Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
H Ψυχή... το Εργαστήριο του Κόσμου...
Και ο Νους... ο Αλχημιστής των Πάντων... και η Αλήθεια, οδηγός!
Είθε στους δρόμους της ουσίας σου να πορευθείς και στα μυστικά απόκρυφα αρχεία της ψυχής σου...Είναι άπειρες οι κατευθύνσεις στο Άπειρο Σύμπαν…Το ταξίδι μαγικό και ατελείωτο…Έχεις πολλά να χαρτογραφήσεις…
Ηλικία : 47 Τόπος : Αθήνα Ημερομηνία εγγραφής : 14/03/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 72
Θέμα: Απαντήσεις και μηνύματα μελών. Τρι 6 Δεκ - 13:44:41
Να ρωτήσω κάτι; Υπάρχει τρόπος να μπορώ να βρω τις απαντήσεις όλες που έχει δώσει κάποιο μέλος χωρίς να ψάχνω ένα ένα τα θέματα; Κάποιο τρόπο που να με πηγαίνει κατευθείαν σε όσα έχει γράψει κάποιος; Ευχαριστώ!
Αιθηρόη Admin
Ημερομηνία εγγραφής : 28/02/2011 Αριθμός μηνυμάτων : 2443
Λεωνίδα καλησπέρα, είπα να το γράψω εδώ, για ένα ζήτημα που έχω!
Το τελευταίο διάστημα (μεγάλο) έχω παρατηρήσει, ότι ενώ έχω γράψει σε κάποιο post και φυσιολογικά μου έρχονταν απάντηση με e-mail για οποιαδήποτε ανάρτηση γινότανε έκτοτε, πλέον, δεν υφίσταται! Ή τουλάχιστον γίνεται σχεδόν σπάνια. Πρέπει να έχω ελέγξει ο ίδιος αν έχει βγει κάποια νέα απάντηση. Γνωρίζω ότι έχει υπάρξει πάνω από μια φορά αναβάθμιση στο site και ίσως να έχει εκεί προκύψει κάτι που να περιόρισε κάποιες δυνατότητες που υπήρξαν ... και πάλι δε ξέρω, υπόθεση κάνω!!
Σε παρακαλώ μπορείς να δώσεις μια λύση ;
Τώρα για την επαναδραστηριοποίηση του Καναλιού στο youtube, υπέροχη η σκέψη και εκτιμώ ότι υπάρχει πολύ υλικό για να φτιαχτούν Μοναδικά και Θαυμάσια βίντεο... .
αόρατος ναός Admin
Ηλικία : 40 Ημερομηνία εγγραφής : 22/06/2014 Αριθμός μηνυμάτων : 192
Ηλιόδωρε στον πίνακα διαχείρισης, είναι όλα σωστά τσεκαρισμένα. Μόλις έλεγξα τις επιλογές και τις ρυθμίσεις. Αν δεν ευθύνεται το γεμάτο email σου, κι αν δεν οφείλεται σε δική σου επιλογή στο προφίλ, προφανώς είναι μια δυσλειτουργία του συστήματος του forum.
Έλεγξε αυτά τα δύο, κι αν από εκεί είσαι εντάξει, ενημέρωσε με για να επικοινωνήσω μαζί τους.
Ηλιόδωρε στον πίνακα διαχείρισης, είναι όλα σωστά τσεκαρισμένα. Μόλις έλεγξα τις επιλογές και τις ρυθμίσεις. Αν δεν ευθύνεται το γεμάτο email σου, κι αν δεν οφείλεται σε δική σου επιλογή στο προφίλ, προφανώς είναι μια δυσλειτουργία του συστήματος του forum.
Έλεγξε αυτά τα δύο, κι αν από εκεί είσαι εντάξει, ενημέρωσε με για να επικοινωνήσω μαζί τους.