Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου...
Και ο Νους... ο Αλχημιστής των Πάντων... και η Αλήθεια, οδηγός!
Είθε στους δρόμους της ουσίας σου να πορευθείς και στα μυστικά απόκρυφα αρχεία της ψυχής σου...Είναι άπειρες οι κατευθύνσεις στο Άπειρο Σύμπαν…Το ταξίδι μαγικό και ατελείωτο…Έχεις πολλά να χαρτογραφήσεις…
Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 3634
Θέμα: Απ: Τα παλιοσίδερα.. Τετ 10 Οκτ - 11:56:19
Την Λιάνα Κανέλη θα λέει!!! Και την άγγελα μερκελ θα λέει!! Για μένα ευτυχώς δεν λέει! Λοιπόν μέσα σε ένα λεπτό τσάκισα 3 γλυκάκια!!! Από που μου ρθες; Στο τμ΄ημα ήταν δεν σας τα λεγα εγώ!!!!!! Φόρτσα ξωτικιά! Εσύ πολλά ξέρεις και λίγα λες!!!! Αλλά όπως σε κόβω τώρα τα πήρες ντουγρού στο κούτελο!!!! Γλυκάκι; Και ποιος είναι η κατσαρίδα; ΠΟΙΟΣ;;;;;;;;;;
maggisoula
Θέμα: Απ: Τα παλιοσίδερα.. Τετ 10 Οκτ - 12:00:07
κΆΝΤΟ μου μ αρέσει μην διστάζεις!! ¨οπα!!! Να το συζητήσουμε πρώτιστος! Την έχω κάνει την Ελληνική γλώσσα να ουρλιάζει το ξέρω!!! Τόση ώρα έψαχνα να βρω καμια εικονα. Μόλις κατασταλαξω θα σε ειπ[ω. Θέλω πολύ να κάνω την έξυπνη και να σου πω ότι κατάλαβα ποια αυτήν ενογάς αλλά δεν ξέρω τι λες.
maggisoula
Θέμα: Απ: Τα παλιοσίδερα.. Τετ 10 Οκτ - 12:01:21
Και μόλις τσάκισα και το πέμπτο γλυκάκι μισό να τα πάω στο ψυγείο γιατί σε λίγο θα πρέπει νακάνω προέκταση στο οικόπεδο!!!!
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Τα παλιοσίδερα.. Τετ 10 Οκτ - 12:04:07
Nenya έγραψε:
αχ Loreena με τις μουσικες σου και τα μπουζουκια σου
maggisoula
Θέμα: Απ: Τα παλιοσίδερα.. Τετ 10 Οκτ - 12:16:45
Καλά κουφάθηκαααα!!!!!! Βρήκα μια εικόνααα!!!!! Κουφάθηκα γιατί μου μοιάζει λίγο!!!! Σας τ ορκίζομαι παιδιά αν δεν ήξερα καλ΄ητερα θα λεγα πως κάποος με ζωγράφισε εδώ!!!! Μισό ναν!!!!!!
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Τα παλιοσίδερα.. Τετ 10 Οκτ - 12:19:24
Παω να βαλω τα παιδια να κανουμε τα μαθηματα μας και επιστρεφω...
τα δυο σκελη ηταν σωστα, με μια αλλαγη στο επιθετο της τελευταιας, εκεινη για την οποια ομιλω, ανηκει στους Αγνωστους Στρατιωτες...το τριτο ομως δεν θα στο πω, γιατι πρεπει να το καταλαβει αυτος...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την nnan στις Τετ 10 Οκτ - 12:21:41, 1 φορά
maggisoula
Θέμα: Απ: Τα παλιοσίδερα.. Τετ 10 Οκτ - 12:21:07
Αυτή θέλω αυτήηηηηηη! Μα τη πίστη μου δηλαδή έπαθα πλάκα!!!!!!! Λοιπόν αυτή! Τι λοες; Θα βγάλουμε βέβαια αυτό που λέει από κάτω και θέλω και τη δική σου τη πινελιά όπως και δ΄ηποτε!
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Τα παλιοσίδερα.. Τετ 10 Οκτ - 12:22:41
ναι, μου αρεσει
δωσε μου λιγο χρονο, θα το κανω σημερα και θα στην στειλω
maggisoula
Θέμα: Απ: Τα παλιοσίδερα.. Τετ 10 Οκτ - 12:25:05
θα τη δείξω του άντρα μου και δε θα με πιστεύει!!!! Θα λέει πες μου τι κάνεις όταν λε΄ιπω!!!!
¨αρα αυτός ο κατσαρίδας είναι εδώ μέσα!!!! Εγώ για την θηλυκιά κατσαρίδα ήξερα ότι είχαμε και μια κατσαρίδα αρεν δεν ηξευρα. ¨αντε πήγαινε κι όταν έρθεις δες την εικονα και μου λες.
maggisoula
Θέμα: Απ: Τα παλιοσίδερα.. Τετ 10 Οκτ - 12:25:36
οκ!!!!
maggisoula
Θέμα: Απ: Τα παλιοσίδερα.. Τετ 10 Οκτ - 12:27:54
nnan έγραψε:
Παω να βαλω τα παιδια να κανουμε τα μαθηματα μας και επιστρεφω...
τα δυο σκελη ηταν σωστα, με μια αλλαγη στο επιθετο της τελευταιας, εκεινη για την οποια ομιλω, ανηκει στους Αγνωστους Στρατιωτες...το τριτο ομως δεν θα στο πω, γιατι πρεπει να το καταλαβει αυτος...
μμμμμναι! Μήπως να το παμε το θεμα στους γριφους; Λέω εγώ τώρα!!!!!
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Τα παλιοσίδερα.. Τετ 10 Οκτ - 17:16:21
Μαϊσουλαααααααααααααααααα κομ κομ χαβ ε λουκ
στα μυνηματα , που κοιτας;
Εκανα οτι μπορουσα
το μυνημα της εικονας απο κατω ηταν πολυ ομορφο :cccvz:
maggisoula
Θέμα: Απ: Τα παλιοσίδερα.. Πεμ 11 Οκτ - 8:09:57
you
maggisoula
Θέμα: Απ: Τα παλιοσίδερα.. Πεμ 11 Οκτ - 9:39:20
Κι αν σου πω ότι δνε θυμαάμαι τι έλεγε το μήνυμα; Μισό να το δω........ οκ το είδα. Περίπου καταλαβαίνω και μ αρέσει. Λες δηλαδή να το κρατήσουμε το μήνυμα; Αν είναι θα το βάλω για υπογραφή. Πες μου όμως ακριβώς τι λέει αν θες για να μαι απόλυτα σίγουρη ΄οτι κατάλαβα σωστά.
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Τα παλιοσίδερα.. Πεμ 11 Οκτ - 10:30:48
Σου αρέσει η εικόνα; Είχε ένα σκίσιμο και δεν ήταν εύκολη γιατί δεν έχω πρόγραμμα επεξεργασίας εκτός από αυτά που δίνει η μικρο σοφτ ( )....( )
λέει: Ι am a witch with the skill and the art to make a clean sweep of your heart
ελεύθερη μετάφραση:
Είμαι μια μάγκισσα , με την Ικανότητα και την Τέχνη να κάνω ένα σκουπι(σματάκι)... στην λα σου
κανονική μετάφραση:
Είμαι μια μάγισσα , με την ικανότητα και την τέχνη να κάνω έναν αγνό καθαρισμό στην καρδιά σου
(μέχρι και το Word ενσωμάτωσε αχ.... :hg: :hg: :hg: :hg: :hg: )
Τα λέμε το βράδυ γιατί έχω ένα χαμό σήμερα
Μανθάνων μην κάμνε, συμφωνώ αλλά θα έρθω εκεί αργότερα να πω γιατί συμφωνώ
Θέμα: Απ: Τα παλιοσίδερα.. Πεμ 11 Οκτ - 11:27:00
Τέλεια είναι σου λέεωωωωωωωωωωωωωω!!!! Σ ευχαριστώ τόσο τ΄σο τόσο πολύ!!!!!!!!!!!!!!! Ωου! Ωραίο και το στιχάκι! οπότε άκυρη η υπογραφή! Δεν μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο. Γιατί τον καθαρισμό το πιασα.....το αγνό δεν ήξερα οπότες νιέντε!!! Μπον ζουαρζία ζε σουι και σε σένα!!!
Nenya
Ημερομηνία εγγραφής : 08/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 960
Θέμα: Απ: Τα παλιοσίδερα.. Κυρ 14 Οκτ - 14:45:07
Ευχαριστώ nnan! Κι εγώ σας αγαπάω πολύ!!! :hhh: :hhh:
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Τα παλιοσίδερα.. Κυρ 14 Οκτ - 15:10:09
Είναι πολύ όμορφη
Nenya
Θέμα: Απ: Τα παλιοσίδερα.. Παρ 19 Οκτ - 6:22:24
Καλημέρα nann!!!
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Τα παλιοσίδερα.. Παρ 19 Οκτ - 6:24:52
Καλημέρα μου, να ΄χεις μια υπεροχη Μέρα
Nenya
Θέμα: Απ: Τα παλιοσίδερα.. Παρ 19 Οκτ - 6:43:52
Σ' ευχαριστώ πολύ, επίσης!!! :hg: :cccvz:
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Τα παλιοσίδερα.. Σαβ 20 Οκτ - 19:34:43
γιουπι!
είμαι πολυ ευτυχής , ωστε παρα το ποσο ηλιθια ειμαι καταφερα να κατανοησω ποσο τυχερη ειμαι που Ειμαι (..ναι..ειμαι) χαμηλης πνευματικοτητας (ειμαι και μερικως αυτιστικο, ειμαι και μειωμένης συγκέντρωσης, ειμαι και πεταω πραγματα, ειμαι και βαζω το δαχτυλο στην πριζα, επιτηδες..ναι, ειμαι)
Και απορω, τι ειναι αυτο που πλεον θετει τα ορια του ποιος ειναι υγιης και κατα ποσο..εχει και ζυγαρια.Αλλα μαλλον δεν εχει μπαταριες, Και οταν δεν μπορουμε πια να αντεξουμε το βαρος της ευθυνης,τα ξεχναμε ολα και καταφευγουμε στις ευκολες λυσεις..
σκεφτομαι παρα πολυ σοβαρα το ενδεχομενο να σουταρω το πσ (πι σι) απ΄το παραθυρο. Οσο περναει ο καιρος τοσο πιο μεγαλο το χασμα. Ομως μεσα σε αυτο το εξω απο εδω βρισκεις πραγματα πολυ σημαντικα που σου θυμιζουν, οτι πανω απο ολα, πρεπει να Εισαι ανθρωπος. Πολυ δυσκολο
Αγαπημενη μου Αιθηρόη
Μήπως θα μπορουσες να τακτοποιησεις λιγο στις "καμαρες", ισως να πρεπει να προστεθουν καποιες καμαρες ακομα. Με ολο το θαρρος , αν επιθυμουν, νομιζω οτι ειναι πιο δικαιο για ολους μας. Ευχαριστω
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Τα παλιοσίδερα.. Κυρ 21 Οκτ - 9:29:15
Χαχαχαχα Καλημέρα! Χαίρομαι που χαίρεσαι και κάνεις γιούπι,αλλά,σου έχω νέα,δεν είσαι χαμηλής πνευματικότητας!! ΤΣα! Γιατί,αν είσαι εσύ,τότε τι να πουμε κι εμείς; Μην το πετάξεις το πι σι σου Τι κάμαρες εννοείς;