε; και δε μου μιλάει κιολας!?!? Και κερατας και δαρμενος!!! ..............ωρε;;;; Να χει δίκιο; Θα το σκεφτώ!
maggisoula