Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου...
Και ο Νους... ο Αλχημιστής των Πάντων... και η Αλήθεια, οδηγός!
Είθε στους δρόμους της ουσίας σου να πορευθείς και στα μυστικά απόκρυφα αρχεία της ψυχής σου...Είναι άπειρες οι κατευθύνσεις στο Άπειρο Σύμπαν…Το ταξίδι μαγικό και ατελείωτο…Έχεις πολλά να χαρτογραφήσεις…
Δηλαδή αν εκραγεί ο εγκέφαλος σου κι αρχίσουν και σπαν τακτακτακτακτακτακτακ τα νευρικα σου στηλώματα εσύ θα διαφύγεις; πες μου πότε θα σαι να καλέσω ερυθρό σταυρό πρώτες βοήθειες γιατρούς χωρίς σύνορα! πες μου θα κάνω ότι χρειαστεί να σε ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΕ ΤΑΞΙΔΕΨΩ ΕΓΩ !
markos
Ηλικία : 44 Ημερομηνία εγγραφής : 13/01/2012 Αριθμός μηνυμάτων : 231
Χα χα! ladosifa καλά ξεμπερδέματα! Κορίτσια σας χαιρετώ και να είστε πάντα καλά, για όλα τα καλούδια της καρδιάς και του μυαλού σας, που μας τα προσφέρετε αδιάκοπα!
Αφήνω την ατμόσφαιρα την ωραίααααααααα και πάω στην κουζινική! Δε τραβάει καλά ο αποροφυτήρας μου! Σκέφτομαι να τον μαστορέψω! Μετά το μαγείρεμα όμως γιατί..............θα με βρουν τ απόγεμα σκαρφαλωμένη στη κουζίνα και χωμένη στο μπουρί του και φαί δεν θα χω φτιάξει! Συγνώμη τώρα δε κατάλαβα!!!!!! Γιατί θα πρέπει να μαγειρεύω εγώ κάθε μέρα; Και γιατί ο Μάρκος είπε ότι είναι προνοητικοί; Ασχετο.