Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου...
Και ο Νους... ο Αλχημιστής των Πάντων... και η Αλήθεια, οδηγός!
Είθε στους δρόμους της ουσίας σου να πορευθείς και στα μυστικά απόκρυφα αρχεία της ψυχής σου...Είναι άπειρες οι κατευθύνσεις στο Άπειρο Σύμπαν…Το ταξίδι μαγικό και ατελείωτο…Έχεις πολλά να χαρτογραφήσεις…
Ηλικία : 44 Τόπος : ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 1297
Θέμα: Απ: Τα παλιοσίδερα.. Παρ 9 Νοε - 17:08:40
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Τα παλιοσίδερα.. Σαβ 10 Νοε - 23:53:07
maggisoula
Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 3634
Θέμα: Απ: Τα παλιοσίδερα.. Σαβ 15 Δεκ - 9:52:09
Που είσαι εσύ κοριτσάκι μου;;;;;;;
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Τα παλιοσίδερα.. Κυρ 16 Δεκ - 0:23:13
:hg: ΕΔΩ μαϊσουλα μου
princess4
Ηλικία : 40 Ημερομηνία εγγραφής : 02/09/2012 Αριθμός μηνυμάτων : 123
Θέμα: Απ: Τα παλιοσίδερα.. Κυρ 16 Δεκ - 17:49:55
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Τα παλιοσίδερα.. Κυρ 16 Δεκ - 18:49:16
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Τα παλιοσίδερα.. Κυρ 16 Δεκ - 18:56:55
τον έχασα πάλι..
Αιθηρόη Admin
Ημερομηνία εγγραφής : 28/02/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 2443
Θέμα: Απ: Τα παλιοσίδερα.. Κυρ 16 Δεκ - 22:55:59
Μη ανησυχείς...
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Τα παλιοσίδερα.. Δευ 17 Δεκ - 2:04:15
maggisoula
Θέμα: Απ: Τα παλιοσίδερα.. Δευ 17 Δεκ - 11:30:46
Ξωτικιά μουουουου!!! Μη χάνεσαι μωρέ! Κάτι λείπει όταν δε σε βλέπω εδώ! Τι έχασες ομορφιά μου; Ποιον έχασες;
maggisoula
Θέμα: Απ: Τα παλιοσίδερα.. Δευ 17 Δεκ - 11:33:20
[youtube][/youtube]
Χαμογε΄λα μαγική ξωτικιά μου!!!!!
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Τα παλιοσίδερα.. Πεμ 20 Δεκ - 21:16:39
δεν είναι γραφτό μου αυτό
το γέλιο μου είναι ψεύτικο. Μου 'χει γίνει συνήθεια για να επουλώνω.. αλλά τώρα, έχουνε σφίξει τα νεύρα μου τόσο πολύ που ούτε να γελάσω θέλω, συγνώμη μαϊσουλα μου.
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Τα παλιοσίδερα.. Πεμ 20 Δεκ - 21:27:07
εδώ μια φωτογραφία μου :P
δείχνει τι και πως σπάει κανείς την κεφάλα του , όταν κάνει όνειρα
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Τα παλιοσίδερα.. Πεμ 20 Δεκ - 21:56:32
Εαν είσθε ευτυχείς να ΜΗΝ διαβάσετε το παρακάτω μυνημα Εαν δεν είσθε φίλοι , επίσης. Εαν δεν εχετε δοκιμασει το ποσο με αντεχουν τα νευρα σας... επίσης Το χιουμορ , μου το δωσε , για να τυρραναω τους άλλους, συγνωμη.
...ήτανε και ανηφόραα όχι, όχι ανηφόρα είναι, γιατί.. "Η ζωή !!..τραβάει την ανηφόρααα", είχα πάρει φόρα.. μεγάλη φόρα , και κάθε φορα σκάω πάνω στον τοίχο... όλα λάθος τα κάνω... δεν αργεί πολύ για να σαλέψει το μυαλό του ανθρώπου
τώρα να δείς γκρεμός και ρέμα
,ο ενας έγιναν δυο και οι δυο, τεσσερις κάτι δεν κάνω καλα
Είπε μια κυρά , την είδα στο κουτί.. ¨Σε όσους έχουνε λεφτα, Καλά Χριστούγεννα ... Σε όσους δεν έχουνε Καλό κουράγιο.." Κυρά έχεις να πείς και κάτι για αυτους, που με ψευτικές αγάπες τους τυφλώνουν; Να μην Ζει, κανείς;...'Η να.. μην Ζει. κανείς;; Μπάχαλο
'Οπο τάς ο μπότας... (χιούμορ..)
να ευχηθώ και γω σαν την κυρά στο κουτι, την είδα... Εάν είσθε σε πιο μπροστινό, άνετο , ευήλιο, ευάερο , κάθισμα απο το δικό μου συγνώμη που σας την έσπασα λιγουλακι, μην ξυνιζεις τα μουτρα καλε!!;; Καλά Χριστούγεννα, να χετε, ο Καινούργιος Χρόνος να σας τα πάει όλα δεξιά. Και για όσους δεν έχουν , Καλή δύναμη (με τα ελατήριά)..
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Τα παλιοσίδερα.. Πεμ 20 Δεκ - 22:08:03
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Τα παλιοσίδερα.. Πεμ 20 Δεκ - 22:33:08
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Τα παλιοσίδερα.. Πεμ 20 Δεκ - 22:39:37
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Τα παλιοσίδερα.. Πεμ 20 Δεκ - 22:54:18
maggisoula
Θέμα: Απ: Τα παλιοσίδερα.. Τετ 9 Ιαν - 9:40:35
[youtube][/youtube]
Ξωτικιά μου!!!! Που είσαι καλό μου;;;;;;
maggisoula
Θέμα: Απ: Τα παλιοσίδερα.. Παρ 11 Ιαν - 21:48:13
Ναααααααααν!!! Δε μπορώ να σ απαντήσω στα μηνυματα τα κλεισες!!! Τρελή ξωτικια!!!
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Τα παλιοσίδερα.. Παρ 11 Ιαν - 21:51:36
ΙΙΙΙΙΙΙνταξει τωρα
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Τα παλιοσίδερα.. Δευ 14 Ιαν - 15:54:18
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Τα παλιοσίδερα.. Δευ 14 Ιαν - 16:27:57
"Μια Κυρά, Μια Κυρά ..Αρχόντισσα, με ορμήνεψε"
Η ΔΟΥΛΕΙΑ (Χαλίλ Γκιμπράν "Ο Προφήτης")
Σας έχουν πει ότι η ζωή είναι σκοτάδι και μέσα στην απελπισία, σας γυρίζει σαν ηχώ αυτό που ειπώθηκε από τον απελπισμένο.
Κι εγώ σας λέω πως η ζωή είναι σκοτάδι αν δεν υπάρχει πάθος.
Και κάθε πάθος είναι τυφλό αν δεν υπάρχει γνώση. Και κάθε γνώση είναι μάταιη χωρίς δουλειά, μα και η δουλειά είναι άδεια χωρίς αγάπη. Μα σαν δουλεύτε μ' αγάπη, ενώνεστε με τον εαυτό σας κι ο ένας με τον άλλο κιόλοι σας με το Θεό.
Και τι σημαίνει δουλεύω με αγάπη; Σημαίνει να υφαίνεις με κλωστές που τραβάς απ' την καρδιά σου, σαν ναταν να φορέσει το ύφασμα αυτό η αγαπημένη σου ψυχή...
Σημαίνει να χτίζεις ένα σπίτι με στοργή, σαν ναταν να κατοικήσει σ' αυτό η αγαπημένη σου ψυχή...
Σημαίνει να σπέρνεις με τρυφερότητα τους σπόρους και με χαρά να συλλέγεις τη σοδειά, σαν ναταν να φάει τον καρπό η αγαπημένη σου ψυχή...
Σημαίνει να δίνεις σε όλα το δικό σου νόημα, με μια ανάσα από το πνεύμα σου...
Πολλές φορές σας άκουσα να λέτε σαν να μιλούσατε στον ύπνο σας "αυτός που δουλεύει το μάρμαρο και βρίσκει της ψυχής του την έκφραση στην πέτρα, είναι ανώτερος από αυτόν που οργώνει τη γη. Κι αυτός που πιάνει τα χρώματα του ουράνιου τόξου και τα βάζει πάνω σ' ένα πανί μα ανθρώπινες μορφές, αξίζει περισσότερο από αυτόν που φτιάχνει σανδάλια για τα πόδια μας".
Αλλά εγώ σας λέω, όχι στον ύπνο μου μα ολόξυπνος στο καταμεσήμερο, ότι ο άνεμος δεν τραγουδά γλυκύτερα στις γιγάντιες βελανιδιές απ' όσο στο πιο μικρό και ταπεινό χορταράκι...
Και μεγάλος είναι αυτός που μεταλλάζει τη φωνή του ανέμου σε τραγούδι και το κάνει γλυκό με την αγάπη του.
Η δουλειά είναι φανερωμένη αγάπη. Κι αν δεν μπορείτε να δουλεύετε μα αγάπη, παρά μόνο με αηδία, καλύτερα παρατείστε τη δουλειά σας και καθείστε στην πύλη του ναού να παίρνετε ελεημοσύνη απ' αυτούς που δουλεύουν με χαρά.
Γιατί αν ψήνεις το ψωμί με αδιαφορία, ψήνεις πικρό ψωμί, που δε χορταίνει παρά την μισή πείνα του ανθρώπου. Κι αν αγανακτείς με των σταφυλιών το πάτημα, η αγανάκτησή σου στάζει δηλητήριο στο κρασί. Κι αν σαν τους αγγέλους τραγουδάς, μα δεν αγαπάς το τραγούδι, βουλώνεις τα αυτιά του ανθρώπου στης μέρας τις φωνές και στις φωνές της νύχτας..
Είμαι ευγνώμων που έτυχες να σταθείς και στον Κόσμο τούτο