Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου...
Και ο Νους... ο Αλχημιστής των Πάντων... και η Αλήθεια, οδηγός!
Είθε στους δρόμους της ουσίας σου να πορευθείς και στα μυστικά απόκρυφα αρχεία της ψυχής σου...Είναι άπειρες οι κατευθύνσεις στο Άπειρο Σύμπαν…Το ταξίδι μαγικό και ατελείωτο…Έχεις πολλά να χαρτογραφήσεις…
Για την ζέστη Αριστέα,πήγαινε στην προηγούμενη σελίδα να δεις. Εγώ,πάλι δεν την αντέχω την ζέστη,είναι όμως μια διαφορετική θερμότητα,είμαι μέσα στο σπίτι και οι ώμοι καίνε λες και καθόμουν στον ήλιο... Πολύ λυπάμαι που θα σας αποχωριστώ για 10-11 μέρες...ειδικά τώρα που όντως άνοιξε. Θα πάω στα Καλάβρυτα για μια δουλειά και δεν θα έχω ιντερνετ. Χαρά μου όταν επιστρέψω να σας διαβάζω και ένα προαίσθημα έχω οτι μια φίλη θα παρουσιαστεί εδω,μια αγαπημένη σε όλους.Σαν να την βλέπω με μια βαλίτσα να έρχεται. Κάλεσμα...
Και εσείς όλοι που διαβάζετε θα χαρώ-χαρούμε την γνωριμία...κάντε ένα βήμα ακόμη. Θα είμαι μέσα στην φύση και απο εκεί θα σας στέλνω μηνύματα,περιμένετε αρώματα,αέρα,βροχή,λίγο κρύο της πρωινής ομίχλης και κάτι από καρβουνάκι αναμμένο. Πεταλούδες,λιβελούλες,σκαθάρια κάμπιες και αράχνες... Ευχομαι να ξαναρθούν οι γάτες στο ίδιο μέρος όπως και πριν από 2 χρόνια που ξαναπήγα και να δω την magdalena,την γάτα που κοιμόταν στο χαλάκι της εξώπορτας μου και αυτό το όνομα της ταίριαζε πολύ....
θενκ γιου! α κισ φρομ μι του γιου!!!! Ρε παιδιά έχετε δει ένα διαφημιστικό που βγαίνει σε κάτι σ΄λίδες που σου βγαζει μια κατσαριδα να κοβει βολτες σα τρελη και σου γραφει πιασε τη κατσαριδα; ¨ηθελα να ξερα ποιος παπάρας το σκαρφίστηκε! Συγνώμη δια την έκφραση αλλά την ομιλώ τη λέξη και δεν το κ΄ρυβω!!! Εγώ ανατριχιάζω στη σκέψη θ αρχίσω να κυνηγάω και τις εικονικές μη τρελαθώ το κέρατοι μου! Δε μπορ΄πω τρελένομαι σ όλη αυτη την επιμονή να μας κάνουν βλαμένα με το ζόρι!!!! Με τρελένει όλη αυτή η πανηλιθιότητα που κρύβεταιο από π΄σιω και να στο δίνουν για εξυπνάδα και μέγα εφεύρεση!!!!!!!!! Θέλω ένα εικνίδιο Αιθηρόη που να έχει ένα μπαρμπαδέλι που να κοπανάει το κεφάλι του πλιζζζζζζζ!!!!!!!
maggisoula
Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 3634
Nenya.........μην με παρεξηγησεις αλλά ξέρεις τι μου ρθε στο μυαλό με το που είδα αυτή τη σκούπα; έχεις ακούσει αυτό που λενε πήρε φωτιά ο................;;;; Ε αυτό!
maggisoula
Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 3634
Πάνο μου ομορφιά μου αρενωπή και ανεπανάλυπτηηηηηη!!!! Σ ευχαριστώ! Κορίτσια πέρα του ότι είναι κούκλος είναι κι ελεύτερος! Γιατί κάπου είδα να λένε κάτι για τη συντρίφισσα του. Δεν έχει.
Κρίμα που είμαι παντρεμένη!!!
Α ΄οχι τον αγαπάω τον αντρούτσο μου! Τώρα πάω να ξεκατινιαστώ!
ilia
Ηλικία : 40 Ημερομηνία εγγραφής : 08/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 1946
Τι χαρά όταν αρχίζουν σχολεία σχολές δουλειές κι αδειάζει το σπίτι!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δεν ακούγετια ουτε το..........μανααααααααααα!! Ούτε.........μαμααααααααααα πες του!!! Ούτε..........Στούλαααααααααααα!! Στούλα και στα μούτρα σου!!! Καινο΄υργιο αυτό!
Με το που φυγαν έβαλα διαπασών το χαμογελάτε και χορεύεω σε στυλ νύμφης ξερετε εσείς και πάω από σαλόνι κουζίνα κρεβατοκάμαρα και τουμπαρλιν!!!
Χαμογελάτε είναι μετοδοτικόοοοοο!!! Χαμογελάτε ρε!!!! ¨οπως και να χει ότι και να χει όταν χαμογελάς σου βγαίνει το δε γα.....ται!!! Χαμογελάτε είναι μεταδοτικόοοοοο!!!!
Καλημέρα τι κάνετε; Εγώ είμαι καλά. Νουμίζω δηλαδή. Φουρτούνα περ΄΄μενα αλλά πήρα ένα τρυφερό γεμάτο κατανόηση.............Ας είναι δεν πειράζει Αριστέα μου......αθώος ο κατηγορούμενος!!!! μισό να χορέψω πάλι!