Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου...
Και ο Νους... ο Αλχημιστής των Πάντων... και η Αλήθεια, οδηγός!
Είθε στους δρόμους της ουσίας σου να πορευθείς και στα μυστικά απόκρυφα αρχεία της ψυχής σου...Είναι άπειρες οι κατευθύνσεις στο Άπειρο Σύμπαν…Το ταξίδι μαγικό και ατελείωτο…Έχεις πολλά να χαρτογραφήσεις…
Ηλικία : 39 Ημερομηνία εγγραφής : 05/11/2013 Αριθμός μηνυμάτων : 6
Θέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας. Παρ 8 Νοε - 15:50:22
Είναι πολύ συγκινητικό αυτό που λες για τις γυναίκες emmanouil. Και είναι μεγάλη ευθύνη πραγματικά. Και θα πρέπει να σκεφτώ, ότι εμείς οι γυναίκες δεν κάναμε καλά την δουλειά που μας ανατέθηκε. maggisoula δείχνει μαέστρος με τις γυναίκες. Από μερικά σχόλια που διάβασα σε διάφορα σημεία, συμπέρανα ότι συμπαθιέστε. Βρήκα ωραίο τον τρόπο που πειραζεστε. Γενικά είναι ωραίο το κλίμα εδώ. Δεν το συναντάς συχνά σε forum που ασχολούνται με μεταφυσικά θέματα. Είναι πολύ πιο αυστηρά.
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας. Παρ 8 Νοε - 16:10:23
emmanouil έγραψε:
Μηπως με περασες για θεσσαλονικιο καλη μου ladosifa... ; τι , δεν , καταλαβενεις , ...; οχι πες μου .... χε χε αστειακι Αν στα αληθεια δεν καταλαβενεις τοτε εχω κανει ενα σοβαροτατο λαθος... Προσεχως επαναδιατυπωση ....
Άμα σε είχα περάσει για σαλονικιό,θα σου λεγα: Καρντάσι μπαόκι;;;Σπάστα και ξαναρίχτα αλλη μια-αδερφε-χανόμαστε.
Όχι,δεν κατάλαβα τίποτα,αλλά εντάξει όχι ότι έκανες και σοβαρότατο λάθος!! Ίσως εγώ να μην έχω το νοητικό εύρος ώστε να χωρέσω την κατανόηση του φαινομενικά αντιληπτού στο αντιληπτικό πεδίο της συνειδητότητας. Αρα,η ευθύνη δική μου,θέλω εξάσκηση.
maggisoula
Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 3634
Θέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας. Παρ 8 Νοε - 16:15:32
Η αντίληψη του αντιληπτικου.................. ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΕΣΥ;
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας. Παρ 8 Νοε - 16:17:41
χαχαχαα μπύρα lidl την φθηνή για δίχως μάνα,δίχως σπίτι[με κελάρι-αποθήκη]..
Εμμανουήλ;;Σε πειράζω ε;;Μην μου στραβώσεις,με έχει πιάσει το ζιζάνιο.
maggisoula
Θέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας. Παρ 8 Νοε - 16:27:18
Χααχααχα! Εχω ακούσει οτι η μπογια μαστουρωνει! Αληθεύει η φήμη;
maggisoula
Θέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας. Παρ 8 Νοε - 16:28:44
Δεν παρεξηγει ο emmanouil είναι δικο μας παιδί δε μας μαθενει τώρα!
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας. Παρ 8 Νοε - 16:31:55
Αληθεύει,κάνεις κεφάλι,ειδικά η λαδομπογιά και ειδικά κάτω από Ήλιο,αα εκεί να δεις. Γιαυτο ο Παπαμιχαήλ έβαφε και τραγούδαγε[στις διπλοπενιές] Αμαν!!Τρολάρω τον ναό ή μου φαίνεται;
Καλά κι εσύ δεν με μαζεύεις;Οι άλλες συγκεντρώνουν υπογραφές να με πάνε εκτός Αττικής και σήματος wifi
maggisoula
Θέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας. Παρ 8 Νοε - 16:40:46
Ναι το γουαιφαι θα σε σταματησει εσένα! Τότε που δεν είχες ιντερνετ εκαψες όλη τη πελοπονησσο προσπαθώντας να πεις τα δικά σου με τα σηματα καπνού!
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας. Παρ 8 Νοε - 16:43:25
maggisoula έγραψε:
Ναι το γουαιφαι θα σε σταματησει εσένα! Τότε που δεν είχες ιντερνετ εκαψες όλη τη πελοπονησσο προσπαθώντας να πεις τα δικά σου με τα σηματα καπνού!
Ωχ!!Μήπως εσύ βλέπεις τι ήμασταν σε προηγούμενες ζωές; Δηλαδή,εγώ ήμουν ινδιάνα στην πελοπόνησσο;Και την έκαψα;
maggisoula
Θέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας. Παρ 8 Νοε - 16:48:54
Τι σχέση έχουν οι περασμενες ζωές μα τις φωτιες πριν μερικά χρόνια; να σου πω! Κι εγω δεν είμαι ινδιανα αλλα εχω δει γουεστερν ξέρω πως γίνεται. Με τις μπογιές βαφεις η τις πίνεις κιολας;
spitha
Ημερομηνία εγγραφής : 20/10/2013 Αριθμός μηνυμάτων : 151
Θέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας. Παρ 8 Νοε - 20:21:43
θα προσπαθησω να πω εγω τι καταλαβα.
Οσο περισσοτερο θυμασαι τα ονειρα και τα ζεις σα μια δευτερη ζωη τοσο θα αντιλαμβανεσαι τη συνειδηση μεσα στο ονειρο. Αφου τα ονειρα ειναι πηγη γνωσης και μνημης θα ελεγχεις την πραγματικοτητα που βιωνεις.
Εφοσον θα καταφερνεις σιγα σιγα να ελεγχεις την πραγματικοτητα σου τοσο θα ισχυροποιηται η αισθηση του ατομου σου στις δυο αυτες πραγματικοτητες (ονειρου και ξυπνιας ζωης).
θα υπαρχει αλληλεπιδραση μεταξυ αυτων των δυο συνειδησιακων πεδιων, μια συνεχη ανταλλαγη πληροφοριων. Οσο ολο αυτο το σεναριο ισχυροποιηται (να θυμασε τα ονειρα και να εχεις συνειδηση μεσα σε αυτα) και γινεται σα μια δευτερη φυση τοσο περισσοτερο θα μπορεις να μεταφερεις επιθυμειες και σκεψεις απο τον ξυπνιο στον υπνο και τουμπαλιν.
Ολο αυτο θα εκπεδευσει την ψυχη να μην χανει την μνημη της οταν χανει το σωμα της. Στο καινουργιο σωμα της και μεσω των ονειρων θα μπορει και παλι να παρει με τη διαδικασια αυτη πληροφοριες.
Μπορει και να μπορεις να ελεγχεις την πραγματικοτητα σου μεσω των πληροφοριων των ονειρων. Το σιγουρο ειναι οτι αρκετες φορες οι πληροφορειες αυτες βοηθουν την πραγματικοτητα σου.
Οσο για την εκπαιδευση της ψυχης να μην χασει τη μνημη της μεσω αυτης της διαδικασιας , μπορει και να ισχυροποιηται πραγματι η μνημη της (της ψυχης) με αυτον τον τροπο.
Δεν ξερω εαν καταλαβα καλα.Παντως εγω αυτα σκευτηκα
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας. Σαβ 9 Νοε - 1:17:58
Spitha, εν πληρει συνειδηση η επιλογη του ονοματος σου ....
Χαιρομαι για εσενα...
Πραγματι αν και αισθανομαι οτι δεν εκφραστηκα και με τον ποιο κατανοητο τροπο αντιληφθηκες πληρως οσα ηθελα να παρουσιασω ...
Αυτο ακριβως ενοουσα, μια αδιασπαστη συνειδηση που μεταφερεται με το συνολο των πληροφοριων της απο το φυσικο υλικο πεδιο που ανηκει ο εγκεφαλος μας στο αστρικο και το αναποδο, οπως εξοχα παρατηρησες , δηλαδη μια ενιαια μνημη και στα δυο πεδια που θα εχει την δυνατοτητα να διερχεται κατα βουληση τοσο τον αστρικο οσο και τον φυσικο κοσμο χωρις προσπαθεια ...
Ενταξει, παλι αισθανομαι οτι δεν μπορω να εκφραστω σωστα... Ακουστε, ο μεσος ανθρωπος βλεπει ενα ονειρο , τις περισσοτερες φορες ειτε δεν το θυμαται, ειτε η ροη του ονειρου καθως και η ''λογικη'' των γεγονοτων που εκτυλισσσονται μεσα σε αυτο ειναι παραλογη, και ειναι παραλογη διοτι η αναδυομενες προβολες της συνειδητοτητας των εσωτερων επιθυμιων της που ρεουν δημιουργωντας πραγματικοτητες ειναι εκτος ελεγχου και ρεουν ακατασχετα και ακανονιστα , παντα αντιστροφος αναλογες της συναισθηματικης καταστασης και ποιοτητας της ψυχης την δεδομενη στιγμη... Εαν λοιπον υπηρχε η ικανοτητα να ''ξυπνησει'' ενας ανθρωπος μεσα στο ονειρο του , να εχη γνωση δηλαδη του τι συμβενει τοτε θα τον κυριαρχουσε ενα ανυπερβλητο συναισθημα που θα του εδινε θεικη εξουσια , αυτο της παντελης ανυπαρξιας του φοβου απεναντι σε ολα οσα βιωνη μεσα στο ονειρο , αυτο και μονο, σε συνδειασμο με την ταυτοχρονη συνειδητη γνωση οτι ο κοσμος που βιωνη μεσα στο ονειρο ειναι απλως νοητικα κατασκευασματα που ομως εκλαμβανονται περα για περα αληθινα , θα διαπιστωνε αρχικα πως θα ηταν σε θεση να βαλει σε ταξη κατα την βουληση του τα γεγονοτα που αντιλαμβανεται ως πραγματικοτητα , αμεσως μετα εξελισσοντας την αντιληπτικοτητα του θα αισθανοταν την ατομικοτητα του , εγω ειμαι αυτος και παρατηρω τον εαυτο μου μεσα σε ενα ονειρο , συνεχιζοντας την εξελιξη της συνειδητοτητας του θα διαπιστωνει οτι ταυτοχρονα εχει μνημη καταστασεων απο μια αλλη ζωη αυτη του υλικου φυσικου πεδιου , εχοντας ετσι την δυνατοτητα να αλληλοσυσχετιζει εντελως συνειδητα πλεον πληροφοριες και μνημες των δυο κοσμων , που ας μην το ξεχναμε ποτε, δημιουργουν την τρεχουσα πραγματικοτητα που βιωνει εκεινη την στιγμη... Σε περαιτερω εξελιξη θα ειναι σε θεση να αντιλαμβανεται το νοητικο ονειρικο πεδιο οπως ακριβως αντιλαμβανεται το φυσικο υλικο , με πληρη επιγνωση του σωματος του, του ποιος ειναι και που ειναι, καθως και τι θελει να κανη , σ ε ακομη περεταιρω εξελιξη θα ειναι σε θεση να αλληλεπιδρα ταυτοχρονα και στα δυο πεδια , δηλαδη της ονειρικης - αστρικης καθως και της φυσικης υλικης εναλασσοντας πραγματικοτητες και με την ικανοτητα να διαχωριζει αυτες , δηλαδη την πληρη μεταβαση σε αυτο που ονομαζεται [ αστρικη προβολη ]... Ενοσω το φυσικο υλικο σωμα κοιμαται , ο ανθρωπος με το αστρικο του σωμα θα ειναι σε θεση να εργαστη και να σμιλευση κατα βουληση το ενιαιο κοσμικο νοητικο πεδιο συνειδησης που περιβαλλει τα παντα και ειναι μεσα στα παντα καθως αποτελει μερος του εαυτου του, διαμοιραζοντας ενεργειακα τις εμπειρικες πληροφοριες που εχει σωρευσει απο την αληλλεπιδρασης της εκδηλωσης του κυριως στον φυσικο κοσμο, διοτι αυτες οι πληροφοριες , η εμπειριες αν θελεται ειναι ισχυρες καθως εχουν επεξεργαστει και εντυπωθει στον φυσικο εγκεφαλο και κατα επεκταση και κατα αναλογια, σε ολα τα ενεργειακα σωματα του ανθρωπου.... Τοση ωρα μιλω για μια ενιαια εξελικτικη υπερσυνειδηση που αναδυεται στην ανθρωποτητα και που θα δωση την δυνατοτητα στην ιδια μας την ζωη να μην ειναι μονο η καθημερινοτητα της δουλειας και οι νυχτες της ληθης, αλλα μια συνεχης και αδιασπαστη ενοτητα και ολοτητα...
Καθως το σωμα υλικο θα κοιμαται ο ανθρωπος θα χρησιμοποιει το αστρικο για αμεση και συνειδητη προσβαση σε αυτο που ονομαζουμε κοσμικη συνειδητοτητα , δηλαδη στην ουσια και κυριολεξια θα ''χτιζει'' στο βαθμο που του αναλογει τοσο την δικη της πραγματικοτητα οσο και την δικη του.... Οι δεσμοι της σκεψης πλεον θα ειναι αδιασπαστοι, ο ανθρωπος θα ειναι σε θεση να γνωριζει ποτε εγκαταλειπει το φυσικο του σωμα κατα επιθυμια , σε ποια στιγμη θα συμβενει αυτο και για ποση ωρα , θα ειναι σε θεση πλεον οποιαδηποτε ωρα και στιγμη να περαση σε αυτη την μεταβαση ως σαν δευτερη φυση... Ετσι με τον καιρο ως νεοαποκτηθεισα ικανοτητα της ενιαιας υπερσυνειδησης θα διαπιστωσει την απολυτη βεβαιοτητα του πνευματικου εαυτου, την υπαρξη της ατομικοτητας του εαυτου του εκτος σωματος , του γεγονοτος πως το σωμα ειναι απλως ενα '' δοχειο '' εκδηλωσης - εκφρασης και οχι ενα οπωσδηποτε απαραιτητο οργανο για την ζωη η για την σκεψη, απαραιτητο ισως για το συγκεκριμενο πεδιο εκδηλωσης , αλλα οχι για την ιδια την υπαρξη της ζωης καθ αυτη.... Οταν ενας ανθρωπος βιωση αυτες τις καταστασεις γρηγορα αντιλαμβανεται και κατανοει οτι η ουσιαστικη σμιλευση της ολοτητας της υπαρξης γινεται σε αυτα τα πεδια , συνειδητοποιει αμεσα τις τεραστιες δυνατοτητες της ανθρωπινης φυσης , διαπιστωνει την διαδοχικοτητα των συνειδησιακων πεδιων της θεικης του ουσιας , την αναλυση της , τον τροπο που λειτουργει , και κυριως την απιστευτη σε μεγεθος δυναμη αλλα και ευθυνη που του αναλογει, στοιχεια που απο παντα υπηρχαν , απλως η συνειδητοποιηση τους αποτελει ειτε εξελικτικη διαδικασια της υπαρξης γενικοτερα , ειτε καποιοι σε αλλοτινους καιρους φροντισαν να εξαφανισουν αυτες τις γνωσεις απενεργοποιωντας με την ληθη ολες αυτες τις δεξιοτητες απο την ανθρωποτητα... Καταληγοντας λοιπον συμπερενουμε τις δυναμεις που ειμαστε σε θεση να ελεγξουμε, παντα για το μεγιστο καλο και ειρηνη της ανθρωποτητας ...
Η αναπτυξη λοιπον της συνειδητοτητας ωστε να εχη την ικανοτητα να μεταφερει την ενιαια και αδιασπαστη συνειδητη μνημη της με ολα τα συνολα πληροφοριων στα διαδοχικα αντιστροφα ενεργειακα σωματα της καθως θα τα αποβαλει μετα τον θανατο του υλικου , δηλαδη να μην χανη την ''ταυτοτητα '' της καθως αποσυρεται μεσα σε αυτα εν τελει θα σηματοδοτησει την ληξη της ληθης απο ενσαρκωση σε ενσαρκωση....
ladosifa magisoula σας θεωρω εξαιρετικα σημαντικες γυναικες και σας αγαπω πολυ , την καθε μια για αυτο που ειναι , και δεν παρεξηγουμε με οσους αγαπω, για να ειμαι ακριβης δεν παρεξηγουμαι με τιποτα και με κανεναν , εχω στυλ ετσι , οχι φυσικα γιατι ειμαι πολυ καλος η πολυ αναισθητος η καπως υπερανω , απλως θεωρω οτι δεν εχει νοημα , αλλωστε και διαφορετικα να το δουμε δεν νομιζω οτι συντρεχει καποιος λογος για παρεξηγηση ετσι δεν ειναι; Παρουσιαζω προσωπικες αποψεις , η αληθεια τους εχει να κανει με την πραγματικοτητα που αντιλαμβανεται θεωρωντας ο καθενας απο εμας, που ομως πρεπει να ειναι ανοικτη σε καθε σχολιο και σε καθε κριτικο συμπερασμα , ειτε στα αστεια ειτε στα σοβαρα, αναλογα την διαθεση και το ειδος των ματιων που παρατηρουν ....
spitha
Θέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας. Σαβ 9 Νοε - 15:39:05
Aυτο
Καταληγοντας λοιπον συμπερενουμε τις δυναμεις που ειμαστε σε θεση να ελεγξουμε, παντα για το μεγιστο καλο και ειρηνη της ανθρωποτητας ...
και αυτο
Η αναπτυξη λοιπον της συνειδητοτητας ωστε να εχη την ικανοτητα να μεταφερει την ενιαια και αδιασπαστη συνειδητη μνημη της με ολα τα συνολα πληροφοριων στα διαδοχικα αντιστροφα ενεργειακα σωματα της καθως θα τα αποβαλει μετα τον θανατο του υλικου , δηλαδη να μην χανη την ''ταυτοτητα '' της καθως αποσυρεται μεσα σε αυτα εν τελει θα σηματοδοτησει την ληξη της ληθης απο ενσαρκωση σε ενσαρκωση....
ειναι νομιζω τα σημαντικοτερα σημεια απο τις σκεψεις σου. Η χρηση δε του συγκεκριμενου λεξιλογιου δηλωνει ποσο πολυ εμπεδωμενες ειναι. Δεν ξερω κατα ποσο μπορει να ειναι εφικτο η παντελη ελειψη φοβου που λες, καθως ο αλληλοσυσχετισμος και η αλληλεπιδραση των κοσμων αυτων σημαινει πως εκτος απο πληροφοριες μνημες και γνωσεις υπαρχουν και συναισθηματα. Επισης υπαρχουν καλες και κακες μνημες. Δεν ξερω δηλαδη με ποιον τροπο θα μπορουσαν να αποκοπουν απο την ονειρικη πραγματικοτητα τα συναισθηματα. Ειναι δυσκολο απο το υποσυνειδητο να διαγραψεις τα συναισθηματα και καθως ολο και περισσοτερο μεσω της "ασκησης" αυτης θα βρισκεσαι μεσα σε αυτο, ο κινδυνος μεγαλωνει και αρα η αποκοπη του φοβου γαι μενα φανταζει αδυνατη. Θα συνιστουσα την κινηματογραφικη ταινια inception , οσοι δεν την εχουν δει, ας κανουν ενα κοπο. Πραγματευεται αυτα τα θεματα και με πολυ ενδιαφερουσες προεκτασεις. emmanouil τα φωτα σου
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας. Τρι 12 Νοε - 0:15:34
Η αληλλεπιδραση του εγκεφαλου μιας οντοτητας απο την στιγμη της γεννησης με αυτο που αντιλαμβανεται μεσω των αισθησεων ως περιβαλλοντολογικη πραγματικοτητα καθως και την αναγκαστικα εθιστικη του προσκοληση πανω στις καταστασεις που ρεουν μεσα σε αυτη , παραγει σκεψεις, καλες οι κακες , και αυτες με την σειρα τους παραγουν αναλογα συναισθηματα, ευχαριστα η δυσαρεστα , που με την σειρα τους παραγουν ανασφαλεια , φοβο, η ευδαιμονια .... Ετσι ομως η προσοχη της συνειδητοτητας διασπαται απο την αληθινη της φυση , βρισκομενη και απασχολουμενη μεσα σε συνθηκες απολυτης συγχεισης , παραπλανειμενη και αποπροσανατολισμενη αυτοπαγιδευεται μεσα στην αγνοια και την ασυνειδησια και φυσικα ολο αυτο εκλαμβανεται απο την ιδια ως απολυτη πραγματικοτητα.... Βαθμιαια λοιπον μεσω της αλληλεπιδρασης με το περιβαλλον δομουνται πανω στην μορφη μιας οντοτητας ψυχικα επιστρωματα , σωρευτικα το ενα πανω στο αλλο , οπως η αισθηση , η αντιληψη , η εντυπωση , η συνειδηση, η επιθυμια , που στην τελικη εχουν ως αποτελεσμα την απολυτη στερεοποιηση και ισχυροποιηση του '' Εγω '' ξεχνωντας το '' Ειναι '' . Το ψευδαισθητικα και αναγκαστικα διαχωρισμενο πλεον '' Εγω '' με την παροδο του χρονου παυει να ενδιαφερεται για την οποια ουσια των πραγματων καθως και της καθαρης φυσης του εαυτου του που αποτελειται απο τον αεναο χωρο της κοσμικης συνειδησης. Αρχιζει σταδιακα να αντιδρα με τις διαφορες εκφανσεις [ μορφες] του φαινομενικα αυτοδιασπασμενου εαυτου του , οι οποιες συνεχως πολλαπλασιαζονται γυρω του και τον περιβαλλουν, δεν μπορει να τις αγνοησει , ερεθιζεται απο αυτες , τις προκαλει , αισθανεται την αναγκη να δοκιμασει την αντοχη τους , δημιουργωντας ετσι εναν μηχανισμο αυτοενισχυσης του δικου του '' Εγω'' Ετσι ομως η ανησυχια και η ανασφαλεια συνεχως κορυφωνονται, καθως η εξερευνηση προς αγνωστα αποτελεσματα επιτεινει την επικτητη αυτη ανασφαλεια που δεν ειναι κληρονομημενη και δεν εχει καμια σχεση με την πρωταρχικη κατασταση της φυσης του . Διαπιστωνωντας συνεχως πως η καθε αντιδραση στις μορφες και το περιβαλλον συνοδευεται απο εμπειριες και αυτες δεν ειναι παντα καλες , αρχιζει να υποψιαζεται και να φοβαται οτι το '' Εγω'' και οχι το '' Ειναι'' εχει αρχη, διαισθανεται και βλεπει πως εχει και τελος , επομενως η ελξη του πλεον γινεται πια προσκολληση και η απαρεσκεια που τρεφεται απο τον φοβο καταληγει σε μισος και οργη , μεταβαλλοντας την αγνοια σε αλαζονεια και ημιμαθεια πανικοβαλλοντας ετσι ακομη περισσοτερο το '' εγω'' . Αρχιζει να ταξινομει, ονοματοποιει και να κατηγοριοποιει ολα οσα το φοβιζουν και το ευχαριστουν με σκοπο τον ελεγχο και την υποταγη , αγνοωντας ετσι ολο και περισσοτερο την πραγματικοτητα και ενοτητα της αληθινης του φυσης και την σχεση αυτης με το κοσμικο γιγνεσθαι, αυτοπαγιδευεται και περιχαρακωνεται σχηματοποιωντας ενα δικο του μικρο ''συμπαν'' , εναν μικροκοσμο , τοσο μικρο οσο αναλογα και το βεληνεκες της θελησης του . Τελικα μεσα απο αυτην την διαδικασια της επιστρωματικης δομησης αποκρυσταλλωνεται ενα ειδος αυτοεπιβεβαιωσης στερεοποιωντας αμετακλητα η καθ΄ αυτη συνειδηση την υπαρξη του ενος και μοναδικου ''Εγω'' , '' ενος Εγω'' , που με καθε μεσο και τροπο, και με οποιο κοστος , αναζητωντας εστω και ασυνειδητα την αυτοεπιβεβαιωση και ικανοποιηση του...
Αυτα αγαπητη μου ως προς το πως δομουνται φοβιες και συναισθηματα στο υλικο πεδιο ... Στο αστρικο η ενεργειακο πεδιο της κοσμικης συνειδητοτητας που εχει προσβαση μια οντοτητα σχετικα γρηγορα θα διαπιστωσει αρχικα τις εκπληκτικες ικανοτητες του '' σωματος '' της , οι οποιες τρομαζουν οταν τις σκεπτομαστε απο το υλικο πεδιο , και τρομαζουν διοτι ο εγκεφαλος τις εκλαμβανει ως παραλογες , οταν ομως η συνειδητοτητα μιας οντοτητας τις βιωνει στο ενεργειακο πεδιο τις εκλαμβανει ως φυσιολογικες, αν και αρχικα αισθανεται εκπληξη ισως και θαυμασμο , αλλα σε καμια περιπτωση φοβο , αυτο μας δειχνει οτι οι απιστευτες δεξιοτητες των αστρικων η ενεργειακων οργανων του ''σωματος'' προσαρμοζονται σε απολυτη ταυτιση με την λογικη της νεας διευρειμενης πλεον συνειδητοτητας ... Ας μην ξεχναμε ποτε οτι αυτες οι νοητικες καταστασεις σε καμια περιπτωση δεν αποτελουν τοποθεσιες η μερη , ειναι ο ιδιος χωρος του υλικου πεδιου, διαφορετικης ομως δονησης και συχνοτητας υλης , ειναι διαστασεις που η μια διαπερνα την αλλη και ειναι γυρω μας, πανω μας , κατω μας , παντου.... Η συνειδητοτητα λοιπον σ ε αυτα τα νοητικα υποπεδια εχει προσαρμοστει να λειτουργει με μια βαθμιαια και αναλογη διαδικασια που της επιτρεπουν τα ''σωματα'' της , οπως το αιθερικο διπλο , το αστρικο , το αιτιατο , το νοητικο καθως και μερικα αλλα , φυσικα και σε αυτην την περιπτωση αυτα που εμεις θεωρουμε και αντιλαμβανομαστε ως ενεργειακα '' σωματα'', εκτος απο το υλικο σωμα που καθοριζει τον ορισμο του ανθρωπου ως ζωντανο συνειδητο εαυτο , ενοουμε στην ουσια ενα ειδος εργαλειων , κατι σαν μαγνητικα εντυπωματα τα οποια δομουνται και προσκολλουνται πανω στην ζωοποιω φυση μιας οντοτητας κατα την διαρκεια της εκδηλωσης δραστηριοτητας και αλληλεπιδρασης στο φυσικο υλικο πεδιο , ''εργαλεια'' τα οποια ειναι συνεχως εξελισσομενα και χρησιμοποιει η καθαρα πνευματικη μας φυση ωστε να ειναι σε θεση να συνθεση μια πληρες και λειτουργικη οντοτητα ελευθερης βουλησης, η οποια θα ειναι ικανη να παραγει πρωτογεννεις εντυπωσεις η αντιληψεις προς την υπηρεσια μιας συνολικης ανωτερης κοσμικης νοητικης λειτουργιας, διατηρωντας ετσι εκτος των αλλων και την ταυτοτητα του δικου της ''Εγω''. Σε αυτα τ α πεδια λοιπον ενω η συνειδητοτητα ειναι σε θεση να διατηρει και να παραγει μνημες και συναισθηματα και απο το υλικο πεδιο αλλα και το αστρικο εν τουτοις ο τροπος επεξεργασιας αυτων των συναισθηματων τα εχει απαλλαξει απο καθε ανασφαλεια , φοβο η ενοχη ... Ειναι σαν να διαβαζεις ενα βιβλιο, συχνα ταυτιζεσαι με εναν ηρωα , αλλα οσο και να βιωσεις τα συναισθηματα του διαβαζοντας τα σε καμια περιπτωση δεν θα ειναι σε θεση να σου προκαλεσουν προσωπικη ανησυχια φοβο χαρα η λυπη . Γνωριζεις οτι απλως διαβαζεις, δεν εισαι εσυ αυτος εκει μεσα ....
Ετσι και στην αστρικη προβολη, γνωριζεις στα αληθεια τι και πιος ακριβως εισαι, την πραγματικη σου φυση περα απο τα φαινομενα , γνωριζεις τα ιδια τα φαινομενα , τον τροπο που εκπορευονται, γνωριζεις τον τροπο ελεγχου και επιβολης πανω σε αυτα , δημιουργεις την πραγματικοτητα σου και ελεγχεις τα εντυπωματα που την αναπαραγουν...
Ο φοβος
Παλαιοτερα πιστευα οτι δοθηκε σαν στοιχειο λογικης , καθοδηγητης της ισσοροπιας .... Δοθηκε και ετσι.... Αλλα κυριως δοθηκε για να οριοθετησει περιοριζωντας δυναμεις ...
Καπιος λογος θα υπηρχε και δοθηκε Καπιος λογος θα υπαρχει οταν εκληψει
.
spitha
Θέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας. Πεμ 14 Νοε - 13:34:51
ευχαριστω για την απαντηση σου emmanouil , πολυ ενδιαφεροντα ολα αυτα που γραφεις. Οπωσδηποτε χρειαζονται περαιτερω αναλυση και σκεψη απο πλευρας μου. Οι πρωτες μου σκεψεις ηταν, πως ακομα κι οταν διαβαζουμε ενα βιβλιο οπως λες ή βλεποντας μια κινηματογραφικη ταινια, οχι μονο ειναι δυνατο να ταυτιστουμε με τον ηρωα αλλα και να νοιωσουμε διαφορα συναισθηματα το οποια μαλλιστα μπορουν να μας συντροφευσουν και στο υπολοιπο της μερας μας. Γνωμη μου δηλαδη ειναι πως μπορεις να νοιωσεις ανησυχια φοβο χαρα ή οτι αλλο κι ας ξερεις οτι εισαι εσυ αυτος ο ποιος διαβαζει το βιβλιο ή βλεπει την ταινια. Ξεκινησαμε μιλωντας για τα ονειρα. Αναφερθηκες στο "εαν" υπηρχε η ικανοτητα να ξυπνησει μεσα στο ονειρο του τοτε θα ηταν σε θεση να ελενξει τον φοβο. "Εαν".Στη συνεχεια ειπα οτι εχω μια αμφιβολια για τον ελεγχο του φοβου μεσα στα ονειρα μας, στην οποια απαντησες μπερδευοντας τα ονειρα, με το συνειδητο ονειρεμα και την αστρικη προβολη. Οπως εχεις πει σε ενα αλλο τοπικ, αλλο τα ονειρα, αλλο το συνειδητο ονειρεμα και αλλο η αστρικη προβολη. Στα δυο τελευταια οπως ισχυριζεσαι ειναι δυνατο να ελεγχθει ο φοβος. Εκει ισως πηγαινε το παραδειγμα σου με το βιβλιο. Δεν νομιζω ομως να μπορει να εφαρμοστει στο απλο ονειρεμα.
Άρης
Ηλικία : 44 Ημερομηνία εγγραφής : 17/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 61
Θέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας. Πεμ 14 Νοε - 16:51:03
maggisoula έγραψε:
Την μικρή μου ανηψιά πέρσι ήταν να την παν για εμβόλιο......έτυχε να μαι μαζι τους. Η παιδίατρος επέμενε ότι έπερπε να το κάνει κου λου που κου λου που. Τα πήρα στη κραάνα γιατί έβαζε τη κουνιάδα μου......κουνιάδα μου; τι είναι ρε παιδιά η γυναίκα του αδερφού του άντρα σου;........τεσπά! την έβαζε να μιλάει στο κόσμο να τους συστήνει δηλαδή να κάνουν το εμβόλιο. Κι όταν ήταν να πάρει τη μικρή για το εμβόλιο της λέω της γιατρού.....θα μας κάνετε κι ένα χαρτί ότι η μικρή δεν κινδυνεύει απ το εμβόλιο κι ότι δε θα χει καμία μα καμία συνέπεια στην υγεία της τώρα η στο μέλλον και θα το υπογράψετε. Παιδιά της γύρισε το μάτι! Και ξεκινάει με το......Ακούστε κυρία μου. Ε! Εεεεε κάτι παθαίνω όταν κάποιος ξεκινάει με το ακούστε κυρία μου! Γίνομαι φούρκαλος!!! τεσπά η μικρή δεν το κανε τελικά γιατί δεν υπέγραφε η γιατρός μπικόουζ δεν μπορούσε ν αναλάβει αυτή την ευθύνη μιας ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Κανένας γιατρός δεν πρόκειται να σου υπογράψει Αριστέα μου.
Ο ένας λόγος είναι, γιατί δεν μπορεί να γνωρίζει πως θα ενεργήσει το κάθε φάρμακο σε έναν ασθενή. Ούτε μπορεί να γνωρίζει τον τρόπο που θα το χειριστεί. Αυτό το καταλαβαίνεις νομίζω. Όταν ένας γιατρός, δεν μπορεί να έχει υπό την επιτήρηση του έναν ασθενή, δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνος για την συμπεριφορά του πάσχοντα κατά την εργασία της θεραπείας που θα πρέπει να εκτελέσει μόνος του.
Από την άλλη όμως έχουμε ευθύνη για τον τρόπο που κάνουμε την κάθε διάγνωση. Προσωπικά πιστεύω ότι ένας γιατρός, θα πρέπει να δίνει μεγάλη σημασία ώστε να κατέχει το πλήρη ιστορικό ενός ασθενή. Και δεν μιλάω μόνο για το ιατρικό ιστορικό. Η εκτίμηση του τρόπου συμπεριφοράς ενός ασθενή, είναι πολύ σημαντικός. Μπορεί να σε οδηγήσει και στην κατανόηση του βαθύτερου προβλήματος, αλλά και στην καταλληλότερη επίλυση του.
Ένας ασταθής χαρακτήρας, ξέρω ότι δεν θα τηρήσει σωστά ένα αυστηρό πρόγραμμα, και δεν θα λάβει ένα φάρμακο σωστά, όταν αυτό απαιτεί να λαμβάνεται σε αυστηρό ωράριο. Ένα παράδειγμα σου δίνω.
Όμως θα σου πω κάτι άλλο. Σαν πολίτης μπορείς να αποτανθείς στο αρμόδιο υπουργείο, στο αντίστοιχο τμήμα του, και να ζητήσεις πληροφορίες για το εμβόλιο, η φάρμακο που σε ενδιαφέρει. Μπορείς να ζητήσεις πληροφορίες που αφορούν την αναγκαιότητα του, λόγω επιδημίας. Να ενημερωθείς για τον αριθμό κρουσμάτων και να το λάβεις αυτό έγγραφα. Κάθε επίσημο χαρτί με σφραγίδες, επιφέρει κυρώσεις. Και το αναφέρω αυτό, γιατί συχνά τα νούμερα που ακούγονται σε ΜΜΕ δεν είναι πραγματικά. Είναι λιγότερα, η είναι σε φυσιολογικά πλαίσια, αριθμός που δεν μπορεί να χαρακτηρισθεί ως επιδημία (αν μπορώ να θεωρήσω φυσιολογικά πλαίσια, ασθένειες που δεν θα έπρεπε να υπάρχουν σήμερα!), η είναι ανύπαρκτοι. Και ο λόγος της παραπλάνησης, είναι ο εξαναγκασμός για την προώθηση του εμβολίου, φαρμάκου, προιόντος. Για όποιους σκοπούς, είτε οικονομικούς, είτε πιο ύπουλων.
Άρης
Ηλικία : 44 Ημερομηνία εγγραφής : 17/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 61
Θέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας. Πεμ 14 Νοε - 16:53:16
Η χρήση του εμβολίου της γρίπης μπορεί να τροποποιήσει την Ανθρώπινη συμπεριφορά σε λιγότερο "επιθετική"! Αυτό που είσαι έτοιμος να ακούσεις και να δείς, δεν είναι επιστημονική φαντασία ή θεωρία συνωμοσίας, αλλά μια γεύση από το τι συμβαίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες του Πενταγώνου των Ηνωμένων Πολιτειών . Σε ένα μικρό αμφιθέατρο με ονομασία BC232 ένας άνθρωπος παρουσιάζει μια μελέτη σχετικά με το πώς μία στρατιωτική βιομηχανική εταιρία μπορεί να εξαπλώσει έναν ιό και με την χρήση ενός κατάλληλου εμβολίου να σβήσει, ότι το Πεντάγωνο αποκαλεί, ανεπιθύμητη ανθρώπινη συμπεριφορά.
ΠΕΛΑΣΓΟΣ
Ηλικία : 50 Ημερομηνία εγγραφής : 09/08/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 155
Θέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας. Πεμ 14 Νοε - 17:39:49
Γενικότερα μπορούμε κι έχουμε το δικαίωμα να αιτούμαστε για οποιεσδήποτε πληροφορίες από τα υπουργεία μας. Αυτό είναι κάτι που δεν το ξέρουν οι περισσότεροι. Μιλάω βέβαια για θέματα που αφορούν την χώρα και τους πολίτες. Και το γνωρίζουν στα υπουργεία. Βέβαια το αν θα πάρεις, πως και πότε αυτό που ζητάς; Άλλο θέμα! Εδώ καταπατούνται τα δικαιώματα σου τα βασικά ως άνθρωπος, τα αυτονόητα. Άντε να ζητήσεις κάτι τέτοιο! Όταν όμως το κάνουμε όλο και περισσότεροι, τότε τι θα μπορούσε να συμβεί; Θέλω να πιστεύω ότι κάποιο αποτέλεσμα θα υπάρξει. Πάντως εγώ θα ακολουθήσω την συμβουλή σου. Έχω παιδιά κι με ενδιαφέρει το μέλλον τους. Έχω και χρόνο προς το παρών. Είμαι περίεργος να δω τι θα γίνει. Και σε σχέση με τις παρενέργειες, η maggisoula έχει απόλυτο δίκιο να φωνάζει! Θα έπρεπε να είστε ως γιατροί ενήμεροι. Ιδίως για κάτι που χρησιμοποιείτε. Έτσι δεν είναι; Δεν δικαιολογείται να μην έχετε την γνώση αυτή. Εκτός κι αν δεν σας έχει δοθεί και σας επιβάλουν την χρήση του εμβολίου. Και αυτό θα ήταν πολύ ύποπτο!! Το βίντεο δίνει μια γεύση της λέξης αυτής. Ευχαριστώ για την ανάρτηση.
Και χαίρομαι για τα πιστεύω σου. Μακάρι να ήταν όλοι έτσι.
georgp
Ηλικία : 39 Ημερομηνία εγγραφής : 01/08/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 79
Θέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας. Πεμ 14 Νοε - 20:27:52
Αιθηρόη έγραψε:
Γιώργο, μάτια μου, σε ό,τι αφορά το πρώτο σου ερώτημα...
Δεν είπα ότι οι άνθρωποι δεν φέρουν την ευθύνη των πράξεων ή των μη πράξεων τους.
Είπα ότι δεν είναι αυτός ο εχθρός που αναζητάτε.
Ένα παιδί που μεγαλώνει στην βαναυσότητα, μπορεί να γίνει το ίδιο βάναυσο μεγαλώνοντας, ή μπορεί να θελήσει να σώσει τον κόσμο.
(Στην πρώτη περίπτωση, μοιάζει με εχθρό, αλλά στην ουσία είναι το θύμα.)
Και σε ό,τι αφορά το δεύτερο...
Χμ...
Έχω πει πολλές φορές... το τι θα βρει ο κάθε ένας στην ζωή του, εξαρτάται από το ποιος είναι και τι ζητάει. Οι αναζητήσεις του, εξαρτώνται από βαθιές επιθυμίες της ψυχής, από "ανάγκες" ορατές ή αόρατες, πνευματικές ή υλικές.
Σε αυτό που με ρωτάς, πέραν των παραπάνω, θα έλεγα και το εξής... πρόσεχε και υπολόγισε βαθιά τι αναζητάς... διότι μπορεί να το βρεις.
Αιθηρόη κι αν βρεις αυτό που ζητούσες και το μετανιώσεις; Αν δεν το αντέχεις τελικά; Τι κάνεις;;
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας. Κυρ 17 Νοε - 22:55:53
Ακριβως αγαπητη μου , σε ενα απλο ονειρο ειναι αδυνατον να ελεγξης τον φοβο η οποιο αλλο συναισθημα διοτι παρακολουθεις και βιωνεις καταστασεις που ενω ο ιδιος τις αναδυεις , εν τουτοις, ουτε εισαι σε θεση να το γνωριζεις, αλλα ουτε και εχεις συνειδηση παρατηρησης του ατομικου σου ''εγω'', το οποιο σημενει οτι δεν εχεις τον ελεγχο του μηχανισμου της αμφιδρομης αληλλεπιδρασης μεταξυ αναδυωμενων προβολων και αντιδρασης σε αυτες, και μονο η συνειδηση οτι εισαι μεσα σε ονειρο σου δινει την δυνατοτητα του απολυτου ελεγχου σε ολα οσα βιωνεις, περαιτερω η αισθηση και συνειδηση ενος ατομικου '' εγω'' το οποιο εξελισσομενο αποκτα πλεον ενα νοητο, [ αλλα που εκλαμβανεται σαν υλικο σωμα ] με πληρες αισθησεις , δινοντας την δυνατοτητα να μπορει κανεις να αλληλεπιδρα πληρως και με καθε αισθηση αναφορας τοσο στα γεγονοτα που αναδυει καθως και στην ροη καταστασεων που αναδυουν ολοι οι αλλοι με την ιδια φυση .... Σε ακομη περισσοτερο εξελισσομενο επιπεδο η συνειδητοτητα ειναι σε θεση να αλληλεπιδρα και με το πραγματικο υλικο πεδιο συγχρονως, μεταφεροντας μνημες και σκεψεις αμφοτερα και στους δυο κοσμους ... Σε ολη αυτη την διαδικασια δεν εμπεριεχεται τιποτα το μεταφυσικο η μαγικο , ο ορος μεταφυσικη δεν υφισταται , για το αυτονοητο, πως οτι δεν εχει ακομη αντιληφθει η ανθρωπινη οντοτητα θεωρειται αγνωστη φυσικη και οχι μεταφυσικη, αλλωστε ακομη και σε μεγεθη ενος εξελισσομενου συμπαντος, οι μελλοντικες του εξελιξεις , ακομη και αν δεν υπαρχουν ως βεβαιωμενες αντιληπτες λειτουργιες απο τον οποιο παρατηρητη , υπαρχουν ως εν δυναμει δυνατοτητες...
maggisoula
Θέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας. Τρι 19 Νοε - 16:32:48
ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΤΗΣ ΜΕΡΑΣ!!!!!!!!!!!!
spitha
Θέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας. Τρι 19 Νοε - 18:14:32
το συναισθημα της ημερας! λιγο στραβος ο οριζοντας, αλλα δεν μπηκα φωτοσοπ για να τον φτιαξω, να γυρετε εσεις λιγο το κεφαλι να ρθει στα ισα! χαχαχα
maggisoula
Θέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας. Τρι 19 Νοε - 18:24:22
πολύ με παιδευεις! καλα ειν ετσι;
spitha
Θέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας. Τρι 19 Νοε - 18:32:52
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Το συναισθημα της ημέρας. Τρι 19 Νοε - 18:57:31