| Το συναισθημα της ημέρας. | |
|
+31ilia morgana βαγγελης1234 ba a ktsou romantiki Άρης shamanwoman markos marilena zizanio georgp spitha ΠΕΛΑΣΓΟΣ lordos Αιθηρόη 15katerina ΙΚΤΙΝΟΣ stargate sofaki trias ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ princess4 elgr anarhos ahilleas Αθάνωρ ΑΓΓΕΛΙΚΗ Λιακάδα ioessa gerakina maggisoula 35 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
maggisoula
Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 3634
| Θέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας. Τρι 4 Μαρ - 16:03:52 | |
| Γελάει ακόμα! Δεν πας καλά αγόρι μου! Αι κάνε καμιά δουλειά! | |
|
| |
βαγγελης1234
Ημερομηνία εγγραφής : 04/07/2013 Αριθμός μηνυμάτων : 474
| Θέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας. Τετ 5 Μαρ - 20:32:29 | |
| | |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας. Τετ 5 Μαρ - 20:36:58 | |
| |
|
| |
βαγγελης1234
| Θέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας. Τετ 5 Μαρ - 20:56:30 | |
| - ladosifa έγραψε:
- .....Δεν σε ρωτήσαμε.
τστστστστ τη αγενεια ειναι αυτη και ποιος σου ειπε να απαντησης εσσει σε κατι που εγραψα εγω αναφερομαι αν απαντας σε εμενα ετσι αν δεν απαντας ξερω καλως σας βρηκα παλι | |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας. Τετ 5 Μαρ - 20:59:49 | |
| Παρεξήγησες βαγγέλη τις φιλικές μου διαθέσεις. Σπεύδω να διορθώσω.
Εννοούσα δεν σε ρωτήσαμε,γιατί όλοι έχουμε την πλήρη βεβαιότητα,πλέον,πως θα πέρασες υπέροχα,εφόσον το καρναβάλι είναι γιορτή τιμής ένεκεν σου. Ο φυσικός σου χώρος. Η γιορτή σου.
Κατάλαβες; |
|
| |
βαγγελης1234
| Θέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας. Τετ 5 Μαρ - 21:01:29 | |
| - ladosifa έγραψε:
- Παρεξήγησες βαγγέλη τις φιλικές μου διαθέσεις.
Σπεύδω να διορθώσω.
Εννοούσα δεν σε ρωτήσαμε,γιατί όλοι έχουμε την πλήρη βεβαιότητα,πλέον,πως θα πέρασες υπέροχα,εφόσον το καρναβάλι είναι γιορτή τιμής ένεκεν σου. Ο φυσικός σου χώρος. Η γιορτή σου.
Κατάλαβες; θελεις δευτερο γυρω χριστινακη ενταξη σου θυμηζω την μαμα σου τον μπαμπα σου την νονα σου την γιαγια σου Κ.Α. χριστινακη
Έχει επεξεργασθεί από τον/την βαγγελης1234 στις Σαβ 22 Μαρ - 10:36:25, 2 φορές συνολικά | |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας. Τετ 5 Μαρ - 21:02:20 | |
| |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας. Τετ 5 Μαρ - 21:13:36 | |
| |
|
| |
βαγγελης1234
| Θέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας. Τετ 5 Μαρ - 21:15:05 | |
| - ladosifa έγραψε:
- Γνωρίζεις το σοι μου;
οχι αλλα τους γνωρηζης εσσει και ειμαι σιγουρος και αυτη θα ντηθηκαν τουλαχιστον οι περισοτερη καρναβαλη οποτε αν μιλας περι καρναβαλιου μηλα για τον εαυτο σου και για το σοι σου που ντηνεται οχι σε εμενα για καρναβαλια εγω δεν ντηνομαι ουτε ειμαι | |
|
| |
maggisoula
| Θέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας. Τετ 5 Μαρ - 21:19:50 | |
| | |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας. Τετ 5 Μαρ - 21:30:17 | |
| |
|
| |
maggisoula
| Θέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας. Τετ 5 Μαρ - 21:31:51 | |
| - βαγγελης1234 έγραψε:
- ladosifa έγραψε:
- Γνωρίζεις το σοι μου;
οχι αλλα τους γνωρηζης εσσει και ειμαι σιγουρος και αυτη θα ντηθηκαν τουλαχιστον οι περισοτερη καρναβαλη οποτε αν μιλας περι καρναβαλιου μηλα για τον εαυτο σου και για το σοι σου που ντηνεται οχι σε εμενα για καρναβαλια εγω δεν ντηνομαι ουτε είμαι Θα πω κι αυτό και μετά σε γράφω στα παλιά μου τα παπούτσια, οριστικά κι αμετάκλητα..............Για να δεις πόσο λίγος είσαι βαγγελάκι................προσβάλεις τους γονείς της και την οικογένεια της χωρίς να έχουν σχέση. Τόσος είσαι! ασήμαντος και λίγος! Περαστικά σου μικρέ! Κι εδώ βάζω τέλος. Το ελπίζω δηλαδή...... | |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας. Τετ 5 Μαρ - 21:41:27 | |
| μην τον ξεσυνερίζεσαι..βαγγέλης είναι.
Τον παππού μου ξέχασε,συντοπίτες γαρ.
Α!Και δεν έχω νονά,νονό,σαν τους ντάλντον τον ψηλό έμοιαζε
Κι αυτόν Βαγγέλη τον λένε. |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας. Τετ 5 Μαρ - 22:19:29 | |
| |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| |
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας. Τετ 5 Μαρ - 22:26:09 | |
| Καθυστερημένα βέβαια,αλλά τώρα το δα,έπεσε πάνω μου,φταίω; |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| |
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας. Τετ 5 Μαρ - 22:30:30 | |
| Μπα,σήμερα μας θυμίζει ότι έχει γαλλική μύτη η μανδαμ. |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| |
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας. Τετ 5 Μαρ - 22:31:41 | |
| Καληνύχτα νναν μου. Η Αριστέα δεν λέει καληνύχτα λόγω μύτης. |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας. Τετ 5 Μαρ - 22:32:53 | |
| |
|
| |
maggisoula
| Θέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας. Πεμ 6 Μαρ - 9:51:30 | |
| Εχω φύγει πολλές φορές έτσι;;;;;; Το ενδεχόμενο να μη μπορούσα να επικοινωνήσω δε το σκέφτηκες;;;;;;;;;;;;; κόπηκε το ρεύμα ξαφνικά και φλατς νιέντε!!!!!! Η μύτη μου είν ακριβώς στο ύψος που της πρέπει τσουρδού! Ε τσουρδού!!!! αντε από κει! | |
|
| |
βαγγελης1234
| Θέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας. Πεμ 6 Μαρ - 10:35:15 | |
| - maggisoula έγραψε:
- βαγγελης1234 έγραψε:
- ladosifa έγραψε:
- Γνωρίζεις το σοι μου;
οχι αλλα τους γνωρηζης εσσει και ειμαι σιγουρος και αυτη θα ντηθηκαν τουλαχιστον οι περισοτερη καρναβαλη οποτε αν μιλας περι καρναβαλιου μηλα για τον εαυτο σου και για το σοι σου που ντηνεται οχι σε εμενα για καρναβαλια εγω δεν ντηνομαι ουτε είμαι
Θα πω κι αυτό και μετά σε γράφω στα παλιά μου τα παπούτσια, οριστικά κι αμετάκλητα..............Για να δεις πόσο λίγος είσαι βαγγελάκι................προσβάλεις τους γονείς της και την οικογένεια της χωρίς να έχουν σχέση. Τόσος είσαι! ασήμαντος και λίγος! Περαστικά σου μικρέ! Κι εδώ βάζω τέλος. Το ελπίζω δηλαδή...... αριστεα μην το κανης αυτο για το καλο σου βρε κοριτσι πρεπη να μηλαμε για να σε διωρθωνο και να σε κανω να δουλευη λιγο το μυαλο σου γιατι πιστεψε δεν ξερω κατα ποσο εισαι μαγκιτησα αγαπη μου γλυκεια οι τσαμπουκας οι οσση ειναι εχθροι της αθρωποτητας τους πολεμας και καλα κανης οι αν μπορουσες θα τους πολεμουσες αυτο δειχνη οτι εισαι αθρωπος της θετηκης πλευρας και υπερ τον αθρωπον... αλλα ευτηχως δεν ξερης ποιοι ειναι και δεν τους πολεμας ξερης για να εισαι πολεμηστης του φωτος πρεπη να εχεις και μυαλο και εσσει δεν εχεις τοσο μυαλο οποτε καλυτερα αστο οι πλακα ειναι οτι με ειπες μικρο ενο εσσει σκεφτεσαι σαν μικρη με το μυαλουδακη σου βρε κοπελα μου που ειδες να βριζω τους δικους της μπορη να μου πεις. επειδη απλα τους ανεφερα για ενα μικρο πιτσιρηκα μπορη ετσι να φαινοταν... και αυτο οχι σε ολλους. αλλα σε εσενα που εισαι μεγαλη δεν θα επρεπε.. δεν προσβαλα τους γονης της κατσε και ξαναδιαβασε το ενταξη λοιπον παρακολουθα με για το καλο σου να σε κανω εγω να σκεφτεσαι καποιο μελος νομηζω ειπε οτι δεν εισαι κοριτσακη αλλα γυναικα φανταζομαι 40 -50 χρονων ενοουσε αλλα μυαλο κοριτσακη εχεις λποιπον για το καλο σου παρακολουθα με και δεν θα χασης καλη σου μερα | |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας. Πεμ 6 Μαρ - 10:47:25 | |
| Εσύ είσαι πολεμιστής της Ελληνικής γλώσσας. |
|
| |
βαγγελης1234
| Θέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας. Πεμ 6 Μαρ - 10:49:03 | |
| - ladosifa έγραψε:
- Εσύ είσαι πολεμιστής της Ελληνικής γλώσσας.
πολεμηστης της ελληνηκης γλωσας δεν ειμαι ειμαι ομως ψωνιο σε καποια πραγματα και θεματα | |
|
| |
| Το συναισθημα της ημέρας. | |
|