Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου...
Και ο Νους... ο Αλχημιστής των Πάντων... και η Αλήθεια, οδηγός!
Είθε στους δρόμους της ουσίας σου να πορευθείς και στα μυστικά απόκρυφα αρχεία της ψυχής σου...Είναι άπειρες οι κατευθύνσεις στο Άπειρο Σύμπαν…Το ταξίδι μαγικό και ατελείωτο…Έχεις πολλά να χαρτογραφήσεις…
Ημερομηνία εγγραφής : 23/09/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 327
Θέμα: Ειμαστε . .. Τετ 25 Φεβ - 14:42:20
Ειμαστε αυτο που μπορει να γινει Αφετερια και Προορισμος για το καθε Τι, για την Γεννηση και αξιοποιηση Αυτου που ειμαστε
Ειμαστε η ιδια Αντιληψη που τρεχει στον Ιδιο Δρομο ,
αλλα η ταχυτητα της σκεψης μας ως προβληματισμο οριζει την αναλογως Αφετερια και Προορισμο μας
και δημιουργουνται τα μονοπατια που μας δινουν την ευκαιρια για να διεκπαιρεωσουμε την Ορεξη της ταχυτητας μας ,
ωστε να συγκλινουμε και παλι στον Ιδιο Δρομο . ..
ba a ktsou
Θέμα: Απ: Ειμαστε . .. Τετ 25 Φεβ - 15:07:16
Ειμαστε Αυτο που Οριζουμε . .. (;)
Τι εχουμε Ορισει οτι θελουμε να ειμαστε ;
Ποια αναγκη μας κανει να γινουμε Αυτο που Χρειαζεται ;
Αλλα αληθεια . .. τι Θελουμε εν τελει ;
Λιγο κατι καλυτερο ως προς την διαβιωση μας , υποδομη για αναπτυξη ωστε να υπαρχει ενα καλυτερο μελλον ;
Εργασια ; Ασφαλεια ; Ενα σπιτι ; Καποιον να μας αγαπα ; Καλους φιλους ; Ειρηνη ; Φαγητο προσιτο για ολους ; Νερο ; Περιθαλψη για ολους ;
Τι ειναι αυτο που με κανει να Γινω ;
Τι ειναι αυτο που Χρειαζομαι να Χρησιμοποιησω ωστε να ολοκληρωθω στο να Γινω ;
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Ειμαστε . .. Τετ 25 Φεβ - 22:40:59
ο φίλος μου , έγραψε..
"...Εργασια ; Ασφαλεια ; Ενα σπιτι ; Καποιον να μας αγαπα ; Καλους φιλους ; Ειρηνη ; Φαγητο προσιτο για ολους ; Νερο ; Περιθαλψη για ολους ;"..
Εγώ και όλοι αυτοί/αυτές/αυτά που ενυπάρχουν μέσα μου και είναι αντικαθρεφτισμοί αυτών που υπάρχουν εκτός της σφαίρας μου, κάμαμε μια διαπίστωση.. αν μας επιτρέπεται (χεχε,αυτοσαρκαζομαι). Όλα αυτά ανήκουν στην σφαίρα του Έχειν και όχι του Είναι και προσθέτουν σε ποσότητα ,άρα βάρος και όχι σε ποιότητα-ενέργεια. Σε φιλούμε, καληνυχτα.
Υ.Γ1 ioesssa , ΣΕ ΑΓΑΠΩ τρία φιλάκια
Υ.Γ2 . . .
ba a ktsou
Θέμα: Απ: Ειμαστε . .. Πεμ 26 Φεβ - 13:38:51
Αλλα αληθεια τωρα nnan, τι θελεις ;
τα σεβη μου αγαπητη μου
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Ειμαστε . .. Πεμ 26 Φεβ - 13:48:05
PEACE OF MIND
αυτό θέλω
Καλή μέρα
ba a ktsou
Θέμα: Απ: Ειμαστε . .. Πεμ 26 Φεβ - 14:12:03
Συγνωμη αγαπητη μου , αλλα δεν αρκει μοναχο του . ..
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Ειμαστε . .. Πεμ 26 Φεβ - 16:45:42
Εντάξει. Ώρα να παύσεις να ρωτάς και να μου απαντήσεις. Τί άλλο χρειάζεται πέρα της παύσης των εσωτερικών θορύβων, της ισορροπίας των εσωτερικών δυνάμεων, δηλαδή της αγρανάπαυσης, με σκοπό την εκκίνηση της παρατήρησης της αέναης κίνησης. Τί; Εσύ, τί εννοείς; Οπως κάποτε μου είπες να αφήσω τις εικόνες και τα χρώματα που αγαπώ και με εκφράζουν και να τους βάλω λέξεις που δεν τα πάω καλά μαζί τους, έτσι και εγώ τώρα σου ζητώ, να αφήσεις τους στοχασμους και να μου δώσεις στοχευμένη απάντηση. Μία τον αριθμό, κατά προτίμηση. Σε ακούω και σε ευχαριστώ εκ των προτέρων.
ba a ktsou
Θέμα: Απ: Ειμαστε . .. Παρ 27 Φεβ - 14:32:12
Αυτο που επιδιωκω παντα ειναι οχι μοναχα εναν κοσμο καλυτερο, αλλα την υλοποιηση του ονομαζομενου παραδεισου στο εδω και τωρα ,
αντι της τσιμεντοκρατουμενης δομηνενης ψευδαισθησας κοινωνιας ως Πολιτεια που Αρχη . ..
Για να επιτευχθει κατι τετοιο βεβαιως , χρειαζεται κατι παραπανω απο Φαντασια και εναν Λογο που καθοριζει την Θεληση σου προς τα που θα κλινεις τις αποφασεις τις Ζωης σου . ..
Βελτιωση του Παντος ( <--- χρησιμοποιωντας αυτο που ειμαι συνεχως ως Αντιληψη ) ως προς την καθε ανωτερη μορφη που μπορει να παρει ωστε να επιτυχει το ΙΔΑΝΙΚΟΤΕΡΟΝ το οποιο δεν παρεμποδιζει ποτε το συνολο δεν παρακμαζει ποτε , δεν φθειρεται ποτε , και παντα Αρχη μαζι με την Αρχη του . ..
Δεν λεω , καλη η ηρεμια , αλλα χρειαζονται πολλα παραπανω και ποσο μαλλον Ολα . ..
Βεβαια.. θα μου πεις , αποψη σου ειναι αυτην . ..
Γι αυτο στο παρων Θεμα : Ειμαστε,.. ξεκινω με το να περιγραψω τι Ειμαστε . .. Αφετερια και Προορισμος για το καθε Τι, για την Γεννηση και αξιοποιηση Αυτου που ειμαστε
και καταληγω στο εξης : Ειμαστε η ιδια Αντιληψη που τρεχει στον Ιδιο Δρομο ,
αλλα η ταχυτητα της σκεψης μας ως προβληματισμο οριζει την αναλογως Αφετερια και Προορισμο μας
και δημιουργουνται τα μονοπατια που μας δινουν την ευκαιρια για να διεκπαιρεωσουμε την Ορεξη της ταχυτητας μας ,
ωστε να συγκλινουμε και παλι στον Ιδιο Δρομο . ..
Στο δευτερο θεμα αναφερω : τι οριζουμε να ειμααστε ως επιλογη αναμεσα στα προβληματα της επιβιωσης μας
Αλλα τελειωνω με εναν σκεπτικισμο >:Τι ειναι αυτο που Χρειαζομαι να Χρησιμοποιησω ωστε να ολοκληρωθω στο να Γινω ;
Εαν αγνουμαι Αυτο που Ειμαστε , δεν θα γινουμαι ποτε κατι παραπανω ουτε λιγοτερο απο απο αυτο το οποιο εχουμε επιλεξει ηδη και θα χρησιμοποιησουμε αυτο το οποιο διαθετουμε για να μας περιωρισουμε στο τελος και οχι για να Λειτουργησουμε ως Κτιστες που ειμαστε ωστε να ολοκληρωσουμε τον Αφθαρτο Ναο, Βασιλειο, Κοσμο , ..οπως θες πεστο . .. το Ιδιο ειναι για εμενα
Και για να κλεινω , ειμαστε Κτιστες απο ανεκαθεν . .. ολοι μας !!! Εδω στην Γη που ειμαστε , βρισκομαστε για να υλοποιησουμε - ποιησουμε - λαξευσουμε τον Αφθαρτο Λιθο , να αναθρεψουμε τα παιδια εντος μας , και να Εκφρασουμε Αυτο που Ειμαστε . .. ενα συνολο που Δημιουργει και Λειτουργει την Συνεχεια του Κοσμου . ..
απλα ο καθενας δεν ξερει τι Θελει ακομη και δημιουργει την φυλακη του . ..
Τα ιδια λεω απο ανεκαθεν , το μονο που αλλαζω ειναι η σειρα των λεξεων
Οποτε αγαπημενη μου nann, τι κανουμε ;
(μηπως σε μπερδεψα ;)
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Ειμαστε . .. Παρ 27 Φεβ - 16:10:48
χεχε
οτι με μπερδεψες φίλε μου, δεν είναι κάτι καινούργιο και το ξέρεις ¨)
Πρώτα θα δωσω την απαντηση μου και μετα θα σου πω αυτο που ειναι για μενα.
Τί κάνουμε. Αφήνουμε τα λόγια στην άκρη και κάνουμε πράξεις. Και τώρα θα σου πω αυτο που ειναι για μενα, γιατι είσαι αδελφός μου.
Όταν πάρεις το νερό και το παγώσεις στους -4 και μετά αρχισεις να το περιστρέφεις προκαλώντας δίνη, αλλάζεις την δομή του νερού και το επαναφέρεις στην αρχική καθαρή δομή του. Φρέσκα πράματα. Κανονικά αυτη την στιγμή θα έπρεπε ΟΛΟΙ να "κατσουν Κάτω", εφόσον όμως κανέναν δεν απασχολεί η ηρεμία που χρειάζεται η μάνα και το μόνο που απασχολεί τους περισσότερους είναι να προκαλούν μεγαλύτερο "θόρυβο", το πεπρωμένο φυγείν αδύνατο... Μην πετάς τα αδέλφια σου στην δίνη, αυτός ο κόσμος δεν είναι αυτός για τον οποίο μιλάς. (Γνώμη μου) Μην ξεχνάς όμως αυτόν τον Τόπο και τις δομές του, για αυτόν που ψάχνεις να βρείς. (και πάλι γνώμη μου). Ευχή μου, για σενα , για μενα και τα αδέρφια μας.. ΓΙΝΕ ΒΡΑΧΟΣ, μην αφήσεις το νερό να σε ραγίσει.Να πιαστούν τα αδέρφια σου επάνω να γίνουνε βουνό.
Προσωπικά, ελπίζω να μην σε έμπλεξα. Όμως είναι ώρα να κάνουμε ησυχία , ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται..μερικές φορές το πεπρωμένο αλλάζει από το απρόσμενο.
ba a ktsou
Θέμα: Απ: Ειμαστε . .. Σαβ 28 Φεβ - 14:40:52
Αγαπημεη μου nann , μεγαλωσα με την ηρεμια εντος μου . ..
Τα πρωτα 7 χρονια δεν μιλουσα , τα επομενα αλλα 14 χρονια ημουν ηρεμος μες σε μια συναιχομενη καταστροφικη καταιγιδα
Συγνωμη, αλλα δεν μπορω να μην κανω κατι εφοσον γνωρισα πως αντιμετωπιζωνται οι δυσκολιες του παρων
Για αυτο σου λεω , οτι δεν αρκει μοναχη της η Ηρεμια . .. Δυστυχως . .. μακαρι να αρκουσε . ..
~ Γιατι εφοσον το προβλημα ειναι το παγωμα των αισθησεων , δεν εστιαζουμε οσο χρειαζεται στο Σημειο για να παμε παρακατω & να συνεχισει αυτο το Εργο για να βοηθησουμε στο κενο που στερειτε γεφυρα επαφης με την Συνειδηση ; ~
Πραξεις αναφερω μεσω του λογου . .. Αλλα προσπαθω συνεχως να φερω την στιγμη εκεινη . .. με το Να ποτιΖω τα Χωραφια του Χωρου με Συναισθημα, με Λογο , μιλωντας στον ΑΝεμο ... οχι μεταφορικα , κυριολεκτικα . ..
Το θεμα ειναι πως Ειμαστε "κατι", αλλα Ενα ειναι ολο αυτο μαζι , οχι χωρια , διχασμενο και διασπαρτο . ..
Δηλαδη ποια θα ηθελες να ειναι η καταληξη του κοσμου μας για να ολοκληρωσω την ιδεα που σχηματιζω για την αποψη σου αγαπημενη μου ;
Πως θα χρησιμοποιησεις αυτο που εισαι δηλαδη ;
Πολυ μου αρεσε αυτο nann: .. ΓΙΝΕ ΒΡΑΧΟΣ, μην αφήσεις το νερό να σε ραγίσει.Να πιαστούν τα αδέρφια σου επάνω να γίνουνε βουνό.
Τα σεβη μου . ..
( Υ.γ. .. θα με βοηθησεις στο ποτισμα ; )
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Ειμαστε . .. Σαβ 28 Φεβ - 18:08:59
Η μη ταύτιση, φίλε μου. Η όποια είναι αδύνατη. Για αυτό ο μόνος τρόπος είναι η εξέλιξη της ταύτισης, η προσπέλαση της μίμησης, η ανάπτυξη των ιδεών και η διάθεση αυτών ελεύθερα όπως εδώθησαν. Χωρίς ερωτήσεις, χωρίς πιέσεις, χωρίς εγωΐσμους,χωρίς ιδιοκτήτες. Υποχώρηση , Αποδοχή , Σεβασμός. Σε μια Αγάπη, σε μία εγχωρια θρησκεία, ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ και την επιτευξη αυτού του στόχου από το ίδιο το ανθρωπινο γένος, χωρίς τις συνηθισμένες επεμβάσεις τρίτων. Δεν θέλω να πω τίποτα άλλο σχετικά. Οσο αφορά το θέμα της ηρεμίας και τις παυσεως των εσωτερικων θορυβων, εννοω την επιτευξη ενός κυριαρχου εγώ. Εδώ που είμαστε δεν δυναται να είμαστε ένα εννιαιο συνολο, παρα ομαδες που λειτουργουν θετικα για το ΟΛΟ. Και αυτο επιτυγχανεται μόνο με καταθεση ψυχης. Τα άτομα αυτού του Τόπου είναι αδύνατο λόγω αντίθετης φορας (που πολλοι μεταφραζουν για παραδειγμα σε καλο- κακο) να συνεργαστουν ως συνολο. Οι τασεις με διαφορετική ροπή , ομαδοποιούνται και εξισσοροπουν το σύστημα με σκοπο την ιδανικότερη λειτουργία αυτου. Μερικές φορες παρατηρείται να κερδίζει έδαφος η μια πλευρα σε σχέση με την άλλη, αλλα αυτό ωφελει την ταλάντωση του συστηματος, που χωρις αυτη δεν μπορει να υπάρξει κίνηση.Την κίνηση την δημιουργει η Αναγκη. Και εδω θα πρεπει η μοναδα να παυσει τον εσωτερικο θορυβο των αμετρητων εγω της και μεσα απο την ηρεμια αυτη και την γεννηση ενος μοναδικου Εγω (γιατι κάθε ανθρωπος ειναι ενα μοναδικο αποτυπωμα σε αυτο τον χωρο , οσες φορες και να ερθει) να αποφασισει ποιες αναγκες ειναι ποιοτικες και ποιες ποσοτικες. Αν η μοναδα συνεχισει να υποπεφτει σε τυπου θανασιμα αμαρτηματα και ανούσιες ποσοτικες αναγκες, ο νόμος της βαρυτητας θα υπερνικησει.Για αυτο η λέξη Βράχος δεν ήταν σωστη. Η λέξη ΛΙΘΟΣ που πε μια μερα η Κυρα ειναι πιο ακριβης και η λεξη Αυτοφωτος ακόμα καλύτερη και Αυτοφωτος ειναι κυριαρχος, οχι των άλλων, ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ του ΕΥΑΤΟΥ, η πρώτη Αρχη. Και αυτο ειναι πολύ δύσκολο οταν δεν υπάρχει ησυχια.Και οταν δεν υπάρχει ησυχια, η Μανα ταυτιζεται. Γιατι η Μανα δεν έχει συναισθηματικη νοημοσυνη, αυτη είναι δουλεια των Ανθρώπων. Να αποθέσουν τον Τόπο ΟΛΟΚΛΗΡΟ στο Μέλλον, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ, γιατι εμεις όλοι ειμαστε παρελθον που εχουμε γεμισει τις ζωες μας με ασκοπες αναγκες και ζητάμε από το μελλον να είναι αιωνια χρεωμενο. ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΕΩΣΕΙ ΤΑ ΑΣΤΡΑ και αυτό δεν ειναι ανεκτό από κανέναν πλεον. ΕΙΡΗΝΗ ΗΜΙΝ (με η)
Υ.Γ και εγω σε αγαπώ
ba a ktsou
Θέμα: Απ: Ειμαστε . .. Σαβ 7 Μαρ - 13:17:02
Ενα Βιωμα ειναι η Εκφραση αγαπημενη μου . ..
Ενα Βιωμα τοσο Δυνατο , Αυθεντικο , Τρυφερο , που κανει τον Ανεμο να Τρεχει σε καθε διαβα του , που συγκλονιζει το καθε κυταρρο και το κατευθεινει προς το Εν , μονο προς τα Εκει . ..
Αυτο το Βιωμα που σου μεταφερει το εξω μεσα σου, την Ενωση με Ολον τον Χωρο, ωστε ως Χτιστης και Αρχιτεκτονες που Ειμαστε στο Παρων εφοσον Δημιουργουμε να υλοποιησουμε Οχι μοναχα την Ελευθερια Εις Στο Συνολο μας ,
αλλα να επιδιωξουμε να επικεντρωθουμε Εις στο θαυμαστο εργο της Συνεχειας της Ροης που Σταματα Εντο μας , διοτι , Αγνοουμαι το σημαντικοτερον ... την Δημιουργια και την Λειτουργεια του . ..
Ολο αυτο χρειαζεται να Παρθει Ως Ανωτερο Βιωμα που ελκει η ιδια η Αισθηση εφοσον επικεντρωνεται εις εργο προεκτασης ως λειτουργεια που εχουμε . ..
Εφοσον ομως Αυτο δεν εχει παρθει , εχει χαθει ενας σημαντικος Χρονος Ασχολιας και Αφωσιωσης Ως προς την Μελετη και Χτιση του Αφθαρτου Λιθου , που Δημιουργει την Γεφυρα με την Συνειδηση , και υλοποιει τον χαμενο Κρικο για ανεγερση του Αφθαρτου Ναου . ..
Οταν αντιληφθεις ποιο Ψεμα Ορισες μεσα σου , και η Διαπιστωση σε ποτισει ολακερη, τοτε θα σπασει η Ληθη εντος σου και θα ενωθεις με την Αληθεια . ..
Ετσι το εζησα ο ιδιος και ελευθερωθηκα , σε μια Ανασα το Ολον . ..
Ταυτιση οπως λες με την Μανα , Νοιαζμος για την Φυση που εβλεπα να ξετυλιγεται εμπρος μου το ειπα τοτε . ..
Δεν λεω , οτι δεν λεμε τα ιδια , .. απλα συμπληρωνω ..
Και εφοσον καταλαβαινομαστε , πως θα γινει ο Ανθρωπος (που ακομη δεν ειναι και αναμενει να γινει απο απλη Αντιληψη να ανυψωθει ) να Βιωσει κατι Ανωτερο ωστε να Αντιληφθει οτι η καθε πραξη που παραγει ειτε θα τον φυλακισει ή ειτε θα τον Ελευθερωσει ωστε να Συνεχισει αυτο το μεγα Εργο που ερχεται με Φορα απο την Πηγη και εμεις ειμαστε οι ιδιοι που το υλοποιουν
εφοσον διαθετουμε την Προνοηση με το να Αναπαριστουμε τα Παντα ;
Οποτε χρειαζεται να παραχθει πλεον ενα Εργο οπου να Ανυψωθει - Ελευθερωθει η Αντιληψη ωστε να Βιωσει - Ενωθει με το Ολον , για να καλυφθουν τα κενα που υπολειπονται για να συνεχισει την Ροη εντος Του και να Συνεχισει το περπατημα του εως οτου καταληξει σε εναν Ρυθμικο Χορο Σωματος με το ιδιο το Πνευμα για ολους οσους ειναι εδω πανω σε τουτην την γη . ..
Οποτε , θα με βοηθησεις να ποτισω το χωραφι με το συναισθημα που Ελευθερωνει , σε Γνωριζει με το υπολοιπο Συνολο σε κανει να Ερωτευτεις την Ιδια την Στιγμη , ωστε να προσφερουμε αυτο που Δυναται ως Ανωτερο και ιδανικοτερον ;
Μια Στιγμη Αφιερωμενη σε Ολο το Συνολο , Μια Στιγμη στον Ιδιο που μας Γεννησε και βρεθηκαμε εδω με ολες αυτες τις Λειτουργειες και κοινωνιες Εντος μας
Ευχη μου Κρυφη, Ευχη μου Φανερη Να Γινω Αυτο που Χρειαζεται η Καθε Στιγμη . .. ! ! !
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Ειμαστε . .. Σαβ 7 Μαρ - 13:33:50
Απιστευτη συζητηση , μπραβο σας ...!
ειλικρινα , μενω εκθαμβος ....
Συγκινουμε βαθεια με τον τροπο της σκεψης σας ....
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Ειμαστε . .. Σαβ 7 Μαρ - 20:57:22
Βασικά θέλω να πω ένα τραγούδι... αλλά φοβάμαι ότι θα σας σπάσω τα τύμπανα.. όποτε ας το αφήσω σε κάποιους που ξέρουν
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Ειμαστε . .. Κυρ 8 Μαρ - 12:56:20
Πολυ μας αρεσει αυτη η βολτα στο απεριγραπτα αδυνατο γλυκεια μου naan ....
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Ειμαστε . .. Τρι 10 Μαρ - 12:35:25
"...ο΄τι βλέπεις γύρο σου είναι μια παραίσθηση δεν είναι πραγματικότητα.
Είναι μια εκπομπή πραγματικότητας, κατασκευασμένη για να την παρακολουθεί συνέχεια ο δέκτης της αντίληψης σου, ο οποίος είναι συντονισμένος σ αυτήν και κλειδωμένος στην συχνότητα της. Κι αυτό που σου λέω δεν είναι μια αλληγορία, αν και θα μπορούσε να είναι χωρίς να αλλάζει το νόημα αυτό που προσπαθώ να σου πώ.
Κι εγώ και όλοι μας, είμαστε θύματα μιας απάτης, ενός τεχνητού εφιάλτη. Είμαστε έγκλειστοι μέσα σε ένα παραισθητικό ανθρώπινο κοτέτσι, στο οποίο μας έχει παραχωρηθεί μια ελάχιστη ελευθερία σκέψεων και κινήσεων, με καθημερινό αντάλαγμα την ενέργεια μας.
Οσο κι αν νομίζουμε οτι είμαστε ιδιαίτεροι και μοναδικοί, και οτι προσωρινά βρισκόμαστε σε ατυχείς συγκυρίες που θα ξεπεραστούν, στην πραγματικότητα δεν είμαστε παρά η μάζα, όλοι εμείς είμαστε οι μάζες, ανεξάρτητα απο τη θέση μας και την κατάσταση μας, δεν είμαστε παρά ναρκωμένες κότες σε ένα σουρεαλιστικό κοτέτσι, και τα αφεντικά μας είναι ξένοι που μας παρακολουθούν, μας πειθαρχούν, μας ταίζουν, μας τρώνε.
Κι όμως, ανάμεσα μας υπάρχουν άνθρωποι που με κάποιον τρόπο έχουν ξυπνήσει, έχουν αρχίσει να καταλαβαίνουν κάπως τι συμβαίνει, δημιουργούν αντιστασιακούς πυρήνες και προσπαθούν να δραπετεύσουν η να ξυπνήσουν και τους υπόλοιπους, και με πολούς τρόπους καταφέρνουν να πολεμήσουν.
Ενας μυστικός παγκόσμιος πόλεμος υπάρχει, οι μάχες του είναι σχεδόν αόρατες. Τα αόρατα αφεντικά μας προσπαθούσαν και προσπαθούν πάντοτε να εντοπίσουν αυτούς τους αντιστασιακούς, τους αφυπνισμένους , και οι πρακτορές τους - που ζούν κι αυτοί ανάμεσα μας - διεξάγουν ένα διαρκές ανθρωποκυνηγητό για να τους πάρουν με το μέρος τους, και να τους εξολοθρεύσουν . Μπορεί και να μας ακούνε αυτη την στιγμή που μιλάμε..."
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Ειμαστε . .. Τρι 10 Μαρ - 12:48:29
Το καλό και το κακό είναι το σύστημα Matrix Η θετική και η αρνητική σκέψη σε εγκλωβίζει στη φυλακή του Matrix
Σε τι κόσμο νομίζετε ότι ζούμε;
Στον κόσμο των αντιθέτων!
Πιστεύετε ότι ζείτε σε έναν κόσμο αληθινό; Νομίζετε ότι μπορούμε να ξεφύγουμε, όταν το οτιδήποτε που σκεφτόμαστε ανήκει στις αισθήσεις του MATRIX;
Για να ξεφύγουμε δεν πρέπει να είμαστε καλοί, αλλά αγαθοί! Για να ξεφύγουμε δεν πρέπει να κάνουμε θετικές σκέψεις αλλά να πιστεύουμε αυτό που σκεφτόμαστε!!
Αν νομίζουμε ότι η ζωή είναι το αρνητικό και θετικό, μάθετε ότι αυτά είναι τα στοιχεία που εμπεριέχονται στην φυλακή που μας κρατά δέσμιους!~!!
Για να περάσει ένας άνθρωπος απέναντι στην αθανασία πρέπει να σκέφτεται υπερβατικά!! Πιστεύουμε σε αυτό που δεν βλέπουμε με το σάρκινο σώμα, διότι αυτό που δεν βλέπουμε είναι ο αληθινός κόσμος!~!!
Αν θέλετε να ονομάζεστε κι εσείς υπερβατικοί άνθρωποι πρέπει να σκέφτεστε αντίθετα με τους νόμους της φύσης των δύο αντιθέτων!!
Δεν υπάρχει Άσπρο - Μαύρο ούτε καλό - κακό, αλλά υπάρχει αυτό που πιστεύεις!! Αν δεν αλλάξουμε τα μυαλά που κουβαλάμε για πάντα θα είμαστε τα ζώα του πλανήτη Γη.
Η Ζωή είναι αυτό που δεν έμαθες ακόμη! Αυτό που δεν σου δίδαξαν ποτέ!! Ότι τα πάντα που δεν βλέπει το σάρκινο σώμα σου, και η σάρκινη θνητή σου σκέψη, είναι και η μόνη αλήθεια για να ξεφύγεις από το matrix!!
Πίστεψε στο απίστευτο!! Απώλεσε τους φόβους σου!! Διότι αυτά σε κρατούν δέσμιο της φυλακής σου!!
Η θετικότητα στόχο έχει να εμφανίσει τη φυλακή του μάτριξ όμορφη και δελεαστική, αναχαιτίζοντας κάθε επίδοξο δραπέτη να την εγκαταλείψει, και η αρνητικότητα πετυχαίνει να τον βραχυκυκλώσει.
Η πραγματική παγίδα του ανθρώπου είναι ότι δεν έχει αντιληφθεί ακόμη, πως και οι δύο αντίθετες δυνάμεις ―το καλό και το κακό― είναι υπηρέτες του Μάτριξ
Η μέρα γεννάει την νύχτα και η νύχτα γεννάει την μέρα. Η εισπνοή προκαλεί την εκπνοή και η εκπνοή προκαλεί την εισπνοή. Παντού ο ίδιος ατέρμων κύκλος …της εναλλασσόμενης ταλάντωσης, που το κάθε τι γεννάει το αντίθετό του.
Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει ούτε καλό ούτε κακό, παρά μόνο η δική μας εναλλασσόμενη αντίληψη, ανάλογα με το σημείο του τροχού της «ζωής» που βρισκόμαστε σε κάθε διαφορετική περίσταση. Από εκεί, παρατηρούμε τα γεγονότα, και άλλοτε μας φαίνονται «καλά», και άλλοτε «κακά».
Αν μετακινηθούμε στο αντίθετο σημείο απ’ όπου αρχικά βρισκόμασταν, θα δούμε τα ίδια γεγονότα από άλλη σκοπιά, και θα τα χαρακτηρίσουμε τελείως διαφορετικά από πριν.
Ποια είναι η αμαρτία του κόσμου; Ο διδάσκαλος απάντησε: Δεν υπάρχει αμαρτία. Εσείς είστε που κάνετε την αμαρτία να υπάρχει, όταν ενεργείτε σύμφωνα με τις συνήθειες της φύσης σας.
Όση ελευθερία μπορεί να έχει ένας κρατούμενος μέσα στο κελί του, που είτε μπορεί να ξαπλώσει, είτε να βηματίσει, είτε να διαβάσει, είτε να κοιμηθεί, είτε να ονειρευτεί, είτε να παραμείνει όρθιος, είτε να καθίσει –αλλά πάντα μέσα στο κελί του– την ίδια «ελευθερία» έχει και ο πλέον ελεύθερος άνθρωπος.»
Αυτή την φυλάκιση, την περιγράφει και ο Πλάτων: Πλάτων ‘Φαίδων’ (Περί Ψυχής) (62b):
«Η δικαιολογία λοιπόν που λέγεται γι’ αυτά κατά την μυστική διδασκαλία, είναι ότι οι άνθρωποι είμαστε μέσα σε κάποια φυλακή και ότι δεν πρέπει κανείς ούτε να ελευθερώνει τον εαυτό του, ούτε να δραπετεύει …και ότι οι θεοί φροντίζουν για μας και πως εμείς οι άνθρωποι είμαστε ένα από τα κτήματά τους.»
Έχεις καταλάβει πως δεν ζούμε; πως απλώς υπάρχουμε και κινούμαστε αταβιστικά; Κοιμόμαστε για να ξυπνήσουμε και να περάσουμε ξανά τη χθεσινή ημέρα. Σαν τη μέρα της Μαρμότας. Το βλέπω και στον εαυτό μου. Γράφω το πρόγραμμα σε ένα χαρτί και κάθε πρωί ξεκινάω να τσεκάρω. Δούλεψε, ενημερώσου, μελέτησε, υπολόγισε, διεκπεραίωσε. Κατέβασε και τα σκουπίδια. Πριν να το καταλάβω είναι και πάλι νύχτα.
Στο ενδιάμεσο, μικρά τηλέφωνα. Όλοι στο ίδιο τριπάκι. «Τι νέα;» Τα ίδια. «Εσύ;» Τίποτα κι εγώ. Αδιέξοδο. Να τα πούμε.
Πολλές φορές με κάποιους φίλους δεν μιλάμε για μέρες. Δεν τηλεφωνιόμαστε όταν η κατάθλιψη χτυπάει την πόρτα. Καθόμαστε όλοι ήσυχοι. Λες και η μουρτζουφλιά κρυφακούει από το κατώφλι και μόλις το παραδεχτούμε φωναχτά θα κάνει ντου στο σπίτι, θα μεγαλώσει 48 νούμερα και θα εγκατασταθεί σε όλο του το εμβαδό, ακόμα και στα ταβάνια, για πάντα.
Ύστερα το παλεύουμε και μαλακώνει. «Δεν σε έπαιρνα, ήμουν χάλια, δεν ήξερα τί να πω. Ας συναντηθούμε στ’ αλήθεια αυτή τη φορά». Πίνουμε δυο ποτήρια κρασί. Γινόμαστε Comfortably Numb. Εμείς και οι Pink Floyd. Σε λούπα κι αυτοί.
Όμως υπάρχουν και οι μέρες που θυμόμαστε πως είναι η ζωή που Θέλουμε να ζήσουμε. Βγαίνουμε βόλτα στη λιακάδα και ρουφάμε τον ήλιο μέχρι οι μύτες μας να γίνουν ροζ. Οι δρόμοι που ξέρουμε ως και την τελευταία πέτρα μοιάζουν ολοκαίνουριοι. Γελάμε με κάθε μικρή βλακεία. Δίνουμε καταπραϋντικά χάδια στα μαλλιά. Λέμε συνθήματα που διαβάσαμε στους τοίχους για να τα εμπεδώσουμε. «Άσε τη ζωή που κάνεις και ψάξε τη ζωή που χάνεις». Και μετά ονειρευόμαστε. Κάπως δειλά. Αλλά ονειρευόμαστε.
Κανουμε κοπτοραπτικη στα σχεδία μας για να χωρέσουν στις καταστάσεις. «Άσε τα μεγάλα, μακρινά ταξίδια. Κάποτε θα ξαναπάμε. Μικρά, ανθρωπένια πράγματα τώρα. Μικρότερες αποστάσεις και περισσότερα γέλια. Κάμπινγκ στη Σαμοθράκη το καλοκαίρι. Να χωθούμε κάτω από τους καταρράκτες και να κυνηγάμε λιβελούλες. Και τα άγρια κατσίκια πάλι θα σε κοιτάνε μέσ’ τη μούρη για να σε υπνωτίσουν να τους δώσεις το σάντουιτς που τρως».
Μετά ξανά στο σπίτι. Πάλι η μέρα της μαρμοτας, επί μέρες σερί. Ψυχολογικά νεκρές ώρες. Που κέφι για δημιουργικότητα ή κοινωνικοποίηση; Τι θα ανταλλάξω και τι θα προσφέρω; Ζηλεύω τις γάτες μου και τη μακαριότητά τους. Χυμένες στους καναπέδες, πλήρως απροβλημάτιστες και με ένα μόνιμο χαμόγελο όταν τις κοιτάς προφίλ. Τους κάνω παιδικές ερωτήσεις. «Γιατί είμαι εγώ και δεν είμαι εσύ;».
Μεσανυχτα μιλάω με τους γείτονες μέσω inbox. «Μια πόρτα μακριά, πως καταντήσαμε έτσι;». Ύστερα χτυπάει το κουδούνι. Εμφανίζονται τα δυο κορίτσια με πυτζάμες, αστείες παντόφλες-σκύλους κι ένα μπουκάλι τεκίλα. Σφηνοπότηρα και David Bowie. «Μπορούμε να είμαστε ήρωες, έστω και για μια μέρα». King David. Τον πιστεύουμε. Το διαλύουμε τα ξημερώματα. Πρωί χωρίς χανγκόβερ. Σήμερα είμαστε ήρωες. Σήμερα είναι όμορφα και μπορούμε τα πάντα.
Προχθες το βράδυ, σχεδιάσαμε ιντερνετικα την απόδραση μας με έναν φίλο. Εφόσον λαλήσαμε, λέμε να γίνουμε νεοχίπιδες στη Γαύδο να βρούμε τη υγειά μας. Θα πάρουμε μαζί μόνο τα απαραίτητα, δηλαδή τους φίλους μας, ένα ipod με ηλιακό φορτιστή, ένα πιάνο, μια κιθάρα, το κουνέλι του και τις γάτες μου καθώς και τα αγαπημένα μας βιβλία. Θα στήσουμε ένα κοινόβιο στις σπηλιές, θα ψαρεύουμε και θα καλλιεργούμε λαχανικά.
Κάι με έναν φανταστικό μεταμεσονύκτιο ήλιο να μας καίει το δέρμα, κλείσαμε τους υπολογιστές, πετάξαμε τη Μαρμότα και πήγαμε για ύπνο με όλα μας τα κύτταρα γεμάτα αισιοδοξία και ζωή.
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Ειμαστε . .. Τρι 10 Μαρ - 14:37:51
Ένα άτομο που ζει και δονείται στην ενέργεια της αισιοδοξίας και της προθυμίας να μην κρίνει τους άλλους θα εξισορροπήσει την αρνητική ενέργεια 90.000 ατόμων που κινούνται στα κατώτερα, αποδυναμωτικά επίπεδα.
• Ένα άτομο που ζει και δονείται στην ενέργεια της καθαρής αγάπης και του σεβασμού για κάθε είδος ζωής θα εξισορροπήσει την αρνητική ενέργεια 750.000 ατόμων που κινούνται στα κατώτερα, αποδυναμωτικά επίπεδα. · Ένα άτομο που ζει και δονείται στην ενέργεια της φώτισης, της ευδαιμονίας και της άπειρης ειρήνης θα εξισορροπήσει την αρνητική ενέργεια 10 εκατομμυρίων ανθρώπων (περίπου είκοσι δύο τέτοιοι σοφοί άνθρωποι βρίσκονται σήμερα εν ζωή).
• Ένα άτομο που ζει και δονείται στην ενέργεια της χάρης, του καθαρού πνεύματος που υπερβαίνει το σώμα, σε έναν κόσμο όπου δεν υπάρχει δυαδικότητα ή όπου υπάρχει η απόλυτη ενότητα, θα εξισορροπήσει την αρνητική ενέργεια 70 εκατομμυρίων ανθρώπων πουκινούνται στα κατώτερα, αποδυναμωτικά επίπεδα (περίπου δέκα τέτοιοι σοφοί άνθρωποι βρίσκονται σήμερα εν ζωή). Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΣΑΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ( Από το βιβλίο του DR. WAYNE W. DYER ( Η δύναμη της πρόθεσης)
Πριν από πολλά χρόνια βρισκόμουν μαζί με μία από τις κόρες μου, που ολοκλήρωνε ένα πρόγραμμα στην άγρια φύση, το οποίο θα τη βοηθούσε να αντιμετωπίσει πιο αποτελεσματικά κάποια από τα εφηβικά της διλήμματα. Το τελευταίο πράγμα που της είπε η σύμβουλος της κατασκήνωσης ήταν: «Να θυμάσαι πάντα πως ότι σκέφτεσαι και ότι κάνεις επηρεάζει και άλλους ανθρώπους». Αυτό αληθεύει, και μάλιστα όχι μόνο όσον αφορά την επιρροή που ασκούμε στους φίλους, την οικογένεια, τους γείτονες και τους συναδέλφους μας. Πιστεύω πως η επίδραση μας εξαπλώνεται σε ολόκληρη την Ανθρωπότητα. Έτσι, καθώς θα διαβάζετε αυτό το τμήμα του βιβλίου, μην ξεχνάτε πως όσα σκέφτεστε και κάνετε επηρεάζουν όλους τους άλλους ανθρώπους.
Στο βιβλίο του, Ισχύς εναντίον Δύναμης, ο δρ Ντέιβιντ Χόκινς γράφει: «Σε αυτό το σύμπαν όπου τα πάντα συνδέονται μεταξύ τους, κάθε φορά που βελτιώνουμε κάτι στον προσωπικό μας κόσμο, βελτιώνουμε και τον κόσμο γενικότερα, για όλους όσους κατοικούν σε αυτόν. Όλοι μας πλέουμε μέσα στο συλλογικό επίπεδο συνειδητότητας της Ανθρωπότητας, και καθετί που προσθέτουμε σε αυτό, επιστρέφει σε μας. Και η ικανότητα μας να επιπλέουμε πιο άνετα βελτιώνεται χάρη στην προσπάθεια μας να βελτιώσουμε τη ζωή μας. Είναι αποδεδειγμένο επιστημονικά πως ότι είναι καλό για σας, είναι καλό και για μένα». Ο δρ Χόκινς βασίζει τις παρατηρήσεις και τα συμπεράσματά του στην εξαντλητική έρευνα που έκανε επί είκοσι εννέα χρόνια, και την οποία σας προτείνω να μελετήσετε, αν έχετε τη διάθεση. Θα εκθέσω συνοπτικά κάποια από τα συμπεράσματα αυτά, καθώς και τον τρόπο με τον οποίο συνδέονται με την επίδραση που ασκείτε στους άλλους, όταν βρίσκεστε σε επαφή με την πρόθεση.
Στην ουσία, μπορούμε να υπολογίσουμε το ενεργειακό επίπεδο κάθε μεμονωμένου ατόμου, όπως μπορούμε να υπολογίσουμε το ενεργειακό επίπεδο μεγάλων ομάδων ανθρώπων. Σε γενικές γραμμές, οι άνθρωποι με κατώτερη ενέργεια δεν μπορούν να διακρίνουν την αλήθεια από το ψέμα. Μπορεί κανείς να τους υπαγορεύσει πώς να σκέφτονται, ποιον να μισούν, ποιον να σκοτώσουν· και μπορούν εύκολα να παρασυρθούν, σαν τα πρόβατα, σε μία μαζική νοοτροπία βασισμένη σε ασήμαντες λεπτομέρειες, όπως την πλευρά των συνόρων όπου γεννήθηκαν, όσα πίστευαν οι γονείς και οι πρόγονοι τους, το σχήμα των ματιών τους, και
εκατοντάδες άλλους παράγοντες που αφορούν την εμφάνιση τους και την απόλυτη ταύτιση τους με τον υλικό τους κόσμο. Ο Χόκινς μας λέει πως το 87% της Ανθρωπότητας κινείται σε ένα συλλογικό ενεργειακό επίπεδο που έχει αποδυναμωτική επίδραση. Όσο περισσότερο ανεβαίνουμε στην κλίμακα των δονήσεων των συχνοτήτων, τόσο λιγότερους ανθρώπους θα βρούμε να κινούνται στα ανώτερα επίπεδα. Τα ανώτερα από όλα τα επίπεδα εκπροσωπούνται από τις πραγματικά σπουδαίες προσωπικότητες, οι οποίες διαμόρφωσαν πνευματικά πρότυπα που ακολούθησαν εκατομμύρια άνθρωποι μέσα στους αιώνες. Σχετίζονται με τη θεότητα, και ενεργοποίησαν ενεργειακά πεδία που επηρέασαν και επηρεάζουν ολόκληρη την Ανθρωπότητα.
Ακριβώς κάτω από αυτό το ενεργειακό επίπεδο της καθαρής φώτισης βρίσκουμε τα ενεργειακά επίπεδα που σχετίζονται με τις εμπειρίες τις οποίες αποκαλούμε υπέρβαση, αυτοπραγμάτωση ή συνείδηση του θεού. Εκεί κινούνται αυτοί που χαρακτηρίζουμε ως αγίους. Ακριβώς κάτω από αυτό το επίπεδο, συναντάμε την απόλυτη ευδαιμονία, ενώ το διακριτικό γνώρισμα αυτής της κατάστασης είναι η ενσυναίσθηση. Όσοι κατακτήσουν αυτό το επίπεδο επιθυμούν περισσότερο να χρησιμοποιήσουν τη συνειδητότητα τους προς όφελος της ίδιας της ζωής, παρά προς όφελος συγκεκριμένων ατόμων. - Κάτω από αυτά τα εξαιρετικά υψηλά επίπεδα, όπου πολύ λίγοι κατορθώνουν να παραμείνουν μόνιμα, βρίσκονται τα επίπεδα της χωρίς όρους αγάπης, της καλοσύνης, της αποδοχής των πάντων, της εκτίμησης της ομορφιάς και, σε ένα πιο περιορισμένο, αν και όχι λιγότερο σημαντικό βαθμό, και τα επτά πρόσωπα της πρόθεσης, όπως τα περιέγραψα στα πρώτα κεφάλαια του βιβλίου. Κάτω από αυτά τα ενεργειακά επίπεδα με την ενδυναμωτική επίδραση, υπάρχουν τα κατώτερης ενέργειας επίπεδα του θυμού, του φόβου, της λύπης, της απάθειας, της ενοχής, του μίσους, της κριτικής και της ντροπής — και όλα τους έχουν την ιδιότητα να μας αποδυναμώνουν και να επιδρούν επάνω μας κατά τρόπο που να εμποδίζουν τη σύνδεση μας με το συμπαντικό ενεργειακό επίπεδο της πρόθεσης.
Αυτό που ζητώ από σας εδώ, είναι να δείξετε πίστη στα συμπεράσματα που θα σας παρουσιάσω από το δεύτερο βιβλίο του δρα Χόκινς με τίτλο Το Μάτι του Εγώ (The Eye of the I). Προβαίνοντας σε κινησιολογικά πειράματα ακριβείας σχετικά με την αλήθεια σε αντιδιαστολή με το ψέμα, ο δρ Χόκινς υπολόγισε τον κατά προσέγγιση αριθμό των ανθρώπων, των οποίων η ενέργεια βρίσκεται στο αποδυναμωτικό εκείνο επίπεδο - ή ακόμη και κάτω από αυτό. θα ήθελα να αναλογιστείτε τα ευρήματα και τα συμπεράσματά του σε σχέση με τη δική σας επίδραση στον πολιτισμό μας. Ο δρ Χόκινς υποστηρίζει πως είναι ζωτικής σημασίας για τον καθένα μας να έχει επίγνωση της σημασίας της ανύψωσης της συχνότητας των δονήσεων μας στο επίπεδο όπου αρχίζουμε να εναρμονιζόμαστε με την ενέργεια της συμπαντικής Πηγής ή, με άλλα λόγια, στο επίπεδο όπου ερχόμαστε σε επαφή με τη δύναμη της πρόθεσης.
Μία από τις πιο συναρπαστικές πλευρές της ερευνάς του είναι η ιδέα της αντιστάθμισης. Οι άνθρωποι με ανώτερη ενέργεια αποτελούν το αντίβαρο για την αρνητική επιρροή των ανθρώπων κατώτερης ενέργειας. Όμως, αυτό δεν συμβαίνει σε αντιστοιχία ένα - προς - ένα, από τη στιγμή που το 87% της Ανθρωπότητας κινείται στις κατώτερες, αποδυναμωτικές συχνότητες. Ένα άτομο που έχει αποκαταστήσει τη σύνδεση του με την πρόθεση, μπορεί να έχει τεράστια επίδραση σε πολλούς ανθρώπους που βρίσκονται στα κατώτερης ενέργειας επίπεδα. Όσο πιο ψηλά κινούμαστε στην κλίμακα των συχνοτήτων με σκοπό να γίνουμε τελικά φως και να βιώσουμε την εμπειρία της συνείδησης του Θεού, τόσο περισσότερες αρνητικές ενεργειακές δονήσεις μπορούμε να αντισταθμίσουμε. Παρακάτω θα διαβάσετε μερικά από τα αποτελέσματα των ερευνών του δρα Χόκινς. Έχετε τα κατά νου, καθώς θα εξετάζετε την επίδραση που έχετε στην Ανθρωπότητα, εξαιτίας και μόνο της παρουσίας σας στις ανώτερες βαθμίδες της κλίμακας που οδηγεί στην πρόθεση.
Ένα άτομο που ζει και δονείται στην ενέργεια της αισιοδοξίας και της προθυμίας να μην κρίνει τους άλλους θα εξισορροπήσει την αρνητική ενέργεια 90.000 ατόμων που κινούνται στα κατώτερα, αποδυναμωτικά επίπεδα.
• Ένα άτομο που ζει και δονείται στην ενέργεια της καθαρής αγάπης και του σεβασμού για κάθε είδος ζωής θα εξισορροπήσει την αρνητική ενέργεια 750.000 ατόμων που κινούνται στα κατώτερα, αποδυναμωτικά επίπεδα.
· Ένα άτομο που ζει και δονείται στην ενέργεια της φώτισης, της ευδαιμονίας και της άπειρης ειρήνης θα εξισορροπήσει την αρνητική ενέργεια 10 εκατομμυρίων ανθρώπων (περίπου είκοσι δύο τέτοιοι σοφοί άνθρωποι βρίσκονται σήμερα εν ζωή).
• Ένα άτομο που ζει και δονείται στην ενέργεια της χάρης, του καθαρού πνεύματος που υπερβαίνει το σώμα, σε έναν κόσμο όπου δεν υπάρχει δυαδικότητα ή όπου υπάρχει η απόλυτη ενότητα, θα εξισορροπήσει την αρνητική ενέργεια 70 εκατομμυρίων ανθρώπων που κινούνται στα κατώτερα, αποδυναμωτικά επίπεδα (περίπου δέκα τέτοιοι σοφοί άνθρωποι βρίσκονται σήμερα εν ζωή).
Στη συνέχεια, σας παραθέτω δύο συναρπαστικές στατιστικές του δρα Χόκινς, τις οποίες διεξήγαγε κατά τη διάρκεια των ερευνών του σχετικά με τους λανθάνοντες παράγοντες που καθορίζουν την ανθρώπινη συμπεριφορά:
1. Ένας και μόνο αβατάρ που ζει στη δική μας ιστορική περίοδο, κινούμενος στο ανώτερο επίπεδο της συνειδητότητας, κάποιος στον οποίο θα άρμοζε ο τίτλος του Δασκάλου, όπως ο Κρίσνα, ο Βούδας και ο Ιησούς Χριστός, θα εξισορροπούσε τη συλλογική αρνητική ενέργεια ολόκληρης της σημερινήςΑνθρωπότητας.
2. Η αρνητική ενέργεια ολόκληρου του ανθρώπινου πληθυσμού θα οδηγούσε σε αυτοκαταστροφή, αν δεν υπήρχε η εξισορροπητική επίδραση αυτών των ανώτερων ενεργειακών πεδίων.
Οι παραπάνω αριθμοί υποδεικνύουν με σαφήνεια πόσο ζωτικής σημασίας είναι το να ανακαλύψουμε τρόπους με τους οποίους θα ενισχυθεί η ανθρώπινη συνειδητότητα και θα εξυψώσουμε τον εαυτό μας στο επίπεδο όπου θα έχουμε εναρμονιστεί με την ίδια αυτή δύναμη της πρόθεσης από την οποία προήλθαμε. Ανυψώνοντας τη συχνότητα των δονήσεων μας έστω και λίγο, στο επίπεδο όπου θα επιδιδόμαστε τακτικά σε πράξεις καλοσύνης, αγάπης και δεκτικότητας, εκεί όπου θα βλέπουμε την ομορφιά και τις απεριόριστες δυνατότητες για την εκδήλωση του καλού στους άλλους αλλά και στον εαυτό μας, θα αποτελέσουμε αντίβαρο για 90.000 ανθρώπους που ζουν σε αυτόν τον πλανήτη και κινούνται στα κατώτερης ενέργειας επίπεδα της ντροπής, του θυμού, του μίσους, της ενοχής, της απόγνωσης, της κατάθλιψης κ.λπ.
Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΣΑΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ( Από το βιβλίο του DR. WAYNE W. DYER ( Η δύναμη της πρόθεσης)
Στον πλανήτη που ζούμε οι κώδικες του θανάτου ή η διαδικασία της γήρανσης ενεργοποιούνται από τη στιγμή που το παιδί φθάνει στην εφηβεία. Αυτό συμβαίνει επειδή από την ηλικία αυτή σταματά να λειτουργεί η επίφυση. Αν η επίφυση παρέμενε σε πλήρη λειτουργία θα μπορούσε να κρατήσει το σώμα μας σε μόνιμη κατάσταση νεότητας.
Είναι ο αδένας που ελέγχει κατ’ εξοχή όλες τις διαδικασίες αναζωογόνησης που λαμβάνουν χώρα στον οργανισμό μας. Θεωρείται ο κυριότερος αδένας του σώματος μας επειδή η λειτουργία του επηρεάζει όλους τους άλλους αδένες και κατ’ επέκταση τα αντίστοιχα τσάκρα( ενεργειακά κέντρα του αιθερικού σώματος), τα οποία είναι συνδεδεμένα με αυτούς.
Έτσι λοιπόν όταν ένα παιδί φθάνει στην εφηβεία η επίφυση σταματά σταδιακά να λειτουργεί κάτι που οφείλεται στησκεπτομορφή της συλλογικής αντίληψης που υπάρχει για τη γήρανση και το θάνατο.
Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την διαταραχή της ομαλής λειτουργίας όλων των υπολοίπων αδένων και την έναρξη της διαδικασίας της γήρανσης.
Αυτή η διαδικασία μπορεί να αντιστραφεί αν ταυτιστούμε με το γνήσιο αρχέτυπο ή αν το πούμε αλλιώς με το πρόγραμμα της αιώνιας νεότητας που βρίσκεται μέσα μας. επίφυση και την υπόφυση επαναδραστηριοποιείται το θεϊκό αρχέτυπο της αναζωογόνησης σε κάθε έναν από τους αδένες, το σώμα λαμβάνει καινούριο μήνυμα και τελικά η διαδικασία της γήρανσης αντιστρέφεται. Για να πραγματοποιηθούν όλα αυτά πρέπει πρώτα νε επιλέξετε σε βαθύ υποσυνείδητο επίπεδο να κυριαρχήσετε και να ξεπεράσετε τη συλλογική αντίληψη που σας κάνει να θεωρείτε δεδομένο ότι κάποτε θα γεράσετε και θα πεθάνετε.
Καθώς λοιπόν διαβάζετε αυτές τις γραμμές δεσμεύστε τον εαυτό σας και με μια τελετουργία ή προσευχή θεμελιώστε μέσα σας την καινούρια και υγιή επιθυμία σας να ζήσετε σύμφωνα με το σχέδιο που είχε ο θεός για μας, δηλαδή ελεύθεροι από κάθε περιορισμό και αιώνια νέοι. Νιώστε τη στην καρδιά σας και σε κάθε τμήμα της ύπαρξη σας. Ζητήστε απ’ τους οδηγούς σας , τον κυρίαρχο δάσκαλο σας ή τον ανώτερο εαυτό, να παρέμβει και να σας βοηθήσει να παρακολουθήσετε σταθερά τη νέα επιλογή σας.
΄Όταν κάνετε αυτή την επιλογή δεσμευτείτε επίσης να κάνετε καθημερινά τις ασκήσεις που θα ακολουθήσουν στα επόμενα άρθρα.
Μη ξεχνάτε ότι επιτρέψατε στον εαυτό σας να προγραμματίζεται υποσυνείδητα επί σειρά ετών περιμένοντας τα γεράματα και το θάνατο και επομένως θα χρειασθεί ανάλογη προσπάθεια και συνέπεια για να ξεριζώσετε το πρόγραμμα γήρανσης που διέπει το σώμα σας.
“Το πρόβλημα με τα όνειρα είναι ότι δεν υπόκεινται εύκολα σε έλεγχο…*”
Ευγένιος Τριβιζάς, "Τα Μαγικά Μαξιλάρια"
Ήταν κάποτε μια χώρα, μια οποιαδήποτε χώρα, αλλά ας την πούμε Ουρανούπολη αφού έτσι την ονόμασε ο συγγραφέας. Εκεί βασίλευε ένας βασιλιάς, ένας οποιοσδήποτε βασιλιάς. Ένας τύραννος, ένας οποιοσδήποτε τύραννος, αλλά ας τον πούμε Αρπατίλαο, αφού έτσι τον βάφτισε ο συγγραφέας. Φορούσε στο κεφάλι του κορώνες στολισμένες με χιλιάδες πολύτιμα πετράδια βγαλμένα με αίμα και ιδρώτα από τους υπηκόους του που χώνονταν κάθε μέρα όλο και πιο βαθιά στα ορυχεία.
Αυτός ο βασιλιάς, όπως κάθε βασιλιάς, βασίλευε. Βασίλευε με ένα μαύρο φτερό από κοράκι κι ένα τηλεσκόπιο.
Με το φτερό έγραφε νόμους. Νόμους πολλούς, άδικους, τρελούς. Οι νόμοι, όπως όλοι οι νόμοι, απαγόρευαν, αλλά ας πούμε ότι απαγόρευαν όλα τα όμορφα και τα καλά. Όλα τα χαρούμενα και τα ελπιδοφόρα.
Απαγόρευαν επίσης και τις λέξεις. Τις κακές λέξεις, όπως ας πούμε τη λέξη «Κυριακή» που με διάταγμα μετονομάστηκε σε «Προδευτέρα» και, αφού δεν ήταν πλέον Κυριακή, ήταν μια εργάσιμη μέρα όπως όλες οι άλλες μέρες. Κανείς δεν ξέφευγε από τους νόμους, που ήταν τόσο πολλοί, ώστε ποτέ δεν ήξερες αν αυτό που κάνεις απαγορεύεται ή όχι. Κι ήταν τόσο τρελοί αυτοί οι νόμοι, που διέταζαν να καούν τα πάρκα, να κλείσουν οι παιδικές χαρές και να χτιστούν στη θέση τους φυλακές κι εργοστάσια. Και, βέβαια, όπως όλες οι φυλακές, έκλειναν μέσα τους κι αυτές όσους από τους υπηκόους παραβίαζαν τους νόμους. Και τα εργοστάσια, όπως όλα τα εργοστάσια, κατασκεύαζαν. Ας πούμε λοιπόν ότι κατασκεύαζαν λουκέτα και συρματοπλέγματα. Με το τηλεσκόπιό του ο βασιλιάς, όπως κάθε βασιλιάς, επόπτευε, αλλά ας πούμε ότι επόπτευε όλο το βασίλειό του και, όταν έβλεπε κάτι όμορφο ή λαχταριστό, τότε το άρπαζε αμέσως και το έκανε δικό του, αφού έτσι όρισε ο συγγραφέας. Σ’ αυτή τη χώρα, όπως σε κάθε χώρα, υπήρχαν και σχολεία. Εκεί, όπως και σε κάθε σχολείο, οι μαθητές διδάσκονταν μαθήματα:
«στο μάθημα της γυμναστικής μάθαιναν να γονατίζουν, στο μάθημα των θρησκευτικών μάθαιναν τροπάρια που δόξαζαν τον Αρπατίλαο και στο μάθημα της γραμματικής μάθαιναν την παθητική φωνή. Από χρόνους μάθαιναν τον ενεστώτα και τον παρατατικό αλλά όχι τον μέλλοντα χρόνο. Μόνο ο Αρπατίλαος και οι αυλικοί του είχαν το δικαίωμα να μιλάνε για το μέλλον. Κάθε τόσο μάλιστα, ειδικές περιπολίες έκαναν αιφνιδιαστικές επιθεωρήσεις στα σχολεία, για να ελέγξουν αν οι μαθητές αποστήθιζαν σωστά αυτά που όριζε ο νόμος.»
Όλα τα είχε ο βασιλιάς. Και πλούτη. Και υπηκόους. Και έλεγχο. Και φυλακές. Ένα πράγμα δεν είχε: την αγάπη των υπηκόων του. Τι έφταιγε άραγε και δεν τον αγαπούσαν, αλλά του έστρωναν μπανανόφλουδες να γλιστράει και να πέφτει; Και γιατί τον κορόιδευαν πίσω από την πλάτη του;
«Δεν σας αγαπάνε, επειδή τα βράδια ονειρεύονται…»
είπε ο αυλοκόλακας, πονηρός όπως κάθε αυλοκόλακας, που είχε μυστικοσύμβουλο ο βασιλιάς, όπως κάθε βασιλιάς. Κι όταν οι άνθρωποι ονειρεύονται, ακόμα κι όταν είναι υπήκοοι, συγκρίνουν: το όνειρο με την πραγματικότητα. Και ξέρουν. Του θανατά από την απελπισιά ο βασιλιάς. Τι να κάνει για να μην ονειρεύονται οι άνθρωποι; Να απαγορέψει τα όνειρα; Να στέλνει ονειρικές περιπολίες να μπουκάρουν τα βράδια στα σπίτια των υπηκόων και να «περιποιούνται» τους παραβάτες του νόμου; Ή μήπως να φορολογήσει τα όνειρα, ώστε να τους κοπεί μαχαίρι αυτή η κακή συνήθεια;
«Το πρόβλημα με τα όνειρα είναι ότι δεν υπόκεινται εύκολα σε έλεγχο. Είναι κρυμμένα πίσω από τα μέτωπα, πίσω απ’ τις ρυτίδες, βαθιά, πολύ βαθιά μέσα στα κεφάλια»
επέμεινε ο πονηρός μυστικοσύμβουλος, που, όπως όλοι οι μυστικοσύμβουλοι, κατείχαν λίγη γνώση από την ανθρώπινη φύση, ποτέ όμως αρκετή, αφού για να γνωρίζεις πρέπει πρώτα να αγαπάς.
Σε αυτή τη χώρα, που θα μπορούσε να είναι οποιαδήποτε χώρα, αλλά ο συγγραφέας την ονόμασε Ουρανούπολη, καταστρώθηκε λοιπόν ένα σχέδιο αφανισμού των ονείρων των ανθρώπων. Ένα σατανικό σχέδιο: θα ανάγκαζαν τους υπηκόους να ονειρεύονται μόνο εφιάλτες. Τα χειρότερα και τα πιο αποτρόπαια όνειρα θα τυραννούσαν τον ύπνο τους κι έτσι η εφιαλτική πραγματικότητα θα έμοιαζε πια με παράδεισο. Και σ’ αυτόν τον παράδεισο θεός θα ήταν ο βασιλιάς αυτοπροσώπως. Και θα ήταν ο βασιλιάς τόσο καλός που θα χάριζε σε κάθε υπήκοό του χωριστά από ένα μαξιλάρι. Ένα μαγικό μαξιλάρι. Φτιαγμένο με σκόνη από τύψεις, μαντίλια δακρυσμένα, στεναγμούς μελλοθανάτων, σκιά προδότη, σκουριά από αλυσίδες κι άλλα φριχτά κι απαίσια. Με ευγνωμοσύνη δέχτηκαν οι υπήκοοι, όπως όλοι οι υπήκοοι, την ξαφνική αυτή γενναιοδωρία του βασιλιά, όταν ο ντελάλης τους ανακοίνωσε τον νέο αυτόν νόμο. Παρέδωσαν όλα τα παλιά τους μαξιλάρια και στη θέση τους έβαλαν τα νέα. Κι έγινε ο ύπνος τους αφόρητος. Καλύτερα να ήταν ξύπνιοι. Τα βράδια από τα παράθυρα των σπιτιών άκουγες βασανισμένα αγκομαχητά, άρρυθμες ανάσες και παραμιλητά. Άκουγες λυγμούς και κλάματα και, πού και πού, μια κραυγή πνιγμένη Αλλά και στον ξύπνιο τους τα πράγματα δεν ήταν και τόσο καλύτερα. Σκυφτοί, παραιτημένοι, υποταγμένοι, γκρίζοι και με άδεια μάτια ζούσαν κάτω από έναν μαύρο ουρανό, δούλευαν στα ορυχεία, έχτιζαν φυλακές, έφτιαχναν λουκέτα, έπλεκαν συρματοπλέγματα και, όποτε συναντούσαν τον βασιλιά, έπεφταν στα γόνατα και τον προσκυνούσαν. Ακόμα κι όταν οι φρουροί, όπως όλοι οι φρουροί, τους άρπαζαν το βιος τους δεν έβγαζαν κουβέντα. Κι όλα κυλούσαν ήσυχα στη χώρα αυτή, όπως σε κάθε χώρα όπου οι άνθρωποι δεν κάνουν πλέον όνειρα. Ώσπου…
οι κότες το ΣΚΑΣΑΝ στο σινεμα της γειτονιάς σας....
Έχει επεξεργασθεί από τον/την nnan στις Τετ 11 Μαρ - 9:03:41, 3 φορές συνολικά (Λόγος της επεξεργασίας : είναι εκείνο το "μπιζέλι" που θα αντικαταστήσουν και θα εγκαταστήσουν στις επόμενες γενιές που θα πάψουν να ονειρεύονται εξαιτίας του εδώ και τώρα)
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Ειμαστε . .. Πεμ 12 Μαρ - 11:34:58
Επι του λογου το αλληθες...
Χάκερ εγκεφάλου: «Φύτεψαν» νέες ψεύτικες αναμνήσεις σε πειραματόζωα που κοιμόντουσαν Γάλλοι επιστήμονες, σαν γνήσιοι χάκερ του εγκεφάλου, κατάφεραν για πρώτη φορά να δημιουργήσουν τεχνητές -δηλαδή ψεύτικες- αναμνήσεις (θετικά συναισθήματα) στην μνήμη ποντικιών, ενόσω αυτά κοιμούνταν. Το επίτευγμα, μεταξύ άλλων, μπορεί μελλοντικά να ανοίξει το δρόμο για μια νέου τύπου υπνοθεραπεία της κατάθλιψης στους ανθρώπους ή σε άτομα που βασανίζονται από χρόνιες φοβίες και τραυματικές αναμνήσεις, όπως συμβαίνει στη διαταραχή του μετατραυματικού στρες. Οι ερευνητές του Εθνικού Κέντρου Επιστημονικών Ερευνών (CNRS) της Γαλλίας, με επικεφαλής τον Καρίμ Μπενσενάν, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό νευροεπιστήμης "Nature Neuroscience", σύμφωνα με τη βρετανική «Γκάρντιαν» και το "New Scientist", επεσήμαναν πως είναι η πρώτη φορά που επιτυγχάνεται χειραγώγηση της μνήμης στη διάρκεια του ύπνου. Οι επιστήμονες, με τη βοήθεια ηλεκτροδίων, «εμφύτευσαν» την ευχάριστη ανάμνηση μιας τοποθεσίας στον εγκέφαλο των πειραματόζωων και, όταν αυτά ξύπνησαν, αναζητούσαν πλέον αυτό το μέρος, για να ξαναζήσουν την ευχάριστη «εμπειρία» (που αρχικά ποτέ δεν είχε υπάρξει). Τα δύο ηλεκτρόδια είχαν συνδεθεί το ένα στην περιοχή της μνήμης (στον ιππόκαμπο του εγκεφάλου) και το άλλο στο κέντρο αναταμοιβής - ευχαρίστησης του εγκεφάλου. Οι επιστήμονες δημιούργησαν μια τεχνητή συσχέτιση ανάμεσα στα εγκεφαλικά κύτταρα καταγραφής του χώρου (νευρώνες που καταγράφουν συγκεκριμένες τοποθεσίες) και σε ευχάριστα συναισθήματα. Η νέα μνήμη -που το ζώο αναζητούσε να ″ξαναζήσει″- το ωθούσε να επισκεφθεί μια τοποθεσία όπου υποτίθεται ότι είχε απολαύσει κάτι στο παρελθόν. Οι επιστήμονες υπογράμμισαν ότι δεν επρόκειτο για μια υποσυνείδητη και αυτόματη αντίδραση, αλλά για μια συνειδητή μνήμη (του τύπου «θέλω να πάω ξανά σε αυτό το ευχάριστο μέρος»), η οποία κατεύθυνε τη συμπεριφορά των πειραματόζωων την επόμενη ημέρα. Οι ερευνητές πιστεύουν ότι τα ευρήματά τους είναι δυνατό να αποτελέσουν την βάση για μια μη επεμβατική μέθοδο χειραγώγησης της μνήμης και στους ανθρώπους. Έως ότου όμως υπάρξουν όντως κλινικές εφαρμογές, θα χρειαστούν αρκετά χρόνια. Ο Καρίμ Μπενσενάν δήλωσε ότι, προς το παρόν, είναι άγνωστο αν στη διάρκεια του ύπνου μπορούν να «φυτευθούν» στον εγκέφαλο και άλλες τεχνητές μνήμες, όπως διαφόρων δεξιοτήτων. Και ασφαλώς, υπάρχει η σκοτεινή πλευρά. «Το γεγονός ότι μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο στη διάρκεια του ύπνου, είναι λιγάκι ανησυχητικό, επειδή σημαίνει πως θα μπορούσες να κάνεις κάποιον να θέλει κάτι, ακόμη κι αν δεν το θέλει πραγματικά», δήλωσε ο Νιλ Μπέρτζες του University College του Λονδίνου.
«Υπάρχουν οι ιατρικές εφαρμογές και οι πιο Οργουελιανές εφαρμογές, όπου η κυβέρνηση μπαίνει μέσα στα κεφάλια των ανθρώπων και αρχίζει να τους ελέγχει», προειδοποίησε ο Λόρεν Φρανκ του Πανεπιστημίου Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνια. «Είναι απίστευτα δύσκολο να κάνει κάποιος κάτι τέτοιο, έτσι δεν ανησυχώ βαθιά γι' αυτό, όμως δεν είναι και αδύνατο να συμβεί», πρόσθεσε.
ba a ktsou
Θέμα: Απ: Ειμαστε . .. Πεμ 12 Μαρ - 12:50:39
Για να συμμαζεψω λιγο το λιωμενο παγωτο . ..
Ολοι μας ειτε θα Νοιαστουμε ειτε θα Αγνοησουμε ειτε θα Χλευασουμε την πραγματικοτητα . ..
3 τα μονοπατια της Ζωης . .. οι 3 επιλογες
Ομως , Πριν παρθει η οποιαδηποτε επιλογη Ως Αφετερια που θα γινει - ειναι Ο Οδηγος σου για πολλα χρονια , υπαρχει Κατι . ...