Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου...
Και ο Νους... ο Αλχημιστής των Πάντων... και η Αλήθεια, οδηγός!
Είθε στους δρόμους της ουσίας σου να πορευθείς και στα μυστικά απόκρυφα αρχεία της ψυχής σου...Είναι άπειρες οι κατευθύνσεις στο Άπειρο Σύμπαν…Το ταξίδι μαγικό και ατελείωτο…Έχεις πολλά να χαρτογραφήσεις…
Ηλικία : 36 Ημερομηνία εγγραφής : 01/04/2014 Αριθμός μηνυμάτων : 128
Θέμα: Απ: Gracias a la vida Τετ 2 Απρ - 16:48:12
Προσέχω πάντα τι συμβαίνει γύρω μου, και ποιος είναι τι. Από ενδιαφέρον πάντα, κι από ανάγκη κατανόησης.
Λοιπόν σας εύχομαι καλό απόγευμα και καλή συνέχεια για σήμερα!
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Gracias a la vida Παρ 4 Απρ - 10:21:08
Πώς θέλεις να σ’ αγαπήσω Πώς θέλεις να σ’ αγαπήσω πώς θέλεις, αν δεν είσαι εδώ; Πώς θέλεις να σ’ αγαπήσω αν δε δοθείς σε μένα; Θ’ ανεβώ βουνά και θα κλάψω στο ποτάμι κι η καρδιά μου μού φωνάζει με φυλακίζει χωρίς να το θέλω. Πώς θέλεις να σ’ αγαπήσω αν δε σ’ έχω εδώ; Πώς θέλεις να σ’ αγαπήσω (όταν είσαι) τόσο μακριά από μένα; Πώς θέλεις να σ’ αγαπήσω αν δε δοθείς σε μένα; Πώς θέλεις να σ’ αγαπήσω αν ξέρω ότι σ’ έχασα; Θέλω μόνο ο άνεμος να με πάει όπου βρίσκεσαι κι η καρδιά μου μου φωνάζει με φυλακίζει χωρίς να το θέλω. Θα ζήσω, τραγουδώντας στ’ αστέρια, για τη μέρα εκείνη. Εγώ, εγώ θα ονειρευτώ ότι η ζωή μου δίνει όσα είχα χθες. Πώς θέλεις να σ’ αγαπήσω αν δε σ’ έχω εδώ; Πώς θέλεις να σ’ αγαπήσω (όταν είσαι) τόσο μακριά από μένα; Πώς θέλεις να σ’ αγαπήσω αν δε δοθείς σε μένα; Πώς θέλεις να σ’ αγαπήσω αν ξέρω ότι σ’ έχασα;
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Gracias a la vida Παρ 4 Απρ - 11:24:37
[μετάφραση κατά προσέγγιση] Το τρυγόνι
Δώσε μου μια στάλα νερό Για να βρέξω το λαιμό μου Θέλω να τραγουδήσω όπως το τρυγόνι Κανείς δεν τραγουδά όπως το τρυγόνι
*
Δώσε μου ένα φιλί, αν μου το δώσεις Σου δίνω σε αντάλλαγμα την καρδιά μου Τα πόδια,τα γόνατά,μου είναι σταυρωμένα Έτσι ώστε να μην δραπετεύσουν.
*
Σήκω και δώσε μου ένα φιλί Και μην μου το αρνηθείς Όλα στην ζωή φθείρονται Αλλά ένα φιλί, ποτέ.
maggisoula
Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 3634
Θέμα: Απ: Gracias a la vida Παρ 4 Απρ - 11:36:29
Από κάμπους και βουνά από λίμνες κι από δάση βάδισα για να σε βρω, η καρδιά μου πριν γεράσει Να σε βρω και να σε χάσω να με αλλάξω, να σου μοιάσω, μόνο τότε θα ησυχάσω Από δρόμους σκοτεινούς και σοκάκια ξεχασμένα βάδισα για να σε δω, μα τα χέρια μου δεμένα Είχα την καρδιά στο στόμα και τα πόδια μου στο χώμα πόσο θα κρατήσει ακόμα;
Ε,ε,ε,ε ταξίδι για να σε βρω Ο,ο,ο,ο φωνάζω για να μ' ακούσεις
Από χώρες μακρινές από πόλεις στοιχειωμένες από τον ωκεανό κι από φυλακές κλεισμένες Είχα την αυγή σημάδι όταν έπεφτε σκοτάδι κι όλα αυτά για ένα χάδι
Ε,ε,ε,ε ταξίδι για να σε βρω Ο,ο,ο,ο φωνάζω για να μ' ακούσεις
Πέρασε πολύς καιρός κι έχω αρχίσει να φοβάμαι πως σε δάση και βουνά μονάχος μου θα κοιμάμαι Έτσι, σε λιμάνι δένω με το φως μου αναμμένο, πάντα θα σε περιμένω
ioessa
Ηλικία : 44 Τόπος : ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Ημερομηνία εγγραφής : 09/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 1297
Θέμα: Απ: Gracias a la vida Κυρ 6 Απρ - 9:09:10
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Gracias a la vida Κυρ 6 Απρ - 9:10:05
ioessa έγραψε:
Καλημέρα Ioessa μου.
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Gracias a la vida Κυρ 6 Απρ - 11:08:35
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ladosifa στις Παρ 9 Ιαν - 12:00:04, 2 φορές συνολικά
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Gracias a la vida Δευ 14 Απρ - 20:24:27
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ladosifa στις Πεμ 8 Ιαν - 22:15:49, 1 φορά
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Gracias a la vida Δευ 14 Απρ - 20:55:54
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Gracias a la vida Δευ 14 Απρ - 21:13:34
My love, leave yourself behind Beat inside me, leave you blind My love, you have found peace You were searching for release
You gave it all into the call You took a chance and You took the fall for us
You came thoughtfully Loved me faithfully You taught me honor You did it for me
Tonight you will sleep for good You will wait for me, my love
Now I am strong, you gave me all You gave all you had And now I am home
My love, leave yourself behind Beat inside me, leave you blind My love, look what you can do I am mending, I'll be with you
You took my hand and added a plan You gave me your heart I asked you to dance with me
You loved honestly Did what you could release Ah, ooh
I know in peace you go I hope relief is yours
Now I am strong, you gave me all You gave all you had And now I am home
My love, leave yourself behind Beat inside me, I'll be with you.
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Gracias a la vida Τετ 16 Απρ - 11:28:38
Μουσικός εθισμός.
Αθάνωρ
Ηλικία : 40 Ημερομηνία εγγραφής : 22/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 290
Θέμα: Απ: Gracias a la vida Τετ 16 Απρ - 12:21:35
Η μουσική είναι εθισμός και δίνει ρεύμα στην ψυχή. Ζωντανεύει τα απενεργοποιημένα της. Πολύ ωραία επιλογή Χριστίνα!
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Gracias a la vida Τετ 16 Απρ - 12:49:29
Έτσι είναι κι έτσι θα το ήθελα,με μουσική.
Λατρεμένη θεότητα.
(κάτι με τύμπανα σε επική μουσική,κανείς;;)
Αθάνωρ
Θέμα: Απ: Gracias a la vida Τετ 16 Απρ - 13:07:37
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Gracias a la vida Τετ 16 Απρ - 13:26:34
Ιδανικά!Ευχαριστώ.
Αθάνωρ
I'm so unsure in the eyes of a lover And I want to be sure you're sure Let the one you're really sire sire And the one who you'll be... I'm the one who truly say a song
If you tell me to shut up I would tell you to shut up If you tell me to shut up And if you tell me to shut up I should leave now
All just born right ... trembling so You're holding to a lie that pulls every moon at night And I'm holding it Oh, you can done holding it It was a dangerous thing to do But you did when no one knew When the eyes that coudln't love And the people that sleep Now they want more Now they know better, now they're so Oh I'm so
And if you'd tell me to shut up And if you tell me to shut it Do you try me to shut up Would you tell me to shut up If you'd tell me to shut it I shouldn't doubt
I'm ... like the bullets to the sun I'm like the bullets to the sun To the sun, to the sun, to the sun, to the sun, to the sun, to the sun I'm ... but you're living like the bullets to the sun I'm ... but you're living like the bullets to the sun Oh to the sun, to the sun, to the sun, to the sun ohh
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Gracias a la vida Πεμ 1 Μάης - 11:39:44
Mάσκα δεν έχω να γυρνώ στο καρναβάλι ετούτο μόνο μια απόχη να τρυγώ της θάλασσας την πονηριά και της σιωπής τον πλούτο
Bάρα καλή, βάρα γερή, μια ντουφεκιά ζαχαρωτή κι άσε να νοιώσει η γαλαρία του χαρτοπόλεμου τη βία
Σκουπίδι η σκέψη την πετώ, τη λογική απαρνιέμαι μ' ένα σαράκι αρμένικο για δρόμους που δε θέλησα στις χαραυγές ξεχνιέμαι
Bάστα το νού, βάστα το νού να μην γκρινιάξει του καιρού πού 'φτιαξε με τον πόνο κλίκα και τσιγγουνεύεται στη γλύκα
Επισκέπτης Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Gracias a la vida Τρι 13 Μάης - 20:40:29
Το παιχνίδι της εξουσίας Μετά τις τρεις τα μεσάνυχτα περπατάς μόνος κι όλα τ' αστεία ξεχνάς όταν ανοίγει αυτός ο δρόμος σκέφτεσαι πως κάποιος απόψε μπορεί ν' αλλάξει τη ζωή σου ή από τα πόδια ως την κορφή να σιχαθείς την ψυχή σου κόβοντας βόλτες πάνω κάτω στην κεντρική λεωφόρο πληρώνοντας με μοναξιά έναν παράξενο φόρο γιατί υπάρχει ένας κόσμος που δεν καταλαβαίνει πώς καταντά μια επιθυμία που μένει κρυμμένη
Στην ουσία μισούν τον εαυτό τους κι αυτά που κάνουν αυτά που μέσα τους ποθούν και τα καταδικάζουν από παιδί αναρωτιόμουν ποιος έχει τη δύναμη αυτός που χτυπάει ή αυτός που πονάει βαθιά μέσα τους θα γελούν αν πεθάνεις γιατί μισούν αυτό που είσαι κι αυτό που κάνεις
Πρόσεξε, αυτοί οι δύο σε βλέπουν τα μάτια σου ανοιχτά, δεν ξέρεις τι μπορεί να θέλουν πάντα κάποιος κυνηγάει κάποιον άλλο για σεξ, για σαφάρι, σ' ένα τούνελ μεγάλο σ' έναν γκέι τις προάλλες του την έπεσε μια ομάδα τον δείραν για λεφτά κι ύστερα ζητούσαν κι άλλα έτσι είναι, νομίζουν πως κάτι ξέρουν και ασκούν εξουσία επειδή δεν καταλαβαίνουν κατά βάθος εξουσία δε σημαίνει αντρισμός μοιάζει με κρέας στον τοίχο μετά από διωγμό
Στην ουσία μισούν τον εαυτό τους κι αυτά που κάνουν αυτά που μέσα τους ποθούν και τα καταδικάζουν από παιδί αναρωτιόμουν ποιος έχει τη δύναμη αυτός που χτυπάει ή αυτός που πονάει βαθιά μέσα τους θα γελούν αν πεθάνεις γιατί μισούν αυτό που είσαι κι αυτό που κάνεις
Στην ουσία μισούν τον εαυτό τους κι αυτά που κάνουν αυτά που μέσα τους ποθούν και τα καταδικάζουν από παιδί αναρωτιόμουν ποιος έχει τη δύναμη από παιδί αναρωτιόμουν ποιος έχει τη δύναμη από παιδί αναρωτιόμουν ποιος έχει τη δύναμη αυτός που χτυπάει ή αυτός που πονάει βαθιά μέσα τους θα γελούν αν πεθάνεις γιατί μισούν αυτό που είσαι κι αυτό που κάνεις
Στην ουσία μισούν τον εαυτό τους κι αυτά που κάνουν αυτά που μέσα τους ποθούν και τα καταδικάζουν από παιδί αναρωτιόμουν ποιος έχει τη δύναμη αυτός που χτυπάει ή αυτός που πονάει από παιδί αναρωτιόμουν ποιος έχει τη δύναμη από παιδί αναρωτιόμουν ποιος έχει τη δύναμη από παιδί αναρωτιόμουν ποιος έχει τη δύναμη αυτός που χτυπάει ή αυτός που πονάει βαθιά μέσα τους θα γελούν αν πεθάνεις