Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου...
Και ο Νους... ο Αλχημιστής των Πάντων... και η Αλήθεια, οδηγός!
Είθε στους δρόμους της ουσίας σου να πορευθείς και στα μυστικά απόκρυφα αρχεία της ψυχής σου...Είναι άπειρες οι κατευθύνσεις στο Άπειρο Σύμπαν…Το ταξίδι μαγικό και ατελείωτο…Έχεις πολλά να χαρτογραφήσεις…
- Μπαμπά, δεν μπορώ άλλο, κουράστηκα! - Να σου λείπουν αυτά! - Αφου σου λέω δεν μπορώ άλλο! θα πέσω κ θα σκοτωθώ! - Καλά εντάξει, ΑΝΕΒΑ! -Τα πουλιά πετάνε μόνα τους!...δεν τα πηγαίνουν οι άλλοι! - ...Μερικές φορές αναρρωτιέμαι τι θα γίνεις όταν μεγαλώσεις! -Αεροσυνοδός! -γρήγορα! τρέξε γρήγορα να κρυφτούμε! -Εδω είμαστε καλα! -Ελα κοντά μου να ζεσταθείς! - Ξέρεις μπαμπα, μερικές φορές που βλέπω ποσο πολύ με χρειάζομαι, σκεπτομαι οτι πρέπει να είμαι καλο παιδί κ να σ αγαπαω... -...μετά όμως πάλι σκέπτομαι οτι τον περισσότερο καιρό έχει ήλιο.. - Μπαμπά, κοίτα πόσο πολύ μου μοιάζεις! - Εσύ μοιάζεις σε μένα γιατί είσαι παιδί μου - Κ συ σε ποιον μοιάζεις? - Εγω μοιάζω στον πατέρα μου κ εκείνος έμοιαζε στον δικό του πατέρα -..Ετσι κ εσένα θα σου μοιάζει το παιδί σου και σ αυτό θα μοιάζει το δικό του παιδι - Κ γιατί συνεχίζουμε?Περιμένουμε την εκπληξη?
Αγγελακι , προσπαθώ να τα μάθω , απο τον Μαίο βιβλιο δεν άνοιξα να δω πως θα δώσω το φθινόπωρο για πτυχίο χεχεχεχχεχε εκεί θα γελάσω . Κάτι θα γίνει . Εννοώ οχι πως ακούω τους άλλους , αλλα ορισμένες φορες άν μου πούν κάτι , καρτάω αυτο που θέλω και αφήνω τις λεπτομέριες ελα όμως που οι λεπτομέριες κάνουν την διαφορά.Αυτό εννοώ, γενικα δεν άκουγα κανενάν για τα δικά μου θέλω τις πιό πολλες φορές κάνω αυτό που θέλω
angels1
Ημερομηνία εγγραφής : 07/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 1252