H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου...
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Και ο Νους... ο Αλχημιστής των Πάντων... και η Αλήθεια, οδηγός!

ΑρχικήΦόρουμΣύνδεσηΕγγραφή
Είθε στους δρόμους της ουσίας σου να πορευθείς και στα μυστικά απόκρυφα αρχεία της ψυχής σου... Είναι άπειρες οι κατευθύνσεις στο Άπειρο Σύμπαν… Το ταξίδι μαγικό και ατελείωτο… Έχεις πολλά να χαρτογραφήσεις…

Το συναισθημα της ημέρας.

Πήγαινε κάτω 
+31
ilia
morgana
βαγγελης1234
ba a ktsou
romantiki
Άρης
shamanwoman
markos
marilena
zizanio
georgp
spitha
ΠΕΛΑΣΓΟΣ
lordos
Αιθηρόη
15katerina
ΙΚΤΙΝΟΣ
stargate
sofaki
trias
ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
princess4
elgr
anarhos
ahilleas
Αθάνωρ
ΑΓΓΕΛΙΚΗ
Λιακάδα
ioessa
gerakina
maggisoula
35 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 21 ... 25  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
βαγγελης1234

βαγγελης1234

Ημερομηνία εγγραφής : 04/07/2013
Αριθμός μηνυμάτων : 474

Το συναισθημα της ημέρας. - Σελίδα 17 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας.   Το συναισθημα της ημέρας. - Σελίδα 17 Icon_minitimeΠαρ 7 Μαρ - 10:22:40

maggisoula έγραψε:
Βαγγέλη εχεις πραγματικα σοβαρό προβλημα κατανόησης. Δεν απευθυνομουν σε σένα, μην χωνεσαι όπου βρεις. Με την ilia μιλούσα. Επιτέλους μάθε να ξεχωρίζεις κάποια πράγματα κι αν δεν μπορείς ρώτα. εμένα δε μου χρωστουσες καμια συγνώμη εξ αρχής κι ούτε θυμάμαι να στη ζήτησα κι ούτε την θέλω. Εμενα σαν Αριστέα ούτε μ αγγιξες πουθενά ούτε ίδρωσε τ αυτί μου. οποτε σ αυτό το κομμάτι δεν είχα πρόβλημα. Αρα όπως καταλαβαίνεις μ άρεσε αυτό που έκανες προς τη ναν μας και τον Μανώλη. Οχι οτι συγκινηθηκα......αλλα μη σκοτιζεσαι γι αυτό. Ομως το βρήκα σωστό για εκείνους. Τα υπόλοιπα που λες δε μ αφορούν όσες φορές και να τα επαναλαβεις και καθόλου τυχαίο που χρησιμοποιείς συγκεκριμένες λέξεις. Εχω ανοσία στη τραγωδια. Απο κει και πέρα συγνώμη εννοείται οτι δε σου οφείλω και δε πρόκειται να ακούσεις. Δεν πιστεύω οτι κάνει λάθος η αντίληψη μου....για το όποιο προσωπο κρύβεται πίσω απ τ όνομα Βαγγέλης. Κι αυτό το μια κρύο μια ζεστη το ξέρω καλά. Σφαλιαρα και μετα αγκαλιά......δεν.....λυπάμαι είναι παθογονα συμπεριφορα! Λοιπόν για μένα μπορείς να λες οτι θες. Ομως όσο σέβεσαι το χώρο και τους υπόλοιπους......εγω θα μαι ήσυχη και απο μακριά κι αλαργα. Κι εύχομαι απ ολο αυτό να βγει κάτι καλό.......να γίνουμε κι οι δυο καλύτεροι. Αν κι ο λύκος τρίχωμα αλλάζει κι όχι χούγια. Και για τους δυο το λέω μη σκας τσαμπα. Μου χει κατσει η λεξη σπιθα και δε ξέρω γιατί. Θα το βρω. Λοιπον αυτά.

καλα εσσει οι πουλας τρελα οι εισαι παραφρων 
ετσι δεν εξηγηται αλλιως 
λες οτι απευθηνωσουν σε αλλο μελος 
και δεν επρεπε να ανακατευτω πως?
απο την στηγμη που με αναφερης εγω καθε δικαιωμα να ανακατευτω
επησης δεν θυμαμαι να εγραψα οπου παω με διωχνουν ? ενοοντας μαλλον εσσει σεργιανηζω σε διαφορα φορουμ και τα κανω μπαχαλο οι με διωχνουν αναφερομαι στο μελος nnan

Έχει επεξεργασθεί από τον/την βαγγελης1234 στις Σαβ 8 Μαρ - 11:25:58, 2 φορές συνολικά
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
15katerina

15katerina

Σκορπιός
Ημερομηνία εγγραφής : 06/01/2013
Αριθμός μηνυμάτων : 146

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας.   Το συναισθημα της ημέρας. - Σελίδα 17 Icon_minitimeΠαρ 7 Μαρ - 12:42:31

Το χαρακτηριστικό και το παράδοξο όλης αυτής της συμπεριφοράς, το διαπιστώνουμε και μέσα στην φύση, και σε όντα που λειτουργούν αυθόρμητα από ένστικτο.

Όλοι έχετε δει, τι συμβαίνει όταν ένα μικρό σκυλάκι συναντά ένα μεγάλο. Μιλάω για την σωματική τους διάπλαση και όχι για την ηλικία τους. Το μικρό κάνει φασαρία μεγάλη και προσπαθεί να χιμήξει.  Έχει όμως την γνώση ότι είναι ασφαλής γιατί το συγκρατεί ένα λουράκι και το αφεντικό του. Αν είναι λυτό, δεν προσπαθεί να πλησιάσει και να χιμήξει, αλλά απομακρύνεται και γαυγίζει από μακριά.
Αυτό συμβαίνει γιατί με το γαύγισμα του, προσπαθεί να καλύψει την διαφορά μεγέθους. Τουλάχιστον αυτό μου ανέλυσε ένα εκπαιδευτής σκύλων.
Το μεγάλο θα επιτεθεί αν νιώσει ότι κινδυνεύει ο κάτοχος του, ενώ το μικρό επιτίθεται γιατί νιώθει ότι βάλλεται το ίδιο, άσχετα με το αν έχει δεχτεί εκφοβισμό από το μεγαλύτερο. Ο ενστικτώδης φόβος το κάνει να συμπεριφέρεται έτσι.

Επειδή έγινε αναφορά για τον αναλφαβητισμό.
Όταν έχει να κάνει με την έλλειψη μάθησης, σχολείο κ.λπ. είναι φυσικό να μην γράφει κάποιος σωστά.
Όταν δεν γνωρίζει Ελληνικά και προέρχεται από αλλοδαπή χώρα, επίσης είναι φυσικό να μην μπορεί ούτε να γράφει, ούτε να διαβάζει σωστά και να δυσκολεύεται να κατανοήσει κάποιο κείμενο.
Στην πρώτη περίπτωση, η κατάσταση του λάθος χειρισμού στον γραπτό λόγο, παραμένει όσο δεν ασχολείται κάποιος με το γράψιμο και το διάβασμα. Όταν ασχολείται όμως καλυτερεύει σταδιακά.
Όταν δεν συμβαίνει όμως αυτό, κι από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάποια εγκεφαλική δυσλειτουργία, η νοητική αστάθεια και ανισορροπία, τότε αυτό σημαίνει ότι το άτομο έχει τάση σε μία επίμονη εγωιστική συμπεριφορά, και με έντονη αδιαφορία προς το περιβάλλον του. Εκτός βέβαια κι αν απλά υπάρχει κάποιος επιλεκτικός λόγος.

Εγώ θέλω να πω, μιας κι είχα πολύ καιρό να μπω, ότι είδα πολύ μεγάλη διαφορά στο γράψιμο της Αριστέας. Και την θαυμάζω γι αυτό, γιατί ξέρω τους λόγους που δυσκολευόταν. Το είπες και το έκανες Αριστέα μου! Μπράβο! Κι όσο για την διαμάχη σου με τον Βαγγέλη1234, πάτ΄ απάν! Βρήκα πολύ σημαντικό και αυτό που σου είπε η gerakina. Μιλάω εκ του ασφαλούς βέβαια, γιατί δεν είμαι εγώ που έχω να αντιμετωπίσω αυτή τη κατάσταση. Οπότε μπορώ να μιλάω μια χαρά άνετα και με συγκρατημένη θεωρία σε όλο αυτό. Αν ήταν διαφορετικά τα πράγματα, νομίζω ότι δεν θα είχα την δικιά σου ψυχραιμία. Γιατί απ όσο σε έχω καταλάβει, αυτή τη φορά προσπαθείς και το βλέπω. Οπότε μπορείς αν θες να με αγνοήσεις και τελείως.
nnan οι παρεμβάσεις σου μου άρεσαν πάρα πολύ! Εντοπίζεις τα σημεία εκείνα που είναι μεμπτά και τα βγάζεις στην επιφάνεια.
Και θαυμάζω την διορατικότητα της ladosifa. Το ένστικτο της κινείται σε δύο διαστάσεις αυθόρμητα.
Διάβασα ότι αποχώρησε ένα μέλος, ο emmanouil. Λυπάμαι πολύ. Και δεν είναι θέμα μετάλλαξης καλή μου nnan.  Πιστεύω ότι νόμισε ότι δεν είναι απαραίτητος από την στιγμή που δεν δέχτηκε ουσιαστική υποστήριξη από κανέναν στην άποψη του, αλλά και στην διαμάχη του με την ladosifa. Κακώς που το είδε έτσι. Προϋπόθεση της αγάπης μεταξύ ανθρώπων, δεν είναι να συμφωνούν σε όλα. Η ειλικρίνεια όμως είναι σημαντικός παράγοντας της διατήρησης της, άσχετα αν απ αυτήν προκύπτουν διαφωνίες.

Αλήθεια λυπάμαι πολύ και στεναχωριέμαι για τα λόγια που ανταλλάχτηκαν! Και ιδίως στον συμπερασματικό προεπίλογο του emmanouil για την ladosifa. Δεν της άξιζε. Ήταν άδικη η προσπάθεια του να την μειώσει. Γιατί προσπάθησε να το κάνει, κι αυτό ήταν το λυπηρό. Γιατί δεν έδειχνε να έχει τέτοια άποψη σε προηγούμενα μηνύματα του. Γιατί όταν κάποιος δηλώνει μια τέτοια λατρεία σαν αυτή που έδειξε ο emmanouil για το γυναικείο φύλο, δεν μιλάς έτσι για καμία γυναίκα. Αυτό ήταν το μόνο που με κάνει να πιστεύω, ότι προσπάθησε να την μειώσει.

Μα πιο πολύ λυπάμαι για την μετέπειτα διαπίστωση. Έφυγε καθώς προσπαθούσε  να προστατέψει με κάποιο τρόπο την παρουσία του Βαγγέλη1234, χωρίς έστω να του αναγνωριστεί από εκείνον. Μόνο ένα άτομο ένιωσε τέρψη από την εξέλιξη μεταξύ emmanouil, ladosifa, και Αριστέας. Και αυτό σημαίνει πολλά.

Κι εδώ να κάνω μια παρένθεση, το πόσο εκπληκτικό είναι να βλέπεις κάποιον το πως εκμεταλλεύεται τις καταστάσεις που δημιουργεί. Πάντα με ανατρίχιαζε η τακτική των σαρκοφάγων που υστερούν σε φυσική δύναμη και διάπλαση, όσο και αν σέβομαι την ζωή με τις ιδιότητες που έχει μοιράσει στην φύση. Και πόσο αξιέπαινο είναι να βλέπεις κάποιον να στέκεται στο πλάι των άλλων όταν βάλλονται λόγω κάποιας αδυναμίας. Έτσι δεν είναι; Δείχνει μία ποιότητα συνειδησιακή.

Μου ήρθαν στο μυαλό τώρα τα δελφίνια! Αξιοσέβαστα πλάσματα! Ανώτερα από την φύση τους και τον συναισθηματισμό τους.

Η διαπίστωση όλων αυτών που έγιναν, είναι ότι υπάρχουν κάποιες σταθερές αξίες εδώ, που δεν μπορούν  να βαλθούν από κανέναν. Είμαι πεπεισμένη ότι κανείς και τίποτα δεν μπορεί να βλάψει αυτό το Σπίτι, γιατί τα θεμέλια του είστε εσείς. http://www.aoratos-naos.com/t698-topic. Για την Αιθηρόη δεν χρειάζεται να πω. Κανείς δεν μπορεί να μιλήσει για εκείνη βασικά. Αρκεί να την διαβάσει κανείς έστω και μια φορά. Και σχεδόν τα ξέρει όλα γι αυτήν. Για την ποιότητα και την δύναμη της μιλάω κι όχι για το ποια είναι πραγματικά. Αυτό ίσως και να μην το μάθουμε ποτέ. Όχι πάντως σε αυτή τη ζωή.
Διάβασα για το σύμβολο που φέγγει πάνω αριστερά. Αυτόν τον κυματισμό που κάνει ο ήχος και η ενέργεια όταν διαδίδεται. Αυτό είναι ο ναός. Αυτό κάνει. Και γι αυτό χρειάζεται να είστε άγρυπνοι φρουροί στο πολύτιμο έργο σας. Μοιραστήκατε με την Αιθηρόη έναν εξαιρετικό σκοπό, μια εξαιρετική αποστολή. Μην αφήσετε κανέναν να μπει εμπόδιο. Και πραγματικά θέλω να σας βοηθήσω σε όλο αυτό, και όπου μου επιτρέπετε.

Είμαι πιστή φίλη σας και σας αγαπώ με όλη μου την καρδιά.
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας.   Το συναισθημα της ημέρας. - Σελίδα 17 Icon_minitimeΠαρ 7 Μαρ - 12:50:47

παρομοίως  rrros 

είμαι πολύ ευτυχής με την παρουσία σου εδώ
σε ευχαριστώ
 Το συναισθημα της ημέρας. - Σελίδα 17 934713797
15katerina

15katerina

Σκορπιός

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας.   Το συναισθημα της ημέρας. - Σελίδα 17 Icon_minitimeΠαρ 7 Μαρ - 12:53:14

Κι εγώ ευχαριστώ όλους εσάς που με βοηθάτε να γίνομαι καλύτερη. Να θέλω να γίνομαι καλύτερη και να μην απογοητεύομαι. Όταν κάποιος σε κάνει να θέλεις κάτι τέτοιο, φαντάσου πόσο σπουδαίος είναι αυτός ο κάποιος!
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας.   Το συναισθημα της ημέρας. - Σελίδα 17 Icon_minitimeΠαρ 7 Μαρ - 12:57:27

(χεχε)

Καλή σου ημέρα Κατερινάκι
να μας έρχεσαι πιο σύχνα.
να ΄σαι καλά  να
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας.   Το συναισθημα της ημέρας. - Σελίδα 17 Icon_minitimeΠαρ 7 Μαρ - 12:58:00

Σε περίμενα Κατερίνα,όχι εγώ-για μένα,αλλά για τον χώρο εδώ,αποτελείς κι εσύ το συμπλήρωμά του.

Ήθελα την ματιά σου,την γνώμη σου.

Και εκτιμώ πως ήρθες την κατάλληλη στιγμή.
15katerina

15katerina

Σκορπιός

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας.   Το συναισθημα της ημέρας. - Σελίδα 17 Icon_minitimeΠαρ 7 Μαρ - 13:21:29

Κορίτσια με συγκινείτε πολύ με την εμπιστοσύνη και την συμπάθεια που δείχνετε! Σας ευχαριστώ πολύ και είναι όλα αμοιβαία να το ξέρετε!
maggisoula

maggisoula

Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2011
Αριθμός μηνυμάτων : 3634

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας.   Το συναισθημα της ημέρας. - Σελίδα 17 Icon_minitimeΠαρ 7 Μαρ - 15:57:01

Κατερίνα μου! Που χάνεσαι βρε κοριτσάκι μου εσύ; Εγώ σου μαζεύω πελάτες αλλά εσύ λείπεις! Και πρώτη και καλύτερη εμένα!!!  Το συναισθημα της ημέρας. - Σελίδα 17 265655849 Ελπίζω να είσαι καλά. Ναι είδες εξέλιξη;;;;; Και σε πληροφορώ ότι με βοήθησε πολύ σ αυτό η τενοντίτιδα επικονδυλίτιδα που έπαθα. Ε και κάτι ο γιος μου που με βαζε να γραφω κατεβατά για να παρουν μια συνήθεια τα δάχτυλα κι έτσι κατέληξα εγώ να γράφω πιο σωστά κι εκείνος κατέληξε με νεύρα στην κεραία της ταράτσας. αλλά όλα καλά. Μ άρεσε αυτό που γραψες για τα κορίτσια μας! Είναι κι οι δυο σπέσιαλ. ¨ολοι εδώ έχουν κάτι σπέσιαλ.  εχΣχεδόν όλοι. θα καταλήξω σαν τον Τζίμη Πανούση για να μη τρωω........μηνύσεις!!!!! Τεσπά. Χάρηκα που σε είδα γιατί είχα αρχίσει ν ανησυχώ. Φιλιαααααααα!!!
ilia

ilia

Τοξότης
Ημερομηνία εγγραφής : 08/03/2011
Αριθμός μηνυμάτων : 1946

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας.   Το συναισθημα της ημέρας. - Σελίδα 17 Icon_minitimeΠαρ 7 Μαρ - 19:12:47

maggisoula μίλησα γενικά ...δεν κατανόμασα...
Αν ήθελα να πω κατι για κάποιον δεν θα δισταζα να πω το ονομά του/της....
Όσο για όλα αυτά που έγραψες τα γνωρίζω και καταλαβαίνω την αντιδρασή σου...αλλά πραγματικά ηρεμίστε όλοι...
maggisoula

maggisoula

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας.   Το συναισθημα της ημέρας. - Σελίδα 17 Icon_minitimeΣαβ 8 Μαρ - 12:13:33

Κι εγω.......γενικά μιλούσα. Θα ηρεμήσω οταν........ηρεμήσω κι όχι επειδή το τονίζει κάποιος. Το ξέρεις αυτό. Ακομα κι η Αιθηρόη να μου το ζητουσε αυτό εγω πάλι θα χρειαζόμουν το χρόνο και τις προυποθεσεις που θα το προκαλούσαν αυτό. Κι εκείνη το ξέρει καλά αυτό γι αυτό κι έχει το τρόπο να το κάνει. Τεσπά. Σ ευχαριστώ πάντως που προσπαθείς και χαίρομαι που σαι πάλι εδώ ενεργα. Την αγάπη μου!
ilia

ilia

Τοξότης
Ημερομηνία εγγραφής : 08/03/2011
Αριθμός μηνυμάτων : 1946

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας.   Το συναισθημα της ημέρας. - Σελίδα 17 Icon_minitimeΤρι 11 Μαρ - 18:40:08

Να'σαι καλα.... thenks
ΠΕΛΑΣΓΟΣ

ΠΕΛΑΣΓΟΣ

Σκορπιός
Ημερομηνία εγγραφής : 09/08/2011
Αριθμός μηνυμάτων : 155

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας.   Το συναισθημα της ημέρας. - Σελίδα 17 Icon_minitimeΠεμ 13 Μαρ - 11:12:42

Αριστέα μου επιτρέπεις να σε αποκαλώ με το όνομα σου κι όχι το username; Θέλω να σου πω ότι εκτιμώ την ειλικρίνεια σου και που δεν διστάζεις να τσαλακώσεις την εικόνα σου. Είναι κέρδος να γνωρίζεις τέτοιους ανθρώπους που δεν κρύβονται πίσω από λέξεις και παραβάν. Ποτέ δεν μου αρέσουν τα δήθεν και οι μάσκες. Κι αυτός είναι ένας πολύ σημαντικός λόγος που μετράω τον λόγο σου. Και το ίδιο ισχύει και για την ladosifa. Χριστίνα αν δεν κάνω λάθος; Αν μου επιτρέπεις κι εσύ. Να είστε καλά και να μην αλλάξετε σας παρακαλώ!

Θέλω να κάνω μια παρατήρηση και να χρησιμοποιήσω μια παρομοίωση που να χαρακτηρίζει αυτή τη παρατήρηση. Ότι έχω προσέξει ότι οι άνθρωποι που αγαπάνε εδώ μέσα την Αιθηρόη μοσχοβολάνε. Μοσχοβολάει η ψυχή τους και τα αισθήματα τους. Δεν ξέρω αν θα παρεξηγηθώ, αλλά το είχα στις σκέψεις μου αυτό χθες βράδυ που περνούσα τις ώρες μου διαβάζοντας πολλά και διάφορα.

Να έχετε μια όμορφη μέρα.
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας.   Το συναισθημα της ημέρας. - Σελίδα 17 Icon_minitimeΠεμ 13 Μαρ - 11:27:28

Ασφαλώς και σου επιτρέπω,όπως και σε όλους.

Για την Αριστέα να πω ότι όσα είπες ισχύουν ακόμη και κολλητή της να είσαι,ξέρεις ότι θα πει την αλήθεια της και το να επιλέγει να εκφράζει κανείς την αλήθεια του,έχει κόστος,δεν φαίνεται,αλλά έχει.

Αυτό που είπες για τις μυρωδιές,τι ωραίο!
Κι εγώ το έχω νιώσει σε αυτόν τον χώρο με πολλές και πολλούς.
ΠΕΛΑΣΓΟΣ

ΠΕΛΑΣΓΟΣ

Σκορπιός

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας.   Το συναισθημα της ημέρας. - Σελίδα 17 Icon_minitimeΠεμ 13 Μαρ - 11:38:53

Ευχαριστώ γιατί το θεωρώ αποδοχή φιλίας.

Ναι έχεις δίκιο έχει κόστος. Αυτό είναι που οι περισσότεροι δεν αντέχουν να αναλάβουν. Και δεν ξέρουν ότι η αντίθετη περίπτωση, έχει πιο οδυνηρό εσωτερικό κόστος. Κι όχι μόνο. Θαυμάζω τους ανθρώπους που μπορούν να έχουν ψηλά το κεφάλι τους και να σε κοιτάνε μέσα στα μάτια χωρίς να ντρέπονται. Όταν κρύβεις τα μάτια σου απ τα μάτια των άλλων από φόβο μην σε δουν, και μήπως σε καταλάβουν, νομίζω ότι είναι πολύ ταπεινωτικό για την ψυχή.

Είμαι λίγο συναισθηματικά και συνειδησιακά ευαίσθητος σήμερα. Περισσότερο απ όσο συνήθως. Άρα και πιο ειλικρινής απ ότι συνήθως. Έχω κι εγώ τις φοβίες μου, τις ανάγκες μου, τις εσωτερικές στερήσεις μου και τις ανασφάλειες μου. Από κει ξεκινούν όλα τα ψέματα.
maggisoula

maggisoula

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας.   Το συναισθημα της ημέρας. - Σελίδα 17 Icon_minitimeΠεμ 13 Μαρ - 11:56:16

Ναι σε σένα το επιτρέπω όπως και σε κάποιους άλλους που το ξέρουν! Σ ευχαριστώ που ξεπερνάς τον τρόπο μου κάποιες φορές και παρόλα αυτά μ εκτιμάς. Αλήθεια το λέω. Ξέρω πολύ καλά τον χύμα τρόπο μου και ξέρω δεν είναι ο πιο εύκολος κι ο πιο συμπαθής η και κατανοητός. Γι αυτό σ ευχαριστώ πολύ πολύ! Και να σαι πιο συχνά έτσι ευαίσθητος. μ αρέσεις πολύ έτσι!!!!  Το συναισθημα της ημέρας. - Σελίδα 17 3400357680 Συμφωνώ κι εγώ ότι μοσχοβολάνε ψυχές εδώ μέσα! 

sff   gg6  sff  gg6  sff  gg6  sff  gg6  sff  gg6  sff  gg6  sff  gg6  sff  gg6  sff  gg6  sff
ΠΕΛΑΣΓΟΣ

ΠΕΛΑΣΓΟΣ

Σκορπιός

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας.   Το συναισθημα της ημέρας. - Σελίδα 17 Icon_minitimeΠεμ 13 Μαρ - 12:03:48

Εγώ ευχαριστώ Αριστέα, και μην αλλάξεις ποτέ και για τίποτα!
ΠΕΛΑΣΓΟΣ

ΠΕΛΑΣΓΟΣ

Σκορπιός

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας.   Το συναισθημα της ημέρας. - Σελίδα 17 Icon_minitimeΠεμ 13 Μαρ - 13:12:20

Χα χα! Η εικόνα που έχεις η μικρή κάτω με τις σκάλες χωρίς πόρτα, τι σημαίνει; Μου ήρθε στη μνήμη η παροιμία, στου κουφού τη πόρτα όσο θέλεις βρόντα.
maggisoula

maggisoula

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας.   Το συναισθημα της ημέρας. - Σελίδα 17 Icon_minitimeΠεμ 13 Μαρ - 13:15:54

Κι έτσι το λες!! Χα χαααα! Γουάι νοτ; Θα το βάλω γρ΄ιφο. Γι αστείο το ξεκίνησε η Χριστίνα αλλά εμένα μου κατσε με πολλούς τρόπους.
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας.   Το συναισθημα της ημέρας. - Σελίδα 17 Icon_minitimeΠεμ 13 Μαρ - 13:18:53

ΠΕΛΑΣΓΟΣ έγραψε:
Χα χα! Η εικόνα που έχεις η μικρή κάτω με τις σκάλες χωρίς πόρτα, τι σημαίνει; Μου ήρθε στη μνήμη η παροιμία, στου κουφού τη πόρτα όσο θέλεις βρόντα.

Ξέρω μια παραλλαγή της παροιμίας αυτής:
Στου κουφού την πόρτα...πάρε την πόρτα και φύγε.
ΠΕΛΑΣΓΟΣ

ΠΕΛΑΣΓΟΣ

Σκορπιός

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας.   Το συναισθημα της ημέρας. - Σελίδα 17 Icon_minitimeΠεμ 13 Μαρ - 13:19:11

Είμαι περίεργος για τους τρόπους που το σκέφτηκες!
Προς το παρών σας χαιρετώ, πρέπει να φύγω.

Ευχαριστώ για την καλή παρέα! Ανεκτίμητη.
Καλή σας μέρα!
maggisoula

maggisoula

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας.   Το συναισθημα της ημέρας. - Σελίδα 17 Icon_minitimeΠεμ 13 Μαρ - 13:20:32

ladosifa έγραψε:
ΠΕΛΑΣΓΟΣ έγραψε:

Για να την πάρεις πρ'έπει πρώτα να τη βρεις πουλάκι μου!!!!! www
maggisoula

maggisoula

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας.   Το συναισθημα της ημέρας. - Σελίδα 17 Icon_minitimeΠεμ 13 Μαρ - 13:21:15

Να πας στο καλό Δημήτρη! Κι εμείς ευχαριστούμε για την καλή σου παρέα!
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας.   Το συναισθημα της ημέρας. - Σελίδα 17 Icon_minitimeΠεμ 13 Μαρ - 13:22:11

Αλήθεια Δημήτρη,έχει κοφτερό νου,πολλά μπορούν να βγουν από μια εικόνα που φαίνεται αστεία.

Καλά να περνάς και να περνάς συχνότερα.
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας.   Το συναισθημα της ημέρας. - Σελίδα 17 Icon_minitimeΠεμ 13 Μαρ - 13:24:51

maggisoula έγραψε:
ladosifa έγραψε:
ΠΕΛΑΣΓΟΣ έγραψε:

Για να την πάρεις πρ'έπει πρώτα να τη βρεις πουλάκι μου!!!!! www

Σωστά!
Αλλά δεν θα την βρει κανείς με βροντοχτυπήματα.

Θέλει άλλον τρόπο.
maggisoula

maggisoula

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας.   Το συναισθημα της ημέρας. - Σελίδα 17 Icon_minitimeΠεμ 13 Μαρ - 13:42:18

η κάθε πόρτα τελικά θέλει ένα ιδιαίτερο τρόπο. όχι μόνο να σαι έτοιμος να την ανοίξεις αφού φυσικά την έχεις βρει!!!! Πρέπει να σαι ολόκληρος έτοιμος για να βρεις αυτά που θες να βρεις. Δε θυμάμαι καθόλου πότε και σε ποια ταινία είχα δει μια τέτοια μαγικη πόρτα. ¨οταν την άνοιγες δεν έβλεπες ποτέ το ίδιο πράγμα και κάθε φορά σ έβγαζε σε διαφορετικούς χώρους. Ποτέ όμως σ έναν ίδιο ποτέ! Και θυμάμαι σ όλο αυτό που οργίασε τη φαντασία μου, εγώ κόλλησα σε μια απορία............. εχ  εχ ..................τι μπορεί να υπήρχε αληθινά πίσω από τη πόρτα όταν δεν την άνοιγε κανείς! Ακόμα δε μπορώ να μου δώσω μια ικανοποιητική απάντηση!!!!

Το συναισθημα της ημέρας.
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 17 από 25Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 21 ... 25  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» Το συναίσθημα της νύχτας.
» Γρίφοι της ημέρας.
» Αριθμός Προσωπικής Ημέρας._

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου... :: ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ :: ΜAGGISOULA :: ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ.-
Μετάβαση σε: