ΕΝΕΡΓΕΙΑ σ ευχαριστώ πολύ!
maggisoula συγνώμη που δεν είδα νωρίτερα την ερώτηση σου. Είχα επισκέψεις και φιλοξενούσα μία φίλη και δεν μπόρεσα να μπω καθόλου. Δεν είναι ότι κάνω κάτι ιδιαίτερο. Απλά μου συνέβει. Βέβαια από μικρή μπορούσα να βλέπεω όνειρα παράξενα και να τα χρησιμοποιώ. Θυμάμαι ότι πριν κοιμηθώ σκεφτόμουν τι θα θελα να δω η να κάνω, και τότε ζούσα στο όνειρο αυτά που σκεφτόμουν και ήθελα. Όσο μεγάλωνα βέβαια το μπορούσα όλο και πιο σπάνια. Και μετά για πολλά πολλά χρόνια δεν το μπορούσα, αλλά και ούτε προσπαθούσα. Τελευταία μου άνοιξε και πάλι η πόρτα απ αυτό το κόσμο. Με βοήθησε ο διαλογισμός, οι ήχοι, η έντονη προσπάθεια μου και η διάθεση μου; Μάλλον όλα μαζί. Και σίγουρα κάποιες οδηγίες της αγαπημένης μου. Μόνο που τώρα αυτός ο κόσμος είναι πιο σοβαρός. Δεν έχει να κάνει με παιχνίδια, και νεράιδες, και παράξενα όμορφα πλάσματα. Μάλλον μπορώ να μπω και σ αυτά, αλλά τώρα αυτός ο κόσμος με αντιμετωπίζει πιο σοβαρά. Γι αυτό κι όταν ζητάω ανοησίες έτσι για επιβεβαίωση βασικά, δεν συμβαίνει τίποτα. Και είναι όπως το λέω. Κοιμάμαι και αρχίζω να ζω κάπου αλλού. Έτσι το λέω εγώ. Εσύ πες το ονειρεύομαι. Συνειδητό ονείρεμα. Ελπίζω να μην με περάσετε για τρελή. Ξέρω καλά τι ζω.
Τώρα για την ιστορία, συγνώμη που σε ξεσήκωσα. Αλλά λυπάμαι γιατί δεν μπορώ να την φανερώσω. Πρέπει να σεβαστώ κάποια πράγματα και ήταν μεγάλη αδιακρισία από μέρους μου. Και λυπάμαι γι αυτό ειλικρινά. Και λυπάμαι που δεν μπορώ να την μοιραστώ γιατί είναι υπέροχη όσο και θλιβερή. Ίσως και να μην θλιβερή. Για μας τουλάχιστον. Γιατί τίποτα δεν γίνεται τυχαία. Σ αυτό είμαι απόλυτα, μα απόλυτα σίγουρη!
Αυτό που είπες εσύ με τη γυάλινη σφαίρα, είπες ότι κάποτε τη χρησιμοποιούσες. Δεν το κάνεις πια; Και με τι θέματα καταπιανόσουν; Και πως ακριβώς γίνεται στ αλήθεια;